Belépés
2019. augusztus 24. szombat | 34. hét | 236. nap | 06:39 | Bertalan
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Önkormányzat 2019 - Tarlós: a választási összefogás az ellenzéki pártelitek megélhetési biznisze
A választási együttműködés nem az ellenzéki érzelmű emberek összefogása, az előválasztásokon csupán pár százalék volt a részvétel - mondta Tarlós István, a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje, hozzátéve, hogy ez az összefogás az MSZP-Párbeszéd főpolgármester-jelöltje, Karácsony Gergely vezette Zuglóban bukott meg a leglátványosabban az elmúlt öt évben. A XIV. kerületben megmutatkozott, hogy az "összefogásnak mondott ellenzéki látszategyüttműködés a gyakorlatban (...) mire képes" - fogalmazott.

Tarlós István azt mondta, ezek az ellenzéki pártok feladták az elveiket és már nincs saját eszmerendszerük.

A főpolgármester az ellenzéki kampányt felforgatásnak, destabilizációs kísérletnek nevezte, ugyanis - mint mondta - "állítólagos diktatúra elleni küzdelemről beszélnek". Ezt elsősorban Karácsony Gergely stábja teszi - fűzte hozzá.

Tarlós István elmondta azt is, hogy miközben a városról, az önkormányzati teljesítményekről, a reális elképzelésekről, a tervekről, a programokról kellene beszélni,
velemenyezd, 2019. augusztus 23. péntek, 20:52
Limai Szent Róza szűz - virágárusok, kertészek, hímzők ....
legvadabb és legelhagyatottabb vidékekre menjek, ahol még kannibálok élnek. Csak azzal törődnék, hogy az indiánok megmentésére és üdvözítésére ajánljam fel mindenemet: erőmet, verítékemet, véremet, hogy hirdethessem nekik az evangéliumot, és taníthassam őket: Térjetek meg! Térjetek meg!"
1606. augusztus 10-én öltötte magára a domonkos harmadrendi nővérek ruháját. Azért nem lett domonkos apáca, mert Peruban akkor még a domonkos rend női ága nem telepedett le. Szerzetesi ruhája nem választotta el az emberektől, hanem mindenki számára nyilvánvalóvá tette életének lényeges célját: Krisztusnak szentelte magát.
Napjaiból olykor tizenkét órát töltött imádsággal. Lelkigyakorlatait kézimunkával váltogatta: font, szőtt, hímzett, művelte a kertet, és bevételeivel szüleit támogatta. Életformája lett az Úr Krisztus jelenlétében való élet és a vele való szüntelen társalgás. Éppen ez jelentette lelki életének mindennapos táplálékát.
,,A szemlélődés teljes nyugalmában, mindent beragyogó
maroka, 2019. augusztus 23. péntek, 17:10
Szájer: az európai identitás csak nemzeti identitásra épülhet
politikus sem fog tudni meggyőzni minket arról, hogy el kell hagynunk a nemzeti összetartozás érzését, a kultúránkat ahhoz, hogy igazi európaiak legyünk" - fűzte hozzá Szájer József.

Kitért arra: az európai identitás soha nem lesz olyan erős, mint a nemzeti. Az emberiség történelmi tapasztalata szerint demokrácia is csak nemzeti szinten tud kibontakozni, a birodalmakban ugyanis hiányoznak azok a feltételek, amelyek miatt egy közösséghez tartozónak érzik magukat és áldozatot vállalnak egymásért az emberek.

Szájer József szólt arról is: a kereszténydemokrata politika Magyarországon soha nem csupán egy irány volt a sok közül, hanem "összetartozásunk és megmaradásunk fontos feltétele".

A kereszténydemokrácia alappilléreként a nemzet mellett említette a kereszténységet és az emberi méltóságot, hozzátéve, hogy mindezek ma komoly támadásnak vannak kitéve.

Úgy fogalmazott: "a liberális baloldal a politikai hatalmat akkor tudja megszerezni, ha előtte a szellemi bázisait már kiépítette. Ennek a
velemenyezd, 2019. augusztus 23. péntek, 16:12
Szép napot mindenkinek!
azért is, hogy ha esetleg valakinek eü-i problémái vannak akkor sokkal gyorsabban tudnak segítséget nyújtani és még sorolhatnánk, miért is fontos a közlekedés.
Szemét
Környezetünk
Ezek szerintünk mindenkinek ismerős lehet.

Ha a számítógépet és más elektronikai eszközöket elhagyunk, akkor sokkal szociálisabb lesz tőle az ember.
Ezzel szemben a mai társadalomban szükségünk van a számítástechnikára, de ezt mérsékelni kellene. Ugyanis nagyon könnyen antiszociálissá teszi az embereket. Ezáltal rombolva az emberi kapcsolatokat.
A wc használat után általában wc papírt szoktak használni. Ami igaz, hogy rengeteg fa kivágásával hoznak létre, de valljuk be, azért egy jó pár betegséget meg tudunk vele előzni.
Ezt a problémát esetleg egy alternatív anyagra való felcseréléssel lehetne kiküszöbölni.
Egy olyan anyagot kellene feltalálni amivel nem pusztítjuk a környezetünket.
Évente több hektárnyi fát vágunk ki tüzelésre, papír gyártásra és még sok másra.
Ennél is csak
kirscha, 2019. augusztus 23. péntek, 10:25
Gulyás Gergely: a világban szétszóródva élő magyarság erőforrás az anyaország számára
amelyek a kelet- és a nyugat-európai társadalmi fejlődés eltérő folyamataiból adódnak - mondta.

Az ország migrációs politikáját firtató kérdésre válaszolva kitért arra: Magyarországot kevésbé a menekültkérdés, inkább a migrációs kérdés érintette az elmúlt években.

Hozzátette: azzal, hogy a magyar kormány 2015-ben nemet mondott a tömeges migrációra, nemcsak az ezzel kapcsolatos problémáktól óvta meg az ország lakóit, de felelősséggel gondolkodott azokról az országokról is, ahonnan például a szakemberek a nehéz helyzet miatt elvándorolnak. Ott ugyanis például egy polgárháború utáni újjáépítkezés során ezek az emberek nagyon fognak hiányozni, ezért a problémáikat helyben kell megoldani, másképp a gondok továbbgyűrűznek - hangsúlyozta a miniszter.

Gulyás Gergely ugyancsak kérdésre válaszolva a német-magyar kapcsolatokat értékelve azt mondta: a gazdasági területen folyamatos a jó kapcsolat, amit a német tulajdonú cégek jelentős beruházásai is igazolnak. Politikai téren a migrációhoz köthető
velemenyezd, 2019. augusztus 22. csütörtök, 20:55
Szép napot mindenkinek!
Álmodtam magamnak egy VILÁGOT!? De, hogy milyet?

"Ne álmodd az életet, hanem éld az álmodat!" Univerzum, Föld, Európa, Magyarország, városok, községek, falvak és tanyák, Itt "élünk" mi "MAGYAROK" kb.: 10 000 000-an. Sajnos a mai rohanó világban elfeledkezünk a környezetünkről, embertársaikról és persze saját magunkról is. Kérdezem, miért? Tönkre akarunk tenni magunk körül mindent és mindenkit? Pedig egy kis oda figyeléssel boldog világban élhetnénk! Emberek veszítik el munkahelyüket, otthonaikat és családjukat. EZT AKARJUK? TÉNYLEG EZT AKARJUK? Mert ha igen jó úton haladunk... Nagyon sok az irigy és a gonosz ember, aki a mások problémájából él. Ítélkeznek az embertársaik felett és van, hogy rossz döntéseket hoznak. A bankárok a végrehajtók, az ügyvédek a bírák az adóhivatalnokok, a biztosítók, szolgáltatók... és még sorolhatnám. Ezek az-ok irányítóik, parazitáik! ŐK nagyrészt az embertársaiknak a problémáiból, eladósodásából élnek, nagyon...nagyon jól élnek. Nem termelnek csak,
kirscha, 2019. augusztus 22. csütörtök, 11:51
Politika és a szeretet hatalma
Világfórumát még egy-két alkalommal megrendezték, de hogy még a helyi emdésefesek sem voltak kíváncsiak az ott történtekre, azon gondolkoztam, hogy kilépek a helyi szervezetből.
http://xfree.hu/kep_show.tvn?aid=278298&kid=1030778&sort=

Azután, hogy a lakiteleki ,,Kistelepülések tanítóinak országos találkozója"-ra minden évben kaptam meghívót, letettem erről a szándékomról.
Az ott elhangzottak és tapasztaltak visszaadták azt a hitemet, hogy: ,,még élnek e hazában olyan emberek, akik hisznek Istenben, hazában és a család megtartó erejében! Hisznek abban, hogy kitartó munkával okos fiakat, leányokat nevelhetnek önmaguk- családjuk örömére, boldogságára és a haza javára!"

Ezeket a tapasztalataimat sem tudtam megbeszélni helyi párttársaimmal. Sőt, semmilyen lehetőséget nem kaptam, hogy bármit is tegyek azért, hogy Pesterzsébeten is megváltozzanak a dolgok. Ezért, elhatároztam: kilépek a helyi szervezetből.

Erre, a Millenniumi Országzászló
furaila, 2019. augusztus 22. csütörtök, 03:43
Regenor-MSM-C-vitamin
ami pedig gyakran előfordul a fájdalomcsökkentő gyógyszereknél. Fontos megjegyezni, hogy az MSM a testben is természetesen előforduló kén vegyület, nem hasonló a szervetlen szulfidokhoz, szulfitokhoz és szulfátokhoz, amikre sokan allergiások.

Másik nagyon fontos tulajdonsága a természetes egészség megőrzésében az MSM-nek, hogy kitűnő allergia megelőző. Sokak szerint a legfontosabb szer az allergia megelőzésében az antihisztamin hatóanyag megjelenése óta, ami 40 évvel ezelőtt volt. Azok az emberek, akik szedik az MSM-et, nem szenvednek a szokásos szemégéstől, orrfolyástól, rekedtségtől, ami a pollen, por allergia állandó velejárója.

Az MSM-nek van antiparazita hatása is. A két leggyakoribb, béltraktusban előforduló parazitát vizsgáltuk. A Giardia egy parazita fertőzés a vékonybélben, ami a tápanyagok elégtelen felszívódását eredményezi. Ez a leggyakoribb oka a víz által okozott hasmenésnek. Nagyon sok nő szenved trichomonas parazita által okozott élesztő-betegségben, aminek a tünetei a
faciendum, 2019. augusztus 21. szerda, 20:27
Szép napot mindenkinek!
5. osztályos tananyag a százalékszámítás. Sajnos a magyarok 90%-a nem tud százalékot számolni! Ezt használja ki a kormány és az uzsorások!

A valódi kérdés azonban az, hogy miért hülyítik a magyart azzal, hogy az államadósság mértékét a GDP százalékában fejezik ki. Megmondom! Azért, hogy ne értse. Az emberek 90%-a azt sem tudja mi az a GDP, ha meg tudja fogalma sincs mekkora annak össze. A többség meg persze nem tud százalékot sem számolni, talán csak számológépen.
Miért nem lehet azt mondani, hogy a hazánk adóssága 130 milliárd dollár és ez után évi 8-10 milliárd dollár kamatot fizetünk. Miért nem lehet? Azért, mert ezt megértené a magyar és még fel is lázadna ellene. Ezért marad tehát az unalomig ismert, de érhetetlen téma a GDP-ről és a százalékokról.
2010 elsodorta az MSZP-s vezetést és jött a Fidesz 2/3!
És innen érdekes a téma. A Fidesz is tudja, hogy nem jó dolog uzsorásoknak fizetni évi 8-10 milliárd dollárt. Ki szeret egyébként uzsorát fizetni? Ezért el szerette volna ezt
kirscha, 2019. augusztus 21. szerda, 08:37
Szép estét kívánok mindenkinek!
családja is.
Észak-Koreát teljesen elszigetelték a külvilágtól, a hírek nem tudtak szabadon áramlani. Ott nem úgy van, hogy bármiből hír lehet a tévében vagy a sajtóban. Ott csak egyetlen hivatalos tévétársaság létezik, ahol csak azokat a propaganda műsorokat sugározzák, amelyek a vezetők tevékenységéről szólnak. Még az ország egyes területeinek hírei is csak a vezetőkkel összefüggésben jelennek meg, tehát nem csak hogy kívülről nem jutnak el a hírek, de az ország egyik feléből a másikba sem.
Az emberek egyébként normál életet élnek és azt kell hogy mondjam: boldogok. Amikor szabadságról, emberi jogokról, demokráciáról és effélékről beszélünk, azt sem tudják, mit jelent ez, hiszen sosem volt ezekben részük.
Amit a diktátor mond nekünk, azt mind elhisszük. Azért mert Ő mondja azt. Borzasztó dolgokat mond a külvilágról, és az emberek örülnek annak, hogy ebben az országban élhetnek.
70 évvel ezelőtt az országot egy szabályos vonal mentén kettéválasztották. Az észak-koreaiaknak azt mondják,
kirscha, 2019. augusztus 20. kedd, 21:44
Szép estét kívánok mindenkinek!
Már a fél világ fent van a Facebookon

Magyarországon a 6 milliót közelíti a Facebook-felhasználók száma jelenleg, és ezzel messze ez lett a legfontosabb közösségi platform itthon. A Facebookot az alapítója, Mark Zuckerberg azzal a szándékkal hozta létre, hogy végre összekösse az embereket. Lehetővé akarta tenni mindenki számára, hogy elérhesse a másikat, legyen akármekkora is a távolság közöttük. Az ötlete nyomán mára 2,4 milliárd havi szinten aktív felhasználója lett az oldalnak, vagyis nem túlzás kijelenteni, hogy szinte az egész Földet behálózta.

Az egész felépítése pedig rendkívül additív: egyre tökéletesebb algoritmusok dolgoznak azon, hogy mindig a számunkra legérdekesebb tartalmat lássuk, megállás nélkül böngészhessük az újdonságokat, és alapból még a videók is maguktól elindulnak. Minden erejével azon dolgozik a Facebook, hogy a lehető legtöbb időt töltsék vele az emberek.

Mi van, ha káros?

Adja hát magát a tudományos kérdés, hogy ez vajon jó-e nekünk? Az
kirscha, 2019. augusztus 20. kedd, 21:05
Nyolcvanadik születésnapját ünnepelte Borsos József pálos
tartottam."
...............
- 2002. június 1-ével a pálos rend generálisa kinevezte József atyát a magyar rendtartomány tartományfőnökévé: ,,Az egykori lelkigyakorlaton megfogalmazódott gondolattal vettem át a tartomány vezetését: Isten iránti szeretetből áldozattá válni a magyar bűnösökért. Fontos feladatomnak tartottam és tartom lelkiségi vonásaink további erősítését, különösen az engesztelésnek, valamint a nemzetünkért való imádság gondolatának az elmélyítését. Amíg a világban élő emberek dolgoznak, fáradoznak a munkájukban, családjukban, és talán kevesebb idejük jut az imádságra, vagy nem tudnak, nem akarnak imádkozni, mi képviselni akarjuk őket imádságunkban az Úristen előtt."
Tartományfőnökként előbb kilenc hónapra a budapesti sziklakolostorba, majd 2003 májusában a tartomány központjába, Pécsre költözött. A tartományfőnöki szolgálat mellett Pécsett a Lyceum-templom vezetését is ellátta. A
maroka, 2019. augusztus 18. vasárnap, 22:33
1/3620
Képek, videók
Írások az önkormányzati ú
furaila
2019. június 27. csütörtök, 11:03
gomb_onkormanyzat_jogs zab
martimarti
2015. december 17. csütörtök, 19:37
Újpesti Önkormányzat.JPG
margoboszi
2009. április 19. vasárnap, 12:58
Újpesti Önkormányzat épül
margoboszi
2009. április 19. vasárnap, 12:58
Japán Tokyo Önkormányzat
megyerimihaly
2009. február 09. hétfő, 19:09
Önkormanyzat.JPG
csokegyorgy
2008. augusztus 20. szerda, 10:55
dalmandi önkormányzat
nyuszi111
2007. december 12. szerda, 16:32
Szlovák önkormányzat
jbal
2007. augusztus 07. kedd, 16:45
Önkormányzat/Kat.templ om
kovarygizella
2007. június 15. péntek, 23:50
Önkormányzat épülete
kercaszomor
2007. március 07. szerda, 10:53
Az önkormányzat épülete
matahari51
2007. január 06. szombat, 10:29
megélhetési bűnüzés
lovaszmarika
2010. december 27. hétfő, 17:16
ausztria új megélhetési a
sehrezade
2006. október 23. hétfő, 18:29
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.