Belépés
2019. január 19. szombat | 3. hét | 19. nap | 22:34 | Sára, Márió
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Az ember mint a teremtő [...]
jelentősebb módon is végighaladt az ásványi metamorfózison. Az emberi fej központjában ugyanis van egy piramisformájú szerv, egy képződmény, a tobozmirigy, az alapi test (Vierhügelkörper) a látóközpont közelében. Ez citromsárga kövecseket, agyhomokot választ ki magából, mely kis kupacokban áll a tobozmirigy alatt. Valójában ebben van az emberi fej ásványisága. Ha ez nem lenne ott, ha az ember nem hordaná magában az agyhomokot, ezt az ásványiságot, akkor idióta vagy kretén lenne. A tobozmirigy a normális embereknél meglehetősen nagy, kreténeknél előfordul, hogy csak kendermag nagyságú, s az ilyen nem is tud agyhomokot kiválasztani.

Ebben az ásványi zárványban nyugszik tulajdonképpen a szellem-ember, ami egyben jelzi, hogy az elevenség nem tud a szellemnek szállást adni. A szellemnek, mint az ember központjának valami élettelenre van szüksége, ahol mindenek előtt mint önálló, élő szellem kell megjelenjen.

Szép fejlődési soron haladtunk végig a lepke-fejalakulattól a madár-fejalakulaton át
eposz, 2019. január 17. csütörtök, 14:31
Az ember mint a teremtő [...]
nitrogénből stb. áll, de ez nem minden, mert ezen kívül még alkotórésze a denevérek szellemi hatása is.

Bármilyen furcsán, sőt, paradox módon cseng: a levegőbe kicsi kísérteteket küld a denevérek álom-nemzetsége, melyek aztán közös tömeggé egyesülnek. A geológiában magmának nevezik a föld alatti, még kásaszerűen lágy kőzettömeget. Így beszélhetünk egyfajta szellemi magmáról a levegőben, amit a denevérek választanak ki magukból.

Régi időkben, mikor még ösztönös szellemi látásuk volt, az emberek erre a szellemi magmára nagyon érzékenyek voltak, ahogyan még ma is érzékenyek egyesek bizonyos materiális dolgokra, pl. a rossz szagokra. Ezt ma alacsony rangúnak, plebejus jellegűnek tekintik. Azokban a régi időkben a levegőben lévő denevér-maradványokra voltak fogékonyak.

Némelyik misztériumban különleges formulákkal zárták le magukat bensőleg, nehogy ez a denevér-maradvány erőszakot követhessen el rajtuk. Mert belégzéskor nem csak az oxigént és a nitrogént szívjuk be, hanem a
eposz, 2019. január 17. csütörtök, 14:30
Az ember mint a teremtő [...]
képződményt megbénítjuk, kiűzzük. Másrészt, ha az emésztőrendszer, melyet a maga fizikai sajátszerűségében jellegzetes módon hatnak át a szellemi erők, hatását kiterjeszti a fejrendszerre, akkor- így fejezhetem ki magam - túlságosan is spiritualizálva lesz az emberi fej. Ez is beteges állapot, ilyenkor elegendő fizikai táplálóanyagot kell feljuttatni a fejhez, s ennek spiritualizálatlanul kell oda megérkeznie.

Hamar meglátja ennek a megkülönböztetésnek a hasznosságát az, aki beteg és egészséges embereket figyel, ha egyáltalán a valóság, és nem a látszat értelmében akar cselekedni. De itt szerepet játszik még valami lényegesen más is, ami abból az ember-alkatból adódik, melyről beszéltem, de ez ma tudat alatt marad, és csak az emberi élet hangulataként jelentkezik. Teljesen tudatossá csak a szellemi szemlélet teszi. Ezt a szemléletet így jellemezhetem: ha valaki ismeri, merítve a mai beavatási tudományból, az embernek ezt a titkát, mármint, hogy a fej a legfontosabb, a fő szerv, olyan szerv, aminek
eposz, 2019. január 17. csütörtök, 14:29
Szellemi hierarchiák
A isteni-szellemi világban az élet éppen olyan változatos mint a fizikai valóságunkban. A magasabb létsíkokon nem csak elhunyt emberek és állatok lelki-szellemi, igaz valójuk található meg, hanem olyan lények is, akik nem tartoznak a Föld fizikai fejlődéséhez.

Ez természetesen nem jelenti azt, hogy nincsenek olyan lények akik nem testesülnek meg mint fizikai ember, bár igazi helyük az éteri sík. Ha a Földről nézünk szellemileg "felfelé" akkor először az ún. aionokat találjuk, akik lényegében az angyalokhoz tartoznak, bár ők nem érték el teljesen az angyali tudatot. Az aionok időről-időre emberként öltenek testet. Ők, az emberiség tanítói, hiszen magasabb tudattal rendelkeznek, spirituálisan fejlettebbek. Ők az angyalok és az emberek közt található szellemi lények.

Természetesen minden hierarchikus fok között van egy ilyen "lemaradt" fok, akik különböző okok miatt maradtak le. Ők az ún. luciferi lények, akik nem gonoszak, hanem egoisták, akik épp azért luciferiek, mert nem állnak be a
eposz, 2019. január 17. csütörtök, 14:07
Megemlékeztek a fővárosi gettó felszabadításáról
Magyarországon továbbra is érvényesülni fog a zéró tolerancia elve és gyakorlata az antiszemitizmus minden megnyilvánulása ellen - hangsúlyozta a helyettes államtitkár.

Hozzátette: a kormány ezentúl is garantálja minden zsidó honfitársunk biztonságát, továbbá a zsidó közösség az elkövetkezendő időben is számíthat a kormány konstruktív együttműködésére, a közösségi és kulturális élet széleskörű támogatására.

Közölte, nem engedhetjük, hogy hazánkban nemzeti, etnikai és vallási közösségekhez tartozó emberek jogsérelmet szenvedjenek el. Az alaptörvény biztosíték arra nézve, hogy az emberi méltóság és az emberi jogok egyenlően és elidegeníthetetlenül illessenek meg mindenkit - hangsúlyozta Szalay-Bobrovniczky Vince.

Kitért arra is: nem lehet megengedni a Nyugat-Európában újfent érzékelhető erőszakos megnyilvánulási formákat és a fel-felbukkanó antiszemitizmust sem a zsidó honfitársainkkal szemben. A kormány ezért is támogatja a Tett és Védelem Alapítványt, amely egy monitoring rendszert hozott
velemenyezd, 2019. január 17. csütörtök, 13:11
Az Urantia könyv - 53. írás
Hajlott arra, hogy Mihályt mint Teremtő-atyját elismerje, viszont nem fogadta el úgy, mint Istenét és igaz urát.

53:3.4 A legelszántabb támadást a Nappalok Elődeinek — az ,,idegen hatalmasságoknak" — azon joga ellen indította, hogy beleavatkozhatnak a helyi csillagrendszerek és világegyetemek ügyeibe. E vezetőket zsarnokoknak és bitorlóknak bélyegezte. Arra ösztönözte követőit, hogy higgyenek abban, hogy e vezetők egyike sem avatkozhat bele a hazai ügyek vitelébe, ha az emberek és az angyalok bátran kiállnak magukért és elszántan követelik a jogaikat.

53:3.5 Azt vallotta, hogy a Nappalok Elődei ítéletvégrehajtóinak nem szabadna megengedni a helyi csillagrendszerekben való működést, már ha az ottani lakosok élni akarnak a függetlenségi jogukkal. Azt képviselte, hogy a halhatatlanság a csillagrendszerbeli személyiségek eredendő sajátsága, hogy a feltámadás természetes és önmagától végbemenő, és hogy minden lény örökké fog élni, kivéve, ha a Nappalok Elődeinek
eposz, 2019. január 17. csütörtök, 09:50
ITM-államtitkár: a családok biztonságát és a tisztességes vállalkozások védelmét tartja szem előtt a fogyasztóv
kereskedelem áll, a hatósági ellenőrzések keretében már több mint 1700 webáruház működését, gyakorlatát vizsgálták meg, ennek köszönhetően a jogsértések aránya negyedére csökkent.

Az ITM államtitkára rámutatott: 2019-ben az internetes kereskedelem mellett a hagyományos kereskedelem ellenőrzése is a fő feladatok között szerepel, 2018-ban 5800 üzletet ellenőriztek. Kara Ákos hangsúlyozta, hogy a hatóság a jövőben is szigorúan fellép a gyakran megtévesztésre épülő, leginkább a kiszolgáltatott idős embereket tudatosan megkárosító értékesítési gyakorlattal szemben.

Kara Ákos kiemelte, hogy idén is kiemelt ellenőrzési terület marad a termékbemutatók köre. Ismertette: az elmúlt évek aktív hatósági munkájának, valamint a jogszabályi szigorításoknak köszönhetően kevesebb, mint tizedére csökkent az ezzel kapcsolatos panaszok száma a fogyasztóvédelmi hatóságnál.

Kiemelte: az árubemutatók tevékenysége az egészségügyi témakörre, az egészségvédelmi termékekre tevődött át. A jövőben is hatékonyan fel kell
velemenyezd, 2019. január 15. kedd, 13:41
Enneagram - Hetes Archetípus Szintjei
elég mindenből. Nem kell soha nélkülözniük.

2. szint: A szabad szellemű optimista

Még az egészséges Hetesek sem mindig élnek a lelki egyensúlynak olyan magas szintjén, ahogy az az 1. szinten megfigyelhető. Némi szorongás is megjelenik a képben: a Hetesek már nem annyira hisznek az élet kimeríthetetlen bőségében, és elkezdenek félni, hogy nem elég abból, amire szükségük van. Nagyon finom változás ez, hiszen a Hetesek a 2. szinten még mindig rendkívül pozitív hozzáállású, energikus emberek. Ahelyett azonban, hogy tökéletesen befogadnák pillanatnyi élményeiket, elkezdenek az eljövendő élményekre várni. Elkezdenek azokról a dolgokról gondolkozni, amelyeket meg akarnak csinálni, vagy azon töprengenek, hogyan szerezhetnék meg a boldogságukhoz szükségesnek vélt élményeket vagy holmikat. Ezáltal egy lépéssel messzebb kerülnek élményeik közvetlenségétől, s így már nem is találják őket annyira kielégítőnek.

Mivel az egészséges Hetesek teljesen kifelé, a környező világ felé fordulnak,
eposz, 2019. január 15. kedd, 12:48
Fidesz-KDNP: Soros diktálja Brüsszel migrációs politikáját
Nacsa Lőrinc szerint Brüsszelben a "Soros-tervet" hajtják végre, migránsokat akarnak betelepíteni Európába, népességcserét szeretnének a kontinensen, Soros pedig személyesen és emberein keresztül is felügyeli a terv végrehajtását. Személyesen ad eligazítást az Európai Bizottság legfőbb vezetőinek, akikkel az elmúlt időszakban legalább 20 alkalommal találkozott - mindig zárt ajtók mögött -, így többször is személyesen tárgyalt Jean-Claude Junckerrel, az Európai Bizottság elnökével, Frans Timmermansszal, a brüsszeli testület első alelnökével, és Dimitrisz Avramopulosszal, a bizottság migrációs politikáért felelős tagjával - tette hozzá.

A kereszténydemokraták frakciószóvivője azt is mondta, hogy Soros György fizetett emberei napi szinten járnak be az Európai Parlamentbe (EP), és vesznek részt konkrét brüsszeli migrációs javaslatok kidolgozásban is. Úgy fogalmazott, gyakorlatilag a markukban tartják és befolyásolják az EP jelentős részét, több mint 220 képviselőt, köztük a magyar baloldal
velemenyezd, 2019. január 15. kedd, 11:51
Változást sürget az EU migrációs politikájában az olasz kormányfő Sárközy Júlia az MTI tudósítója jelenti:
azokról van szó, akik tavaly nyáron érkeztek Olaszországba. Akkor több tagállam, önkéntesen kisebb csoportok befogadására kötelezte el magát, ami azóta se következett be.

Matteo Salvini közölte, ez a több száz menedékkérő útra készen áll, Olaszország akár azonnal meg tudja kezdeni széltosztásukat. Emlékeztetett, hogy belügyminiszterként addig nem engedélyezi a Máltán január 9-én kikötött menedékkérők Olaszországba érkezését, amíg az EU-tagállamok nem veszik át ezeket az Olaszországból is vállalt embereket.

"Az áthelyezésekkel csak foltozzuk a problémát, a migráció problémájának egyetlen megoldása az indulások és a kikötések leállítása" - jelentette ki Salvini.

Hozzátette: "ha Olaszországot segíteni akarják, rögtön át lehet térni a kijelentésekről a cselekvésre. Ha Európa ezt teszi, megmenekül, ha minden puszta szó marad, akkor Európa nem létezik".

Salvini kijelentette, ez az első év Olaszországban, amely úgy kezdődik, hogy eddig több volt a kiutasítás (73 fő), mint az érkezés (53
velemenyezd, 2019. január 14. hétfő, 16:12
Születésemkor a sors az őszinteséget bölcsőmbe tette
és mernek.

/Petőfi Sándor/
Hogysem tíz barátot szerezzek képmutatással, inkább szerzek őszinteségemmel száz ellenséget.
/Petőfi Sándor/
Föl nem érem ésszel, hogy vannak nem mindennapi emberek közt olyanok, kik nem tudják vagy nem hiszik, hogy az egyszerűség az első és mindenek fölötti szabály, hogy akiben egyszerűség nincs, abban semmi sincs. Azzal ne álljanak elő, hogy az ő gondolataik magasabbak, hogysem közönséges nyelven ki lehetne fejezni.

/Petőfi Sándor/
A könyvet szép, de csalfa tündér lakja;
Ha fölnyitod, megkapja
lilagondolatok, 2019. január 14. hétfő, 10:21
Cukorbetegség, lúgosítás
látványos tüneteket, utána azonban annál brutálisabb lefolyású. A cukorbetegség legtragikusabb végkifejletei a munkaképtelenné válás, szívbetegség, vesebetegség kialakulása, idegrendszeri károsodás, vakság és a halál. Sok esetben a betegség már évek óta zajlik, mire végre diagnosztizálják.

Cukorbetegeknél

- 25-ször gyakrabban alakul ki üszkösödés
- 11-szer gyakrabban alakul ki szív koszorúér betegség
- 5,5-szer gyakrabban alakul ki agyvérzés

mint egészséges embereknél.

Ráadásul, ha egy cukorbeteg korábban már elszenvedett infarktust, akkor az ő rizikója egy újabb infarktus elszenvedésére 10-30-szor nagyobb!!

A cukorbetegek kb. 90%-a II-es típusú cukorbeteg, és 80%-uk elhízott. A II-es típusú cukorbetegség korábban gyermekeknél elvétve fordult csak elő, szinte ismeretlen volt, azonban mára számuk aggasztóan megemelkedett.

dr. Robert Young hosszú éveken keresztül vizsgálta a cukorbetegség mögött rejlő okokat és az alábbi
pacsakute, 2019. január 13. vasárnap, 19:23
1/1395
Képek, videók
A gondolat teremtő ereje
irmus
2018. július 26. csütörtök, 10:59
teremtő-1234.jpg
sz719eszter
2018. június 06. szerda, 09:06
A teremtő megadta nektek.
sz719eszter
2018. május 18. péntek, 15:18
Teremtő3.bmp
sz719eszter
2018. május 06. vasárnap, 08:34
Teremtő2.bmp
sz719eszter
2018. május 06. vasárnap, 08:33
Teremtő1.bmp
sz719eszter
2018. május 06. vasárnap, 08:32
Költöszerelem teremtö est
chillik
2017. február 26. vasárnap, 06:20
A Teremtőhöz
sanci81
2016. november 27. vasárnap, 19:13
A teremtőhöz
sanci81
2016. november 24. csütörtök, 19:22
Teremtő.gif
sz719eszter
2016. szeptember 03. szombat, 11:11
Teremtő Istenem
sacimama
2015. november 14. szombat, 11:34
Teremtő Lélek jöjj közénk
sacimama
2015. május 24. vasárnap, 01:09
Mint az embereké. Szem a
alvaro-hopihe
2018. március 23. péntek, 13:45
Néhány ember olyan, mint
sanci81
2017. augusztus 17. csütörtök, 17:47
Az ember nem olyan, mint
margoboszi
2014. szeptember 10. szerda, 18:13
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.