Belépés
2020. május 31. vasárnap | 22. hét | 152. nap | 21:51 | Angéla, Petronella
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Az energiagyógyításról
egyensúlyhiányokhoz. A pránagyógyítás három lépcsője közül az első a vizsgálat.

Végigpásztázzuk a beteg éteri testét, hogy megtaláljuk a prána- egyensúly hiányának gyökerét. A vizsgálattal meghatározzuk a problémát, energia szempontjából megtisztítunk, aztán pránával újra vitalizálunk. Ezeket a lépéseket ismételhetjük újra és újra a megfelelő testen, szerven vagy ahogy a helyzet előírja. Ez a pránával való gyógyítás alapja: a teljesen nyílt hozzáállás.

A pránagyógyítás segítségével egyszerűen megszabadítjuk családunkat és barátainkat a náthától, láztól, fejfájástól, izomfájdalmaktól, bronchitistől és sok más mindennapos betegségtől. Megfelelő képzéssel bármifajta nagyobb betegség ellen is hatásos.

Bárki gyógyíthat pránával, aki hajlandó tanulni és van benne szorgalom a gyakorláshoz. A gyógyításhoz nem kellenek különleges képességek, mindössze az, hogy naponta szánjunk időt némi gyakorlásra.

Ennek a módszernek nem az a célja, hogy helyettesítse az orvost,
pacsakute, 2020. február 20. csütörtök, 23:12
Csipkebogyó gyógyhatásairól
A csipkebogyó az egyik legkiválóbb természetes vitaminforrás, élénkíti a szervezetet, erősíti az immunrendszert, megelőzi a rákos daganatok kialakulását, csökkenti a rossz koleszterin (LDL) szintet és az egyszerű náthától a bélgörcsökig, betegségek egész skáláját képes orvosolni.

A csipkebogyó magas vitamin tartalmáról híres - fajtól függően: C vitamin tartalma 200-1700mg/100 g között ingadozik, 14g/100g cukrot, 3,5g/100g pektint, 5g/100g alma és citromsavat, 4g/100g fehérjét, karotinoidokat, B1-,B2-, K-, P-, E- vitamint, ásványiagyagokat, nyomelemeket (kálcium, magnézium, szelén, mangán, kálium, kén), valamint értékes flavonoidokat tartalmaz, melyek roborálnak, élénkítenek és igazi terápiás jelleggel bírnak.

Miben segít a csipkebogyó ?

- Magas C - vitamin tartalma miatt erősíti az immunrendszert. Influenza esetén felgyorsítja a gyógyulási
pacsakute, 2019. október 04. péntek, 18:39
Csipkebogyó bor
alkalmazzuk, legyen az: főzet, áztatás, tinktúra, bor, ecet, sűrítmény, párlat, örlemény, esszencia, vagy illóolaj. Tudjuk azt is hogy a különböző eljárások alkalmazásával különböző hatóanyagok szabadulnak fel a növényekből, ezért is van úgy hogy egyes egészségügyi problémák megoldására jobb hatással vannak tinktúrák, vagy illóolajok, mint a főzetek. Például a gyógyboroknak sokkal erősebb hatásuk van a főzeteknél, mivel az alkohol sokkal jobban kitudja oldani a növényekben lévő hatóanyagokat, mint egy egyszerű főzet.

Mivel a csipkebogyó szezonnak most van itt az ideje, ezt a gyógybort könnyen el tudjuk készíteni friss csipkebogyóból, de ha megszárítjuk, akkor az év bármelyik szakaszában is elkészíthetjük. A lényeg az, hogy ez egy nagyon hatásos házi gyógybor, ami jó lenne ha minél több háztartásban kéznél lenne, hiszen sok nyavajában tud nekünk megoldást nyújtani.

Hogyan készül a csipkegyógybor?

Forrás pontig felhevítünk 1l vörösbort majd lehűtjük 60-70 C fokig. Egy 1,5l
pacsakute, 2019. augusztus 31. szombat, 10:43
Egészség
a legnagyobb problémát a negatív diagnózis vagy prognózis érzelmi pusztító hatása jelenti (,,még hat hónapja van hátra"). A beteget és hozzátartozóit a kétségbeesésbe kergetik az ehhez hasonló kijelentésekkel, melynek egyenes következménye lesz a beteg általános állapotának romlása, amire a hagyományos kezelés nem hat, csak súlyosbítja azt, majd bekövetkezik a halál. Amennyiben a beteg nem kapott semmilyen kezelést (kemoterápia vagy sugárterápia), akkor a GNM-nek a sikeressége eléri a 95-98%-ot, ami egyszerűen lenyűgöző. Mindezen statisztikai eredményeket, hivatalos szervek közöltek dr. Hamer adatai alapján. Dr. Ulrich Abel epidemiológus és biostatisztikus véleménye szerint elkeserítő az eredménytelensége a kemoterápiáknak. Semmilyen statisztikai bizonyíték nincs arra, hogy a végstádiumú betegek esetében, kiket már műteni sem lehet, bármennyivel meghosszabbítaná azok életét. A rosszindulatú daganatos elváltozások kemoterápiája, mikor már műtét nem lehetséges, ami a daganatok 80%-át teszi ki, tudományos
piroska0101, 2014. március 17. hétfő, 06:07
Minden betegséget, egy érzelmi sokk okoz
legnagyobb problémát a negatív diagnózis vagy prognózis érzelmi pusztító hatása jelenti (,,még hat hónapja van hátra"). A beteget és hozzátartozóit a kétségbeesésbe kergetik az ehhez hasonló kijelentésekkel, melynek egyenes következménye lesz a beteg általános állapotának romlása, amire a hagyományos kezelés nem hat, csak súlyosbítja azt, majd bekövetkezik a halál. Amennyiben a beteg nem kapott semmilyen kezelést (kemoterápia vagy sugárterápia), akkor a GNM-nek a sikeressége eléri a 95-98%-ot, ami egyszerűen lenyűgöző. Mindezen statisztikai eredményeket, hivatalos szervek közöltek dr. Hamer adatai alapján. Dr. Ulrich Abel epidemiológus és biostatisztikus véleménye szerint elkeserítő az eredménytelensége a kemoterápiáknak. Semmilyen statisztikai bizonyíték nincs arra, hogy a végstádiumú betegek esetében, kiket már műteni sem lehet, bármennyivel meghosszabbítaná azok életét. A rosszindulatú daganatos elváltozások kemoterápiája, mikor már műtét nem lehetséges, ami a daganatok 80%-át teszi ki,
koszegimarika, 2013. november 23. szombat, 16:59
A C-vitamin minden ember által eddig ismert vírust megöl
olyan ismert vírus, amely képes lenne életben maradni e fontos antioxidáns jelenlétében.

Hogyan segít a C-vitamin megölni a vírusokat és megelőzni a betegségeket?

A C-vitamin szakértő, Dr. Thomas Levy szerint: “a C-vitamint antioxidánsnak is nevezik és mint ilyen, feladja saját elektronjait. Másrészt, egy toxin bekerülése, fertőzés vagy bármi, ami tüneteket produkál a szervezetben oxidatív stressz vagy elektronok hiányából fakad.

Szóval, állítólag tényleg nagyon egyszerű, ha testünkben nincs elegendő mennyiségű elektron - akkor betegek leszünk.

Dr. Thomas E. Levy kardiológus eddig hat könyvet írt egészséggel kapcsolatos kérdésekben. Munkájának középpontjában az áll, hogy hogyan kell visszaállítani és fenntartani jó egészségünket a mai különböző toxinokkal szemben, amelyekkel sajnos mindannyian, általában napi rendszerességgel szembesülünk. Az orvos mára már nem praktizál kardiológusként. Egész idejét kutatással és írással tölti. Jelenleg hetedik könyvén
carrot, 2013. június 23. vasárnap, 07:51
szeretettel
eszelősen lobogó szemekkel, hogy úgyis hiába kapálódzom, ha alibit bizonyítania nem sikerül velem, bűntársnak fognak tekinteni, és ő kénytelen lesz rovásomra védeni magát: jobban teszem hát, ha segítségére vagyok. Vadul nevetett.

- Úgyis tudom, mire gondolsz, hogy lőjem főbe magam. Erre gondoltál, ezt akarod - ez talán nem gyilkosság, hogy rá akarsz kényszeríteni? Jogom van védekezni ellened is, csakúgy, mintha az életemet védeném.

Érdekes, arra a legtermészetesebb feltevésre, hogy egyszerűen feljelentem őt, vagy nem gondolt egyikünk se, vagy nem került szóba. Számomra, úgy látszik, elképzelhetetlen volt ez a megoldás - még így, mint gyilkost és őrültet is közelebb állónak éreztem magamhoz, mint az akkori világ fennálló rendjének és törvényeinek bármelyik képviselőjét. Hiszen huszonegy éves volt ő is, osztálytársam iskolában és életben, bűnben és vágyban és képzeletben, a Lehetetlen felé ágaskodó lázában az ifjúságnak.

Így gyötörtük hát egymást két óra hosszat, tervtelenül és
sayuri, 2012. május 13. vasárnap, 10:18
szeretettel
a szodomai asszony.

Így telt el hát több mint tíz esztendő.

A naptárból már letéptük az Úr 2001-edik esztendejének legutolsó napját, sőt megjött a tavasz is, amikor János ismét betoppant életembe.

Egyik ritka napon, amikor újsághoz jutottam - jobbára kirándulók dobálták el -, némi undorral felütöttem a ,,sajtót". Ha valaki látja, minden bizonnyal úgy véli: az újság vajfoltjainak szól arcom csömöre. Csak a gyakorlott szem vehette észre: évek óta egyszerűen hírundorom volt.

Amikor tehát az említett napon kinyitottam az Ezredforduló című - bizonyára nemrég indult - napilapot, hátulsó oldalainak valamelyikéről a következő reklám ugrott - szinte párduc módra - szememnek. (Az is lehet, ide a kígyó-hasonlat jobban illett volna.)

FÉMEDÉNYT, VÁZÁT, SZOBROT, GYERTYATARTÓT STB.

JUTÁNYOS ÁRON OLVASZT

A HÁDÉSZ KEMENCEKOMPLEXUM.

KŐEDÉNYEKET, SZOBROT STB.

OLCSÓN ŐRÖL

A
sayuri, 2012. április 30. hétfő, 14:21
2011.09.01.
Gyógyfüves könyv: Michael Tierra /részletek/
Az ismertetett kezelési módok nem helyettesítik a szakorvosi és az egészségügyi
ellátást.
Egyszerűen arra szolgálnak, hogy bemutassák azokat a lehetőségeket,
melyek a hagyományos orvosláson kívül rendelkezésre állnak.
A leírt gyógyító eljárásokat az olvasó
saját megítélése alapján alkalmazza,
minden felelősséget magának kell vállalnia a következményekért.

Az egyensúly - egészségünk záloga
Az egészség lényünk különböző összetevőinek,
a test, értelem, lélek
és környezetünk a minket érő hatások,
kapcsolataink és táplálkozásunk között fenálló egyensúly megnyilvánulása.
Nincs olyan betegsége egyik területnek sem,
amely ne mutatkozna meg, ne tükröződne valamilyen mértékben az összes többiben.
Alapvetően fontos megértenünk és tudatában lennünk annak,
hogy minden betegségnek van pozitív oldala is.
A kór tudtul adja, jelzi ellenállásunkat,
kerzsi58, 2011. szeptember 01. csütörtök, 15:18
*GYÓGYÍTÓ kövek*&*JÁSPIS *
(vörös)

KRISTÁLYSZERKEZET: trigonális

MOHS-KEMÉNYSÉG: 6,5-7

FAJSÚLYA: 2,5-2,8

SAJÁTOSSÁGAI:

Naplemente előtt kell kitenni a Napra, magába gyűjti az esti sugarak melegét, és kozmikus erejét.

ALKALMAZÁSA:

Hordhatjuk ékszerként. Használhatjuk marokkőként, kézbe fogva , vagy ráhelyezve a megfelelő testrészre 15-30 percet. Készíthetünk belőle elixirt is.

Gyógyhatása

Jóformán minden területen alkalmazható, az egyszerű náthától a süketségig, számos betegségre ajánlott. A felhasználásnál vegyük figyelembe a kő színét, amelyet a megfelelő csakrához tudunk párosítani. Alkalmas különböző izületi betegségek, emésztési problémák kezelésénél, szabályozza a bélmozgást , erősíti a beleket, a hólyagot, segítséget nyújt a különböző vesebetegségeknél.

Szabályozza a gyomorsav termelését , gyorsítja a szervek regenerációját, csökkenti a hallucinációkat, segítséget nyújt a skizofréniánál. Előnyösen használható
bubszi, 2011. július 22. péntek, 09:50
1/2
Képek, videók
Az Úr szemei az igazakon
dandej
2020. május 26. kedd, 16:51
Hősök tere az ünnepi megn
furaila
2020. május 25. hétfő, 23:18
az önmagunkról alkotott k
liliana01
2020. május 25. hétfő, 12:29
Az igazmondás.jpg
pacsakute
2020. május 22. péntek, 22:25
Hegedű szól az éjszakában
menusgabor
2020. május 22. péntek, 21:03
Az Úr vezet szüntelen
dandej
2020. május 21. csütörtök, 20:15
Ráncok az arcon. jpg.jpg
pacsakute
2020. május 20. szerda, 23:32
Az ember.png
liliana01
2020. május 15. péntek, 22:06
Az úr az én oltalmam
dandej
2020. május 15. péntek, 16:47
Oltalmam az Úr !
dandej
2020. május 14. csütörtök, 18:02
Cordyceps-az-öregedésg átl
pacsakute
2020. május 13. szerda, 23:39
Nem csak az számít munkán
furaila
2020. április 30. csütörtök, 01:00
három fő püspök_érsek.jpg
maroka
2020. február 23. vasárnap, 15:53
Három cica
eva6
2020. január 31. péntek, 16:47
három színű rózsa.jpg
maroka
2020. január 01. szerda, 17:49
Címkék
egészség lényünk, Thomas Levy, különböző vesebetegségeknél, összes többiben, érzelmi sokk, megfelelő csakrához, gyógyboroknak sokkal, gyomorsav termelését, csipkebogyó szezonnak, Thomas, lépéseket ismételhetjük, rákos daganatok, beteg éteri, Ulrich Abel, legtermészetesebb feltevésre, gyógybort könnyen,
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.