Belépés
2019. október 17. csütörtök | 42. hét | 290. nap | 10:10 | Hedvig
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Csipkebogyó gyógyhatásairól
A csipkebogyó az egyik legkiválóbb természetes vitaminforrás, élénkíti a szervezetet, erősíti az immunrendszert, megelőzi a rákos daganatok kialakulását, csökkenti a rossz koleszterin (LDL) szintet és az egyszerű náthától a bélgörcsökig, betegségek egész skáláját képes orvosolni.

A csipkebogyó magas vitamin tartalmáról híres - fajtól függően: C vitamin tartalma 200-1700mg/100 g között ingadozik, 14g/100g cukrot, 3,5g/100g pektint, 5g/100g alma és citromsavat, 4g/100g fehérjét, karotinoidokat, B1-,B2-, K-, P-, E- vitamint, ásványiagyagokat, nyomelemeket (kálcium, magnézium, szelén, mangán, kálium, kén), valamint értékes flavonoidokat tartalmaz, melyek roborálnak, élénkítenek és igazi terápiás jelleggel bírnak.

Miben segít a csipkebogyó ?

- Magas C - vitamin tartalma miatt erősíti az immunrendszert. Influenza esetén felgyorsítja a gyógyulási
pacsakute, 2019. október 04. péntek, 18:39
Csipkebogyó bor
alkalmazzuk, legyen az: főzet, áztatás, tinktúra, bor, ecet, sűrítmény, párlat, örlemény, esszencia, vagy illóolaj. Tudjuk azt is hogy a különböző eljárások alkalmazásával különböző hatóanyagok szabadulnak fel a növényekből, ezért is van úgy hogy egyes egészségügyi problémák megoldására jobb hatással vannak tinktúrák, vagy illóolajok, mint a főzetek. Például a gyógyboroknak sokkal erősebb hatásuk van a főzeteknél, mivel az alkohol sokkal jobban kitudja oldani a növényekben lévő hatóanyagokat, mint egy egyszerű főzet.

Mivel a csipkebogyó szezonnak most van itt az ideje, ezt a gyógybort könnyen el tudjuk készíteni friss csipkebogyóból, de ha megszárítjuk, akkor az év bármelyik szakaszában is elkészíthetjük. A lényeg az, hogy ez egy nagyon hatásos házi gyógybor, ami jó lenne ha minél több háztartásban kéznél lenne, hiszen sok nyavajában tud nekünk megoldást nyújtani.

Hogyan készül a csipkegyógybor?

Forrás pontig felhevítünk 1l vörösbort majd lehűtjük 60-70 C fokig. Egy 1,5l
pacsakute, 2019. augusztus 31. szombat, 10:43
Egészség
a legnagyobb problémát a negatív diagnózis vagy prognózis érzelmi pusztító hatása jelenti (,,még hat hónapja van hátra"). A beteget és hozzátartozóit a kétségbeesésbe kergetik az ehhez hasonló kijelentésekkel, melynek egyenes következménye lesz a beteg általános állapotának romlása, amire a hagyományos kezelés nem hat, csak súlyosbítja azt, majd bekövetkezik a halál. Amennyiben a beteg nem kapott semmilyen kezelést (kemoterápia vagy sugárterápia), akkor a GNM-nek a sikeressége eléri a 95-98%-ot, ami egyszerűen lenyűgöző. Mindezen statisztikai eredményeket, hivatalos szervek közöltek dr. Hamer adatai alapján. Dr. Ulrich Abel epidemiológus és biostatisztikus véleménye szerint elkeserítő az eredménytelensége a kemoterápiáknak. Semmilyen statisztikai bizonyíték nincs arra, hogy a végstádiumú betegek esetében, kiket már műteni sem lehet, bármennyivel meghosszabbítaná azok életét. A rosszindulatú daganatos elváltozások kemoterápiája, mikor már műtét nem lehetséges, ami a daganatok 80%-át teszi ki, tudományos
piroska0101, 2014. március 17. hétfő, 06:07
Minden betegséget, egy érzelmi sokk okoz
legnagyobb problémát a negatív diagnózis vagy prognózis érzelmi pusztító hatása jelenti (,,még hat hónapja van hátra"). A beteget és hozzátartozóit a kétségbeesésbe kergetik az ehhez hasonló kijelentésekkel, melynek egyenes következménye lesz a beteg általános állapotának romlása, amire a hagyományos kezelés nem hat, csak súlyosbítja azt, majd bekövetkezik a halál. Amennyiben a beteg nem kapott semmilyen kezelést (kemoterápia vagy sugárterápia), akkor a GNM-nek a sikeressége eléri a 95-98%-ot, ami egyszerűen lenyűgöző. Mindezen statisztikai eredményeket, hivatalos szervek közöltek dr. Hamer adatai alapján. Dr. Ulrich Abel epidemiológus és biostatisztikus véleménye szerint elkeserítő az eredménytelensége a kemoterápiáknak. Semmilyen statisztikai bizonyíték nincs arra, hogy a végstádiumú betegek esetében, kiket már műteni sem lehet, bármennyivel meghosszabbítaná azok életét. A rosszindulatú daganatos elváltozások kemoterápiája, mikor már műtét nem lehetséges, ami a daganatok 80%-át teszi ki,
koszegimarika, 2013. november 23. szombat, 16:59
A C-vitamin minden ember által eddig ismert vírust megöl
olyan ismert vírus, amely képes lenne életben maradni e fontos antioxidáns jelenlétében.

Hogyan segít a C-vitamin megölni a vírusokat és megelőzni a betegségeket?

A C-vitamin szakértő, Dr. Thomas Levy szerint: “a C-vitamint antioxidánsnak is nevezik és mint ilyen, feladja saját elektronjait. Másrészt, egy toxin bekerülése, fertőzés vagy bármi, ami tüneteket produkál a szervezetben oxidatív stressz vagy elektronok hiányából fakad.

Szóval, állítólag tényleg nagyon egyszerű, ha testünkben nincs elegendő mennyiségű elektron - akkor betegek leszünk.

Dr. Thomas E. Levy kardiológus eddig hat könyvet írt egészséggel kapcsolatos kérdésekben. Munkájának középpontjában az áll, hogy hogyan kell visszaállítani és fenntartani jó egészségünket a mai különböző toxinokkal szemben, amelyekkel sajnos mindannyian, általában napi rendszerességgel szembesülünk. Az orvos mára már nem praktizál kardiológusként. Egész idejét kutatással és írással tölti. Jelenleg hetedik könyvén
carrot, 2013. június 23. vasárnap, 07:51
szeretettel
eszelősen lobogó szemekkel, hogy úgyis hiába kapálódzom, ha alibit bizonyítania nem sikerül velem, bűntársnak fognak tekinteni, és ő kénytelen lesz rovásomra védeni magát: jobban teszem hát, ha segítségére vagyok. Vadul nevetett.

- Úgyis tudom, mire gondolsz, hogy lőjem főbe magam. Erre gondoltál, ezt akarod - ez talán nem gyilkosság, hogy rá akarsz kényszeríteni? Jogom van védekezni ellened is, csakúgy, mintha az életemet védeném.

Érdekes, arra a legtermészetesebb feltevésre, hogy egyszerűen feljelentem őt, vagy nem gondolt egyikünk se, vagy nem került szóba. Számomra, úgy látszik, elképzelhetetlen volt ez a megoldás - még így, mint gyilkost és őrültet is közelebb állónak éreztem magamhoz, mint az akkori világ fennálló rendjének és törvényeinek bármelyik képviselőjét. Hiszen huszonegy éves volt ő is, osztálytársam iskolában és életben, bűnben és vágyban és képzeletben, a Lehetetlen felé ágaskodó lázában az ifjúságnak.

Így gyötörtük hát egymást két óra hosszat, tervtelenül és
sayuri, 2012. május 13. vasárnap, 10:18
szeretettel
a szodomai asszony.

Így telt el hát több mint tíz esztendő.

A naptárból már letéptük az Úr 2001-edik esztendejének legutolsó napját, sőt megjött a tavasz is, amikor János ismét betoppant életembe.

Egyik ritka napon, amikor újsághoz jutottam - jobbára kirándulók dobálták el -, némi undorral felütöttem a ,,sajtót". Ha valaki látja, minden bizonnyal úgy véli: az újság vajfoltjainak szól arcom csömöre. Csak a gyakorlott szem vehette észre: évek óta egyszerűen hírundorom volt.

Amikor tehát az említett napon kinyitottam az Ezredforduló című - bizonyára nemrég indult - napilapot, hátulsó oldalainak valamelyikéről a következő reklám ugrott - szinte párduc módra - szememnek. (Az is lehet, ide a kígyó-hasonlat jobban illett volna.)

FÉMEDÉNYT, VÁZÁT, SZOBROT, GYERTYATARTÓT STB.

JUTÁNYOS ÁRON OLVASZT

A HÁDÉSZ KEMENCEKOMPLEXUM.

KŐEDÉNYEKET, SZOBROT STB.

OLCSÓN ŐRÖL

A
sayuri, 2012. április 30. hétfő, 14:21
2011.09.01.
Gyógyfüves könyv: Michael Tierra /részletek/
Az ismertetett kezelési módok nem helyettesítik a szakorvosi és az egészségügyi
ellátást.
Egyszerűen arra szolgálnak, hogy bemutassák azokat a lehetőségeket,
melyek a hagyományos orvosláson kívül rendelkezésre állnak.
A leírt gyógyító eljárásokat az olvasó
saját megítélése alapján alkalmazza,
minden felelősséget magának kell vállalnia a következményekért.

Az egyensúly - egészségünk záloga
Az egészség lényünk különböző összetevőinek,
a test, értelem, lélek
és környezetünk a minket érő hatások,
kapcsolataink és táplálkozásunk között fenálló egyensúly megnyilvánulása.
Nincs olyan betegsége egyik területnek sem,
amely ne mutatkozna meg, ne tükröződne valamilyen mértékben az összes többiben.
Alapvetően fontos megértenünk és tudatában lennünk annak,
hogy minden betegségnek van pozitív oldala is.
A kór tudtul adja, jelzi ellenállásunkat,
kerzsi58, 2011. szeptember 01. csütörtök, 15:18
*GYÓGYÍTÓ kövek*&*JÁSPIS *
(vörös)

KRISTÁLYSZERKEZET: trigonális

MOHS-KEMÉNYSÉG: 6,5-7

FAJSÚLYA: 2,5-2,8

SAJÁTOSSÁGAI:

Naplemente előtt kell kitenni a Napra, magába gyűjti az esti sugarak melegét, és kozmikus erejét.

ALKALMAZÁSA:

Hordhatjuk ékszerként. Használhatjuk marokkőként, kézbe fogva , vagy ráhelyezve a megfelelő testrészre 15-30 percet. Készíthetünk belőle elixirt is.

Gyógyhatása

Jóformán minden területen alkalmazható, az egyszerű náthától a süketségig, számos betegségre ajánlott. A felhasználásnál vegyük figyelembe a kő színét, amelyet a megfelelő csakrához tudunk párosítani. Alkalmas különböző izületi betegségek, emésztési problémák kezelésénél, szabályozza a bélmozgást , erősíti a beleket, a hólyagot, segítséget nyújt a különböző vesebetegségeknél.

Szabályozza a gyomorsav termelését , gyorsítja a szervek regenerációját, csökkenti a hallucinációkat, segítséget nyújt a skizofréniánál. Előnyösen használható
bubszi, 2011. július 22. péntek, 09:50
Változó védelem
kevesebben.

Hamarosan ez a szám is lecsökkent évi pár esetre, míg végül maga az oltás több bénulást váltott ki, mint az eredeti vírus. Időközben ezt a veszélyt elhárították: a forgalomban lévő oltóanyag ma már nem tartalmaz élő vírust. Ám mivel a gyermekbénulást a diftériához hasonlóan újra be lehet hozni más országokból, továbbra is elengedhetetlen a védőoltás.

Kombi védelem - kockázat a köbön?
Egyetlen szúrás megvédi a gyereket féltucat betegségtől - mi lehetne ennél egyszerűbb? Akadnak azonban orvosok, akik úgy vélik, hogy az injekciókban lévő oltóanyag-keverékek túlzottan megterhelik a kicsik immunrendszerét. Ha mindenképpen szükséges, akkor egyenként kellene megkapniuk a gyerekeknek az oltásokat.

Allergia az oltástól?
Egyre több oltás van, és egyre több allergia. De hogy a kettőnek köze volna egymáshoz? Svéd kutatók felfedezték, hogy a beoltott gyerekek gyakrabban szenvednek ekcémától és allergiás náthától, mint az oltást nem kapott iskolások. De az
horvathnemagdi, 2011. január 19. szerda, 20:21
1/2
Képek, videók
Alma gyógyhatásai.jpg
pacsakute
2017. szeptember 27. szerda, 22:52
Csipkebogyó.jpg
pacsakute
2019. október 04. péntek, 18:36
Csipkebogyó bor.jpg
pacsakute
2019. augusztus 31. szombat, 10:36
Csipkebogyó olaj .jpg
pacsakute
2019. június 22. szombat, 23:21
deres csípkebogyó 1
taltos1
2017. december 06. szerda, 21:44
csipkebogyótea1124.jpg
maroka
2017. november 25. szombat, 23:42
Csipkebogyó
eva6
2017. október 31. kedd, 07:46
csipkebogyó0904.jpg
maroka
2017. szeptember 05. kedd, 15:02
deres csipkebogyó 1
taltos1
2016. december 22. csütörtök, 23:37
csipkebogyó.JPG
bbbarbara
2016. október 21. péntek, 21:23
grét magas fa0421.jpg
maroka
2019. április 21. vasárnap, 19:30
recept magas vérnyomás cs
irmus
2018. január 16. kedd, 08:25
magasles.png
chillik
2017. november 23. csütörtök, 13:36
magas feszültség.png
chillik
2017. október 19. csütörtök, 16:33
Magas C.jpg
chillik
2017. május 06. szombat, 07:09
Címkék
daganatok 80%-át, kettőnek köze, szervezetben oxidatív, szervek regenerációját, forgalomban lévő, Michael Tierra, hagyományos kezelés, veszélyt elhárították, kicsik immunrendszerét, összes többiben, akkori világ, kétségbeesésbe kergetik, megfelelő testrészre, csipkebogyó szezonnak, leírt gyógyító, végstádiumú betegek,
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.