Belépés
2020. február 26. szerda | 9. hét | 57. nap | 10:32 | Edina
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
A természet fájdalomcsillapítója az MSM
Az MSM (Methyl Sulfonyl Methane) egy természetben előforduló, természetes kénvegyület. A kén az egyik legfontosabb alkotórészünk. A kén minden egyes élő organizmusban jelen van; az élet feltétele.

A kén bizonyos ételeink egyik fő alkotórésze, és az egyik leguralkodóbb anyag az emberi szervezetben. Megtalálható növényekben, állatokban és az emberben. Szinte minden egyes sejtünkben jelen van, legnagyobb koncentrációban a bőrünkben, hajunkban, körmeinkben, csontjainkban, izomzatunkban és az ízületeinkben található.

Az MSM előanyaga az óceánok planktonjában képződik, majd gáz formájában feljut a felső légkörbe, ahol ózon, és ultraibolya sugárzás hatására kialakul a tulajdonképpeni MSM molekula. Ez az esőkkel belemosódik a talajba, ahonnan a növények gyökerei felszívják. Megtalálható: zöldségben, gyümölcsben, húsban, halban, májban, tejben.

Mi az az MSM?
Egyike a legősibb, legfontosabb élet-alkotó molekuláknak. Ez egy természetes, természetben előforduló vegyület, egy
pacsakute, 2020. január 28. kedd, 22:14
Az MSM-ről, amit már 4 éve használok eredményesen
Dimethyl Sulfone, DMSO2, MSM, Methyl Sulfonylmethane vagy Methylsulfonylmethane

Leírás
Az MSM egy szerves kén vegyület, amely jelen van minden élő organizmusban (növények, állatok, emberek). Egész pontosan az emberi szervezet 4. legfontosabb tápanyaga.
Fehér színű, szagtalan, kristályos szerkezetű és nagyon keserű ízű ásványi anyag.
Ha szigorúan nézzük, az MSM egy biológiailag elérhető, azaz szerves kén vegyület.
A kén bizonyos ételeink egyik fő alkotórésze, és az egyik leguralkodóbb anyag az emberi szervezetben.
Az MSM legismertebb tulajdonsága, hogy képes az emberi szervezetben gyulladást csökkenteni és fájdalmat csillapítani. Olyan betegeknél, akik kitartóan használják, akár a fájdalomcsillapítóik és gyulladáscsökkentőik lecsökkentése és elhagyása is lehetségessé válik.

Egészségünkre gyakorolt hatása:

Öregedés
-  A szervezetünk MSM tartalmának csökkenése együtt jár az öregedési folyamataink erősödésével.

Kardiovaszkuláris
lilagondolatok, 2016. június 15. szerda, 10:23
Móra Ferenc
megkapó stílusban, természetes hangnemben.

Móra Ferenc, akinek szinte minden sor írása azt a célt szolgálta, hogy közelebb hozza a tanya népét a városi emberhez, értelmileg messze kiemelkedik nemcsak saját osztályából, hanem a magyar írói világból is. Az írás mellett könyvtár- és múzeumigazgató. A kortársak szerint ténykedése idején Európában nincsen olyan múzeum, ahol a feliratokra annyi gondot és leleményességet fordítottak volna, mint az övében.

Mórának talán a hűség a leguralkodóbb erkölcsi sajátossága. Hűség a maga kis és nagy családjához, azokhoz, akiktől származott és akik tőle származtak, hű ahhoz a városhoz, amely először adott neki kenyeret és hű ahhoz az olvasóközönséghez, amely előtt először kaptak nyilvánosságot írásai.

"Homoki palánta volt, akár az akác, de a koronája belenőtt az európai kultúra egébe. Termő erejét a hazai talajból szívta és ami rajta lombosodott, azt pazar kedvében lerázta magáról, megint elszórta a szegedi földön."
Herczeg
menusgabor, 2016. január 22. péntek, 19:00
Horoszkóp
kedvvel, nagy akaraterővel dolgozol. Céljaid legtöbbször eléred.

2. Fa-Bivaly

Alkalmazkodóbbnak tartanak a többi Bivalynál, könnyebben fogadsz el változásokat. Még a jól bevált útjaidról is hajlandó vagy letérni, ha az szükséges terveid megvalósításához. Magánéletedet sokszor háttérbe szorítod hivatásod miatt. Érdemes lenne jobban odafigyelned a körülötted lévő emberekre, megtalálni az egyensúlyt munka és magánélet között!

3. Tűz-Bivaly

A legerősebb, a leguralkodóbb Bivaly vagy. Sokszor lenézel másokat, és habozás nélkül válsz meg olyan emberektől akiket nem tartasz érdemesnek társaságodra. Túl makacs és önfejű vagy. Meg kell tanulnod korlátozni akaratodat és másokat is figyelembe venni.

4. Fém-Bivaly

A Fém hatása rugalmatlanná, és keménnyé tesz. Véleményedet gyakran az egész világra rá szeretnéd erőltetni, d ez viharos összetűzésekhez, kitörésekhez vezet. Magánéleted teljesen háttérbe szorulhat, inkább a sikerre
jjanosne, 2010. február 27. szombat, 18:03
III.5. A drámai költészet
kell küzdenie és ebben a küzdelemben minden erejét meg kell feszítenie. Küzdelem nélkül nincsen dráma. Minél erősebb a küzdelem, annál hatásosabb, annál művészibb a dráma. Az egymással szemben álló célok, akaratok, cselekvések küzdelme izgalmas feszültséget hoz létre.

A drámai küzdelem azonban csak akkor foglalja magában a hősnek egész sorsát, ha a küzdőnek valósággal életküzdelme. A drámai küzdelem tárgya tehát a küzdő szempontjából nagyjelentőségű, életének legfőbb célját illeti, leguralkodóbb szenvedélyét érinti, jóformán egész életét magába sűríti. Érezzük, hogy ennek a küzdelemnek eldőlésétől függ a hősnek egész sorsa, élet-halála. A küzdelem viszont csak akkor jelentheti a hősnek egész sorsát, ha egészen végigküzdi. A drámai küzdelem annyira erős és nagy, hogy nem szakadhat félbe, hanem izgató gyorsasággal ragadja a hőst vagy győzelemig, vagy bukásig. A küzdelem lezárása tehát a komoly drámában vagy a hős győzelme, vagy halála, illetve megsemmisülése. A víg drámában a cselekményt rendesen a
hidaszl, 2008. szeptember 26. péntek, 09:35
Képek, videók
Pat Metheny.jpg
farkas1945
2013. február 24. vasárnap, 11:37
method_pic3.jpg
pergerne
2012. január 18. szerda, 10:16
method_pic4r.jpg
pergerne
2010. szeptember 29. szerda, 12:50
methren1280x1024.jpg
nosmo
2008. február 08. péntek, 00:17
Pat Metheny Group Imagina
fmayer
2006. szeptember 18. hétfő, 23:48
Természetben felüdülni
dandej
2018. november 07. szerda, 11:49
Természetben lévő
sanci81
2018. június 26. kedd, 17:39
Angyal a természetben
sanci81
2018. március 17. szombat, 16:25
Természetben
sanci81
2018. március 14. szerda, 17:34
Természetben vágtázó
sanci81
2018. február 14. szerda, 16:48
a legfontosabb.jpg
sz719eszter
2018. május 23. szerda, 19:05
Legfontosabb dolog az éle
borigit
2018. március 06. kedd, 08:07
Legfontosabb tanítónk
anna4459
2018. január 15. hétfő, 21:54
A legszebb, legfontosabb.
borigit
2017. április 23. vasárnap, 16:05
Nem azok a legfontosabb e
borigit
2017. január 02. hétfő, 14:42
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.