Belépés
2019. szeptember 16. hétfő | 38. hét | 259. nap | 22:42 | Edit
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Hogyan választott a férfi 3 nő közül?
hát hogyan? Törte a fejét egy darabig, aztán úgy döntött, próba elé állítja őket. Mindegyiknek ad egymillió forintot, és megnézi, melyikük mit csinál a pénzzel. Az első nő magára költötte a pénzt. Divatos frizurát csináltatott, drága sminkeket rakatott fel, menő szépségszalonokba ment, csodálatos ruhákat és cipőket vett. Azt mondta, mindez azért, mert szereti a férfit, és szeretne még vonzóbb lenni számára. A férfi el volt bűvölve. A második nő a pénzt a férfire költötte. Megcélozta a boltokat, és ajándékokat vett a férfinek: márkás öltönyöket és hozzá való cipőket, kütyüket a számítógéphez, egy hatalmas lcd-tévét, melyeken jól lehet meccset nézni, és pluszban néhány üveg drága whiskyt. Amikor mindezt átadta a férfinek, hozzátette, hogy mindezt azért vásárolta, mert nagyon szereti. A férfi el volt bűvölve. A harmadik nő a jövőt tartotta fontosnak. Az egymillió forintot befektette a tőzsdén, és próbálkozását siker koronázta, mivel rövid időn belül a pénz a sokszorosát fialta. Ebből egymillió forintot
lenke1964, 2016. december 25. vasárnap, 17:57
Zeke László: Borzontorz és a Mikulás
karácsonyfadíszek között kacskaringózva, onnan szálltak alá a gyermekek szépen kifényesített cipőihez. Borzontorz azt is láthatta, hogy bizony nem minden cipő olyan szép csillogó még megtisztítva sem, s hogy néha a legcsillogóbb cipőbe is kerül több-kevesebb virgács. Egy-egy nagyobb ugrásnál (a Déli-sarknál, vagy a Csendes-óceán felett, ahol viszonylag kevés a kisgyerek) Borzontorz kíváncsian belekukkantott a Mikulás pompás, bűvös puttonyába és csillogó szemmel kotorászott a szépen becsomagolt apró kis ajándékok, csokoládék, mogyorók, cukorkák között.
Amikor pedig elértek egy célállomáshoz, segített kipakolni a Mikulásnak, s ő is óvatosan belopózott a gyerekszobába. Természetesen szabályosan a kéményen keresztül. Ez bizony nem volt mindig könnyű feladat, különösen ott, ahol még egy igazi kémény sem akadt.
Szégyen, nem szégyen: Borzontorz bizony már az első tízmillió kémény után szerfölött eltikkadt, különösképp az utolsó három lakótelep tízemeletes vasbeton épületei miatt, ahol kémény
aeiou, 2015. december 03. csütörtök, 15:33
Wass Albert: Farkasverem (18)
visszamenni, a kislányos álmok csodakertje nincs többé sehol és a jövendő egy roppant romhalmaz fölött ül és az arcába ásít, mint egy álmos, üres, óriási száj.
Ő pedig ott áll az apja és az anyja mellett, szemben a karácsonyfával, borzalmasan egyedül és becsülettel, sápadtan mosolyog, hogy ne féltsék, már nincsen semmi baj.
Bedőné a gyertyákat ügyeli, komolyan, szikáran, mozdulatlan arccal. Bedő Ábris sötét szemekkel nézi a lányát, csupavaj szíve vonaglik odabent. Mikor hozzálép, hogy megköszönje az ajándékokat, megsimogatja a haját és ellágyult, mély, öreg hangon mondja:
- Még kapsz valamit karácsonyra, bogárkám. Felküldünk Pestre.
Pest! Valamikor ez volt a legbűvösebb szó, az örök álom, maga a megvalósulhatatlan gyönyörűség!
Pólika néni már régen hívja, de nehéz a pénzdolog is ebben a mostani világban, aztán Bedőné sem szívesen egyezett volna belé, most is csak alig. Az olyan nagy város, mondja, csupa erkölcstelenségeket rejteget, nem való az ilyen gyereklányoknak. De most,
scorpionsrose, 2015. január 30. péntek, 17:28
árukereső.hu: Egy ezressel több jut az idén karácsonyra
Az elemzés szerint a 2.500 megkérdezett harmada 20.000 forintnál is kevesebbért fog ajándékokat vásárolni az ünnep előtt.

A kutatásból kiderül, hogy az idén egy ember átlagosan 6 főnek vesz ajándékot, ami eggyel kevesebb, mint tavaly. A férfiak összességében több pénzt terveznek költeni az idén, mint a nők, tehát a csökkenés különösen látványos a nők körében.

Az elemzés szerint a válaszadók 69 százaléka tervez az interneten is vásárolni karácsonyra. Az internetes vásárlók többsége azért választja az online boltokat, mert ott nem kell sorban állni, és az árak gyakran alacsonyabbak, mint a hagyományos boltokban.

A konkrét termék kiválasztásakor a legtöbben a minőséget helyezik előtérbe, csak a vásárlók harmada számára legfontosabb szempont az ár.

A válaszadók 85 százaléka tájékozódik az internetről, amelyet a nagyáruházak akciós újságjai követnek.

A felmérés szerint a legtöbben akkor kezdenek el vásárolni, amikor megjelennek a karácsonyi akciók a boltokban, de a magyarok harmada
velemenyezd, 2011. november 07. hétfő, 11:11
Kunhalmi dollár - 149-150.
nyúlt. Mária megkereste a két kunhalmi ,,multit" a diszkont boltokat. Az egyik helyről elküldték, hogy a központban döntenek az adományozásról, s december 10-én érdeklődjenek! A másik diszkontban kaptak egy karton aszalt fügét, de Mária észrevette, hogy lejárt a szavatossága. Inkább visszavitték.

Laslo Wojastoqulik is a zsebébe nyúlt és kétezer dolláros adományával ő lett a legnagyobb támogatója az eseménynek. Nem értette ugyan, miért ilyen korán indul el a Mikulás a karácsonyi ajándékokkal, de Bátor felvilágosította, ez Magyarország, itt a gyerekeknek december 6-án hozza az ajándékot és eszében sincs a kéményen keresztül bepréselnie magát a házba... És nem mellesleg semmilyen fekete színű üdítőt nem hoz...

Minden Mikulás csomagban volt egy ,,alap" ajándék: déligyümölcs, alma, dió, mogyoró, alma és két szelet csokoládé. A Mikulás nem műanyag zacskóba, hanem egy kunhalmi varrónőtől rendelt szép vászontáskába tette az ajándékokat. (Nem mellesleg a varrónőnek nagyon
korall44, 2011. május 02. hétfő, 16:49
Ünnepre várva
,,Áldjon meg tégedet az Úr, és őrizzen meg tégedet. Világosítsa meg az Úr az ő orcáját te rajtad, és könyörüljön te rajtad. Fordítsa az Úr az ő orcáját te reád, és adjon békességet néked."4 Mózes 6,24-26

Áld engem az Isten és megőriz engem. Közeleg az ünnep, amit egyre inkább megtart az egész világ. Kínától kezdve Japánig, a keresztény kultúrkörön túl is díszbe öltöztetik az emberek az otthonaikat csupán a hangulat és az örömszerzés kedvéért. Mindenki izgatottan járja a boltokat ajándékok után kutatva, mert valamit adni akar annak, akit közel érez magához. Vajon a nagy sürgés-forgás közepette nem felejtkezünk meg a lényegről, Isten bennünket áldó kezéről? Milyen sokan vagyunk, akik még tudunk adni, mert vagyunk; mert mi is még mindig kaptunk és kaptunk, mert még mindig van miből. Nem csak az anyagiakra gondolok, hanem sok-sok értékes kincsre, amit megoszthatunk másokkal. Van még bennünk szeretet, van még barátság, odafigyelés, jóindulat, kedvesség. Tudunk adni jó szót, és mellé az
driszkili, 2010. december 11. szombat, 06:02
Ági esti kommentje:
Szia Barbikám! Nemrég értünk haza, egész délután a boltokat jártuk, de végül sikerült megvenni az ajándékokat! Legalább ezen túl vagyunk! Remélem, Neked is sikerült ajándékot vásárolnod!
Nálunk épp hogy szállingózott a hó, nem is maradt meg! Inkább Karácsonykor lenne jó, ha esne! Nagyon szép estét, kellemes pihenést kívánok! Puszillak! ÁgiKöszönöm a kedves soraidat Ági! Egy-két névnapi ajándék hiányzik még, de remélem őket sikerül mihamarabb beszereznem, mert egyre jobban sürget az idő...
aranyibarbara, 2009. december 13. vasárnap, 20:23
2008.12.11,csütörtök
KOS 03.21. - 04.20.
A csillagállásból kifolyólag ingerültebb a kelleténél. Igyekezzen higgadtan kezelni a helyzeteket! Sétáljon a szabad levegőn, a kirakatokat nézegetve könnyen kiválaszthatja az ajándékokat.

BIKA 04.21. - 05.20.
Teljes erővel dolgozik, úgy érzi, most bizonyíthat. A szokásosnál türelmesebb. Semmit nem akar elhamarkodni, csak akkor fog új dologhoz, ha már teljesen biztos a dolgában. Ez előre viszi munkáját.

IKREK 05.21. - 06.21.
A Hold az Ikrekbe ér. Kiváló időszak arra, hogy beszélgessen, ápolja kapcsolatait, bővítse az ismeretségi körét. A kreativitás is felszínre kerül, alkalmat ad az önkifejezésre. Szerelmi kalandba bonyolódhat.

RÁK 06.22. - 07.22.
Ön alkatánál fogva nyitott természetű, ezért olykor többet mond el a kelleténél. Most is ez történik. Amit egyszerű megjegyzésnek szánt, azt mások kemény bírálatnak fognak fel.

OROSZLÁN 07.23. - 08.23.
A szerelmi horoszkópját vezénylő Jupiter a Nyilas csillagképben mutatkozik.
biharijudit, 2008. december 11. csütörtök, 21:21
Az Ön csütörtöki horoszkópja
Az Ön csütörtöki horoszkópja

2008.12.11. csütörtök

KOS 03.21. - 04.20.
A csillagállásból kifolyólag ingerültebb a kelleténél. Igyekezzen higgadtan kezelni a helyzeteket! Sétáljon a szabad levegőn, a kirakatokat nézegetve könnyen kiválaszthatja az ajándékokat.

BIKA 04.21. - 05.20.
Teljes erővel dolgozik, úgy érzi, most bizonyíthat. A szokásosnál türelmesebb. Semmit nem akar elhamarkodni, csak akkor fog új dologhoz, ha már teljesen biztos a dolgában. Ez előre viszi munkáját.

IKREK 05.21. - 06.21.
A Hold az Ikrekbe ér. Kiváló időszak arra, hogy beszélgessen, ápolja kapcsolatait, bővítse az ismeretségi körét. A kreativitás is felszínre kerül, alkalmat ad az önkifejezésre. Szerelmi kalandba bonyolódhat.

RÁK 06.22. - 07.22.
Ön alkatánál fogva nyitott természetű, ezért olykor többet mond el a kelleténél. Most is ez történik. Amit egyszerű megjegyzésnek szánt, azt mások kemény bírálatnak fognak fel.

OROSZLÁN 07.23. -
vicky0709, 2008. december 11. csütörtök, 11:16
Kínos vagy röhejes?
hogy valamivel mindenképpen ki kell rukkolni, kellemetlen perceket szerezhet. Óhatatlanul fölmerül a kérdés: mit vegyél főnöködnek - egyáltalán vegyél-e neki valamit - vagy a kollektívát lepd meg, például csokoládéval, helyi étel- vagy italkülönlegességgel, apróbb emléktárgyakkal. Mielőtt kifosztasz egy szuvenírboltot, gondold át, hogy mi jöhet szóba, és mit érdemes kihagyni a számításból, ha kollégáidat szeretnéd meglepni.

Valószínűleg senki nem fog neheztelni rád, ha nem személyre szabott ajándékokkal megrakodva érkezel az irodába, mert így nem hozod zavarba kollégáidat, és elkerülöd annak látszatát, hogy hasonló figyelmességre számítasz.

Az első lépés, hogy átgondold, milyen ajándékozási szokások uralkodnak a cégnél! Számos vállalat szabályzatában előírja, mit vár el dolgozóitól: az ajándékozás - mint a megvesztegetés egyik formája - tiltólistán lehet. Ha ez az első éved a cégnél, figyeld meg, kollégáid hogy csinálják! Az is járható út, ha megkérdezed tőlük, hogy mi a
dzsadzsi, 2007. június 18. hétfő, 17:33
2007.január 24.
magam!Nálunk nem nagyon szokott karácsonyi hangulat lenni,nem nagyon érezhető,hogy összetartozik a család(nem is tudom néha,hogy ezt csak én érzem így,vagy valójában is így van).Pedig egy gyereknek nagy szüksége van ám az otthon melegére,a szeretetre,családra,összetartozásra...nem vagyok ugyan már gyerek,de ezek azért hiányoztak ifjúságomból.Bár legalább tudom,mennyire fontos lesz az az én gyerekeimnek,amit én nem kaptam meg...
Egyébként nem szeretem a mai karácsonyokat,minden csak a pénz meg az ajándékok körül forog,és egyre inkább zavar ez.Korábban is kissé bosszantott,mert totálisan nem ez lenne az egésznek a lényege,hogy ki tud többet elkölteni,ki tudja megszerezni az utolsó bevásárlókocsit vagy éppen az utolsó ajándékot a polcról.Vagy hogy összeverekedjek valamin,mert már annyira agresszív leszek a tömegtől...nem ez számít,és sose ezt tartottam fontosnak.És egyre inkább elegem van ebből-jó,most éppen nem karácsony van,de akkor is bosszant,hogy így van ez napjainkban.Az igazi karácsony arról
abye, 2007. január 24. szerda, 09:48
Képek, videók
Ő választotta, de van vál
alvaro-hopihe
2018. március 07. szerda, 09:38
Sziria választott.jpg
megyerimihaly
2016. január 20. szerda, 01:31
Új mamát választottunk
1951anna
2013. április 12. péntek, 08:13
Viki (a fiam választottja
dmarcsi
2009. november 28. szombat, 20:44
te vagy a választottam
1maszatka
2009. június 28. vasárnap, 17:47
papa választotta ruhában.
kissjuli
2009. április 07. kedd, 12:26
ezt mintát választottam.j
hugimama
2009. március 02. hétfő, 07:59
Rosszul valasztottal.jpg
charlotteani
2009. január 21. szerda, 19:31
A picikém és a választott
katifouad
2007. december 31. hétfő, 18:20
Szép autót választott
cesy
2007. szeptember 04. kedd, 22:08
szép virágot választott
flammerne
2007. május 13. vasárnap, 19:46
Választott halál
gyorgyy
2007. március 09. péntek, 07:39
h ne bántsd a költöt 01.j
chillik
2018. május 06. vasárnap, 02:55
h ne bántsd a költöt 02.j
chillik
2018. május 06. vasárnap, 02:55
irigyen tisztelek költőt
mester126mari
2011. január 10. hétfő, 00:36
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.