Belépés
2019. augusztus 20. kedd | 34. hét | 232. nap | 05:24 | István
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Virrasztás - zenés dicsőítés, 06.08
egész országra!!!
Hívunk, várunk minden hívőt, közösséget , sőt protestáns testvéreinket is, hogy ezt a szent éjszakát ajándékozzuk az ÚR-nak, és dicsőítsük őt!
Várjuk a zenész csapatokat, hogy egy-egy órát elvállaljanak. ( Egy -egy óra zenés dicsőítésből, rövid elmélkedésbő/imából és csendből áll össze ) Összesen 9 óráról van szó.( Isten szereti a kilencedeket ). Hajnali 05.00 órakor Vörös András karmelita tartományfőnök celebrálja majd a pünkösdi szentmisét , várhatóan több vendégpap közreműködésével.
Éjfélkor a pünkösdi szekvenciát fogjuk többször lejátszani latimul és magyarul és térdelve , lehasalva várjuk a Lélek kiáradását. Lesz közbenjáró ima is .
Az éjszaka folyamán lesz gyónási lehetőség ( András atya itt lesz velünk végig, és remélhetőleg lesznek még papok) , büfé, és pihenési lehetőség ( polifoam, hálózsák ) a kertben vagy a közösségi házban.

KÉRLEK TITEKET, HOGY ÁLDOZZÁTOK AZ ÚRNAK EZT AZ ÉJSZAKÁT, ÉS MEGLÁTJÁTOK , HOGY ŐT NEM LEHET FELÜLMÚLNI NAGYLELKŰSÉGBEN!
maroka, 2019. május 12. vasárnap, 13:25
húsvét 3. hét kedd 05.07
SZENTLECKE az Apostolok Cselekedeteiből
A Krisztusért elszenvedett vértanúság megnyitja a mennyországot.
Elítélésekor István diakónus így szólt a néphez, a papokhoz és az írástudókhoz:
,,Ti keménynyakúak, ti érzéketlen szívűek és fülűek! Mindig ellenálltatok a Szentléleknek ti is, akárcsak atyáitok. Melyik prófétát nem üldözték atyáitok? Megölték mindazokat, akik az Igaz eljöveteléről jövendöltek. Ti pedig árulói és gyilkosai lettetek neki, ti, akik az angyalok közreműködésével átvettétek a mózesi törvényt, de nem tartottátok meg."
Miközben hallgatták, dúltak-fúltak, és dühükben fogukat vicsorították. Őt azonban eltöltötte a Szentlélek. Fölnézett az égre. Látta az Isten dicsőségét, és Jézust, az Isten jobbján. Felkiáltott: ,,Látom a megnyílt eget és az Emberfiát, ahogy az Isten jobbján áll."
Erre ordítozni kezdtek, és befogták fülüket. Egy akarattal rárontottak, kivonszolták a városból, és megkövezték. A tanúk egy Saul nevű ifjú lábához rakták le ruháikat.
maroka, 2019. május 07. kedd, 08:05
Megnyílt a Lipcsei Könyvvásár
akkor olyan embereknek is lehetőséget kell adni, akik értékrendjével és nézeteivel nem értünk egyet, vagy veszélyesnek tartjuk gondolataikat".

A Lipcsei Könyvvásár nem szigorúan szakmai esemény, mint a Frankfurti Könyvvásár, hanem az olvasóknak rendezett fesztivál, amelyen az idén már 27. alkalommal rendezik meg a Lepizig liest (Lipcse olvas) című programsorozatot. Városszerte 571 helyszínen, például temetőben, templomban és állatkertben tartanak felolvasásokat 3300 író és előadóművész közreműködésével.

Megrendezik a könyvfesztivál Manga-Comic-Convention (MCC) nevű "alfesztiválját" is, amely a képregényszekcióból fejlődött ki. A tavalyi 294 után az idén már a terület 327 kiadója vesz részt az ötödik alkalommal megrendezett MCC-n. A rendezvény lipcsei vásárvárosban ismét megtölt egy egész csarnokot, amelyben nemcsak kiállítási standokat alakítottak ki, hanem öltözőket is, mert az idén is sokan beöltöznek kedvenc képregényhősüknek.

A szervezők várakozása szerint 300 ezren látogatnak el a
velemenyezd, 2018. március 15. csütörtök, 13:41
A pálos rend megtöretése...
gyökeresen megváltozott. 1440. februárban megszületett Habsburg Albert utószülött fia, László, akit a Visegrádról ellopott Szent Koronával1440. május 15.-én királlyá koronáztak. A Szent Korona a habsburg-párt birtokában maradt. Az Ulászló-párti nemesek egy alkalmi koronával 1440. júliusában királlyá koronázták Ulászlót, bár ez a koronázás nem felelt meg a szokásjog előírta követelményeknek. Koronázni ugyanis csak a Szent Koronával, szent időben, szent helyen, az esztergomi, vagy a kalocsai érsek közreműködésével lehetett. Az országnak azonban vitathatatlanul két koronás királya volt, ami polgárháború kezdetét jelentette.

V. László és I. Ulászló hívei között zajló belháború 1440-ben kezdődött és - a közben megkötött béke ellenére - gyakorlatilag csak Ulászló halálával ért véget. Ulászló hívei között volt az egyik leggazdagabb magyar főúr, Ujlaki Miklós, továbbá a bárói családok közül a Rozgonyi, a Hédervári és a Pálóczy. Ulászló egyik leghűségesebb támogatója Hunyadi János
simocsi, 2017. június 05. hétfő, 08:46
add nekünk mindig ezt a kenyeret!
szabadság

SZENTLECKE az Apostolok Cselekedeteiből
A Krisztusért elszenvedett vértanúság megnyitja a mennyországot.
Elítélésekor István diakónus így szólt a néphez, a papokhoz és az írástudókhoz:
,,Ti keménynyakúak, ti érzéketlen szívűek és fülűek! Mindig ellenálltatok a Szentléleknek ti is, akárcsak atyáitok. Melyik prófétát nem üldözték atyáitok? Megölték mindazokat, akik az Igaz eljöveteléről jövendöltek. Ti pedig árulói és gyilkosai lettetek neki, ti, akik az angyalok közreműködésével átvettétek a mózesi törvényt, de nem tartottátok meg."
Miközben hallgatták, dúltak-fúltak, és dühükben fogukat vicsorították. Őt azonban eltöltötte a Szentlélek. Fölnézett az égre. Látta az Isten dicsőségét, és Jézust, az Isten jobbján. Felkiáltott: ,,Látom a megnyílt eget és az Emberfiát, ahogy az Isten jobbján áll."
Erre ordítozni kezdtek, és befogták fülüket. Egy akarattal rárontottak, kivonszolták a városból, és megkövezték. A tanúk egy Saul nevű ifjú lábához
maroka, 2017. május 02. kedd, 17:30
MITEM - Megkezdődött a nemzetközi színházi találkozó a Nemzeti Színházban
A teátrum előtt tartott hétfői budapesti megnyitón Vidnyánszky Attila, a színház igazgatója köszöntötte a találkozó résztvevőit, köztük a nyitóelőadás, az olaszországi Teatro Potlach művészeit, akik a Kaposvári Egyetem színésznövendékeinek közreműködésével mutatják be az Angyalok a város felett című produkciót, Pino Di Buduo rendezését.

Vidnyánszky Attila arról beszélt, hogy sokféle megszólalási mód, színházi nyelv jellemzi az előadásokat.

"Egy dolog biztos, összeköt mindnyájunkat, hogy komolyan gondoljuk azt, amit csinálunk. Az élet nagy kérdéseire próbálunk rákérdezni, az emberek lelkét szeretnénk megérinteni, gondolkodásra akarjuk buzdítani őket, hatni akarunk erre a világra, mert úgy hisszük, hogy változtathatunk rajta" - mondta, kiemelve: ez óriási felelősséggel jár.

A több mint 20 előadást és mintegy 600 vendéget fogadó fesztivál szakmai programjairól elmondta: a nemzeti színházak, nemzeti kultúrák jövőjéről tartanak beszélgetést, emellett a francia író-rendező, Valere Novarina és
velemenyezd, 2016. április 11. hétfő, 21:55
A magyar kultúra napja - Országszerte ünnepel a Magyar Művészeti Akadémia
előadók című műsorát az Ódry színpadon.

A Pesti Vigadóban Színházi legenda és emlékezet címmel rendezik meg az MMA köztestületi programját, amelyen az idén 150 éves fennállását ünneplő debreceni Csokonai Nemzeti Színház művészei Árkosi Árpád rendező segítségével elevenítik fel a teátrum legendás előadásait és színészi alakításait.

A MOM Kulturális Központban a Nemzeti Táncszínház estje keretében a Fitos Dezső Társulat Falusi Színek című produkcióját mutatja be a Szentendre Táncegyüttes közreműködésével.

Kecskeméten hangversenyt rendeznek az MMA zeneszerző tagjainak szóló-, kamara- és kórusműveiből a Kecskeméti Zenész Kör (KeZeK) és a Kodály Zoltán ének-zenei iskola szervezésében.

Az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet körtermében mutatják be Turnai Tímea színháztörténésznek az MMA támogatásával készült Vogel Eric az élet, a női szépség illusztrátora című kötetét.

A tájékoztatás szerint Fekete György, az MMA elnöke az ünnephez kötődő események közül részt vesz Zalaegerszegen
velemenyezd, 2016. január 21. csütörtök, 18:25
Angyalok és Szentek: CSODATÉTEL
Krisztus
Krisztus veled van, s rövidesen csodát tesz azzal a helyzettel kapcsolatban, amelyre rákérdeztél Isten fényét árasztja rád és szeretteidre, valamennyien biztonságban vagytok, védelem alatt álltok tehát. Ne töprengj az elkövetkezőkön, mert mindent Isten végtelen bölcsessége diktál majd Krisztus közreműködésével.

Jézus átadja neked rendíthetetlen hitét a Mindenható hatalmában, hogy eltöltsön bizalommal és reménységgel. Arra emlékeztet, hogy aki hisz, annak számára semmi sem lehetetlen, és hogy te (akárcsak bármely földi halandó) rászolgáltál az Ég támogatására, szeretetére és figyelmére. Nem muszáj tökéletesnek lenned ahhoz, hogy magadénak tudd Krisztus segítségét.

Legyél nyitott, amikor ez a segítség rendhagyó, csodálatos módon jelentkezik az életedben. Érezd át, hogy megérdemled az Ég ajándékát. Végső soron a csoda nem csupán beléd önt lelket, de mások hitét is erősíti.
Dr. Doreen
lenke1964, 2016. január 06. szerda, 15:38
Csakra tísztítás az angyalokkal
csakra - A visszautasítástól való félelem - Uriel Arkangyal, Mihály Arkangyal

2. Szakrális csakra - Az intimitástól való félelem- Haniel Arkangyal, Gábriel Arkangyal

1. Gyökér csakra - Anyagi léttől való félelem - Szandalfon Arkangyal


Az arkangyalok és angyalok bizonyos csakrákkal különleges kapcsolatban állnak. Elég kérni őket, hogy segítsenek energiaközpontjaid megtisztításában. Akár itt és most olvasás közben elvégezheted a csakratisztítást az angyalok közreműködésével.


Hogyan?

Helyezkedj el kényelmesen... összpontosíts a testedre... képzeld, amint lábaidból gyökerek nőnek, és a föld közepével biztos kapcsot hoznak létre. Majd képzeld azt, hogy fejtetődből egy kábel indul felfelé az égbe, olyan mint az űrhajósok életmentő kábele. Ezen a csatornán keresztül gyógyító fény áramlik testedbe, a Forrás energiája. (Ha nem érzed, hogy elméd kezdi kiüríteni magából a fecsegést, úgy ismételd a 4-2-4-2 számjegyeket!) Összpontosíts a
taltos1, 2015. november 27. péntek, 00:39
A hétfői nap Angyal üzenete - Csodatétel
Krisztus veled van, s rövidesen csodát tesz azzal a helyzettel kapcsolatban, amelyre rákérdeztél. Isten fényét árasztja rád és szeretteidre, valamennyien biztonságban vagytok, védelem alatt álltok tehát. Ne töprengj az elkövetkezőkön, mert mindent Isten végtelen bölcsessége diktál majd Krisztus közreműködésével.

Jézus átadja neked rendíthetetlen hitét a Mindenható hatalmában, hogy eltöltsön bizalommal és reménységgel. Arra emlékeztet, hogy aki hisz, annak számára semmi sem lehetetlen, és hogy te (akárcsak bármely földi halandó) rászolgáltál az Ég támogatására, szeretetére és figyelmére. Nem muszáj tökéletesnek lenned ahhoz, hogy magadénak tudd Krisztus segítségét.

Krisztus

Legyél nyitott, amikor ez a segítség rendhagyó, csodálatos módon jelentkezik az életedben. Érezd át, hogy megérdemled az Ég ajándékát. Végső soron a csoda nem csupán beléd önt lelket, de mások hitét is erősíti.
Doreen Virtue Angyalok és Szentek Kártya
lenke1964, 2015. november 09. hétfő, 14:15
Ma nyugodtan állj ki az elveid mellett!
Ma nyugodtan állj ki az elveid mellett! A mai angyalkártya arra biztat, hogy legyél bátor, és bátran védd meg szíved igazságát.
Talán úgy érzed, hogy nincs benned elég erő ahhoz, hogy megtedd a következő lépést.
Esetleg úgy érzed, hogy túl sok az ellendrukker, netán az egész világ (és minden körülmény) összefogott ellened.
Talán úgy érzed, hogy csak nehezen lehetne megküzdeni az igazadért.
Mindez azonban csak látszat. Illúzió, amelynek nem lenne szabad bedőlnöd.
A valóságban itt vannak körülötted az angyalok. Itt van veled az összes őrangyalod, és mindannyian azon munkálkodnak, hogy neked legyen elég erőd, bátorságod, kreativitásod, lendületed, terved és ötleted megtenni a következő lépést.
Ha úgy érzed, hogy itt már nincs mit tenni, akkor szólj az angyaloknak. Egész egyszerűen kérd meg angyalaidat, hogy vegyék át tőled a helyzetet, vegyék át az irányítást és oldják meg a látszólag megoldhatatlan szituációt. Ezután pedig hallgass a belső hangodra, és az azon keresztül
lenke1964, 2015. augusztus 21. péntek, 14:11
1/2
Képek, videók
András Montvai ajándéka12
charlotteani
2018. október 22. hétfő, 01:41
András.jpg
agica2004
2018. július 22. vasárnap, 18:04
András-Dami.jpg
agica2004
2018. július 22. vasárnap, 18:02
András-Dia-Dami.jpg
agica2004
2018. július 22. vasárnap, 18:02
András-Kati- Molnár Anita
agica2004
2018. július 22. vasárnap, 18:01
András herceg sólyma 01.j
chillik
2018. június 13. szerda, 05:26
András herceg sólyma 02.j
chillik
2018. június 13. szerda, 05:26
András herceg sólyma 03.j
chillik
2018. június 13. szerda, 05:25
András herceg sólyma 04.j
chillik
2018. június 13. szerda, 05:25
András herceg sólyma 05.j
chillik
2018. június 13. szerda, 05:24
András polgá 01.jpg
chillik
2018. június 08. péntek, 05:35
Jó éjszakát
eva6
2019. augusztus 17. szombat, 21:16
boszika-jó éjszakát.gif
agica2004
2019. augusztus 15. csütörtök, 19:50
Jó éjszakát kívánok
eva6
2019. augusztus 12. hétfő, 22:01
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.