Belépés
2019. június 20. csütörtök | 25. hét | 171. nap | 01:13 | Rafael
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Természetes vérnyomás csökkentők
csökkentésére :

A magas vérnyomás nem csak az időseket sújtó betegség! A 16 és 34 év közötti fiataloknak az egy harmada szenved a hipertónia egyes formáitól.

Az alábbiakban 6 ilyen természetes és gyors ellenszert olvashatunk, amik segíthetnek a vérnyomást kordában tartani és megóvnak a hosszútávú egészségkárosodásoktól.

A hagyományos megoldás erre a növekvő járványszerű betegségre egyszerűen csak annyi, hogy az orvosok még több vérnyomás csökkentő gyógyszert írnak fel. Az alternatív módot követve több olyan ételt kell enni, amik természetes úton csökkentik a vérnyomást anélkül, hogy bármilyen veszélyes mellékhatásuk lenne.

Nyers mandula
Minden nap egy marék nyers mandula fogyasztása jelentős változást hozhat a vérnyomás értékekben. A nyers mandula gazdag egyszeresen telítetlen zsírsavakban, amik tudományosan is bizonyítottan segítik a vér koleszterinszintjének csökkentését, csökkentik az artériás gyulladásokat és magát a vérnyomást is csökkentik. Annak
pacsakute, 2019. április 27. szombat, 16:24
OFF-Biennále Budapest - nemzetközi kortárs művészeti fesztivál kezdődik
száz gyerek élt. Ebben a mikrokozmoszban a bátorság, az egymás iránti bizalom, a kreativitás, a nagylelkűség, a felelősségvállalás és a törődés voltak az alapértékek. Ezek az örökérvényű értékek inspirálták az OFF-Biennále projektjei is Gaudiopolis 2017 - Az öröm városa címmel - tette hozzá.

A sajtótájékoztatónak helyet adó, hamarosan megnyíló új kulturális színtéren, a Három Holló Kávéházban látható a Játékok Népe című kiállítás. Erőss Nikolett kurátor elmondta, hogy a tárlat a játékot mint alternatív építkezési módot vizsgálja, melynek segítségével másként tekinthetünk a szabályokra, újrarendezhetjük tapasztalatainkat a világról. Erre fókuszál Kokesch Ádám installációja, amely szabadon variálható modulokból épül fel és azt mutatja be, hogyan alkotható meg egy új világ olyan elemekből, amelyek már önmagukban nem annyira működnek - mondta el a kurátor.

Erőss Nikolett a projektek közül kiemelte még a Valahol Európában című kiállítást a Centrális Galériában, ahol az egykori gyermekköztársaság
velemenyezd, 2017. szeptember 28. csütörtök, 14:23
A szájvíz
piacon van, de eddig nem csak a szájvizek gyártásával foglalkoztak. Korábban nagyon nagy tisztaságú illóolajokat forgalmaztak, innen is jött az ötlet, hogy a legtöbbször használt szájfertőtlenítő szereket egy szájvízben egyesítsék, a megfelelő elegyet alkotva.

A szájvíz nagyon erős gomba - baktériumölő hatással bír, mivel az összetevők között található az eukaliptusz, kámfor, menták. Ezek egyenként is nagyon erős hatásúak, de együttvéve összehasonlíthatatlanok.

Most bemutatunk 4 alternatív felhasználási módot, ami hasznos lehet bárki számára.

Korpásodás:

Amikor gombás fertőzés okozza a korpásodást, akkor érdemes alkalmazni az alábbi receptúrát. 1 rész babaolajhoz ugyanennyi listerint teszünk, majd eloszlatjuk a fejbőrünkön, és hagyjuk 10 percig állni. Figyeljen oda, hogy ne kerüljön szembe, vagy nyálkahártyára, mert izgathatja azt.

Tetvek:

A listerint egy igazi méreg a tetvek számára, ráadásul az alkoholtartalma is elősegíti a tetvek ki
horvathnemagdi, 2016. február 02. kedd, 18:15
Illegális bevándorlás - Nógrádi: a hagyományos pártok nem számíthatnak jó eredményre a német tartományi választ
A szakértő vasárnap az M1 aktuális csatorna reggeli műsorában azt mondta, a három térségben március 13-án tartandó választásokon elszigetelődhet a kereszténydemokrata CDU/CSU merkeli politikája, a hagyományos pártok, mint az SPD nem nyerhetnek teret, új pártok viszont bekerülhetnek a parlamentbe. Ezek között említette az AfD (Alternatíva Németországnak) pártot.

Nógrádi György beszélt arról is, hogy Görögország zsarolja Európát a határvédelmi gyakorlatával az országnak juttatott kölcsönök elengedése érdekében. Mint mondta, az elmúlt időszakban Görögország csak olyan megoldási módot választ a migrációs helyzet kezelésére, amely azt mutatja, nem hajlandó a határvédelemre.
velemenyezd, 2016. január 24. vasárnap, 09:31
A szív és a Szeretet ...
teszed meg ezt most?

Az igaz szeretet nyolcadik titka - az elkötelezettség ereje.
Ahhoz, hogy a szeretet igaz szeretet legyen, elkötelezettnek kell lenni felé, és ennek az elkötelezettségnek tükröződnie kell a gondolatokban és cselekedetekben. Az elkötelezettség - a szeretet valódi próbája. Ahhoz, hogy igazi szeretettel teli kapcsolatunk lehessen, ahhoz elkötelezettnek kell lennünk ebben a kapcsolatban. Ha elkötelezettjei vagyunk valakinek, vagy valaminek, akkor feladni - az nem lehet alternatíva. Az elkötelezettség különbözteti meg a felszínes kapcsolatot a tartós kapcsolattól.

Az Igaz Szeretet kilencedik titka - a szenvedély ereje
A szenvedély lángra lobbantja a szeretetet és nem hagyja kihunyni. Az örök szenvedély nem egyedül a fizikai vonzalom, hanem az erős elkötelezettség, lelkesedés, érdeklődés és örömteli izgalom együttes segítségével jön létre. A szenvedélyt újra lehet éleszteni, a múlt eseményeinek újbóli átélésével, amikor éreztük ezt a szenvedélyt. A spontaneitás
klementinagidro, 2015. szeptember 13. vasárnap, 11:26
Nicolas Sarkozy volt francia államfő visszatér a politika életbe
vezetőjét.

Az UMP elnöke lehet 2017-ben a jobboldal jelöltje a köztársasági elnökválasztáson.

Sarkozy visszatérése hónapok óta nyílt titoknak számított a francia sajtóban, közvetlen politikustársai és barátai hetek óta lebegtették a bejelentés dátumát, s csütörtökön reggel a volt elnök már meg is nyitotta a kampányirodáját, Párizs VIII. kerületében, néhány lépésre az elnöki hivataltól.

A volt államfő üzenetében azt írta, hogy "hosszú gondolkodás után döntött úgy, hogy új politikai alternatívát javasol a franciáknak". "Nagyon szeretem Franciaországot, szenvedélyem a közéleti vita és a honfitársaim jövője" - indokolta döntését.

Miközben az alig 13 százalékos tetszési mutatóval rendelkező Francois Hollande szocialista államfő csütörtöki nemzetközi sajtótájékoztatóján is ironikusan beszélt elődje mérlegéről, a stagnáló gazdasági helyzetet és a 10 százalékos munkanélküliséget részben az előző kormányzat örökségének nevezte, a volt elnök jelezte: keserűség és sajnálat nélkül vonult vissza a
velemenyezd, 2014. szeptember 19. péntek, 18:44
Levél Dr. Halász Józseftől
a stratégiát határozza meg.A ,,Miért?" és a ,,Mit?" kérdésre adott válasz egy arisztotelészi szillogisztikus rendszert alkot, ahol a premisszák (érvek) a ,,Miért?"-re adott válaszok, amelyekből következik a konklúzió (következtetés), vagyis a ,,Mit?" kérdésre adott válasz (ezt nevezhetjük stratégiának), amely - bármilyen teljes is a premisszarendszer - legalább két konklúziót tartalmaz.

Aquinoi Szent Tamás megadta az alternatívák közül követendő konklúzió meghatározásának módját, az arisztotelészi materialista véletlenszerű és forrástalan intuíció kiváltására. Ez a mód a ,,transzcendentális premissza" (vagyis az isteni iránymutatás érve).A ,,szenvedhetetlen iga" rendszerbe foglalt következményei és a következmények okai teljesnek mondható premisszarendszert alkotnak, amelyekből két konklúzió következik:1. változtatjuk az okok által meghatározott gondolkodási
furaila, 2014. július 25. péntek, 16:30
Egy csavarhúzó, négy nap, és kész a ház
különös jelentőséggel bír, mivel a globális energiafelhasználás 28 százaléka a fűtéshez köthető, a háztartások kiadásai között is előkelő helyen szerepel ez a tétel.

Egy elektromos csavarbehajtó elég a ház összeállításához

A projekt két éve indult, akkor láttunk hozzá a koncepció kidolgozásához. Jelenleg két épületet húztunk fel, az egyik az építészstúdiónk irodája, a másik pedig a PopUp-House prototípusa.

hvg.hu: Miben különbözik a PopUp-House koncepciója a többi alternatív építkezési koncepciótól, miben különleges a megoldásuk? El tudná mondani, hogy pontosan milyen anyagokat használnak?

C. T.: A koncepció az építés folyamata miatt különleges. A szigetelésre használt anyag elsősorban expandált polisztirol (EPS), ez egy kedvező árú hőszigetelő anyag. A polisztirolhoz grafitot adunk hozzá, ami a hősugárzás egy részét visszaveri, és 20 százalékkal nagyobb hatásfokú hőszigetelést lehet így elérni, mint a normál fehér EPS-sel. Minél nagyobb sűrűségű az EPS blokk,
horvathnemagdi, 2014. július 19. szombat, 12:32
20 gyakorlati bizonyíték
még nincs vége. Egy másik probléma a kólával az, hogy foszforsavat ia tartalmaz ( ez nem ugyanaz, mint a karbonizáció, amelyben a szén-dioxidot vízzel keverjük össze). A foszforsav még rátesz egy lapáttal, mert magában az is kalciumszint csökkenést okoz. A kóla puhítja a csontokat (valójában gyengévé és törékennyé teszi őket) mégpedig megint csak 3 módon: A szén-dioxid csökkenti a csontok kalciumtartalmát. A foszforsav csökkenti a csontok kalciumtartalmát. Az ital helyettesíti a kalciumot tartalmazó alternatívák fogyasztását, mint például a tej vagy a víz. A tej és a víz nem kiváló kalcium források, de azért források! A nyelőcsőrák előfordulása nagyon ritka volt két generációval ezelőtt - most viszont nagyon gyakori. Az alapvető mechanizmus a következőképpen működik. A sejtek mechanikai károsodása hatalmas kockázati tényező a rák előfordulásában. Ez az, amiért például az azbeszt részecskék tüdőrákot okozhatnak. Minden üdítőital okozhat savas refluxot (amikor a gyomorsav túlemelkedik a nyelőcső szelepén). Ez
horvathnemagdi, 2014. június 04. szerda, 16:39
Coca cóla adatok
még nincs vége. Egy másik probléma a kólával az, hogy foszforsavat ia tartalmaz ( ez nem ugyanaz, mint a karbonizáció, amelyben a szén-dioxidot vízzel keverjük össze). A foszforsav még rátesz egy lapáttal, mert magában az is kalciumszint csökkenést okoz. A kóla puhítja a csontokat (valójában gyengévé és törékennyé teszi őket) mégpedig megintcsak 3 módon: A szén-dioxid csökkenti a csontok kalciumtartalmát. A foszforsav csökkenti a csontok kalciumtartalmát. Az ital helyettesíti a kalciumot tartalmazó alternatívák fogyasztását, mint például a tej vagy a víz. A tej és a víz nem kiváló kalcium források, de azért források! A nyelőcsőrák előfordulása nagyon ritka volt két generációval ezelőtt - most viszont nagyon gyakori. Az alapvető mechanizmus a következőképpen működik: A sejtek mechanikai károsodása hatalmas kockázati tényező a rák előfordulásában. Ez az, amiért például az azbeszt részecskék tüdőrákot okozhatnak. Minden üdítőital okozhat savas refluxot (amikor a gyomorsav túlemelkedik a nyelőcső
kicsoda57, 2014. június 03. kedd, 12:50
20 BIZONYÍTÉK ARRA, HOGY A COCACOLA NEM VALÓ EMBERI FOGYASZT
probléma a kólával az, hogy foszforsavat ia tartalmaz ( ez nem ugyanaz, mint a karbonizáció, amelyben a szén-dioxidot vízzel keverjük össze). A foszforsav még rátesz egy lapáttal, mert magában az is kalciumszint csökkenést okoz.

A KÓLA PUHÍTJA A CSONTOKAT (VALÓJÁBAN GYENGÉVÉ ÉS TÖRÉKENNYÉ) TESZI ŐKET MÉGPEDIG MEGINTCSAK 3 MÓDON:

A szén-dioxid csökkenti a csontok kalciumtartalmát.
A foszforsav csökkenti a csontok kalciumtartalmát.
Az ital helyettesíti a kalciumot tartalmazó alternatívák fogyasztását, mint például a tej vagy a víz. A tej és a víz nem kiváló kalcium források, de azért források!
A NYELŐCSŐRÁK ELŐFORDULÁSA NAGYON RITKA VOLT KÉT GENERÁCIÓVAL EZELŐTT - MOST VISZONT NAGYON GYAKORI. AZ ALAPVETŐ MECHANIZMUS A KÖVETKEZŐKÉPPEN MŰKÖDIK:

A sejtek mechanikai károsodása hatalmas kockázati tényező a rák előfordulásában. Ez az, amiért például az azbeszt részecskék tüdőrákot okozhatnak.
Minden üdítőital okozhat savas refluxot (amikor a gyomorsav
suzymama, 2014. április 08. kedd, 07:41
Százmilliók keltek útra halottak napja alkalmából Kínában
is kiderült, hogy egy "zöld temetés", vagyis a gyorsan lebomló urna kis területen történő elföldelése helyenként 7000 jüanba (251 ezer forintba) kerül, s a tehetősebbek 25 ezret (898 ezer forintot) is kifizetnek érte.

A világ legnépesebb országában halnak meg a legtöbben évente. 2012-es adat szerint számuk meghaladta a 9,7 milliót, becslések szerint 2017-re elérheti a 10,4 milliót.

A temetés tehát hatalmas piaccá vált Kínában, s miközben az állam igyekszik kedvezményekkel az úgynevezett alternatív temetésekre ösztönözni a családokat, a temetők és a szolgáltatásokat nyújtók is igyekeznek a versenyben előnyös pozíciókat szerezni. A napokban például Kanton városban a helyi krematórium nyílt napot tartott, hogy a hamvasztásos temetés gondolatát jobban elfogadtassa az emberekkel. Az érdeklődők a helyi ravatalozót is megtekinthették, amely az országban a legnagyobb: évente 30 ezer búcsúztatás helyszíne.

Sajtójelentések szerint néhány kínai nagyvárosban a temetkezési helyek ára négyzetméterenként már
velemenyezd, 2014. április 05. szombat, 17:21
1/5
Képek, videók
Természetes antibiotikumo
pacsakute
2019. január 13. vasárnap, 00:33
Természetes agyserkentők.
pacsakute
2019. január 13. vasárnap, 00:31
Természetes vitaminok.jpg
pacsakute
2018. február 20. kedd, 21:20
Természetes antibiotikumo
irmus
2018. február 16. péntek, 14:29
Természetes-gyógymódok -a-
pacsakute
2017. október 02. hétfő, 10:48
Természetesség-GYERTYA
1vargaildyko
2016. július 21. csütörtök, 06:18
Természetesség-NAPFÉNY
1vargaildyko
2016. július 03. vasárnap, 06:12
Természetes fájdalomcsill
pacsakute
2016. február 06. szombat, 22:08
Természetesség-HARCOS
1vargaildyko
2016. január 05. kedd, 07:45
Természetesen.jpg
pacsakute
2015. november 24. kedd, 19:18
Természetes gyógyír
sanci81
2015. november 23. hétfő, 16:53
recept magas vérnyomás cs
irmus
2018. január 16. kedd, 08:25
magas vérnyomás ellen.jpg
dnemethk
2013. március 22. péntek, 22:21
Túl magas a vérnyomása?
tothd
2007. március 03. szombat, 14:25
Címkék
igazi méreg, szenvedély lángra, gyomorsav túlemelkedik, fizikai vonzalom, közéleti vita, játékot mint, részét visszaveri, OFF-Biennále Budapest, politika életbe, isteni iránymutatás, tartós kapcsolattól, Aquinoi Szent Tamás, francia sajtóban, Levél Dr Halász Józseftől, szakértő vasárnap, volt államfő,
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.