Belépés
2019. szeptember 18. szerda | 38. hét | 261. nap | 20:05 | Diána
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Természetes vérnyomás csökkentők
csökkentésére :

A magas vérnyomás nem csak az időseket sújtó betegség! A 16 és 34 év közötti fiataloknak az egy harmada szenved a hipertónia egyes formáitól.

Az alábbiakban 6 ilyen természetes és gyors ellenszert olvashatunk, amik segíthetnek a vérnyomást kordában tartani és megóvnak a hosszútávú egészségkárosodásoktól.

A hagyományos megoldás erre a növekvő járványszerű betegségre egyszerűen csak annyi, hogy az orvosok még több vérnyomás csökkentő gyógyszert írnak fel. Az alternatív módot követve több olyan ételt kell enni, amik természetes úton csökkentik a vérnyomást anélkül, hogy bármilyen veszélyes mellékhatásuk lenne.

Nyers mandula
Minden nap egy marék nyers mandula fogyasztása jelentős változást hozhat a vérnyomás értékekben. A nyers mandula gazdag egyszeresen telítetlen zsírsavakban, amik tudományosan is bizonyítottan segítik a vér koleszterinszintjének csökkentését, csökkentik az artériás gyulladásokat és magát a vérnyomást is csökkentik. Annak
pacsakute, 2019. április 27. szombat, 16:24
OFF-Biennále Budapest - nemzetközi kortárs művészeti fesztivál kezdődik
száz gyerek élt. Ebben a mikrokozmoszban a bátorság, az egymás iránti bizalom, a kreativitás, a nagylelkűség, a felelősségvállalás és a törődés voltak az alapértékek. Ezek az örökérvényű értékek inspirálták az OFF-Biennále projektjei is Gaudiopolis 2017 - Az öröm városa címmel - tette hozzá.

A sajtótájékoztatónak helyet adó, hamarosan megnyíló új kulturális színtéren, a Három Holló Kávéházban látható a Játékok Népe című kiállítás. Erőss Nikolett kurátor elmondta, hogy a tárlat a játékot mint alternatív építkezési módot vizsgálja, melynek segítségével másként tekinthetünk a szabályokra, újrarendezhetjük tapasztalatainkat a világról. Erre fókuszál Kokesch Ádám installációja, amely szabadon variálható modulokból épül fel és azt mutatja be, hogyan alkotható meg egy új világ olyan elemekből, amelyek már önmagukban nem annyira működnek - mondta el a kurátor.

Erőss Nikolett a projektek közül kiemelte még a Valahol Európában című kiállítást a Centrális Galériában, ahol az egykori gyermekköztársaság
velemenyezd, 2017. szeptember 28. csütörtök, 14:23
A szájvíz
piacon van, de eddig nem csak a szájvizek gyártásával foglalkoztak. Korábban nagyon nagy tisztaságú illóolajokat forgalmaztak, innen is jött az ötlet, hogy a legtöbbször használt szájfertőtlenítő szereket egy szájvízben egyesítsék, a megfelelő elegyet alkotva.

A szájvíz nagyon erős gomba - baktériumölő hatással bír, mivel az összetevők között található az eukaliptusz, kámfor, menták. Ezek egyenként is nagyon erős hatásúak, de együttvéve összehasonlíthatatlanok.

Most bemutatunk 4 alternatív felhasználási módot, ami hasznos lehet bárki számára.

Korpásodás:

Amikor gombás fertőzés okozza a korpásodást, akkor érdemes alkalmazni az alábbi receptúrát. 1 rész babaolajhoz ugyanennyi listerint teszünk, majd eloszlatjuk a fejbőrünkön, és hagyjuk 10 percig állni. Figyeljen oda, hogy ne kerüljön szembe, vagy nyálkahártyára, mert izgathatja azt.

Tetvek:

A listerint egy igazi méreg a tetvek számára, ráadásul az alkoholtartalma is elősegíti a tetvek ki
horvathnemagdi, 2016. február 02. kedd, 18:15
Illegális bevándorlás - Nógrádi: a hagyományos pártok nem számíthatnak jó eredményre a német tartományi választ
A szakértő vasárnap az M1 aktuális csatorna reggeli műsorában azt mondta, a három térségben március 13-án tartandó választásokon elszigetelődhet a kereszténydemokrata CDU/CSU merkeli politikája, a hagyományos pártok, mint az SPD nem nyerhetnek teret, új pártok viszont bekerülhetnek a parlamentbe. Ezek között említette az AfD (Alternatíva Németországnak) pártot.

Nógrádi György beszélt arról is, hogy Görögország zsarolja Európát a határvédelmi gyakorlatával az országnak juttatott kölcsönök elengedése érdekében. Mint mondta, az elmúlt időszakban Görögország csak olyan megoldási módot választ a migrációs helyzet kezelésére, amely azt mutatja, nem hajlandó a határvédelemre.
velemenyezd, 2016. január 24. vasárnap, 09:31
A szív és a Szeretet ...
teszed meg ezt most?

Az igaz szeretet nyolcadik titka - az elkötelezettség ereje.
Ahhoz, hogy a szeretet igaz szeretet legyen, elkötelezettnek kell lenni felé, és ennek az elkötelezettségnek tükröződnie kell a gondolatokban és cselekedetekben. Az elkötelezettség - a szeretet valódi próbája. Ahhoz, hogy igazi szeretettel teli kapcsolatunk lehessen, ahhoz elkötelezettnek kell lennünk ebben a kapcsolatban. Ha elkötelezettjei vagyunk valakinek, vagy valaminek, akkor feladni - az nem lehet alternatíva. Az elkötelezettség különbözteti meg a felszínes kapcsolatot a tartós kapcsolattól.

Az Igaz Szeretet kilencedik titka - a szenvedély ereje
A szenvedély lángra lobbantja a szeretetet és nem hagyja kihunyni. Az örök szenvedély nem egyedül a fizikai vonzalom, hanem az erős elkötelezettség, lelkesedés, érdeklődés és örömteli izgalom együttes segítségével jön létre. A szenvedélyt újra lehet éleszteni, a múlt eseményeinek újbóli átélésével, amikor éreztük ezt a szenvedélyt. A spontaneitás
klementinagidro, 2015. szeptember 13. vasárnap, 11:26
Nicolas Sarkozy volt francia államfő visszatér a politika életbe
vezetőjét.

Az UMP elnöke lehet 2017-ben a jobboldal jelöltje a köztársasági elnökválasztáson.

Sarkozy visszatérése hónapok óta nyílt titoknak számított a francia sajtóban, közvetlen politikustársai és barátai hetek óta lebegtették a bejelentés dátumát, s csütörtökön reggel a volt elnök már meg is nyitotta a kampányirodáját, Párizs VIII. kerületében, néhány lépésre az elnöki hivataltól.

A volt államfő üzenetében azt írta, hogy "hosszú gondolkodás után döntött úgy, hogy új politikai alternatívát javasol a franciáknak". "Nagyon szeretem Franciaországot, szenvedélyem a közéleti vita és a honfitársaim jövője" - indokolta döntését.

Miközben az alig 13 százalékos tetszési mutatóval rendelkező Francois Hollande szocialista államfő csütörtöki nemzetközi sajtótájékoztatóján is ironikusan beszélt elődje mérlegéről, a stagnáló gazdasági helyzetet és a 10 százalékos munkanélküliséget részben az előző kormányzat örökségének nevezte, a volt elnök jelezte: keserűség és sajnálat nélkül vonult vissza a
velemenyezd, 2014. szeptember 19. péntek, 18:44
Levél Dr. Halász Józseftől
a stratégiát határozza meg.A ,,Miért?" és a ,,Mit?" kérdésre adott válasz egy arisztotelészi szillogisztikus rendszert alkot, ahol a premisszák (érvek) a ,,Miért?"-re adott válaszok, amelyekből következik a konklúzió (következtetés), vagyis a ,,Mit?" kérdésre adott válasz (ezt nevezhetjük stratégiának), amely - bármilyen teljes is a premisszarendszer - legalább két konklúziót tartalmaz.

Aquinoi Szent Tamás megadta az alternatívák közül követendő konklúzió meghatározásának módját, az arisztotelészi materialista véletlenszerű és forrástalan intuíció kiváltására. Ez a mód a ,,transzcendentális premissza" (vagyis az isteni iránymutatás érve).A ,,szenvedhetetlen iga" rendszerbe foglalt következményei és a következmények okai teljesnek mondható premisszarendszert alkotnak, amelyekből két konklúzió következik:1. változtatjuk az okok által meghatározott gondolkodási
furaila, 2014. július 25. péntek, 16:30
Egy csavarhúzó, négy nap, és kész a ház
különös jelentőséggel bír, mivel a globális energiafelhasználás 28 százaléka a fűtéshez köthető, a háztartások kiadásai között is előkelő helyen szerepel ez a tétel.

Egy elektromos csavarbehajtó elég a ház összeállításához

A projekt két éve indult, akkor láttunk hozzá a koncepció kidolgozásához. Jelenleg két épületet húztunk fel, az egyik az építészstúdiónk irodája, a másik pedig a PopUp-House prototípusa.

hvg.hu: Miben különbözik a PopUp-House koncepciója a többi alternatív építkezési koncepciótól, miben különleges a megoldásuk? El tudná mondani, hogy pontosan milyen anyagokat használnak?

C. T.: A koncepció az építés folyamata miatt különleges. A szigetelésre használt anyag elsősorban expandált polisztirol (EPS), ez egy kedvező árú hőszigetelő anyag. A polisztirolhoz grafitot adunk hozzá, ami a hősugárzás egy részét visszaveri, és 20 százalékkal nagyobb hatásfokú hőszigetelést lehet így elérni, mint a normál fehér EPS-sel. Minél nagyobb sűrűségű az EPS blokk,
horvathnemagdi, 2014. július 19. szombat, 12:32
20 gyakorlati bizonyíték
még nincs vége. Egy másik probléma a kólával az, hogy foszforsavat ia tartalmaz ( ez nem ugyanaz, mint a karbonizáció, amelyben a szén-dioxidot vízzel keverjük össze). A foszforsav még rátesz egy lapáttal, mert magában az is kalciumszint csökkenést okoz. A kóla puhítja a csontokat (valójában gyengévé és törékennyé teszi őket) mégpedig megint csak 3 módon: A szén-dioxid csökkenti a csontok kalciumtartalmát. A foszforsav csökkenti a csontok kalciumtartalmát. Az ital helyettesíti a kalciumot tartalmazó alternatívák fogyasztását, mint például a tej vagy a víz. A tej és a víz nem kiváló kalcium források, de azért források! A nyelőcsőrák előfordulása nagyon ritka volt két generációval ezelőtt - most viszont nagyon gyakori. Az alapvető mechanizmus a következőképpen működik. A sejtek mechanikai károsodása hatalmas kockázati tényező a rák előfordulásában. Ez az, amiért például az azbeszt részecskék tüdőrákot okozhatnak. Minden üdítőital okozhat savas refluxot (amikor a gyomorsav túlemelkedik a nyelőcső szelepén). Ez
horvathnemagdi, 2014. június 04. szerda, 16:39
Coca cóla adatok
még nincs vége. Egy másik probléma a kólával az, hogy foszforsavat ia tartalmaz ( ez nem ugyanaz, mint a karbonizáció, amelyben a szén-dioxidot vízzel keverjük össze). A foszforsav még rátesz egy lapáttal, mert magában az is kalciumszint csökkenést okoz. A kóla puhítja a csontokat (valójában gyengévé és törékennyé teszi őket) mégpedig megintcsak 3 módon: A szén-dioxid csökkenti a csontok kalciumtartalmát. A foszforsav csökkenti a csontok kalciumtartalmát. Az ital helyettesíti a kalciumot tartalmazó alternatívák fogyasztását, mint például a tej vagy a víz. A tej és a víz nem kiváló kalcium források, de azért források! A nyelőcsőrák előfordulása nagyon ritka volt két generációval ezelőtt - most viszont nagyon gyakori. Az alapvető mechanizmus a következőképpen működik: A sejtek mechanikai károsodása hatalmas kockázati tényező a rák előfordulásában. Ez az, amiért például az azbeszt részecskék tüdőrákot okozhatnak. Minden üdítőital okozhat savas refluxot (amikor a gyomorsav túlemelkedik a nyelőcső
kicsoda57, 2014. június 03. kedd, 12:50
20 BIZONYÍTÉK ARRA, HOGY A COCACOLA NEM VALÓ EMBERI FOGYASZT
probléma a kólával az, hogy foszforsavat ia tartalmaz ( ez nem ugyanaz, mint a karbonizáció, amelyben a szén-dioxidot vízzel keverjük össze). A foszforsav még rátesz egy lapáttal, mert magában az is kalciumszint csökkenést okoz.

A KÓLA PUHÍTJA A CSONTOKAT (VALÓJÁBAN GYENGÉVÉ ÉS TÖRÉKENNYÉ) TESZI ŐKET MÉGPEDIG MEGINTCSAK 3 MÓDON:

A szén-dioxid csökkenti a csontok kalciumtartalmát.
A foszforsav csökkenti a csontok kalciumtartalmát.
Az ital helyettesíti a kalciumot tartalmazó alternatívák fogyasztását, mint például a tej vagy a víz. A tej és a víz nem kiváló kalcium források, de azért források!
A NYELŐCSŐRÁK ELŐFORDULÁSA NAGYON RITKA VOLT KÉT GENERÁCIÓVAL EZELŐTT - MOST VISZONT NAGYON GYAKORI. AZ ALAPVETŐ MECHANIZMUS A KÖVETKEZŐKÉPPEN MŰKÖDIK:

A sejtek mechanikai károsodása hatalmas kockázati tényező a rák előfordulásában. Ez az, amiért például az azbeszt részecskék tüdőrákot okozhatnak.
Minden üdítőital okozhat savas refluxot (amikor a gyomorsav
suzymama, 2014. április 08. kedd, 07:41
Százmilliók keltek útra halottak napja alkalmából Kínában
is kiderült, hogy egy "zöld temetés", vagyis a gyorsan lebomló urna kis területen történő elföldelése helyenként 7000 jüanba (251 ezer forintba) kerül, s a tehetősebbek 25 ezret (898 ezer forintot) is kifizetnek érte.

A világ legnépesebb országában halnak meg a legtöbben évente. 2012-es adat szerint számuk meghaladta a 9,7 milliót, becslések szerint 2017-re elérheti a 10,4 milliót.

A temetés tehát hatalmas piaccá vált Kínában, s miközben az állam igyekszik kedvezményekkel az úgynevezett alternatív temetésekre ösztönözni a családokat, a temetők és a szolgáltatásokat nyújtók is igyekeznek a versenyben előnyös pozíciókat szerezni. A napokban például Kanton városban a helyi krematórium nyílt napot tartott, hogy a hamvasztásos temetés gondolatát jobban elfogadtassa az emberekkel. Az érdeklődők a helyi ravatalozót is megtekinthették, amely az országban a legnagyobb: évente 30 ezer búcsúztatás helyszíne.

Sajtójelentések szerint néhány kínai nagyvárosban a temetkezési helyek ára négyzetméterenként már
velemenyezd, 2014. április 05. szombat, 17:21
1/5
Képek, videók
Természetes antibiotikumo
pacsakute
2019. január 13. vasárnap, 00:33
Természetes agyserkentők.
pacsakute
2019. január 13. vasárnap, 00:31
Természetes vitaminok.jpg
pacsakute
2018. február 20. kedd, 21:20
Természetes antibiotikumo
irmus
2018. február 16. péntek, 14:29
Természetes-gyógymódok -a-
pacsakute
2017. október 02. hétfő, 10:48
Természetesség-GYERTYA
1vargaildyko
2016. július 21. csütörtök, 06:18
Természetesség-NAPFÉNY
1vargaildyko
2016. július 03. vasárnap, 06:12
Természetes fájdalomcsill
pacsakute
2016. február 06. szombat, 22:08
Természetesség-HARCOS
1vargaildyko
2016. január 05. kedd, 07:45
Természetesen.jpg
pacsakute
2015. november 24. kedd, 19:18
Természetes gyógyír
sanci81
2015. november 23. hétfő, 16:53
recept magas vérnyomás cs
irmus
2018. január 16. kedd, 08:25
magas vérnyomás ellen.jpg
dnemethk
2013. március 22. péntek, 22:21
Túl magas a vérnyomása?
tothd
2007. március 03. szombat, 14:25
Címkék
erős elkötelezettség, legtöbbször használt, Párizs VIII, építészstúdiónk irodája, polisztirolhoz grafitot, temetés tehát, részét visszaveri, felszínes kapcsolatot, megfelelő elegyet, honfitársaim jövője, összetevők között, többi alternatív, jobboldal jelöltje, szenvedély ereje, arisztotelészi materialista, Centrális Galériában,
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.