Belépés
2020. július 11. szombat | 28. hét | 193. nap | 18:45 | Nóra, Lili
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Titkosszolgálati elszigeteltségben élek 1956 óta
október 29-én a Szovjetunióba menekítették"


1956 AUGUSZTUSÁBAN OTT TÖLTÖTTEM NÁLUK A SZÜNIDŐT és ezzel tudomást szereztem arról, hogy a rokonaim segítettek a RÖPLAPOK TERJESZTÉSÉBEN már 1956 augusztusától?!
http://s13.images.www.tvn.hu/2018/11/19/00/12/www.tvn.hu_fd443c835 34020c3ecc7c452418b7ea6.jpg

Ezért - mint vétlen SZEMTANÚNAK - 64 éve titkos szolgálati elszigeteltségben és ellenőrzöttségben telt el az egész életem!??
*
1956 katonai történetéről szól az alábbi videó:
https://www.youtube.com/watch?v=aVfUixwHYtM

1. Hol van ebben a videóban arról szó, hogy már 1956 AUGUSZTUSÁBAN a Magyar Néphadsereg repülőgépeiről terjesztették azokat a röplapokat, melyekkel oly sikeresen kiprovokálták az egyébként jogos népharagot, hogy október 23-án szervezetten, nagy tömeg jelent meg a pesti utcákon?
https://www.youtube.com/watch?v=E4kma2QFMJM

*
2. Hol van ebben arról szó, hogy akkoriban HEGEDÜS ANDRÁS volt Magyarország
furaila, 2020. július 03. péntek, 01:44
Bőrkeményedés ellen
sok ember küzd a talpán lévő bőrkeményedéssel, ami amellett, hogy nem túl szép, kellemetlen érzést nyújt, sok esetben pedig akár fájdalmas is lehet.


Bár nyáron jobban előtérbe helyeződnek a lábak, ettől függetlenül az év minden napján ápolnunk kell azt. Az egész napos állás, a zárt cipők, a lábizzadás és még sok más tényező vastag, kemény, durva bőrréteget képez a talpon.

A pedikűrös egyrészt hosszadalmas és anyagias, a kozmetikai gyors megoldások fele pedig nem használ. Az alábbi otthon elkészíthető talppakolás csupán két összetevőt tartalmaz, bárki könnyen elkészítheti és hihetetlen módon segít megszabadulni a bőrkeményedéstől.

Hozzávalók:
- 1 db paradicsom
- pár evőkanál szódabikarbóna

Elkészítés:
A megmosott paradicsomot vágjuk annyira kis darabokra, hogy szinte pépes sűrűségűek legyenek, vagy egy turmixgépet is használhatunk. Keverjük össze a szódabikarbónával. Áztassuk tengeri sós vízbe a lábunkat 15 percig, majd vigyük fel rá az
pacsakute, 2020. június 27. szombat, 17:40
Imalánc a Trianaon 100. évfordulóján
elnevezéssel imaláncot szervez a 777 csapata Trianon századik évfordulóján, ezzel arra buzdítva a világon élő valamennyi magyart, hogy a történelmi tragédiánk évfordulóján lélekben újra együtt legyünk, imában kérve Isten áldását nemzetünkre. Hiszünk az ima erejében, és habár a fizikai határokat nem tudjuk eltüntetni, de a lelki összetartozás hatalmas erejét megtapasztalhatjuk.

Az imaláncot a trianon.777blog.hu címen érheted majd el, - június 3-án, szerdától - a kezdeményezéshez pedig az alábbi módon tudsz csatlakozni:
1: Június 4-én, csütörtökön 16:30-kor csendesedj el, ha van lehetőséged gyújts meg egy gyertyát.

2: Mondd el a legismertebb imát - amelyet maga Jézus tanított -, és ajánld fel Magyarországért, a határon innen és túl élő magyarokért: ,,Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a Te neved, jöjjön el a Te országod, legyen meg a Te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket
maroka, 2020. június 01. hétfő, 08:31
Ahogy a szarvas kívánkozik...
élünk velük...Az Istentisztelet minden eleme sajátos és hangsúlyos módon az Egyházhoz tartozik, és Krisztus Lelke és jelenléte teszi azokat hatékonnyá, mivel az Ő eszközei amelyekkel felépíti és megerősíti a hívők közösségét, bizonyos módon és mértékben ismeretlen az egyéni és magán-istentisztelet esetén."

Ahogy Dávid tapasztalatból tanulta meg, a közösségi Istentisztelet kiváltságát, ugyanúgy kellene nekünk is. Hogy segítsek értékelni a közösség kiváltságait, ajánlom, hogy vedd fontolóra az alábbi négy tanácsot.

Először is a közösségtől való elszakítás az életedben, annak nagyobbra értékelését munkálja benned. Ideje, hogy ne vedd természetesnek. Kiálts így a zsoltárossal együtt: “Örvendezem, amikor azt mondják nekem: Menjünk el az ÚR házába!" ( Zsolt. 122:2) Vagy: “Mert jobb egy nap a te udvaraidban, mint ezer másutt. Inkább akarok az én Istenem házának a küszöbén ülni, mint a gonosz sátrában lakni! (Zsolt. 84:11)

Másodszor, aktuális bűnként megvallanod az
kalmanpiroska, 2020. május 14. csütörtök, 20:58
Gyuri bácsi tanácsaiból
szemfenékről.

Tehát:

SZEMÜNKRE, HA MÁR NEM LÁTUNK JÓL: diólevél tea: egy csapott evőkanál, 2 dl. víz,

leforrázni, 10 percig áll és ezzel kenegetni, vagy beáztatott vattapamaccsal betakarni a szemet és 10 percig pihentetni.

Ha zöldhályog van, akkor 1 évig kell használni.

SZÉKLET: Sok rostos ételt kell enni. Az alma lereszelve hashajtó, ha pedig rágjuk, akkor hasfogó.

Nagyon jó széklet van a szilvától, szőlőtől, Igmándi keserűvíztől.

Ha szorulás van, akkor erősségi sorrendben az alábbi teákat lehet fogyasztani:

Gyujtoványfű-tea, mezei katáng virág hígabb széklet, kökényvirág kutyabengekéreg a legerősebb, vagy a bodza fiatal rügye.

SZÍVINFARKTUS

Baloldali hátsófali SZÍVINFARKTUS elkerülése végett 2-3 naponta 1-2 csészével kell

meginni 160-as vérnyomás felett.

Minden reggel fehérfagyöngyből készült teát kell inni, amit hideg vízben egész éjjel áztatunk, és reggel meglangyosítjuk, a
pacsakute, 2020. április 30. csütörtök, 23:55
Koronavírus - Semmelweis Ignácról és a nyelvjárásokról is szó lesz az M5 szerdai oktatási programjában
Éva mesél védőnői hivatásáról a nyolcadikosoknak, utána pedig az állampolgári ismeretek keretében a királyság és a köztársaság intézményével foglalkoznak - írták.

Hozzátették: 11.30-tól a megszokott módon a nyelvtanuláshoz nyújtanak segítséget, jön a Szólalj meg angolul dupla részekkel, majd a Szólalj meg olaszul.

Érettségi műsorukat 12.30-kor kezdik irodalommal, amelyben első ismert költőnkről, Janus Pannoniusról tanulhatnak a végzősök. Matematikából az algebrai sorozat harmadik részében az alábbi témákkal foglalkoznak: elsőfokú és abszolútértékes egyenletek, egyenlőtlenségek, egyenletrendszerek, ezekhez kapcsolódó szöveges feladatok. Kémiából a halogének, fizikából a mágnesesség, történelemből pedig az iszlám vallás kialakulása lesz a téma - tudatták.

Ismertették, hogy 14.45-kor kerül adásba a Mozogj otthon!, amelyben hivatásos gyógytornászok tízperces napi adásokban mozgatják meg az otthon ragadt nézőközönséget. Fiatal felnőttek, idősebbek és gyerekek is bekapcsolódhatnak a tornázásba,
velemenyezd, 2020. április 21. kedd, 13:33
Tovább gyarapodott a Pallas Athéné alapítvány vagyona
Zrt. január végén eredményesen értékesítette a Reno udvart, továbbá az is, hogy az alapítványok összeolvadásának köszönhetően költséghatékonyabbá vált a működés. Az első negyedéves adatok ugyanakkor még nem tartalmazzák a Globe Trade Centre S.A.-ban történő, közvetett tulajdonszerzésre irányuló feltételes adásvételi szerződés hatását, az majd a szabályozói engedélyek megszerzését követően, a tranzakció zárása után jelenik meg a portfólióban.

A vagyonelemek értéke a március 31-i állapot szerint az alábbiak szerint alakul: A Pallas Athéné alapítvány és jogelődjeinek juttatott összesen 266,4 milliárd forintnyi vagyonból a vagyon értéke 275,8 milliárd forint, az alapítvány és az általa alapított gazdasági társaságok 189,2 milliárd forintot befektetési jegybe, 49,3 milliárd forintot ingatlanba, 15,6 milliárd forintot bankbetétbe és 21,7 milliárd forintot vállalati kötvényekbe fektettek be.

Az alapítvány a formából adódó szabályozás miatt is köteles megőrizni a rábízott vagyont. Azt nem költheti el,
velemenyezd, 2020. április 20. hétfő, 11:41
Dicsértessék az Úr Jézus Krisztus.
Karának tanszékvezető egyetemi tanára a koronavírus-fertőzés terjedésének, a szentmisék kényszerű felfüggesztésének idején elmondja, hogyan meríthetünk erőt a lelki áldozás régi keresztény szokásából.

Szeminaristaként a gyóntatómtól hallottam először a lelki áldozás szokásáról, aki az Opus Dei Prelatúra papja, melynek tagjai rendszeresen élnek a lelki áldozás kegyelmeivel szentséglátogatás keretein belül vagy azon kívül is. Most, a járvány miatt kialakult nehéz helyzetben jó szívvel ajánlom az alábbi fohászt és gyakorlatot mindazoknak, akiknek a szíve szomjazza az Úr eucharisztikus jelenlétét.
A lelki áldozás nem más, mint egy fohász, amelyet józan önmérséklettel akár naponta többször is elmondhatnak azok, akik szeretnének a Szentségi Jézussal találkozni. A fohász célja, hogy általa Istentől ugyanazokat a lelki kegyelmeket nyerjük el, amelyeket a szentáldozáskor ad nekünk. Ennek a lelki cselekménynek a végzéséhez nem szükséges a kegyelem állapota, sőt akkor is hívhatjuk így Jézust a
suzymama, 2020. március 22. vasárnap, 15:47
Papa Mama
Egy élelmiszerbolt előtt kérdezősködtem. A kérdésem mindenkihez ugyanaz volt: ,,Bizonyára hallotta, hogy a koronavírus halálos veszélyt jelenthet az idősekre, és azt kérte a kormány, hogy mindenki maradjon otthon, különösen a 70 év felettiek. Róluk, ha a család nem tud, az önkormányzat munkatársai gondoskodnak. Miért van a járvány idején mégis az utcán?"

Az általam megkérdezett, láthatóan hetven feletti, idős emberektől az alábbi válaszokat kaptam.
- 82 éves vagyok, nekem már mindegy.
- Ó, átéltem én a háborút, 56-ot is. Ne mondja nekem senki, hogy maradjak otthon. Minden reggel bevásárolok, és megyek Érdre a kiskertembe. Ott vannak a kutyák is. Azoknak is enniük kell.
- Nincs itt semmi, csak cirkusz. Majd ha lőnek, akkor megijedek.
- Egyedül élek, el kell látnom magam. Nekem nem segít senki.
- A gyerekeket nem fogom ezzel is terhelni.
- Soha nem szorultam másra, most sem fogok.
- Majd ha öreg leszek, otthon
klarika47, 2020. március 20. péntek, 16:26
Komoly szövődményekkel járhat a perifériás érbetegség
nem jut elegendő vérhez. A perifériás érbetegség azért is nagyon veszélyes, mivel ez megnöveli a szívkoszorúér-betegség, a stroke és a szívroham kialakulásának a kockázatát.

Akinek valamilyen perifériás érbetegsége van, mindenképpen konzultáljon kezelőorvosával, hogy az alább leírt természetes gyógymód kiegészítőket alkalmazhatja-e. Amennyiben még nem súlyos, előrehaladott az állapota, csupán a rizikófaktorok nagyok, akkor hagyjon fel minden káros szenvedéllyel és alkalmazza, fogadja meg az alábbi tanácsokat.

Naponta mozogjon legalább fél órát. Ez lehet valamilyen, a lábat nem túlzottan igénybe vevő sport, például kerékpározás, séta vagy úszás.

Térjen át az egészséges étrendre, csak kevés telített zsírban gazdag ételt fogyasszon. Ha más betegsége is van, és valamilyen diétát kell követnie, szintén beszéljen a kezelőorvosával, hogy milyen diétát javasol.

Ha cukorbetegségben szenved vagy magas a koleszterinszintje, illetve a vérnyomása, szintén egyeztessen a
pacsakute, 2020. március 17. kedd, 21:26
Egy újabb átverés
“barátai" vagy mondhatnánk, hogy bűntársai.

Az áldozat azt szajkózza, hogy te vagy a hibás, meglökted, ezért esett le a drága telefonja. Te azonban nem emlékszel rá, hogy bárkit meglöktél volna. A legtöbb ember megrémül és inkább felajánlja, hogy kifizeti a telefont, vagy annak a javíttatását, mintsem ellentmondjon a dühös sértettnek és a tanúknak, akik látták az esetet.

Manapság ez az egyik legátlagosabb átverési trükk, aminek bárki az áldozata lehet. Fontos, hogy megjegyezd az alábbi tippeket és ne hagyd, hogy rászedjenek.

1. Elsősorban tudatosítsd magadban, hogy ez nem egy véletlen baleset, hanem átverés. Valaki szeretne pénzt kicsalni tőled. A te feladatod most nem az, hogy kifizesd a kárt, vagy elkezdj vele veszekedni, csak meg kell szabadulnod a helyzetből.

2. Nézd meg jól a leesett telefont. A készülék kijelzője általában túlságosan repedezett, ami egy eséstől nem valószínű, hogy bekövetkezne. Ez azért van, mert a csalók naponta többször
pacsakute, 2020. február 25. kedd, 09:38
Labor
A laboreredmények egy átlagembernek nem sokat mondanak - esetleg csak azt, hogy magas vagy alacsony az érték. Most elolvashatod, melyik mire utal.
Ha most nincs is rá szükséged, mentsd el, hogy később bármikor kéznél legyen!

Fontos megjegyezni, hogy a laborvizsgálati eredmények tényleges kiértékelése az orvos feladata, ezért az alábbi információk kizárólag tájékoztatásként szolgálnak!

Figyeljünk oda arra, hogy vérvétel előtt ne együnk semmit. Ezt elvileg minden orvosnak és páciensnek tudnia kellene, mégis számos vérkép vizsgálat eredményez pontatlan adatokat, mivel nem éhgyomorra végzik el azt. A lényeg tehát: vérvétel előtt legalább 9-12 órával ne fogyasszunk semmilyen ételt.

1. A vizeletvizsgálat eredményének magyarázata
Aceton: A vizeletben lévő aceton a cukoranyagcsere zavarát mutatja. Szintje elsősorban az éhezési állapotokban emelkedik meg, például cukorbetegség vagy alkoholizmus fennállása esetén. A normálértéke éjszakai éhezést követően 50 mg/l alatt
klarika47, 2020. február 24. hétfő, 05:44
1/131
Képek, videók
Őfelsége Titkosszolgálatá
rambobby
2007. szeptember 26. szerda, 08:13
néphadsereg különszám
lacipecsenye
2013. december 11. szerda, 08:45
néphadsereg napja
lacipecsenye
2013. március 27. szerda, 15:28
néphadsereg interkozmosz
lacipecsenye
2013. február 18. hétfő, 18:52
néphadsereg
lacipecsenye
2013. február 18. hétfő, 18:51
Kép a Néphadsereg-böl 2.j
laladar
2009. június 14. vasárnap, 22:21
Kép a Néphadsereg-böl 1.j
laladar
2009. június 14. vasárnap, 22:20
Kép a Néphadsereg-böl 2.j
volt-egyszer
2009. június 14. vasárnap, 22:02
Kép a Néphadsereg-böl 1.j
volt-egyszer
2009. június 14. vasárnap, 22:02
Segítettek
tavirozsak
2016. szeptember 05. hétfő, 21:51
egész életemben.jpg
sz719eszter
2018. július 10. kedd, 08:13
Egész életemben
1maszatka
2009. augusztus 01. szombat, 21:50
Az alábbi fejlődési folya
sanci81
2014. november 18. kedd, 17:12
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.