Belépés
2020. április 06. hétfő | 15. hét | 97. nap | 03:03 | Vilmos, Bíborka
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Koronavírus - Orbán: három téma az akciócsoportok ülésén
Kifejtette: ha ellenszer még nincs is, áttekintik, hogy milyen gyógyszerek vannak, amelyek enyhíthetik a tüneteket, miket tudnak felhasználni a már ismert gyógyszerekből.

Tárgyalnak továbbá a készletgazdálkodás állásáról, beszerzésekről, valamint a gazdasági következmények enyhítésére is javaslatokat tesznek az akciócsoport-vezetők - ismertette a kormányfő.
velemenyezd, 2020. március 25. szerda, 21:43
Koronavírus - Orbán: több témáról is szó lesz az akciócsoportok ülésén
Orbán Viktor azt mondta, hogy a tanácskozás hosszú lesz, az éjszakába nyúlik majd.

Az ülés után reggel folytatják a munkát - tette hozzá a miniszterelnök.

Orbán Viktor miniszterelnök múlt pénteken jelentette be, hogy a koronavírus elleni védekezés keretében tíz akciócsoport alakul. Csütörtökön egy újabbat, úgynevezett önkéntes akciócsoportot állított fel a miniszterelnök, amelyet Révész Máriusz kormánybiztos, országgyűlési képviselő vezet.
velemenyezd, 2020. március 19. csütörtök, 22:03
Megerősítik a rendőri jelenlétet Siófokon a nyári hónapokban
Piros Attila megyei rendőrfőkapitány a helyi képviselő-testület legutóbbi, a nyári felkészülést tárgyaló ülésén beszélt arról, hogy idén nyáron már két lovasrendőr-páros felügyeli a rendet Siófok üdülőterületén, elsősorban a szórakozóhelyekkel teli Petőfi sétány környékén. A lovasok mellett kutyás rendőrök is ügyelnek majd a közbiztonságra, főként az esti, éjszakai és a hajnali órákban járőrözve.

Újdonságként bűnügyi technikusból, nyomozóból és nyomkövető kutyából álló akciócsoportokat alakítanak majd, hogy minél gyorsabb reagálhassanak a bűncselekményekre. Siófokon a nyáron posztos rendőrök is szolgálnak, vagyis a város néhány pontján mindig jelen lesznek.

A sajtóreferens közölte: a siófoki képviselő-testület határozatot hozott arról, hogy kiemelt kategóriájú besorolást kér a városi rendőrkapitányságának. Az erről szóló felterjesztést Pintér Sándor belügyminiszternek juttatják el. A kérést egyebek között azzal indokolják, hogy a helyi kapitányság a leterheltség és az ügyszámok tekintetében
velemenyezd, 2014. április 11. péntek, 18:25
Krónika 1. rész (agrárkamara, földtörvény, agrár- és környezetügyi törvények)
jogharmonizációs célú meghatározását tartalmazza - folytatta. A szőlőtermesztésről és a borgazdálkodásról szóló törvényt azért módosítják, hogy pontosítsák a védett eredetű kifejezés jelölésként történő használatára vonatkozó rendelkezéseket, valamint újraszabályozzák a tokaji borkülönlegességekkel kapcsolatos rendelkezéseket.

A mezőgazdasági és agrár-vidékfejlesztési, valamint a halászati támogatásokhoz kapcsolódó eljárást szabályozó törvény módosítása garanciális szabályokat tartalmaz a helyi akciócsoportok működésével kapcsolatban - jelentette ki.

A termőföld védelméről szóló törvénybe beültetik a gyümölcstermőhelyi kataszterről szóló rendelkezéseket, amelyek az ökológiailag minősített és osztályozott termőhelyeket tartják nyilván. A törvényjavaslat a bor- és szőlőültetvényekhez hasonló eljárást határoz meg arra az esetre, ha a gyümölcsültetvényt a használója egy éven keresztül nem műveli - mondta.

Az élelmiszerláncról és a hatósági felügyeletről szóló törvényt is felülvizsgálják, az EU-s
velemenyezd, 2013. november 27. szerda, 11:23
szja-akciócsoportok
A versenyszféra elképedt az szja-akciócsoportok tervén
Élesen bírálta a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) az szja-akciócsoportok tervét - írja a Népszabadság.
Ma, 08:31

Rogán Antal kedden jelentette be, hogy a Fidesz-KDNP bér- és adómonitoring bizottságot hozott létre és mind a köz-, mind pedig a magánszférában vizsgálják, hogy teljesültek-e az Országos Érdekegyeztető Tanács ülésén született bérmegállapodások.

Dávid Ferenc VOSZ főtitkár szerint érthetetlen, hogy milyen jogi alapon akarja a miniszterelnök betartatni az OÉT béremelésre tett ajánlásait, mivel az nem kötelező. Borsik János, az Autonóm Szakszervezetek Szövetségének elnöke "átgondolatlan, buta javaslatnak" nevezte a terveket. Szerinte a kormány ezzel beismerte, hogy a 16 százalékos szja-kulcs igazságtalan és aránytalan
kaszas32, 2011. február 16. szerda, 09:38
Képek, videók
Autó ülésén
sanci81
2016. június 11. szombat, 08:10
vezető ülésen.jpg
agica2004
2011. szeptember 13. kedd, 14:49
Következmények.jpg
pacsakute
2013. március 01. péntek, 17:40
A búcsú következményeként
manka13
2006. június 12. hétfő, 15:09
Címkék
nyári felkészülést, védett eredetű, rendőri jelenlétet, Munkáltatók Országos Szövetsége, Borsik János, helyi kapitányság, magánszférában vizsgálják, hajnali órákban, koronavírus elleni, nyári hónapokban, lovasok mellett, kormány ezzel, Révész Máriusz, kérést egyebek, versenyszféra elképedt, rendet Siófok,
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.