Belépés
2020. július 02. csütörtök | 27. hét | 184. nap | 20:08 | Ottó
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Értékesítené Appeninn-részesedését a BDPST
a cég 2018 decemberében szerzett az Appeninn Nyrt.-ben 20,59 százalékos tulajdoni hányadot, amelyet 2019 novemberében növelt 29,30 százalékra.

Jelentős portfólióval és komoly növekedési potenciállal rendelkező tőzsdei társaságban szerzett részesedést a BDPST Zrt., amelyet az Appeninn Nyrt. eredményei azóta is igazoltak. Az Appeninn sikeresen fogott nagyszabású fejlesztési projektekbe, hajtott végre akvizíciókat, vont be friss forrást és épített új menedzsmentcsapatot - emelte ki a közleményben Tiborcz István, a BDPST minősített többségi tulajdonosa.

A BDPST tulajdonszerzése óta eltelt időszakban az Appeninn jelentős fejlődésen ment keresztül. A tájékoztatás szerint a társaság a dinamikus növekedést megcélzó ötéves üzleti stratégiájának megfelelően jelentős ingatlan-akvizíciókat hajtott végre, elsősorban a minőségi budapesti irodaházak piacán. Így került a tulajdonába a többi között az Ü48 Corner Center és egy nagy értékű, Montevideo úti irodaépület. Megjelent az Appeninn a turisztikai piacon is: a
velemenyezd, 2020. április 22. szerda, 18:28
Jobbik: a kormányzat csendben elismerte, hogy törvénytelenség történt Elios-ügyben
Arról beszélt: ha az Európai Csalás Elleni Hivatalának (OLAF) ez ügyben tett megállapításai nem volnának helytállóak, a kormányzat benyújthatná Brüsszelnek a mintegy 13 milliárd forintnyi számlát.

Az átláthatóság fontosságát hangsúlyozva kijelentette, a Jobbik az ilyen ügyek miatt is szükségesnek tartja Magyarország csatlakozását az európai ügyészséghez.

Szilágyi György kiemelte, Tiborcz István, a miniszterelnök veje szövevényes cégháló révén szerezte meg társaival a közvilágítási programok kivitelezésének lehetőségét, majd azokat lényegesen túlárazottan hajtotta végre, az Európai Unió kárára.

A jobbikos politikus szerint Orbán Viktor személyes felelőssége sem kerülhető meg ebben az ügyben; arról beszélt, a miniszterelnök a megteremtendő "nemzeti tőkés réteg" alatt saját magát és családját érti.

Kérdésekre válaszolva elmondta, "nincsenek a Jobbiknak antiszemita megnyilvánulásai", Szávay István lemondáshoz vezető kijelentését "vállalhatatlan mondatnak" nevezte, amit egy
velemenyezd, 2019. február 19. kedd, 16:41
MSZP: a kormány hazudik a Sargentini-jelentést cáfoló dokumentumban
mondta, hogy a kormány által összeállított 131 oldalnyi dokumentumban csúsztatások, ferdítések és hazugságok szerepelnek.

Szerinte hazugság, hogy a jelentést megelőzően nem volt megfelelő helyszíni tényfeltáró vizsgálat, a kormány elkötelezett a sokszínű tájékoztatás és a médiapluralizmus mellett, a civil szervezetek ellen hozott törvény nem stigmatizál, kiválóak az ország szociális és gazdasági mutatói, valamint magas a korrupciós ügyek felderítésének aránya.

Ezzel szemben az anyag nem szól Tiborcz István cégének, az Eliosnak az ügyéről, továbbá arról, hogy Magyarország a szociális mutatók terén az európai országok utolsói között szerepel, valamint hogy Hollik István kormányszóvivő maga matricázta fel a kormányt kritizáló civil szervezetek postaládáit - folytatta Ujhelyi István, hozzátéve: a jogállamisági vizsgálat indulása miatt intőt és elégtelent adnak Trócsányi László igazságügyi miniszternek és a kormánynak.

Azt mondta, Trócsányi Lászlónak - aki a májusi európai parlamenti választásokon
velemenyezd, 2019. január 05. szombat, 11:45
MSZP: az Elios-ügy megmutatta, hogy vannak érinthetetlen emberek
Harangozó Tamás, az MSZP frakcióvezető-helyettese szerdán Budapesten, sajtótájékoztatón emlékeztetett: bűncselekmény hiányában megszüntették a nyomozást a miniszterelnök vejének, Tiborcz Istvánnak korábbi cége, az Elios Innovatív Zrt. közvilágítási beruházásai ügyében.

Közölte, a nyomozást az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) vizsgálatai alapján indítottak a hatóságok különösen nagy vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás büntette miatt.

Hozzátette, az OLAF szerint 35 közbeszerzésnél merült fel a csalás, míg 17 esetben a szervezetten elkövetett csalás gyanúja.

Harangozó Tamás rámutatott, továbbra is fennáll annak a veszélye, hogy a projekteknél tapasztalt szabálytalanságok miatt az Európai Bizottság (EB) 13 milliárd forintot visszakér Magyarországtól. Az EB vizsgálata független a magyar hatóságokétól - közölte.

A politikus szerint mindenki, aki ebben a nyomozásban és annak megszüntetésében részt vett, szégyent hozott az egyenruhájára, a teljes rendőri állományra és az ügyészi
velemenyezd, 2018. november 07. szerda, 13:01
Ismét szemünk láttára épül ki egy diktatúra az országban! Te hol állsz: a diktátor mellett, vagy vele szemben?
HIRDETEK!
Először került Mészáros-vagyon nyíltan az Orbán-családhoz, rögtön hatmilliárd forintnyi
https://g7.24.hu/penz/20180823/eloszor-kerult-meszaros-vagyon-nyil tan-az-orban-csaladhoz-rogton-hatmilliard-forintnyi/

Kissé ,,ezoterikussá" teszi a dolgot, hogy Tiborcnak NEM VOLT 6 MILLIRÁD FORINTJA a részvény-pakett megvásárlásához!... (Legalább is, hivatalos információk szerint biztosan nem tudott még ennyit összeharácsolni élete során...) Tehát...:
a) ...vagy az van (volt), hogy a cégtulajdonosi részvény-hányad vagyonértéke, csak NÉVLEG volt 6 milliárd forint - vagyis tehát a vételár, mindössze csak látszat, porhintés és szemfényvesztés, vagy pedig...
b) ...Tiborc, LEGALÁBB 4-5 MILLIÁRD FORINTNYI ADÓT CSALT az elmúlt években!... (Miközben egy ,,mezei" magyar honpolgárt, már 2-3 millió forintnyi adócsalásért is LESITTELNEK!...)

Egy a LÉNYEG: Orbán, KÉSZÜL VALAMIRE! Minimum arra, hogy NYÍLTAN VISSZA-SZÁRMAZTASSA AZ ORBÁN CSALÁD SZÁMÁRA
foxworkinspace, 2018. augusztus 25. szombat, 00:48
Új stratégiai befektető az Appeninn Holdingnál
A Budapesti Értéktőzsde honlapján csütörtökön közzétett tájékoztatás szerint a Konzum PE Magántőkealap tőzsdén kívüli ügylet keretében 9 755 567 darab részvényt értékesít a Tiborcz István tulajdonában álló BDPST Ingatlanforgalmazó és Beruházó Zrt.-nek. A részvénycsomag vételárát üzleti titokként kezelik, a tranzakció annak megfizetésével zárul. A felek bejelentették, hogy a BDPST Group hosszú távú, stratégiai befektetésként kezeli az Appeninn Nyrt.-ben szerzett tulajdonrészét, és a nagytulajdonosok a jövőben közös befektetéseket terveznek a régiós ingatlanpiacon.

A Konzum-csoport csütörtökön kiadott sajtóközleménye szerint az Appeninn Vagyonkezelő Holding Nyrt. irányítása a 33,2 százalékos tulajdonhányaddal rendelkező csoportnál marad, a BDPST Zrt. pedig két tagot, Tóth Juditot és Malik Zoltánt delegálja a tőzsdei társaság igazgatótanácsába. Az Appeninn emellett azt is közzétette, hogy a cég operatív irányítását a jövőben Tomcsányi Gábor vezérigazgató és Somfalvi Péter vezérigazgató-helyettesek
velemenyezd, 2018. augusztus 23. csütörtök, 13:42
Ismét szemünk láttára épül ki egy diktatúra az országban! Te hol állsz: a diktátor mellett, vagy vele szemben?
...Aki lusta végigolvasni a 113-ban közölt cikket, íme a rövidített lista...
► Antal Kadosa (Közbeszerzési tanácsadó cégei vannak, úgymint: Első Magyar Közbeszerzési Tanácsadó Zrt., ProvitalZrt.)
► Csík Zoltán (Mészáros «pénztáros» Lőrinc ,,intézője"...)
► Erdei Bálint (,,Tiborcz István volt üzlettársa", apja Erdei Tamás, aki 2012-ig volt az MKB elnök-vezérigazgatója, s elnökölt a bankszövetségben is.)
► Fintha-Nagy Ádám + Komonczi Zsolt (Tőzsdecápaként kezdett, de jelenleg a belvárosi ingatlanmutyis kör hatékony segítő partnere Fintha-Nagy Ádám ügyvéd)
► Hamar Endre (Cége, a Sistrade Kft., amely ,,csendestárs" volt a Tiborcz István féle Elios-ügyben is...)
► Jászai Gellért (A korábban ismeretlen SCD cég első embereként gyakorlatilag körbevásárolta a Balatont, százmilliárdos fejlesztést ígért. Ehhez pedig kilobbizta, hogy a törvényhozás úgy módosítsa a Balaton-törvényt, hogy az addigi
foxworkinspace, 2018. augusztus 13. hétfő, 16:38
Ismét szemünk láttára épül ki egy diktatúra az országban! Te hol állsz: a diktátor mellett, vagy vele szemben?
Elkészült a Balaton NER-térképe
https://index.hu/gazdasag/2018/08/03/balaton_meszaros_lorinc_tibor cz_istvan_k-monitor/

(...Akinek még nem volna világos, MIFÉLE uralom épülget Pannoniában, jobb, ha nem csak lélektatnilag készül fel arra: ma-holnap, nem mehet csak úgy ki, a Balaton partjára, nézelődni, pláne nem, füröcskézni!...)
foxworkinspace, 2018. augusztus 05. vasárnap, 19:08
Tüntetés-Több tízezres tömegre számít a rendőrség
CSALÁSOK KIVIZSGÁLÁSÁRA. TÖBBSZÖR IS MEGALÁZÓAN VICCELÕDIK A NEMZETI VÁLASZTÁSI BIZOTTSÁG ELNÖKÉVEL ORBÁN VIKTOR AZ ÁLTALA KÖZZÉTETT VIDEÓN. A KORMÁNY KÖTELEZI A KÓRHÁZAKAT, HOGY 10 NAPON BELÜL FIZESSÉK BE A SZÁMLÁIKON LÉVÕ MEGTAKARÍTÁSOKAT A KINCSTÁRNAK. DK: A KAMPÁNYNAK VÉGE - FOLYTATÓDHAT AZ EGÉSZSÉGÜGY LERABLÁSA. A KÉTHARMAD BIRTOKÁBAN ÚJRA NEKIFUTHAT A MAGYAR KORMÁNY A BUDAPESTI OLIMPIA MEGRENDEZÉSÉNEK MAGYAR NARANCS. LÁZÁR JÁNOS MINISZTÉRIUMÁBAN 1,3 MILLIÁRD FORINT JUTALMAT OSZTANAK SZÉT. TIBORCZ ISTVÁN: AZ ELIOS ÜGYBEN KERESTEM AZ OLAF-OT, DE VÉGÜL NEM HALLGATTAK KI HVG. EGY DOKUMENTUM IGAZOLJA, HOGY AZ OLAF LEHETÕSÉGET ADOTT ORBÁN VIKTOR VEJÉNEK A REAGÁLÁSRA 24.HU. 69 MILLIÓ FORINTOT GYÛJTÖTTEK ÖSSZE AZ EMBEREK EDDIG AZ EGYÜTTNEK, HOGY VISSZAFIZESSÉK A VÁLASZTÁSI KAMPÁNYUKRA KAPOTT TÁMOGATÁST. 90 EZER FORINTÉRT ÉRTÉKESÍTETT ÉRETTSÉGI BIZONYÍTVÁNYOKAT EGY SZABOLCS MEGYEI BÛNSZERVEZET. DONALD TRUMP CÉLZOTT KATONAI CSAPÁSOKAT RENDELT EL A SZÍRIAI VEGYI FEGYVEREKHEZ KÖTHETÕ
tinka1951, 2018. április 14. szombat, 09:27
Karácsony: Orbán Viktor egyetlen embertől fél
címlapra
Ajánlom a Facebookon
CÍMKÉK:KARÁCSONY GERGELYMSZPKAMPÁNYZÁRÓ
STROSSLE
NEKED AJÁNLJUK
A titkolózó szavazók háromnegyede elégedetlen azzal, ahogy a...
Bayer Zsolt nagy bejelentést tett élő adásban
HIRDETÉS
Profi képalkotás mesterséges intelligenciával vezérelve
Videóra vette egy kínai vendéglős, ahogy a rivális étteremtu...
Ernyey Béla borzalmasan kiábrándult randipartneréből
HIRDETÉS
Fűnyírókörép a Praktikertől!
Így kéri számon Tiborcz István üzlettársa, ha valaki bejelen...
Miért szüntették be a britek a nyilvános lefejezéseket?
Juszt László nekiment Nacsa Olivérnek
Schoberték lánya ismét bikinis képet posztolt
A szemünk láttára íródik a boksztörténelem
A nap legfontosabb hírei - 2018. április 3.
Török Gábor: Kis távolság van a vesztes Fidesz és a kétharma...
Néhány órán múlt, de Kozsó megmentette 140 milliós lakását
HIRDETÉS
A híres Voynich kézirat
HIRDETÉS
Kereskedjen
tinka1951, 2018. április 07. szombat, 07:29
Nem zavarja a baloldalt, hogy Európában napi szintű a terrorcselekmény és az erőszak?
Megint nyocév .az üzeneted a vejkotol kapod:
https://olkt.hu/tiborcz-istvan-uzenete-mindenki-leszophat/
Te nem itt élsz ez biztos mint ahogy vak és süket is vagy.Nem a múlt század érdekel hanem a most és te meg a baráti köröd csak a múltban vergődik.Most ,most most,mért hazudik a kormányod miért lop hatvanszor annyit mint bárki.Te is csak egy csökött kis fityiszes nyalonc vagy hited van.Gondolkodás nincs de pár napot tölthetnél a a világban kórház ,iskola óvoda hogy lássad a valóságot,vagy menjél meccsre ahol másik 31 fityiszessel meg vitathatód hogy miért kerül ilyen sokkba a jegy ha úgysem megy senki.
pikasso, 2018. március 25. vasárnap, 21:31
Ilyen minden fityiszes vejko hozzáállása az országhoz?
https://olkt.hu/tiborcz-istvan-uzenete-mindenki-leszophat/
Ezt főként a fityiszes támogatóknak üzeni az iskolázott kis kretén.Minden fityisz rajongónak küldöm nagy szeretettel.
pikasso, 2018. március 25. vasárnap, 21:21
1/10
Képek, videók
Értékesítem
dandej
2018. augusztus 07. kedd, 17:27
közlemény0317.png
maroka
2020. március 17. kedd, 11:52
közlemény.jpg
maroka
2020. március 09. hétfő, 22:33
Közlemény
eva6
2019. március 30. szombat, 17:08
Szolgálati közlemény.jpg
basikele
2012. november 04. vasárnap, 03:02
Tájékoztatás_Oldal_1.j pg
hencz_laszlo
2015. április 05. vasárnap, 11:46
TÁJÉKOZTATÁS.jpg
fama2
2011. december 01. csütörtök, 15:36
Élet - tájékoztatás a hat
anci-ani
2011. június 14. kedd, 15:49
tájékoztatás.JPG
matavkut
2010. november 07. vasárnap, 10:00
Növekedés
tailor
2018. március 23. péntek, 10:46
O.V.-növekedés.jpg
agica2004
2017. április 30. vasárnap, 13:29
Lelki növekedés
sacimama
2015. október 09. péntek, 23:07
gazdasági növekedés.jpg
agica2004
2012. június 22. péntek, 16:10
A növekedés...
rodes53
2011. november 21. hétfő, 09:56
Növekedés-domborvarrot t t
bodnarnemez
2011. október 29. szombat, 21:46
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.