Belépés
2019. június 17. hétfő | 25. hét | 168. nap | 01:33 | Laura, Alida
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Szíria - Moszkva: az amerikaiak azért vonulnak ki, hogy maradjanak
"Úgy tűnik nekem, hogy a nemzetközi közösségnek joga van tudni, hogy az Egyesült Államok hogyan, mit és milyen határidővel tervez tenni Szíriában és annak határain" - mondta.

Amennyiben megerősítést nyer Washington csapatkivonási szándéka - mondta -, az pozitív lépés lesz, mert az amerikai erők szíriai tartózkodása "törvénytelen".

Mike Pompeo amerikai külügyminiszter Kairóban csütörtökön megerősítette, hogy az amerikai csapatok kivonulnak Szíriából, Sean Ryan, a Washington vezette terrorellenes koalíció szóvivője pedig pénteken bejelentette, hogy a csapatkivonás hivatalosan megkezdődött. Az erről szóló döntést Donald Trump amerikai elnök december 19-én jelentette be. Amerikai tisztségviselők nyilatkozatai szerint a mintegy kétezer katona kivonulása mintegy 60-100 napig tarthat.

Pénteki sajtótájékoztatóján Zaharova megerősítette, hogy előkészítés alatt állnak az orosz és az amerikai fél között a szárazföldi telepítésű közepes és rövid hatótávolságú nukleáris rakéták (INF) felszámolásáról
velemenyezd, 2019. január 11. péntek, 14:11
Ritka fényképek a világ minden tájáról - 148. (30 kép).
születésnapjára, 1939. április 20.

Ilyen volt egy divatos melltartó az 1940-es, 1950-es években.

Egy galamb ül Fidel Castro vállán, miközben beszédet mond, 1959

Sean Connery egy kókuszdiót dedikál egy jamaikai kislánynak a James Bond: Dr. No egyik forgatási szünetében, 1962

Nagaszaki légi felvétele az atomtámadás előtt és után, 1945

Bill Murray és Dan Aykroyd a Szellemirtók egyik forgatási szünetében,
schuro, 2018. május 09. szerda, 21:21
Hollywoodi sztárok gyerekkori fotói - 1. (25 kép)
1. George Clooney, 1976-ban, 15 évesen

2. Sean Connery, 1953-ban, 23 évesen

3. Charlize Theron, 1989-ben, 14 évesen

4. Clint Eastwood, 1956-ban, 26 évesen

5. Stephen Colbert, 1986-ban, 22 évesen

6. Steve Jobs, 1973-ban, 18 évesen

7. William Shatner, 1955-ben, 24
schuro, 2017. szeptember 03. vasárnap, 20:37
Híres emberek ritkán látott képei - 52. (23 kép).
Weaver

Kiyoshi Yamazaki és Arnold Schwarzenegger

Sarah Michelle Gellar és Rosellen Gellar

David Bowie, Shari Weiser és Jim Henson

Sean Young és Ridley Scott

Tim Burton és Jack Nicholson

Arthur Penn, Dustin Hoffman és Faye
schuro, 2017. augusztus 06. vasárnap, 21:53
Obszcén kifejezésekkel támadta munkatársait a Fehér Ház új kommunikációs vezetője
A The New Yorker című lap washingtoni tudósítójával, Ryan Lizzával telefonon folytatott beszélgetésben - amelyet internetes oldalán a hetilap csütörtökön azonnal közölt is - Anthony Scaramucci elsősorban Reince Priebus kabinetfőnököt és Steve Bannon főtanácsadót támadta.

A beszélgetésre azt követően került sor, hogy a The New Yorker nyilvánosságra hozta: Donald Trump elnök és a first lady szerdán este a Fehér Házban vacsorán látta vendégül Sean Hannityt, a Fox televízió mősorvezetőjét, Bill Shine-t, a televízió volt igazgatóját és magát Scaramuccit is. Vajon Trump elnök Sean Hannitytől kér stratégiai tanácsokat? - tette fel a kérdést a The New Yorker munkatársa. Ezután érkezett a telefon Anthony Scaramuccitól.

Lizza világossá teszi írásában, hogy Scaramucci nem kötötte ki, hogy az elhangzottak nem idézhetők név szerint, úgynevezett off-the-record vagy háttérmegbeszélést kér, ami a nyugaton bevett kommunikációs gyakorlat értelmében azt jelenti, hogy minden közölhető belőle.

"Ki volt a
velemenyezd, 2017. július 28. péntek, 10:01
Ismert emberek ritkán látott képei - 16. (21 kép).
Schwarzenegger

Marlon-Brando

Arthur Penn, Dustin Hoffman és Faye Dunaway

Tim Burton és Jack Nicholson

Sean Young és Ridley Scott

David Bowie, Shari Weiser és Jim Henson

Sarah Michelle Gellar és az édesanyja Rosellen
schuro, 2017. július 19. szerda, 21:28
Ryan Thomas Gosling életrajza
mozikban.
2017-ben leszerződtették az Blade Runner 2049 és a Weightless című filmre. Jelenleg ezekről a filmekről semmi információ nem került még elő. Még ebben az évben szerepet vállalt a First Man című filmben, mint Neil Armstrong

Sorozat szerepei
1995-ben kapta meg élete első sorozat szerepét az Are You Afraid of the Dark? című sorozatban, ahol Jamie Leary szerepében tűnt fel. Nem sokkal később 1996-ban olyan sorozatokban kapott mellékszerepet, mint a The Adventures of Shirley Holmes, ahol Seant alakította, a Flash Forward, ahol Scott Stuckeyként tűnt fel, a Libabőr, itt Greg Banks alakjában szerepelt, a Váratlan utazás, itt Bret McNulty szerepét kapta meg, a Kung fu: A legenda folytatódik, ahol Kevinként tűnt fel, majd az Aki bújt, aki nem című sorozatban szerepelt, mint Matt Kalinsky, illetve ebben az évben utolsó mellékszereplőként szerepelt az Y-akták című sorozatban, mint Adam.
1997 és 1998 között az Álomsuli című sorozatban kapott szerepet, mint Sean Hanlon. Összesen 44
charlotteani, 2017. június 10. szombat, 00:13
Sztárok gyerekként.
1988

Madonna, 1974

Madonna, 1975

Rob Lowe, 1982

Sean Penn, 1982

Jennifer Lopez,1987

Jennifer Garner, 1990

Justin Timberlake,
schuro, 2017. április 11. kedd, 15:44
Donald Trump az első három havi elnöki fizetését a nemzeti parkoknak adományozta
Megválasztásakor Donald Trump ígéretet tett arra, hogy elnöki fizetését mindig valamilyen nemes célra ajánlja fel. Első három havi fizetését, pontosan 78 ezer 333 dollárt és 32 centet a nemzeti parkok karbantartására ajánlotta fel.

Az erről szóló csekket a Fehér Ház szóvivője, Sean Spicer adta át hétfőn Ryan Zinke belügyminiszternek. Az Egyesült Államokban ugyanis a környezetvédelmi feladatok, köztük a nemzeti parkok felügyelete is, a belügyi tárcához tartoznak.

Zinke - mint erről az ABC televízió hétfő esti híradója beszámolt - kitörő örömmel fogadta a felajánlást, bár hozzátette, nem érte meglepetésként a ceremónia, ugyanis maga az elnök még vasárnap este tájékoztatta őt szándékáról. Zinke az újságíróknak azt is elmondta, hogy az összeggel az amerikai polgárháború 25 emlékhelyének ápolására szánt summát egészíti ki. E célra a minisztériumnak évi mintegy 229 millió dollár áll a rendelkezésére.

Donald Trump egyébként éppen pár nappal ezelőtt nyújtotta be kormánya jövő évi költségvetési
velemenyezd, 2017. április 04. kedd, 07:05
A Fehér Ház elhatárolódott egy republikánus képviselőtől, aki szerint migrációval akarják tönkretenni a nyugati
Steve King még a hétvégén fogalmazta meg e kijelentését a bevándorlásról szóló Twitter-bejegyzésében, majd ezt követően egy televíziós interjúban is megerősítette, hogy komolyan gondolta, amit írt. A mikroblogban még leszögezte: "mások csecsemőivel nem állíthatjuk helyre a mi civilizációnkat".

Sean Spicer, a Fehér Ház szóvivője hangsúlyozta: "ezt az álláspontot Donald Trump nem osztja". Majd hozzátette: Trump "hisz abban, hogy valamennyi amerikai elnöke".

Az iowai képviselő kijelentése annak a Twitter-bejegyzésnek a része volt, amelyben a leginkább a muzulmánellenességéről ismert holland Geert Wilderst dicsérte. Hétfőn este, egy iowai rádiónak adott interjújában pedig King azt fejtegette: azt jósolja, hogy a feketék és a spanyolajkúak egymásnak esnek majd, még mielőtt a fehérek kisebbségbe kerülnek az Egyesült Államokban. Mint leszögezte, e megjegyzésével a spanyol nyelvű amerikai televízió, a Univision műsorvezetője, Jorge Ramos kommentárjára válaszol, aki az elkövetkező évtizedekben az
velemenyezd, 2017. március 15. szerda, 07:05
A Fehér Ház szóvivője visszakozott a mexikói árukra kivetendő importadó ügyében
a szóvivő visszakozott, s azt mondta újságíróknak: nem kidolgozott javaslatról van szó, az importvám csak egyike a szóba került lehetőségeknek az építkezés forrásainak megteremtéséhez.

"Felmerültek kérdések, hogy az elnök hogyan kívánja finanszírozni az építkezést, és az egyik ötlet, amellyel Ryan házelnök és mások rukkoltak elő, hogy ezt átfogó adóreform keretében is meg lehetne oldani, benne olyan országokra kivetendő importadóval, amelyekkel nagyarányú kereskedelmi deficitünk van" - fogalmazott Sean Spicer. Hozzátette: ezzel is csak azt akarta érzékeltetni, hogy a fal felépítéséhez nem olyan nehéz előteremteni a pénzt, mint ahogyan azt egyesek sugalmazzák.

A szóvivő fontosnak tartotta még leszögezni azt is, hogy ha lenne importadó, az lehetne akár 18, vagy 5 százalékos is, de lehet más megoldást is találni.

Az ötlet egyébként, hogy átfogó adóreformhoz "igazítsanak" importadót, amelyet más országokra is kiterjesztenének, s amelyből finanszíroznák a falépítést kongresszusi republikánus
velemenyezd, 2017. január 27. péntek, 07:05
Az edinburghi filmfesztiválon debütál a Dragomán-regényből készült film
a mindenkori diktatúra természetét vizsgáló disztópia született. A tavaly Magyarországon forgatott produkciót először az edinburghi fesztiválon láthatja a közönség: a mustra Best of British válogatásában tekinthető meg a hétvégén. A film főbb szerepeit Agyness Deyn, Fiona Shaw, Greta Scacchi és Jonathan Pryce alakítja, a regény hősét, Dzsátát a kiskamasz Lorenzo Allchurch játssza.

A június 15. és 26 között zajló EIFF szerdán a Tommy's Honour című film világpremierjével nyílik meg. A Jason Connery (Sean Connery fia) rendezésében készült alkotás Old Tom Morris, a golf skót úttörőjének életét mutatja be. A fesztivál egy klasszikus skót vígjáték, a Whisky Galore új feldolgozásával zárul. Mark Adams, a fesztivál művészeti igazgatója elmondta, hogy tudatosan választottak skót alkotásokat a fesztivál keretbe foglalására, és nagy hangsúlyt fektetnek a program összeállításánál a fejlődő skót filmipar produkcióinak bemutatására.

A 70. filmmustrára a filmvilág számos hírességét várják, köztük lesz Meg Ryan
velemenyezd, 2016. június 15. szerda, 10:21
1/4
Képek, videók
egyesult_allamok_san_f ran
borigit
2016. június 21. kedd, 11:40
Egyesült Államok - Oklaho
margoboszi
2014. május 01. csütörtök, 19:52
Egyesült Államok - Oklaho
cipello
2014. április 13. vasárnap, 10:47
Amerikai Egyesült Államok
mohini
2011. május 08. vasárnap, 07:46
Florida, Egyesült Államok
evamama0108
2010. november 10. szerda, 13:22
Ellen Pompeo 42.jpg
farkas1945
2011. március 02. szerda, 10:14
Pompeo Batoni
lovaszmarika
2011. február 26. szombat, 11:48
Ellen Pompeo,szinész-mode
farkas1945
2010. november 08. hétfő, 16:08
Ellen Pompeo-szinésznö(US
farkas1945
2010. november 04. csütörtök, 13:16
Ryan&Sean
ayena
2006. december 27. szerda, 15:14
Donald Trump-Melani.jpg
agica2004
2017. július 19. szerda, 21:35
Donald Trump és Melania T
agica2004
2017. március 27. hétfő, 20:04
Donald Trump.jpg
agica2004
2017. március 27. hétfő, 20:03
Donald Trump-elnokvalaszt
agica2004
2017. március 27. hétfő, 20:02
Donald Trump-karen-mecdou
agica2004
2017. március 27. hétfő, 20:02
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.