Belépés
2020. február 19. szerda | 8. hét | 50. nap | 13:53 | Zsuzsanna
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Q 10
állít elő. Amikor 1957-ben a tudósoknak először sikerült izolálniuk ezt az anyagot, ubikinonnak nevezték el, mert a természetben szinte mindenütt előfordul. Minden élőlényben, és sokféle táplálékban előfordul, még az olajos magvakban is.
Sejtjeink - így az egész szervezet - energiával való ellátását a Q10 koenzim szabályozza. A Q10 egy katalizátor, mely szabályoz és felgyorsít bizonyos biokémiai folyamatokat. Ez a koenzim szabályozza az energia (ATP) termelést a mitokondriumokban. A Q10-et szervezetünk 25-30 éves koráig maga állítja elő, de e kor után szintje hanyatlani kezd és kívülről kell bevinni. A normálisnak mondható szint 25%-os csökkenése szív- és érrendszeri betegségek kialakulásához, magas vérnyomáshoz és számos más betegséghez vezethet.

Legnagyobb hatását klinikai tesztek alapján a szabadgyökök lekötésében fejti ki, ezáltal megakadályozza a rákot okozó sejtek elszaporodását. Fontos szerepet tölt be oxigén-szállítóként a légzési láncban is. Kutatások és klinikai megfigyelések során
pacsakute, 2020. január 30. csütörtök, 22:13
Q-10 – a fiatalság enzimje
Sejtjeink - így az egész szervezet - energiával való ellátását a Q10 koenzim szabályozza. A Q10 egy katalizátor, mely szabályoz és felgyorsít bizonyos biokémiai folyamatokat. Ez a koenzim szabályozza az energia (ATP) termelést a mitokondriumokban. A Q10-et szervezetünk 25-30 éves koráig maga állítja elő, de e kor után szintje hanyatlani kezd és kívülről kell bevinni.

A normálisnak mondható szint 25%-os csökkenése szív- és érrendszeri betegségek kialakulásához, magas vérnyomáshoz és számos más betegséghez vezethet. Szedése alkalmas az immunrendszer erősítése, az agyműködés fokozására, védőhatása van a gyomorra és nyombélre. Lassítja az öregedést és a már meglévő szív- és érrendszeri panaszokat gyógyítja.

- Legnagyobb hatását klinikai tesztek alapján a szabadgyökök lekötésében fejti ki, ezáltal megakadályozza a rákot okozó sejtek elszaporodását.

- Fontos szerepet tölt be oxigén-szállítóként a légzési láncban is.

- Kutatások és klinikai
pacsakute, 2019. március 06. szerda, 20:57
Paradontozis ellen
A parodontális betegségek és a vérző fogíny elég zavaró tud lenni, ráadásul ezek a problémák súlyosabb egészségügyi gondokhoz is vezethetnek. A fogágybetegségek csontvesztést is okozhatnak az állkapocsban, amely azt mutatja, hogy túl sok a baktérium a szájüregben. Ez azonban még nem minden. A parodontális betegségek, a baktériumok és az ezzel járó gyulladások előfutárai lehetnek a szívbetegségnek, a cukorbetegségnek, a légzési problémáknak és még a rákos megbetegedéseknek is. A parodontális megbetegedés csontritkulással is együtt járhat.

Szerencsére vannak természetes megoldások a vérzésre, a fogágybetegségekre és a csontvesztésre. A C-vitamin nélkülözhetetlen az íny és a szövetek egészségének megőrzése miatt, hiszen a C-vitamin értékes flavonoidokkal van tele. A kvercetinnel együtt elősegíti az íny egészségének megőrzését és szinergikusan működnek együtt a gyulladás csökkentésében.
pacsakute, 2019. február 28. csütörtök, 20:11
Öregedés gátló krém
A kozmetikai ipar rohamos fejlődése nemcsak újabbnál újabb hatásos testápoló szereket dobott piacra, hanem ezzel párhuzamban csalogató reklámokat is, amely arról győzi meg a vásárlót, hogy képesek vagyunk meggátolni a bőr öregedési folyamatait és megfiatalodni.

Az ókorig nyúlik vissza a fiatalság megőrzésének a mítosza, ahol egy korty víz az Örök élet forrásából valóságos csodákat tesz. Ma ezek helyét átvették a városi legendák és óriásplakátok hirdetik egyes kozmetikumok csodatévő hatásait.Az egyszerű halandó mit sem sejtve beleveti magát a várva várt fiatalság feneketlen kútjába és jelentős összegeket költ a csodára várva.

Meglepő módon nemcsak a nők, hanem egyre több férfi is különös figyelmet fordít a küllemére. A felmérések alapján a 18 év fölötti nők kétharmada, míg a férfiak egy harmada használ fiatalító, ugynevezett anti-aging készítményt.

A bőrgyógyászati farmakológiai készítményekkel foglalkozó szakemberek empirikus bizonyítékok alapján próbálták osztályozni ezen
horvathnemagdi, 2013. október 08. kedd, 11:12
Q10 Koenzim lágyzselatin kapszula
a Koenzim hatása fokozható, hasznosulási folyamata jelentősen felgyorsítható. Ellensége a túl zsíros étkezés. Minden szervezetnek eltérő mennyiségű Koenzim van szüksége, ezért ajánljuk, konzultáljon orvosával vagy gyógyszerészével.

Sejtjeink - így az egész szervezet - energiával való ellátását a Koenzim Q10 szabályozza. A Q10 egy katalizátor, mely szabályoz és felgyorsít bizonyos biokémiai folyamatokat. Ez a koenzim szabályozza az energia (ATP) termelést a mitokondriumokban. A Q10-et szervezetünk 25-30 éves koráig maga állítja elő, de e kor után szintje hanyatlani kezd és kívülről kell bevinni. A normálisnak mondható szint 25%-os csökkenése szív- és érrendszeri betegségek kialakulásához, magas vérnyomáshoz és számos más betegséghez vezethet. Szedése alkalmas az immunrendszer erősítése, az agyműködés fokozására, védőhatása van a gyomorra és nyombélre. Lassítja az öregedést és a már meglévő szív- és érrendszeri panaszokat gyógyítja.

Az Q10 Koenzim előnyei:

A Q-10 koenzim segít
mezixy, 2013. január 11. péntek, 19:52
Mindennapi mérgeink 14.
iparról:

1)A kollagén bőrön keresztül nem szívódik fel! Nincs olyan molekulaszerkezete, hogy fel tudjon szívódni. Tehát, ha valaki kollagénes krémre költ, akkor megveszi a nagy semmit, mert nem fog felszívódni. Még két ilyen van, ami nem szívódik fel a bőrön keresztül: az elasztin, és a Q10. A Q10 quenzim lehetetlen, hogy felszívódjon bőrön keresztül, azt a szervezetnek kell felépítenie. A Q10 quenzim előanyagát kell bejuttatni a szervezetbe szájon keresztül, vagy táplálékkal, ahhoz, hogy abból a szervezetünk a Q10-et fel tudja építeni. Ezek bizonyított tények! Nem szívódik fel! A molekulaszerkezete nagy, tehát nem fog bejutni. Az elhalt felhámba bejut és lehet, hogy egy kicsit megnedvesíti azt a felhámot, ami már egyébként is halott. Oda, ahol lennie kéne, oda nem szívódik fel soha. Ez ugyanolyan, mintha vérátömlesztést bőrön át akarnánk csinálni. Teljesen ugyanaz.
A bőrön keresztül vizet sem lehet bejuttatni a bőrbe! Nem lehet, csak belülről!

Most tisztázzunk néhány kérdést,
orsi1, 2012. június 09. szombat, 16:02
Ránctalanító fokhagyma és
Ránctalanító fokhagyma és olcsó társai: 10 étel, ami fiatalon tart

Dívány.hu

2011. október 22., szombat 08:45

Szervezetünkben két erő harcol: az antioxidánsok a szabad gyökök csapata ellen. Ha az utóbbi jut rezsimre, fáradékony, ráncos és levert leszel, de ha felvértezed az antioxidánsok seregét, megdöntheted a diktatúrát. A fegyvertárad: tőzegáfonya, bab, cékla és hal.

Nemrég egy barcelonai tanulmányúton vettünk részt, ahol az ősztől Magyarországon is kapható Armonia Resveratrol, borkoncentrátumból készült bőrfiatalító krémet mutatták be, illetve a Resviplus nevű antioxidáns táplálékkiegészítőt. A készítmények alapja a termék nevében is jelzett, nehezen kimondható hatóanyag, amelyik a vörösborban is megtalálható és meghosszabbítja a sejtek életét, ezzel őrzi a bőr fiatalságát.

A bemutató után elhatároztuk, utánajárunk, pontosan mi is az az antioxidáns és ha már természetes anyagokban található meg, hogyan nyerjük ki a fiatalságot olcsón a
horvathnemagdi, 2011. október 23. vasárnap, 18:06
Ha abbahagynám a vérhigitó szedését, meghalnék szivinfarktusban vagy tüdőembóliában?
az állóképességetFogínysorvadás ellenMagas vérnyomásraJavítja a szem vérellátásátSzürkehályog ellen is hatékony. Klinikai vizsgálatok négy területen találták eredményesnek, ezek közül az egyik a szív- és érrendszeri betegségek. Bizonyitottan segít megőrizni és fenntartani egy egészésges keringési rendszert a késő időskorban is, és használatával nem alakulnak ki magas vérnyomással járó betegségek, illetve megszűnik a szívinfarktussal járó kockázat is (a szívizom a legenergiaigényesebb izomzat szervezetünkben). Segíti az immunrendszer hatékony működését (a fertőzések első gátját képező fehérvértestek szintén jelentős energiát igényelnek). Megelőzi a fogszuvasodást. Rendszeres használatával megelőzhető a Parkinson-kór, illetve enyhíthetőek a már kialakult tünetek. Mivel az energiatermelésben játszik vitális szerepet gyakorlatilag egész szervezetünkre jótékony hatással bír, különösen korunk előrehaladtával. nincsen semmilyen ismert mellékhatása és nem lehet túladagolni. Ebből a szempontból is sokkal
jn, 2011. szeptember 21. szerda, 11:39
Koenzim Q10
regenerálódást.

A Q-10 koenzim lassíthatja az öregedést.

Átlagosan 40 éves kortól a szervezet nem képes elegendő Q-10 koenzimet termelni. Ilyenkor külső pótlásával az öregedés lassítható.

Q-10 koenzimről általánosan:

Sejtjeink - így az egész szervezet - energiával való ellátását a Q10 koenzim szabályozza. A Q10 egy katalizátor, mely szabályoz és felgyorsít bizonyos biokémiai folyamatokat. Ez a koenzim szabályozza az energia (ATP) termelést a mitokondriumokban. A Q10-et szervezetünk 25-30 éves koráig maga állítja elő, de e kor után szintje hanyatlani kezd és kívülről kell bevinni. A normálisnak mondható szint 25%-os csökkenése szív- és érrendszeri betegségek kialakulásához, magas vérnyomáshoz és számos más betegséghez vezethet. Szedése alkalmas az immunrendszer erősítése, az agyműködés fokozására, védőhatása van a gyomorra és nyombélre. Lassítja az öregedést és a már meglévő szív- és érrendszeri panaszokat gyógyítja.

A Coenzyme Q10 a köztudatba
anci-ani, 2011. szeptember 10. szombat, 22:24
Olvasgatok, nézelődöm . . .
Ha kedved van hozzá, küldd tovább, ha nincs, csak olvasd el . . .


KOLESZTERIN hipotézis, a nagy átverés, avagy tények a koleszterinről

Mi is az a koleszterin?

A koleszterin (C27H46O) szteránvázas vegyület, amely minden emberi és állati sejtben megtalálható, testünk egyik alkotó eleme, létfontosságú a létezéshez. A szervezetünkben a máj állítja elő, sokkal nagyobb mennyiségben (1-4 g naponta egy felnőtt embernél), mint amennyit a táplálékból fel tudnánk venni. A koleszterin főként a májban képződik ecetsavból az acetil-koenzim-A segítségével.

A koleszterinnek számos fontos funkciója van az emberi testben, a sejtmembránok fontos alapanyaga (agyunk szárazanyag-tartalmának kb. 65%-a koleszterin) és kiinduló anyag az epesavak és számos hormon előállításához, szükséges az immunrendszert erősítő D-vitamin előállításához,
sarkadykati, 2011. július 31. vasárnap, 04:55
Koleszterin hipotézis - avagy
KOLESZTERIN hipotézis, a nagy átverés,

avagy tények a koleszterinről

Mi is az a koleszterin?

A koleszterin (C27H46O) szteránvázas vegyület, amely minden emberi és állati sejtben megtalálható, testünk egyik alkotó eleme, létfontosságú a létezéshez. A szervezetünkben a máj állítja elő, sokkal nagyobb mennyiségben (1-4 g naponta egy felnőtt embernél), mint amennyit a táplálékból fel tudnánk venni. A koleszterin főként a májban képződik ecetsavból az acetil-koenzim-A segítségével.

A koleszterinnek számos fontos funkciója van az emberi testben, a sejtmembránok fontos alapanyaga (agyunk szárazanyag-tartalmának kb. 65%-a koleszterin) és kiinduló anyag az epesavak és számos hormon előállításához, szükséges az immunrendszert erősítő D-vitamin előállításához, részt vesz a zsíranyagcserében, továbbá az idegszövet felépítésében. A májon kívül különösen nagy mennyiségben van jelen a mellékvesékben és az idegrendszerben is.

A vér átlagosan
katicacska, 2011. július 30. szombat, 19:01
Létfontosságú összetevők(41)
1957-ben a tudósoknak először sikerült izolálniuk ezt az anyagot, ubikinonnak nevezték el, mert a természetben szinte mindenütt előfordul. Minden élőlényben, és sokféle táplálékban előfordul, még az olajos magvakban is.

Sejtjeink - így az egész szervezet - energiával való ellátását a Q10 koenzim szabályozza. A Q10 egy katalizátor, mely szabályoz és felgyorsít bizonyos biokémiai folyamatokat. Ez a koenzim szabályozza az energia (ATP) termelést a mitokondriumokban.

A Q10-et szervezetünk 25-30 éves koráig maga állítja elő, de e kor után szintje hanyatlani kezd és kívülről kell bevinni. A normálisnak mondható szint 25%-os csökkenése szív- és érrendszeri betegségek kialakulásához, magas vérnyomáshoz és számos más betegséghez vezethet.

Legnagyobb hatását klinikai tesztek alapján a szabadgyökök lekötésében fejti ki, ezáltal megakadályozza a rákot okozó sejtek elszaporodását.

Fontos szerepet tölt be oxigén-szállítóként a légzési láncban is. Kutatások és klinikai
pacsakute, 2010. december 19. vasárnap, 19:05
1/2
Képek, videók
q7gQ-wtw7DtIqDZ8GeNTZf sKS
koszegimarika
2020. február 04. kedd, 20:19
q9afcmrw92o.gif
menusgabor
2020. január 02. csütörtök, 20:28
0594q5pzlc4.gif
menusgabor
2019. december 11. szerda, 20:06
VJkgJ0UnUETdlMey5q0Yk_ JVU
koszegimarika
2019. november 19. kedd, 07:59
0 a Vidám estét q2lh1qer5
lovaszmarika
2019. szeptember 10. kedd, 12:49
0 q inti, képek, több is
lovaszmarika
2019. augusztus 22. csütörtök, 16:02
0 a szerelem bd2q951hzt3.
lovaszmarika
2019. június 24. hétfő, 12:50
1lMQrj4ulkp-mI72q2VVD6 hli
menusgabor
2019. május 18. szombat, 19:49
0 a Mutertag 3pny2cnaj8q.
lovaszmarika
2019. május 13. hétfő, 17:09
8q07135fid3.gif
menusgabor
2019. május 06. hétfő, 14:49
B9q50DPIYAAXZBU.jpg
menusgabor
2019. május 05. vasárnap, 14:57
0 a szép estét 5q36w4y7e5
lovaszmarika
2019. április 10. szerda, 17:08
tudósok.jpg
sz719eszter
2017. november 30. csütörtök, 10:04
Nrit tudósok
sanci81
2017. augusztus 18. péntek, 17:00
Brit tudósok
sanci81
2017. augusztus 13. vasárnap, 17:15
Címkék
ókorig nyúlik, légzési láncban, felmérések alapján, parodontális betegségek, kvercetinnel együtt, egészésges keringési, parodontális megbetegedés, koenzim szabályozza, májon kívül, immunrendszer hatékony, normálisnak mondható, szövetek egészségének, természetben szinte, Q-10 koenzim, problémák súlyosabb, késő időskorban,
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.