Belépés
2019. július 23. kedd | 30. hét | 204. nap | 11:18 | Lenke
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Szép napot mindenkinek!
A szabadságom jogán...levél Orbán Viktornak

Nem írhatom azt, hogy tisztelt, mert nem tudom Önt tisztelni...nem is tegeződünk, mert azt ki kell érdemelni.Megszólítás nem szükséges, hiszen a protokoll Önnél úgysem számít, mint levélforma sem.
Ön Magyarország sanyargatója, egy rettenetes diktátor, tudta?!
Ön többek között az államkasszát is kifosztotta, de minden más területen is kizárólag a saját anyagi haszonlesését támogatja. Ezt nem én mondom, hanem ezek tények.
Talán emlékszik még arra, amikor a magánnyugdíjpénztárat kiürítette...ezzel gyakorlatilag úgy vett el 3000 milliárd forintot az emberektől, hogy nem adott érte cserébe semmit. Ön ezt minek nevezné? Én lopásnak. Ezt követően elszabadult a pokol a szabad rablásban...na nem az állampolgárok körében, hanem kizárólag az Ön köreiben. Tudja, Simicska az Ön egyetemi cimborája, Tiborcz Pisti, aki nem más mint az Ön veje, továbbá gyerekkori barátja, a felcsúti
kirscha, 2019. július 22. hétfő, 12:02
Oficial ungar: la acordarea fondurilor de coeziune trebuie considerate regiunile naţionale!
Într-o conferinţă de presă de duminică, ministrul a amintit că timp de şase ani Consiliul Naţional Secuiesc (CNS) a luptat în instanţă cu Comisia Europeană pentru posibilitatea de a demara iniţiativa cetăţenească, până să aibă câştig de cauză.

Acesta a subliniat că în Uniunea Europeană este extrem de importantă existenţa unor chestiuni în care cetăţenii să îşi poată exprima voinţa.

Gergely Gulyás a semnalat: iniţiativa cetăţenească are nevoie, până pe 7 mai 2020, de un milion de semnături din cel puţin şapte state membre UE pentru ca Parlamentul European(PE) să se preocupe de problemă.

Ministrul a mai amintit că a mai existat o iniţiativă cetăţenească europeană pentru protejarea minorităţilor, Minority SapePack, care a fost dusă până la bun sfârşit, cu succes, astfel că PE trebuie să o dezbată.

Oficialul ungar a subliniat că rezolvarea chestiunilor nu e garantată prin ajungerea lor pe agenda europeană, însă indiferent de aceasta nu este voie a se renunţa la posibilitatea de a obţine
velemenyezd, 2019. július 21. vasárnap, 17:32
Gulyás: a kohéziós források elosztásánál vegyék figyelembe a nemzeti régiókat!
A miniszter vasárnapi sajtótájékoztatóján felidézte, hogy a Székely Nemzeti Tanács (SZNT) hat évig pereskedett az Európai Bíróságon a polgári kezdeményezés elindításának lehetőségéért, míg végül sikerrel járt.

Kiemelte, az Európai Unióban rendkívül fontos, hogy legyenek olyan ügyek, amelyekben a polgárok ki tudják fejezni akaratukat.

Gulyás Gergely jelezte: a polgári kezdeményezésben 2020. május 7-éig egymillió aláírást kell összegyűjteni legalább hét uniós tagországban annak érdekében, hogy az Európai Parlament foglalkozzon a kérdéssel.

A Miniszterelnökséget vezető miniszter emlékeztetett, korábban szintén sikerrel vitték végig a Minority Safepack elnevezésű kisebbségvédelmi kezdeményezést, amiről így az Európai Parlamentnek tárgyalnia kell.

Hangsúlyozta, az ügyek megoldására nem jelent teljes garanciát, hogy azok napirendre kerülnek az uniós intézményekben, ettől függetlenül nem szabad lemondani annak lehetőségéről, hogy a polgári kezdeményezéseken keresztül többletjogokat
velemenyezd, 2019. július 21. vasárnap, 15:41
Szép napot mindenkinek!
Börtön jár annak, aki a politikust nem hagyja otthon pihenni


"Élni és élni hagyni"

A netadó óta defenzívában van Orbán Viktor, lehetetlen állapot, elvégre beszélgethetnénk a rezsicsökkentésről is napestig, nemde. Úgyhogy megindul a kormányzati henger, és tudjuk, az mit jelent - postások végeznek fitymaszűkület-vizsgálatot, BKV-ellenőrök járkálnak gyomorszondával, vannak már próbálkozások.

De első lépésben Orbán Viktor leereszkedik a nép közé, mint II. Fülig Jimmy, és bendzsóján eljátssza a Millió rózsaszálat.
,,Élni, és élni hagyni - ez a mi filozófiánk"

És ha "lesz egy olyan magyar bíró, aki "feltenné azokat a kérdéseket, máris aláírásokat kellene gyűjteni, hogy ne hagyjuk magára! A pártok helyett a Tudás, a Szaktudás alapján kellene irányítani! A népet Munkával megbecsülni és élni hagyni! A vagyont a Nemzetnek gyűjteni!

Ezzel a naiv fölfogással
kirscha, 2019. július 19. péntek, 08:20
Întâlnire Orbán-Bach: Budapesta este o recunoscută capitală sportivă
este el însuşi multiplu campion olimpic, a sosit la Budapesta pentru a asista la deschiderea Campionatului Mondial de Scrimă care are loc în capitala ungară. În cadrul discuţiei de joi, la care a participat şi secretarul de stat Balázs Fürjes, responsabil de aglomeraţia urbană în Budapesta, premierul ungar l-a felicitat pe Thomas Bach pentru că organizaţia condusă de el a sărbătorit la finalul lunii iunie cea de a 125-a aniversare, ocazie cu care a fost predat noul sediu, modernizat, al CIO, în Lausanne. Viktor Orbán a amintit: printre fondatorii organizaţiei a fost şi un maghiar, FerencKemény, iar de atunci comisia a avut opt membri maghiari.

Thomas Bach şi-a exprimat recunoştinţa pentru rolul pe care l-a avut Budapesta în succesul evenimentelor sportive internaţionale. La discuţie a fost stabilit că Budapesta a devenit deja una din cele mai importante capitale ale sportului mondial, graţie succeselor sportului ungar, dragostei pe care maghiarii o au faţă de sport, precum şi faptului că Budapesta a
velemenyezd, 2019. július 18. csütörtök, 16:22
Orbán-Bach találkozó: Budapest elismert sportfőváros
A NOB elnöke, aki maga is tőröző olimpiai bajnok, a budapesti vívó-világbajnokság megnyitójára érkezett Budapestre. A megbeszélésen, melyen részt vett Fürjes Balázs, Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkár is, a miniszterelnök gratulált Thomas Bachnak ahhoz, hogy az általa vezetett szervezet június végén fennállásának immár 125. évfordulóját ünnepelhette, és ez alkalomból átadták a NOB új, modern székházát, az Olimpiai Házat a svájci Lausanne-ban. Orbán Viktor emlékeztetett: a szervezet alapítói között magyar ember is volt, Kemény Ferenc, az azóta eltelt időszakban pedig nyolc magyar tagja volt a bizottságnak.

Thomas Bach elismerését fejezte ki a budapesti nemzetközi sportesemények sikeréért. A megbeszélesen elhangzott: Budapest mára vitathatatlanul a világ egyik legjelentősebb sportfővárosa lett, köszönhetően a magyar sport sikereinek, a magyarok sportszeretetének, valamint annak, hogy Budapest mindig jó házigazda; Európa kellős közepén könnyen megközelíthető
velemenyezd, 2019. július 18. csütörtök, 15:22
MSZP: a kormány állítsa le az uniós joggal ellentétes devizahiteles végrehajtásokat!
A szocialista politikus úgy fogalmazott, a kabinet nem ismeri el, hogy van devizahiteles probléma, ami a valóságban egymillió magyar ember jogbiztonságát érinti.

Szepesházi Péter volt bíró, jelenleg jogvédő kifejtette, az Európai Bíróság júniusi ítélete alapján nem felel meg az uniós fogyasztóvédelmi jognak az a magyar szabályozás, amely megakadályozza, hogy a végrehajtást elrendelő, bírói szerepkörben eljáró közjegyzők vizsgálják a devizahiteles szerződések tisztességtelenségét.

Az ebben érintett, nehéz helyzetben lévő adósoktól nem lehet elvárni, hogy egyenként kérjék ügyük kivizsgálását, ezért a kormánynak kell lépnie, kötelezővé téve a szerződések tisztességtelenségének ellenőrzését - tette hozzá Szepesházi Péter.

Szakács László hangsúlyozta, a kormány azért nem akarja mindezt megtenni, mert a bankvilág érdekeit képviseli. Példaként említette, hogy szerintük Trócsányi László volt igazságügyi miniszter ügyvédi irodája a bankokat képviseli a magyar családokkal szemben a devizahiteles
velemenyezd, 2019. július 18. csütörtök, 13:21
Szép napot mindenkinek!
Kuss, mi így szoktunk győzni!

Megint világraszóló győzelmet aratott a Fidesz Ursula von der Leyen megválasztásával. Ennél nagyobbat csak akkor győztek volna, ha Orbán Viktort királlyá koronázzák Brüsszelben, de ne legyünk türelmetlenek, meglesz az is, ha máskor nem, legkésőbb valamikor.
Addig pedig örüljünk ennek az unortodox győzelemnek. Mert látszólag olyan ez a győzelem, mintha nem is az lenne, ugyanis Orbánon kívül mindenki más azt gondolja, hogy a Fidesz valójában vereséget szenvedett, hiszen az Európai Bizottság új elnöke minden lényeges kérdésben szembe megy a Fidesz álláspontjával. De ez persze csak a látszat, amely egyedül a Fideszen kívüli világban érvényes. A Fidesz univerzumában nem az a fontos, hogy győzött-e valaki, hanem az, hogy mások erről mit gondolnak.
Ursula von der Leyen megválasztásával tehát a Fidesz minden korábbinál nagyobb győzelmet aratott. Megint van minek örülni, s ha valakinek holnap külföldre megy a gyereke, ne búslakodjon, inkább tegye fel magának a
kirscha, 2019. július 18. csütörtök, 08:54
Szép napot mindenkinek!
viszont csak két hétig elegendők.

De nemcsak a Fentanyl, hanem a kommunikáció hiányáról is panaszkodnak a dolgozók, az OGYÉI ugyanis nem ad hivatalos tájékoztatást a kórházaknak arról, hogy mekkora a baj és hogy mi a teendő. A hatóság a hírportálnak sem válaszolt.

Így lett nyereségesebb az Orbán-bánya, mint bármelyik komoly versenytársa

Tavaly felért a csúcsra Orbán Viktor apjának bányacége.

A Dolomit Kft. ugyan már évek óta a piac egyik legjobban teljesítő vállalkozása, de 2018-ban lényegében a teljes konkurenciát lekörözte egy fontos tekintetben: a piacvezető bányacégek közül az Orbán apjának többségi tulajdonában álló társaság érte el a legmagasabb árbevétel arányos nyereségrátát.

Ez a nyereségráta (más néven profitráta) azt mutatja meg, hogy a céghez befolyó pénzből mennyi marad a
kirscha, 2019. július 18. csütörtök, 08:44
EU-tisztújítás - A DK támogatja Ursula von der Leyen megválasztását
ellátás és az európai gyermektámogatások bevezetését, emellett kiállt a multinacionális technológiai cégek tisztességes adóztatása és a klímavédelmi célok mellett is - emelte ki a frakciószóvivő.

Hangsúlyozta, hogy Ursula von der Leyen egyértelművé tette, határozott szankciókkal is fel kíván lépni a jogállamiságot sértő nemzetállami kormányintézkedésekkel szemben. Parlamenti beszéde végén világossá tette, hogy "Európa bomlasztói, gyengítői" harcos ellenfelet fognak találni a személyében, ez pedig Orbán Viktor és a Fidesz számára felér egy hadüzenettel - fogalmazott.

Kérdezték arról, hogy a DK megpróbálta megakadályozni, hogy fideszes politikusokat válasszanak az Európai Parlament szakbizottságainak vezetésébe. Azt mondta, hogy az Orbán-kormány Európa szétverésén dolgozik és az Európai Parlamentbe küldött fideszes képviselőknek is ugyanez a feladatuk. A DK nem támogathat olyan embereket, akik szét akarják verni az EU-t - jelentette ki. Ahol lehetett, ott elérték, amit elértek, Deutsch Tamás
velemenyezd, 2019. július 16. kedd, 15:22
EU-tisztújítás - Deutsch Tamás: az EB új elnöke tegyen meg mindent a bevándorlás megállításáért
arra kérte a jelöltet, utazzon mielőbb Magyarországra, akarja megérteni a magyar valóságot, és ne hagyatkozzon mások értékítéletére.

"Azt kérem, legyen a szabadságunk őre. Lehessen másképp gondolkodni, hinni a konzervatív értékekben. Lehessen büntetlenül szót emelni az európai civilizáció és kultúra megőrzése érdekében" - fogalmazott a képviselő.

Cseh Katalin, a Momentum Mozgalom EP-képviselője felszólalásában kijelentette, meg kell változnia annak, hogy "az Európai Unió nem vesz tudomást Orbán Viktor magyar miniszterelnök populizmusáról". Fel kell lépni azok ellen, akik az unió szétverésén dolgoznak, biztosítani kell azt, hogy az unió egységes, virágzó és biztonságos, az értékek uniója legyen - emelte ki.

Valódi változásra, és olyan vezetésre van szükség, amely nem fél megvédeni az európai demokráciát, a jogállamiságot - húzta alá a képviselő.

Gyöngyösi Márton, a Jobbik EP-képviselője felszólalásában kijelentette: az, hogy a bizottsági elnökjelölt az Európai Parlament meghallgatásán vesz
velemenyezd, 2019. július 16. kedd, 15:12
Szép napot mindenkinek!
15 éve csatlakoztunk az Európai Unióhoz.

Néhány érdekes tény a számok tükrében:- 9 év Orbán kormány, 5 év Gyurcsány éra, 1 év Bajnai kabinet- Összesen több mint 12000 milliárd forintnyi EU támogatás került lehívásra, ami naponta 2,2 milliárd forintnak felel meg- Mészáros Lőrinc, Orbán Viktor legjobb barátja lett a világ 2057. leggazdagabb embere- Közel egymillió kivándorolt magyar- A V4 országok vezető pozíciójáról az utolsó helyre esett vissza az ország- 5. legnagyobb államháztartási hiány az EU-ban, 934 milliárd forint, a GDP 2,2 százaléka- 8 új stadion épült, 2020-ig 32-re nőne a számuk az eredeti tervek szerint, ezekre összesen 215 milliárd forint közpénzt akart fordítani a kormány- Több mint 2000 tanár
kirscha, 2019. július 16. kedd, 10:31
1/1583
Képek, videók
Egyszer mindenkinek nyíln
menusgabor
2019. június 13. csütörtök, 20:04
Nem sok mindenkinek megy.
alvaro-hopihe
2018. szeptember 26. szerda, 08:09
A mesére mindenkinek szük
irmus
2018. július 30. hétfő, 14:02
Mindenkinek szüksége van
anna4459
2018. július 05. csütörtök, 19:47
Mindenkinek szép napot :)
rushlilly
2018. június 11. hétfő, 13:49
Bölcs napot mindenkinek!
rushlilly
2018. június 11. hétfő, 13:19
Mindenkinek Nagyon szépen
rushlilly
2018. június 11. hétfő, 10:12
0 jó éjt mindenkinek.png
lovaszmarika
2018. április 16. hétfő, 15:03
szep_hetveget_mindenki nek
vorosrozsa66
2018. április 07. szombat, 14:10
Húsvétra Mindenkinek.gif
borigit
2018. április 05. csütörtök, 12:28
Orbán Viktornak címezve.j
basikele
2013. január 11. péntek, 02:43
Kézcsók Orbán Viktornak
karesz57
2010. július 19. hétfő, 21:02
O.V.-Tiborcz vej.jpg
agica2004
2018. április 04. szerda, 21:04
tiborcz-elios-hodmezov asa
agica2004
2015. március 06. péntek, 14:24
2013--orban-tiborcz.jp g
agica2004
2015. március 05. csütörtök, 14:48
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.