Belépés
2019. június 17. hétfő | 25. hét | 168. nap | 01:38 | Laura, Alida
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Szíria - Moszkva: az amerikaiak azért vonulnak ki, hogy maradjanak
szárazföldi telepítésű közepes és rövid hatótávolságú nukleáris rakéták (INF) felszámolásáról megkötött szerződés jövőjéről folytatandó tárgyalások. Pompeo a NATO-külügyminiszterek december 4-i brüsszeli tanácskozásán kijelentette: az Egyesült Államok felmondja a szerződésben foglalt kötelezettségeit, ha Oroszország 60 napon belül nem tér vissza kötelezettségeinek teljesítéséhez.

Zaharova magyarázatot követelt Washingtontól amiatt, hogy az Egyesült Államokban kedden vádat emeltek Natalja Veszelnyickaja orosz ügyvédnő ellen, aki a 2016 júniusában, az amerikai elnökválasztási kampány idején Donald Trump munkatársaival találkozott a New York-i Trump Towerben. Veszelnyickaját azonban nem a választási küzdelembe való beavatkozással, hanem pénzmosással és az amerikai igazságszolgáltatás akadályozással vádolták meg.

Az orosz szóvivő szerint az Egyesült Államokban szokássá vált, hogy homályos vádak alapján indítsanak bűnvádi eljárást orosz állampolgárok ellen.

Spekulációnak és kacsának nevezte azokat
velemenyezd, 2019. január 11. péntek, 14:11
Vádat emeltek az Egyesült Államokban egy orosz ügyvédnő ellen
A manhattani ügyészség azonban nem a találkozókkal összefüggésben, hanem pénzmosás és az igazságszolgáltatás akadályozása gyanúja miatt emelt vádat.

Az ügyészség kedden nyilvánosságra került dokumentumai kiemelik Veszelnyickaja és az orosz kormányzat szoros kapcsolatait.

Az ügyészség dokumentumaiból az is kiderül, hogy az ügyvédnő azt követően találkozott Donald Trump legidősebb fiával, valamint vejével Jared Kushnerrel és a Trump-kampány munkatársaival, hogy a demokrata párti elnökjelöltet, Hillary Clintont lejárató hírszerzési információkat ígértek a republikánus elnökjelölt kampánycsapatának.

Veszelnyickaja erről és az ezzel kapcsolatos orosz vizsgálatról - a vádirat szerint - hamis nyilatkozatot tett a New York-i szövetségi bíróságon, és elfedte azt a tényt, hogy "egy orosz ügyésszel titokban együttműködve" olyan dokumentumok összeállításában vett részt, amelyek ártatlannak tüntették fel az amerikai igazságszolgáltatás által megvádolt egyes ügyfeleit. Ezeket az ügyfeleit az
velemenyezd, 2019. január 08. kedd, 19:04
Axios hírportál: Cohen a kongresszusban eskü alatt mást vallott Trumpról, mint amit most mondott
tudomása volt a Trump-toronyban tartott találkozóról.

A Mueller-bizottság a Trump-kampány résztvevői és az oroszok közötti esetleges összejátszást vizsgálja.

2016 júniusában oroszok egy csoportja Donald Trump riválisára, Hillary Clinton demokrata párti elnökjelöltre nézve terhelő információkat ajánlott fel a Trump kampányát segítőknek. Donald Trump legidősebb fia, ifjabb Don Trump és veje, Jared Kushner, valamint akkori kampánymenedzsere, Paul Manafort részt is vett egy találkozón Natalja Veszelnyickaja orosz ügyvédnővel. Ez utóbbiról kiderült, hogy kapcsolatban áll a Kremllel. A találkozónak nem lett folytatása, mert nem volt kompromittáló anyag Clintonról.

Lanny Davis ügyvéd nyilatkozatai után Richard Burr, a hírszerzési bizottság republikánus elnöke és Mark Warner, a bizottság vezető demokrata párti tagja közös közleményben jelentette be, hogy ismét felvette a kapcsolatot Michael Cohennel és ügyvédjével. Lanny Davis a Reuters brit hírügynökségnek adott interjújában kijelentette: Cohen
velemenyezd, 2018. augusztus 23. csütörtök, 21:42
Donald Trump közölte: fia 2016-ban oroszokkal találkozott, hogy információkat kapjon Hillary Clintonról
Az elnök szerint ebben nem volt semmi törvényellenes, mert a "politikában mindig így csinálják".

Trump cáfolta a The Washington Post című lap és a CNN hírtelevízió szombaton közölt információit, miszerint aggódna amiatt, hogy a fia találkozóinak jogi következményei lehetnek. A CNN névtelen fehér házi forrásokat idézve azt állította: Donald Trumpot hónapok óta aggodalom tölti el amiatt, hogy a családját is érinthetik az egykori kampánycsapata munkatársai és oroszok közötti esetleges összejátszást feltárni kívánó, RobertMueller vezette bizottság vizsgálatai. A találkozóra utalva Doanld Trump hozzátette: nem sült ki belőle semmi és - mint fogalmazott - "semmit sem tudtam róla".

Elemzők megjegyzik: a politikai életben valóban rutinnak számít az információgyűjtés az ellenlábasokról, csakhogy nem az Egyesült Államok ellenségeiként számon tartott országok képviselőitől. Ifjabb Donald Trump találkozója idején érvényben voltak az amerikai szankciók Oroszország ellen.

Először fordul elő, hogy az
velemenyezd, 2018. augusztus 06. hétfő, 11:56
Donald Trump cáfolja, hogy tudott fia és az oroszok találkozójáról a 2016-os kampány idején
mikroblog-bejegyzésében cáfolta ezt. "Semmit nem tudstam a találkozóról" - fogalmazott.Egykori ügyvédjére utalva hozzátette, hogy "valaki" kitalált történetekkel akarja felhívni magára a figyelmet, és még Bill és Hillary Clinton ügyvédjét is felfogadta.

Michel Cohen képviseletét jelenleg Lanny Davis, Bill Clinton volt amerikai elnök egyik ügyvédje látja el. A szóban forgótalálkozóra a New York-ban lévő Trump-toronyban került volna sor, és az akkor még elnökjelölt Trump legidősebb fia Natalja Veszelnyickaja orosz ügyvédnővel találkozott volna, aki Hillary Clinton demokrata párti elnökjelöltet lejárató, az orosz kormány rendelkezésére állóinformációkat ajánlott fel.A találkozón állítólag részt vett jared Kushner, az elnök veje és PaulManafort,Trump kampánystábjának akkori veuetője.

A CNN szerint Michael Cohen jelen volt, amikor Trumppal közölték a találkozó tényét, és kész ezt megerősíteni Robert Muellernek, aki Trump kampánystábja tagjai és oroszok közötti esetleges összejátszást vizsgáló
velemenyezd, 2018. július 27. péntek, 16:53
Donald Trump: Putyin inkább Hillary Clintont szerette volna az Egyesült Államok elnökének
elnök miért szerette volna inkább Hillary Clintont elnöknek - fejtegette Trump.

Donald Trump először beszélt a nyilvánosság előtt azóta, hogy a múlt héten visszatért a G20-as országcsoport hamburgi csúcsértekezletéről. Az interjút ráadásul azután adta, hogy legidősebb fiának, ifjabb Donald Trumpnak egy orosz ügyvédnővel tartott tavalyi találkozójától hangos az amerikai politikai élet. A The New York Times a hét végén hozta nyilvánosságra, hogy ifjabb Trump tavaly azért találkozott Natalja Veszelnyickaja orosz ügyvédnővel, mert ő terhelő dokumentumokat ígért Hillary Clintonról. Donald Trump szerdán egy Twitter-bejegyzésében "a politikatörténet legnagyobb boszorkányüldözésének" nevezte a történetet, és dicsérte a fiát "nyitottságáért" és "ártatlanságáért". A CBN-interjúban is kitért a botrányra, majd leszögezte hogy Hamburgban "kiváló találkozója" volt Vlagyimir Putyinnal.

"Mindenki meglepődött, hogy milyen hosszan tárgyaltunk, de ez jó volt és nem rossz" - mondta. Putyinhoz fűződő viszonyáról
velemenyezd, 2017. július 13. csütörtök, 07:05
Ifjabb Trump az orosz találkozóról: "ma már másként tennék"
Kijelentette: fölösleges "időveszteség" volt az ellentmondásos találkozó tavaly júniusban Natalja Veszelnyickaja ügyvédnővel, aki azt ígérte neki, hogy terhelő információi és dokumentumai vannak apja választási ellenfeléről, Hillary Clinton demokrata párti elnökjelöltről.

"Nem tudtam, hogy lehet-e hinni neki, nem tudtam, van-e a háttérben valami, nem kezeskedhetem az információért" - fogalmazott a Fox egyik leginkább Trump elnök mellett elkötelezett újságírójának, Sean Hannitynek adott interjújában ifjabb Trump. Elmondta: "valaki küldött nekem egy e-mailt, elolvastam és megfelelő módon válaszoltam rá", majd hozzátette: "a szó szoros értelmében elvesztegetett húsz perc volt, szégyen-gyalázat".

Az elektronikus levél Robert Goldstone-tól érkezett, akit az amerikai sajtó hol zenei producerként, hol újságíróként, hol reklámszakemberként emleget. Ő hozta össze a találkozót az ügyvédnővel, akit a Kremlhez közel állónak mondott, s aki Hillary Clinton oroszországi ügyleteiről kívánt volna lejárató
velemenyezd, 2017. július 12. szerda, 15:24
Képek, videók
egyesult_allamok_san_f ran
borigit
2016. június 21. kedd, 11:40
Egyesült Államok - Oklaho
margoboszi
2014. május 01. csütörtök, 19:52
Egyesült Államok - Oklaho
cipello
2014. április 13. vasárnap, 10:47
Amerikai Egyesült Államok
mohini
2011. május 08. vasárnap, 07:46
Florida, Egyesült Államok
evamama0108
2010. november 10. szerda, 13:22
Nataljake.Printemps.jp g
rece-fice
2009. november 02. hétfő, 21:12
Nataljake.jpg
rece-fice
2009. november 02. hétfő, 21:11
Nataljake..jpg
rece-fice
2009. november 02. hétfő, 21:11
Donald Trump-Melani.jpg
agica2004
2017. július 19. szerda, 21:35
Donald Trump és Melania T
agica2004
2017. március 27. hétfő, 20:04
Donald Trump.jpg
agica2004
2017. március 27. hétfő, 20:03
Donald Trump-elnokvalaszt
agica2004
2017. március 27. hétfő, 20:02
Donald Trump-karen-mecdou
agica2004
2017. március 27. hétfő, 20:02
donald-trump mike-tyson.j
agica2004
2017. március 27. hétfő, 20:01
repülőgép-donald-trump -Bo
agica2004
2017. február 25. szombat, 17:37
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.