Belépés
2020. július 10. péntek | 28. hét | 192. nap | 20:59 | Amália
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
ooOoo
are used. Almost all Eurodance emphasizes percussion and rhythm. The tempo is typically around 140 beats per minute, but may vary from 110 to 150.

Hardcore is typically faster than hardstyle, ranging from 160 - 200+ BPM. Hardcore songs usually have less distorted and more compressed kicks than hardstyle. Hardcore songs, such as Rock the House and The Pressure, have been mislabeled as Hard Dance when in reality they are actually hardcore.

The color associated with this genre for Monstercat is green. It is important to note that the following sub genres are classified as Hard Dance under Monstercat, for labeling purposes. These include:

Hardcore
Hard trance
Hardstyle
Happy Hardcore
Freeform
Gabber
Powerstomp
UK Hardcore
Hard Dance is one of the fewest released genres on Monstercat.

The most common subgenre of Hard Dance as of October 2017 is Happy Hardcore.

Trivia:

* Hard Dance began being posted in every
eposz, 2019. január 29. kedd, 08:58
Országúton Peák és Király, pályán Lovassy és Kercsó-Magos az év kerékpárosa
"Ez az egyetlen esemény az évben, amikor valamennyi szakág képviselői együtt lehetnek" - kezdte beszédét a Magyar Kerékpáros Szövetség pénteki gáláján Princzinger Péter elnök, majd magyarázatot adott arra, miért tartják ebben a furcsa időpontban, év elején az elmúlt esztendő zárását. - "Olyan időpontot kerestünk, amikor az év végi ünnepek nem vonják el a figyelmet a mi gálánkról, a mi ünnepeltjeinkről."

Sárfalvi Péter nemzeti utánpótlás-nevelésért és sportkapcsolatokért felelős helyettes államtitkár a sportág elmúlt évi sikerei közül kiemelte Lovassy Krisztián Eb-ezüstérmét, valamint azt, hogy a nagy sikerű Tour de Hongrie egy kategóriával feljebb lépve már 2.1-es besorolású.

Révész Máriusz kerékpározásért és aktív kikapcsolódásért felelős kormánybiztos szerint most kezdődik a magyar kerékpársport aranykora, amit az is bizonyít, hogy "soha ennyi pénz kerékpárút építésére nem volt, mint a 2018-as költségvetésben". Megemlítette még, hogy az idén el fognak indulni a kerékpáros vándortáborok és
velemenyezd, 2018. január 12. péntek, 18:46
Érdekességek
nem ritkán a gyerekeket célozzák meg marketingjükkel. A Marketwatch összegyűjtött 10 okot, amelyek a cukrozott, de akár 'light' üdítők fogyasztása ellen szólnak.

1. Az energiaitalok nem valók mindenkinek

Az energiaitalok gyakran a fiatalokat célozzák, hirdetéseikben például előszerettel jelenítenek meg koncerteket, gördeszkásokat vagy szörfösöket. Előfordul azonban, hogy egyik másik társaság túl messzire merészkedik. San Francisco város önkormányzata májusban azzal vádolta meg a Monster Energy nevű céget, hogy koffein tartalmú italát hatéveseknek akarta értékesíteni. A város be is perelte a céget, azt állítva, az a gyerekeket és tizenéveseket célozza, egy olyan életstílust promotálva, amelyet az extrém sportok, zene, számítógépes játékok, katonai témák és lengén öltözött lányok jellemeznek. A város szerint a Monster kiemelkedik az energiaital-gyártók mezőnyéből, legalább is abból a szempontból, ahogyan a gyerekeket és fiatalokat célcsoportjaként kezeli, a termékek közismert egészségügyi
kirscha, 2015. december 01. kedd, 21:41
Veszélyes anyaggal itatnak bennünket
nem ritkán a gyerekeket célozzák meg marketingjükkel. A Marketwatch összegyűjtött 10 okot, amelyek a cukrozott, de akár light üdítők fogyasztása ellen szólnak.

1. Az energiaitalok nem valók mindenkinek

Az energiaitalok gyakran a fiatalokat célozzák, hirdetéseikben például elő szeretettel jelenítenek meg koncerteket, gördeszkásokat vagy szörfösöket. Előfordul azonban, hogy egyik másik társaság túl messzire merészkedik. San Francisco város önkormányzata májusban azzal vádolta meg a Monster Energy nevű céget, hogy koffein tartalmú italát hatéveseknek akarta értékesíteni. A város be is perelte a céget, azt állítva, az a gyerekeket és tizenéveseket célozza, egy olyan életstílust promotálva, amelyet az extrém sportok, zene, számítógépes játékok, katonai témák és lengén öltözött lányok jellemeznek. A város szerint a Monster kiemelkedik az energiaital-gyártók mezőnyéből, legalább is abból a szempontból, ahogyan a gyerekeket és fiatalokat célcsoportjaként kezeli, a termékek közismert
horvathnemagdi, 2014. november 02. vasárnap, 17:29
Óvatosan az energiaital-fogyasztással!
szakember.

21475_energiaital-1.jpg
Ne keverjük tudatmódosítókkal

Az energiaital akkor válhat veszélyessé, ha valaki más tudatmódosítókkal, alkohollal, droggal, nyugtatószerekkel használja együtt, vagy egyiket a másik után issza - mondta dr. Zacher Gábor, a Péterfy Sándor utcai Kórház toxikológiájának vezetője. A szakértőt az után kérdezték, hogy a sajtóban megjelent a hír: a gyanú szerint egy 18 éves és két 15 éves kanadai fiú meghalt, miután Red Bullt ivott (az utóbbi kettő egyike emellett egy másik, Monster Energy márkájú energiaitalt is fogyasztott).

Zacher szerint a rosszullétek többségénél a problémát elsősorban az okozza, hogy sok fiatal az energiaitalt együtt fogyasztja különböző tudatmódosítószerekkel, például altatóval, nyugtatóval, kábítószerrel vagy alkohollal. Éppen ezért úgy véli, a kanadai eseteknél érdemes lett volna megvizsgálni azt is, hogy mennyi energiatalt fogyasztottak az érintettek, milyen időintervallumon belül, szedtek-e mellé valamilyen
fejesnemagdi, 2012. november 22. csütörtök, 15:00
Energiaitalt sejtenek három kanadai haláleset mögött
A jelentés szerint egy 18 éves és két 15 éves fiú azt követően halt meg, hogy Red Bullt ivott (az utóbbi kettő egyike emellett egy másik, Monster Energy márkájú energiaitalt is fogyasztott). A kanadai egészségügyi illetékesek szerint a Red Bullnak a jelek szerint több káros mellékhatása van, mint a hasonló termékeknek.

35 kanadai esetében különböző energiaitaloknak tulajdonítják a rendszertelen szívverés és az amnézia kialakulását. Az egészségügyi károsodást 19 esetben - beleértve a 3 halálesetet is - a Red Bull fogyasztásával hozták összefüggésbe. A káros mellékhatásokat 15 esetben olyan fiataloknál figyelték meg, akik még nem töltötték be a 19. életévüket.

A kanadai egészségügyi tárca és az energiaital-gyártók illetékesei ugyanakkor egybehangzóan rámutattak arra, hogy a jelentés - fogyasztói, gyógyszerészi, orvosi és ápolónői véleményre alapozva - csupán a gyanút fogalmazza a káros mellékhatásokkal kapcsolatban. A dokumentum arra vonatkozó, konkrét orvosi bizonyítékokat, hogy ezeket a termék
velemenyezd, 2012. november 19. hétfő, 07:04
Balaton Bike Fest Balatonfüreden péntektől
A rendezvény hivatalos honlapja szerint a jelentkezéseket a Monster Energy Dirt versenyre, a Gösser triálra, a Bianchi országúti versenyre, a Fa Man Extreme XCE-re, a G-Híd tereptriatlonra, a Skoda csillagtúrákra, valamint a BikeLine Travel kerülőtúrára lehet leadni.

A balatonfüredi helyszínen folyamatosan épül az ország legnagyobb és legkomplexebb kerékpáros pályája, közel másfél hektáros területen. A 14 ezer négyzetméteres Bringaparkban sok ezer köbméter föld megmozgatásával több különböző szintű pályát alakítottak ki - közölték a szervezők.

A tisztítás, tereprendezés, fakivágás után tavaly júniusban felépült az 1200 négyzetméteres dirt pálya buckás ugratókkal, ahol nyolc méter magas dombokról ugratnak le a biciklisek.

Elkészült a 2000 négyzetméteres triál pálya is, melynek nyomvonalán mesterséges akadályokat, sziklákat, farönköket építettek ki. Az akadályok kiépítéséhez és a pályák kialakításához a többi között összesen 40 tonna betoncsövet, 124 tonna sziklát, 20 köbméternyi
velemenyezd, 2012. június 12. kedd, 09:47
Képek, videók
How-to-waltz-dance.png
koszegimarika
2020. június 20. szombat, 18:13
Dance (4).gif
sz719eszter
2018. november 08. csütörtök, 18:44
dance.gif
menusgabor
2018. július 18. szerda, 16:13
urban-dance-2.png
zskadi
2018. március 28. szerda, 18:08
dance_stock01_by_laszl one
zskadi
2018. március 18. vasárnap, 05:51
dance20.gif
sz719eszter
2017. szeptember 23. szombat, 14:50
xj997_00 MINI DANCER.gif
kkm
2017. március 17. péntek, 21:26
dance.gif
kkm
2017. március 17. péntek, 21:22
dance(SecretMoments).p ng
szelgyongyi
2017. január 31. kedd, 15:50
dance82.gif
strongradios
2016. augusztus 16. kedd, 23:24
dance5.gif
strongradios
2016. augusztus 16. kedd, 23:24
HardCorps.jpg
alexheli
2007. október 02. kedd, 22:30
monstercat.jpg
szidi001
2006. november 14. kedd, 01:16
MONSTERCAT1.JPG
nikdetta
2006. október 03. kedd, 08:01
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.