Belépés
2020. július 04. szombat | 27. hét | 186. nap | 01:34 | Ulrik
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Fradista sportolók- ünnepeltjei
meccsen szerepelt a Ferencvárosban.
1978-ban született Hoffmann Attila jégkorongozó, aki 1994 és 2012 között 424 mérkőzésen játszott a Fradiban.
1980-ban született Borbély Csaba labdarúgó, aki 2005-ben 8 találkozón szerepelt az FTC-ben.
1995-ben született Nagy Bence kézilabdázó, aki 2019-ben csatlakozott a Ferencvároshoz.

Akikre a héten emlékezünk

Június 30.
2005-ben hunyt el olimpiai bajnok úszónk, Novák Éva.

Július 1.
1983-ban hunyt el Molnár István, olimpiai bajnok vízilabdázónk.

Július 2.
1919-ben hunyt el Ruttkay Károly labdarúgó, aki 1916 és 1917 között 10 meccsen szerepelt a Fradiban.
1983-ban hunyt el Budai II László labdarúgó, aki 1948 és 1950 között 84 mérkőzésen játszott az FTC-ben.

Július 3.
1991-ben hunyt el Magda István Béla labdarúgó, aki 1937 és 1939 között 54 meccsen szerepelt az FTC-ben.

Július 4.
1948-ban hunyt el Sándor József labdarúgó, aki 1924 és 1927 között 104
maroka, 2020. június 29. hétfő, 14:53
Rangadó díjátadó: itt szavazhat az NB I-es szezon legszebb
Rangadó díjátadó: itt szavazhat az NB I-es szezon legszebb góljára
A 2019/20-as szezon végén is díjazzák az MLSZ Rangadó Díjátadóján a legszebb gól szerzőjét, melyről ismételten a szurkolók szavazatai döntenek. A hagyományoknak megfelelően tíz jelölt közül választhatnak.
A legszebb gól jelöltjei:

Obinna Nwobodo (Újpest) a Diósgyőr ellen

Cseri Tamás (Mezőkövesd) a Puskás Akadémia ellen

Devecseri Szilárd (ZTE) a Kaposvár ellen

Lucas Bertucci (Kisvárda) a Kaposvár ellen

Gazdag Dániel (Budapest Honvéd) a Puskás Akadémia ellen

Oleksandr Zubkov (Ferencváros) a Puskás Akadémia ellen

Molnár Gábor (Diósgyőr) a Puskás Akadémia ellen

Josip Knezevic (Puskás Akadémia) az Újpest ellen

Gazdag Dániel (Budapest Honvéd) a Kaposvár ellen

Babati Benjámin (ZTE) a Fehérvár ellen

Az alábbi videóban szemügyre vehető mind a tíz találat, majd alatta található a szavazás, amely hétfőn 18 órakor zárul!
maroka, 2020. június 29. hétfő, 14:16
Labdarúgó NB I - Miskolci győzelmével az élvonalban maradt a Kisvárda
OTP Bank Liga, 33. forduló:Diósgyőri VTK-Kisvárda Master Good 0-2 (0-2)--------------------------------------------Miskolc, v: Vad II

gól: Obradovics (8.), Fernando Viana (41.)

sárga lap: Rui Pedro (11.), Kiss T. (66.), Márkvárt (94.), illetve Rubus (21.)

DVTK:

------Bukrán - Orosz (Memolla, 46.), Polgár, Szűcs, Vági - Márkvárt, Iszlai, Korbély (Hasani, 61.), Rui Pedro (Molnár, 46.), Kiss T. (Makrai, 71.) - Ivanovszki (Cortes, 83.)

Kisvárda:

-----------Dombó - Baranyai, Rubus, Kravcsenko (Tischler, 73.), Hej - Szimovics (Szőr, 61.), Lucas - Kovácsréti, Cukalasz, Obradovics (Sassá, 60.) - Fernando Viana (Ene, 73.)

A találkozónak a Kisvárda szempontjából volt nagy tétje, mivel a vendégek - akik az élvonalban még sosem győzték le a Diósgyőrt - csak pontszerzés esetén vehették biztosra, hogy bennmaradnak az élvonalban. Menetközben az egy ponttal mögöttük álló Debrecent is figyelniük kellett, amely egyidejűleg a Paksot fogadta. A hatalmas tétet igazolva a Kisvárda a
velemenyezd, 2020. június 27. szombat, 19:42
Másfél milliárd forint ráfordítással épül kerékpárút a Mura folyó mentén
megvalósul, az önkormányzatok, a vállalkozások komplex-turisztikai csomagot tudnak kínálni a térségbe érkező turistáknak.

Többek közt a Murán lehetőség nyílik szervezett csónaktúrákra: a térségbe érkező vendégek Murakeresztúrról vízi-úton el tudnak jutni a Dráva és a Mura folyó összefolyásáig. A Mura folyó mentén megtekinthetik Magyarország épített történelmi emlékét, a Zrínyi-újvárat, a vár feltárt és nemrégiben felavatott kútját - fejtette ki Cseresnyés Péter.

Mura-menti települések egy részét - Molnárit, Murakeresztúrt és a Somogy megyei Őrtilost - összekötő kerékpárútépítés a térség egyik legnagyobb beruházása, melyhez a kormány is támogatást nyújt - fűzte hozzá.Kitért arra is, hogy a Zalaerdő kisvasút- és a szálláshely-fejlesztési beruházásai tovább erősítik a térség turisztikai vonzerejét.

Polgár Róbert Murakeresztúr független polgármestere elmondta: a Mura-program részeként megvalósuló fejlesztés hosszútávon is nagy lehetőséget jelent a településnek.

A
velemenyezd, 2020. június 27. szombat, 15:51
Több mint 2,8 milliárd forint pluszforrás érkezett Fejér megyébe
Molnár Krisztián közölte, hogy ez a már korábban megkapott forrásokon felüli támogatás, a sikeres lobbitevékenység eredménye.

A tizennégy pályázat 2,843 milliárd forint támogatást jelent és a Fejér megyében élők életminőségét javítja négy területen: óvoda- és bölcsődefejlesztés, turisztika, felszíni csapadékvíz-rendezés és útfejlesztés - tette hozzá.

A megyei elnök a projektek közül kiemelte a Bakonycsernye által kapott 360 millió forintot, amelyből záportározó épül, és így végleges megoldást jelenthet az elmúlt évtizedekben többször tapasztalt, villámárvizek okozta gondokra a községben.

Szót ejtett a Söréd-Csákvár útszakasz felújításának folytatásáról is, amely az újabb, 539 millió forintos támogatásból Csákvárig megépülhet. Megjegyezte: a Magyar Közút már lefolytatta a közbeszerzést a kivitelezésre, a munka így kora őszre elkészül.

Molnár Krisztián megemlítette még Mór 276 milliós turisztikai projektjét, amelynek keretében a Lamberg-pince és környezete újul meg, illetve Etyek (643
velemenyezd, 2020. június 26. péntek, 10:21
Révész: az EU 28 országa közül Magyarország harmadik a mindennapos kerékpáros közlekedés részarányát tekintve
hogy a magyar kormány soha nem látott pénzösszegeket fordít kerékpárút-fejlesztésre: az uniós forrásokból Magyarország használ a legnagyobb arányban forrásokat ilyen célra.

A kormánybiztos rámutatott, hogy a most átadott 8,6 kilométeres szakaszból egyik irányban négy kilométer hiányzik a Budapest-Balaton kerékpárút eléréséhez, míg a másik irányban 25 kilométernyi kerékpárutat kellene építeni, hogy elérjék a Sió-csatornát. Reményei szerint ezek a fejlesztések a közeljövőben megvalósulhatnak.

Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés fideszes elnöke közölte, hogy Tác község Szabadbattyánnal közösen 276 millió forintot nyert a kerékpárút megépítésére. Jelezte, hogy Tác ezen felül közel ugyanekkora összeget fordíthat intézményi fejlesztésekre, bölcsődeépítésre a Terület- és településfejlesztési Operatív Programból (TOP).

Varga Gábor, a térség fideszes országgyűlési képviselője arról beszélt, hogy Dél-Fejér a megye többi részéhez képest elmaradottabb, ezért az uniós források elosztásánál
velemenyezd, 2020. június 25. csütörtök, 12:11
Labdarúgó NB I - Sima győzelemmel javított helyzetén a Paks
előtt a kilencedik helyen áll, két ponttal előzi meg szombati ellenfelét, az utolsó előtti Debrecent, amellyel idegenben játszik majd.

A Paks az idény korábbi szakaszában kétszer kikapott a DVTK-tól. Utóbbi csapat az utolsó fordulóban a tizedik helyezett Kisvárdát fogadja.OTP Bank Liga, 32. forduló:Paksi FC-Diósgyőri VTK 4-2 (1-0)--------------------------------Paks, 1891 néző, v.: Bogár

gólszerzők: Windecker (17., 74.), Gévay (48.), Hahn (56.), illetve Iszlai (60., 11-esből), Molnár (90.)

sárga lap: Haraszti (88.), illetve Hasani (20.), Polgár (45.)Paksi FC:

---------Rácz - Osváth, Szélpál, Gévay, Szabó - Balogh, Szakály (Haraszti, 64.), Windecker (Kecskés, 77.) - Hahn (Böde, 81.), Sajbán (Bertus, 78.), Könyves (Kulcsár, 64.)

Diósgyőri VTK:

--------------Bukrán - Orosz, Polgár, Szűcs, Vági - Egerszegi (Adukor, 81.), Iszlai (Cortes, 81.) - Hasani (Molnár, 61.), Márkvárt, Korbély (Makrai, 72.) - Ivanovski

Hamar nyilvánvalóvá vált, melyik csapat
velemenyezd, 2020. június 24. szerda, 23:15
Labdarúgó NB I - Góllövőlista
(Ferencváros/Zalaegerszeg), Gosztonyi (Kisvárda), Ikoba (Zalaegerszeg), Lucas (Kisvárda), Moutari (Budapest Honvéd), Nagy D. (Mezőkövesd), Simon K. (Újpest), Urblik (Puskás Akadémia), Varga K. (Debrecen), Windecker (Paks)

3 gólos:

--------Blazic (Ferencváros), Bódi (Debrecen), Brkovic (Diósgyőr), Bumba (Kisvárda), Cukalasz (Kisvárda), Gazdag (Honvéd), Hasani (Diósgyőr), Juhász (MOL Fehérvár), Karnyickij (Mezőkövesd), Koszta (Újpest), Lesjak (Zalaegerszeg), Milanov (MOL Fehérvár), Mitrovic (ZTE), Molnár G. (Diósgyőr), Nagy R. (Kaposvár), Nego (MOL Fehérvár), Nwobodo (Újpest), Rui Pedro (Diósgyőr), Sesztakov (Diósgyőr), Stopira (MOL Fehérvár), Trujic (Debrecen), Ugrai (Budapest Honvéd), Viana (Kisvárda), Zsótér (Újpest)

2 gólos:

--------Babati (ZTE), Balázs Zs. (Kaposvár), Bamgboye (MOL Fehérvár), Barczi (Zalaegerszeg), Bedi (Zalaegerszeg), Bévárdi (Kaposvár), Calcan (Újpest), Haraszti (Paks), Hegedűs D. (Kaposvár), Jurina (Mezőkövesd), Kovács I. (MOL Fehérvár), Kravcsenko (Kisvárda),
velemenyezd, 2020. június 23. kedd, 23:06
Múzeumok éjszakája helyett újranyitás-programok a debreceni református kulturális intézményekben
A sajtóeseményről kiadott közleményük szerint a programok között szerepelnek zenei alkalmak, tárlatvezetések és kézműves foglalkozások is.

Újdonság a Molnár Mária misszionárius melanéziai gyűjteményéből nyíló tárlat és a hozzá kapcsolódó Cséke Zsolt földrajzi utazó és filmrendező tárlatvezetése, valamint Gajdó Delinke színművész Szabó Magda-estje. A kollégiumi nagykönyvtárban ezúttal olyan ritkaságokat is megtekinthetnek az érdeklődők, amelyek nem kölcsönözhetőek - jelezték a sajtótájékoztatón.

A délután öt és este tíz óra között látogatható rendezvényeket fokozott biztonsági intézkedések között tartják meg: figyelik a látogatók számát, hogy elkerüljék a zsúfoltságot, a programokon szájmaszk használata javasolt, és valamennyi helyszínen kézfertőtlenítőket helyeznek ki - közölték.
velemenyezd, 2020. június 23. kedd, 21:52
Öt nagyszínpadi bemutatót tart a Szolnoki Szigligeti Színház a 2020/2021-es évadban
Papagatto szerepében Mihályi Győzővel - tette hozzá.

Szörényi Levente, Bródy János, Sarkadi Imre és Ivánka Csaba Kőmíves Kelemen című rockballadája októberben kerül műsorra, a darabot Radó Denise rendezi. A Szigligeti Színház társulata ezzel az előadással emlékezik a trianoni békediktátum századik évfordulójára

December elején Szabó Magda Régimódi történet című művét mutatják be Csiszár Imre rendezésében. Eisemann Mihály, Halász Imre és Békeffi István Egy csók és más semmi című zenés vígjátékát, Molnár László rendezését februárban láthatja a közönség. A szezon utolsó bemutatója március végén a nagyszínpadon Herczeg Ferenc Déryné, ifjasszony című színjátéka lesz, amelyet Balázs Péter rendez.

A Szín-Mű-Helyben októberben tartják két egyfelvonásos vígjáték - Zilahy Lajos A házasságszédelgő és Anton Csehov Leánykérés című darabja - premierjét Eperjes Károly rendezésében. Jövőre Hunyady Sándor Bakaruhában című művét is bemutatják a Szín-Mű-Helyben.

Balázs Péter elmondta: a bérleteket
velemenyezd, 2020. június 12. péntek, 16:52
Évek után újra Budapesten állít ki Anton Molnár Franciaországban élő magyar festő
francia elnök tulajdonában láthatók művei.

Az Egyszerre minden című kiállítással komplex anyag érkezik Budapestre. A festő kedvenc témai mellett láthatók lesznek kora gyermekkori alkotásai, iskolai tanulmányrajzai is és jól ismert, világot megjárt csendéletek, portrék is. Anton Molnar figurális festő, klasszikus technikával dolgozik, melyet a flamand és olasz reneszánsz mesterek fejlesztettek ki. A festményein sokszor szerepel kalligráfia és pop art elemek is- olvasható az összegzésben.

Anton Molnár, azaz Molnár Antal 1957-ben született, a Képzőművészeti Főiskolán 1983-ban diplomázott festőművészként. 1988-ban családjával együtt Franciaországba költözött. A festőművész első képét háromévesen festette, az akvarell Latabár Kálmánt ábrázolja, miután látta őt egy szilveszteri műsorban szteppelni. A Képzőművészeti Főiskola elvégzése után lemezborítókat tervezett Szörényi Leventének, Bródy Jánosnak, Fenyő Miklósnak, Szikora Róbertnek és a KFT zenekarnak. Fotózta Tina Turnert és a Dire Straits együttest
velemenyezd, 2020. június 11. csütörtök, 17:02
Krónika 9. rész (költségvetés)
23 milliárdos költségeihez hatmilliárd forinttal járul hozzá, ötször ekkora összeget venne el Budapesttől ezen a jogcímen.

Költségvetési átcsoportosítási javaslataik között egy többéves, 750 milliárdos energetika felújítási programot és az igazságosabb és megfizethető áru bérlakás-piacot kialakító elképzelést említette. Utóbbi ezer milliárd forintot tartalmazna, és a programban kivitelezőként csak hazai cég vehetne részt.

Fidesz: folyamatosan emelkedik az egészségügyre fordított összeg

Molnár Ágnes (Fidesz) az egészségügyre fordított összegek emelkedésére hívta fel a figyelmet felszólalásában, kitérve arra is, hogy a koronavírus-járvány elleni védekezésre eddig 590 milliárd forintot fordított a kormány.

Hangsúlyozta: a gyors és sikeres védekezési intézkedések lehetővé teszik, hogy újrainduljon az élet, és ennek lenyomata a 2021-es költségvetés tervezetén is látszik, hiszen az a 2550 milliárdos gazdaságvédelmi alap mellett közel 3000 milliárdos keretet rendel a járvány elleni védekezés
velemenyezd, 2020. június 10. szerda, 19:03
1/1110
Képek, videók
az ünnepelt egészségére.j
nyulacska5
2017. július 29. szombat, 18:07
Minden mai ünnepeltnek.gi
suzymama43
2015. november 19. csütörtök, 09:49
az ünnepeltek
orban47
2015. május 09. szombat, 21:53
egyutt_unnepelt.jpg
menusgabor
2014. augusztus 22. péntek, 20:20
az ünnepelt
orban47
2014. február 28. péntek, 13:37
az ünnepelt fiúk
orban47
2013. december 08. vasárnap, 10:35
az ünnepelt, Teréz
orban47
2013. október 20. vasárnap, 11:26
Ma hősökkel ünnepeltük a
basikele
2013. június 14. péntek, 02:14
a két ünnepelt
orban47
2011. október 04. kedd, 05:34
Az ünnepelt
ujnemarika
2011. augusztus 31. szerda, 08:45
batari10 Dustin hoffmann.
foldinefehereva
2019. szeptember 23. hétfő, 22:40
Hoffmann.jpg
agica2004
2014. április 02. szerda, 14:25
O.V.- Hoffmann.jpg
agica2004
2014. március 21. péntek, 15:45
-hoffmann-rozsa.jpg
agica2004
2012. december 01. szombat, 15:34
Réthelyi-Hoffmann.jpg
agica2004
2012. február 13. hétfő, 16:57
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.