Belépés
2020. július 12. vasárnap | 28. hét | 194. nap | 01:10 | Izabella, Dalma
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Nagy-Szín-Pad!: elmarad az idei verseny, négy győztest hirdettek
ígérik, hogy a 2021-es szezonban pótolhatják ezeket a koncerteket.

Tiszttartó Titusz, a Petőfi Rádió vezetője arról számolt be, hogy az Analog Balaton, az Au Revoir, a Carson Coma és az Ohnody négy napon át lesz a Petőfi Rádió vendége Boros Csaba műsorában. Ahogy az eddigi években, az M2 Petőfi TV idén is biztosítja a képernyőn megjelenést a Nagy-Szín-Pad!-os jelölteknek. "A négy győztest a június 2-tól ismét élő adásokkal jelentkező Én vagyok itt című műsorban mutatjuk be a tévénézőknek" - közölte Medvegy Anikó, az M2 Petőfi TV vezetője.

A Nagy-Szín-Pad! csapata négy napon át online videó adásban is bemutatja az idei győzteseket. Ezeket a filmeket a Strand, a VOLT, a Sziget, a Campus, az Akvárium, a Budapest Park, az A38 hajó, az MTV Hungary és a Petőfilive.hu is közzé teszi. A riportokban nemcsak az előadók, hanem korábbi Nagy-Szín-Pad!-os versenyzők is megszólalnak. Az első adás június 2-án 18 órakor indul, ezt követően naponta, ugyanebben az időpontban jelennek meg az újabb epizódok a
velemenyezd, 2020. május 29. péntek, 11:11
Díjat nyert a közmédia egyik műsora
a KiberMa az egyetlen országos lefedettségű televíziós műsor Magyarországon, amely az e-sporttal rendszeresen foglalkozik.

A magazinműsor 4-5 perces blokkjaiban találhatóak szórakoztató játéktesztek, e-sport rendezvények, ugyanúgy, mint fontos technológiai fejlesztések, például az orvostudomány, oktatás, kutatás területén, valamint akár a háziasszonyoknak is hasznos appokat, technológiai újításokat is bemutatnak.

Hozzátették, a KiberMa egyik megálmodója, az M2 Petőfi TV csatornaigazgatója, Medvegy Anikó, aki szerint közszolgálati televízióként fontosnak tartották azt is, hogy olyan, mindenki számára ingyenesen elérhető tartalmat szolgáltassanak, amelyben van szülőknek, akár nagyszülőknek szóló "edukáló" rész is, illetve a gamer világ iránt érdeklődő gyerekeknek, fiataloknak is tudjanak újat mondani és naprakész, érdekes tartalommal szolgálni. "Ez a díj nagyon jó visszajelzés, hogy jó úton járunk" - fejtette ki Medvegy Anikó.

A kitüntetést kedd este Cs. Nagy Endre, a magazinműsor
velemenyezd, 2020. május 27. szerda, 09:41
Magyar koncertekkel is készül az M2 Petőfi TV a következő hetekben
A közlés szerint az Én vagyok itt! című élő műsor a kialakult helyzetre tekintettel a hétfőtől a csatorna online felületén, a petofilive.hu oldalon várja nézőit, olvasóit.

"Ennek értelmében az Én vagyok itt! adásai hétfőtől határozatlan ideig szünetelnek, azonban a műsor szerkesztői, műsorvezetői friss tartalommal, otthonmaradós tippekkel, koncert- és színházi ajánlásokkal készülnek az érdeklődőknek online, amíg a járványügyi helyzet tart" - írták.

"A járvány visszaszorításának érdekében mi is megtesszük a magunk részét - hétfőtől otthon maradunk és arra kérjük a nézőinket is, hogy ők is maradjanak otthon! Friss tartalmakkal online várunk mindenkit és természetesen nagyon sok jó magyar koncertet is láthatnak esténként a nézők a képernyők előtt, ahogy azt megszokhatták" - fejtette ki Medvegy Anikó, az M2 Petőfi TV csatornaigazgatója, aki azt is hozzátette, hogy ebben az időszakban különösen fontosnak tartja a magyar zene támogatását.

Az érdeklődők a csatorna Instagram és Facebook oldalán
velemenyezd, 2020. március 23. hétfő, 18:12
Hatodszor rendezik meg a Nagy-Szín-Pad! tehetségmutatót
díjak várják a résztvevőket" - mondta Lobenwein Norbert, a verseny alapítója a Budapesten tartott szerdai sajtótájékoztatón.

Az idei nyolc indulót, a Follow the Flow-t, a KosziJankát, a New Level Empire-t, a Nomadot, a Stolen Beatet, a Useme-t, a USNK-t és a Bluebay Foxest egy több mint száz tagú szakmai grémium választotta ki. A négy elődöntőt május 8-tól 11-ig rendezik az Akvárium Klubban, a május 16-i fináléba hárman kerülnek. A zenekarok egyórás koncertjeit az M2 Petőfi TV élőben közvetíti.

Medvegy Anikó, az M2 Petőfi TV csatornaigazgatója arról beszélt, hogy nemcsak közvetítik a koncerteket, hanem egyfajta showműsor keretében be is mutatják a zenészeket. "A műsorral meg lehet szólítani azokat a nézőket is, akik még nem láthatták ezeket a zenekarokat. Vannak tehetségeink, mi nyilvánosságot adunk nekik" - fogalmazott.

Tiszttartó Titusz, a Petőfi Rádió csatornaigazgatója elmondta, hogy a Petőfin 35 százaléknál nagyobb arányban játszanak magyar zenét.

A verseny projektvezetője, Filutás
velemenyezd, 2019. április 24. szerda, 20:45
Nagy-Szín-Pad! tehetségmutató hatodszor
A résztvevők meghívást kapnak többek között a Szigetre, a VOLT-ra, a Strandra, a MOL Nagyon Balaton eseményeire és a Campusra, a győztes pedig a fesztiválok nagyszínpadán koncertezhet. A Nagy-Szín-Pad! elődöntői május 8-9-10-11-én lesznek, a döntő május 16-án, a helyszín a fővárosi Akvárium Klub. A koncerteket az M2 Petőfi TV élőben közvetíti - közölték a szervezők szerdán az MTI-vel.

Mint írták, a Nagy-Szín-Pad! meghívásos alapon működik; tehetségmutató, amelyben olyan előadók és zenekarok vesznek részt, akik és amelyek klubszinten már jelentős népszerűségre tettek szert. A rendezvénysorozat kezdő lökést adhat azok számára, akik eddigi karrierjük során már bizonyították a nagyszínpad-érettségüket, megalapozták a jövőjüket, csak a nagy áttörés lehetőségére várnak.

"A Nagy-Szín-Pad! hitelességét mutatja, hogy eddigi éveiben olyan előadók és zenekarok szerepeltek benne, akik és amelyek ma már arénákat töltenek meg, és a fesztiválok nagyszínpadán, főműsoridőben játszanak" - áll a kommünikében.
velemenyezd, 2019. március 06. szerda, 11:01
Akusztik - Vincze Lilla koncertje a Petőfi Rádióban és TV-ben
Felidézte, hogy Vincze Lilla karrierje több mint harminc éve indult, zenekarával, a Napoleon Boulevard-ral négy sikeres lemezt adott ki, majd szólóban folytatta. Mindezek mellett zenepedagógusként is dolgozik, színpadon játszotta Edith Piafot, január 19-től pedig A Dal 2019 egyik új zsűritagjaként is láthatják majd őt a tévénézők.

Medvegy Anikó kiemelte: Vincze Lillával alig készültek koncertfelvételek, az énekesnő 30 éves pályafutását összegző koncertet rögzítették 2016-ban és évekkel előtte jelent meg egy DVD, így az Akusztik-sorozatban hallható és látható produkció hiánypótlónak is tekinthető.

A csatornaigazgató hangsúlyozta, hogy az Akusztik-koncerten különleges vendéggel, Kardos-Horváth Janóval énekli el Vincze Lilla a Napoleon Boulevard egyik legnagyobb slágerét, a Júlia nem akar a földön járni című dalt. Emellett egy Kaukázus-dalt is elénekelnek. Mindezek mellett elhangzik még a rádióban és a tévében is mások mellett a Szállj velem, az Uram, segíts!, a Fogd meg a kezem, a Védd magad! és
velemenyezd, 2018. december 06. csütörtök, 14:52
Három éves a Petőfi TV
fiatal felnőtt korosztályban a közszolgálatiság szerepe és feladata talán soha nem volt akkora jelentőségű, mint napjainkban" - fejtette ki a csatorna igazgatója. Mint mondta, az egyre szélesebb körű tartalomszolgáltatásban a rengeteg értékes tartalom és információ között egyre több lesz a káros, a közösségromboló is, ez pedig fölértékeli a közszolgálat "értékmutató és orientáló, az eligazodást segítő funkcióját, beszéljünk akár a hagyományos tévés, vagy akár az online platformokról" - fűzte hozzá.

Medvegy Anikó elmondta azt is, hogy az indulás óta eltelt időben még szélesebben nyitottak az online világ felé, saját M2 Petőfi TV-s Facebook-oldaluk mellett elindult saját YouTube-csatornájuk is, az eredetileg online sorozatként indult Holnap Tali! pedig a márciustól megújult műsorstruktúrának köszönhetően online és televíziós formátumban lesz látható. Az új, 5. évad március 19-én debütál a televízióban hosszabb, a webes felületen pedig rövidebb részekkel a Napi Tali! epizódjai lesznek láthatók. Szintén a
velemenyezd, 2018. március 14. szerda, 18:12
Virtuózok - A közönség dönt az abszolút győztesről péntek este
A kicsik korcsoportjában Abouzahra Amira, a tiniknél Kis Radu, míg a nagyok között Kristóf Réka jutott a Virtuózok fináléjába. A 19 óra 30 perckor a Duna televízióban és a Duna Wolrd csatornán kezdődő élő adásban születik meg a közönség voksai alapján a tehetségkutató idei abszolút nyertese, aki egy éven át havi egymillió forintot és külföldi fellépési lehetőségeket kap. A nézők sms-ben vagy a produkció oldaláról (virtuozok.hu) ingyenesen letölthető applikációval szavazhatnak kedvencükre.

Szintén a fináléban hirdetik ki a nézői közönségkedvenc díj győztesét, akit a középdöntőbe jutott 27 tehetség közül választhatott ki a közönség az élő döntő ideje alatt leadott szavazatával.

A péntek esti finálét Boros Misi zongorajátéka nyitja, az este különlegessége, hogy a Virtuózok színpadán láthatják elsőként együtt fellépni a tehetségkutató idei két új zsűritagját, Várdai István Liszt Ferenc-díjas csellóművészt a kuriózumnak számító 344 éves Stradivari csellójával és Balázs János Liszt Ferenc-díjas
velemenyezd, 2017. június 02. péntek, 13:43
Virtuózok - Az élő döntővel folytatódik a tehetségkutató
A Virtuózok harmadik szériája olyan színesre és érdekesre sikerült, mint amilyennek az életre hívásakor eredetileg elképzelték a műsort, a versenyzők idén is nagyon színvonalas produkciókkal mutatkoztak be a közönség és a zsűri előtt - mondta el Medvegy Anikó, a Duna televízió csatornaigazgatója hétfőn az MTI-nek.

Hozzátette, hogy rengeteg új és különleges hangszert sikerült megmutatniuk a nézőknek, akik így talán szívükbe zárták a marimbát vagy a vibrafont, emellett a műsorban nagyon sok fúvós - trombita, klarinét és szaxofon - szerepelt.

A csatornaigazgató kiemelte: az idei széria újdonsága, hogy a döntő ideje alatt a közönség is szavazhat a középdöntőbe jutott 27 gyerekre, fiatalra, a közönségdíjas pedig egy európai koncertfellépést nyer.

"A missziónk, hogy a fődíjasok mellett minél több tehetség kapjon lehetőséget, szerezhessen koncertrutint" - hangsúlyozta, hozzátéve: a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) mellett a közreműködő zenekarok is ajánlanak fel
velemenyezd, 2017. május 22. hétfő, 15:52
Eurovíziós Dalfesztivál - Pápai Joci bízik a jó szereplésben
"Annyi szeretetet kaptam az elmúlt hetekben és hónapokban, amit eddig talán még soha. Nagy feladat és teher számomra az ország képviselete, de bízom a jó szereplésben" - mondta Pápai Joci a belvárosi KIOSK Budapest étteremben tartott tájékoztatón.

A rendezvényen ott volt Levina, a verseny német indulója, valamint Freddie és Rátonyi Kriszta, a műsor két magyar kommentátora is.

Medvegy Anikó, a Duna televízió csatornaigazgatója beszámolt arról, hogy a dalfesztivál május 9-i és 11-i elődöntője, valamint a 14-i döntő estéjén a Március 15. térről, a KIOSK elől jelentkezik élőben az Elővízió című felvezető műsor.

"A műsorban megmutatjuk Joci felkészülését, útját A Dal döntője óta, a próbákon történteket, Freddie és Kriszta felvezetőit, hangulatjelentéseit. Május 13-án, szombaton, a döntő előtt már 16 órától programokkal várjuk az érdeklődőket a KIOSK elé. Közös szurkolás, igazi közös élmény legyen" - fogalmazott Medvegy Anikó.

Pápai Joci az MTI-nek nyilatkozva azt emelte ki, hogy igyekszik
velemenyezd, 2017. április 24. hétfő, 12:32
Virtuózok - Pénteken lesz az élő finálé
A nézők telefonos applikáción keresztül vagy sms-ben szavazhatnak Holozsai Eszter fuvolistára, Kökény Tamás nagybőgősre és Váradi Gyula hegedűsre.

A verseny második és harmadik helyezettje 6-6 millió forintot és európai fellépési lehetőséget nyer - mondta el Medvegy Anikó, a Virtuózok főszerkesztője a finálét beharangozó szerdai budapesti sajtótájékoztatón.

Hozzátette: a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) több olyan tehetséget is támogat, akik nem jutottak be a fináléba, közülük nyeri meg valaki a lehetőséget, hogy Magyarországot képviselje a kölni Eurovision Young Musicians versenyen.

Peller Mariann, a Virtuózok licenctulajdonosa elmondta, hogy a klasszikus zenei tehetségkutató nyertese a New York-i Carnegie Hallban, a második és harmadik helyezett a Berlini Filharmonikusok Koncerttermében és a londoni Cadogan Hallban mutatkozhat be a 2016/2017-es évadban.

A pénteki döntőben Mikósa Erika és Molnár Levente operaénekesek duettjét is hallhatja majd a
velemenyezd, 2016. június 01. szerda, 16:01
Eurovíziós Dalfesztivál - Freddie: a lehető legtovább akarok jutni
Come Together (Jöjjünk össze) azért nagyon fontos, mert Európában ma sok probléma van, ez a két szó ugyanakkor azt mondja, a jó dolgok miatt, mint amilyen a zene, az öröm, a tolerancia, az együttlét, a nyitottság, érdemes összejönni".

A nagykövet kitért ara, hogy amióta az ABBA együttes 1974-ben Waterloo című számával megnyerte az Eurovíziós Dalfesztivált, még ötször nyerte svéd előadó a versenyt, miközben az ország az elmúlt negyven évben a világ harmadik legnagyobb zenei exportőrévé vált.

Medvegy Anikó, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) gyermek, ifjúsági és szórakoztató műsorokért felelős főszerkesztője elmondta, hogy a dalfesztivál első és második elődöntőjének napján, május 10-én és 12-én, valamint a döntő estéjén, 14-én a Március 15. térről, a KIOSK Budapest elől jelentkezik élőben az Elővízió című felvezető műsor, amely a Duna Televízióban mindhárom nap 20 óra 30 perctől lesz látható.

Az első elődöntő és a döntő napján ingyenes koncertekkel és számos érdekességgel
velemenyezd, 2016. április 28. csütörtök, 12:21
1/2
Képek, videók
regi nagykrt,nemzeti szin
relisisi
2015. november 22. vasárnap, 10:16
nagyon színes
szelgyongyi
2015. március 10. kedd, 04:24
Nemzeti Nagy Színház, Kín
jpiros
2012. május 15. kedd, 18:37
Szigligeti Színház Nagyvá
irmus
2011. március 03. csütörtök, 07:55
ASOR NAGYON SZ RZSA SZIN.
sakira
2010. november 18. csütörtök, 16:20
Nagy-Kálózy Eszter,szinés
farkas1945
2010. november 05. péntek, 14:07
Nagyon szép ciklámen szín
emilia3
2010. július 16. péntek, 17:38
Nagy szines, vegyes virag
margoboszi
2010. május 07. péntek, 10:56
Nagy Színház
mecsery
2010. február 27. szombat, 22:56
stefania-nagy_szinhaz. jpg
agica2004
2009. június 24. szerda, 15:22
nagy_szinhaz.jpg
agica2004
2009. június 24. szerda, 15:18
szintén nagy csodálatnak
sparci
2008. augusztus 20. szerda, 16:40
timoteusz titusz püspökök
maroka
2018. január 27. szombat, 19:34
Január 4. Titusz
rushlilly
2017. november 27. hétfő, 12:23
Titusz
margoboszi
2010. január 20. szerda, 22:27
Címkék
elmúlt hetekben, nézői közönségkedvenc, tehetségkutató idei, műsorban nagyon, hagyományos tévés, Napoleon Boulevard, Petőfi TV, márciustól megújult, Napoleon Boulevard-ral, KIOSK Budapest, Cadogan Hallban, nagyok között, gamer világ, csatorna online, csatorna Instagram, riportokban nemcsak,
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.