Belépés
2019. augusztus 17. szombat | 33. hét | 229. nap | 15:26 | Jácint
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Szép napot mindenkinek!
pazarlásnak tűnt. De én is szoktam impulzívan vásárolni, aztán elszégyellem magam, hogy erőn felül szórtam a pénzt, és utána meghúzom a nadrágszíjat.

Úgy látszik, a kormányfőnek is sikerült élére állítania a garasokat. Ebben persze sok jó barátja, rokona segíthette okos pénzügyi tanácsokkal, akik már rég sokkal gazdagabbak, mint ő. Bár korábbi legjobb barátjával, a cégeiből a barátság éveiben 60 milliárdos osztalékot felhajtó Simicska Lajossal ugyan összeveszett, de az őt váltó felcsúti barát, Mészáros Lőrinc rakétaként száguldott keresztül az ország elitjén, és meg sem állt a csúcsig, már 380 milliárdos vagyona van. Tiborcz István, akinek a miniszterelnök odaadta lánya kezét, szintén kiemelkedően tehetséges fiatal vállalkozó, aki nem az első milliókról sző álmokat, hanem sokadik milliárdokról. Aztán ott van példaképnek a szépen gyarapodó édesapa is.

Meg persze azok, akikkel jólesik együtt örülni a VIP-páholyokban a Videoton és a Felcsút góljainak. A sok gazdag és hálás barát, akik
kirscha, 2019. augusztus 04. vasárnap, 11:23
Szép napot mindenkinek!
Informatikai Fejlesztési Főosztály nevében. Ő a miniszterelnök vejének, Tiborcz Istvánnak a testvére, aki 2014 és 2015 között dolgozott a NAV-nál, hogy aztán Tiborcz István egyik cégénél folytassa a pályafutását.

Az ORFK 2014 októberében a Humansoft Kft. által vezetett konzorciummal kötött szerződést, amelytől a rendőrség 1,4 milliárdért vett szoftvereket, miután a Microsoft a cégnek eladta, feltehetőleg kedvezőbb áron.

A Humansoft Kft. 2014-ben a 4iG Nyrt része lett, amely 2018-ban Mészáros Lőrinc kezébe került, legutóbb pedig azzal került a hírekbe, hogy legújabb tulajdonosa, Jászai Gellért megvásárolta a német Telekomtól a T-Systemet.

Ahogy korábban írtuk, az egész ügyletsor 2012-ben kezdődött, egy hivatalos találkozóval, Orbán Viktor és a Microsoft egyik akkor igazgatója között, amelyen néhány magyar cégvezető, feltételezhetően a későbbi viszonteladók is részt vettek.

Az ezt követő két esztendőben évi hozzávetőleg 8 milliárdnyi közbeszerzés folyt át a magyar
kirscha, 2019. augusztus 03. szombat, 11:52
Szép napot mindenkinek!
szavazatát.

Nevezhetjük ezt pártfegyelemnek is, de akkor a birkák bégetése és felvonulása a kolompos vezérürü után ugyancsak pártfegyelem a javából. Az igazán példás pártfegyelmet tanúsító gyapjasokat tehát nyugodtan meg lehetne választani fideszes parlamenti képviselőknek. Nem okoznának csalódást a juhászuknak, és komondorának sem, akit a magyar parlamentben Kövér László néven szólogat a gazdája.

Most, hogy a Fidesz parlamenti birkái megszavazták a Magyar Tudományos Akadémia átadását Mészáros Lőrincnek, vagy bárki másnak, aki igényt tart a magyar tudomány fellegvárára, esetleg telkeire, egyéb ingatlanjaira és az akadémiának majdan megítélésre kerülő uniós támogatásra immár könnyű dolga lesz, mert csak fittyent egyet, vagy pattint az ostorával és a Fidesz irányítása alá rendelt tudomány - mint a politika szolgálólánya - azonmód szétteszi a lábát vagy felveszi a térdvédőjét.

Magyarországon mindig volt, most is van, és a jövőben is lesz olyan ember, aki egy éves
kirscha, 2019. augusztus 02. péntek, 10:31
Gulyás: a távozó Európai Bizottság politikája bebetonozására törekszik, ezért támadta meg a magyar törvényeket,
amelynek jelentősége azóta csak nagyobb lett. A rendezvényen - amelyre a német kancellár már korábban jelezte részvételét - ökumenikus istentiszteletet tartanak, amelyen Angela Merkel és Orbán Viktor is beszédet mond.

Gulyás Gergely ismertette, hogy a kormány kedden az utolsó ülését tartotta a nyáron, legközelebb augusztus 21-én ül össze.

Úgy tűnik, az ellenzéki politizálás egyre inkább becsületsértésből és rágalmazásból merül ki - válaszolta a miniszter arra a felvetésre, amely szerint Mészáros Lőrinc "visszaadja a pénzt" Orbán Viktor miniszterelnöknek azzal hogy édesapjától bérel golfpályát. Gulyás Gergely hozzátette: a kormány nem foglalkozik üzleti kérdésekkel. Ugyanakkor nem érti, egy piaci alapú bérléssel kapcsolatban miért fogalmazódnak meg vádak.

"Én a saját munkámat nem tudnám Teneriféről ellátni" - válaszolta az MSZP volt elnöke, Tóbiás József elutazását firtató felvetésre Gulyás Gergely. Hozzátette: elsősorban az MSZP-frakciónak kell dönteni arról, náluk mi minősül igazolt
velemenyezd, 2019. július 31. szerda, 13:01
Szép napot mindenkinek!
működik a háttérben a Fidesz bérkommentelő trollserege, amelyet az oroszhoz hasonló mintára hoztak létre. Nemrég azonban a jobbikos Szávay István buktatott le egy joghallgató fidelitasost, aki egy screenshot szerint arra biztatta a társait, hogy magukat jobbikosnak kiadva szidják különböző Facebook-csoportban a határon túli magyarokat. A trükk az egészben az, hogy ezeket a kommenteket később lehozta a Magyar Idők, majd a hozzászólások a cikk élesedése után eltűntek. Külön érdekesség egyébként, hogy a Mészáros Lőrinc tulajdonában lévő Magyar Idők korábban a Jobbikot vádolta bérkommentelők alkalmazásával, de emiatt később helyreigazítást kellett lehozniuk. Mindkét cikk szerzője egyébként ugyanaz.

Egy másik érdekes, szintén az orosz példára utaló húzás, hogy azonos névvel, címmel, képekkel létrehozzák ugyanazt az ellenzéki Facebook-oldalt, de ott a Fidesz-média cikkeit osztják meg, így eljutva azokhoz is, akik esetleg ebből nem kérnek.


Oroszországban 86 éve nem emeltek a
kirscha, 2019. július 30. kedd, 10:05
Szép napot mindenkinek!
nem én mondom, hanem ezek tények.
Talán emlékszik még arra, amikor a magánnyugdíjpénztárat kiürítette...ezzel gyakorlatilag úgy vett el 3000 milliárd forintot az emberektől, hogy nem adott érte cserébe semmit. Ön ezt minek nevezné? Én lopásnak. Ezt követően elszabadult a pokol a szabad rablásban...na nem az állampolgárok körében, hanem kizárólag az Ön köreiben. Tudja, Simicska az Ön egyetemi cimborája, Tiborcz Pisti, aki nem más mint az Ön veje, továbbá gyerekkori barátja, a felcsúti gázszerelő Mészáros Lőrinc, és még egy-két tucat régi és új erkölcsileg mindenképpen nulla értékkel bíró garázda, mezei köztörvényes bűnöző...senki sem az utcáról esett be, minden tolvaj az Ön személyes barátja, vagy családtagja.
Az európai közösség által nyújtott támogatásokat csont nélkül az Ön baráti köre nyerte meg, ( mivel nem is pályázhatott rendszerint senki más) amivel alapos pusztítást végzett több okból is. Egyrészt a pályázatok nagy része fiktív, nem valós felhasználást takar, másrészt ami esetleg tényleg
kirscha, 2019. július 22. hétfő, 12:02
Szép napot mindenkinek!
15 éve csatlakoztunk az Európai Unióhoz.

Néhány érdekes tény a számok tükrében:- 9 év Orbán kormány, 5 év Gyurcsány éra, 1 év Bajnai kabinet- Összesen több mint 12000 milliárd forintnyi EU támogatás került lehívásra, ami naponta 2,2 milliárd forintnak felel meg- Mészáros Lőrinc, Orbán Viktor legjobb barátja lett a világ 2057. leggazdagabb embere- Közel egymillió kivándorolt magyar- A V4 országok vezető pozíciójáról az utolsó helyre esett vissza az ország- 5. legnagyobb államháztartási hiány az EU-ban, 934 milliárd forint, a GDP 2,2 százaléka- 8 új stadion épült, 2020-ig 32-re nőne a számuk az eredeti tervek szerint, ezekre összesen 215 milliárd forint közpénzt akart fordítani a kormány- Több mint 2000 tanár
kirscha, 2019. július 16. kedd, 10:31
Szép napot mindenkinek!
előzetes megállapodást. A tranzakció a T-Systems kis- és középvállalati értékesítési üzletágát nem érinti, ezt a végleges megállapodást megelőzően átszervezik a Magyar Telekomba. A 4iG-hez kerül így egyebek mellett a FUTÁR üzemeltetése, több nagyvállalattal és egyetemmel kötött szerződés, de ők ellenőrizhetik a Nemzeti Választási Iroda szavazatszámláló szoftverét ért esetleges külső beavatkozásokat is.

Pletykákat már régen lehetett erről a felvásárlásról hallani, de eddig úgy volt, hogy a Mészáros Lőrinc kisebbségi tulajdonában lévő 4iG-nek egy ekkora üzletre azért nincs pénze. A T-Systems könyv szerinti értéke 42 milliárd forint, a 4iG-nak pedig három veszteséges év után tavaly éppen sikerült pluszban zárnia. Úgy tűnik, most mégis a kis hal veszi meg a nagy halat.


Vagyis ha Orbán Viktor nem válik hirtelen demokratává, vagy nem unja meg a hatalmat, ha minden
kirscha, 2019. július 14. vasárnap, 09:11
Figyelő - Új utakon Jászai Gellért, már nem a Mészáros-csoport részeként építkezik az üzletember
Az üzletember a lapnak adott interjúban hangsúlyozta: nincs összefüggés aközött, hogy Mészáros Lőrinc érdekeltsége csökkent a 4iG-ben és létrejön a T-Systems-ügylet.

Elmondta: Mészáros Lőrinc tavaly arra kérte, hogy ezt a tőzsdei társaságot és ezzel együtt az új iparágat is irányítsa az akkor meglévő feladatai mellett.

Jászai Gellért elmondta, hogy az év végére tudatosodott benne, hogy ezt a területet és tőzsdei társaságot csak önálló feladatként van esély sikerrel irányítani.

Ezek után megállapodtak, hogy befejezve a Mészáros-csoport vállalataihoz kapcsolódó feladatokat, márciustól csak a 4iG-re fókuszál.

Elmondta: Mészáros Lőrinc felajánlotta, hogy ezt már ne a kialakult üzleti kapcsolatrendszerünkben tegyem, hanem tulajdonosként. Ekkor született meg a megállapodás, amelynek alapján megszerezte a 4iG 40,2 százalékát, ami önálló irányítási jogot biztosít - közölte.

Kiemelte, hogy megtiszteltetés volt számára Mészáros Lőrinc jobbkezének lenni, és büszke arra, amit az elmúlt
velemenyezd, 2019. július 11. csütörtök, 07:30
Ügynöklista
hadnagy
Bajnai Gyula hadnagy
Solymosi István hadnagy
Rovó József hadnagy

BM III/III-6-b. Alosztály [akciók végrehajtása]
Szabó Balázs őrnagy
Horváth Tibor őrnagy
Lőrincz Árpád hadnagy
Lakatos István alhadnagy
Hajós Sándor százados
Lantos László százados
Szabó József hadnagy
Berényi Mátyás százados
Kummer György hadnagy
Korpás Lajos hadnagy

BM III/III-7. Jelentő szolgálatért, belső elhárítási adattárért felelős osztály
Mészáros Béláné alezredes
Földi Géza alezredes
Csallóközi Csaba százados
Pálfalvi György főhadnagy
László Gábor őrnagy
Koltai László százados

Megyei rendőr-főkapitányságok III/III. osztályainak vezetői
Baranya: Dolmány László alezredes
Bács-Kiskun: Balogh Bertalan őrnagy
Békés: Szloszjár György őrnagy
Borsod: Butykai János alezredes
Csongrád: Balogh Viktor százados
Fejér: Gellér József őrnagy
Győr-Sopron: Lakatos Imre
furaila, 2019. július 09. kedd, 00:35
Makai Szabolcs a Talentis Agro Holding stratégiai vezérigazgatója
feléelmozdításában, a tejtermelés fokozásában, valamint a biztonságos élelmiszerek és élelmiszeripari alapanyagok előállításában látja.

A Talentis Agro Zrt. idén májusban tartott sajtótájékoztatóján Csák Gyula vezérigazgató bejelentette, hogy lezárult a zrt.-hez tartozó agrár- és élelmiszeripari cégek integrációja, a vállalatcsoport létrejöttétől sokkal szorosabb együttműködést, a szinergiák kihasználását, a hatékonyság javulását várják. Hozzátette: tavaly októberben született döntés arról, hogy a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó agrár- és élelmiszeripari társaságok szorosabb együttműködésre lépnek.

A csoporthoz 12 vállalat - a közvetett érdekeltségeket is beleértve megközelítőleg negyven gazdasági társaság - tartozik, a csoport éves árbevétele 22 milliárd forint, 2200 állandó és idénymunkást foglalkoztatnak.

Jelentős nagyságú a csoport állattenyésztési divíziója, amelyhez többszarvasmarhatelep, fehérsertés- és egy mangalicatelep, továbbá baromfitelep tartozik. A vállalatcsoport csaknem
velemenyezd, 2019. július 04. csütörtök, 17:22
A 4iG igazgatósága nem javasolja a részvényeseknek a vételi ajánlat elfogadását
közkézhányad a részvénykönyv alapján 38,22 százalék.

Az igazgatóság kifejti: az ajánlattevők nem terveznek számottevő változást a céltársaság menedzsmentjében, munkavállalói összetételében és létszámában (a létszám esetleges bővülését kivéve), és a jelenlegi menedzsment és munkavállalók elsődleges közreműködésével kívánják megvalósítani a 4iG üzleti terveit.

A 4iG június 17-én jelentette be, hogy Jászai Gellért lett az informatikai társaság új főrészvényese, aki tőzsdén kívüli ügyletekkel, a Mészáros Lőrinccel kötött megállapodás eredményeként szerzett 32,02 százalékos irányító befolyást, amit kötelező nyilvános vételi ajánlat követ, majd a folyamatot egy további, 8,2 százalékos részvénycsomag megvétele zárja. A folyamat végén Jászai Gellért legalább 40,2 százalékos ténylegesen irányító részvénycsomagot szerez a 4iG-ben.

Jászai Gellért a tulajdonszerzés után azt nyilatkozta a sajtónak, hogy a 4iG-t rövid időn belül piacvezető cégcsoporttá szeretné bővíteni, amihez akvizíciókon keresztül
velemenyezd, 2019. július 03. szerda, 19:21
1/51
Képek, videók
Egyszer mindenkinek nyíln
menusgabor
2019. június 13. csütörtök, 20:04
Nem sok mindenkinek megy.
alvaro-hopihe
2018. szeptember 26. szerda, 08:09
A mesére mindenkinek szük
irmus
2018. július 30. hétfő, 14:02
Mindenkinek szüksége van
anna4459
2018. július 05. csütörtök, 19:47
Mindenkinek szép napot :)
rushlilly
2018. június 11. hétfő, 13:49
Bölcs napot mindenkinek!
rushlilly
2018. június 11. hétfő, 13:19
Mindenkinek Nagyon szépen
rushlilly
2018. június 11. hétfő, 10:12
0 jó éjt mindenkinek.png
lovaszmarika
2018. április 16. hétfő, 15:03
szep_hetveget_mindenki nek
vorosrozsa66
2018. április 07. szombat, 14:10
Húsvétra Mindenkinek.gif
borigit
2018. április 05. csütörtök, 12:28
Simicska oszlopok.jpg
megyerimihaly
2016. január 08. péntek, 23:26
Simicska.jpg
agica2004
2015. augusztus 15. szombat, 17:21
simicska-l.sarvari-lov asc
agica2004
2015. augusztus 15. szombat, 17:20
O.V.-Simicska.jpg
agica2004
2015. február 20. péntek, 17:38
O.V.-Simicska régi idők.j
agica2004
2014. szeptember 08. hétfő, 12:10
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.