Belépés
2018. december 15. szombat | 50. hét | 349. nap | 01:17 | Valér
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Mi a megoldás a Facebook-kal kapcsolatos alábbi kérdésre?
Kedves Detotext!

Nem értettem, amit írtál, utána kellett néznem a neten és le vagyok döbbenve a férfi ostobaságon.

Én arról írtam, hogy a neten igaz barátokat leltem, páran maradtak 2007 óta, amióta az internet világába léptem, akiket személyesen is ismerek és igaz barátok. Ennyi idő kell, hogy az ember kiismerje a másikat, a barátkozások lassan alakulnak ki.

Kiberszex hogyan jutott eszedbe? Aki ír, Múzsát fogalmaz meg, aszerint írja le a szerelmet, mely a szívből ered, nem szex, hanem igazi érzelem, hogy milyen ideálja van - szintén a szívben. Sajnálom, hogy a férfiak legtöbbje nem a szíve szerint él házaséletet, nem így érzi a szerelmet, pedig ez az egyetlen, mely lehetséges férfi és nő között. Míg nem találkozik valaki az igaz szerelmével, vágy verseket ír, mely tiszta és érzelmekkel teli.

Állandó gyanúsításod a pettingeléssel járó kiberszex-szel és hasonló szexualitással felfoghatatlan, mint írtam, az önkielégítés halálos az embereknek. Az emberek nem nemi
katalinkohut, 2018. július 11. szerda, 07:27
Mi a megoldás a Facebook-kal kapcsolatos alábbi kérdésre?
Igen, kedves Detotext, lehet kérni direkt, hogy halála után ki vegye át a meghalt profilját, lehet végrendelkezni ezzel kapcsolatban. Akinek nagy baráti társasága volt, szerették, annak semmi gondja nincs abból, hogy megmaradnak az írásai, dolgai.

Nekem szükségem volt az internetre, néha egyetlen jó szó, vagy egy email segített abban, hogy legyen egy kis erőm. Ezeket a kedves embereket nem felejtem el soha. A kezdeti nagy tömeg után leszűrődik a barátkozási kapcsolat pár egyénre, akikkel fél szóból is megértjük egymást. Azt hiszem, ennek így kell lennie. Rosszul vagyok magamtól, amikor rákényszerít a helyzet arra, hogy alakoskodjak, bensőmmel bármiben ellentétesen cselekedjek, ilyenek a napi kapcsolatban előfordulhatnak. Egyszer majd, ha lesz jövőm, amiben reménykedem, letörlöm magam a facebookról, mert aki szeretetben él, nem keresi máshol a kapcsolatokat. Látod, ez olyan, mint a szerelem. Aki sokat beszél, vagy ír róla, az biztos, hogy nem él kapcsolatban. A beteljesült, boldog állapothoz nincsen
katalinkohut, 2018. július 10. kedd, 13:42
Mit tudtok az egészségügy újabb változásáról?
Kedves Detotext! Sosem érdekelte az itteni orvosokat a mellékhatása a gyógyszereknek,meg az összeférhetetlenség, rengeteg kárt okoznak a kémiai anyagaikkal. Én szoktam vinni magammal a gyógyszerek listáját, amiket szedek, felhívva a figyelmet arra, hogy én mindenre allergiás vagyok szinte, minden méregre reagálok, de ez őket egyáltalán nem érdekelte eddig. Nem azért kötik össze, hanem azért, hogy maguk rendelkezzenek a betegek felett. A másik dolog az, hogy ha nincs a kezemben a lelet, mint betegségem látlelete, nem tudok menni máshhová reklamálni sem ellenük, mert nem tudom használni az ügyfélkaput, ahol rengeteg kamu dolog van feltüntetve az orvosok által.
katalinkohut, 2018. április 11. szerda, 10:06
Az, meg mi, hogy miután emberéletet mentettél, NEM TUDHATOD MEG, HOVÁ VITTE A MENTŐ, MERT NEM VAGY ROKONA...!?
Kedves Detotext! Köszönöm szépen, később megértettem, de abban a pillanatban, amikor a lányom barátnője felhívott, hogy mi történt, egyből meg akartam tudni az állapotát. Később rájöttem, hogy hívhatta volna a támadója is.

Azt viszont nem értem, hogy a mentő a kórházról miért nem adhat felvilágosítást, szerintem kellene a betegnek valahogyan telefonon jelentkeznie. Minden nélkül a kórházban nagyon rossz lenni.
katalinkohut, 2018. április 06. péntek, 11:50
A brokkolit meddig kell főzni, hogy pont jó legyen köretnek?
Kedves Detotext, én a kérdezőnek ajánlottam olyan párolót, mely garantálja, hogy egészben marad a ropogós zöldség, két fajtát, egy személyre és többre.

Én nem enném meg a kínai kaját, sem a vadállatok, madarak húsát, nem azért vannak, hogy megegyék őket, védett állatok szerintem, legalábbis elméletben, úgy látszik, gyakorlatban másképp működik még mindig, hiszen Kína is lenyúzza a szívvel érző ember barátait, a kutyákat. Ez mindig visszamutat arra a kérdésemre, amivel kezdtem pár hónapja, hogy senki sincs a világ felett, aki védelmezné a tiszta embereket, állatokat, természetet, valamennyien áldozatok.

Ha a világon a leggazdagabb lennék, sem ennék meg vágójószágokon kívül másféle húst. Már gyerekkoromban sem tudtam a lókolbászt, tiltakoztam ellene. A zöldség nagyon egészséges, még a húslevest is telepakolom, hogy legyen mit enni köretnek a főtt húshoz és töltelékhez. Nem tagadom, hogy vannak erősebb fizikumúak, akik a tömény hústól és tésztától, piától sem lesznek betegek, de egy tiszta
katalinkohut, 2018. február 13. kedd, 18:30
A brokkolit meddig kell főzni, hogy pont jó legyen köretnek?
Kedves Detotext! Nem agitállak, mert nem Te kérdezted! Ismerek egy régi történetet. Egy városi leány az általal soha nem ismert középkori világszerű életet folytatott faluba ment menyecskének. Megtanult főzni, gyerekei lettek, nekik egészségesen kellett étkezniük, ezért hetente étrendet állított össze, jó szervezéssel mindig elvégezte egyedül a nagybevásárlást, megvásárolta a hozzávalókat egyedül, mert a férje családjában mindez női munkának számított. Úgy tartották, hogy a férfi dolga a munka és utána a mulatás a kocsmában. Az volt az úr a házban, aki kiszolgáltatta magát teljesen minden téren. Az asszony verve jó, ez a másik jelszavuk volt, ezért a csodálatos fiatalasszonyt néha összetörte, amikor nagyon berúgott. Egyszer megkínálta az apósát zöldborsófőzelékkel. Erre ő azt felelte, hogy nem csodálom, ha a fiam p...-n rúgdos, ha zöldséget adsz neki enni. Ezt jelenti a felfoghatatlan sötétség a férfiformák fejében. Nem elég, hogy kiszolgáltatják, eltartatják magukat, még támadnak is, ha valami nem tetszik
katalinkohut, 2018. február 13. kedd, 15:34
Vajon alkalmazzák-e az eutanáziát a kórházakban?
Ez nem optimizmus, kedves Detotext! 1995. óta mondtam a gyerekeimnek, bár gyerekek voltak még, mik történnek velem, nem hitték el. Most meg egyáltalán nem tudnak arról, hogy én ismét feljelentést tettem az ország ellen. Nem az egészségügy ellen, mert nincsen emberséges bíróság, sem ügyvédek, sem igazság. Magyarországnak kellett helyettem szégyellnie magát - mondták nekem még 1991-ben Cseh Károlyék. Az ország nem szégyenli magát, hanem tort ül azóta a Rákóczi terével, ami a narancs kormányát is jelenti, mellyel felálltak 1989-ban vasnépként. Nem voltam magamnál 1998. óta, 18 évig, nem tudtam így lépni a saját érdekemben, négy éve kezdtem megírni össze-vissza, mi történt velem, mert ez felfoghatatlan, nem való emberi elmének. Mindenki tudta, páran segítettek, de nem ők írták le. Már nekem mindegy, elment az életem, őket meg nem avatom be, azelőtt azért nem, hogy ne járjanak hozzám hasonlóan. Nem kell keresni velem az igazságot, mert az az igazság, hogy az életet nem lehet elölről kezdeni, sem jóvátenni bármit,
katalinkohut, 2017. november 17. péntek, 13:01
Vajon alkalmazzák-e az eutanáziát a kórházakban?
Nem tudom, kedves Detotext, miért nem váltottam. Abban reménykedtem, hogy van törvény és igazság valahol, hiszen feljelentést tettem a budapesti orvosi kamaránál is, mik történtek velem a kórházban, de azt a választ kaptam a pestiektől, hogy ezt Miskolcon kell lerendezni. Utána, miután már szörnyű állapotba kerültem, nem voltam képes ellátni magam, nem tudtam elmenni többé innen. Pedig már gyerekkoromban mondták, hogy Duinántúlon ugyanolyanok élnek, mint mi. Már csak egyet akartam négy éve, hogy mielőtt megszűnök, mindenki megtudja, mi történt Magyarországon, amiért közölték velem a kilencvenes évek elején már, hogy nem nekem, hanem Magyarországnak kell szégyellnie magát. Már nem tudom elölről kezdeni, csak várok márciustól, hogy kivizsgálva az ügyemet igazságot kapjak és visszakapjam az emberségemet.
katalinkohut, 2017. november 15. szerda, 08:45
Nektek melyik csodás természeti képződmény tetszik?
Kívánok, kedves Detotext még sok-sok boldog évet a nejeddel, nagyon jó, hogy megtaláltátok egymást! Annyi idős lehetsz, mint a bátyám, 1956-os. Köszönöm a beszélgetést!
katalinkohut, 2017. október 23. hétfő, 14:17
Ismertek nagyon szép dallamú zenés filmeket?
Nagyon köszönöm, kedves Detotext! Végig olvastam az Enigma wikipédiai ismertetőjét:

"Maga az "Enigma" szó is rejtélyt jelent, így nem meglepő hogy Cretu ezt a nevet választotta a projektnek. Az Enigmát még ma is nehéz zenei műfajba sorolni, hiszen több stílusjegy is megtalálható benne, ugyanakkor egyedülálló jelenség. Az erotika, női sóhajok, gregorián himnuszok, törzsi énekek furcsa elegye, művészien kidolgozott keverése nem mindennapi élményt nyújt, az Enigma egy új világot nyit meg előttünk. Minden albumon másra helyeződik a hangsúly, más a téma és a hangszerek, de mindegyikről elmondható, hogy egyfajta titokzatosság jellemzi, szinte arra késztetve a hallgatókat, hogy megfejtsék a rejtett üzeneteket."

Nagyon nehéz annak, aki új stílust akar létrehozni. Nekem is megvolt a sajátom, 1995-ig írtam daljátékokat, régi elsüllyedt világ könyvek alapján megírt történelmek alapján is, mint az állandó két vándor, Dóri és Jóni által felfedezett világrészekét. Gitároztam, azt tanultam és furulyát,
katalinkohut, 2017. október 09. hétfő, 18:38
Megvan a neten ennek a dalnak a videója?
Köszönöm, kedves Detotext! Jó tudni,hogy ennyire régi ez a dal. Ha valaki kíváncsi rá, Nektek köszönhetően itt mindent megtud róla. További kellemes vasárnap estét kívánok!
katalinkohut, 2017. szeptember 03. vasárnap, 17:27
Képek, videók
Facebookon kaptam
eva6
2018. december 13. csütörtök, 21:08
Facebookon kaptam
eva6
2018. december 11. kedd, 14:53
0 a adv facebook_boritoke
lovaszmarika
2018. december 09. vasárnap, 13:07
zenevel_kapcsolatos_ke pek
menusgabor
2018. január 28. vasárnap, 21:14
Kajával kapcsolatos magya
anci-ani
2017. július 31. hétfő, 21:24
epével kapcsolatos.jpg
szidi001
2008. január 09. szerda, 11:39
0 két kedves idős ember a
lovaszmarika
2018. november 11. vasárnap, 19:31
kedves virág1013.jpg
maroka
2018. október 13. szombat, 15:13
Egy kedves Hallo
csalogany13
2018. augusztus 23. csütörtök, 22:09
Kedves üdvözlet....
csalogany13
2018. augusztus 23. csütörtök, 21:52
a kedvesség olyan.jpg
sz719eszter
2018. augusztus 09. csütörtök, 13:11
kedves univerzum.jpg
sz719eszter
2018. augusztus 05. vasárnap, 01:25
A kedvesség
anna4459
2018. augusztus 03. péntek, 18:48
Csak az kedves nekünk iga
irmus
2018. július 04. szerda, 11:21
Már nem hallom kedves han
rushlilly
2018. június 12. kedd, 14:55
Címkék
internet világába, lányom barátnője, szívből ered, tömény hústól, narancs kormányát, nevet választotta, figyelmet arra, szívvel érző, kémiai anyagaikkal, férfi ostobaságon, betegek felett, tiszta embereket, brokkolit meddig, pettingeléssel járó, kérdezőnek ajánlottam, ropogós zöldség,
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.