Belépés
2018. december 17. hétfő | 51. hét | 351. nap | 16:18 | Lázár, Olimpia
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Meghaladta a négymilliót a magyar mobiltárcás fizetések száma
Az első magyar banki mobiltárcát 2016 őszén mutatták be, jelenleg öt bank - a Gránit Bank, az OTP, a K&H Bank, a Budapest Bank és az MKB Bank - kínál ilyen szolgáltatást.

A mobiltárca olyan alkalmazás, amelybe az ügyfél regisztrálhatja a bankkártyáját, és ezt követően a telefonja terminálhoz érintésével fizethet az üzletekben. Az alkalmazás mellett megfelelő készülék és egy digitalizált bankkártya szükséges a mobilfizetéshez.

Pataky Piroska a Mastercard marketing vezetője a közlemény szerint elmondta, jövő ősztől lép életbe a PSD2 irányelv, amely gyökeresen átalakítja majd a fizetés módját. A mobiltelefonnak ebben is kiemelt szerep jut majd, hiszen az online tranzakciók során hitelesítési eszközként lehet használni.
velemenyezd, 2018. december 14. péntek, 12:42
BÉT - Eltérnek a szakértők várakozásai
Csépai Miklós, a Gránit Bank Treasury értékesítési vezetője az MTI-nek elmondta: óvatosan, de folytatódhat az emelkedés a magyar tőzsdén miután a BUX csütörtökön 40 ezer pont felett zárt.

Az utóbbi napokban a piacok világszerte erőteljesen csapkodtak, a befektetők érzékenyebbek lettek a geopolitikai hírekre - mutatott rá a szakember. Szerinte emiatt kiszámíthatatlanabbá vált a helyzet.Bosnyák Zsolt, az Equilor Befektetési Zrt. részvényelemzője kommentárjában kifejtette, hogy pénteken mérsékelt lejtmenetre számít a Budapesti Értéktőzsdén a csalódást keltő ázsiai makroadatok következtében. Az OTP lefordulhat a történelmi csúcs közeléből - emelte ki.A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 154,49 pontos, 0,39 százalékos emelkedéssel, 40 041,71 ponton zárt csütörtökön. A részvénypiac forgalma 9,8 milliárd forint volt. A Mol 8 forinttal, 0,26 százalékkal 3096 forintra csökkent, 974,9 millió forintos forgalomban. Az OTP-részvények ára 140 forinttal, 1,20 százalékkal 11 840
velemenyezd, 2018. december 14. péntek, 08:41
BÉT - Alulteljesítő volt a BUX
A részvénypiac forgalma 9,7 milliárd forint volt, a vezető részvények ára vegyesen változott az előző napi záráshoz képest.

Csépai Miklós, a Gránit Bank treasury értékesítési vezetője az M1 aktuális csatornán azt mondta, nagyon jó hangulat uralkodott a tőzsdéken, amiben elsősorban az amerikai-kínai kereskedelmi tárgyalásoknak, illetve a várható kínai engedményekkel kapcsolatos pletykáknak volt szerepük.

Az amerikai tőzsdék nyitás után már mintegy 1,5 százalékos pluszban vannak, és az európai piacok is 1,5-2 százalékot tudtak emelkedni, a BUX ehhez képest kicsit lemaradt, lényegében változás nélkül zárt - mondta.

Az értékesítési vezető a hét eseményei közül kiemelte az Európai Központi Bank (EKB) csütörtöki kamatdöntését. A piac azt várja, hogy az EKB decemberrel kivezeti mennyiségi lazító programját, illetve nagy kérdés, hogy az elmúlt hónapok nem túl fényes európai adatainak tükrében módosítja-e azon előrejelzését, mely szerint jövő nyárra várható az első kamatemelés. A holnapi
velemenyezd, 2018. december 12. szerda, 17:52
Varga: jó az együttműködés a gazdaságirányítás és a bankszektor között
teljesítményét, és emlékeztetett rá, hogy a harmadik negyedévben a gazdaság 5,2 százalékkal bővült éves szinten, és szavai szerint minden remény megvan arra, hogy jövőre is 4 százalék fölött legyen a mutató. Megjegyezte azt is, már több mint 4,5 millióan dolgoznak az országban, 27 éve a legtöbben.

A magyarországi bankrendszer kimagaslóan eredményes volt az elmúlt évben: 689 milliárd forint adózás előtti eredményt ért el, ez hozzájárult az ország gazdasági növekedéséhez is - fejtette ki.

A Gránit Bankról azt mondta: a bankrendszernél gyorsabban bővült az elmúlt években, és felidézte, hogy a magyar állam 2013 közepén és 2015-ben együttesen 4,3 milliárd forintot fektetett a bankba. Ennek meglett az eredménye: 2017-ben nyilvános nemzetközi tenderen 4,5 milliárd forint nyereséggel szállt ki az állam a pénzintézetből - mondta. Úgy vélte, a magyar bankrendszer az idén is a tavalyihoz hasonlóan jó évet zárhat, és ehhez a teljesítményhez a Gránit Bank is hozzájárul. Mint mondta, a bank 2010-es alapítása
velemenyezd, 2018. december 11. kedd, 20:55
BÉT - Esett a BUX, új történelmi csúcson az OTP
A részvénypiac forgalma 12,4 milliárd forint volt, a vezető részvények az OTP kivételével gyengültek az előző napi záráshoz képest.

Csépai Miklós, a Gránit Bank treasury értékesítési vezetője az M1 aktuális csatornán elmondta, az amerikai tőzsdék zárva tartanak a múlt héten elhunyt George H. Bush néhai amerikai elnök tiszteletére elrendelt gyásznap miatt.

Mint kifejtette, kedden 3 százalék feletti esés volt az amerikai piacokon, ami előrevetítette, hogy szerdán negatív lesz a hangulat a világ tőzsdéin. Ez be is következett, a nyugat-európai indexek több mint 1 százalékos eséssel zártak.

Hozzátette, ehhez képest a BUX viszonylag jól "muzsikált", csak 0,67 százalékos veszteséget szenvedett el. Az OTP ugyanakkor zárásra újabb történelmi csúcsra tudott emelkedni, 11 850 forinton zárt - emelte ki.

A Mol árfolyama 62 forinttal, 1,93 százalékkal 3144 forintra csökkent, 2,6 milliárd forintos forgalomban.

Az OTP-részvények 40 forinttal, 0,34 százalékkal 11 850 forintra erősödtek,
velemenyezd, 2018. december 05. szerda, 17:51
BÉT - Jól teljesített a Magyar Telekom és a Richter
A részvénypiac forgalma 10 milliárd forint volt, a vezető részvények ára vegyesen változott az előző napi záráshoz képest.

Csépai Miklós, a Gránit Bank treasury értékesítési vezetője az M1 aktuális csatornán elmondta: a nap nagy részében "tétova" kereskedés folyt, de végül pozitívabb hangulatban tudott zárni a BÉT. A blue chipek közül egyedül a Mol esett, az OTP árfolyama nem változott, a Magyar Telekom és a Richter ugyanakkor nagyot emelkedett - mondta.

Hozzátette, a tengerentúlon halvány pluszban tartózkodtak a tőzsdék a magyar piac zárásakor. Az értékesítési vezető szerint a piacok a hét végi G20 csúcstalálkozót várják, illetve az amerikai tőzsdék esetében az látszik, elég nagy reményeket fűznek ahhoz, hogy az Egyesült Államok és Kína között valamiféle megállapodás születhet, ami enyhítheti a kereskedelmi háborúval kapcsolatos aggodalmakat.

A Mol 16 forinttal, 0,50 százalékkal 3166 forintra gyengült, 1,6 milliárd forintos forgalomban.

Az OTP-részvények ára nem változott, 11 420
velemenyezd, 2018. november 28. szerda, 17:53
BÉT - Jó nemzetközi hangulatban erősödtek a vezető részvények
A részvénypiac forgalma 16,7 milliárd forint volt, valamennyi vezető részvény erősödött az előző napi záráshoz képest.

Móró Tamás, a Concorde Értékpapír Zrt. vezető elemzője az MTI-nek elmondta, a kedvező nemzetközi piaci hangulatnak köszönhető, hogy a BUX index emelkedéssel zárt. Az elemző szerint szerdán a magyar piacon a vevők domináltak, a befektetők a vezető részvények közül a Molra, az OTP-re és a Magyar Telekomra figyeltek.

Csépai Miklós, a Gránit Bank treasury értékesítési vezetője az M1 aktuális csatornán a vezető részvények közül kiemelte az OTP közel 1,8 százalékos emelkedését. Mint elmondta, a nyugat-európai és az amerikai piacokon is jó a hangulat, az európaiak 1,6-1,7 százalékot tudtak emelkedni, és az amerikaiak is 0,6-0,7 százalékos pluszban vannak. Hozzátette, csütörtökön nem lesz kereskedés az amerikai tőzsdéken, ezért várhatóan sokkal kisebb lesz a forgalom.

A Mol 28 forinttal, 0,90 százalékkal 3138 forintra erősödött, 3,4 milliárd forintos forgalomban.

Az
velemenyezd, 2018. november 21. szerda, 21:42
BÉT - Jó hangulatban erősödtek a vezető részvények
A részvénypiac forgalma 22,3 milliárd forint volt, valamennyi vezető részvény erősödött az előző napi záráshoz képest.

Csépai Miklós, a Gránit Bank treasury értékesítési vezetője az M1 aktuális csatornán elmondta, nagyon jó a hangulat a piacokon, eléggé pozitívan fogadták az amerikai félidős választások eredményeit. Szerdán a nyitás után 1 százalék feletti pluszban volt a három fő amerikai részvényindex. Jó hangulat volt Európában is, a nyugat-európai tőzsdék 1 százalék körüli emelkedéssel tudtak zárni. A magyar tőzsdén az összes blue chip erősödött, közülük is kiemelkedett az OTP 3,4 százalékos emelkedésével. Hozzátette, a felfokozott hangulat a magyar piacon annak is betudható, hogy szerdán jelent piaczárás után a Magyar Telekom, és a Richter valamint az OTP is a héten teszi közzé harmadik negyedéves gyorsjelentését.

A Mol 2 forinttal, 0,07 százalékkal 2988 forintra erősödött, 2,5 milliárd forintos forgalomban.

Az OTP-részvények ára 360 forinttal, 3,40 százalékkal 10 950 forintra
velemenyezd, 2018. november 07. szerda, 18:01
BÉT - Emelkedett a BUX, a piacot az OTP húzta
A részvénypiac forgalma 18,6 milliárd forint volt, a vezető részvények a Magyar Telekom kivételével erősödtek az előző napi záráshoz képest.Csépai Miklós, a Gránit Bank treasury értékesítési vezetője az M1 aktuális csatornán elmondta, hogy a kedvező nemzetközi hangulatnak köszönhetően emelkedett a BUX. A jó hangulat kedden indult az amerikai piacon, ez a távol-keleti kereskedésben is kitartott szerdán, továbbá a nyugat-európai piacok is 1,5-2 százalékos emelkedést produkáltak. Az Egyesült Államokban a várakozásokat felülmúló munkaerőpiaci adat jelent meg szerdán, így az amerikai tőzsdék is emelkedéssel nyitottak.

A szakember a magyar piacról elmondta, hogy főleg az OTP húzta az indexet, ugyanakkor a Richter árfolyama is feljebb került. A Mol is emelkedett a piacnyitás előtt közzétett a harmadik negyedéves gyorsjelentése után, két nap alatt közel 5 százalékkal erősödött a papír árfolyama.

Kocsis Márió, a Concorde Értékpapír Zrt. elemzője az MTI-nek szintén azt emelte ki, hogy a
velemenyezd, 2018. október 31. szerda, 18:12
BÉT - Estek a vezető részvények, a Mol teljesített a leggyengébben
A részvénypiac forgalma 18,9 milliárd forint volt, a vezető részvények gyengültek a pénteki záráshoz képest.

Csépai Miklós, a Gránit Bank treasury értékesítési vezetője az M1 aktuális csatornán úgy vélekedett, miután a BUX index kimaradt a hétfői és a keddi esésből, valamelyest törvényszerű volt a szerdai lejtmenet. A nap legnagyobb vesztese a Mol volt közel 3,7 százalékos eséssel - emelte ki. Az európai piacok délelőtt még felfelé kapaszkodtak, délutánra azonban újra rossz lett a hangulat. A nyugat-európai indexek ugyan még mindig pluszban vannak, de közel sem annyira, mint délelőtt - mondta. A német DAX index lényegében nyitáskori szintjén állt a BÉT zárásakor, és a londoni, valamint a párizsi tőzsde is "visszaadta" napi emelkedésének több, mint a felét. Az amerikai piac is elég nagy mínusszal nyitott, továbbra sem javul a hangulat a tengerentúlon - tette hozzá.

A Mol árfolyama 110 forinttal, 3,69 százalékkal 2874 forintra csökkent, 3,9 milliárd forintos forgalomban.

Az OTP-részvények
velemenyezd, 2018. október 24. szerda, 17:54
Az MKB Bank eladta az MKB Befektetési Alapkezelőt
A Magyar Nemzeti Bank (MNB) honlapján közzétett adatok szerint 2017 végén az MKB Befektetési Alapkezelő saját tőkéje 753 millió forint, mérlegfőösszege 775 millió forint volt. A társaság 2017-ben 526 millió forint adózás előtti, és 479 millió forint adózott eredményt ért el.Az MKB Befektetési Alapkezelő kezelésében nem volt befektetési alap 2017 végén, az általa kezelt portfóliókat az MKB Bank 2018. első fél évi jelentése szerint 2017. december 1-jén átadta az MKB-Pannónia Alapkezelő Zrt.-nek.

Az MKB-Pannónia Alapkezelő Zrt. korábban Pannónia CIG Alapkezelő Zrt. néven működött. Az MKB Bank 2017. október 19-én tőkeemelés útján 49 százalékos kisebbségi részesedést szerzett a társaságban, melynek jegyzett tőkéje a tranzakció következtében 306 millió 120 ezer forintra emelkedett, neve ezt követően változott meg.

Az MKB-Pannónia Alapkezelő Zrt. jelenlegi tulajdonosai: MKB Bank Zrt. (49 százalék), MKB Nyugdíjpénztár (15 százalék), MKB-Pannónia Egészség- és Önsegélyező Pénztár (2
velemenyezd, 2018. október 01. hétfő, 19:44
BÉT - Szakértő: hullámzott, végül kisebb pluszban zárt a BUX
A részvénypiac forgalma 7,5 milliárd forint volt, a vezető részvények a Mol kivételével gyengültek az előző napi záráshoz képest.

Csépai Miklós, a Gránit Bank Treasury értékesítési vezetője az M1 aktuális csatornán elmondta: a befektetők az amerikai jegybank szerepét betöltő Fed esti kamatdöntésére figyelnek. A szakértő szerint a piacok a szerdai kamatemelést már beárazták, annak várhatóan nem lesz komolyabb hatása, érdekesebb lehet, hogy a decemberi kamatemelésről, illetve a jövő évi lépésekről közöl-e valamit a Fed.

A nemzetközi hangulatnak megfelelően a hazai részvényindex hullámzott, végül kisebb pluszban zárt, a vezető részvények közül csak a Mol tudott emelkedni - jelezte.

A Mol 52 forinttal, 1,82 százalékkal 2910 forintra erősödött, 1,5 milliárd forintos forgalomban.

Az OTP-részvények ára 10 forinttal, 0,10 százalékkal 9840 forintra csökkent, forgalmuk 3,3 milliárd forintot tett ki.

A Magyar Telekom árfolyama 4,50 forinttal, 1,13 százalékkal 394 forintra esett, forgalma
velemenyezd, 2018. szeptember 26. szerda, 18:18
1/10
Képek, videók
Virágmintás mobiltartó
noemiruszo
2013. december 01. vasárnap, 16:59
Pink hologrammos mobiltar
noemiruszo
2013. december 01. vasárnap, 16:57
Mobiltaró műbőr hatású
noemiruszo
2013. december 01. vasárnap, 16:51
mobiltartok 3879.JPG
harcos
2013. június 15. szombat, 21:59
mobiltartó
ircsi61
2011. május 29. vasárnap, 22:51
mobiltartó1 3.jpg
kujbusne
2010. december 31. péntek, 20:53
mobiltartók
agili
2010. április 08. csütörtök, 18:18
mobiltartók
talamusz
2009. november 21. szombat, 14:20
mobiltartóm.jpg
agili
2009. szeptember 30. szerda, 19:59
mobiltartó_3.jpg
agili
2009. szeptember 30. szerda, 19:59
mobiltartó_2.jpg
agili
2009. szeptember 30. szerda, 19:59
mobiltartó.jpg
agili
2009. szeptember 30. szerda, 19:59
Revel.Arcadia.Granite. jpg
kathyvp
2018. július 07. szombat, 10:57
Gránit-szobor 01.jpg
chillik
2017. október 02. hétfő, 05:07
Gránit-szobor 02.jpg
chillik
2017. október 02. hétfő, 05:07
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.