Belépés
2019. január 16. szerda | 3. hét | 16. nap | 02:50 | Gusztáv
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Meglepetésekkel készül a Család-barát magazin a tizedik születésnapon
A nézők betekinthetnek a kulisszák mögé, találkozhatnak többek között Halász Judittal, Szulák Andreával, Vastag Csabával, visszatekintést láthatnak az elmúlt tíz év legfelemelőbb pillanataiból, valamint több száz adag étel is készül a tápióvidéki hagyományőrzők segítségével - hangsúlyozta Gáspár Monika, a műsor vezető szerkesztője az MTI-nek.

A tizedik születésnapon az őrbottyáni Fogyatékkal Élők Református Otthona lakóihoz juttatják el a felajánlott egytálételt - hívta fel a figyelmet a vezető szerkesztő.

A jubileumi adásban a Felvidékről, Vajdaságból és Böjte Csaba testvér vezetésével Déváról is érkeznek meghívottak. Szilágyi Tibor Kossuth-díjas színművész meglepetésversét adja elő, míg a meghívott gyerekek születésnapi tortát is készítenek - sorolta a szombati adás programjait a vezető szerkesztő.

A különleges napon a négy műsorvezető - Novodomszky Éva, Somogyi Dia, Csalami Csaba és Kolozsi Kilián - együtt vezeti az adást és a műsorral egyidős gyermekek is szerepelnek a meghívott
velemenyezd, 2018. január 30. kedd, 13:33
Kárpátaljára vitt segélyszállítmányt a Magyar Református Szeretetszolgálat
Az adományokat egy mozgássérült egyesület tagjai, egy katonai kórházban ápolt, a kelet-ukrajnai fronton megsebesült katonák, valamint egy fogyatékossággal élőket befogadó lakóotthon ápoltjai kapták meg a szeretetszolgálat munkatársaitól.

A Beregszászról induló adománykörút első állomása a helyi mozgássérült egyesület székháza volt, ahová a tartós élelmiszeren kívül tisztálkodási szereket, valamint Kárpátaljai Református Egyház sütödéjében készített kenyeret szállították. Az adományokat Zán Fábián Sándor püspök és Nagy Béla egyházkerületi főgondnok részvételével osztották ki az egyesület negyven mozgássérült tagjának, majd az egyház vezetői Babják Zoltánnal, Beregszász polgármesterével egyeztettek a segítségnyújtás további lehetőségeiről.

A mintegy 2-3 tonna, több millió forint értékű adomány másik részének a munkácsi katonai kórház ápoltjai örülhettek. Jarema Beker alezredes, a kórház parancsnoka közlése szerint a kelet-ukrajnai harcok kirobbanása óta mintegy hétszáz katonát ápoltak, jelenleg
velemenyezd, 2015. február 11. szerda, 20:34
A hitleri eutanáziaprogram áldozatairól emlékeztek meg Debrecenben
otthon vezetője elmondta: a programban vándorkiállítást indít útjára a népirtás elfeledett áldozatairól a Kézenfogva Alapítvány, a projektpartnerek nemzetközi konferenciákat és workshopokat rendeznek, illetve tananyagot dolgoznak ki középiskolásoknak és értelmi fogyatékos tanulóknak.

Ezekkel a könyvekkel az osztályfőnöki, történelem-, illetve a hit- és erkölcstanórákon találkozhatnak majd a diákok - fűzte hozzá Győri Zsófia, kiemelve: a program célja, hogy a visszaemlékezésen túl segítse a fogyatékkal élők társadalmi integrációját a többségi társadalom érzékenyebbé tételével, illetve a fogyatékosok értékeinek felmutatásával. A programban a fogyatékosok társadalmi megítélése mellett elsősorban a középiskolások nyitottságát vizsgálják majd.

Giflo Péter, a Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségéért Közhasznú Nonprofit Kft. programiroda vezetője példaértékűnek nevezte a program megvalósulásának érdekében létrejött összefogást. Elmondta: szervezetük a tananyag kidolgozásban, a programok koordinálásában
velemenyezd, 2013. december 13. péntek, 20:07
Hetvenkét órán át tartó önkéntes akció kezdődött országszerte
Az akciót a programot szervező Ökumenikus Ifjúsági Alapítvány indította el az ország számos pontján rendezett megnyitó ünnepségekkel. A budapesti esemény az Erzsébet téren zajlott, ahol a programon résztvevők és az arra járó vállalkozó kedvűek lefestették a park megviselt állapotban lévő padjait.

A három nap alatt lesznek, akik fogyatékkal élők otthonába látogatnak el, kerekesszékesekkel kirándulnak, elhagyatott temetői sírokat gondoznak, kórházban lévő gyerekekkel foglalkoznak, de játszótér-felújítás, különböző kertrendezési, festési és szemétszedési munkák is szerepelnek a feladatok között - közölte Radványi Benedek, a program főkoordinátora az Erzsébet terén tartott sajtótájékoztatón.

Az önkéntesek kisebb vagy nagyobb csoportokban regisztrálhattak az alapítvány oldalán, majd a koordinátorok a jelentkezők életkorát, munkabírását és egyéb szempontokat figyelembe véve választották ki számukra azokat a feladatokat, amelyeket a 72 óra alatt el fognak végezni - mondta el Radványi Benedek, aki
velemenyezd, 2012. október 11. csütörtök, 19:03
Képek, videók
Zaklatas_meglepetesekk el.
fulgytvn
2008. szeptember 28. vasárnap, 13:50
zaklatas_meglepetesekk el.
ticsi83
2008. szeptember 05. péntek, 16:55
születésnapon
orban47
2015. október 19. hétfő, 18:38
Születésnapon
bajzaknemarti
2007. július 26. csütörtök, 22:36
barátok, család, szerelem
yvett789
2015. május 27. szerda, 20:05
0 van család, barátok....
lovaszmarika
2012. augusztus 31. péntek, 12:57
Drága barátnőm a családjá
etuka
2009. október 05. hétfő, 11:36
A család barátja!
joey71
2008. január 12. szombat, 15:35
Család és a barátnőm
bmelitta
2008. január 03. csütörtök, 16:04
Családom és barátaim
anitanemeti
2007. október 14. vasárnap, 14:19
ENDREI JUDITTAL
aszaloijani
2013. augusztus 19. hétfő, 19:39
Judittal
orban47
2013. február 02. szombat, 10:25
Judittal, Monoron
orban47
2013. január 29. kedd, 17:23
Judittal, szülinapon
orban47
2011. október 06. csütörtök, 05:16
Zsuzsival, Judittal
orban47
2011. július 28. csütörtök, 12:46
Címkék
kelet-ukrajnai harcok, meghívott gyerekek, program megvalósulásának, hitleri eutanáziaprogram, műsorral egyidős, park megviselt, Böjte Csaba, Ökumenikus Ifjúsági Alapítvány, Kézenfogva Alapítvány, szeretetszolgálat munkatársaitól, tizedik születésnapon, önkéntesek kisebb, kelet-ukrajnai fronton, arra járó, Jarema Beker, katonai kórházban,
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.