Belépés
2020. január 21. kedd | 4. hét | 21. nap | 13:16 | Ágnes
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Csodálatos képek a Feltétel Nélküli Szeretetről
CSODÁLATOS KÉPEK A FELTÉTEL NÉLKÜLI SZERETETRŐL

Csodálatos képek a Feltétel Nélküli Szeretetről - Nick Vujicic

Az itt látható képeket Nick Vujicic osztotta meg Facebook oldalán

Engem megérintett...

hiszen mindannyian ezt a feltétel nélküli szeretetet, örömet, boldogságot keressük, melyet ezeken a képeken megtalálunk.

Szívből kívánom nekik, hogy a pici pocaklakó egészsége és érkezése beragyogja
menusgabor, 2019. november 24. vasárnap, 15:45
Átadták a Szent Erzsébet rózsája-díjat
mondta. "Legyünk bátor követői a szeretetnek, amit Szent Erzsébet mutat meg nekünk", mert semmire sincs nagyobb szükség a mai világban, mint a szeretetre - tette hozzá az MKPK elnöke.

Erdő Péter bíboros, esztergom-budapesti érsek levélben köszöntötte az est résztvevőit. Azt írta: a jó szívvel adott anyagi segítség, a másokért végzett szolgálat "átlényegül, magasabb szintre emelkedik, a legtisztább és örökre megmaradó erény, a szeretet kifejezésévé válik". A Szent Erzsébet rózsája-díj erről az örök szeretetről tesz tanúságot. Erre a példára nemcsak a szegényeknek és elesetteknek van szükségük, "hanem mindannyiunknak, mert erősíti a hitünket, hogy értelmes, értékes, örökre szóló ajándék az életünk" - fogalmazott a bíboros.

A felolvasott laudáció szerint Erős Klára több mint húsz éve a Szombathelyi Egyházmegyei Karitász önkéntes munkatársa, kezdetben Szentgotthárdon dolgozott, jelenleg a körmendi karitászcsoport vezetője. A hét minden napján élelmiszert juttat el a rászorulóknak, részt vesz a helyi
velemenyezd, 2019. november 19. kedd, 20:43
Pár gondolat a SZERETETRŐL
PÁR GONDOLAT A SZERETETRŐL, AHOGYAN ÉN ÉRZEM, ÉLEM.

Rájöttem, hogy amióta nem az eszemmel - az egommal - szeretek, egészen másképpen szeretek.
Ez pedig azt jelenti, hogy ilyenkor a szívemmel szeretek.

Megtapasztaltam, hogy ez a legfontosabb érzés az életemben - ehhez kapcsolódik az öröm, a boldogság, a harmónia.

Nem várni, hanem adni kell a szeretetet, mégpedig állandóan kisugározva azt.
Aki képes szeretni, szeretetet adni, kisugározni, aki képes másokra figyelni - az százszorosan kapja vissza, részesül maga is benne, megfürdik a szeretet sugarában.
Ez azért lehetséges, mert a jó vonzza a jót - minden energiát bocsát ki, s vonzzák egymást. Jól mutatja ezt be a Vonzás törvénye című mű is. A szeretet bevonzza és maga köré gyűjti a szeretetet, s ezáltal a szeretetet adó a környezetét is javítja, jobbá lesznek körülötte az emberek.
Olyan boldog voltam, amikor egyik nap azt mondták nekem, hogy szeretetem által jobb ember lett az, aki vette, magába
taltos1, 2018. március 16. péntek, 23:06
..a szeretetről..
"Azt gondolom, fel kellene fedeznünk az emberi kapcsolatok szépségét, újra meg kellene tanulnunk ölelni, ölelni szavakkal, cselekedetekkel, jósággal, jóindulattal. Ahelyett, hogy teletömnénk bevásárlókosarainkat minden földi jóval, meg kellene tanulnunk önmagunkat szeretni, és ezen keresztül eljutni a másik ember őszinte, feltétel nélküli szeretetéig."...
/Simon András/
bozsanyinemanyi, 2018. február 12. hétfő, 19:47
Okt.29.SZENTHÁROMSÁG ÜNNEPE UTÁN 20. (BIBLIA) VASÁRNAP
az igazságtalanul elítélt nem forralna bosszút. A történet mindig azzal "kezdődik", hogy valaki visszaüt, s ha nem ütne vissza, ha megbocsátana, a színpadi szerzők elveszítenék kenyerüket. Nem tudnák folytatni, mert "boldog népeknek nincs történetük".

Jézus példázata folytatódik, elsősorban a szolga számára. A történteket haragra gerjedt szolgatársak jelentették uruknak. Ezen ne csodálkozzunk! Kívülállók számára éppen az a felháborító, ha mi, Krisztust követők szépen tudunk beszélni a szeretetről, csak éppen nem gyakoroljuk, ha a megbocsátásról prédikálunk, s ugyanakkor gyűlölködünk. Magától értetődő, hogy az átlagnál magasabb rendű erkölcsiséget hirdető életét bárki Krisztus mércéje szerint kéri számon.

Az úr haragja most már csillapíthatatlan. Gonosznak nevezi kérlelhetetlen szolgáját, feltett kérdésére már nem is vár választ. A szolgát most már visszavonhatatlanul oda küldi, ahová az küldte társát. Ott kell maradnia, amíg minden tartozását vissza nem fizeti.

Ám miből
ronix, 2017. október 29. vasárnap, 17:43
Az Oroszlán című filmet levetítik a davosi Világgazdasági Fórum résztvevőinek
davosi bemutató az ENSZ fenntartható fejlődéssel kapcsolatos globális céljaira akarja felhívni a figyelmet. A programot 2015-ben fogadta el 193 ország vezetője az ENSZ közgyűlésén - ismertette a deadline.com csütörtökön.

A célkitűzések között szerepel a rendkívüli szegénység felszámolása és a klímaváltozás elleni küzdelem is.

Az Oroszlán című film producerei, Iain Canning, Emile Sherman és Angie Fielder közleményükben úgy fogalmaztak: "Az alkotásnak sok fontos üzenete van a feltétel nélküli szeretetről és elfogadástól az olyan világméretű problémákig, mint a szegénység és az Indiában eltűnő gyermekek megdöbbentően magas száma".

A producerek megtisztelőnek nevezték, hogy a davosi globális platform résztvevőivel is megoszthatják ezt a történetet, mivel az a céljuk, hogy a nézőket tettekre bíztassák. "Nem számít, milyen apró egy-egy elmozdulás, ha a hatása jó irányba változtat a világon" - írták.

A négy Golden Globe-díjra és öt Bafta-díjra jelölt Oroszlán című filmet Dev Patel, Rooney Mara,
velemenyezd, 2017. január 12. csütörtök, 13:02
A kórházi reggeli – egy történet a tiszta szeretetről
A legtöbb ember azt gondolja magáról, hogy képes őszintén szeretni a párját, a gyerekét, a barátait. Hiszen rendkívül sokat képes adni, ha a másik ember értékeli ezt. De vajon tényleg erről szól a szeretet? Nemrég olvastam egy rövid történetet, ami sokak számára elgondolkodtató lehet.

Mozgalmas reggel volt a kórházban. A várótermek zsúfolásig megteltek betegekkel, ápolók és orvosok rohangáltak a folyosókon egyik kórteremtől a másikig, és még aki előre egyeztetett időpontra jött vizsgálatra, az is jókora csúszásra számíthatott.
Fél 9 körül egy idős bácsi lépett be a váróterembe. 80 éves is elmúlhatott már, de jól tartotta magát. Nem akart leülni, helyette láthatóan nyugtalan arccal az óráját nézegette. Az egyik nővér, aki pár percig fellélegezhetett a hajtásban, észrevette a feszülten ácsorgó bácsit, és mivel tudta, hogy jó eséllyel csak órák múlva kerülne sorra, odament hozzá és behívta a vizsgálóba.

Az állapota egyáltalán nem volt kritikus, csak a hüvelykujjából
lenke1964, 2016. április 24. vasárnap, 12:13
A szeretetről idézetek
Ha tudsz, segíts másokon. Ha nem, legalább ne árts nekik
A szeretet annak a képessége, hogy megengedem azoknak, akik fontosak számomra, hogy olyanok legyenek, amilyenek lenni szeretnének, függetlenül attól, hogy az engem boldoggá tesz vagy sem. (Dr. Wayne Dyer)

***

A szeretet sosem megy sehová belőlünk, csak elveszítjük a vele való kapcsolatot. (Byron Katie)

***

Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz. (Dr. Wayne Dyer)

***

Ha búcsút mondasz régi terveidnek, az elméd azon nyomban megtelik új lehetőségekkel. (Byron Katie)


Nem azzal lelsz lelki békére, ha átrendezed életkörülményeidet, hanem ha fölismered, hogy ki is vagy valójában, a legmélyebb szinten. (Eckhart Tolle)

***

Semmit sem kell birtokolnod ahhoz, hogy bőségben érezhesd magad, ha viszont folyamatosan így érzel, akkor szinte bizonyos, hogy dolgok
lovaszmarika, 2015. december 13. vasárnap, 17:15
Einstein valóban materialista tudós volt ?
Sode01,
Einstein nem pusztán az emberi érzés hatalmát ismerte fel. Az legtöbb ember által ismert (és érzett) szeretet, érzelmi állapotokon alapszik, adok-kapok elvű, és kisajátításra épülő egós tevékenység, ami csak bizonyos körülmények megléte esetén működik.
Einstein pedig itt arról a Szeretetről beszél, ami a Mindenséget irányítja, és a Mindenség alapja. Vagyis a feltétel nélküli szeretetről, amelynek nincs oksági alapja, nem kér cserébe semmit, nem vár el semmit, és nem köthető elmebéli tevékenységhez. Ez a Szeretet egy olyan forrásból ered, ami túl van minden okságon, minden gondolaton, minden intellektuson.
Természetesen én sem egy szakállas, vénséges lénynek tulajdonítom ezt. :)
Ez a Szeretet egy ERŐ, ami benne létezik mindenben létező dologban ...... és amit 100 emberből jó ha 4-5 ember képes fellelni és megélni önmagában ...... pedig AZ ott van ...... csupán az elme (az intellektus) korlátai teszik elérhetetlenné a legtöbbekben.
seventhson, 2015. augusztus 05. szerda, 10:51
A szeretethiány lelki és testi következményei
Hajszoljuk a sikert, a pénzt és közben elfelejtjük a legfontosabbat. Megfeledkezünk a legnagyobb kincsről, a szeretetről. A szeretethiány népbetegség. A szeretethiánynak szövődményei vannak. Nem csak lelki, hanem testi szövődményei. A szeretethiány lelki vonzata a magány ? vagy épp fordítva, a magány hozza magával a szeretethiányt?

Hol romlott el a dolog?

Ott, hogy már gyerekkorban csak arra koncentrált szüleink generációja, hogy a gyerek sikeres legyen. A lehetőségek adása közben elfelejtettük, hogy a szülő akkor tesz a legtöbbet gyerekéért, ha szereti, és ha ki is mutatja azt.
A szeretet nem egyenlő a lehetőségek megteremtésével. Így a szeretet, annak kimutatása az első helyről hátrébb sorolódott. Az a gyerek, aki nem érzi szülei szeretetét, nem tanulja meg annak természetét, és így nem tudja tovább adni saját gyerekének. Tehát, az értékrend az, ami változott.

Új szeretetnyelv - a megfelelés

A gyerek akkor kap elismerést szüleitől, ha valami jót,
suzymama, 2015. augusztus 03. hétfő, 19:03
Létezik a lélek?
szeretetet.

- a halálon túli életben a kommunikáció telepatikus. Nincs szükség a kimondott szóra, hisz minden körülötted zajlik. Minden benned felmerülő kérdésre rögtön telepatikus választ kapsz.

- az ottani szeretet annyira végtelen, hogy az emberi képzelőerővel felfoghatatlan. Mindig biztonságban vagy, sosem vagy egyedül, Isten tökéletes és feltétel nélküli szeretete árad a lelkek felé.

- kétségtelen, hogy a szeretet minden dolog alapja. Nem valami absztrakt szeretetről van szó, hanem olyan szeretetről, amelyik nem ismeri a féltékenység, az egoizmus fogalmát, és feltétel nélküli.

- ez a valóságok valósága, és senki nem tudja teljes bizonyossággal megérteni, hogy ki vagyunk, amíg ebben meg nem merítkezett.

A kóma ideje alatt Eben Alexander neocortexje, azaz az úgy agykérge egyáltalán nem működött, így semmiféle tudományos magyarázat nincs a
tinka1951, 2015. május 23. szombat, 17:47
A szeretethiány lelki és testi következményei
A szeretethiány lelki és testi következményei

Hajszoljuk a sikert, a pénzt és közben elfelejtjük a legfontosabbat. Megfeledkezünk a legnagyobb kincsről, a szeretetről. A szeretethiány népbetegség. A szeretethiánynak szövődményei vannak. Nem csak lelki, hanem testi szövődményei. A szeretethiány lelki vonzata a magány ? vagy épp fordítva, a magány hozza magával a szeretethiányt?

Hol romlott el a dolog?

Ott, hogy már gyerekkorban csak arra koncentrált szüleink generációja, hogy a gyerek sikeres legyen. A lehetőségek adása közben elfelejtettük, hogy a szülő akkor tesz a legtöbbet gyerekéért, ha szereti, és ha ki is mutatja azt.
A szeretet nem egyenlő a lehetőségek megteremtésével. Így a szeretet, annak kimutatása az első helyről hátrébb sorolódott. Az a gyerek, aki nem érzi szülei szeretetét, nem tanulja meg annak természetét, és így nem tudja tovább adni saját gyerekének. Tehát, az értékrend az, ami változott.

Új szeretetnyelv - a
horvathnemagdi, 2015. április 16. csütörtök, 09:00
1/7
Képek, videók
0 a a szeretetről kép éss
lovaszmarika
2019. november 25. hétfő, 18:30
0 a szeretetről f42.jpg
lovaszmarika
2018. október 31. szerda, 11:05
Ismét a szeretetről
anna4459
2018. április 30. hétfő, 20:24
márai a szeretetről.jpg
menusgabor
2017. augusztus 19. szombat, 18:21
Szeretetröl
csalogany13
2017. március 19. vasárnap, 14:30
IDÉZET SZERETETRŐL.jpg
gosztmagdi
2017. március 05. vasárnap, 15:40
AE A szeretetről.gif
sz719eszter
2016. december 03. szombat, 09:55
szeretetrol.jpg
lilagondolatok
2016. január 13. szerda, 12:27
m_a szeretetről jpg
erzsikepuskas
2016. január 11. hétfő, 14:27
m_szeretetről jpg
erzsikepuskas
2016. január 02. szombat, 20:34
a feltétel nélküli.jpg
sz719eszter
2018. szeptember 06. csütörtök, 11:51
Feltétel nélküli barátság
anci-ani
2012. június 27. szerda, 09:32
Feltetel_nelkuli,,.jpg
mailona
2010. december 03. péntek, 23:29
Feltetel_nelkuli.png
mailona
2010. november 30. kedd, 18:19
Feltétel nélküli szeretet
mharpia
2009. március 14. szombat, 22:01
Címkék
emberi érzés, példára nemcsak, óráját nézegette, egoizmus fogalmát, körmendi karitászcsoport, Szombathelyi Egyházmegyei Karitász, gyerek sikeres, Eckhart Tolle, Erdő Péter, legmélyebb szinten, Nick Vujicic, vele való, nézőket tettekre, szülő akkor, szeretet kifejezésévé, ottani szeretet,
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.