Belépés
2019. augusztus 25. vasárnap | 34. hét | 237. nap | 17:42 | Lajos, Patrícia
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Folsavval - Parkinson kór ellen
az oka. A legújabb kutatások alapján Dr. Mattson feltételezése szerint megfelelő mennyiségű folsav bevitele - akár étkezéssel, akár gyógyszeres pótlással - jótékony hatással lehet a korosodó emberi agyra, és segíthet megvédeni azt az Alzheimer-kórtól és más idegrendszeri rendellenességektől.

A zöldségek, a citromfélék, a teljes kiőrlésű gabonából készült kenyér, a szárazbab mind igen jó forrásai ennek a fontos vitaminnak (lsd.: napi ajánlott bevitel). 1996-tól kezdve a Food and Drug Administration (Élelmezési- és Gyógyszeripari Hatóság) megköveteli a kenyér, a gabonapelyhek, a liszt, a kukorica, a tésztafélék, a rizs és a gabonából készült élelmiszerek folsavval történő gazdagítását.

Mivel a Parkinson-kór első tünetei néha csak igen hosszú idő után jelentkeznek, a kutatók szerint évekbe telhet mire az élelmiszereknek ezzel a vitaminnal történő gazdagítása észrevehetően csökkenti az ilyen megbetegedések számát.

A Parkinson-kór először az agy olyan területein jelenik meg, amik
pacsakute, 2019. március 14. csütörtök, 11:22
Veszteségei miatt várhatóan újabb megszorításokra kényszerül az izraeli Teva
Amerikai piaci bevezetése után huszonegy évvel a U.S. Food and Drug Administration (Amerikai Élelmiszer-, és Gyógyszer Ellenőrző Hatóság) kedden engedélyezte a sclerosis multiplex betegségre felírható COPAXONE gyógyszer generikus változatának eladását a Mylan N.V. nevű amerikai gyógyszergyárnak. Ráadásul csütörtökön a holland Synthon és az amerikai Alvogen vállalat is hasonló engedélyt szerzett a generikus verzió huszonhét európai országban történő forgalmazására.

A Tevában kifejlesztett gyógyszer generikus kiváltóinak megjelenésével a gyógyszergyár elveszítheti bevételeinek jelentős részét. Az idei második negyedévében a Teva eladásainak tizennyolc, és nettó nyereségének negyvenöt százalékát a COPAXONE-ból nyerte, ezért e gyógyszer konkurenciájának megjelenése a Háárec szerint drámai hatással bír a vállalatra.

Az izraeli gyógyszergyár erősen függ ettől a termékétől, s az utóbbi évtized rendkívüli erőfeszítéseinek dacára nem sikerült újabb, saját készítményt kifejlesztenie helyette.
velemenyezd, 2017. október 08. vasárnap, 15:52
A dehidratációról
Dr. Fereydoon Batmanghelidj szerint a dehidratáció a mögöttes oka sok krónikus ?betegségnek?.
A víz, só és ásványi anyagok megfelelő bevitele megelőzheti a betegségek kialakulását, illetve visszafordíthat már megtörtént károsodásokat.
Az úgynevezett ?modern? gyógyászat még mindig a vírusokat és a géneket hibáztatja a degeneratív állapotok nagy része miatt, és a gyógyszeripar dollármilliókat vesztene, ha az emberek a víz természetes gyógyító tulajdonságára támaszkodnának a drága és mérgező gyógyszerek helyett.

Olvass tovább: A legtöbb betegségünk azért alakul ki, mert nem iszunk elég tiszta vizet ? mondja egy orvos

A cikk itt folytatódik:

A víz egészségre gyakorolt hatásáról, a dehidratációról, a vízivás fontosságáról, a víz szerepéről egészségünk megőrzésében és a gyógyításban, illetve a betegségek kialakulásáról a dehidratáció miatt egy iráni születésű orvos Dr. Fereydoon Batmanghelidj korszakalkotó felfedezéseket tett.

Dr. Fereydoon Batmanghelidj
lovaszmarika, 2017. augusztus 17. csütörtök, 11:59
Rákkeltő anyagokat mutattak ki tusfürdőben
semmilyen módon nem szerepel az összetevők között. Egy új szabályozás változtathat ezen.

Több kozmetikai termékről is kiderült a közelmúltban, hogy kisebb-nagyobb dózisban egészségtelen, sőt akár rákkeltő anyagokat is tartalmaz. Írtunk már a triklozán tartalmú kozmetikumok egészségkárosító hatásairól, illetve a dezodorokban található endokrin diszruptorokról is, ezúttal pedig az 1,4-dioxán ügye került az USA-ban működő élelmiszer- és gyógyszer-engedélyeztetési hivatal (Food and Drug Administration, röviden FDA) elé.

Több veszélyes, akár daganat kialakulását elősegíthető anyagot is szervezetünkbe juttathatunk a dezodorunk által. Bizonyos összetevőkről még csak tudomásunk sem lehet, mert nem hozzák őket nyilvánosságra. Erről az alábbi cikkünkben írtunk bővebben!
A címke sem árulkodik róla

Az 1,4-dioxán egy vízben könnyen oldódó vegyület, amely számos tisztálkodási eszközben megtalálható a sampontól a tusfürdőn át egészen a folyékony szappanokig. Szennyezőanyagként,
horvathnemagdi, 2017. április 20. csütörtök, 16:32
Nem vásárolhatnak e-cigarettát a tizennyolc éven aluliak az Egyesült Államokban
Az amerikai élelmiszer- és gyógyszerbiztonsági hivatal (Food and Drug Administration, FDA) emellett követeli a gyártóktól, hogy mutassanak be felülvizsgálatra termékmintákat - írja a BBC hírportálja.

Az új szabályzat a szivarokra, a pipadohányra és a vízipipára is vonatkozik.

Az elektromos cigarettát előszeretettel használják azok a dohányosok, akik próbálnak leszokni káros szenvedélyükről.

Sylvia Burwell egészségügyi és szociális miniszter közlése szerint az új törvény létrejötte "fontos lépés a dohánymentes generációért vívott harcban". Hozzátette: "Segít abban, hogy lépést tartsunk a piac változásaival, és olyan szabályokat alkossunk, amelyek megvédik gyermekeinket, és megfelelő információval szolgál a felnőtteknek ahhoz, hogy megfontolt döntéseket hozzanak".

Az FDA nemrég végzett kutatása szerint az e-cigaretta népszerűsége megnőtt a középiskolás diákok körében: 2011-ben még mindössze 1,5 százalékuk használta, 2015-ben azonban már 16 százalékuk. A vízipipa népszerűsége is
velemenyezd, 2016. május 06. péntek, 15:45
A fájdalomba nem kell belenyugodni, van megoldása.
PowerStrips tapasz, a gyors és hatékony fájdalomcsillapító
PowerStrips tapasz
Az első számú termék a fájdalomcsillapító szeretet tapasz, a PowerStrips. Természetes, egyedülálló, gondosan ellenőrzött anyagokból álló öntapadó tapasz, amit a bőrre felragasztva fejti ki a hatását. A bőrön felszívódva szinte teljes hatékonysággal működik és nincsenek mellékhatásai. Kikerüli az emésztőrendszer bizonytalan felszívódási fázisait. Támogatja a szervezet egyensúlyának helyreállítását, energetizál, segíti az öngyógyító folyamatokat.
Elsősorban a fájdalom enyhítésére, esetleges megszüntetésére lett kifejlesztve, de összetételénél fogva egyéb közérzet javító hatásokkal is rendelkezik. Érdemes kipróbálni.
A bőrre ragasztva a PowerStrips tapasz nagyon rövid idő alatt csillapítja a fájdalmat. A tapasz 2 - 3 napig is kifejti hatását. Nyugodtan lehet vele zuhanyozni, fürödni.
Nem terheli az emésztőrendszert, nem károsítja a gyomor nyálkahártyát és a májat. Sőt a hatását nem befolyásolja az
sunkata, 2015. december 20. vasárnap, 03:48
Egy orvos története, aki szembeszállt a gyógyszeriparral.
Egy iráni születésű orvos Dr. Fereydoon Batmanghelidj szembeszállt a gyógyszeripari elnyomással, mert elszakadt az egyetemi tananyagoktól és áttörő felfedezéseket tett a víz emberi testben betöltött szerepével kapcsoltban.
Jó, jó mondhatnánk, mindenki tudja, hogy vizet kell inni. Nincsen ebben semmi új. De azt tudja-e mindenki, hogy a víz gyógyír a következő betegségekre: fejfájás, testi fájdalom, szívrendszeri és vérnyomás problémák, reumatikus panaszok, túlsúly, asztma, tüdőbetegségek, különféle gyulladásos folyamatok, vese- és vizelési betegségek, anyagcsere- és emésztési zavarok, aranyér, cukorbetegség, székrekedés, mindenfajta szembetegség, daganatok, menstruációs rendellenesség, orr, fül, gége betegségek, AIDS és rák.
Dr. Fereydoon Batmanghelidj hihetetlen története úgy kezdődött, hogy az 1979-es iráni forradalom alatt, mint politikai foglyot majd három évre börtönben zárták. Itt volt alkalma fedezni a
klementinagidro, 2015. augusztus 24. hétfő, 14:50
Ez az orvos szembeszállt a gyógyszeriparral
Mindig voltak és lesznek orvosok, akik használják a józan eszüket és nem vesznek mindent készpénznek, amit megtanítottak nekik az egyetemen, hanem saját megfigyeléseket és kutatásokat végeznek.

Egy iráni születésű orvos Dr. Fereydoon Batmanghelidj szembeszállt a gyógyszeripari elnyomással, mert elszakadt az egyetemi tananyagoktól és áttörő felfedezéseket tett a víz emberi testben betöltött szerepével kapcsoltban.
Jó, jó mondhatnánk, mindenki tudja, hogy vizet kell inni. Nincsen ebben semmi új. De azt tudja-e mindenki, hogy a víz gyógyír a következő betegségekre: fejfájás, testi fájdalom, szívrendszeri és vérnyomás problémák, reumatikus panaszok, túlsúly, asztma, tüdőbetegségek, különféle gyulladásos folyamatok, vese- és vizelési betegségek, anyagcsere- és emésztési zavarok, aranyér, cukorbetegség, székrekedés, mindenfajta szembetegség, daganatok, menstruációs rendellenesség, orr, fül, gége
klementinagidro, 2015. augusztus 22. szombat, 19:17
Fájdalom és szeretet tapasz
PowerStrips

Az FGXpress PowerStrips tapasza nagyon rövid idő alatt csillapítja a fájdalmat, a tapasz 2 - 3 napig is kifejti hatását a bőrre ragasztva.

A hagyományos tablettákkal szemben - mivel a PowerStrips tapasz természetes anyagokból készül - nem terheli az emésztőrendszert, nem károsítja a gyomor nyálkahártyát és a májat.
Nem fogja elfelejteni bevenni, nem kell lenyelni, ami sokaknak gondot okoz, a bőrre ragasztva hosszan tartó hatása folyamatos.
FGXpress PowerStrips tapaszt nagyon sokféle probléma kezelésére felhaszálhatja:

A PowerStrips nagyon gyorsan feloldja az izomzat feszültségét.
Gyulladások esetén a PowerStrips megszünteti a fájdalmat - pl. mandula (torok) gyulladáskor, homloküregi fájdalomnál, középfültő gyulladásnál, nátha esetén, fejfájáskor és migrén esetén, köhögés és hörghurut gyulladáskor.
Javítja a látást.
A sebek gyógyulását,- és a bőr regenerálódását gyorsítja.
A PowerStrips
sunkata, 2015. augusztus 07. péntek, 07:30
Ez az orvos szembeszállt a gyógyszeriparral: betegeinek vize
Ez az orvos szembeszállt a gyógyszeriparral: betegeinek vizet adott és meggyógyultak!


Mindig voltak és lesznek orvosok, akik használják a józan eszüket és nem vesznek mindent készpénznek, amit megtanítottak nekik az egyetemen, hanem saját megfigyeléseket és kutatásokat végeznek.

Egy iráni születésű orvos Dr. Fereydoon Batmanghelidj szembeszállt a gyógyszeripari elnyomással, mert elszakadt az egyetemi tananyagoktól és áttörő felfedezéseket tett a víz emberi testben betöltött szerepével kapcsoltban.

Jó, jó mondhatnánk, mindenki tudja, hogy vizet kell inni. Nincsen ebben semmi új. De azt tudja-e mindenki, hogy a víz gyógyír a következő betegségekre: fejfájás, testi fájdalom, szívrendszeri és vérnyomás problémák, reumatikus panaszok, túlsúly, asztma, tüdőbetegségek, különféle gyulladásos folyamatok, vese- és vizelési betegségek, anyagcsere- és
irmus, 2015. július 22. szerda, 14:25
Száműzik a transzzsírsavakat az amerikai élelmiszerekből
Az amerikai élelmiszer- és gyógyszerbiztonsági hivatal (Food and Drug Administration, FDA) rendeletében hangsúlyozza: a részlegesen hidrogénezett növényi olajok fogyasztásának biztonsága "nem általánosan elismert", ezért az amerikaiak egészsége - különösen a szív kímélése - érdekében kivonják az élelmiszerforgalomból.

A transzzsírsavakra vonatkozó információt már 2006-tól kötelező volt feltüntetni az élelmiszerek címkéjén, de egészségügyi szakemberek szerint az amerikaiak még így is túl sokat fogyasztanak belőle - adta hírül a BBC News.

A címkézés kezdete óta az FDA becslései szerint az Egyesült Államokban 78 százalékkal csökkent transzzsírsavak fogyasztása, mely az 1970-es évektől emelkedett meg, amikor a margarin népszerű lett. A népszerű ételek közül nagyobb mennyiségű transzzsírsavat tartalmazhat többek között a sült burgonya és a sült hús, valamint a sütemények cukorbevonata.

Az olajok hidrogénezése megnöveli a termékek eltarthatóságát és ízstabilitását, továbbá megemeli a zsírok
velemenyezd, 2015. június 17. szerda, 11:52
1/4
Képek, videók
Administrator.png
felbersandor
2010. február 23. kedd, 08:15
Administrator3.png
felbersandor
2010. február 23. kedd, 08:15
Administrator2.png
felbersandor
2010. február 23. kedd, 08:15
Hatosával
sarkadykati
2010. november 25. csütörtök, 02:16
Biblia kutatás
sacimama
2015. július 14. kedd, 00:55
kutatás csonti után
agica2004
2013. november 10. vasárnap, 18:58
Kóta Béla kutatás közben.
rozsmalom
2013. május 01. szerda, 08:21
Kutatási hipotézisek
furaila
2013. január 14. hétfő, 23:04
légi kutatás-mentés.jpg
agica2004
2011. június 24. péntek, 12:30
kutatas.JPG
yuzanna
2008. január 15. kedd, 11:06
kutatás
koromoto
2006. augusztus 09. szerda, 11:49
1960vizibicikli a Koroson
relisisi
2015. március 24. kedd, 14:27
Nyárutó a Fehér Kőrösön.j
szalai0913
2010. augusztus 30. hétfő, 21:40
Vashidacska a Kőrösön...
caris11935
2009. október 05. hétfő, 15:18
Hid a Körösön 2..jpg
molnarjulia
2009. október 03. szombat, 17:33
Címkék
termékek eltarthatóságát, elektromos cigarettát, amerikai élelmiszer-, középiskolás diákok, szív kímélése, élelmiszereknek ezzel, bőrre ragasztva, orvos szembeszállt, FGXpress PowerStrips, sclerosis multiplex, legújabb kutatások, emésztőrendszer bizonytalan, 1970-es évektől, folyékony szappanokig, fontos vitaminnak, géneket hibáztatja,
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.