Belépés
2020. április 01. szerda | 14. hét | 92. nap | 07:40 | Hugó
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Koronavírus - Védekeznek az önkormányzatok
A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság azt közölte: vádemelést javasolnak egy abonyi fiatalember ellen, aki az új koronavírussal kapcsolatban terjesztett rémhírt az egyik legnagyobb közösségi oldalon. "Zavart és nyugtalanságot keltő, valótlan tartalmú" bejegyzésére rövid idő alatt több tucatnyian reagáltak többen meg is osztották. A Ceglédi Rendőrkapitányság munkatársai rémhírterjesztés megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki a fiatalembert, aki beismerő vallomást tett.

Székesfehérvárra megérkezett a korábban megrendelt 100 ezer maszk - jelentette be Cser-Palkovics András polgármester. Jelezte: egy héten belül - egy tájékoztató levéllel együtt - minden fehérvári háztartásba két darab maszkot juttatnak el.

Velence polgármestere, Gerhard Ákos a koronavírus-járvány megelőzése érdekében szerdán elrendelte, hogy a város közigazgatási területén a lakosság ellátását szolgáló üzletekbe (élelmiszer, gyógyszertár, drogéria, posta) maszkban, ennek hiányában annak rendeltetését, funkcióját betöltő egyéb
velemenyezd, 2020. március 25. szerda, 19:54
Pszichoaktív anyagokkal kereskedő drogbanda tagjait tartóztatta le a bíróság
A közlemény szerint a rendőrség egyidejűleg kilenc Pest megyei településen tartott rajtaütést, az akció során tíz gyanúsítottat fogtak el, új pszichoaktív anyagokat, mérlegeket, porciózásra alkalmas tasakot, több millió forint készpénzt és zálogjegyet foglaltak le.

A nyolc férfi és két nő megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2018 nyarától ismeretlentől - forgalomba hozatal, értékesítés céljából - nagy mennyiségű pszichoaktív anyagot (kristály, kréta, hópihe) szereztek be.

A tíz gyanúsított ellen a Ceglédi Rendőrkapitányság új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett gyanúja miatt folytat nyomozást.

A döntés ellen a gyanúsítottak és védőik, egy gyanúsított esetében pedig az ügyész nyújtott be fellebbezést, így a döntés nem végleges, de végrehajtható - írták a közleményben.
velemenyezd, 2019. november 07. csütörtök, 17:22
Saját halottjának tekinti a képzőhely és az iskola a szakmai gyakorlat közben elhunyt diákot
Ferenczi Norbert a közleményben azt írta, hogy a Nagykátai Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja a szerdántörténteket. Az intézmény a vizsgálatban nem érintett, mert a tragédia egy külső - vállalkozás formájában működő - képzőhelyen történt.

A hírt megrendüléssel fogadta a Ceglédi SZC Nagykátai Ipari Szakgimnázium és Szakközépiskola, az intézmény vezetése, pedagógusai és pszichológusai osztoznak a szülők fájdalmában, és mindent elkövetnek, hogy az iskolatársak feldolgozzák a gyászukat - fogalmazott az intézmény kancellárja.

A Pest Megyei Kormányhivatal az MTI megkeresésére azt válaszolta, hogy a rendőrségtől érkezett jelzés után a kormányhivatal munkavédelmi munkatársai azonnal a helyszínre indultak az eset kivizsgálására. A vizsgálat folyamatban van, ha munkavédelmi hiányosságot tárnak fel, megindítják az eljárást és megteszik a szükséges intézkedéseket - tették hozzá.

A baleset - sajtóinformációk szerint - a régi telefongyár területén, az egyik hátsó
velemenyezd, 2019. október 04. péntek, 14:32
Szakmai gyakorlat közben meghalt egy 16 éves diák Nagykátán
A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság az MTI megkeresésére megerősítette a baleset hírét, és annyit közölt: a Nagykátai Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja a történteket.

A baleset a régi telefongyár területén, az egyik hátsó épületben történt. A fiú - a Ceglédi Szakképzési Központ diákja - egy CNC gépen (komputer által vezérelt szerszámgépen) dolgozott, amikor megsérült.

Az atv.hu azt írta: a baleset körülményeiről senki sem akart beszélni, de úgy tudják, egy hatalmas ütés érte a fiú testét. Valami kirepülhetett a gépből. Rohamkocsi és helikopter is érkezett az üzemhez, a mentősök hosszan küzdöttek a fiú életéért, de nem tudták újraéleszteni.

A kereskedelmi csatorna híradója kereste az érintett külső képzőhelyet, hogy megtudják pontosan mi történt, de megkeresésükre nem reagáltak.
velemenyezd, 2019. október 03. csütörtök, 21:39
Hat kábítószer-kereskedelemmel vádolt gyanúsított letartóztatásáról döntött a bíróság
A közlés szerint a bűnügy gyanúsítottjai 2017-től egy olyan hálózatot építettek ki, melynek tagjai Cegléden, Kistarcsán, Kerepesen és azok környékén kábítószert értékesítettek. Az egyik gyanúsított kistarcsai házából hozták el az eladásra szánt kábítószert, mely közvetítőkön keresztül jutott el az eladókig. Az ügyleteket HÉV megállókban, valamint magánházakban bonyolították le.

A sajtóközlemény kitér arra, hogy szeptember 11-én a Ceglédi Rendőrkapitányság és a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság összehangolt akció keretében 13 gyanúsított házában tartott házkutatást, amelynek során különböző típusú kábítószert, és a kábítószer értékesítésével összefüggő egyéb tárgyakat, mérlegeket, tasakokat foglaltak le.

Mivel a gyanúsítottak esetében tartani lehet szökéstől, összebeszéléstől, és fennáll annak a veszélye is, hogy újabb, hasonló bűncselekményt követnének el, a Budakörnyéki Járásbíróság elrendelte a gyanúsítottak letartóztatását az elsőfokú bíróságnak a tárgyalás előkészítése során hozandó
velemenyezd, 2018. szeptember 13. csütörtök, 19:22
Uzsorásokat fogott el a TEK Cegléden
A közlemény szerint a 62 éves ceglédi H. Ferencet és 58 éves feleségét azzal gyanúsítják, hogy 2004 óta aránytalan mértékű ellenszolgáltatás fejében adtak kölcsönt rászorultaknak. A kölcsönök jelentős kamattal megnövelt összegét kérték vissza, ezzel a sértetteket és családjukat még kilátástalanabb helyzetbe sodorták.

A férfi a sértettek lelövésével, házuk felgyújtásával és más erőszakos cselekményekkel fenyegetőzött, ezért őt és feleségét a TEK műveleti egységének munkatársai csütörtökön elfogták és előállították a Ceglédi Rendőrkapitányságra.

A házkutatás során a rendőrök fegyvereket és lőszereket foglaltak le, valamint megtalálták azt a füzetet, amelyben a gyanúsítottak kimutatást vezettek az uzsorakölcsönökről.

A bíróság elrendelte a gyanúsítottak előzetes letartóztatását.
velemenyezd, 2017. április 14. péntek, 09:07
A rendőrség is vizsgálja a csemői gyermekbalesetet
Beluzsárné Belicza Andrea elmondta: a Ceglédi Rendőrkapitányság testi sértés miatt indított eljárást. A rendőrök szakértők bevonásával vizsgálják a baleset körülményeit - tette hozzá.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője az MTI-nek azt mondta: kora reggel érkezett a segélyhívás, hogy egy gyermek keze beszorult egy darálóba. A tűzoltók segítségével sikerült a gyermek kezét kiszabadítani. A gyermek súlyos, roncsolásos kézsérülést szenvedett, ezért már a helyszínen infúziót, fájdalomcsillapítót, oxigént kapott, majd a budapesti gyermeksebészetre vitték.

Nagy Anikó, a Heim Pál Gyermekkórház főigazgatója az RTL Klub esti Híradójában azt mondta: a gyermek bal kezét, amelynek ujjait csaknem teljesen levágta a húsdaráló, 3-4 órán keresztül műtötték. Az orvosok most arra várnak, hogy beinduljon a keringés a gyermek kezében.
velemenyezd, 2016. július 13. szerda, 19:32
Újabb rendőr távozik Bács-Kiskunból Pest megyébe
Újabb kiváló rendőr távozik a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság állományából, és inkább ingázik Kecskemét és Cegléd között. Korsós Gábor százados, a Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya Nyomozó Alosztálya vezetője, aki 2010-ben az év rendőre volt Kecskeméten, búcsút int a megyei főkapitányság vezetésének. (Fotó: Szabó László B.-K. MRFK)

Korsós döntése persze nem példátlan, hiszen oda megy, a Ceglédi Rendőrkapitányságra, ahová korábban már két másik kiváló kecskeméti zsaru is ,,dobbantott". Mint korábban megírtuk, elsőként a 19 éves kora óta rendőrként dolgozó Ámán András távozott Bács-Kiskun megyéből. Korábban volt Bács-Kiskunban fővizsgáló, alosztályvezető, nyolc éven át dolgozott a vagyonvédelmi osztály vezetőjeként, majd egy kis kitérőt tett, és a közlekedésrendészeti osztályt is vezette. Ezt követően a Kunszentmiklósi Rendőrkapitányság bűnügyi osztályvezetőjeként dolgozott tovább,
vicus54, 2016. április 03. vasárnap, 22:00
Előzetesben a ceglédi kettős gyilkosság gyanúsítottja
A kényszerintézkedést a szökés, elrejtőzés veszélye, a tanúk esetleges befolyásolása, megfélemlítése, illetve a bizonyítás megnehezítésének veszélye miatt rendelték el.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) korábbi tájékoztatása szerint a 61 éves nő és a 39 éves férfi holttestére a mentőszolgálat munkatársai csütörtök reggel találtak rá egy ceglédi házban. A nyomozók a bejelentés után fél órával az egyik szomszédos ingatlanban elfogták és a helyi rendőrkapitányságra előállították a bűncselekménnyel alaposan gyanúsítható Cs. Péter ceglédi lakost, a fiatalember elszámoltatása még aznap megkezdődött.

Beluzsárné Belicza Andrea rendőrségi szóvivő elmondta: Cs. Péter elismerte tettét, kihallgatásakor egyebek mellett arról beszélt, hogy szóváltást követően végzett áldozataival. A rendőrség a gyilkosság körülményeiről, illetve a vallomás tartalmáról egyelőre nem kíván további részleteket közölni.
velemenyezd, 2015. december 11. péntek, 17:42
Beismerte tettét a ceglédi kettős gyilkosság gyanúsítottja
Beluzsárné Belicza Andrea korábban csak annyit közölt, hogy egy nő és egy férfi holttestére bukkantak a mentők csütörtökön egy ceglédi házban. Hozzátette: az első orvosi szakvélemény alapján a két ember halálát idegenkezűség okozta. A gyilkosság elkövetésével egy 21 éves férfit gyanúsítanak, akinek már csütörtökön megkezdték a kihallgatását.

A szóvivő pénteken elmondta: a rendőrség emberölés gyanúja miatt eljárást indított Cs. Péter 21 éves ceglédi lakos ellen. Mint azóta kiderült, a mentők csütörtök reggel találták meg a 61 éves nő és a 39 éves férfi holttestét, majd értesítették a rendőrséget. A nyomozók a bejelentés után fél órával az egyik szomszédos ingatlanban elfogták és a helyi rendőrkapitányságra előállították a bűncselekménnyel gyanúsítható fiatalembert - közölte Beluzsárné Belicza Andrea.

Cs. Péter elismerte tettét, kihallgatásakor egyebek mellett arról beszélt, hogy szóváltást követően végzett áldozataival. Őrizetbe vették, s kezdeményezték előzetes letartóztatásának elrendelését
velemenyezd, 2015. december 11. péntek, 09:21
Illegális bevándorlás - Egy osztrák és egy kuvaiti férfit gyanúsítanak embercsempészettel
A közlemény szerint az 51 éves osztrák férfi a főváros X. kerületében, a Ceglédi úton levő áruház parkolójában megállapodott négy, magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét igazolni nem tudó szír állampolgárral abban, hogy őket személygépkocsival fejenként több száz euróért Ausztriába viszi. A rendőrök azonban egy órával később a XI. kerületben, a Nagyszőlős utcában igazoltatták a férfit, majd előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták.

A kuvaiti férfit másfél órával később, a Verseny utcai parkolóban igazoltatták. A gyanú szerint a személygépkocsijával hat szír állampolgárt akart a Keleti pályaudvarról elszállítani. A sofőr autójának átvizsgálása során több száz eurót találtak és foglaltak le a nyomozók. A férfit a rendőrök előállították a kerületi rendőrkapitányságra, majd kihallgatták.

Mindkét gyanúsított esetében a rendőrség előzetes letartóztatást javasol.
velemenyezd, 2015. szeptember 03. csütörtök, 13:21
Tömegesen ítéltek el ittas járművezetőket Cegléden
Gyugyi Csilla elmondta, hogy a ceglédi rendőrkapitányság gyors nyomozását követően egy nap leforgása alatt húsz olyan férfit ítélt el a helyi bíróság, aki 2015 tavasza óta ittasan vezetett Cegléd, Abony, Újszilvás vagy Ceglédbercel utcáin.

Az elkövetőket 150 ezertől 450 ezer forintig terjedő pénzbüntetésre, illetve közérdekű munkára ítélték, 1-2 évre eltiltották a járművezetéstől, de egy esetben végrehajtandó fogházbüntetést is kiszabtak. Nyolc hónapot kapott egy férfi, aki az idén áprilisban egy éjszaka a ceglédi Álmos utcában ittasan vezette autóját, és emiatt egy jelzőtáblának ütközött.

Az ítéletek zöme jogerős - tette hozzá a szóvivő.
velemenyezd, 2015. június 09. kedd, 10:21
1/3
Képek, videók
Írások az önkormányzati ú
furaila
2019. június 27. csütörtök, 11:03
gomb_onkormanyzat_jogs zab
martimarti
2015. december 17. csütörtök, 19:37
Újpesti Önkormányzat.JPG
margoboszi
2009. április 19. vasárnap, 12:58
Újpesti Önkormányzat épül
margoboszi
2009. április 19. vasárnap, 12:58
Önkormanyzat.JPG
csokegyorgy
2008. augusztus 20. szerda, 10:55
dalmandi önkormányzat
nyuszi111
2007. december 12. szerda, 16:32
Szlovák önkormányzat
jbal
2007. augusztus 07. kedd, 16:45
Önkormányzat/Kat.templ om
kovarygizella
2007. június 15. péntek, 23:50
Önkormányzat épülete
kercaszomor
2007. március 07. szerda, 10:53
Az önkormányzat épülete
matahari51
2007. január 06. szombat, 10:29
Önkormányzat felülről
lenzo
2006. november 07. kedd, 17:43
Az uj főkapitány
agica2004
2007. június 05. kedd, 15:52
Újpesti rendőrkapitányság
snbela44
2012. június 03. vasárnap, 17:14
Címkék
fiatalember elszámoltatása, Szabó László, budapesti gyermeksebészetre, ítéletek zöme, intézmény vezetése, kormányhivatal munkavédelmi, vizsgálat folyamatban, kereskedelmi csatorna, város közigazgatási, Ámán András, kölcsönök jelentős, tűzoltók segítségével, csemői gyermekbalesetet, Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság, tárgyalás előkészítése, bűncselekménnyel alaposan,
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.