Belépés
2020. július 12. vasárnap | 28. hét | 194. nap | 16:53 | Izabella, Dalma
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
A Magyar Telekom 5,2 milliárd forint értékben vásárolt vissza részvényeket
A társaság 13 146 399 darab Magyar Telekom törzsrészvény visszavásárlására kötött ügyleteket 396,59 forint darabonkénti átlagáron. Az elfogadott legmagasabb árszint részvényenként 400 forint volt.

A tájékoztatás szerint a beérkezett ajánlatok összértéke a bejelentett maximális érték közel négyszeresét tette ki. Az ügyletek teljesítését követően a társaság tulajdonában lévő saját részvények száma 21 982 747 darabra változik.

Az aukció miatt délelőtt 10 órától felfüggesztették a Telekom-papírok kereskedését a Budapesti Értéktőzsdén, majd 16 óra 30 perckor újraindult a kereskedés..

A tranzakcióban önkéntesen vehettek részt a részvényesek, akik mérlegelésük szerinti áron és mennyiségben ajánlhatták fel részvényeiket a társaság részére megvételre, akár több részletben, több áron is.

A Telekom-részvények csütörtöki nyitó árfolyama 394,50 forint volt, és 390 forinton zárták a kereskedést.
velemenyezd, 2020. június 25. csütörtök, 17:54
BÉT - Nagyobb mozgások és csökkenés várható
pesszimizmus eredményezte.

Hozzátette, hogy a csütörtöki komoly nemzetközi esésre a magyar tőzsde a korábbi zárás miatt nem tudott aznap teljesen regálni, ezért a BÉT-en pénteken lehet nagyobb mozgásokra számítani. Móró Tamás szerint főleg az OTP-nél elképzelhető, hogy a csütörtöki árszint alatt kereskednek majd a papírral.

Józsa Bence, az Equilor Befektetési Zrt. junior elemzője az MTI-nek küldött kommentárjában kiemelte, hogy pénteken is csökkenéssel indulhat a kereskedés a Budapesti Értéktőzsdén.

Kifejtette: az OTP árfolyama fontos támasz-zónához ért, ez 10 800-11 000 forint között húzódik, amennyiben szignifikánsan letörne, további tér nyílhat lefelé, ha azonban meg tud maradni felette, akkor hamarosan pozitív fordulat jöhet a technikai kép alapján. A Mol árfolyama folytathatja útját lefelé, az 1920 forintos szint irányába. A Richter grafikonján 6800 forintnál húzódik meghatározó támasz. A Magyar Telekom jegyzése továbbra is a 380-400 forintos sávban mozog, azonban most az alsó szélét
velemenyezd, 2020. június 12. péntek, 08:41
BÉT - Mérsékelt emelkedéssel indulhat a kereskedés
Varga Zoltán, az Equilor Befektetési Zrt. szenior elemzője az MTI-nek küldött kommentárjában kiemelte, hogy a nemzetközi befektetői hangulat továbbra is pozitív, a mérsékelten emelkedő nyitást követően azonban a keddi, nagyobb emelkedés után elképzelhető egy profitrealizálási hullám a Budapesti Értéktőzsdén a nap további részében.

Rámutatott arra, hogy az OTP árfolyama kedden áttörte a 10 ezer forintos szintet, mely már támaszként funkcionál.

A Mol grafikonján továbbra is érdemes figyelni a 2 ezer forintos támaszra, mert egyelőre nem távolodott el érdemben az árfolyam onnan, de, ha a következő időszakban ez alá gyengül a papír, jelentős tér nyílhat lefelé.

A Richter a 6800 forintos szinttől el tudott rugaszkodni, a következő rövid távú ellenállás 7 ezer forintnál található, azonban továbbra sem zárható ki egy negatív korrekciós hullám.

A Magyar Telekom jegyzése továbbra is a 380-400 forintos szintek között mozoghat.

A piacot is befolyásoló események közül Varga Zoltán
velemenyezd, 2020. május 27. szerda, 08:31
BÉT - Iránykereséssel indulhat a kereskedés
Varga Zoltán, az Equilor Befektetési Zrt. szenior elemzője az MTI-nek küldött kommentárjában kifejtette: iránykeresés várható a nyitásban a Budapesti Értéktőzsdén, miután kedden alábbhagyott a vételi kedv, a BUX index délelőtt nekifutott a 36 ezer pontos ellenállásnak, de lefordult onnan.

A vezető részvények közül az OTP a 9500 forintos szint felett tudott zárni, amely már fontos támaszként funkcionál. A Mol árfolyamában nem változtak a meghatározó szintek, 2000 forintnál támasz, 2100 forintnál ellenállás található. A Richter emelkedése ismét megakadt a 7000 forintos ellenállásnál, kedden korrekció indult a papír árfolyamában, a támasz 6800 forintnál található. A Magyar Telekom jegyzése továbbra is a 380-400 forintos sávban mozog.

Varga Zoltán kitért arra, hogy hamarosan a piacra kerülhet a Richter új gyógyszere, amely az Esmya helyére léphet. A relugolix még fejlesztési-engedélyezési fázisban lévő nőgyógyászati szer, amelynek két indikációjához kapcsolódóan az értékesítési jogokat a Myovant
velemenyezd, 2020. május 20. szerda, 08:36
Opus Global: hatályba lép a Budapest-Belgrád vasútfelújítási szerződés
A közlemény szerint a CRE közös irányítású magyar-kínai konzorciumban a tőzsdei társaság közvetett, 51 százalékos tulajdonában lévő RM International Zrt. fele részben vesz majd részt a munkálatokban, a beruházás összértéke 2,078 milliárd dollár.

A modern logisztikai folyosó magyarországi szakaszára a Magyar Államvasutak (15 százalék) és a Kínai Népköztársaság (85 százalék) által létrehozott, Kínai-Magyar Vasúti Nonprofit Zrt. írt ki pályázatot, amelyen a CRE Konzorcium nyerte el a megbízást.

A háromtagú konzorciumban a China Tiejiuju Engineering & Construction Kft. és a China Railway Electrification Engineering Group (Magyarország) Kft. képviseli a kínai állami vasúttársaságot. Az R-Kord Kft., valamint a Mészáros és Mészáros Kft. közös leányvállalataként működő RM International Zrt. pedig az Opus Global Nyrt. érdekeltsége.

Kiemelték, az RM International Zrt. 50 százalék, míg két kínai partnere együttesen további 50 százalék arányban vesz részt a konzorciumban, ennek megfelelően
velemenyezd, 2020. május 19. kedd, 16:12
Elemzést készített a 4iG-ről az Edison nemzetközi elemzőház
időszakból, így ez további megbízásokat generálhat az informatikai vállalat számára.

Az elemzőház értékelése szerint a 4iG növekedési kilátásai 2020-2022 között jelentősek, a menedzsment által középtávon várt, évi 20 százalékot meghaladó növekedés megalapozott.

Az Edison szerint a vállalat részvényeinek fair értéke diszkontált cash flow értékelés alapján 1005 forint. A 4iG részvényei a jelenlegi árfolyamon P/E alapon a régiós átlaghoz képest 50 százalékos diszkont értéken forognak a Budapesti Értéktőzsdén.

Az Edison becslése alapján a vállalat árbevétele idén elérheti a 49,1 milliárd forintot, a befektetők által elért osztalék hozam pedig a jelenlegi árfolyamon számolva 4,3 százalék.

A vállalat árbevétel-arányos EBITDA-ját az elemzők 2022-ig évente 8-10 százalék között várják, azonban az elemzés szerint ha a 4iG tovább tudja növelni a tisztán informatikai szolgáltatásokból származó bevételeit, úgy akár 30 százalék fölötti bruttó haszonkulcsot és kétszámjegyű EBITDA margint is elérhet a
velemenyezd, 2020. május 13. szerda, 19:50
BÉT - Csökkenéssel indulhat a kereskedés
Varga Zoltán, az Equilor Befektetési Zrt. szenior elemzője az MTI-nek küldött kommentárjában kiemelte, hogy a nemzetközi befektetői hangulat romlása miatt negatív korrekcióra lehet számítani a nyitást követően a Budapesti Értéktőzsdén.

Kifejtette, a vezető részvények közül az OTP továbbra is a 9000-9500 forintos sávban, a Mol a 2000-2100 forintos tartományban mozog, szerinte ebben nem várható érdemi változás, de a támaszok felé indulhatnak az árfolyamok. A Richter papírja ismét a 7000 forintos szint felett zárt, a meghatározó ellenállás 7140-7150 forint között húzódik, aMagyar Telekom a 380-400 forintos tartományban mozoghat továbbra is.

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 235,01 pontos, 0,67 százalékos emelkedéssel, 35 143,13 ponton zárt kedden. A részvénypiac forgalma 10,7 milliárd forint volt, a vezető részvények erősödtek az előző napi záráshoz képest. A Mol kedden 2 forinttal, 0,10 százalékkal 2050 forintra erősödött, 2 milliárd forintos forgalomban. Az OTP-részvények ára 90
velemenyezd, 2020. május 13. szerda, 08:23
BÉT - Pozitív korrekcióval indulhat a kereskedés
Móró Tamás, a Concorde Értékpapír Zrt. vezető elemzője elmondta, hogy optimistább hangulatban kezdődhet a kereskedés a Budapesti Értéktőzsdén. A nemzetközi piacokon kisebb emelkedés látható, a magyar tőzsde is vélhetően ezt fogja követni, az OTP-nél 1,5-2 százalék körüli emelkedés lehet a nap folyamán.

Móró Tamás elmondta, hogy a német alkotmánybíróság kedden dönt az Európai Központi Bank (EKB) kötvényvásárlási programjának jogszerűségéről. Ha a döntés támogatja az EKB-t, az a részvénypiacokat segítheti, ha viszont elutasítják, akkor eladás jöhet a tőzsdéken.

Józsa Bence, az Equilor Befektetési Zrt. junior elemzője az MTI-nek küldött elemzésében kiemelte, továbbra is változékony a nemzetközi befektetői hangulat, a hétfői lejtmenet után kedden pozitív korrekció jöhet Európában, így a Budapesti Értéktőzsdén is. A vezető részvények közül az OTP árfolyamában 9 ezer forintnál húzódik fontos támasz, míg 10 ezer forintnál ellenállási szint. A Mol grafikonján továbbra is 2 ezer forintnál található
velemenyezd, 2020. május 05. kedd, 08:41
BÉT - Emelkedéssel kezdődhet a kereskedés
Varga Zoltán, az Equilor Befektetési Zrt. szenior elemzője az MTI-nek küldött előrejelzésében kiemelte, pozitív korrekcióval indulhat a kereskedés a Budapesti Értéktőzsdén, a csütörtöki csökkenés után emelkedés várható a nyitásban, mivel jelentősen javult a nemzetközi befektetői hangulat.

Az OTP árfolyama újabb támaszt tört le csütörtökön 8200 forintnál, amely már ellenállásként funkcionálhat pénteken. A Mol továbbra is a 2000 forintos szint felett mozog, mely támaszt jelent, ellenállási szint pedig 2100 forint közelében található. A Richter jegyzése a 6200 forintos támasz közeléből kezdett felfelé korrigálni, ellenállás 6600 forint közelében található. A Magyar Telekom árfolyama továbbra is a 360-380 forintos tartományban mozoghat - fejtette ki Varga Zoltán.

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 492,56 pontos, 1,51 százalékos csökkenéssel, 32 217,99 ponton zárt csütörtökön. A részvénypiac forgalma 19,7 milliárd forint volt, a vezető részvények ára vegyesen változott az előző napi
velemenyezd, 2020. április 17. péntek, 08:31
A Budapesti Értéktőzsdén is áresést hozott a március
A közleményben szerint márciusban a blue chipek közül a Magyar Telekom és a Richter mérsékeltebben, az OTP és a Mol intenzívebben esett.

Az összesített márciusi forgalom kimagasló, 500,8 milliárd forintos szintre ugrott, ez messze meghaladta a februári 302,4 milliárd forintos kereskedési értéket, még jobban a bázis 282,8 milliárd forintos forgalmát. A 22,8 milliárd forintos napi átlagos kereskedési érték is bőven magasabb volt, mint a megelőző hónap 15,1 milliárd forintos egy napra jutó forgalma, illetve a bázis 14,1 milliárd forintos napi kereskedési értéke.

Márciusban a koronavírus globális hatásai miatt befektetői bizonytalanságot, változékony árakat és összességében csökkenő indexeket hozott a világ tőkepiacain. A megnövekedett pozíciózárási kedv miatt világszerte megélénkültek a tőkepiacok, a forgalmi adatok rég nem látott kereskedési aktivitást mutattak. A jelentős esések mellett erőteljesebb visszapattanásokat is lehetett észlelni, miután a kormányok, a jegybankok és a szupranacionális
velemenyezd, 2020. április 03. péntek, 11:11
BÉT - Iránykereséssel indulhat a kereskedés
Varga Zoltán, az Equilor Befektetési Zrt. szenior elemzője az MTI-nek pénteken küldött előrejelzésében kiemelte, meglehetősen változékony a nemzetközi befektetői hangulat, emiatt határozott irány nélkül kezdődhet pénteken a kereskedés a Budapesti Értéktőzsdén.

Kifejtette, a vezető részvények közül az OTP árfolyama letörte a 9 ezer forintos szintet, csütörtökön sem sikerült visszakapaszkodni efölé, így alapvetően negatív a bankpapír technikai képe, a támasz 8500 forint közelében húzódik. A Mol árfolyama a jelentős olajpiaci fordulat miatt nagymértékben tudott emelkedni, elérte a lélektanilag igen fontos 2 ezer forintos szintet, amelynek szignifikáns áttörése esetén további emelkedés jöhet a 2100 forintos ellenállás irányába.

A Richter árfolyama lefelé korrigált, 6000 forintnál fontos támasz található, míg 6400 forintnál lehet a meghatározó ellenállási szint a gyógyszergyártó grafikonján. A Magyar Telekom ismét a 360 forintos szint alatt zárt, amely továbbra is kiemelten fontos szint, áttörése
velemenyezd, 2020. április 03. péntek, 08:32
BÉT - Csökkenéssel indulhat a hét a tőzsdén
Varga Zoltán, az Equilor Befektetési Zrt. senior elemzője közölte: ismét zuhanással indulhat a hét. A koronavírus-járvány gyors terjedése, és az egyre romló gazdasági kilátások miatt komoly pesszimizmus uralkodik a tőzsdéken, így a pénteki pozitív korrekciót követően ismét lefelé indulhatnak az árfolyamok a Budapesti Értéktőzsdén.

A vezető részvények közül kiemelte: az OTP árfolyama nem tudta áttörni a 9000 forintos ellenállási szintet, így ismét a 8200 forintos támasz felé indulhat a jegyzés, amely a múlt héten kialakított lokális minimumot jelöli. Nagyobb csökkenéssel nyithat a Mol jegyzése, miután az olaj árfolyama ismét lefelé indult, 1700 forintnál található támasz az olajtársaság grafikonján. A Richter árfolyamában 5200 forintnál van támasz, és 6000 forintnál ellenállási szint. A Magyar Telekom jegyzése napok óta oldalazást mutat, ebben nem is várható változás, a 340-360 forintos tartományban mozoghat a jegyzése - írta.

A CIB elemzői is azt emelték ki, hogy amíg a vírussal kapcsolatban
velemenyezd, 2020. március 23. hétfő, 08:41
1/26
Képek, videók
sztárjk a telekomnál
borlopok
2007. május 15. kedd, 14:04
A legmagasabb IQ-val rend
sanci81
2017. június 03. szombat, 15:14
A föld legmagasabb pontja
sanci81
2017. június 03. szombat, 14:54
A legmagasabb IQ-val
sanci81
2017. február 07. kedd, 17:48
A legmagasabb IQ-val
sanci81
2015. december 09. szerda, 16:34
Erdély legmagasabb útja
wob
2015. október 07. szerda, 19:25
A bölcsesség legmagasabb
pacsakute
2015. szeptember 11. péntek, 13:35
Harry herceg -legmagasabb
agica2004
2015. augusztus 20. csütörtök, 19:37
0 legmagasabb szob or.png
lovaszmarika
2013. augusztus 27. kedd, 13:37
0 legmagasabb Dubai.png
lovaszmarika
2013. augusztus 27. kedd, 13:37
A Legmagasabb zászlórúd,É
farkas1945
2010. december 11. szombat, 20:55
Tájékoztatás_Oldal_1.j pg
hencz_laszlo
2015. április 05. vasárnap, 11:46
TÁJÉKOZTATÁS.jpg
fama2
2011. december 01. csütörtök, 15:36
Élet - tájékoztatás a hat
anci-ani
2011. június 14. kedd, 15:49
tájékoztatás.JPG
matavkut
2010. november 07. vasárnap, 10:00
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.