Belépés
2019. augusztus 20. kedd | 34. hét | 232. nap | 05:30 | István
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Nincs segítség!
Iszonyatos állapotban vagyok két és fél éve, majdnem ugyanolyan, mint azelőtt, amikor Király Linda sorsát hajtották végre 1998. óta, meg gyaláztak éjjel-nappal a kurvák és nemi csapások miatt.

Nincs hová feljelentést tennem, mert minden, ami történt velem, meghaladja az ésszerűség határait. Ha a velem történtekről írok, nem tudok helyesen fogalmazni. Meg mindenben utólag veszem észre a dátumelírást, fontos dolgok kihagyását. Nem voltam magamnál 1997. óta, amióta legyógyszereztek és leinjekcióztak a miskolci megyei kórház pszichiátriáján, ahová Szenes Andrea horkolása miatti csapással szállítottak be a gégészet helyett, miután megjelent napokig a hatalmas fekete árnyék elektromos szemekkel az ikerházban, mint Pataky Attila miskolci börtön Istene. Megbolondultam. Mindenkire bajt hozok, mint a gyerekeimre, akik még mindig nem tudják, mi történt velem, az őszinteségemmel. Most találtam meg 6 db 2001-es ajánlott bankettát, feljelentés tételeket az összes emberjogi bizottsághoz, a helsinkiekhez is,
kohlinka, 2019. augusztus 11. vasárnap, 18:40
Gulyás: jelentős előrelépés a foglalkoztatás területén
öltöztetett véleményeket. Megerősítette: azt szeretnék, ha következő hétéves költségvetésben határvédelem kifejezés szerepeljen, és a vonatkozó költségeket legalább részben térítsék meg.

Az orosz fegyverszállítmány Magyarországon történő átengedéséről - amit korábban Románia megtagadott - azt mondta: az, hogy valaki Magyarország légterébe belépjen, bejelentési kötelezettséggel jár, és mivel nem katonai-légi járműről volt szó, így egyéb engedélyezési eljárásra nem volt szükség. Ennek alapján Magyarországnak jogi lehetősége nem lett volna, hogy megtiltsa a szállítást - fűzte hozzá a miniszter.

Arra, hogy a Fidesz továbbra is marad-e az Európai Néppárt tagja, 50 százalék körüli esélyt látott. Hosszú távon a néppártnak kell jövőt választani, és az egyben döntés a Fidesz tagságáról is. Ugyan a néppárt még a legerősebb pártja Európának, de 1979 óta most a leggyengébb eredményt érte el az EP-választásokon - jegyezte meg.

Arra a felvetésre, hogy a szeptember végi Fidesz-kongresszuson újraindul-e az
velemenyezd, 2019. július 31. szerda, 13:21
Tusványos - Semjén: A magyar állam támogatja a külhoni magyar pártokat és szervezeteket
észből, és ez következik egyébként a magyar alkotmányból is" - tette hozzá Semjén Zsolt.

A miniszterelnök-helyettes bejelentette: míg 2009-ben 9 milliárd forintot fordított nemzetpolitikára a magyar állam, ma ez az összeg 130 milliárd forint. Beszélt arról, hogy az első cél az identitás megőrzése volt, de pár évvel ezelőtt elindították a határon túli gazdaságfejlesztési programokat, amelyek tipikus győztes-győztes helyzeteket hoztak létre. "Ez jó a magyaroknak, a többségi nemzetnek, jó Magyarországnak, minden egyes forint amit befektettünk, még egy forint növekedést hozott létre, és a magyar gazdaság fejlesztésére is pozitív hatással volt" - magyarázta.

Semjén Zsolt bejelentette, hogy a honosított magyar állampolgárok száma 1,1 millióhoz közelít. Kijelentette: míg 1990-ben Magyarország a Kárpát-medence leggyengébb állama volt, Jugoszlávia és Csehszlovákia felbomlása után a térség legerősebb államává vált. "Erősek vagyunk, öntudatunknál vagyunk, megyünk előre" - fogalmazott.

Pásztor István, a
velemenyezd, 2019. július 26. péntek, 13:12
Tusványos - Süli: Magyarország a klímavédelmi célokat úgy tudja teljesíteni, ha megépíti az új atomerőmű-blokko
A Paksi Atomerőmű két új blokkjának tervezéséért, megépítéséért és üzembe helyezéséért felelős kormánytag rámutatott: Magyarországon az egységnyi áram előállítása ma is 40 százalékkal kevesebb szén-dioxid-kibocsátással jár, mint a klímavédelem élharcosának számító Németországban, amely az EU legnagyobb szénfelhasználója.

Süli János kifejtette: Európa erőműparkja öregedőben van, és nem biztos, hogy Magyarországnak 10-15 év múlva is lehetősége lesz importból fedezni energiaszükségletének 31 százalékát. Lépéseket kell tehát tenni az energiaellátás biztonsága érdekében.

Akkor lehet a lakosságnak és az iparnak a villamosenergiát olcsón biztosítani minden időszakban, ha hosszú távon támaszkodunk az atomenergiára, ugyanakkor az időjárásfüggő megújuló energiaforrások mellett továbbra is szükség lesz "harmadik lábként" - a kiszabályozásukban fontos szerepet játszó - földgáz alapú erőművekre is.

A megújuló energiaforrások ugyanis időjárásfüggők, és amikor nem állnak rendelkezésre, egyéb módon kell
velemenyezd, 2019. július 25. csütörtök, 22:18
Szijjártó: a magyar-ukrán kapcsolatok jelentős javulásában vagyunk érdekeltek
amelyek lehetővé teszik majd a két ország kapcsolatainak jelentős javítását" - tette hozzá.

Kiemelte: Magyarország azt szeretné, ha az ukrán hatalom úgy tekintene a kárpátaljai magyarságra, mint erőforrásra, amely Ukrajnát erősíti, és elősegíti a magyar-ukrán kapcsolatok rendezését.

A miniszter kifejtette: a kétoldalú kapcsolatok jelenlegi állapota nem jó Ukrajnának, hiszen nem tudhatja maga mögött Magyarország támogatását európai és euroatlanti integrációs törekvéseiben, és nem jó Magyarországnak sem, hiszen "nem szeretünk rosszban lenni a szomszédjainkkal", és főleg nem jó a kárpátaljai magyarságnak, amelynek ilyen körülmények között kell élnie, elviselve a megfélemlítést, jogainak megsértését, símaszkos, fegyveres letámadásokat.

"Nem miattunk alakultak ilyen rosszul a kapcsolatok az elmúlt években, hiszen nem Budapesten hoztak olyan döntéseket, amelyek csorbították volna a magyarországi ukrán közösség jogait" - mondta Szijjártó Péter.

A kárpátaljai magyarok helyzetére kitérve
velemenyezd, 2019. július 16. kedd, 12:51
Szép napot mindenkinek!
mindegy, hogy az elefántok szeretkeznek vagy harcolnak rajta. Két tábor között lenni mindig nehéz. Bár szerintem akkor a legnehezebb, amikor a két nagy egyetért egymással, mert olyankor nincs mozgástér, nem lehet lavírozni. A lavírozás önmagában tehát helyes, a mértéke inkább a kérdés. Az, hogy Oroszországgal kereskedni szeretnénk, meg be akarjuk őket vonni együttműködésekbe, az helyes, de hogy ezen belül Paks 2 helyes-e, az már egy másik kérdés. De azt is látni kell, hogy Paks 2 lehet probléma Magyarországnak, vagy akár az EU-nak is, de messze nem olyan nagyságú, mint például a németek által most épített Északi Áramlat 2 vezeték.

Persze mondhatjuk, hogy Németország nagy ország, de akkor nézzük a románokat. Sokkal ügyesebben politizálnak a nemzetközi térben, mint mi. Ők sokáig kifele teljesen összezártak, ez most már kevésbé igaz, de még mindig inkább jellemző ott, mint itt. És hát amerikai rakétákat telepítenek, ezek után az USA nem fog rájuk szólni semmiért sem. Ha elfogadják a rengeteg fegyvert
kirscha, 2019. július 13. szombat, 09:31
EU-tisztújítás - Orbán: a kormány érvényt szerzett a magyar emberek akaratának
történt meg, Orbán Viktor úgy reagált: a jobboldal nemzeti erő, a baloldal pedig internacionalista, ezért a hazáért való kiállás a jobboldalon erkölcsi parancs, a baloldalon pedig láthatóan nem. Jobboldali ökölszabálynak nevezte, hogy "sohasem utálhatjuk jobban az ellenfeleinket, mint amennyire szeretjük a hazánkat". "A hazával nem szabad szembefordulni csak azért, hogy ártsunk a rivális pártnak. A baloldalon meg az a szabály, hogy a jobboldal gyengítéséért még az sem nagy ár, hogy közben ártanak Magyarországnak" - fejtette ki.

A következő öt év uniós politikájáról szólva a kormányfő arról beszélt, hogy Magyarország nem függ az EU-s pénzektől, anélkül is tud sikeres gazdaságpolitikát folytatni, az ország a saját lábán áll, de persze könnyebb úgy sikeresnek lenni, hogy közben az EU költségvetése is támogatja a magyar célokat.

Eközben pedig még hosszú évekig együtt kell élni azzal a jelenséggel, hogy az Európa felé tartó migrációs nyomás nőni fog - mutatott rá, megjegyezve, hogy az EU eddigi
velemenyezd, 2019. július 12. péntek, 09:31
Varga Judit: elutasítjuk a kettős mércét
EU-elnökség által tervezett lépésekről is tárgyaltak - mondta az államtitkár, hozzáfűzve: Finnország már hónapokkal ezelőtt beharangozta, hogy számukra a jogállamiság az elnökségük egyik kulcsszava lesz, mert fontosnak tartják, hogy az európai értékeket mindenki tiszteletben tartsa.

Varga Judit hangsúlyozta: ezt az álláspontot Magyarország is osztja, hiszen "számunkra is nagyon fontosak az alapértékek". Minden demokrácia sarokköve az alapértékek követése - fűzte hozzá.

Kijelentette: Magyarországnak az a legfontosabb, hogy az EU-elnökség - amelynek elfogulatlannak és pártatlannak kell lennie az eljárás során - a tisztességes eljárás feltételeit garantálja, és "ne vádaskodásba, egymásra mutogatásba torkolljon az eljárás". Megjegyezte: amikor a tényekről, a jogi részletekről beszélnek, "hamar kibújik a szög a zsákból, ha politikai támadásokról van szó".

Az államtitkár közölte: Magyarország kész minden felmerülő aggályra részletes választ adni, "bebizonyítani, hogy rendben működik az ország".
velemenyezd, 2019. július 08. hétfő, 18:31
Szijjártó: Magyarország a kapcsolatok rendezését javasolja az új ukrán vezetésnek - BŐVÍTETT (új: a felszólalás
kárpátaljai gazdasági fejlesztési programot.

Ennek keretében 5591 kis- és közepes vállalkozó, valamint mezőgazdasági gazdálkodó számára biztosítottak magyar költségvetési támogatást mintegy 14 milliárd forint értékben. A program folytatásaként Magyarország ezt másfél milliárd forinttal növelné. Ez megfelelne Magyarország és Ukrajna, de legfőképpen a kárpátaljai területen élő magyar emberek érdekeinek - mondta a miniszter.

A politikus szólt arról is, hogy a torontói konferencián kifejtette, Magyarországnak mint Ukrajnával határos államnak érdeke az erős, stabil, demokratikus Ukrajna.

Budapest mindig is kiállt Ukrajna területi integritása és szuverenitása mellett - tette hozzá.

A Kárpátalján élő 150 ezres magyar kisebbség jogai a korábbi adminisztráció alatt jelentősen sérültek, annak ellenére, hogy Magyarország mindig is jószomszédi viszonyra törekedett Ukrajnával. Ezt bizonyítja, hogy a magyar kormány gyógykezelést biztosított a kelet-ukrajnai harcokban megsérült ukrán katonáknak,
velemenyezd, 2019. július 03. szerda, 10:51
Szijjártó: Magyarország a kapcsolatok rendezését javasolja az új ukrán vezetésnek
A politikus a kanadai városban az Ukrajnában megindított reformfolyamatokról rendezett konferencia kapcsán elmondta: a korábbi ukrán vezetés, Porosenko ukrán elnök kifejezetten magyarellenes politikát vitt, amelynek eredményeképpen a kárpátaljai magyar közösség jogait súlyosan megnyirbálták.

Az oktatási és a nyelvhasználatról szóló törvény korábban megszerzett jogokat vett el. Ez teljes mértékben ellentétes minden európai szabvánnyal, a nemzetközi joggal és a magyar-ukrán kétoldalú vállalásokkal. Az új ukrán elnök, Volodomir Zelenszkij új reményt jelent arra, hogy Ukrajna nem fog magyarellenes politikát folytatni - mondta Szijjártó Péter.

Az új ukrán elnök nyilatkozatai biztatóak, de csak óvatos optimizmusra adhatnak okot. Az igazi vízválasztó az lesz, hogy Zelenszkij végrehajtja-e azokat a jogi változtatásokat a parlamenti választások után, amelyek nyomán a magyar nemzeti közösség visszakaphatja korábbi jogait - közölte.

Magyarország elvárása, hogy Ukrajna adja vissza ezeket a jogokat.
velemenyezd, 2019. július 03. szerda, 09:41
Ifj. Lomnici: az Európai Tanácsnak kell "hordania a nadrágot" az unióban
Hangsúlyozta, jelenleg a dominanciáért komoly harc folyik az ET és az Európai Bizottság között.

Az alkotmányjogász a Fidesz jövőbeli európai uniós politikájáról azt mondta, Magyarországnak fontos, hogy erős nemzetállamként önálló döntéseket hozhasson, és, hogy a V4-ek stabil és egyenrangú partnere legyen a továbbiakban is.

Emlékeztetett: vasárnap volt a 30 éves évfordulója Orbán Viktor Hősök terén elhangzott beszédének, amikor Magyarországot egy független, keményen antikommunista, szuverenista országként határozta meg. Orbán Viktor miniszterelnök ezt a politikát próbálja az unióban is tovább vinni - vélekedett. Megjegyezte: az unió vezetésére nehéz olyan politikust találni, aki képviselné a magyar álláspontot is, hiszen a kezdetekhez hasonlóan még mindig Németország, Franciaország és a Benelux államok próbálják vezetni az Európai Uniót.

Lomnici Zoltán hangsúlyozta: nemcsak a magyarok, Európa érdeke is, hogy az öt uniós vezetőből legalább egy migrációellenes legyen, tartsa fontosnak a
velemenyezd, 2019. június 17. hétfő, 16:12
Krónika 10. rész (befektetések)
társaságokban érdekellentét áll fenn a tulajdonosok és az irányítók között, hozzátéve, a most tárgyalt javaslat célja éppen az, hogy a korábbinál több információval lássa el a befektetőket a megfontolt és hosszú távú döntésekhez.

Célnak azt nevezte, hogy a pénzpiac jelentős korlátozása nélkül szülessenek meg olyan biztosítékok, amelyek képesek megelőzni a 2008-ashoz hasonló válságokat.

A képviselő kiemelte azt is, hogy a tervezet foglalkozik az elektromobilitás témájával is, hangsúlyozva, hogy Magyarországnak fontos szerepet kell játszani ezekben a - korszerűsítést és környezetvédelmet egyaránt szolgáló - fejlesztésekben.

MSZP: össze nem függő törvények szerepelnek a javaslatban

Molnár Gyula (MSZP) azt bírálta, hogy a javaslatban egymással össze nem függő törvények szerepelnek.

DK: elfogadhatatlanok a fogyasztóvédelmi változtatások

Varju László (DK) azt mondta, hogy a kormány eddig "elsumákolta" a részvénytársasági átláthatóság kérdését. Szintén bírálta, hogy a módosító
velemenyezd, 2019. június 12. szerda, 19:30
1/133
Képek, videók
Király Linda
andomanyi
2012. június 15. péntek, 18:15
Király Linda 28.jpg
farkas1945
2011. március 09. szerda, 13:58
Király Linda-énekesnö.jpg
farkas1945
2010. november 04. csütörtök, 15:05
Szenes falui vizeses
borigit
2015. december 12. szombat, 14:40
SZENES ESTI JÁTÉKOK.gif
feviroza
2014. december 02. kedd, 15:48
SZENES ANNA KÖNNY CSEPP.j
feviroza
2014. december 01. hétfő, 10:21
szenes hanna harmónia.jpg
erzsikepuskas
2014. augusztus 26. kedd, 09:32
vasalo-regi-szenes_112 956
snbela44
2014. március 03. hétfő, 05:22
régi szenes vasaló
snbela44
2014. március 03. hétfő, 02:27
szenes kukorica
dnemethk
2012. július 23. hétfő, 21:25
szenes vasaló.jpg
jpiros
2012. március 20. kedd, 16:27
szeneste1208.jpg
maroka
2010. december 09. csütörtök, 23:29
Szenes Iván
sarkadykati
2010. szeptember 14. kedd, 18:43
szenes
mevelin
2010. február 01. hétfő, 09:40
Szenes I. 2
margit_nagyika
2009. július 06. hétfő, 16:49
Címkék
megújuló energiaforrások, forint növekedést, jobboldal gyengítéséért, Északi Áramlat, elefántok szeretkeznek, dominanciáért komoly, kanadai városban, baloldal pedig, alapértékek követése, Király Linda, kárpátaljai területen, klímavédelmi célokat, nyelvhasználatról szóló, németek által, villamosenergiát olcsón, magyar alkotmányból,
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.