Belépés
2018. december 19. szerda | 51. hét | 353. nap | 07:26 | Viola
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
6 tipp a rák megelőzéséhez
- mint például a szívinfarktus, vagy a stroke - kialakulásának esélye drámaian lecsökken.
1, Tartsunk fenn egészséges testsúlyt!

A Harvard Egyetem táplálkozási tanszékének elnöke, Dr. Walter Willett szerint az elhízás ugyanannyi rákos megbetegedésért felelős, mint amennyiért pl. a dohányzás.

Hogyan lehetséges ez?

A túlsúlyos emberek véráramában a krónikusan magas inzulinszint ,,üzemanyagként" funkcionál a rákos daganatok növekedéséhez. Az American Cancer Society szerint nők esetében a rák által okozott halálesetek 20%-áért, míg férfiaknál 14%-áért felelős a túlsúly, illetve az elhízás.

Egyes kutatások szerint megfelelő életmóddal és ideális táplálkozással a rákos betegségek legnagyobb része megelőzhető lenne.
2, Hagyjuk el a finomított szénhidrátokat!

A fejlett világ sok millió, krónikusan magas inzulinszinttel rendelkező lakosa között azonban vannak olyanok, aki se nem túlsúlyosak, se nem elhízottak, vagyis csupán az,
vorosrozsa66, 2018. október 10. szerda, 20:29
Rákellenes világnap: egyre több nő hal meg tüdőrákban
A rák világnapja alkalmából szerdán bemutatott nemzetközi jelentés szerint az ipari államokban 2012-ben 210 ezer nő halt meg tüdőrákban, a halált okozó mellrákos esetek száma 198 ezer, a halálos kimenetelű vastagbélrák áldozatainak száma 158 ezer volt. A kevésbé fejlett országokban a tumoros betegségek közül a mellrák okozta a legtöbb nő halálát. A férfiaknál mind az ipari, mind a fejlődő országokban a tüdőrák áll a statisztikák élén.

A rosszindulatú tüdődaganat elsődleges okozója a dohányzás. Az a generáció, amelyik most tüdőrákban hal meg, mintegy 30-40 éve kezdett el dohányozni, többnyire 14-15 éves korában" mondta el Martina Pötschke-Langer, a heidelbergi Német Rákkutató Központ (DKFZ) munkatársa. A tüdőrákos esetek száma tükrözi az egyes országokra jellemző dohányzási szokásokat.

Egyes országokban, mint az Egyesült Államokban, Nagy-Britanniában, ahol már a 20. század közepén dohányozni kezdtek az emberek, a férfiak
anna4459, 2015. február 05. csütörtök, 08:59
Egy doktornő
Egy doktornő, aki kigyógyította magát a szklerózisból
Hírszem

sclerosis-multiplexGyógyítható a szklerózis multiplex? A New Yorki Nemzeti Szklerózis Multiplex Társaság (The National Multiple Sclerosis Society) szerint egyelőre nem. Dr. Otis W. Brawley, az Amerikai Rák Társaság (American Cancer Society) főorvosa elmondja: A betegség primer és szekunder progresszív formáinak kezelésére a jelenleg rendelkezésre álló lehetőségek hatásossága meglehetősen korlátozott, valamint erőteljes mellékhatásokkal rendelkeznek.

A hagyományos orvoslás ezen borús kilátásai ellenére Dr. Terry Wahlsnak mégis sikerült kigyógyítania magát a kórból természetes módon, toxikus gyógykezelések nélkül.

A gyógyszerek NEM jelentenek megoldást! Az SM-ben szenvedők nagy többsége átlagosan évi 30.000 dollárt költ olyan gyógyszerekre, amelyek nem nyújtanak sem reményt, sem állapotváltozást.

A következőkben Dr. Wahls, aki 4 évet töltött tolószékben, megosztja velünk az ún. Wahls-módszert,
horvathnemagdi, 2014. október 31. péntek, 15:24
A candida felelős a rákért?
által kezeltek adatait, egészen más kép rajzolódna ki a hatásosságról, mint amit a bukott orvos propagál.

Úgy tűnik, a hazájában börtönbüntetéstől fenyegetett Simoncini más európai országokban, köztük Magyarországon is toboroz pácienseket. Az offenzíva még nem érte el teljes intenzitását: magyarul még nem jelent meg a téziseit összefoglaló műve, és a módszert népszerűsítő filmet sem forgalmazzák magyar nyelven.

Sajnos, tézisei valószínűleg már eddig is többekhez eljutottak, mint az American Cancer Society tömör konklúziója: Simoncini hipotézise hamis, módszerének hatásossága nem bizonyított, sőt, veszélyes is lehet, ezért alkalmazása nem ajánlott.

A teljes bejegyzés a ködpiszkáló blogon olvasható.

MIÉRT HAL MEG ILYEN SOK EMBER RÁKBAN?

A kérdés, amelyet sok ember feltesz magának, miért? Hogy lehet ennyi év kutatás és tanulmány után még mindig legyőzhetetlen a rák?

A probléma valóban tudományos, de véleményem szerint inkább kulturális és
tripike, 2014. július 12. szombat, 15:52
Gyógyítja-e a rákot a szódabikarbóna?
EZT MINDENKINEK TUDNIA KELL! SZÓDABIKARBÓNÁVAL A RÁK ELLEN!!! MEGDÖBBENTŐ ÚJDONSÁG!!! Dr. Tullio Simoncini kutatási eredményei még inkább kihangsúlyozzák a gombák elleni védekezés fontosságát, melyet megelőzésként otthonról is végezhetünk (...) tisztítókúrákon...

A nemzetközi hírű professzor nemrégiben Magyarországon járt, Hogy beszámoljon a könyvében is leírt természetes gyógymódról, amely forradalmasíthatja a rákterápiát. Huszonöt esztendős onkológia tapasztalatai alapján Simoncini nem kevesebbet állít, mint azt, hogy a rák nem más, mint egy fertőzés, amelyet gomba okoz. (...)

Hosszas kutatómunka alapján arra következtetésre jutott, hogy a daganat "csak" egy tünet, s hogy a
rákot gombák, pontosabban a Candida albicans okozza. Véleménye szerint, ha az ember ellenálló képessége megrendül, vagyis az immunrendszere legyengül, szervezetében mértéktelenül elszaporodnak az ott egyébként is jelenlévő gombák.

Simoncini a daganatok pusztítására egy újfajta természetes terápiát
tinka1951, 2014. május 31. szombat, 12:52
Amit az ezüstkolloidról tudni kell
Yeast Infection - (and the Common Cold) 1997

- Prof. Ronald J. Gibbs: Silver Colloids - Do They Work? 1999.

- Dr. Robert O. Becker: The Promise of Electromedicine, the Perils of Electropollution
Cross Currents, 1991

- "Colloidal Silver as a Remedy for AIDS"Provo Herald, 1992. febr. 13.

- Peter A. Lindemann: A Closer Look At Colloidal Silver 1997

- N. Simonetti: Electrochemical Ag+ for Preservative Use. Applied and Environmental Microbiology. American Society for Microbiology: Washington,1992. 58/12. szám

- Christopher Bird and Peter Tompkins: Secrets of the Soil, 1998

- Zane Baranowski: Colloidal Silver. Thee Natural Antibiotic Alternative

- Dhyana L. Coburn & Patrick D. Dignan: The Wonders of Colloidal Silver, 1997

- "Colloidal Silver - The Universal Germiciide" Nexus Magazine, 1997. jan.

- Kolloid diszperz rendszerek felületi tulajdonságai


A cikket Katka találta a
taltos1, 2014. április 08. kedd, 22:45
Kapzsiság: Avagy miért gyógyíthatatlan a rák?
A rák rettenetesen sok embert öl meg minden egyes nap, akkor amikor egyáltalán nem kellene, hogy így legyen. Amerikai adatokat tudunk, 2013-ban 580.350 ember halt meg eddig rákban az USA-an, legalábbis az American Cancer Society szerint. Több milliárd dollárt szánnak minden évben a rákkutatásra, de a probléma egyáltalán nem megoldott.


És miért nem?- kérdezhetnénk. Sok esetben tudjuk mi okozza a rákot, vagy mi az, ami növeli kialakulásának kockázatát, de a világ még mindig nem látott egy univerzálisan “orvosilag elfogadott" gyógymódot.

Miért van az, hogy ebben a nagy tudományos léptekkel és fényes elmékkel teli korban nem vagyunk képesek megoldást találni? A válasz egyszerűen fogalmazva: azért, mert a rendszer annyira korrupt, hogy ezt nem teszi lehetővé.

A rák, bár tragikus és szívszorító betegség oly sok beteg, barát és családtag számára, nagy üzlet a Gyógyszeriparnak. Ezek a hatalmas vállalatok minden rákos esetből jelentősen kasszíroznak. Minél
suzymama, 2014. március 30. vasárnap, 18:05
Élelmiszer ipari szakértők ezt a 8 ételt nem hajlandók
Ennek eredményeként a halakban mindenféle rákkeltő anyagok halmozódnak fel és még kevesebb is bennük a D-vitamin. Van viszont jó sok antibiotikum.

A legrosszabbnak ilyen szempontból az észak-európai halgazdaságok bizonyultak. A halak olyan szennyezettek, hogy félévente egy halvacsora elfogyasztásánál többet nem ajánl a kutató - hacsak nem vad alaszkai lazacról van szó.

6. Amit a rákkutató nem enne meg: hormon-kezelt tehenektől származó tej

Rick North, aki az American Cancer Society rákellenes szervezet oregoni szervezetét vezette, csak biztos forrásból fogyasztana tejet. Ugyanis a legtöbb nagy gazdaságban növekedési hormonokkal kezelik a tejelő teheneket a hozam fokozása érdekében. Mellesleg tőgyfertőzésekhez is vezet, s felhalmozódik a tejben egy inzulinszerű növekedésserkentő, az IGF-1.

Még nem teljesen egyértelmű, de nagyon úgy tűnik, hogy ezt az anyagot az emberi emésztés nem vagy csak részben bontja le, s emiatt rákkeltő lehet.

7. Amit a
horvathnemagdi, 2013. november 15. péntek, 12:09
Bőrrák,
Bőrrák, Rák

Azt tudod, hogy hol kell megvizsgálni a mellrák tüneteit, de azt tudtad, hogy hol a bőrrákét? A bőr a test legnagyobb szerve, de még így is figyelmen kívül hagyhatsz pár pöttyöt. Például, mikor volt az utolsó alkalom, hogy az orvos kellő figyelemmel megnézte a lábaid? Ami azt illeti, mikor nézte meg utoljára a talpad?

A bőrrák a leggyakoribb formája a ráknak. Az American Cancer Society szerint évente 3.5 millió bőrrákot diagnosztizálnak az Egyesült Államokban. A nap káros sugarai gyakran okoznak bőrrákot, de a lábon lévő rákot sok esetben vírusok okozzák.

Szánj magadra egy kis időt és nézd végig a bőröd, de a lábad és a talpad se hagyd ki. ugyanakkor a lábujjak közé is nézz be. Ha bármilyen rendellenességet észlelsz, azonnal kérj időpontot az orvoshoz.

Olvastad? Íme az ital, amely legyőzi a rákot

“A legtöbb bőrrák fájdalommentes, de gyakran van egy visszatérő jellegű repedés, viszketés, vérzés, vagy fekély," figyelmeztet Dr. Gary
horvathnemagdi, 2013. július 19. péntek, 13:50
Életmódváltás a rák után
Életmódváltás a rák után

Ha Ön korábban túlélt egy rákos betegséget és szeretné megelőzni, hogy a rák kiújuljon vagy újabb daganatos betegség fejlődjön ki szervezetében, táplálkozzon egészségesen, mozogjon rendszeresen és testtömeg indexét tartsa a normális tartományban, derül ki az American Cancer Society legfrissebb ajánlásából.
A dohányzás elhagyása már nem is szerepel az ajánlásban, mivel evidensnek veszik, hogy azok a betegek, akik túléltek egy rosszindulatú rákos betegséget, nem dohányoznak.

A megfelelő BMI-index fontos tényezője a rák megelőzésének, minél nagyobb túlsúllyal rendelkezik valaki, annál nagyobb eséllyel újul ki a betegség. Ez különösen igaz mellrák, prosztatarák és vastagbélrák esetén. cancer_66.jpg

A megfelelő testtömeg index eléréséhez:

- kontrollálni kell a kalória bevitelt
- kevés zsíros és magas cukor tartalmú ételt és italt szabad fogyasztani
- növelni kell a rostban gazdag ételek arányát az elfogyasztott
horvathnemagdi, 2013. március 28. csütörtök, 05:58
Életmódváltás a rák után
Életmódváltás a rák után

Ha Ön korábban túlélt egy rákos betegséget és szeretné megelőzni, hogy a rák kiújuljon vagy újabb daganatos betegség fejlődjön ki szervezetében, táplálkozzon egészségesen, mozogjon rendszeresen és testtömeg indexét tartsa a normális tartományban, derül ki az American Cancer Society legfrissebb ajánlásából.
A dohányzás elhagyása már nem is szerepel az ajánlásban, mivel evidensnek veszik, hogy azok a betegek, akik túléltek egy rosszindulatú rákos betegséget, nem dohányoznak.

A megfelelő BMI-index fontos tényezője a rák megelőzésének, minél nagyobb túlsúllyal rendelkezik valaki, annál nagyobb eséllyel újul ki a betegség. Ez különösen igaz mellrák, prosztatarák és vastagbélrák esetén. cancer_66.jpg

A megfelelő testtömeg index eléréséhez:

- kontrollálni kell a kalória bevitelt
- kevés zsíros és magas cukor tartalmú ételt és italt szabad fogyasztani
- növelni kell a rostban gazdag ételek arányát az
gereica, 2013. március 01. péntek, 18:59
Rostok és a fogyás
az, hogy bizonyos élelmi rostok károsak és egyáltalán nem kívánatosak. Ilyen pl. a fitinsav (ez akadályozza meg a fémek, és főleg a vas felszívódását) és ilyen a lektinek is. Ez utóbbiak főleg a hüvelyesekben (bab, borsó, lencse) találhatók meg, erősen puffasztanak, a bélfalon is átjutnak és képesek akár a vörös vértesteinkhez is hozzákötődni. Sajnos a lektinek hatására a bélfal más fehérjéket is átereszthet, ami allergiás, rosszabb esetben autoimmun betegségek kialakulásához vezethet.

Az American Cancer Society napi 25-30 gramm rost elfogyasztását javasolja, ami a duplája annak, amit az amerikaiak naponta fogyasztanak.

A napi rost bevitel kapcsán figyelnünk kell arra, hogy:

- ha alacsony a napi rost bevitelünk, lassan, fokozatosan emeljük a dózist annak érdekében, hogy elkerüljük az esetleges kezdeti mellékhatásokat (pl. hasi diszkomfort érzés, székrekesés).
- igyunk megfelelő mennyiségű folyadékot, lehetőleg tiszta vizet, hogy a rostok megfelelő ütemben tudjanak
gereica, 2013. február 25. hétfő, 14:03
1/3
Képek, videók
Trombózis megelőzése utaz
pacsakute
2018. június 11. hétfő, 20:12
Májbetegségek megelőzésér
pacsakute
2018. április 24. kedd, 22:18
Norovírus megelőzése.jpg
pacsakute
2018. január 11. csütörtök, 12:24
Harvard Egyetem
sanci81
2015. november 24. kedd, 15:38
000Vincent_Willem_van_ Gog
baratha
2014. augusztus 04. hétfő, 09:45
Kati és Willem...jpg
mailona
2012. augusztus 23. csütörtök, 00:43
Willem De Haas-Hemken - F
gigi55
2012. március 15. csütörtök, 21:22
Willem Haenraets.jpg
durcimarcika
2012. február 06. hétfő, 22:29
479px-Vincent_Willem_v an_
baratha
2009. június 11. csütörtök, 18:40
95px-Vincent_Willem_va n_G
tothbela1948
2009. február 06. péntek, 13:31
200px-Vincent_Willem_v an_
tothbela1948
2009. február 06. péntek, 13:30
halsdad.Willem Kalf.Festm
hold02
2008. december 02. kedd, 20:19
halsdad.Willem Claesz Hed
hold02
2008. december 02. kedd, 20:19
willeke800.jpg
konoksag
2008. október 20. hétfő, 00:05
WillemII,Tilburg
falazola
2006. december 01. péntek, 10:38
Címkék
bukott orvos, normális tartományban, halálos kimenetelű, vörös vértesteinkhez, rendszer annyira, lábon lévő, finomított szénhidrátokat, megfelelő testtömeg, mellrák okozta, rákos betegséget, megfelelő BMI-index, amerikaiak naponta, ipari államokban, American Society, kevésbé fejlett, Otis,
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.