Belépés
2019. november 17. vasárnap | 46. hét | 321. nap | 07:04 | Hortenzia, Gergő
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Elbúcsúzott megszelídítőitől a félarcú pitbull Smiley 2015
mentett kutyákból 10-et vittek magukhoz rehabilitációra Laciék. A többi állatnak csak más kutyával voltak szocializációs problémái, egyedül Smiley volt emberre veszélyes. Laci szerint őt biztosan úgy vadították, hogy kikötötték a sarokba és egy kapucnis ember addig ütötte, amíg neki nem támadt.

,,Szó szerint beleverték, hogy támadni kell. Főleg az első időkben a kapucnira, de még a felmosórúdra is érzékenyen reagált. A neten fellelhető kenel-neve is elmond mindent: cannibal fighters. Amúgy Betty volt a neve, de minden mentett kutyánál, új élet, új név."
Smiley-t többszörösen kihasználták előző gazdái. Laci szerint az is biztos, hogy erőszakosan fedeztették, a csípőjét és nyakát befogták egy bilincsbe és úgy engedték rá a kant.


,,Vagyis többször
charlotteani, 2017. április 18. kedd, 02:42
Kikapcsolódás kell mindenkinek!
Kellemes<< Most már elég!

Mit tegyen egy nő, ha rájön, hogy a férje nem az, akihez hozzáment? A családon belüli erőszak komisz dolog, értem? Körülbelül egy hasonlóan nyomatékos mondattal tudnánk visszaadni mindazt, amit az amúgy nagyon is fajsúlyos témát boncolgató film tolmácsolni próbál nekünk.Most már elég (Enough, 2002)

Slim, a keményen dolgozó pincérnő egy nap találkozik álmai lovagjával: Mitch-csel, a jóképű, gazdag
sarkadykati, 2013. február 03. vasárnap, 14:25
Mennyivel jobb 1 % eü-árulék emelés, mint a viztdíj?
Csatlakozom az elöttem szólókhoz.Inkább több eü járulék,mint vizit illetve kórházi napi díj.
Beetetés,tévedés volt,hogy ezek a külön díjjak ott maradtak az orvosoknál,illetve a kórházban.
El kellett vele fillére számolni a TB felé.Tudjátok,ha igaz lett volna az az állítás,hogy ottmaradnak az orvosoknál,finanszírozzák a dolgozók amúgyis gyalázatosan alacscony bérét,akkor nem is sajnáltam volna,de ÍGY!!!!Na ne!!!Kedves geptop!Teljesen igazad van,a mostani megkúrtított táppénből ugyancsak nehéz lenne ezeket a külön díjjakat megfizetni.
Kedves tothd!Veled is egyetértek.
betty56, 2011. szeptember 17. szombat, 15:04
szeretettel
nyeregre, fel sem ülök.

- Azt sem bánom - mondta a Róka türelmetlenül. - Köss rá kengyelt, ha anélkül nem mersz nyeregbe szállni.

- Igen ám, csakhogy mibe fogóddzam? Kantár nélkül nem érezném biztonságban magam.

- Mindegy nekem: kantárral vagy kantár nélkül, csak már gyere!

A Nyúl erre ajtót nyitott. Volt egy fészer az udvarban, onnan előhozott egy nyerget, egy pár kengyelt, egy kantárt, és miközben hatalmasokat nyögött, hogy így fáj a háta, úgy hasogat a lába, amúgy nyilallik az oldala: annak rendje-módja szerint megnyergelte, felszerszámozta a Rókát.

- De azt kikötöm, hogy csak a kertajtóig cipellek - jelentette ki a Róka. - Onnan gyalog sétálsz be Mezeiék házába.

No, jó, ebben megegyeztek. A Nyúl szépen megfésülködött, kipödörte a bajuszát, azután nyeregbe ugrott, és lábát a kengyelbe dugva, megmarkolta a kantárt.

- Mehetünk! - kiáltotta.

A Róka sebesen ügetett Mezeiék háza felé. A Nyúl keményen ült a nyeregben; nem
sayuri, 2011. május 12. csütörtök, 12:41
Sztory 1. rész
Szülinapot- Anyu és Milli
Fülig érő mosollyal vettem kezembe az ajándékot és nyomtam az arcukra
egy-egy puszit. Majd bevágtam magam a napaliba és kinyitottam a kis dobozt.
Egy gyönyörű nyaklánccal találkozott a tekintetem rózsaszín és lila kövekkel
díszítet és szív formája volt.
- Köszönöm- nagy boldogan anyu nyakába ugorva- ez gyönyörű.
- Tudtuk ,h régóta szerettél volna egy ilyent - Milli
- Hát jól tudtátok - és én visszamásztam a konyhába és leültem az asztalhoz
- Amúgy mi a kaj?
- Meleg szendvics :)-Milli -A Te kedvedért csináltuk
- Köszi szépen - Én.
Megettem gyorsan a reggelit és felmentem felöltöztem, kifestettem magam, és a
hajamat is rendbe szedet. Majd irány a suli...remek nap volt a mai. Mindenki
olyan kedves volt. A Best-ektől kaptam ajándékot. Jessica egy édes macival
lepet meg, mi 2 szívet tart. ZsoZsóó egy tábla csokival lepett meg. Dirktől egy
üveg piát kaptam azzal a felirattal ,h "ajándék szesznek ne nézd a
cseresznye25, 2009. július 09. csütörtök, 14:41
A Kígyó biznisz beindult
Bettykém!
A piócák szükségességét felfogtam, és egyetértek most már vele!!! Egyébként döntöttünk Lyssel, hogy balett előadásra is megyünk!!!! Apelláta nincs!!! Ti is jöttök!!! Az egész kígyós vállalkozásban résztvevők ott lesznek!!! Hozzá tartozik a balett a milliomosok életéhez!!!Tetszett az előadás??? Úgy is csak ennyit fogunk látni belölle, mert a nagy tapsra a végén felébredünk!!!!
.......A rengeteg melótól úgy sem tudunk fenn maradni sokáig, mert nagyon fáradtak leszünk!!!! ....Kigyómasszázs. Fejés. Nállam az egerek megfogása a kígyók etetéséhez. A vendégek meggyőzése az új módszer hatékonyságáról. A meggyőzés után masszázsra vállalkozó vendégekről a rajtuk maradt, és rájuk tekeredett kígyók leszedése. Az egyre nagyobb légyszámú elégedett vendégek meggyőzése, hogy a kígyó állományunkból ne vigyenek magukkal egyet sem sálnak a hideg időben, mert a kígyóállományunk sajnos véges! .....Ja és persze a leltárhiány elkerülése érdekében szaladgálnunk kell jó biztonsági
betti055, 2008. január 12. szombat, 16:41
Beindult a vállalkozás!!!
Kígyós vállalkozásunk további részletei, Betty blogjáról:

....Betty írta:

Ennyi kígyót gyüjtöttem be
2008-01-10 20:49:43, Csütörtök


Lassan indulhat a Projekt a kígyók már ketrecbe.Píócát még nem sikerültbeszerezni.Gyakorolom a méreg kíszívást ma volt két vendégem és rajtuk gyakoroltam kék zöld foltokkal mentek el.

Lys jáááj Píócákkal lepett meg
2008-01-11 15:48:00, Péntek

Bettykém rajtam már annyi pióca élősködik, jóllaktak a véremmel eggyel több vagy kevesebb már nem számít, fő hogy a méreg elszálljon!!!

pusza.Lys:)) / Pihend ki magad és nézz be a leveleidbe/

Kissé undorító de SOKAT fog érni ha beindulunk
lysabetta, 2008. január 12. szombat, 00:39
Jól beindult a vállalkozásunk!
szebbnél szebb pénztárcákat, cipőket, csizmákat és táskákat!!! Lyz megpendítette azt az ötletet is, hogy kígyóbőr ruhákat is készíthetnénk, kiegészítőkkel együtt, de ehhez még ruhatervezőt is kell keresnünk!!! .....Bár ezt akár Lys is hajlandó bevállalni!!! - A képzettsége meg van hozzá - így ezt is megoldottuk!!!

Szóval ennyi munka után nem csoda, hogy már a balett előadás legelején mély álomba merülünk, és csak a végén a tapsra ébredünk!!! (.....Amúgy sem rajongok a balettért, de a gazdagság kötelez!!!! ) További jó éjszakát neked! Pusza: Edit, a vállalkozási partnered

......Lys gyorsan megküldte a férje fényképes önéletrajzát:

Lys vagyok küldöm a férjem fényképes önéletrajzát! Melyben jelentkezik a kígyók szolgálatára!!!!

JELENTKEZEM!!!!
* vagyonőr, testőr
* portás, éjjeliőr, telepőr, banki őr
* pénz- és értékszállító, szállítmánykísérő
*
flammerne, 2008. január 12. szombat, 00:31
Édes nap, édes emlékek...
Leadtaaaaaam! Végre-végre! El sem hittem, amikor reggel a fénymásolóban a kezembe nyomták -négy példányban. Úgy vittem át a bölcsészkarig, mintha a gyermekem lenne. Mondjuk hosszú vajúdás eredménye, az biztos... A liftben, pár percnyire a tanulmányi osztálytól már majdnem sírtam. Azt hiszem, ez jön most. Bakker, amúgy nem értem, mit vagyok úgy oda: ez csak egy szakdolgozat... de a mám korántsem csak erről szólt...

Ez a nap eleve jól indult: magamtól ébredtem, nem a fránya telefoncsipogásra. Fujj! Aztán szuperül folytatódott, ugyanis az én Cila nénimmel találkoztam a buszon. Egy kedves, 65 éves ,,szupernagyi", aki anno ott dolgozott, ahol Nyussz, és régebben sokat kirándultunk együtt. Egyike volt azoknak, akikkel bejártam fél Európát, és akivel láttuk egymást sírni és nevetni is. Millió emlék, millió kérdés. Hangok, múlhatatlan másodpercek, illatok, szavak lepték el a lelkem, és egész nap ebben a boldog-szomorú állapotban hagytak.

Cila néni
tavsan, 2007. november 28. szerda, 21:57
Mai kalandjaim :))
egyszer... ááá!
A buszt úgy értem el, hogy leintettem egy kanyarban. Ilyenre még soha nem volt szükség, és remélem, ezután sem lesz. Mindenki engem nézett, és a sofőr is beszólt egy mosoly kíséretében, hogy nagy szerencsém van, hogy megállt. Mondom: ,,tudom!".
Beértem a városba, utána már kicsit nyugisabban telt a délelőtt: sétáltam, kávéztam, majd tök véletlen összefutottam Börnivel. Na, egyből nem is ment be órára! Neem, nem én csábítottam a bűnre, szerintem amúgy sem volt hangulata bent ülni egy teremben, és az álmosító, fűztésszagú levegőben álmosító tanári szavakat hallgatni. Ehelyett elmentünk a nagy áruházba, vásárolgattunk, ruhákat és cipőket néztünk ki magunknak, meg ilyenek. Aztán hívott a Betty, taliztunk, elmentünk El Doradóba és kínaiba, de nem vettünk semmit. Ekkor még.

Meglepődve tapasztaltam, hogy a Dolce&Gabbana: The One nevezetű parfümcsodájának is van már hamisítványa. Nem rossz minőség, de kb. két óra hosszáig érzem csak
tavsan, 2007. november 14. szerda, 21:14
Nagyon kellett a mai nap
no kit látok?! Raiszit! Na, volt nagy szaladás utána, nyakába borulás, pussz-pussz! Elkísért a bolthoz, aztán ő ment tovább, én meg végül is nem olyan sminklemosót vettem, mint amilyet akartam, mert az 2000 Ft, és úgy döntöttem, jó lesz a 600 Ft-os is. Gondolom, úgyis egy a haszna. Ja meg vettem egy ilyen kőpúder-szerűséget, mert irtó jól néz ki, és kíváncsi vagyok, hogy jó-e. Gondolom, igen, mert nem olyan rossz márka. Mivel volt 50%-os kuponom egy újságból, ezen spóroltam 500 Ft-ot. Bingo, amúgy 1000 lett volna! Meg ha azt vesszük, 1400-at ,,nyertem", amikor a sminklemosók közül is az olcsóbbat választottam, így ez már 2100 Ft! Amit el is költöttem: Nyuszinak vettem egy csomag brazil kávét, magamnak két angol nyelvű könyvet és egy táskát (úgy néz ki, mint egy Luis Vuitton, csak nem a híres tervező monogramjai díszítik, hanem R betűk). Aztán Bettymmel kajáltunk a kínaiban, olvastam egy kicsit, aztán indult is a buszom hazafelé. Mondjuk nagy volt a kísértés, hogy maradjak benn
tavsan, 2007. november 06. kedd, 22:56
Tegnapom története
felpróbálom, meg fehérnemüket is kell vennem... hát, nem sok pénzem maradt. Ebből még kifizetem az utiköltséget haza, a társasházi közös költséget és kaját is állnom kell belőle. Anyuc ma szólt, hogy jó lenne a héten kifizetni a 2500 Ft közös pézt. Frankó, mikor úgysem dőzsölök, azaz már nem... de nem baj, megoldom, végül is be kell osztanom a pénzt, és sikerül is. Csak így nem megyek Betty bulijára. De majd megoldjuk mi az ünneplést, ismerem már magunkat annyira...

Amúgy hazafelé azt hittem, lekéstem a távolságit. 17:47-kor értem ki a buszállomásra, de ebben az esetben örültem annak, ami miatt délelőtt majd' felrobbantam: a 20 perc késésnek. Nem tudom, mi történt, de a sármos sofőr volt, és kicsit zaklatottnak tűnt. Azért megint felajánlotta, hogy elvisz Gyuláig... Nagyon édes volt. De zenésszel és úton járó emberrel nem jó kezdeni...

Meg újságíróval sem, mert annak nagy szívfájdalom a vége. Bocsánat, de ez most kikívánkozott...
tavsan, 2007. október 25. csütörtök, 23:28
1/3
Képek, videók
Elbúcsúzom.jpg
suzymama43
2014. szeptember 15. hétfő, 13:16
Joéjt neked elbucsuzom má
cserkata
2010. május 28. péntek, 14:26
elbúcsúzom.jpg
bostailiza
2010. április 13. kedd, 17:58
elbúcsúzom
1csendes1
2009. november 17. kedd, 14:07
elbúcsúzom, de ott leszek
jakabgasparne
2008. december 05. péntek, 07:44
Fekete szerkóban-amúgy is
kimif1
2009. október 01. csütörtök, 18:22
Alexa (amúgy egy ördög)
ptamas
2009. január 15. csütörtök, 18:57
műpálma, amúgy antenna
msz303
2007. október 06. szombat, 15:56
Amúgy tudományosan.. :-)
chary
2007. február 04. vasárnap, 18:27
csocsoo ^^ amúgy ezek 20
blondyyy
2006. október 22. vasárnap, 14:38
SátánkaXD.....amúgy meg D
nusyka93
2006. szeptember 16. szombat, 19:52
amugy nem cigizem
fidas
2006. szeptember 07. csütörtök, 00:32
amúgy kötelező képnevet a
husii
2006. július 16. vasárnap, 13:17
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.