Belépés
2020. július 11. szombat | 28. hét | 193. nap | 18:43 | Nóra, Lili
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Amerikai különmegbízott: nyitva áll a lehetőség Irán előtt, hogy tárgyaljon a nukleáris programjáról
Hook leszögezte: Washington eddig is készen állt a tárgyalásokra Teheránnal az atomprogramjáról, de az egyeztetések eddig, közvetítők révén, csak foglyok szabadon bocsátására korlátozódtak.

A diplomata kijelentette, hogy Donald Trump amerikai elnök évek óta készen áll diplomáciai egyezetetésekre, e politika jegyében találkozott Kim Dzsong Un észak-koreai vezetővel háromszor is. Kifejtette: Washington szeretné, ha diplomáciai erőfeszítéseire diplomáciai válasz érkezne Teheránból. Hozzáfűzte azonban, hogy az amerikai kormányzat továbbra is él a "kemény szankciós politikával" annak érdekében, hogy tárgyalóasztalhoz kényszerítse a teheráni vezetést.

Hook egyúttal sürgette Iránt, hogy bocsásson szabadon további három, Teheránban fogva tartott férfit.

A különmegbízott egy nappal azt követően beszélt diplomáciáról és tárgyalások lehetőségéről, hogy elhagyta Teheránt Michael White volt tengerészgyalogos. Az amerikai férfit 2018 júliusában tartóztatták le az iráni fővárosban, és 2019 márciusában
velemenyezd, 2020. június 06. szombat, 07:04
Keresztre feszítés van a koszorúzás előtt
,,Kárnak ítélek mindent Krisztus Jézus, az én Uram ismeretének gazdagsága miatt." (Fil 3,8)

A fény mindig költséges, és annak az árán kapjuk, ami létrehozza. A meg nem gyújtott gyertya nem fénylik, mert az égésnek a ragyogás előtt kell történnie. Mibelőlünk is kevés haszna van másoknak, ha nem vállaljuk ezért az áldozatot. Az égés szenvedéssel jár, és próbáljuk elkerülni a fájdalmat.
Hajlamosak vagyunk úgy érezni, hogy a legnagyobb hasznára akkor vagyunk a világnak, ha erősen állunk és alkalmasok vagyunk az aktív kötelességre, amikor szívünk meg kezünk el is foglalja magát a szolgálat kedves cselekedeteivel.
Ezért amikor félre kell állnunk a szenvedés miatt, ha betegek vagyunk, ha emészt minket a fájdalom, és amikor minden tevékenységünket leállítják, úgy érezzük, hogy többé nincs semmi hasznunk, és semmit sem tudunk elérni.
Ha azonban türelmesek és engedelmesek vagyunk, csaknem bizonyos, hogy nagyobb áldására leszünk a körülöttünk levő világnak a mi szenvedésünk és
kalmanpiroska, 2020. április 30. csütörtök, 07:24
Kedves elégedetlenek és hisztisek!Nem leszek ma népszerű
Kedves elégedetlenek és hisztisek

Nem leszek ma népszerű, de őszintén szólva kicsit sem érdekel. Ha naponta tele lehet szórni hülyeséggel a hírfolyamot, akkor egyel több vagy kevesebb, nem sokat változtat. Ha a járványnak egyszer vége lesz, akkor erősen el kell majd gondolkodni, kiből milyen reakciókat váltott ki, és bizony le kell majd vonnunk a következtetéseket is. Addig is, össze lehet gyűjtögetni a gyöngyszemeket.

1. A járvány méretéről. A média percenként ontja ránk a sokkoló híreket, ennyi halott, annyi beteg, világ vége. De nem ártana matematikai alapon is megközelíteni a dolgot. Az egyszerűbb számítás kedvéért, Magyarország lakossága 10M. Olaszországé 60M. Olaszországban most lenne a legegyszerűbb horrorfilmet forgatni, ott nagy a gond, ezt mindenki tudja. A fertőzöttek száma eléri a 70 000-et. Akkor matek. Ez a lakosság 0.1%-a. Persze, egyetlen beteg is sok, és egyetlen halott is rengeteg, ezért kell megtenni mindent, hogy nálunk 0.1% közelébe se jussunk.

2. Maradj
koszegimarika, 2020. március 28. szombat, 09:33
60 évig tartó beteljesületlen szerelem...
megírta a nőnek, hogy nem tud megbocsájtani, mert ,,a fiatalsága becstelen nyomorúságban (...) telt el", ráadásul ,,anélkül, hogy szerették volna, hogy bárki szerette volna (most már kell a kutyának!)". Erzsi a levél hatására odaadó szerelmessé vált, és kérte Füst Milánt, hogy fogadja őt vissza. ,,De hát megalázhatom én eléggé magamat, hogy jóvátehessem azt a sok szenvedést, amit magának okoztam? Legyen jobb, mint én, Milán, nyújtsa felém a kezét... Hűséges kutyája leszek, amíg akarja."

A kérése azonban süket fülekre talált. Füst elvette tanítványát, Hefler Erzsébetet, Sisut. Erzsi Karinthyné Böhm Arankát faggatta zokogva az új kedvesről. Házasságuk nem volt szerelmi házasság, de az évek során megjelent benne az egymás iránt érzett szeretet. Füstöt azonban kétségek gyötörték: vajon jól választott-e? ,,Azon is tűnődtem, vajh nem kellett volna-e inkább a régit elvennem, nem inkább hozzám tartozik-e még mindig J.E.?" - írta
foldinefehereva, 2020. március 05. csütörtök, 20:09
Tiltólistás ételek elalvás előtt
méreganyagokat, ez pedig a szívre is terhet ró, megemeli a vérnyomást, így pedig nem olyan könnyű elaludni.

A csokoládéfogyasztás is tilos lefekvés előtt, hiszen koffeint tartalmaz, ami felpörget, és ez szintén nem segít az elalvásban.

A vízfogyasztás nagyon egészséges, azonban éjszakára ebből sem jó sokat inni, hiszen a folyamatos fürdőszobába járkálás is megnehezíti az elalvást, sőt meg is szakíthatja az alvás ritmusát. Inkább igyon napközben elosztva elegendő folyadékot, minthogy este akarja azt bepótolni.

Mint ahogyan a csokoládé, úgy a kávé is koffeint tartalmaz, így kávét se igyon már délután 2-3 óra után. Ha mégis nagyon megkívánja késő délután a kávét, akkor fogyasszon el egy csésze koffeinmentes gabonakávét, ami egy nagyon egészséges kávéalternatíva.

A sportolók rendszeresen fogyasztanak olyan turmixitalokat, amelyek tartalmazhatnak koffeint. Ha Ön is fogyaszt edzés után ilyen italt, mindig nézze meg az összetevők listájában, hogy az tartalmaz-e
pacsakute, 2020. március 01. vasárnap, 22:15
Nevünk kezdőbetűi sorsunk jelölői!
érzéke van az apró részletek kimunkálására és a megvalósítás kivitelezésére, nagy teherbírású, felvállalja a nehéz feladatokat is, sok fáradságos munka vár rá, amely meghozza a jutalmat.

W: sok nagy változással teli az élete: új életfeladatok, új családi ,,felállás", új életminőség, új lakhely, ezek változékonnyá tehetik érzelmeit, de jobb, ha megtanul alkalmazkodni és rugalmasan gondolkodni, bármit is hozzon elé az élet.

X: diktátorhajlamokkal van ,,megáldva", ő akarja a törvényeket hozni és irányítani az emberek életét, ez akkor áldásos, ha javító, nevelő, kiigazító, gondoskodó szándékkal van átitatva.

Y: kezében van a ,,varázsvessző", amellyel csodákat tehet a saját és mások életében is, például gyógyulás, siker, pozitív fordulat stb., ezenkívül erősen vonzzák az okkult tudományok, a teológia és a filozófia.

Z, ZS: villámszerű, hirtelen, váratlan fordulatokkal teli az élete, ez eléggé igénybe veszi őt, szerencsére rengeteg
menusgabor, 2019. szeptember 20. péntek, 21:00
Szencov védelmébe vette az ukrán elnököt a malajziai utasszállító lelövéséért felelőssé tett szakadár kiadásáér
Kifejtette, hogy Cemah nevét először hazatérésekor a repülőgépen hallotta. "Az elnök (Zelenszkij) odajött hozzám (már az érkezés után), és megkérdezte: ön ellenezte ezt a cserét? Én azt válaszoltam, hogy először hallok erről" - mesélte a rendező. Hozzátette, hogy később utánanézett Cemahnak a hírekben.

"Nehéz ezt a helyzetet kommentálnom. Általában nem szeretem mások cselekedeteit kommentálni. Van egy elnök, egy személy, akit Ukrajna felhatalmazott, akinek nagy aránnyal szavaztak bizalmat. Ez azt jelenti, hogy az emberek bíznak ebben az emberben" - hangsúlyozta. Hozzátette, hogy Zelenszkij több információval rendelkezik, mint "mi többiek". "Eszerint ha ilyen döntést hozott, akkor erre szükség volt" - szögezte le. Hozzátette, hogy Ukrajnában a társadalom szabad, bárkinek jogában áll kimondani a véleményét és vitatni ezt a döntést. Az internetes híradások alatti hozzászólások ugyanis megoszlottak a tekintetben, helyes volt-e a fogolycsere keretében kiadnia Kijevnek Cemahot Oroszországnak, amikor
velemenyezd, 2019. szeptember 10. kedd, 15:02
Szent-Gály Kata
egyetlen tantárgy az ő nehéz iskolájában,
melyet életnek hívunk,
s melyet mégis annyira szeretünk.

Isten mindennap kitűzi elénk a feladatokat:
az egyszerű kötelesség az ő bevált tanítási módszere,
ezzel akar bennünket rászorítani
a szeretet elsajátítására, --
hiszen magunk is természetesnek tartjuk,
hogy dolgoznunk kell a családért, mely mienk,
s hogy abból élünk,
ha valamiképpen szolgálunk testvéreinknek.

Isten, mint legfőbb Pedagógus, azt akarja,
hogy az állandó gyakorlatozás által
annyira vérünkké váljék a szeretet,
hogy megszokottan tegyük a jót
és szívből azt, ami kötelesség, --
de szeretné velünk elérni azt is,
hogy kevés legyen számunkra a szorosan vett lecke
és örülni tudjunk minden segítésnek az életben.

Testvérek, szeressünk szeretni,
és ne fáradjunk bele a szeretetbe még akkor sem,
ha mások azt nem viszonozzák,
-- mert annyira fogjuk ismerni az Istent
menusgabor, 2019. július 15. hétfő, 22:30
Irjunk történelmet 2019 május 26-án is!
ÍRJUNK TÖRTÉNELMET 2019 MÁJUS 26-ÁN IS!


A bevándorláspártiak mind ott lesznek, legyünk ott mi is!

Az európai baloldal azért akar kevert népességű Európát, mert valójában a nemzeteket akarja felszámolni, márpedig Európa erejét a sikeres nemzetállamok adják. Meggyőződésem, hogy az előttünk álló évtizedben nem lehet úgy politizálni Magyarországon, hogy nem
menusgabor, 2019. május 25. szombat, 20:00
Helyi népszavazást tartanak a révfülöpi kikötő ügyében
tartanak a különböző hatóságok elvárásai szerinti módosítások.

Elmondta, hogy a népszavazás egy volt helyi képviselő magánkezdeményezésére indult, aki képviselősége idején még támogatta szavazatával a kikötőlétesítést az adott helyszínen.

Mivel a kistelepülés választásra jogosult 1160 lakosának több mint 25 százaléka, 309 fő aláírta a kérdőívet, a népszavazást meg kell tartani, amelynek a nyár második felében várható időpontját 30 napon belül ki kell hirdetni - közölte a polgármester.

"Akarja-e Ön, hogy Révfülöp vízparti központjában, a móló és a futballpálya közötti öblöt az eddigi funkciója helyett teljes területén 133 vitorláshajó téli-nyári vízen tárolása alkalmas vitorláskikötővé alakítsák át..."- kezdődik a népszavazásra feltett kérdés, amely ezt követően még hosszasan sorolja, mi minden épülne, változna a helyszínen.

Kondor Géza személyes véleménye szerint a népszavazáshoz megfogalmazott kérdés valótlan információkon alapul. "Olyan kikötőt senki, én sem szeretnék, ami a
velemenyezd, 2019. április 24. szerda, 20:51
Az amerikai adóhivatal és a pénzügyminisztérium a másodszori határidőre sem nyújtotta be Trump adóbevallását a
A határidő kedden délután járt le. Steven Mnuchin pénzügyminiszter azonban kedd esti levélében azt üzente a képviselőház költségvetési bizottsága demokrata párti elnökének, Richard Nealnek, hogy még nem hozta meg "a végső döntést" arról, megküldi-e Donald Trump adópapírjait. Richard Neal - Elijah Cummingsszal, az ellenőrzési bizottság elnökével együtt - hat évre visszamenőleg kérte be Donald Trump egyéni és üzleti adóbevallási dokumentumait, és az első határidőt április 3-ára tűzte ki.

A demokrata párti törvényhozó közleményben jelezte, hogy jogi tanácsadókkal vitatja meg a bizottság következő lépését.

Levelében Steven Mnuchin azt is közölte: egyelőre még konzultál az igazságügyi minisztériummal a kérésről, amelyet "precedens nélkülinek" minősített. "A tárca nem tehet eleget az ön kérésének mindaddig, amíg nem állapítja meg, hogy a kérés összhangban áll-e a törvényekkel" - fogalmazott a levélben a pénzügyminiszter.

Donald Trump Jay Sekulow vezette jogászcsapata már korábban jelezte,
velemenyezd, 2019. április 24. szerda, 07:04
1/130
Képek, videók
Skerlecz programja 01.jpg
chillik
2018. február 22. csütörtök, 04:56
Skerlecz programja 02.jpg
chillik
2018. február 22. csütörtök, 04:55
élőrózsfűzér programja 05
maroka
2017. április 30. vasárnap, 17:14
Jag 60 ÉVES, programja
lovaszmarika
2011. február 12. szombat, 11:23
Bush műholdas programja.j
agica2004
2010. szeptember 10. péntek, 10:18
Horthy-napok programja...
caris11935
2009. június 24. szerda, 14:02
Horthy-napok programja 3
caris11935
2009. április 11. szombat, 11:44
Horthy-napok programja 2
caris11935
2009. április 11. szombat, 11:43
Horthy-napok programja
caris11935
2009. április 11. szombat, 11:42
100 lépés programja
katyladybird
2007. április 16. hétfő, 16:03
Donald Trump-Melani.jpg
agica2004
2017. július 19. szerda, 21:35
Donald Trump és Melania T
agica2004
2017. március 27. hétfő, 20:04
Donald Trump.jpg
agica2004
2017. március 27. hétfő, 20:03
Donald Trump-elnokvalaszt
agica2004
2017. március 27. hétfő, 20:02
Donald Trump-karen-mecdou
agica2004
2017. március 27. hétfő, 20:02
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.