Belépés
2019. január 21. hétfő | 4. hét | 21. nap | 07:17 | Ágnes
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Közben olvasgattam más helyeken az interneten...
Szintén úttörő lennék, hogy nekem még van e könyvemen kívül még másik vagy 10 féle Enneagram-os könyvem is...

Úgyhogy...

Mert sok helyen már visszaolvasom azokat is amiket én gépelgetek ide, ami jó dolog, de én ezt "vérrel" gépelem és verejtékkel, mivelhogy én 10 ujjal mai napig sem tudok gépelni, de igyekszem...

Ha másra nem, nekem arra is jó hogy egyrészt gépelgetni tanulok, másrészt, ami nehezen megszerezhető, az tartósabb lesz, ígérem... és értékesebb is.

Úgyhogy pihentessük egy kicsit az Archetípusokat, én a színezett típusokra lennék jobban kíváncsi.

Nem vagyok "szívbajos", de én gyűjtöm az efféle könyveket is, a fizetésemből veszem őket, én az e-book-okat annyira nem kedvelem.

Úgyhogy "bekeményítünk", még jobban.

=(^.^)=

Mondjuk engem kapásból a 8-as színezetű 7-es érdekelne. Interneten gyakorlatilag részletes leírás, talán 1-2 helyet leszámítva NINCS...
eposz, 2019. január 19. szombat, 00:49
Hm...
Akkor esetemben a 7-es lesz a Szűz... Az Oroszlán nyilvánvalóan természetesen a 8-as lesz...

A dominánsak, persze a többiből is vannak, de kevesebb arányban, a maradék hétből...

Valóban, ebben az életemben embert még nem öltem, más lényeket igen. Például bogarakat, rovarokat, halakat, az is ölés. Sőt, ha növényeket eszek, bizonyos szemszögből nézve, mi már, mint ölés. De a földi rendszer ilyen...

Az immunrendszer "katonái" megölik a behatolókat a fizikális testben. Ezt nagyon fontos megérteni, mert így van tervezve, démonok által. Minden erőszak is őhozzájuk köthető.
eposz, 2019. január 12. szombat, 01:04
A csíksomlyói ferencesek megerősítették, hogy június 7. és 10. között lesz a csíksomlyói búcsú
A ferencesek azt követően adtak ki közleményt, hogy pénteken a román elnöki hivatal és a Vatikán bejelentette: május 31. és június 2. között Romániába látogat Ferenc pápa. A katolikus egyházfő június 1-jén látogat Csíksomlyóra.

Oláh Zoltán kanonok, a Gyulafehérvári Főegyházmegye pápalátogatás ügyében illetékes sajtóreferense korábban az MTI-nek elmondta, hogy a pápa a csíksomlyói nyeregben június 1-jén fog szabadtéri misét bemutatni.

Az MTI kérdésére elmondta: magánbeszélgetések során felmerült a pápalátogatás és a pünkösdi búcsú összevonásának lehetősége, de erről - mint mondta - Jakubinyi György érsek és a csíksomlyói ferencesek illetékesek dönteni.

A ferencesek által pénteken este kiadott közlemény szerint a csíksomlyói pápalátogatás részletes programját a későbbiekben teszik közzé. Ugyanakkor megerősítették, hogy a pünkösdi zarándoklat június 7-én, pénteken este kezdődik szentmisével, az ünnepi búcsús szentmise pedig a megszokott időpontban, június 8-án, pünkösd szombatján 12.30-kor
velemenyezd, 2019. január 11. péntek, 19:32
Brexit - A brit fogadóipar nem számít a Brexit-megállapodás elfogadására
vagyis a William Hill a Brexit-folyamat legnagyobb valószínűségű kimenetelének a megállapodás nélküli kilépést tartja.

Erre a fogadási lehetőségre az iroda 4/11-es nyereményesélyt írt ki. A cég nyereményszámítási módszertana szerint ez azt jelenti, hogy azok, akik 100 fonttal fogadnak a megállapodás nélküli Brexitre, a fogadási tét összegével együtt is csak 136,36 font (nem egészen 49 ezer forint) nyereményösszegre számíthatnak.

A William Hill valószínűbbnek tartja azt is, hogy 2020 végéig nem lesz újabb népszavazás a brit EU-tagságról, mint azt, hogy lesz.

Az újabb népszavazás kiírását a cég 11/8-as nyereményesély mellett kínálja fogadásra; ez 100 fontos tét esetén 237,50 font nyereményesélyt ígér a feltett pénzt beleszámítva.

Arra, hogy nem lesz második referendum, a fogadóhálózat mindössze 15/8-as kiírást tart érvényben; erre a lehetőségre 100 fontos téttel 153,33 font nyeremény reményében lehet fogadni.

A cég számítási módszertana szerint ez a kiírási megoszlás 42 százalékos
velemenyezd, 2019. január 10. csütörtök, 18:42
Teljesen megújul a Vörösmarty és a Podmaniczky tér a fővárosban
megtesz azért, hogy egy 21. századi új belváros jöjjön létre.

A január 7-én elindult rekonstrukciós munkák a kerület beruházásában, a kormány és a főváros támogatásával valósulnak meg, a tervek szerint augusztus 31-ig befejeződnek.

Szentgyörgyvölgyi Péter elmondta, hogy a főváros tulajdonában lévő Vörösmarty tér faltól-falig megújul, a több mint 30 éves beton térkő burkolatot magas minőségű, egyedi kialakítású és megjelenésű természetes lapkő burkolat váltja majd. Új köz- és díszvilágítási rendszer lesz a régi helyett, továbbá megújulnak az utcabútorok és "úttartozékok".

A téren tartandó vásárok és a kulturális rendezvények igényeit jobban kiszolgáló teret hoznak majd létre, a felújítás során kialakítják az egységes arculatú árnyékoló rendszerek fogadószerkezeteit és a burkolatba rejtett szükséges elektromos csatlakozási lehetőségeket - sorolta.

A polgármester kiemelte, hogy a Vörösmarty-szoborcsoport körül méltó környezetet alakítanak ki, illetve a tér rekonstrukciójához kapcsolódóan a
velemenyezd, 2019. január 09. szerda, 13:02
Miniszterelnöki rezidencia a Várban
MINISZTERELNÖKI REZIDENCIA A VÁRBAN

A miniszterelnöki iroda a karmelita kolostorba költözik a Várba. Januárban már hivatalosan is ott lesz Orbán Viktor munkahelye. Az egykori rendházból kellett korszerű irodaházat kialakítania Zoboki Gábor építésznek, amelyik nemcsak a műemlékvédelmi előírásoknak és a kormányfő elvárásainak felel meg, de hű marad a kolostor szellemiségéhez is.

Az építkezés és a költözés összköltsége 21 milliárdba forint, amin belül csak a miniszterelnöki dolgozószoba belsőépítészeti kialakítása 3,925 milliárdba kerül. A Magyar Nemzeti Galéria gyűjteményéből mintegy 40 festményt adtak letétbe az épület dekorálásához

MINISZTERELNÖKÜNK FELÚJÍTOTT IRODÁJA - Puritán körülmények

Puritán, szó szerint
menusgabor, 2019. január 03. csütörtök, 14:00
196 éve született Petőfi Sándor
színészeskedett. Ezután Pozsonyba gyalogolt, és az Országgyűlési tudósításokat másolta. Itt született Távolból című költeménye. 1843 nyarától Pesten a Külföldi Regénytár részére két regényt fordított le, valamint kapcsolatba került a fővárosi értelmiségi ifjúsággal és naponta megfordult a Pilvaxban is. 1843 őszétől Debrecenben ismét felcsapott színésznek, egy kisebb együttessel vándorolt, de megbetegedett és ezért visszatért Debrecenbe. 1844 februárjában nekivágott a pesti útnak azzal a szándékkal, hogy költő lesz. Felkereste Vörösmarty Mihályt, az ő ajánlására a Nemzeti Kör vállalta verseinek kiadását. Vörösmarty és Bajza támogatásával 1844. júl. 1-tol segédszerkesztő lett a Pesti Divatlapnál. 1844. októberében jelenik meg A helység kalapácsa című komikus eposza. 1844. novemberében megjelenik első verseskötete, belefogott a János vitézbe. Pesten megismerkedett Csapó Etelkével, aki 1845. jan. 7-én váratlanul meghalt. Eme korszakának verseit gyűjtötte össze az 1845. márciusában megjelenő Cipruslombok Etelke
menusgabor, 2019. január 01. kedd, 17:30
ÓÉV BÚCSÚZTATÓ - 2018
tanulni. Vaj' mi várhat ránk 2019-ben. Vannak, akik a jobbat várják és vannak, akik kevésbé optimisták. Bárhogy is legyen, alázattal s tisztelettel, búcsúztassuk az Ó ÉV-et, kívánjunk együtt egy nagyon boldogságos ÚJ ÉV-et!


Ismét egy esztendő hanyatlik a sírba,
nézhetünk utána nevetve, vagy sírva.
Sokan bár örömmel búcsúznak el tőle,
azt várják, hogy különb lesz a követője.
Itt állok magam is,azt óhajtom éppen,
jobb időket érjünk,
mint az elmúlt évben!
A mezőkön áldást, a hazában békét,
az emberek szívében boldog egyetértést.
Ezért fohászkodunk, ezért ver a szívünk,
adjon az Úr Boldog Új Esztendőt
menusgabor, 2018. december 31. hétfő, 13:00
Koncertek 2019-ben - Foo Fighters, Giorgio Moroder, Sting, Slash
Heavyball, Michale Graves (ex-Misfits) 10-én a Robotban lép fel, majd két fontos dzsesszest következik: 12-én a svájci Andreas Schaerer hallható az Opus Jazz Clubban, 13-án pedig az amerikai sztárdobos, Antonio Sanchez formációja zenél az A38 hajón. 19-én a brit progrock legendás csapata, a Jethro Tull 50. születésnapi turnéja érkezik a Budapest Kongresszusi Központba. 23-án Ennio Morricone a Cseh Nemzeti Szimfonikusokkal a Sportarénában lép fel, a kemény zenét játszó Amorphis és a Soilwork közös koncertje 25-én lesz a Barba Negrában, az északír Therapy?-é 30-án az A38-on.

Február 2-án és 3-án is koncertezik az Akvárium Klubban az amerikai Ignite, a szintén amerikai John Garcia 3-án az A38-on zenél. A német zongorista, Nils Frahm 4-én a Müpában hallható, 8-án a brit Tom Odell lép fel a Barba Negrában. Február 11-én az amerikai filmsztár, David Duchovny rockkoncertet ad a MOMSportban, 12-én a szintén amerikai Skindred zúz az Akváriumban, 16-án a Bud Spencer-filmek zenéit jegyző Guido és Maurizio De
velemenyezd, 2018. december 30. vasárnap, 10:50
Változik a vasúti menetrend az év végén és 2019 elején
Tájékoztatásuk szerint december 30-án és 31-én az ünnepnapi, január 1-jén a vasárnapi menetrend érvényes, január 2-ától pedig a munkanapokon megszokott időpontokban indulnak a járatok.

Az új év első munkanapja január 2., szerda lesz, ezért a vasúttársaság arra számít, hogy az utasok száma a január 2. és 4. közötti rövid munkahéten is magas lesz, főként a munkahelyre és az oktatási intézményekbe fokozatosan visszatérők miatt. A bérletváltás szempontjából január 4-e és 7-e lehet kiemelkedő, erre a pénztári szolgálat megerősítésével is készül a vasútvállalat.

A pénztárak előtti sorban állás elkerülése érdekében a menetjegyeket, helyjegyeket elővételben érdemes megváltani, illetve igénybe venni az internetes vagy a Vonatinfó mobilalkalmazásból elérhető jegyvásárlási lehetőséget is - hívta fel a figyelmet a vasúttársaság.
velemenyezd, 2018. december 28. péntek, 14:49
A disznó éve 2019
2019 a békeszerető disznó éve lesz, amely csendben emelkedik
trónra 2019. február 5-én.

Különösen kedvező évnek ígérkezik olyan szempontból, hogy levonjuk
a következtetéseket: azokat, akik csak visszatartanak, lehúznak minket,
végleg ki kell törölnünk az életünkből, de békét kell kötnünk azokkal,
akik hiányoznak nekünk.

Ezenkívül ez az év egy új szenvedély éve és az ötletek és a tervek
megvalósításának éve, és igen, a kurta farkú lába nyomán sok jó fog
történni velünk!
klarika47, 2018. december 27. csütörtök, 15:35
Brexit - Brit sajtó: Theresa May rövidebbre szabta a kormány karácsonyi szünetét
forrásai szerint például "retteg" a rendezetlenül lezajló Brexittől, mert attól tart, hogy súlyos élelmiszerhiány alakulhat ki Nagy-Britanniában, ha a hirtelen előálló vám- és egyéb akadályok miatt bedugulna a fő importútvonal, a Calais és Dover kikötői közötti hajózási csatorna.

Az alsóházi vita a brit EU-tagság megszűnésének feltételeit tartalmazó megállapodásról az előrehozott kabinetülés után egy héttel, január 9-én folytatódik, és az egyezményről szóló szavazás várhatóan az utána következő héten lesz.

Az EU-val elért 585 oldalas kilépési megállapodásról a londoni alsóháznak az eredeti tervek szerint december 11-én kellett volna szavaznia, de Theresa May 24 órával korábban elhalasztotta a voksolást, azzal az indokkal, hogy súlyosak a nézeteltérések az ír-északír határellenőrzés újbóli bevezetésének elkerülésére kidolgozott tartalékmegoldás ügyében, és emiatt reménytelen lett volna a Brexit-egyezmény elfogadtatása.

E tartalékmechanizmus - amely miatt a keményvonalas tory Brexit-tábor és a
velemenyezd, 2018. december 24. hétfő, 13:52
1/298
Képek, videók
Olvasgatok
bedmarika47
2014. augusztus 15. péntek, 06:11
Olvasgatás havi 11000Euró
anci-ani
2012. január 28. szombat, 14:49
olvasgató nő.jpg
rochlitzne
2010. április 11. vasárnap, 15:52
anim olvasgató macika.gif
1maszatka
2010. április 05. hétfő, 17:16
Olvasgatva..:-)
mattil
2008. szeptember 15. hétfő, 19:09
vágott virágcsokor tartós
orsi1
2015. január 16. péntek, 19:29
Minden tartós kapcsolat
anna4459
2014. március 31. hétfő, 20:41
tartós békéért népi demok
lacipecsenye
2012. november 09. péntek, 12:58
tartós
jerne
2010. december 05. vasárnap, 13:04
Tartós kenyér
angyalka___
2010. november 12. péntek, 21:43
TARTÓS SAJTOS KOCKÁK
klarcsika
2010. március 19. péntek, 21:50
Tartós színhatású szemhéj
cristin
2008. augusztus 30. szombat, 21:23
Tartós szemkontúrceruza.j
cristin
2008. augusztus 30. szombat, 21:22
Tartós körömlakk.jpg
cristin
2008. augusztus 30. szombat, 21:19
Tartós extrafényes védőla
cristin
2008. augusztus 30. szombat, 21:19
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.