Belépés
2018. december 15. szombat | 50. hét | 349. nap | 15:31 | Valér
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Megtalálták a magyarellenes plakátok feltételezett megrendelőjét Kárpátalján
A közlés szerint a Kárpátalja megyei ügyészség az SZBU kárpátaljai főosztályával és a megyei rendőrséggel közösen leleplezte a provokatív tartalmú óriásplakátok kárpátaljai illetőségű megrendelőjét és nyomtatásának szervezőjét.

A nyomozás megállapította, hogy a 31 éves munkácsi nő egy reklámügynökségnél rendelte meg és fizette ki az Állítsuk meg a szeparatistákat feliratot és a kárpátaljai magyarság három prominens vezetőjének fényképeit tartalmazó óriásplakátokat, amelyeket ismeretlenek október 20-ára virradóra helyeztek ki Kárpátalja több járásában a főutak menték - olvasható a honlapon.

A munkácsi nőt a hatóságok előre megfontolt szándékból hivatalos személy által csoportban elkövetett, nemzetiségi méltóságot és tisztességet sértő cselekmények elkövetésével gyanúsították meg.
velemenyezd, 2018. december 08. szombat, 16:36
Elkezdődött az M5-ös csengelei pihenőjében elkövetett gyilkosság pere Szegeden
ismerősét, kétszer osztrák társát találta el.

A bolgár férfi - bár a szívébe is kapott egy lövést - még el tudta indítani az autót, és kihajtott a pihenőből. Száz-százötven méter megtétele után, az autópálya leálló sávjában azonban megállt, és a helyszínen meg is halt. Utastársa életveszélyes sérüléseket szenvedett, de még időben tudott segítséget hívni, kórházba került, ahol életmentő műtétet hajtottak végre rajta.

A vádlott elhajtott a helyszínről, de másnap este a német, az osztrák és a magyar ügyészség közös munkájának eredményeképpen elfogták.

Az ügyész a csütörtöki előkészítő ülésen a vádlott beismerése esetére is életfogytig tartó fegyházbüntetés kiszabására tett indítványt, azzal, hogy legkorábban 25 év után bocsátható szabadságra.

A vádlott a lőfegyverrel visszaélés bűntettét elismerte, azt azonban tagadta, hogy előre eltervezte a gyilkosságot. Azt mondta, a kocsiban ülő másik férfit nem akarta megsebesíteni, nem is tudott róla, hogy ott van. Arra hivatkozott, hogy a kesztyűje
velemenyezd, 2018. december 06. csütörtök, 11:11
Hasogdzsi-ügy - Egy török bíróság letartóztatási parancsot adott ki két volt szaúdi tisztségviselő ellen
A beszámoló alapján a főügyészség szerint erős a gyanú, hogy Asszíri és Kahtáni is a gyilkosság kitervelői között van. Az NTV ugyanakkor emlékeztetett, hogy Törökország és Szaúd-Arábia között nincs érvényben kiadatási egyezmény.

Asszíri és Kahtáni is gyanúsítottja annak a büntetőpernek, amely a Hasogdzsi-ügy miatt Szaúd-Arábiában indult. A rijádi eljárásnak összesen 21 érintettje van, közülük 11 ellen emeltek vádat eddig, de folytatódik a nyomozás a többiek szerepét illetően.

Asszíri, akit időközben már elbocsátottak tisztségéből, a per legmagasabb rangú gyanúsítottja.

Kahtáni a nyomozás értelmében nem hagyhatja el Szaúd-Arábiát. A rijádi ügyészség szerint a koronaherceg volt tanácsadója találkozott azokkal, akiknek a feladata lett volna hazaszállítani Hasogdzsit. A The Wall Street Journal című amerikai lap múlt szombaton a CIA információira hivatkozva arról írt, hogy Mohamed bin Szalmán szaúdi trónörökös 11 elektronikus üzenetet küldött a Hasogdzsit meggyilkoló 15 fős "kivégzőosztag"
velemenyezd, 2018. december 05. szerda, 11:01
Hasogdzsi-ügy - Elfogatóparancsot adott ki egy török bíróság a rijádi per 18 gyanúsítottja ellen
Az isztambuli főügyészség "előre kitervelt és különös kegyetlenséggel elkövetett szándékos emberölés" bűntettével indokolta a lépést. A döntés értelmében a hatóságok a gyanúsítottakat ott veszik őrizetbe, ahol felbukkannak.

A Hasogdzsi-gyilkosság miatt indult rijádi büntetőpernek összesen 21 érintettje van. Eddig 11 ember ellen emeltek vádat, közülük ötre az illetékes szaúdi ügyészség halálbüntetést kért. Mevlüt Cavusoglu török külügyminiszter korábban nehezményezte, hogy az eredetileg előállított 18 gyanúsítottból a szaúdi hatóságok hetet szabadon engedtek, és csak 11-et helyeztek előzetes letartóztatásba.

Miután Recep Tayyip Erdogan török elnök többször a gyanúsítottak törökországi felelősségre vonását sürgette, és az isztambuli főügyészség október végén az ügy 18 gyanúsítottjának kiadatását kérelmezte Szaúd-Arábiától, Ádel al-Dzsubeir szaúdi külügyminiszter, majd Szaúd bin Abdallah al-Muadzsib szaúdi főügyész leszögezte, hogy a bűnrészes embereket Rijádban fogják bíróság elé
velemenyezd, 2018. november 30. péntek, 12:10
Hasogdzsi-ügy - A török rendőrség átkutatott két villát a Márvány-tenger partján fekvő Yalova tartományban
Itt a hatóságok a három kerti kutat is átvizsgálták, leeresztették a vizüket, majd mintát vettek belőlük. A rendőrség művelethez tűzoltóautót is használt.

A másik villa telke egy Omary Turizm nevű cég tulajdonában áll. A terület a földhivatalnál gyümölcsöskertként szerepel a nyilvántartásban. Az épület bejáratánál Szalmán bin Abdel-Azíz király és a trónörökös arcképe látható a falon.

A két vizsga átvizsgáláshoz kutyák és drónok segítségét is igénybe vették a hatóságok.

Az isztambuli főügyészség hétfői közleményében tudatta, hogy a Hasogdzsi-ügy egyik gyanúsítottja október 1-én, tehát a gyilkosságot megelőző napon felvette a kapcsolatot egy szaúdi állampolgárral, aki Yalova város külterületén, Samanli faluban lakik. A kapcsolatfelvétel azzal áll összefüggésben, hogy Hasogdzsi feldarabolt holttestét miként fogják elrejteni vagy megsemmisíteni.

Míg az isztambuli főügyészség szerint Hasogdzsit előre kitervelt módon megfojtották, mihelyt belépett a külképviselet épületébe, addig a rijádi
velemenyezd, 2018. november 26. hétfő, 23:44
Letartóztatták a békásmegyeri gyilkosság gyanúsítottját
A Fővárosi Törvényszék az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta, a 67 éves férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy szerdán a hajnali órákban Békásmegyeren előre megfontolt szándékból, több lövéssel megölte lánya élettársának anyját. A férfi a helyszínről autójával elmenekült, majd öngyilkosságot kísérelt meg.

Az ügyészség a gyanúsított letartóztatását, a védő bűnügyi felügyelet elrendelését indítványozta, és a bíróság a letartóztatás mellett döntött.

A rendőrség szerdán azt közölte, hogy az áldozat egy 56 éves budapesti nő.
velemenyezd, 2018. november 23. péntek, 18:02
Hasogdzsi-ügy - Török védelmi miniszter: lehet, hogy a gyilkosok kivitték Törökországból a holttestet
hogy ez csak egy lehetőség.

A szaúdi monarchiát bíráló 59 éves Hasogdzsi azért ment az isztambuli szaúdi külképviseletre, hogy beszerezze a török menyasszonyával tervezett házasságkötéshez szükséges iratokat. Órákkal azelőtt, hogy Hasogdzsi belépett az épületbe, 15 szaúdi férfi érkezett két magánrepülőgéppel Isztambulba és ők is a főkonzulátusra mentek. A gyilkosságot követően a 15 ember gyorsan elhagyta Törökországot és még aznap visszarepült a sivatagi királyság fővárosába.

Az isztambuli főügyészség szerint az Egyesült Államokban élő újságírót előre kitervelten megfojtották, mihelyt belépett a külképviselet épületébe, majd holttestét feldarabolták és megsemmisítették. Recep Tayyip Erdogan török elnök külpolitikai tanácsadója, Yasin Aktay, illetve a Sabah című, kormányközeli török napilap később azt állította, hogy a feldarabolt holttestet feltehetően savban feloldották.

Ugyanakkor az ügyben illetékes szaúdi ügyészség vádirata szerint Hasogdzsival azután végeztek a főkonzulátuson, hogy
velemenyezd, 2018. november 18. vasárnap, 16:26
Török hírtelevízió videofelvételeket mutatott be az Isztambulban eltűnt szaúdi újságíró ügyével kapcsolatban
azon fekete kisbuszok egyikében hagyta el a külképviseletet, amely benntartózkodása alatt állt be a konzulátus garázsába. A kisbusz ezt követően átmegy a néhány kilométerre található főkonzuli rezidenciára és beparkol az ottani garázsba. Hasogdzsi mindeközben sehol nem tűnik fel - mutatott rá az Aksam főszerkesztője.

Kelkitlioglu egyúttal arra a részletre is felhívta a figyelmet, hogy a szaúdi külképviselet múlt kedden kényszerszabadságra küldte az ott dolgozó 21 török állampolgárt.

A török ügyészség szombaton kezdett nyomozást az ellenzéki újságíró eltűnése ügyében. Előzetes vizsgálatuk megállapítása szerint Hasogdzsit a konzulátuson előre eltervezett módon megölték, majd a holttestét eltüntették. Szaúd-Arábia isztambuli főkonzulátusa alaptalannak nevezte a török állítást, mert szerintük Hasogdzsi még aznap elhagyta az épületet, és ezt követően tűnhetett el, de Törökország szerint ezt semmi nem támasztja alá.

Mohamed bin Szalmán szaúdi koronaherceg pénteken ajánlotta fel a török hatóságoknak,
velemenyezd, 2018. október 10. szerda, 12:31
A török hatóságok átkutatják Szaúd-Arábia isztambuli főkonzulátusát
átkutatására, amikor a török külügyminisztérium a múlt héten második alkalommal is bekérette Szaúd-Arábia nagykövetét és közölte vele az igényt.

Hasogdzsinak egy hete veszett nyoma, miután felkereste a szaúdi konzulátust. A férfi a török mennyasszonyával azért kereste fel a külképviseletet, mert szüksége volt szaúdi dokumentumokra, hogy házasságot köthessen. A nő a konzulátus előtt várta a férfit, de a menyasszony szerint Hasogdzsi nem jött ki az épületből, és azóta senki sem hallott róla.

A török ügyészség szombaton kezdett nyomozást az ellenzéki újságíró eltűnése ügyében. Előzetes vizsgálatuk megállapítása szerint Hasogdzsit a konzulátuson előre eltervezett módon megölték, majd a holttestét eltüntették. Szaúd-Arábia isztambuli konzulátusa alaptalannak nevezte a török állítást, és tudatta: szombaton szaúdi nyomozók is érkeztek Isztambulba, hogy részt vegyenek a vizsgálatban.

Kedden Hálid bin Szalmán, Szaúd-Arábia washingtoni nagykövete is visszautasította az 59 éves újságíró elfogásáról és
velemenyezd, 2018. október 09. kedd, 13:41
A török hatóságok engedélyt kértek Szaúd-Arábia isztambuli konzulátusának átkutatására
menyasszony szerint Hasogdzsi nem jött ki az épületből, és azóta senki sem látta.

Recep Tayyip Erdogan török elnök vasárnap újságírókkal közölte: a török hatóságok különösen a konzulátus körül, valamint a repülőtereken található térfigyelő kamerák felvételeit vizsgálják. Hangsúlyozta: nagyon elszomorító, hogy Törökországban történik ez a dolog, de ugyanakkor reméli, hogy "nem történt olyan, amit nem szeretnénk". Nyilatkozatában Erdogan régi ismerősének és barátjának nevezte Hasogdzsit.

A török ügyészség szombaton kezdett nyomozást az ellenzéki újságíró eltűnése ügyében. Előzetes vizsgálatuk megállapítása szerint Hasogdzsit a konzulátuson előre eltervezett módon megölték, majd a holttestét eltüntették. Szaúd-Arábia isztambuli konzulátusa alaptalannak nevezte a török állítást, és tudatta: szombaton szaúdi nyomozók is érkeztek Isztambulba, hogy részt vegyenek a vizsgálatban. Mohamed bin Szalmán szaúdi koronaherceg pénteken ajánlotta fel a török hatóságoknak, hogy kutassák át a konzulátus
velemenyezd, 2018. október 08. hétfő, 14:42
Erdogan: a török hatóságok szorosan figyelemmel követik a Rijád-kritikus szaúdi újságíró ügyét
török hatóságok különösen a konzulátus körül, valamint a repülőtereken található térfigyelő kamerák felvételeit vizsgálják. Hozzátette, hogy maga is várja a nyomozás kimenetelét. Hangsúlyozta: nagyon elszomorító, hogy Törökországban történik ez a dolog, de ugyanakkor reméli, hogy "nem történt olyan, amit nem szeretnénk". Erdogan - aki nyilatkozatában régi ismerősének és barátjának nevezte Hasogdzsit - egyúttal jelezte: amikor a vizsgálat lezárul, az eredményt közlik a nyilvánossággal.

A török ügyészség szombaton indított nyomozást az ellenzéki újságíró eltűnése ügyében. A török hatóságok első vizsgálatának megállapítása szerint Hasogdzsit a konzulátuson előre eltervezett módon megölték, majd a holttestét eltüntették. Szaúd-Arábia isztambuli konzulátusa határozottan tagadta a török közlést. A külképviselet alaptalannak nevezte a török állítást, és tudatta: szombaton szaúdi nyomozók is érkeztek Isztambulba, hogy részt vegyenek a vizsgálatban. Pénteken Mohamed bin Szalmán szaúdi koronaherceg azt is
velemenyezd, 2018. október 07. vasárnap, 20:12
Teréz körúti robbantás - Életfogytiglant kapott a vádlott első fokon
vádlott.

Az eljárás során az is kiderült, hogy a vádlott alaposan előkészítette cselekményét, vidéken végzett próbarobbantásokat és a Teréz körúti helyszínt is hosszan tanulmányozta, figyelte a robbantás előtt.

A vádlott cselekménye a bíró szerint egyrészt előre kitervelten, aljas indokból, több ember, hivatalos személy sérelmére, több ember életét veszélyeztetve elkövetett emberölés kísérlete, továbbá terrorcselekmény kísérlete és robbanóanyaggal visszaélés.

Az elsőfokú ítélet ellen az ügyészség részben súlyosítás miatt, a feltételes szabadságra bocsátás leghamarabbi időpontjának 25 évnél hosszabbra emelése, másrészt a terrorcselekmény előkészületként minősítése érdekében fellebbezett, az ügyvéd viszont felmentés, új eljárás, illetve enyhítés érdekében.

A bíróság meghosszabbította a vádlott előzetes letartóztatását a másodfokú döntésig.

Az ítélethirdetést követően az ügyben eljáró Kovatsits Gábor ügyész újságírók előtt azt emelte ki, hogy ebben a súlyos ügyben az ismeretlen
velemenyezd, 2018. szeptember 12. szerda, 13:33
1/42
Képek, videók
quickbird Noe feltételeze
szidnifox
2010. szeptember 15. szerda, 23:21
Magyar Hirlap megrendelő
lacipecsenye
2012. május 30. szerda, 13:49
Felhőalakzat Kárpátálján
pacsakute
2018. október 28. vasárnap, 22:29
Munkácsy Kárpátalján.jpg
dnemethk
2009. augusztus 04. kedd, 16:34
Magyarfalu Kárpátalján
bakfity
2008. január 06. vasárnap, 13:07
Megtaláltam.
alvaro-hopihe
2018. június 16. szombat, 10:08
megtaláltam.jpg
sz719eszter
2018. március 18. vasárnap, 14:37
Amíg a csókot megtaláltam
chillik
2017. október 25. szerda, 04:26
megtaláltad.jpg
melindaaah64
2015. november 26. csütörtök, 18:21
megtaláltam.jpg
yvett789
2015. január 11. vasárnap, 18:47
HA ÚGY ÉRZED MEGTALÁLTAD
fekecsicuka
2014. október 17. péntek, 22:18
Megtaláltam azt.jpg
suzymama43
2014. május 01. csütörtök, 19:28
Megtaláltál...
koju
2013. október 31. csütörtök, 16:45
Ha megtaláltad....jpg
pacsakute
2013. április 20. szombat, 12:48
Benned megtaláltam.jpg
angyalcsillag
2012. március 04. vasárnap, 14:29
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.