Belépés
2018. november 20. kedd | 47. hét | 324. nap | 19:26 | Jolán
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Stresz-űző, relaxációs zene
Ez a dal ígéri, hogy 5 perc alatt felold a stressz és feszültség alól. Csupán relaxálnod kell és meghallgatni az alábbi videót.

Ez a dal percek alatt meggyógyítja a feszültséget, beindítja az öngyógyító folyamatokat!

A Body Mind Zone YouTube csatorna a stresszűző, relaxációs zenék “otthona", itt aztán rengeteg dalt megtalálsz. Találsz itt dalokat: relaxálásra, tanulásra, alvásra, gyógyulásra, de Zen és Reiki dalokat is meghallgathatsz.

Az alábbi dal ideális lehet, hogy megszabadulj a stressztől és a feszültségtől, hogy egyensúlyt teremts az életedben. A dalok úgy vannak összeállítva, hogy ha átengeded magad elfeledkezhetsz a legnagyobb problémáktól is, életedbe hozhatod a békét.

A relaxációs és meditációs zene ideális lehet, hogy elérj egy mély tudatállapotra, ahol beindul az öngyógyítás folyamata is, amely nemcsak a testre hat, hanem az elmére és a lélekre is.

A videó, hallgasd
lovaszmarika, 2018. június 13. szerda, 18:08
Az ujjakupresszúra
alkalmazhatók a kézen, az ujjakon. Ezeken a területeken a legsűrűbb a testben a chi energia.
Az ujjakupresszúra nem pótolhatja a hagyományos orvosi eljárást (pl. súlyos sérülések, traumák esetén), de a klasszikus gyógymódok kiegészítéseként súlyos betegségek kezelésében is jó hatásfokkal alkalmazható. Bármilyen más betegség esetén (legyen az akut vagy krónikus) hatékonyan hozzájárul az immunrendszer erősítéséhez, ellazítja az idegrendszert, fokozza a test valamennyi funkcióját, beindítja az öngyógyító folyamatokat, ezáltal lerövidíti a teljes gyógyulás időtartamát. Az egész test élettani funkcióját szabályozó - egyszerre gyógyító és megelőző - eljárás az egészség megóvása mellett eltávolítja a test csatornáinak energiablokádjait, fokozza az energia áramlását; enyhíti a fáradtságot, energiával tölt fel; megszünteti a toxinok okozta testi merevséget; segít helyreállítani a test mikro-és makrokozmikus erőinek az egyensúlyát.
Az ujjakupresszúra eljárását alkalmazhatjuk a fájdalomcsillapítás
yaskane, 2018. március 01. csütörtök, 10:33
Gyógyító energiájú helyek Magyarországon
energiával.

2. Bükkszentkereszt, Bükk-hegység

A település két dologról nevezetes. Az egyik, hogy 600 méter magas, spéci fekvésének, szubalpin klímájának köszönhetően különösen tiszta a levegője. Légzési nehézségekkel küzdő, illetve vérszegénységben szenvedő emberekre jó hatással van, mint azt egy tüdőgyógyász, dr. Mandel Dezső az 1930-as években végzett kutatásai alapján megállapította. Azt is tapasztalta, hogy egyes pajzsmirigy betegségek esetében is segít beindítani az öngyógyító folyamatokat.

A másik nevezetesség a település gyógyító kövei közt számon tartott Boldogasszony kő. A legenda szerint Jézus Krisztus halála után gyászoló édesanyja bánatában útnak eredt, és éppen ezen a kövön pihente ki fáradalmait. A kő felvette Szűz Mária testének az alakját, és megőrizte rezgéseit. Innentől nem nehéz kitalálni, hogy miért is számolt be néhány zarándoknő arról, hogy látogatása után ismeretlen eredetű termékenységi problémája megszűnt.

3. Hegyestű,
irmus, 2017. július 26. szerda, 08:55
Akupresszúrás pontok öngyógyító folyamat indításához
energetikai egyensúlyának a megbomlása áll.

A módszer 5000 éves hagyományokon alapul és egyfajta ingerterápiának is felfogható, amely a belső egyensúly helyreállítására hivatott. Az akupunktúrával ellentétben akupresszúrás kezelés esetében nincs szükség arra, hogy bőrünket tűvel szúrjuk meg.

Egy pont kezelésének időtartama 2-3 percig tart és egy nyomás hossza 5-6 másodperc. Ez a fajta reflexes működés beindítja a szervek működését az energia áramlást valamint az öngyógyító folyamatokat. A technika egyszerű és otthon is kipróbálható, azonban komolyabb tünetek vagy egészségügyi problémákkal mindig forduljunk szakorvoshoz.

A képen a tenyér akupresszúrás pontjait láthatjuk, illetve azt, hogy azok masszírozásával-nyomásával melyik szervünkben indul be az öngyógyító
lenke1964, 2017. január 08. vasárnap, 16:52
4 öngyógyító légzésgyakorlat
válik, mivel a stressz miatt a hasfal izmai megfeszülnek, és többé nem adnak teret a kiegyensúlyozott egészséges légzésre.

A felnőttek esetében a megfeszített hasfali izmok miatt a légzés mellkasi légzéssé válik, amely rövid és felszínes - közli Jane Pernotto Ehrman, a Cleveland Clinic Center for Lifestyle Medicine viselkedéskutatója. Abban a pillanatban, amikor elkezd tudatosulni és megváltozni a légzés, akkor a test csodálatos módon kezd reagálni és beindít különböző öngyógyító folyamatokat.

A 4-7-8 légzés a könnyed elalvásért
Dr. Andrew Weil az University of Arizona Integratív Medicinai központ orvosa szerint egy jó alvásra tudatosan felkészíthetjük a testünk a megfelelő légzéssel. Egy olyan légzésmódot ajánl, amely következtében az idegrendszer megnyugszik. A módszer hatékonysága a nyugtató gyógyszerekkel vetekedik, sőt még előnyösebb is.

"Ellentétben az altató nyugtató gyógyszerekkel, amelyek idővel elveszítik hatékonyságukat a 4-7-8 légzéstechnika,
pacsakute, 2017. január 06. péntek, 20:43
Az öngyógyító kéztartások
Ez igazi csoda: tartsd a kezed ebben a pózban, csodálatos dolog következik majd!

Az öngyógyító kéztartásokkal már biztosan találkoztunk korábban, hatékonyságát pedig egyre többen támasztják alá és ismerik el.
Bizonyos kéztartások különleges hatással vannak a szervezetre és képesek gyógyító folyamatokat is elindítani a szervezetben. Ha kíváncsi vagy ezekre, nézd meg az alábbi képek alatt melyik kéztartás mire van hatással.

SURYA MUDRASegít még hatékonyabbá tenni a fogyást azáltal, hogy beindítja az emésztést. Emellett a látási problémákat is kiválóan orvosolja. Azok számára is hasznos lehet, akik keringési problémákat tapasztaltak.

PRITHVI MUDRAA négy elem közül a föld és a tűz energiáját egyesíti
lilagondolatok, 2016. június 09. csütörtök, 20:09
Öngyógyító kéztartások
Az öngyógyító kéztartásokkal már biztosan találkoztunk korábban, hatékonyságát pedig egyre többen támasztják alá és ismerik el.
Bizonyos kéztartások különleges hatással vannak a szervezetre és képesek gyógyító folyamatokat is elindítani a szervezetben. Ha kíváncsi vagy ezekre, nézd meg az alábbi képek alatt melyik kéztartás mire van hatással.
SURYA MUDRA
Segít még hatékonyabbá tenni a fogyást azáltal, hogy beindítja az emésztést. Emellett a látási problémákat is kiválóan orvosolja. Azok számára is hasznos lehet, akik keringési problémákat tapasztaltak.

PRITHVI MUDRAA négy elem közül a föld és a tűz energiáját egyesíti ez a kézmozdulat. A föld elem a szövetek és izmok egészségére, növekedésére van hatással, megszünteti a
lenke1964, 2016. június 09. csütörtök, 09:47
Bowen technika:
azok a feljegyzések, miszerint a betegségekkel küzdő emberek átlagosan 2-3 találkozás után már helyrejöttek.

A Bowen-technika fogásait 1992-re már 29 ezren sajátították el, őket összesen 98 oktató képezte ki. A világ 30 országában szerveztek szemináriumokat, és 18 Bowen Egyesületet alapítottak.

A Bowen-technikával dolgozók egyértelműen megfogalmazzák: nem létezik olyan terápia, amely teljesen meggyógyít, ezt az embereknek fel kell fogniuk. A terápiák csak a gyógyulási folyamatokat segítik, gyorsítják fel. Az emberi test annyira tökéletes felépítésű, hogy képes a betegségeket, a problémákat magától orvosolnia. Ahhoz, hogy ez érvényesüljön, elsőként meg kell találni a betegségek kiváltó okait. Ezek az okok szinte sosem fizikai jellegűek, legtöbbször egy mély lelki válság, feldolgozatlan tragédia, stressz áll a háttérben. A gyakori derékfájással küzdők általában a holnap miatt aggódnak, és ez a lelki feszültség üt ki derékfájás formájában.

Fontos, hogy a beteg képes legyen
inrid77, 2016. április 04. hétfő, 18:16
Fehér, a fiatalosság színe
bőrápoláson kívül hagyományosan reumás és izomfájdalmak enyhítésére, valamint fájó ízületekre használják az egyedülállóan gazdag, univerzális bőrápoló shea vajat.

Energizálásra: tiszta víz

A szervezetünk legnagyobb része és a bőr 70 százaléka víz. A gleccserekből vagy a trópusi lagúnákból származó víz nagy tisztaságú, és összetételében igen hasonló a bőrben lévő nedvességhez, így remekül frissíti és élettel telíti meg. Erősíti a bőr saját védekezőképességét, elősegíti az öngyógyító folyamatokat is, ezáltal több nedvességet képes elraktározni. Az energetizáló vizet arra is használják, hogy felerősítsék bizonyos anyagok - peptidek, proteinek- hatását.

Nyugtatásra: gyapot

A ruhaneműk révén gyakran találkozol vele, de talán nem is tudod, hogy a szépségápolásban is fontos szerephez jut, különösen az érzékeny, könnyen kipirosodó, irritált bőrre kifejleszt kozmetikumokban. A krémekben, testápolókban és tisztítókban lévő gyapotkivonat szempillantás alatt megnyugtatja
anna4459, 2016. február 20. szombat, 08:03
A fájdalomba nem kell belenyugodni, van megoldása.
gyors és hatékony fájdalomcsillapító
PowerStrips tapasz
Az első számú termék a fájdalomcsillapító szeretet tapasz, a PowerStrips. Természetes, egyedülálló, gondosan ellenőrzött anyagokból álló öntapadó tapasz, amit a bőrre felragasztva fejti ki a hatását. A bőrön felszívódva szinte teljes hatékonysággal működik és nincsenek mellékhatásai. Kikerüli az emésztőrendszer bizonytalan felszívódási fázisait. Támogatja a szervezet egyensúlyának helyreállítását, energetizál, segíti az öngyógyító folyamatokat.
Elsősorban a fájdalom enyhítésére, esetleges megszüntetésére lett kifejlesztve, de összetételénél fogva egyéb közérzet javító hatásokkal is rendelkezik. Érdemes kipróbálni.
A bőrre ragasztva a PowerStrips tapasz nagyon rövid idő alatt csillapítja a fájdalmat. A tapasz 2 - 3 napig is kifejti hatását. Nyugodtan lehet vele zuhanyozni, fürödni.
Nem terheli az emésztőrendszert, nem károsítja a gyomor nyálkahártyát és a májat. Sőt a hatását nem befolyásolja az emésztőrendszer állapota,
sunkata, 2015. december 20. vasárnap, 03:48
Öngyógyítás-akupresszúra a kézen
energetikai egyensúlyának a megbomlása áll.
--- A módszer 5000 éves hagyományokon alapul és egyfajta ingerterápiának is felfogható, amely a belső egyensúly helyreállítására hivatott. Az akupunktúrával ellentétben akupresszúrás kezelés esetében nincs szükség arra, hogy bőrünket tűvel szúrjuk meg.
--- Egy pont kezelésének időtartama 2-3 percig tart és egy nyomás hossza 5-6 másodperc. Ez a fajta reflexes működés beindítja a szervek működését az energia áramlást valamint az öngyógyító folyamatokat. A technika egyszerű és otthon is kipróbálható, azonban komolyabb tünetek vagy egészségügyi problémákkal mindig forduljunk szakorvoshoz.

A képen a tenyér akupresszúrás pontjait láthatjuk, illetve azt, hogy azok masszírozásával-nyomásával melyik szervünkben indul be az öngyógyító folyamat.

Nagyobb a kép - és ott még nagyítható :
pacsakute, 2015. szeptember 30. szerda, 12:42
1/11
Képek, videók
youtube.jpg
menusgabor
2015. január 26. hétfő, 22:12
http://.youtube.com/wa tch
erzsikepuskas
2013. szeptember 19. csütörtök, 15:48
youtube.png
tvnati
2013. március 08. péntek, 05:44
youtube.jpg
basikele
2013. január 17. csütörtök, 02:41
emvideo-youtube-cLCz4l lj2
ria6406
2013. január 06. vasárnap, 18:52
youtube__msn_nagy.jpg
snbela44
2011. december 06. kedd, 00:33
youtube__msn_nagy.jpg
sarkadykati
2011. december 04. vasárnap, 06:12
youtube1130.jpg
maroka
2010. november 30. kedd, 19:40
04 Youtube.png
zabundu
2010. november 22. hétfő, 19:32
20100827youtube.jpg
sarkadykati
2010. augusztus 29. vasárnap, 06:23
youtube
koszegimarika
2010. május 19. szerda, 15:52
YouTube 1-64.png
kkm
2010. január 19. kedd, 16:46
Ne add alább.bmp
bongyi53
2009. február 28. szombat, 17:45
Címkék
megfelelő légzéssel, fajta reflexes, ujjakupresszúra eljárását, Bowen Egyesületet, módszer 5000, gyomor nyálkahártyát, kiegyensúlyozott egészséges, emberi test, belső egyensúly, test valamennyi, alábbi videót, pont kezelésének, Arizona Integratív Medicinai, terápiák csak, Szűz Mária, bőrre ragasztva,
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.