Belépés
2020. május 31. vasárnap | 22. hét | 152. nap | 20:34 | Angéla, Petronella
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Előző életünk és egy kis boszorkányság
amivel megismerkedhetsz.


Rögtön a legelső az úgynevezett inga módszer, mely arról szól, hogy előveszünk egy ingát, megtámasztjuk a könyökünkkel egy asztalon, majd hagyjuk, hogy az elkezdjen szabadon lengeni.

Fontos, hogy 25-30 centire legyen az asztal lapjától. A szabadon maradó kezünkkel próbáljuk megállítani a mozgását, és mondogassuk az Igen választ.

Az inga négy lehetséges mozgást tud majd produkálni: előre és hátra, két oldalirányú, egy körbemozgó, óramutató járásával meggyező mozgást.

Amikor megtudtuk, hogy az igent, akkor ugyanígy derítsük ki a ,,nem", majd a ,,nem tudom" és végül a ,,nem akarok válaszolni" mozgást is. Minden ingázás alkalmával közelebb jutunk ahhoz, hogy melyik mozgás milyen választ jelenthet.

Ezután pedig feltehetjük hangosan az előző életünkkel kapcsolatos kérdéseinket, és figyeljük az inga megfelelő mozgását.

Létezik egy másik technika, amihez csak egy pohár vízre lesz
pacsakute, 2019. október 11. péntek, 22:45
Hasznos akupresszúrás pont
ha ide szúr, akkor a beteg az életútján további három mérföldet tud majd megtenni. A gyomor csatornán helyezkedik el és bármilyen más emésztési zavar esetében is használható. A test chijét többnyire az emésztőrendszer termeli, így az egészség érdekében fontos a jó emésztés szem előtt tartani.

A zú san lí a térdkalácstól egy tenyérszélességre (4 ujjnyira), a lábszár külső oldalán helyezkedik el. Gyakran nyomásra enyhén érzékeny. Javasolt, hogy a pontot reggel, étkezés előtt masszírozzuk az óramutató járásával megegyező irányban. Mindkét lábon 9 körkörös mozdulatot hajtsunk végre. A masszázs az előkészületekkel együtt mindössze 10 percet vesz igénybe.

Masszírozás előtt fontos, hogy kényelmes, nyugodt pozíciót vegyünk fel. Lélegezünk mélyeket, lazítsunk és koncentráljunk az érzelmeinkre. Mint említettük a reggeli időszak a legjobb a gyakorlat elvégzésére, ami erősíti az immunrendszert, jótékony hatással van a belső szervek működésére, és lassítja az öregedési folyamatot. Ha ebéd előtt
pacsakute, 2019. szeptember 21. szombat, 20:55
KÖRKERESZT – ADVENTI KOSZORÚ .
KÖRKERESZT - ADVENTI KOSZORÚ
.

"A kör = Boldogasszony ölelése

A kereszt = Ige

Ölelés - Ige - Isten

Az emberiség legősibb jelképe a körbe rajzolt kereszt, a Körkereszt.

A kör a teljesség jelképe, a fent az Égi, a lent a Földi világ jelzője.
A jobb oldal a sugárzó, Teremtő Férfi, a baloldal a teremtést befogadó, Teremtő Női minőség.

A kör középpontjában, a végletektől egyformán távol, a fent-lent, jobbra-balra arányokat kiegyensúlyozva az Isten áll.

A középpont jelen van végig az életünkben.

A körkereszt ősi szimbólum, az ősi magyar kereszténység alapja.

A körkereszt metszéspontjaira helyezték a 4 egyszínű méhviasz gyertyát (, mert a méhecske szűz teremtmény, a méz Jézus jóságát közvetíti), mely a négy elemet (tűz, víz, levegő, föld) szimbolizálták.

A körberakott fenyőágak, az óramutató járásával megegyező irányba néztek.

Középre csipkebogyó került..." - Molnár V.
koszegimarika, 2018. december 02. vasárnap, 16:41
A tudomány bizonyítja, hogy a Biblia igaz (6)
elpusztította egy özönvíz, akkor ezt gondold végig még egyszer!

A világon a felszíni kőzetek körülbelül 85%-a üledékes kőzetekből áll, ami arra utal, hogy valamikor a múltban a szárazföldet víz borította. Gondold végig azt is, mit mond a Biblia a meteorológiáról. Salamon azt írta: ,,A szél fúj délre, majd északnak fordul, körbefordul a szél járása, és visszatér oda, ahonnan elindult" (Prédikátor 1:6).

A Föld légkörében a levegő hatalmas körökben kering, az északi féltekén az óramutató járásával ellentétes irányban, a déli féltekén pedig az óramutató járásával megegyező irányban. Ennek köszönhető, hogy a helyi meteorológusok elég nagy pontossággal meg tudják mondani, milyen lesz az időjárás, így tudhatod, hogyan öltözködj.

Egyszerűen nincs még egy ilyen könyv, mint a Biblia! Ha elhiszed központi mondanivalóját, hogy Krisztus által lehet üdvösséged, akkor békéd és örömöd lesz már most, halálod után pedig egy örökkévalóságon át élhetsz Istennel a mennyben. Ennél
dandej, 2018. augusztus 11. szombat, 10:11
Hol marad a forróság?
Európa északi-északnyugati részén gyakorlatilag hetek óta egy magasnyomású légköri képződmény, azaz anticiklon helyezkedik el, mely újra és újra képes megerősödni, középpontja többnyire a skandináv államok fölött található. Ennek is köszönhető, hogy szokatlanul meleg, aszályos az idei nyár arrafelé, néhány napja a sarkkörön túl is 30 fok fölé kúszott a hőmérséklet.

Tartós északi-északkeleti áramlás hárítja el a forróságot

Az északi féltekén az anticiklonok középpontja körül az óramutató járásával megegyezően áramlik a levegő, így hazánkba a tőlünk északra található magasnyomás peremén már jó ideje észak-északkelet, időnként északnyugat felől érkezik az évszaknak megfelelő hőmérsékletű, gyakran nedvesebb, labilisabb levegő. Ennek köszönhetőek a szinte mindennaposan előforduló záporok, zivatarok is az ország különböző tájain.

Nem lesz ez másként a következő napokban sem, ahogy ez az ECMWF modell kedd délre a 850 hPa-os főizobárszintre (kb. 1500 méteres magasságra) vonatkozó
taltos1, 2018. július 15. vasárnap, 23:37
A lábmasszázs hatásai
Ezzel kezdjük mindig, illetve fejezzük be a kezelést. Egyszerűen fogjuk a lábat a két tenyér közé, és teljes hosszában simítsuk fel-alá.

Ujjkörzés: Helyezzük mindkét hüvelykujjunkat a lábra, és körkörös mozdulatokkal masszírozzuk végig.

Csuklózás: Szorítsuk ökölbe a kezünket, és nyomjuk a talpba, majd fordítsuk el - menjünk így végig a talpon a saroktól az ujjakig. Lábforgatás: egyik kézzel fogjuk meg a lábujjakat, másikkal a sarkat, és lassan forgassuk el a lábfejet az óramutató járásával megegyező irányba. Ismételjük meg mindkét irányban kétszer.

Lábforgatás: Egyik kézzel fogjuk meg a lábujjakat, másikkal a sarkat, és lassan forgassuk el a lábfejet az óramutató járásával megegyező irányba. Ismételjük meg mindkét irányba kétszer.

Kiterjesztés: Helyezzük a hüvelykujjunkat és a tenyérdombunkat a lábfej felső részére úgy, hogy az ujjaink átfogják az egész talpat. Húzzuk végig a lábfejen a hüvelykujjat fentről egészen a lábfej széléig, majd újra helyezzük vissza
suzymama, 2018. június 08. péntek, 08:37
A hideg láb probléma köre és kezelése
belekeverhet néhány csepp gyömbér-, rozmaring-, borsmenta-, vagy ciprusolajat.

3. Lábfej torna.
A lábfej megfelelő mozgatása elengedhetetlenül fontos lábfeje vérkeringésének fenntartása és lábai melegen tartása érdekében. A lábfejek tornáztatása emellett a vérerek erősítését is segíti.

- Álljon lábujjhegyre egy percen át, majd lassan ereszkedjen vissza, amíg sarkai is érintik a földet. Tíz percen át ismételje.
- Ülés közben forgassa mindkét lábfejét 10-20 alkalommal óramutató járásával megegyező, majd ellentétes irányba.
- Tíz - tizenöt percen át sétáljon felváltva lábujjain és sarkain.
- Lábujjai segítségével szedjen fel a földről valamilyen ruhadarabot, naponta többször ismételje.

A fenti lábfej mozgató gyakorlatokat alkalmazza, amikor úgy érzi, lábfejei kezdenek kihűlni.

4. Keserűsó.
Lábfejeit könnyedén felmelegítheti egy kevés keserűsós áztatással. A meleg víz segíti lábfejei felmelegítését, a keserű sóban található
pacsakute, 2018. március 08. csütörtök, 11:41
Az adventi koszorú története, szimbolikája
körbe.

A használatának elterjedésével a fűzfából font koszorú mérete csökkent, míg végül csak négy gyertya maradt rajta, keresztirányú elhelyezkedésben. Később egy ötödik gyertya (az ún. ,,Krisztus-gyertya") is reákerült. A négy gyertyát szalag kötötte egybe, keresztet formálván a koszorú közepén, s a kereszt metszéspontjába került az ötödik gyertya, melyet csak Karácsony vigíliáján (előestéjén) helyeztek föl. A négy - koszorún elhelyezkedő - gyertyát körbe gyújtották meg az előestéken (az óramutató járásával ellentétesen), jelezvén, hogy az üdvtörténet mintegy ,,szembemegy" a történeti idővel: míg a világ tengerén kapálódzva fuldokló emberiség fokozatosan bálványimádásba süllyedve elsötétül, Izrael kicsiny népe, aki nem saját érdeméből Istent hordozza, a Világosságról előre jövendölést adó kinyilatkoztatás kegyelmében részesedvén egyre jobban a világossággal telítődik, mígnem testet ölt benne az igazi Világosság.

Az angolszász közösségekben gyakran vörös színűek az
lenke1964, 2017. november 24. péntek, 20:07
Tibeti szemjavító ábra
hónap után gyökeres javulást érhetünk el.

A gyakorlatokat szemüveg és kontaktlencse nélkül végezzük. Minden egyes gyakorlat legalább 30 másodpercig tart. Hátgerincünk egyenes, és törekedjünk arra, hogy közben ne mozgassuk a fejünket, valamint az alábbi ábra alapján végezzük a gyakorlatokat.

Nyomtassa ki a képet a gyakorlat elvégzéséhez, ezzel a monitor káros hatásait elkerülheti!

- Helyezzük a tenyerünket a szemeinkre, és relaxáljunk.
- Forgassuk a szemünket az óramutató járásával megegyező irányban, a képen található ábrát követve.
- Ismételjük meg ugyanezt a mozgást az óramutató járásával ellentétes irányban.
- Forgassuk a szemeinket 2 órától 8 óráig és vissza.
- Ismételjük meg ugyanezt a mozgást 4 és 10 óra között.
- Pillantsunk néhányat, majd zárjuk a gyakorlatot relaxációval.
- Pár perc gyakorlat reggel és este pár hét alatt érezhető javulást eredményez.
Forrás :
pacsakute, 2017. október 09. hétfő, 19:30
Imamalmokat szenteltek a zalaszántói buddhista sztúpánál
szerzetes, Drupon Konchok Jigmet és Drupon Konchok Lhundup szentelte fel több száz hívő és érdeklődő előtt az ötven, rézből készült imamalmot.

A 2004 óta Magyarországon élő Jigmet láma az MTI érdeklődésére elmondta: a tibeti holdújév ünnepéhez igazítva szentelték fel a pörgő imamalmokat. A vallási szokások szerint ezek arra szolgálnak, hogy az olvasni vagy imádkozni nem tudók a pörgetésükkel a megtisztulást, a békét, a nyugalmat árasztó mantrákat, imákat árasszák szét.

Mint kifejtette: az óramutató járásával megegyezően megforgatott malmok a benne levő jókívánságok révén erősítik az emberekben, a világban meglévő pozitív energiát, a békét és a harmóniát.

A zalaszántói, 316 méter magas Világosvár-hegyen 1993-ban szentelte fel a Béke sztúpát a dalai láma. A 30 méter magas és 24 méter átmérőjű vallási kegyhely az egyik legnagyobb ilyen építmény Európában, ami Buddha szellemét, bölcsességét, minden élőlényhez fűződő együttérzését és szeretetét jelképezi.

Magyarországon több tízezerre
velemenyezd, 2017. március 04. szombat, 14:55
11 ma is használt eszköz, a kezdetekben.
amerikai hadsereg ennek segítségével pásztázta és ellenőrizte a légteret a múlt század elején.

Gustav Zander svéd orvos által feltalált ortopédiai eszközök a 19. századból.

Az első elektromos hajtású (Thor) mosógép, 1908-ból. Úgy tervezték, hogy nyolcat forduljon az óramutató járásával megegyezően, majd nyolcat azzal ellentétesen, és ezt ismételje X alkalommal.

Mentőmellények az USA-ban 1917-ből. Pontosabban, a mentő matracok.

Az amerikai Frary & Clark (1924) cég első nagy sikerű, tömeggyártásba került kenyérpirítója - nem az első, de a
schuro, 2017. február 26. vasárnap, 21:35
A horogkereszt.
A horogkereszt ősi napkereszt és életszimbólum, melynek a szárai az óramutatóval megegyező irányban arra merőleges kampószerű vonalakban végződnek. Egyes finn és lett rendjeleknél már az első világháború után megjelent. A finn Fehér Rózsa Rend láncában a horogkereszteket 1963-ban stilizált fenyőágakkal váltották fel. A Nemzeti Szocialista Párt fehér alapon fekete horogkeresztet használt. 1935 óta ezt a német birodalmi sas alatt viselték. A heraldikában több évszázadra visszamenően megtalálható. Előfordul lángoló keresztszárakkal is. A címertani horogkereszt általában négy csúcsos horogól áll.

Európában kimutatható a Krisztus előtti 3. évezredtől. Nagyon elterjedt Indiában, különösen gyakori a japán heraldikában, megtalálható a germán fegyvereken és az ókori görög érméken. Gnosztikus keresztként négy egymás fölé helyezett lábként is
schuro, 2016. december 09. péntek, 22:00
1/20
Képek, videók
boszorkányság.gif
agica2004
2017. február 19. vasárnap, 10:56
boszorkányság-.gif
agica2004
2014. szeptember 14. vasárnap, 16:44
boszorkányság.jpg
agica2004
2014. március 06. csütörtök, 15:19
boszorkányság
agica2004
2011. szeptember 29. csütörtök, 12:50
boszorkányság
vikyce93
2011. január 05. szerda, 23:21
..boszorkányság.jpg
agica2004
2010. december 02. csütörtök, 14:18
(A sajtó ingatag...).jpg
chillik
2016. április 20. szerda, 05:53
ne bizz a széltől ingatot
relisisi
2015. február 12. csütörtök, 15:00
INGA.gif
1951anna
2014. március 30. vasárnap, 04:59
Inga a 6,8 erősségű földr
basikele
2013. január 15. kedd, 22:41
0 kakk 3 inga.png
lovaszmarika
2013. január 03. csütörtök, 14:25
Ingával megtudhatod a vál
basikele
2012. december 31. hétfő, 00:48
Inga Savitskaya (Inga Saw
snbela44
2012. július 23. hétfő, 09:37
Ley20Inga205B25D.JPG
sztana45
2010. augusztus 10. kedd, 07:58
Ley20Inga205B15D.JPG
sztana45
2010. augusztus 10. kedd, 07:57
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.