Belépés
2019. január 19. szombat | 3. hét | 19. nap | 22:12 | Sára, Márió
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Tantra
A cselekvés csodálatos. A cselekvés spontán reakcióként tör elő, hisz az életnek ilyen reakciókra van szüksége. Minden pillanatban cselekedned kell, így a cselekvés a jelenben keletkezik. Éhes vagy, hát elmész ételt keresni magadnak. Szomjas vagy, ezért odamész a kúthoz. Elálmosodsz, hát lefekszel aludni. Maga a helyzet szüli, hogy mit teszel. A cselekedet mindig spontán és teljes.

A tevékenység soha nem spontán, a tevékenység mindig a múltból jön. Lehet, hogy éveken keresztül csak gyűlt benned, és végül most robban be a jelenbe - ez nem lényeges. De az elme ravasz: mindig talál majd indokot a tevékenységre. Az elme mindig megpróbálja majd bebizonyítani, hogy amit csinál, az nem is tevékenység, hanem cselekvés, "hiszen szükség van rá". Hirtelen haragra gerjedsz. Körülötted mindenki más tudja, hogy erre semmi szükség nem volt, a helyzet soha nem követelt tőled ilyen reakciót, teljesen fölöslegesen lettél dühös - csak te nem látod ezt. Mindenki azt gondolja: "Mit csinálsz? Nincs erre szükség. Miért
eposz, 2019. január 17. csütörtök, 09:44
Enneagram - Hetes Archetípus Szintjei
1. szint: Az elragadtatott életigenlő

A legegészségesebb Heteseknek van elég bizalmuk a valósághoz, ezért úgy tudnak érintkezni a környezettel, hogy nem próbálnak mindig valamiféle ellátást szerezni maguknak belőle. Ahelyett, hogy önmaguk elől elméjük fecsegő "szórakoztatásába" menekülnének, valójában jelen vannak élményeik minden pillanatában. Ily módon életük minden egyes pillanata táplálni fogja őket, és mélységes öröm forrásává válik számukra. Rájönnek, hogy bármit is tartogat az élet, az elég lesz nekik - ha képesek beépíteni önmagukba. A mélyen átélt valóság emellett nem egyszerűen boldoggá, hanem egyenesen elragadtatottá teszi és arra készteti őket, hogy a valóság egyszerű elfogadásán túllépve igent mondjanak az egész életre úgy, ahogy van. ("Feltétel nélkül szeretem az életet!" - Arthur Rubinstein)

Életigenlésükkel
eposz, 2019. január 15. kedd, 12:48
Enneagram - Hetes Archetípus Szintjei
5. szint: A hiperaktív extravertált

Minél több mindent csinálnak az átlagos Hetesek, annál kevésbé lesznek válogatósak élményeik jellegét és színvonalát illetően. Félnek minden olyan pillanattól, amikor nem történik semmi, mert ilyenkor felszínre törhet elméjükben a szorongás (a rettegett U [You - Te] betűs szó...). Már nem kifinomultak, gátlástalanul vetik bele magukat a szüntelen aktivitásba, hogy ezzel fenntartsák izgalmi állapotukat és azon keresztül énérzésüket. Állandó mozgásban vannak, minden energiájukat kifelé fordítják; centrifugális menekülés ez önmaguk elől, amelyben mindig újabb élményeket keresnek. Hitvallásuk a "cselekszem", tehát "vagyok" lesz.

Mivel semmire sem mondanak nemet, az átlagos Hetesek annyi élményt zsúfolnak napjaikba, amennyi a huszonnégy órába csak belefér. Állandó változatosságra vágynak, mindig valami új, valami más tevékenységet keresnek, amivel elszórakoztathatják magukat. Minél gyorsabb a tempó, annál jobb. Cselekvéseik forgatagában eszükbe sem jut,
eposz, 2019. január 12. szombat, 17:27
Brexit - Felmérés: a parlamenti képviselők zöme elégedetlen May Brexit-tárgyalásaival
A The UK in a Changing Europe (Az Egyesült Királyság a változó Európában) nevű londoni elemzőműhely által elvégzett, szerdán ismertetett felmérés szerint a kormányzó Konzervatív Párt frakciójában is relatív többségben vannak a miniszterelnök Brexit-stratégiájával elégedetlen törvényhozók: a tory pártcsoport tagjainak 47 százaléka minősítette rossznak a kormányfő által a Brexit-tárgyalásokon kifejtett tevékenységet, és csak 34 százalékuk mondta azt, hogy elégedett Theresa May munkájával.

Az Egyesült Királyság és az Európai Unió kapcsolatrendszerének kutatására összpontosító elemzőközpont évente végez hasonló felmérést az alsóházi képviselők körében. Az idei vizsgálat eredményeinek azonban különös jelentőséget ad, hogy a londoni törvényhozás a jövő héten szavaz a Brexit feltételrendszeréről szóló megállapodásról, és a jelenlegi állapot szerint nincs meg a többség az egyezmény elfogadásához.

A kilépési megállapodásról az eredeti menetrend alapján december 11-én kellett volna szavazni, de Theresa
velemenyezd, 2019. január 09. szerda, 16:43
Szellemi törvények
már be is takarította. Akinek nincs hite, az is hisz, csak éppen annak ellenkezőjében, amit el kíván érni.

Áldás törvénye
A világba küldött áldás a gondolatenergia legtisztább és legfinomabb formája, és az univerzum leghatalmasabb erejét, az isteni szeretetet mozgósítja.

Megáldani annyit jelent, hogy egy személy vagy egy helyzet számára Isten kegyelmét kérni. Amit tiszta szívemből megáldok, az abban a pillanatban áldott lesz és az áldás hatalma azonnal megkezdi áldásos tevékenységét. Amit tiszta szívemből megáldok, az áldásként száll vissza rám. Hagyhatom, hogy az áldás csak úgy megtörténjen, de el is képzelhetem, amint fény vagy sugár formájában alászáll.

Ok és okozat törvénye
A világon minden az ok és okozat elve szerint működik. Minden teremtés okozat, amely mögött egy teremtő áll, akinek az akarata a teremtettben nyilvánul meg. Ahol teremtés van, ott teremtőnek is lenni kell, hiszen a törvény így szól: “Semmiből nem lesz semmi." Az, ami volt, mindig
pacsakute, 2018. december 29. szombat, 19:56
Hatályba léptek a Schengeni Információs Rendszer megerősítését célzó új intézkedések
Az EB közleménye szerint a megerősített SIS keretében a tagállamok kötelesek lesznek figyelmeztető rendszert bevezetni annak érdekében, hogy a tagországi hatóságok eredményesebben szűrhessék ki a súlyos bűncselekmény vagy terrorizmus miatt körözés alatt álló személyeket.

Hatályba lépett emellett az úgynevezett kiutasítási határozat is, amelynek célja, hogy javítson a kiutasítási határozatok végrehajtásán azoknak az unión kívüli országokból érkezett embereknek az esetében, akik az unió területén jogtalanul tartózkodnak.

A tagállamok hatóságainak kötelező lesz megosztaniuk a tudomásukra jutó tervezett terrorista akciók részleteit a többi tagállammal. Megelőző célú intézkedést kell hozniuk továbbá az olyan gyerekek estében, akiknél fennáll annak a kockázata, hogy elrabolják, vagy bántalmazzák őket, illetve a vészhelyzetben lévő, kiszolgáltatott emberek esetében is.

A SIS-hez jelenleg a határőrök, a rendőrség, a vámőrség, és az igazságszolgáltatási és bevándorlási hatóságok férhetnek hozzá. A
velemenyezd, 2018. december 28. péntek, 16:10
Szép estét kívánok mindenkinek!
életünkre koncentrálni, de létezik egy finom különbség aközött, ami elfogadható, és aközött, ahogyan sokan élnek. Ha a fejünkben keringő gondolatok mind azzal kezdődnek, hogy "én ezt" és "én azt", akkor az Én markában vagyunk. Lassan beszűkíti világunkat, amíg már kizárólag kívánságait, félelmeit és az Én számára fontos dolgokat látjuk majd. Olyan, mint amikor a kisgyermek hisztizik, és óriási jelenetet rendez azért, hogy édesanyja foglalkozzon vele - aminek következtében az anya abbahagyja pillanatnyi tevékenységét, hogy odafigyeljen a gyermekre.
Az emberek gyakran szellemi tökéletesítéssel töltik életüket, gondolkodva és folyton önmagukról beszélve, amíg már nem tudnak helyesen hallani vagy észlelni. Amikor mások beszélnek, ők nem hallgatnak oda, mert csak a fejükben végbemenő, meg nem szűnő fecsegést hallják. Számukra igen nehéz észlelni és észrevenni mindazt, ami körülöttük van. Végigsétálnak az utcán, találkoznak egy ismerőssel, megebédelnek, és több óra telt el az életükből anélkül, hogy
kirscha, 2018. december 20. csütörtök, 21:33
Átadták a dolgozói díjakat az Országos Onkológiai Intézetben
Polgár Csaba, az Országos Onkológiai Intézet (OOI) főigazgatója kiemelte: Kásler professzor az elmúlt 26 évben rengeteget tett az intézetért, a betegekért és az egész magyar onkológiai rendszer kialakításáért, amit folytatni fognak a minisztérium által felvázolt népegészségügyi programokban. A nemzeti rákellenes program kormányprogram szintjére emelése megkoronázza Kásler Miklós itteni tevékenységét is - mondta.

Kásler Miklós beszédében kiemelte: hogy rendkívüli fejlesztések vannak ma Magyarországon, soha nem látott beruházások az egészségügyben, a kultúrában és az élet legkülönbözőbb területein. Az, hogy a gyógyítás milyen színvonalú, az emberektől függ. Az orvos mindig az egész embert gyógyítja, nem egészségügyi szolgáltatást végez, hanem megéli és átérzi azt a kötelezettséget, amikor szenvedő embertársa rábízza az egészségét és az életét - fogalmazott. "Arra tettünk esküt, hogy segítsünk az embereken tudásunk, képességeink szerint" - fűzte hozzá.

A miniszter azt mondta: amikor nyugaton
velemenyezd, 2018. december 19. szerda, 16:32
Semjén: minden nemzet egyszeri és megismételhetetlen érték
A nemzetiségekért is felelős kormányfőhelyettes kiemelte: minden nemzetnek és nemzetiségnek küldetése, hogy a saját örökségét megőrizze, kibontakoztassa, még gazdagabbá és mindenki számára megismerhetővé tegye. A magyarországi őshonos nemzetiségeknek ezen felül sajátos felelősségük és küldetésük is van, hiszen olyan egyedi értékgazdagságot hoztak létre, amelyet nem pótolhat sem a magyarság, sem az anyanemzetük - fűzte hozzá.

Semjén Zsolt úgy fogalmazott: "hiszünk abban, hogy a nemzeti lét az emberiség értékgazdagsága (...), és ha a nemzetek eltűnnének, az egyetemes emberiség lenne örökre, pótolhatatlanul szegényebb".

Kitért arra is: a magyar kormány természetesnek tekinti, hogy mind jogilag, mind anyagilag támogassa a nemzetiségeket. Példaként említette, hogy az új

magyar Alkotmány államalkotó tényezőnek ismeri el a magyarországi őshonos nemzetiségeket és alkotmányos szinten garantálja a saját nyelvhez, kultúrához és oktatáshoz való minden jogukat.

Emellett 2011-ben megalkották az
velemenyezd, 2018. december 17. hétfő, 13:01
Horvátországban mérsékelték Josip Perkovic egykori jugoszláv titkosszolgálati vezető büntetését
A bíróság azzal indokolta döntését, hogy a 73 éves Perkovic ügyében hozott ítéletet összhangba kellett hoznia a hatályos horvát törvényekkel. Mivel Horvátországban nem létezik életfogytiglani szabadságvesztés, a bíróság harminc évet rótt ki rá. A védelem a legfelsőbb bíróságon fellebbezhet.

A gyilkosságért kiszabható legsúlyosabb büntetés Horvátországban 40 év szabadságvesztés, a vádlott ügyvédei ugyanakkor 20 év börtönbüntetést kértek, mert szerintük a gyilkosság elkövetésének időpontjában ez volt a legsúlyosabb büntetés.

A müncheni tartományi felsőbíróság még 2016-ban megállapította, hogy Zdravko Mustac, az UDBA egykori jugoszláv titkosszolgálat horvátországi igazgatója és Josip Perkovic, a szervezet II., "ellenséges emigrációval" foglalkozó főosztályának vezetője bűnrészes Stjepan Durekovic emigráns horvát olajipari menedzser 1983-ban történt meggyilkolásában. A horvát bíróság most csak Perkovic ügyében hozott ítélet.

A német bíróság továbbá bizonyítottnak találta, hogy a vádlottak
velemenyezd, 2018. december 14. péntek, 14:42
Kamarai elnök: dinamikusan nő Fejér megye gazdasága
Radetzky Jenő a kamara által készített, az árbevétel alapján legjobban teljesítő ötszáz Fejér megyei cég rangsorát tartalmazó Fejér megye Gazdasági Értéktára című kiadványt bemutatva elmondta, Fejér megye gazdasága az országos átlag felett teljesített 2017-ben. Összességében 3645 milliárd forintos nettó árbevételt értek el a megye cégei, ez 12 százalékkal magasabb az előző évinél. A legjobb 500 vállalaté ebből 3127 milliárd forint, növekedésük az elmúlt évhez képest pedig 16 százalék volt.

A kamara elnöke kiemelte: a megye gazdaságának fontos jellemzője a diverzifikáltság is az ipari és a szolgáltató szektort tekintve egyaránt, Fejér megye tehát nincs kitéve egy-egy ágazat hatásainak.

A kamara elnöke rámutatott: az ötszáz legjobban teljesítő társaság között jelentős a hazai tulajdonú vállalatok aránya. A Videoton cégcsoport több vállalatával is jelen van a listán, és konszolidált bevétele alapján abszolút az élmezőnyhöz tartozik - mondta.

Ismertetése szerint a legjobb ötszáz vállalat
velemenyezd, 2018. december 12. szerda, 19:04
1/246
Képek, videók
Tantra.png
menusgabor
2016. október 04. kedd, 21:32
tantra2.gif
zafir28
2011. április 21. csütörtök, 18:25
tantra6.jpg
zafir28
2011. április 21. csütörtök, 18:22
tantra kristály.jpg
fekecsicuka
2011. április 12. kedd, 16:58
tantra kristály.jpg
aranyosmagdika
2011. április 12. kedd, 15:19
tantra.jpg
aranyosmagdika
2011. március 26. szombat, 16:34
tantra.gif
martimarti
2010. szeptember 15. szerda, 06:27
tantra.jpg
agica2004
2008. január 15. kedd, 11:50
tantra.jpg
vasarika
2007. július 28. szombat, 10:46
tantrás.jpg
vivivi
2007. május 02. szerda, 22:07
A Tantra - A Párkapcsolat
rambobby
2007. március 12. hétfő, 05:21
tantra szeretet
agica2004
2006. szeptember 14. csütörtök, 15:23
Csodálatos hetet
irmus
2018. július 10. kedd, 08:26
0 csodálatos szép hetet _
lovaszmarika
2018. június 21. csütörtök, 16:28
0 csodálatos nap 631178.j
lovaszmarika
2018. június 21. csütörtök, 16:28
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.