Belépés
2019. november 15. péntek | 46. hét | 319. nap | 07:09 | Albert, Lipót
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
A fiatalok figyelmébe
A fiatalok egyre kevésbé találják az élet értelmét.

Több felmérés szerint a mai fiatalok nem sok értelmet látnak az életükben, magas közöttük az öngyilkosságot megkisérlők száma.
Egy brit felmérés szerint 10-ből kilenc fiatal (16-29 év közti ) csalodotnak érzi magát mert nem talál célt vagy értelmet az életében. Érdekes módon a témával foglalkozó cikk szerint ennek egyik oka, hogy a fiatalok túl kevés időt szánnak saját magukra, pedig a megkérdezettek több mint fele állitja, azért vannak a földön, hogy megtalálják boldogságukat. Lehet , hogy ha a logika mint tantárgy bevezetnék az iskolákba már javitana e helyzeten.
Az öngyilkosság kérdése többször felmerült mindenmhol,igazából nem is ezzel akarok foglalkozni, csupán szeretném figyelmeteket kérni, hogy ha legközelebb undok, agyontetovált,ciklámenhajú, vagy akár beültetett szarvakkal ékeskedő fiatalt láttok, akkor kis előadás vagy felcsoválás helyett probáljátok elmondani nekik, hogy az életnek igenis van értelme ! Persze ezt is
wob, 2019. november 11. hétfő, 15:19
Limai Szent Róza szűz - virágárusok, kertészek, hímzők ....
útján akart járni. Szerette és követte Sienai Szent Katalin példáját; buzgón olvasta Granadai Szent Lajos és Keresztes Szent János írásait; csodálattal és imádsággal kísérte Solanói Szent Ferenc perui misszióját, melyet az indiánok között végzett.
,,Ha nem nő volnék, tanulmányaim végeztével azonnal teljes erőmmel a missziós munkának szentelném magam. Arra törekednék, hogy a legvadabb és legelhagyatottabb vidékekre menjek, ahol még kannibálok élnek. Csak azzal törődnék, hogy az indiánok megmentésére és üdvözítésére ajánljam fel mindenemet: erőmet, verítékemet, véremet, hogy hirdethessem nekik az evangéliumot, és taníthassam őket: Térjetek meg! Térjetek meg!"
1606. augusztus 10-én öltötte magára a domonkos harmadrendi nővérek ruháját. Azért nem lett domonkos apáca, mert Peruban akkor még a domonkos rend női ága nem telepedett le. Szerzetesi ruhája nem választotta el az emberektől, hanem mindenki számára nyilvánvalóvá tette életének lényeges célját: Krisztusnak szentelte
maroka, 2019. augusztus 23. péntek, 17:10
Stoltenberg: Európa biztonsága forog kockán
mérsékelt, védekező jellegű és egységes lesz - teszi hozzá Stoltenberg, aláhúzva, hogy az észak-atlanti szövetség nem fogja lemásolni az orosz lépéseket, s nem telepít új, közepes hatótávolságú rakétákat Európába. "Nem akarunk új fegyverkezési versenyt, és továbbra is elkötelezettek vagyunk a hatékony fegyverzetkorlátozás, leszerelés és a nukleáris fegyverek terjedésének megakadályozása mellett" - mutat rá a NATO-főtitkár.

Jens Stoltenberg felhívja Moszkva figyelmét, hogy még van idő a szerződés megmentésére, de az idő egyre fogy. A főtitkár emlékeztet, hogy annak idején a Szovjetuniónak pusztán hetekbe telt, hogy megsemmisítse közepes hatótávolságú atomfegyvereit. "Ha megvan rá az akarat, akkor Oroszország képes gyorsan cselekedni, de a cselekvés ideje most jött el" - nyomatékosítja a politikus.

"Arra szólítom fel ma Oroszországot, hogy éljen az utolsó lehetőséggel, amely rendelkezésünkre áll, hogy életben tartsuk az INF-szerződést. Máskülönben csakis és kizárólag Oroszországot terheli egyedül a
velemenyezd, 2019. július 15. hétfő, 07:04
Fókuszban a nő 1.
és az árnyak,.
Mert ahogy te szeretsz úgy szeretnek mások,
Úgy lesz ellenséged, úgy lesz jó barátod.
S majd ha minden álmod valósággá válik,
akkor se feledd: “Légy jó mindhalálig"


Amíg mindkét fél akarja, addig van remény.
"Rólam tudni lehet, hogy amíg a legkisebb reális esélyt is látom egy házasság
vagy párkapcsolat megmentésére, addig arra biztatom a feleket, hogy próbálják
meg, küzdjenek meg egymásért, ne adják fel, mert az igazi életszövetséget óriási
értéknek tartom. Vannak azonban esetek, amikor a párkapcsolat folytatása
rombolóbb hatású, mint az elválás. Ilyen, amikor az egyik fél folyamatosan csalja
a másikat, holott pontosan tudja, hogy a társa ettől mennyire szenved. Ha valaki
újra és újra külső kapcsolatot keres, esetleg ki is nyilvánítja, hogy ő ilyen,
másként nem tud élni, így kell
menusgabor, 2019. április 17. szerda, 23:00
Lángokban áll a párizsi Notre-Dame-székesegyház
is oltották az épületet.
Mivel jól dokumentált épületről van szó, ezért az épületben történt károk - úgy mint például a huszártorony, ami leomlott - orvosolhatóak a tervek alapján.
- Van, ami végleg elpusztult
A másik nagy kérdés, hogy mi történt azzal a rengeteg, felbecsülhetetlen értékű műtárggyal, kinccsel, amit a templomban őriztek. Párizs alpolgármestere, Emmanuel Grégoire még a tűzvész közben a műalkotások megóvását nevezte az egyik legfőbb célnak. A műalkotások megmentésére külön .
csapatot állítottak össze, de egyelőre nincs pontos hír arról, hogy mi az, ami elpusztult, mi rekonstruálható, és mi menekült meg. Bár a tűzoltóság közlése szerint az egyházi kegytárgyak és művészeti alkotások nagyobb részét sikerült kimenteni a lángoló épületből, és biztonságos helyre szállították őket.
A sajtóban a legnagyobb figyelmet Jean-Marc Fourniert kapta, akit hősként ünnepelnek a franciák és kis túlzással a fél világ. Ő most a párizsi tűzoltók káplánja, és azzal vívta ki sokak
maroka, 2019. április 15. hétfő, 23:29
Imafüzér Mária Szeplőtelen Szívéhez
Imák a Szűz Anyához

Mária Szeplőtelen Szíve, a kötelességteljesítésben tanúsított hűség mintaképe, add, hogy én is ugyanilyen készséggel és állhatatossággal teljesítsem Isten, önmagam és felebarátaim iránti kötelességeimet.
Üdvözlégy Mária...

Mária Szeplőtelen Szíve, malaszttal teljes, a Magasságbeli frigyszekrénye, add, hogy én is kegyelmi életet éljek, a Szentlélek élő temploma legyek, mindenáron kerüljem a bűnt és bűnbánattal, vezekléssel jóvátegyem a múlt bűneit.
Üdvözlégy Mária...

Mária Szeplőtelen Szíve, ki boldog vagy mindenek között, mert hűséges voltál Isten igéjéhez, add, hogy én is szilárdan és örömmel higgyem a kinyilatkoztatott igazságokat és féltékenyen őrködjem hitem kincsén.
Üdvözlégy Mária...

Mária Szeplőtelen Szíve, ki mindenben Isten akaratát keresed, add, hogy én se feledkezzem meg soha egyetlen földi célomról, Isten akaratának teljesítéséről, bármi legyen az és bármibe kerüljön is.
Üdvözlégy Mária...

Mária
suzymama, 2019. január 22. kedd, 09:11
Az Urantia könyv - 53. írás
bajkeverő büszkesége megálljt parancsolhatott volna neki. E tapasztalásban egyszer csak kétszínűvé vált, s a benne lévő rossz szándékos és akaratlagos bűnné változott. Hogy ez valóban így történt, azt tanúsítja e kiváló vezető későbbi viselkedése. Már régen felajánlották neki, hogy tanúsítson megbánást, de csak néhány beosztottja fogadta el a felajánlott kegyelmet. Az edentiai Nappalok Hűséges Követője a Csillagvilági Atyák felkérésére személyesen ismertette neki Mihály tervét e hírhedt lázadók megmentésére, azonban a Teremtő Fiú irgalmát mindig elutasította, mégpedig minden alkalommal egyre növekvő lenézéssel és megvetéssel.

3. A luciferi kiáltvány
53:3.1 Bármi volt is a bajok igazi forrása Lucifer és Sátán szívében, a lázadás végső kitörésére a Lucifer-féle Szabadság-nyilatkozat formájában került sor. A lázadók ügye három alapon nyugodott:

53:3.2 1. Az Egyetemes Atya valósága. Lucifer azt állította, hogy az Egyetemes Atya valójában nem is létezik, és hogy a fizikai
eposz, 2019. január 17. csütörtök, 09:50
2018. December 23., vasárnapi Napiszöveg
nyolcadmagával megmentette,
amikor özönvizet hozott az istentelen emberek világára.).

Az igazságosság prédikálójaként
hűségesen hirdette Isten figyelmez-
tető üzenetét. Ez minden
bizonnyal hozzájárult, hogy
erős maradjon a hite. Amellett,
hogy prédikált, felhasználta
a fizikai erejét és a tudását,
hogy Isten útmutatása szerint
megépítse a bárkát (Héberek 11:7NW Hit által volt Noé istenfélő, és készített bárkát
a családja megmentésére, miután Isten olyasmire figyelmeztette, amit még senki sem látott.
És a hite által ítélte el a világot, és lett örököse az igazságosságnak, mely hitből fakad.).
Noéhoz hasonlóan mi is arra
törekszünk, hogy ,,bőven legyen
[tennivalónk] az Úr munkájában"
(1Korintusz 15:58NW Tehát, szeretett testvéreim, legyetek rendíthetetlenek, tántoríthatatlanok,
és mindig bőven legyen tennivalótok az Úr munkájában, tudva azt, hogy fáradozásotok
az Úr
charlotteani, 2018. december 24. hétfő, 02:48
Szombat a Szűzanya napja.
Az első szombat különösen is az.
Forduljunk szeretettel a Szűzanyához Szeplőtelen Szívének emléknapján és kérjük bátran segítségét életutunkhoz.

Imafüzér Mária Szeplőtelen Szívéhez
Imák a Szűz Anyához

🌹Mária Szeplőtelen Szíve, a kötelességteljesítésben tanúsított hűség mintaképe, add, hogy én is ugyanilyen készséggel és állhatatossággal teljesítsem Isten, önmagam és felebarátaim iránti kötelességeimet.
Üdvözlégy Mária...

🌹Mária Szeplőtelen Szíve, malaszttal teljes, a Magasságbeli frigyszekrénye, add, hogy én is kegyelmi életet éljek, a Szentlélek élő temploma legyek, mindenáron kerüljem a bűnt és bűnbánattal, vezekléssel jóvátegyem a múlt bűneit.
Üdvözlégy Mária...

🌹Mária Szeplőtelen Szíve, ki boldog vagy mindenek között, mert hűséges voltál Isten igéjéhez, add, hogy én is szilárdan és örömmel higgyem a kinyilatkoztatott igazságokat és féltékenyen őrködjem hitem kincsén.
Üdvözlégy
suzymama, 2018. november 03. szombat, 08:02
A tudomány bizonyítja, hogy a Biblia igaz (3)
évvel később, 1864-ben fedezte fel, amikor James Clerk Maxwell brit tudós azt mondta, hogy az elektromosság és a fény ugyanannak a dolognak két formája.

Samuel Morse, aki feltalálta a távírót, és ezzel örökre megváltoztatta a kommunikáció világát, a Bibliában hívő keresztyén ember volt. Néhány évvel halála előtt azt mondta:

,,Minél közelebb érek zarándokutam végéhez, annál világosabban látom a Biblia isteni eredetét, Isten nagyszerű és fenséges tervét a bukott emberiség megmentésére, és a jövőt, melyet remény és öröm ragyog be."

Az életben mindig találkozni fogsz ,,hitetlen Tamásokkal", és Isten őket is szereti. Sőt, Tamás kedvéért Jézus még egyszer megjelent feltámadása után, hogy eloszlassa kétségeit. Ő ma is ezt teszi!

Ismerd hát meg a Bibliát, és segíts, hogy minden őszintén kérdező szív megtudhassa, hogy a tudomány bizonyítja a Biblia igaz voltát.

Bob Gass * Mai Ige
dandej, 2018. augusztus 08. szerda, 16:04
Merengőn néz az est
is közös
Hang és szín kötöz,
Semmit sem töröl...
Kitart, nem ötöl-

Hatol, nem flörtöl.
Öröm a válasz,
Mindenkor támasz.
Szívedre játssza

oly vidám játszma...
Boldog a tánca,
Ha veled járja.
Életed tárgya...


MystyKata ; Színtelt mező

Lilásan viruló
soha el nem múló...
Az ígéret..
Útra hulló,
Színtelt mező,
Levendula-táj..
Életigenlő,
napraforgó virág ,
Megmentésére vár
a menthetetlen világ.
Követem a fényt,
Ott lép a remény...
Kövesd te is , légy
Sugara , elér!
Vidd a melegét
Emberek közé!


MystyKata; Csendre ült már a nap

Kondul az estharang,
Koldul a rest harag...
Csendre ült már a nap,
Csendesül ezalatt

A szorongó édes láz,
Rendületteli vágy...
Rárezdül a magány,
Szikra száll, nincs határ!

Szerelmet fakasztván
E nyári
mystyk, 2018. június 27. szerda, 23:37
2018. április 21., szombati Napiszöveg
,,Hit által volt Noé istenfélő, és készített bárkát a
családja megmentésére, miután Isten olyasmire
figyelmeztette, amit még senki sem látott"
(Héberek 11:7NW Hit által volt Noé istenfélő, és készített bárkát a családja megmentésére, miután Isten olyasmire figyelmeztette, amit még senki sem látott. És a hite által ítélte el a világot, és lett örököse az igazságosságnak, mely hitből fakad.).

Noétól a környezetében élő
emberek nyilván megkérdezték,
hogy miért fogott ekkora munkába.
Vajon eltitkolta előlük, és azt
felelte, hogy semmi közük hozzá?
Ez elképzelhetetlen. A hite arra
indította, hogy bátran figyelmez-
tesse a kortársait Isten közelgő
ítéletére. Feltételezhetjük, hogy
elismételte nekik Jehova szavait:
,,Minden test vége elérkezett
előttem, mert a föld megtelt erő-
szakossággal miattuk".,,Vízözönt
hozok a földre, hogy elpusztítsak
az ég alatt minden testet,
charlotteani, 2018. április 21. szombat, 20:38
1/24
Képek, videók
férfiaknak figyelmébe.jpg
bbbarbara
2014. november 23. vasárnap, 15:23
Szulok figyelmébe.jpg
edinacska84
2013. január 02. szerda, 22:08
szülők figyelmébe.jpg
sarkadykati
2012. november 24. szombat, 16:08
fiatalok
eva6
2019. január 26. szombat, 15:26
fiatalok.png
chillik
2017. december 07. csütörtök, 16:18
0 a fiatalok.jpg
lovaszmarika
2017. március 06. hétfő, 15:21
fiatalok 002.png
chillik
2016. szeptember 15. csütörtök, 16:26
fiatalok 001.png
chillik
2016. szeptember 15. csütörtök, 16:25
Magyar fiatalok külföldön
furaila
2016. április 05. kedd, 14:35
fiatalok.jpg
sz719eszter
2016. február 20. szombat, 16:05
FIATALOK.jpg
zsokica45
2015. október 18. vasárnap, 19:53
trendy fiataloknak.jpg
agica2004
2014. május 19. hétfő, 14:59
1 fiatalok.jpg
bnedora
2014. január 07. kedd, 19:32
Csikrákosi fiatalok.jpg
farkas1945
2013. november 26. kedd, 12:20
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.