Belépés
2019. július 23. kedd | 30. hét | 204. nap | 11:16 | Lenke
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Stoltenberg: Európa biztonsága forog kockán
mérsékelt, védekező jellegű és egységes lesz - teszi hozzá Stoltenberg, aláhúzva, hogy az észak-atlanti szövetség nem fogja lemásolni az orosz lépéseket, s nem telepít új, közepes hatótávolságú rakétákat Európába. "Nem akarunk új fegyverkezési versenyt, és továbbra is elkötelezettek vagyunk a hatékony fegyverzetkorlátozás, leszerelés és a nukleáris fegyverek terjedésének megakadályozása mellett" - mutat rá a NATO-főtitkár.

Jens Stoltenberg felhívja Moszkva figyelmét, hogy még van idő a szerződés megmentésére, de az idő egyre fogy. A főtitkár emlékeztet, hogy annak idején a Szovjetuniónak pusztán hetekbe telt, hogy megsemmisítse közepes hatótávolságú atomfegyvereit. "Ha megvan rá az akarat, akkor Oroszország képes gyorsan cselekedni, de a cselekvés ideje most jött el" - nyomatékosítja a politikus.

"Arra szólítom fel ma Oroszországot, hogy éljen az utolsó lehetőséggel, amely rendelkezésünkre áll, hogy életben tartsuk az INF-szerződést. Máskülönben csakis és kizárólag Oroszországot terheli egyedül a
velemenyezd, 2019. július 15. hétfő, 07:04
Imafüzér Mária Szeplőtelen Szívéhez
Imák a Szűz Anyához

🌹Mária Szeplőtelen Szíve, a kötelességteljesítésben tanúsított hűség mintaképe, add, hogy én is ugyanilyen készséggel és állhatatossággal teljesítsem Isten, önmagam és felebarátaim iránti kötelességeimet.
Üdvözlégy Mária...

🌹Mária Szeplőtelen Szíve, malaszttal teljes, a Magasságbeli frigyszekrénye, add, hogy én is kegyelmi életet éljek, a Szentlélek élő temploma legyek, mindenáron kerüljem a bűnt és bűnbánattal, vezekléssel jóvátegyem a múlt bűneit.
Üdvözlégy Mária...

🌹Mária Szeplőtelen Szíve, ki boldog vagy mindenek között, mert hűséges voltál Isten igéjéhez, add, hogy én is szilárdan és örömmel higgyem a kinyilatkoztatott igazságokat és féltékenyen őrködjem hitem kincsén.
Üdvözlégy Mária...

🌹Mária Szeplőtelen Szíve, ki mindenben Isten akaratát keresed, add, hogy én se feledkezzem meg soha egyetlen földi célomról, Isten akaratának teljesítéséről, bármi legyen az és bármibe kerüljön is.
suzymama, 2019. január 22. kedd, 09:11
Az Urantia könyv - 53. írás
bajkeverő büszkesége megálljt parancsolhatott volna neki. E tapasztalásban egyszer csak kétszínűvé vált, s a benne lévő rossz szándékos és akaratlagos bűnné változott. Hogy ez valóban így történt, azt tanúsítja e kiváló vezető későbbi viselkedése. Már régen felajánlották neki, hogy tanúsítson megbánást, de csak néhány beosztottja fogadta el a felajánlott kegyelmet. Az edentiai Nappalok Hűséges Követője a Csillagvilági Atyák felkérésére személyesen ismertette neki Mihály tervét e hírhedt lázadók megmentésére, azonban a Teremtő Fiú irgalmát mindig elutasította, mégpedig minden alkalommal egyre növekvő lenézéssel és megvetéssel.

3. A luciferi kiáltvány
53:3.1 Bármi volt is a bajok igazi forrása Lucifer és Sátán szívében, a lázadás végső kitörésére a Lucifer-féle Szabadság-nyilatkozat formájában került sor. A lázadók ügye három alapon nyugodott:

53:3.2 1. Az Egyetemes Atya valósága. Lucifer azt állította, hogy az Egyetemes Atya valójában nem is létezik, és hogy a fizikai
eposz, 2019. január 17. csütörtök, 09:50
2018. December 23., vasárnapi Napiszöveg
nyolcadmagával megmentette,
amikor özönvizet hozott az istentelen emberek világára.).

Az igazságosság prédikálójaként
hűségesen hirdette Isten figyelmez-
tető üzenetét. Ez minden
bizonnyal hozzájárult, hogy
erős maradjon a hite. Amellett,
hogy prédikált, felhasználta
a fizikai erejét és a tudását,
hogy Isten útmutatása szerint
megépítse a bárkát (Héberek 11:7NW Hit által volt Noé istenfélő, és készített bárkát
a családja megmentésére, miután Isten olyasmire figyelmeztette, amit még senki sem látott.
És a hite által ítélte el a világot, és lett örököse az igazságosságnak, mely hitből fakad.).
Noéhoz hasonlóan mi is arra
törekszünk, hogy ,,bőven legyen
[tennivalónk] az Úr munkájában"
(1Korintusz 15:58NW Tehát, szeretett testvéreim, legyetek rendíthetetlenek, tántoríthatatlanok,
és mindig bőven legyen tennivalótok az Úr munkájában, tudva azt, hogy fáradozásotok
az Úr
charlotteani, 2018. december 24. hétfő, 02:48
Szombat a Szűzanya napja.
Az első szombat különösen is az.
Forduljunk szeretettel a Szűzanyához Szeplőtelen Szívének emléknapján és kérjük bátran segítségét életutunkhoz.

Imafüzér Mária Szeplőtelen Szívéhez
Imák a Szűz Anyához

🌹Mária Szeplőtelen Szíve, a kötelességteljesítésben tanúsított hűség mintaképe, add, hogy én is ugyanilyen készséggel és állhatatossággal teljesítsem Isten, önmagam és felebarátaim iránti kötelességeimet.
Üdvözlégy Mária...

🌹Mária Szeplőtelen Szíve, malaszttal teljes, a Magasságbeli frigyszekrénye, add, hogy én is kegyelmi életet éljek, a Szentlélek élő temploma legyek, mindenáron kerüljem a bűnt és bűnbánattal, vezekléssel jóvátegyem a múlt bűneit.
Üdvözlégy Mária...

🌹Mária Szeplőtelen Szíve, ki boldog vagy mindenek között, mert hűséges voltál Isten igéjéhez, add, hogy én is szilárdan és örömmel higgyem a kinyilatkoztatott igazságokat és féltékenyen őrködjem hitem kincsén.
Üdvözlégy
suzymama, 2018. november 03. szombat, 08:02
A tudomány bizonyítja, hogy a Biblia igaz (3)
évvel később, 1864-ben fedezte fel, amikor James Clerk Maxwell brit tudós azt mondta, hogy az elektromosság és a fény ugyanannak a dolognak két formája.

Samuel Morse, aki feltalálta a távírót, és ezzel örökre megváltoztatta a kommunikáció világát, a Bibliában hívő keresztyén ember volt. Néhány évvel halála előtt azt mondta:

,,Minél közelebb érek zarándokutam végéhez, annál világosabban látom a Biblia isteni eredetét, Isten nagyszerű és fenséges tervét a bukott emberiség megmentésére, és a jövőt, melyet remény és öröm ragyog be."

Az életben mindig találkozni fogsz ,,hitetlen Tamásokkal", és Isten őket is szereti. Sőt, Tamás kedvéért Jézus még egyszer megjelent feltámadása után, hogy eloszlassa kétségeit. Ő ma is ezt teszi!

Ismerd hát meg a Bibliát, és segíts, hogy minden őszintén kérdező szív megtudhassa, hogy a tudomány bizonyítja a Biblia igaz voltát.

Bob Gass * Mai Ige
dandej, 2018. augusztus 08. szerda, 16:04
Merengőn néz az est
is közös
Hang és szín kötöz,
Semmit sem töröl...
Kitart, nem ötöl-

Hatol, nem flörtöl.
Öröm a válasz,
Mindenkor támasz.
Szívedre játssza

oly vidám játszma...
Boldog a tánca,
Ha veled járja.
Életed tárgya...


MystyKata ; Színtelt mező

Lilásan viruló
soha el nem múló...
Az ígéret..
Útra hulló,
Színtelt mező,
Levendula-táj..
Életigenlő,
napraforgó virág ,
Megmentésére vár
a menthetetlen világ.
Követem a fényt,
Ott lép a remény...
Kövesd te is , légy
Sugara , elér!
Vidd a melegét
Emberek közé!


MystyKata; Csendre ült már a nap

Kondul az estharang,
Koldul a rest harag...
Csendre ült már a nap,
Csendesül ezalatt

A szorongó édes láz,
Rendületteli vágy...
Rárezdül a magány,
Szikra száll, nincs határ!

Szerelmet fakasztván
E nyári
mystyk, 2018. június 27. szerda, 23:37
2018. április 21., szombati Napiszöveg
,,Hit által volt Noé istenfélő, és készített bárkát a
családja megmentésére, miután Isten olyasmire
figyelmeztette, amit még senki sem látott"
(Héberek 11:7NW Hit által volt Noé istenfélő, és készített bárkát a családja megmentésére, miután Isten olyasmire figyelmeztette, amit még senki sem látott. És a hite által ítélte el a világot, és lett örököse az igazságosságnak, mely hitből fakad.).

Noétól a környezetében élő
emberek nyilván megkérdezték,
hogy miért fogott ekkora munkába.
Vajon eltitkolta előlük, és azt
felelte, hogy semmi közük hozzá?
Ez elképzelhetetlen. A hite arra
indította, hogy bátran figyelmez-
tesse a kortársait Isten közelgő
ítéletére. Feltételezhetjük, hogy
elismételte nekik Jehova szavait:
,,Minden test vége elérkezett
előttem, mert a föld megtelt erő-
szakossággal miattuk".,,Vízözönt
hozok a földre, hogy elpusztítsak
az ég alatt minden testet,
charlotteani, 2018. április 21. szombat, 20:38
Carcassonne város
erőddé az egyetlen kocsibejáratot. Szent Lajos lebontatta a vár tövébe települt falut is, a lakosokat kényszerrel költöztették át az Aude túlsó partjára. Szép Fülöp idején fejezték be a megrongált román templom átalakítását gótikus katedrálissá. A várat azonban ezt követően nem fenyegette különösebb veszély, és jelentősége lecsökkent. A 17. századra már erősen megromlott az épület állaga, a 19. század közepén pedig határozat született lebontásáról. Ekkor indított országos akciót Prosper Mérimée a vár megmentésére, ezt egy helyi régész, J.-P. Cross-Mayrevieille vezette, s végül Viollet-le-Duc kapott magbízást a helyreállítására. A vár sokak szerint túl szépre, a középkorinál is középkoribbra sikeredett, de ez csak részben igaz, a középkor e szerelmese megtartotta a vár minden elemét, egykori rajzok alapján végezte a munkákat, s végeredményben megmentette az enyészettől Franciaország egyik legjelentősebb középkori
schuro, 2018. március 10. szombat, 21:59
Egy napon Jézus, amikor este lett, 01.27
hálát neked és dicsőítsen téged.

Elmélkedés: C. Horváth István Sándor
A korábbiakban Márk evangélista Jézus olyan csodáit mutatta be, amikor betegeket gyógyított vagy gonosz lelkeket űzött ki emberekből. A mai evangéliumban olvasott jelenet, a tengeri vihar lecsendesítése az első ,,természeti" csoda, azaz nem közvetlenül egy emberen nyilvánul meg isteni ereje, hanem a természet erőinek legyőzésében. Cselekedete azonban itt is az emberek, a bárkában vele tartó apostolok megmentésére irányul.
Felmerül a kérdés: Miért tett Jézus csodákat? Nyilvánvalóan nem magamutogatásból és nem is a feltűnést keresve. E rendkívüli cselekedetei azt igazolták, hogy elkezdődött Isten országának megvalósulása, amit hirdetett. Ahol ugyanis megvalósul az Isten országa, ott megmutatkozik Isten szabadító ereje, azaz az emberek megszabadulnak a betegségektől a gyógyítások eredményeként, a megszállottak megszabadulnak az őket fogva tartó gonosztól, erre példa az ördögűzések esetei, és megszabadulnak a
maroka, 2018. január 27. szombat, 18:37
Évértékelő - 2017 a kárpátaljai magyarság legnehezebb éve a független Ukrajna kötelékében
sertésállományát meg kellett semmisíteni. Augusztusra a súlyos gazdasági következményekkel járó állatbetegség elérte az ukrán-magyar határ tőszomszédságában található Tiszaújlakot, ahol több ezer sertést kellett kiirtani.

Katasztrofális helyzetbe került a humán egészségügy is Kárpátalján. Márciusban Hennagyij Moszkal kormányzó kérésére a magyar kormány sürgősségi támogatásként több millió forint értékű gyógyszerkészítményeket küldött Kárpátaljára a végstádiumú veseelégtelenségben szenvedő betegek életének megmentésére. Röviddel ezt követően Magyarország 20 ezer adag kanyaró elleni oltóanyagot szállított az ukrajnai megyébe. Látva az egészségügy sanyarú állapotát, a kormányzat mellett a magyarországi segély- és civil szervezetek is megmozdultak, és egész évben szinte ontották a segélyeket a kárpátaljai kórházaknak. A Katolikus Karitasz életmentő készülékekkel és kórtermi berendezésekkel segítette az ungvári gyermekkórházat és a munkácsi megyei gyermekkórház onkológiai osztályát. Korszerű diagnosztikai
velemenyezd, 2018. január 01. hétfő, 07:10
1/24
Képek, videók
forma1-mclaren-jenson- but
agica2004
2017. szeptember 14. csütörtök, 20:44
Jenson Button
ptahmp
2016. szeptember 11. vasárnap, 17:26
20140705f1-jenson-butt on-
agica2004
2014. július 13. vasárnap, 16:13
06JENSzW.png
grozsa11
2013. február 07. csütörtök, 20:54
Johan Laurentz Jensen [dá
gigi55
2012. március 15. csütörtök, 20:36
p_barbara_jensen_crims on_
jucumuc
2010. október 02. szombat, 15:42
jensen_sheer.png
jucumuc
2010. október 02. szombat, 15:41
jensen_jolene.png
jucumuc
2010. október 02. szombat, 15:41
f_jensen_leg_up.png
jucumuc
2010. október 02. szombat, 15:41
cc_networthy_jensen_7_ 3_0
jucumuc
2010. október 02. szombat, 15:41
Szövetség Istennel
dandej
2019. július 08. hétfő, 10:59
Isten jele - Szövetség
dandej
2019. március 06. szerda, 20:00
Szivárvány - Szövetség
dandej
2017. október 03. kedd, 09:25
Új szövetség 01.jpg
chillik
2017. január 29. vasárnap, 08:58
Új szövetség 02.jpg
chillik
2017. január 29. vasárnap, 08:57
Címkék
épület állaga, múlt bűneit, tudomány bizonyítja, ördögűzések esetei, súlyos gazdasági, megszállottak megszabadulnak, humán egészségügy, főtitkár emlékeztet, hite arra, magyarországi segély-, kárpátaljai magyarság, Csillagvilági Atyák, menthetetlen világ, Imafüzér Mária Szeplőtelen Szívéhez, korábbiakban Márk, Nappalok Hűséges Követője,
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.