Belépés
2019. szeptember 23. hétfő | 39. hét | 266. nap | 15:33 | Tekla
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Szlovák elnökválasztás - Felmérések szerint néhány nap alatt megduplázta támogatottságát a liberális jelölt
rendkívül nagy eltéréseket mutatnak.

Jól mutatja ezt az is, hogy a jelenleg legesélyesebbnek mért elnökjelöltnek, Zuzana Caputovának a Focus közvélemény-kutató ügynökség szerdán nyilvánosságra hozott felmérésében még csak 26,3 százalékos támogatottságot mért. Ugyanez az ügynökség egy nappal később már 44,8 százalékra mérte Caputovát, pénteken az AKO ügynökség pedig már az abszolút győzelemhez is elégséges 52,9 százalékos támogatottságot hozott ki a liberális jelöltnek. Caputová támogatottságának állítólagos növekedését részben indokoltnak mutatja, hogy Robert Mistrík - az elnökválasztás korábbi ellenzéki favoritja - néhány napja éppen az ő javára lépett vissza. A felmérés eredményét megkérdőjelezi, hogy azoknak az aránya, akik Caputovát és Mistríket támogatták, korábban együttvéve sem tett ki negyven százalékot.

Zuzana Caputová a felmérések legújabb eredményeivel összefüggésben péntekre sajtótájékoztatót hirdetett meg. Ezt azonban később lemondták, és csak egy sajtóközleményben reagáltak az
velemenyezd, 2019. március 01. péntek, 16:42
A világ legrejtélyesebb gépeltérítése
1971-ben országos hajtóvadászat indult ellene. Annak ellenére, hogy szövetségi körözést adtak ki a váltságdíjként átadott bankjegyek azonosítószámaira, a pénz sosem bukkant fel az Egyesült Államokban. Az egyetlen értékelhető nyom Washington államban, a Columbia folyó partján került elő 1980-ban. A nyolcéves Brian Ingram túrázás közben egy 20 dolláros bankjegyet talált a töltésen. A helyszínelő nyomozók akkor a váltságdíjból származó 5,800 dollárra, egy kinyílt ejtőernyőre, egy pénzeszsákra és Cooper állítólagos nyakkendőjére bukkantak.

A Brian Ingram által talált bankjegyek

Az Egyesült Államokat a mai napig lázban tartja a D. B. Cooper eset, az amerikaiak többsége egyfajta modern Robin Hoodként tekint a férfira, aki a kicsikart váltságdíj megkaparintása után végleg felszívódott.

Cooper állítólagos
schuro, 2018. május 20. vasárnap, 21:20
Cannes - Véget ért a verseny, szombat este díjkiosztó
játszódó Nyár zenei betétekkel illusztrált szerelmi történeten keresztül beszél a rendszerváltozás előtti Szovjetunióról: a legendás Kino együttes alapítójának, a Berlinben élő koreai Teo Yoo által alakított Viktor Coj rocksztár pályájának indulását meséli el, akit Mike Naumenko (Roman Bilyk), a Zoopark nevű együttes vezetője és felesége (Irina Starshenbaum) karoltak fel és támogattak.

Kirill Szerebrennyikov nem lehetett jelen a versenyfilmjének a bemutatóján, mert egy színházi állami támogatás állítólagos elsikkasztása miatt moszkvai otthonában házi őrizetet rendeltek el ellene. Üres helye előtt az iráni Dzsafar Panahi székéhez hasonlóan ovációval tisztelgett a cannes-i közönség. A filmezéstől és a külföldre utazástól hivatalosan eltiltott iráni rendezőt sem engedték el hazája hatóságai a Három arc című, az iráni hegyekben, engedély nélkül forgatott filmjének premierjére.

A fesztiválról azonban nemcsak az eltiltott alkotók, hanem a hollywoodi filmesek is hiányoztak idén. Az Egyesült Államokból
velemenyezd, 2018. május 20. vasárnap, 00:06
11. Amit nem mondhatok el senkinek ...
... leírom hát mindenkinek.

11. R.: VÁLASZOK BMI-től (Bóna Mária Ilonától)

A negatív megkülönböztetésekről, az állítólagos fantázia-világról és a továbbtanulási "lehetőségekről", amivel állítólag "nem tudtam" élni - BG (Bóna Gabriella) szerint...

Nem mondtam és nem is írtam soha, hogy: ""... a pénzt visszaadtam az örökösnek"!
Azt, viszont akkor is és most is mondom, hogy, ha nekem lett volna bármibe is beleszólásom és meglett volna hozzá a pénzem is, akkor nem csak az általad reklamált negyven-valahány-ezer forintot adtam volna oda, hanem az én örökrészemről is lemondtam volna a javadra.
Erről írtam már a 10. válaszban.
*
A hitelességről és a "fantáziavilágról" Akkor most jól figyelj, mert a hiteles történetről olvashatsz!
*
Nagyon el voltam keseredve, mert anya haldoklott és fájt, hogy már soha többé nem fogok tudni vele beszélni... Annyi kérdés volt bennem, amire csakis ő adhatott volna választ. Ráadásul, nagyon
furaila, 2018. január 13. szombat, 08:05
Andrej Babis: senki sem akarja támogatni az új cseh kormányt
várható kudarc után kész az újabb kísérletre. Milos Zeman államfő jelezte, hogy az esetleges második körben szintén Babist fogja megbízni a kormányalakítással. "Amennyiben a második körben sem szereznék támogatást, akkor már felesleges időhúzás lenne egy harmadik kísérlet. Úgy vélem, hogy akkor már készülhetünk az előrehozott választásokra" - tette hozzá.

Az elutasítások legfőbb oka, hogy Andrej Babis ellen a cseh rendőrség bűnügyi eljárást akar indítani az európai uniós támogatásokkal való állítólagos visszaélés miatt.

Az októberi választások győztesének, az általa vezetett ANO mozgalomnak 78 képviselője van a 200 tagú parlamenti alsóházban, ami kevés a kormány iránti bizalom megszavazásához.

A 15 tagú új cseh kormányban kilencen az ANO képviselői, hatan párton kívüliek.

A legújabb közvélemény-kutatás szerint a választások után másfél hónappal az ANO megerősítette vezető pozícióját, míg a többi pártok támogatottsága mérsékelten csökkent. December elején az ANO-ra szavazott volna a
velemenyezd, 2017. december 21. csütörtök, 20:13
Külföldi sajtó Magyarországról - Német lapok a Jobbikról
A FAZ a hét végi számában A Jobbik, a közép és a nagyhatalmú ellenség címmel közölte Stephan Löwenstein írását, aki kiemelte: a Jobbik "derekasan megdolgozott a rossz híréért", azért, hogy szélsőjobboldali pártként tartsák számon, de Vona Gábor elnök három éve igyekszik a "polgári közép" felé kormányozni pártját, és az utóbbi hetekben a baloldal és a liberális tábor egyre több képviselője kezdett el "hangosan gondolkodni" az együttműködésről Orbán Viktor miniszterelnök leváltásának érdekében.

Egy ilyen szövetséget ugyan "alig lehet elképzelni", de a magyar hatóságok az utóbbi időben mégis "adminisztratív csapások feltűnő sorozatát" mérték a pártra - tette hozzá a FAZ szerzője, ismertetve az állami számvevőszéki (ÁSZ) ellenőrzés és a Kovács Béla jobbikos európai parlamenti képviselő elleni vádemelés ügyét, kiemelve, hogy olyan hatóságok léptek fel az ellenzéki párttal szemben, amelyek vezetői Orbán Viktor követőinek számítanak.

A Spiegel Online Az ördöggel cimborálni Orbán ellen címmel közölte
velemenyezd, 2017. december 10. vasárnap, 17:13
Mol-INA-ügy - A horvát fél saját ütemtervét követi az INA kivásárlásában
horvát kormány még 2014 elején fordult nemzetközi döntőbírósághoz, mert álláspontja szerint a Mol korrupció révén szerezte meg az INA irányítását, elmaradtak a részvényesi szerződésben vállalt, a horvát olajfinomítókban eszközlendő Mol-befektetések, és a magyar befektető megsértette a kereskedelmi társaságokra vonatkozó horvát törvényeket. A Mol mindvégig tagadta a vádakat.

A genfi döntőbíróság Horvátországnak a vesztegetésre, a társaságirányításra, valamint a 2003-as részvényesi megállapodás állítólagos megszegésére vonatkozó valamennyi kérelmét elutasította. A horvát kormány a svájci szövetségi bíróságon megkísérelte a választott bíróság döntésének hatályon kívül helyezését, ezt a bíróság múlt pénteken elutasította.

A döntőbírósági határozat után Andrej Plenkovic horvát kormányfő 2016. december 24-én rendkívüli sajtótájékoztatón jelentette be, hogy a horvát állam kivásárolja a Mol Nyrt. részesedését az INA-ból.

Legutóbb Igor Szecsin, az orosz Rosznyefty vezetője a Jutarnji List című horvát
velemenyezd, 2017. október 31. kedd, 17:44
Putyin: "nem tekintjük ellenségnek Amerikát"
beleértve az észak-koreai nukleáris és rakétaválság kezelését. A kooperáció potenciális területei között sorolta fel a szegénység és a klímaváltozás elleni harcot. Megjegyezte, hogy az Egyesült Államok "konstruktív szerepet játszhatna" az ukrajnai válság megoldásában.

James Comey, az amerikai Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) elbocsátott igazgatójának kongresszusi tanúvallomását kommentálva Putyin megjegyezte, hogy a szövetségi rendőrség volt parancsnoka ezúttal sem mutatott be bizonyítékokat az állítólagos orosz hackertámadásokra vonatkozóan.

Putyin furcsának nevezte, hogy Comey egy barátján keresztül kiszivárogtatta a sajtónak a Donald Trump elnökkel folytatott beszélgetéseinek tartalmát. Az orosz vezető a volt FBI-főnök cselekedetét az Oroszországba szökött amerikai informatikuséhoz, Edward Snowdenéhez hasonlította, aki a Nemzetbiztonsági Ügynökség (NSA) több ezer titkosított anyagát hozta nyilvánosságra.

Putyin gunyorosan megjegyezte, hogy Moszkva, miként Snowdennek, Comeynak is kész
velemenyezd, 2017. június 15. csütörtök, 16:45
Meddig terjed egy szerkesztői ajánlat szabadsága ?
Donaldduck...A mai vagdalkozásod kicsit gyengére sikerült,,,, Elég nehezen akarod megérteni, hogy én sok dolgot megnéztem életemben, de ez nem az én oldalam. A hölgy sok mindent nézett meg, sok régi filmet, sok egyéb női praktikát. megnéztem az előzményeit nem szerepelt benne az említett film. nem értem miért reagálsz erre ilyen hisztérikusan.

ha az én oldalam lett volna, sok dolgot betehetett volna... Pld Pink Floyd zenéket....Némi ír furulyaszót, egy két klipet, ahol a legújabb Kamovok szédelegnek az égen, némi leckét adva az áldemokrata senkiknek, hogyan kell az Isis ellen harcolni.:D Arról nem is beszélve, hogyan kell elküldeni a legújabb tankelhárítóit az égbe küldeni az áldemokráciáknak, amik véletlenül az Isis kezébe kerültek.

Láthattál volna zenei klipeket, amin okítják a legújabb hangszerek működését.

Aztán néhány PS és egyéb képmanipulátor okítóvideóit. Egyre azonban nincs időm, hogy ilyen fos talicskák videóit nézzem, az emberi lélek állítólagos
hatibacsi, 2017. január 22. vasárnap, 21:36
Horvát lap: Zágrábnak 30 millió dollárba került a döntőbírósági eljárás Mol-INA-ügyben
kapott, hogy ennek fejében a magyar olajipari társaság irányítói jogokat szerezzen az INA horvát olajipari cég felett - a veszteséges gázüzletág kivételével. A Mol Nyrt. korábban számos alkalommal visszautasította a vádakat, és közölte: soha nem korrumpált egyetlen politikust sem, nem adott pénzt azért, hogy megszerezze az INA-ban az irányítási jogokat.

A dokumentum, amelyben a választottbíróság Horvátországnak a vesztegetésre, a társaságirányításra, valamint a 2003-as részvényesi megállapodás állítólagos megszegésére vonatkozó valamennyi kérelmét elutasítja, egyelőre titkos. A lap szerint addig, amíg mindkét fél bele nem egyezik a nyilvánosságra hozásába. Az újság azt is tudni véli, hogy Horvátország nem szeretné, ha az ügyben született döntés indoklása napvilágot látna.

A Nacional című horvát hetilap legújabb számában arról cikkezett, hogy Horvátország ellen, a Mol javára szavazott a döntőbíróság horvát képviselője is, Jaksa Barbic bíró. A lap főszerkesztője a horvát közszolgálati televízió
velemenyezd, 2017. január 07. szombat, 10:41
Külföldi sajtó Magyarországról - A Libération a Frontex szerb-magyar határőrizeti missziójáról
Az európai uniós határőrizeti ügynökség Flexible nevű missziójában a beszámoló szerint 16 ország 51 tisztje vesz részt, akik együtt járőröznek és ellenőriznek a nyolcezer magyar katonával a magyar-szerb határon.

A lap értetlenségének adott hangot amiatt, hogy a Frontex részt vesz abban "a magyar nyomorúságban, ahol a határellenőrzés leplezetlenül egyfajta migránsvadászatra hasonlít".

Idézte a lap Izabella Coopert, a Frontex szóvivőjét, aki szerint a határőröknek egyszerre kell a nagyon szigorú eljárási szabályokat betartaniuk és az alapjogokat is tiszteletben tartanuk, ugyanakkor a külföldi katonák a fogadó ország irányítása alatt állnak, amelynek nemzeti törvényeire is tekintettel kell lenniük.

Márpedig a nemzetközi és a nemzeti jog összehangolása a lap szerint "fejtörést" okoz Magyarországon, amit kiválóan példáz az Orbán-kormány legújabb "ötlete", amely szerint július 5. óta a határőrök visszaküldhetnek minden szabálytalan belépőt, akit a határ 8 kilométeres körzetében fogadnak el
velemenyezd, 2016. szeptember 19. hétfő, 17:36
A Wesley-mütymürütty
volt, Főtisztelendőséged kedvére kifaggathatja.

Már itt megjegyezném, hogy Brutinus fráter valószínűsíthető mennybemeneteléről pontos és szavahihetőnek tekinthető tanúk részletekbe menően alapos nyilatkozatait csatoltam eme levelemhez, ahogy Brutinus testvér szentté avatási kérelmét is, amelyet a winchesteri püspök úr legjobb tollú káptalani írnoka fogalmazott.

John Wesley még aznap elkezdte a környéken gyalázatos, ördögi praktikáit. Először is telebeszélte az emberek fejét állítólagos kalandjaival.

Ezeket csak vázlatosan beszélhetem el Főtisztelendőségednek, mivelhogy magam sem nagyon értem őket. Állítólag bejárt csak a regékből, távoli utazók elbeszéléseiből és az Ótestamentum lapjairól ismert városokat. Egyebek között Harranban is járt. Ebben a városban éveket töltött annak idején maga Ábrahám.

Álltása szerint Wesleyt az előkelő pogány szabadította ki a fogságból, és mentette meg a haláltól, akit korábban futni hagyott. A férfi valami régi nemzetség sarja,
lnpeters, 2016. április 10. vasárnap, 23:35
1/7
Képek, videók
Elnökválasztás, Las Vegas
mecsery
2013. január 18. péntek, 01:51
Elnökválasztási ünnep.jpg
agica2004
2010. november 30. kedd, 09:23
Zuzana Valocsayová Boldo
jucinenadov
2017. január 11. szerda, 21:28
Zuzana Valocsayová Szere
jucinenadov
2017. január 11. szerda, 19:38
Zuzana Valocsayová Koszon
jucinenadov
2017. január 02. hétfő, 12:59
Zuzana_057.jpg
club123
2016. március 10. csütörtök, 16:10
Zuzana_056.jpg
club123
2016. március 10. csütörtök, 16:10
Zuzana_055.jpg
club123
2016. március 10. csütörtök, 16:10
Zuzana_054.jpg
club123
2016. március 10. csütörtök, 16:10
Zuzana_053.jpg
club123
2016. március 10. csütörtök, 16:10
Zuzana_052.jpg
club123
2016. március 10. csütörtök, 16:10
Zuzana_051.jpg
club123
2016. március 10. csütörtök, 16:10
Zuzana_050.jpg
club123
2016. március 10. csütörtök, 16:10
Zuzana_049.jpg
club123
2016. március 10. csütörtök, 16:09
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.