Belépés
2018. december 18. kedd | 51. hét | 352. nap | 22:44 | Auguszta
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
MLS - Baráth Botond a Sporting Kansas Citybe igazolt
A Sallói Dánielt és Németh Krisztiánt is foglalkoztató klub honlapjának beszámolója szerint a Budapest Honvédtól távozó háromszoros válogatott hátvéd megállapodása a következő két idényre szól, és hosszabbítási opciót is tartalmaz.

A 26 éves Baráth 11 esztendő után hagyja el a kispestieket, mivel december 31-én lejár a szerződése.

A védő a Magyar Futball Akadémián nevelkedett, 2012 nyarán mutatkozott be az NB I-ben, ahol eddig 159 mérkőzést játszott.
velemenyezd, 2018. december 18. kedd, 22:32
Újraindult a vonatközlekedés Kiskundorozsma és Szeged között
A helyszínelést este fél tízkor fejezték be, és újraindult a vonatközlekedés. A Budapest-Szeged vonalon fokozatosan áll helyre a menetrendszerű vonatforgalom - írták az MTI-hez eljuttatott közleményben.

Közölték, a Szegedről Budapest-Nyugati pályaudvarra tartó Hírös InterCity (IC) vonat Kiskundorozsma és Szeged között gázolt halálra egy embert kedd este.
velemenyezd, 2018. december 18. kedd, 22:32
Érdekesség
Nők, régi fotókon. Sokat láttunk már és bevallom sokszor felmerült bennem, hogy vajon akkoriban mindenki csúnya volt? Most nemcsak a mai szemmel nem túl szép frizurákra és sminkekre gondolok. Mintha minden hölgynek egészen taszító lett volna az ábrázata.

Nos az alábbi hölgyek rácáfolnak a koruk ideáljaira. Még mai szemmel is szépek, majdnem mind. Tudom, hogy ízlések és pofonok de akkor is...
Lenin felesége
kirscha, 2018. december 18. kedd, 22:11
Női röplabda CEV Kupa - A Nyíregyháza kikapott Franciaországban
Az előző körben a svájci Düdingent búcsúztató Magyar Kupa-győztes nyíregyháziak legeredményesebb játékosa Varga Elizabet-Lenke volt 17 ponttal.

A nyolcaddöntő visszavágója január 23-án lesz a szabolcsi megyeszékhelyen.

A sorozatban még a bajnok Békéscsaba érdekelt, amely csütörtökön, ugyancsak idegenben kezdi a svájci Pfeffingen elleni párharcot.

Eredmény, női CEV Kupa, nyolcaddöntő, 1. mérkőzés:ASPTT Mulhouse VB (francia)-Fatum Nyíregyháza 3-1 (19, 20, -21, 19)
velemenyezd, 2018. december 18. kedd, 22:02
Az élelmiszerbiztonság erősítésére büntetőjogi szabályozás kidolgozásáról döntött a kormány
A kormányhatározatban az áll: az élelmiszerlánc GMO-mentessé tételéért továbbra is meg kell tenni minden lehetséges intézkedést a géntechnológiával módosított szója iránti függőség csökkentésével kapcsolatban.

A kormány támogatja az élelmiszerbűnözés visszaszorítását és egyetért az élelmiszerlánc biztonságának erősítésére közvetett eszközként alkalmazható büntetőjog kiterjesztésével, ennek részeként az élelmiszerlánchoz tartozó termékek (az élelmiszer, az engedélyköteles növényvédő szer, termésnövelő anyag, az állatgyógyászati termék) hamisításának szabályozásával.

Ezért az igazságügyi miniszternek az agrárminiszter bevonásával ki kell dolgoznia a büntetőjogi szabályozást.
velemenyezd, 2018. december 18. kedd, 22:02
Beteg gyermekekkel és ápolóikkal ünnepelte születésnapját ..
Beteg gyermekekkel és ápolóikkal ünnepelte születésnapját Ferenc pápa
Ahhoz, hogy az élet valóságát megértsem, le kell hajolnom, miként lehajolunk a gyerekekhez, hogy puszit adjunk nekik. Ők ezt tanítják nekünk. A gőgösök, a fennhéjázók nem képesek megérteni az életet, mert nem tudnak lehajolni.
2018. december 18. kedd 15:27
December 16-án, vasárnap Ferenc pápa a VI. Pál aulában találkozott a vatikáni Szent Márta gyermekorvosi rendelő betegeivel, szerzetes nővéreivel, orvosaival, ápolóival és alkalmazottaival, hogy köszöntse őket a közelgő ünnep alkalmából.
Bővebben
maroka, 2018. december 18. kedd, 21:54
A közszolgálati egyetem bajai campusának fejlesztésére 2,26 milliárdot fordítanak
A kormányhatározatban az áll: a kormány egyetért azzal, hogy az NKE minden képzési területén és telephelyén magas szintű tudást adhasson át, továbbá biztosíthassa az egyetemi hallgatók képzéséhez elengedhetetlen modern körülményeket, ami "közvetlenül támogatja a kormányzás hatékonyságát".

Ezért a Miniszterelnökséget vezető miniszternek meg kell tennie a szükséges intézkedéseket "az egyetem bajai campusa oktatási épületének és kutatási egységeinek fejlesztéséhez, műszerparkjának megújításához". A fejlesztések végrehajtásához a jövőre a pénzügyminiszternek 2,26 milliárd forintot kell biztosítania.
velemenyezd, 2018. december 18. kedd, 21:52
Érdekesség
Történetek az őszinteségről

Tisztelem azokat, akik még ha nem is látják helyesen a dolgokat, felvállalják azt, és döntenek sokszor a hamisság mellett...
Azt látom, hogy az ilyenek, mivel megtagadták a lagymatag közép-langyost, esélyt kapnak rá, hogy eljussanak a hamisság leleplezésére, ekképp a megigazulásra is.

Ezek szerint ebben a világban csupán két típusú embernek van esélye a megigazulásra: a "rossznak"és a "jónak". Azok, akik a képzeletbeli langyos arany középutat választják, nem juthatnak el a lélek szabadulására, mert nem mernek dönteni, és döntéseik szerint cselekedni, hogy majd learathassák és megkóstolhassák döntéseik keserű ill. édes gyümölcseit.
Egy lány, ki igencsak gyakran bulizott, nyíltan felvállalta, hogy ő abban hisz, hogy az embert a buli teszi boldoggá. Minden alkalommal közvetítette a facebookon az irigylésre méltó, jókedvű táncikálásokat.
Aki látta, nem gondolhatott másra, mint arra, hogy jól felvitte Isten a dolgát, hogy folyton csak
kirscha, 2018. december 18. kedd, 21:47
December 17. Ó, Bölcsesség! Te a magasságbeli Isten....
Fehérvári Jákó OSB elmélkedését adjuk közre a december 17. és 23. között, advent utolsó napjaiban a zsolozsma vesperásában elhangzó Ó-antifónákról.
.............
Egyre hosszabbak az éjszakák, pedig bennünk egyre erősebb a sóvárgás a fény és a melegség után. De nincs mit tenni - karácsonyig ez bizony így marad.
- Advent utolsó napjai, december tizenhetedikétől, liturgikusan kiemelt köznapok. A vesperás zsolozsmájában ilyenkor énekeljük a Mária hálaénekéhez tartozó úgynevezett Ó-antifónákat. Minden napnak külön antifónája van, amelyekben az Eljövendőt próbáljuk néven nevezni, megszólítani azokon a neveken, amelyeket atyáinktól kaptunk.
Bölcsesség, Adonáj, Jessze termő ága, Dávid kulcsa, Fölkelő nap, Népek nagy királya, Emmanuel... Hívogatjuk, szólítgatjuk a homályban, szívünk legmélyén rejtőzködő, születésre váró Istent.
Mindegyik antifóna egy gyönyörű dallamon énekelt sóhajtással kezdődik:
maroka, 2018. december 18. kedd, 21:38
Bejelentette lemondását Charles Michel belga miniszterelnök
Michel a parlament előtti beszédében közölte, hogy még este személyesen benyújtja lemondását Fülöp belga királynak.

A Le Soir című helyi lap friss értesülései szerint a legvalószínűbb, hogy az uralkodó nem dönt rögtön arról, hogy elfogadja-e a lemondást, hanem egyeztetni fog a pártokkal, megpróbálva közöttük "megtalálni a közös nevezőt".

Jövő májusban lesznek választások Belgiumban, így szakértők szerint az is a lehetőségek között van, hogy a király arra kéri Michelt, hogy korlátozott jogkörökkel ugyan, de maradjon a posztján egy ügyvivő kormány vezetőjeként, de újabb koalícióalakítás, illetve akár előrehozott választás is lehet.

Több párt bizalmatlansági indítványt nyújtott be kedden a kisebbségi kormány ellen, Michel azonban ezt ellenezte, inkább az ellenzéki erők külső támogatásában és konstruktív hozzáállásában bízva folytatni szerette volna a politikai munkát a legfontosabb ügyekben a jövő évi választásokig.

Michel elmondta, meggyőződése, hogy ez szolgálta volna leginkább az
velemenyezd, 2018. december 18. kedd, 21:22
Ismét Kozák Danuta az év női kajakosa
Az UTE ötszörös olimpiai bajnok versenyzője - aki szülés utáni visszatérő évében a belgrádi Eb-n további két aranyat és egy ezüstöt gyűjtött be - az elismerést Sárfalvi Péter sportért felelős helyettes államtitkártól vehette át kedden este, a sportág évzáró gálavacsoráján. Az esztendő legjobb gyorsasági kajakedzője címet Kozák Danuta trénere, egyben férje, Somogyi Béla érdemelte ki.

Az év férfi kajakosa Kopasz Bálint, férfi kenusa Bodonyi András, női kenusa pedig Balla Virág lett. A parasportolóknál Varga Katalint, illetve a vb-ezüstérmes Suba Róbertet választották meg 2018 legjobbjának, míg az év paraedzője címet az őket irányító Csamangó Attila és Győrfi Tamás kapta meg.

A maratoni szakágban az év legjobb kajakosa Kiszli Vanda, illetve Boros Adrián és Solti László lett, a kenusok közül pedig Dóczé Ádámot díjazták. A legjobb maratoni edző elismerést Kluka József vehette át.

Schmidt Gábor, a szövetség elnöke köszöntőjében hangsúlyozta, hogy a magyar kajak-kenu sport elmúlt néhány évtizede
velemenyezd, 2018. december 18. kedd, 21:22
Kamatdöntés - Londoni elemzők: egyértelmű jelzéseket adott az MNB a monetáris politika közelgő normalizálására
A Morgan Stanley bankcsoport londoni befektetési részlegének felzárkózó piacokkal foglalkozó főközgazdásza, Pasquale Diana szerint az a tény, hogy az MNB nem módosította a 0,90 százalékos alapkamatot és a mínusz 0,15 százalékos egynapos betéti kamatot, és a jövő év első negyedére megcélzott 400-600 milliárd forintos kiszorítandó likviditástömeg sem változott, azt mutatja, hogy a monetáris alapállásban egyelőre nincs változás.

A vezető elemző szerint a kamatok és a likviditásról adott útmutatás változatlanul hagyásából akár arra is lehetne következtetni, hogy az MNB kitart jelenlegi enyhe monetáris alapállása mellett, azonban nem ez a helyzet: legalább három világos jel van arra, hogy a monetáris testület "egy lépéssel közelebb került a kijárathoz".

A Morgan Stanley londoni főközgazdásza szerint az első az, hogy úgy tűnik, nagyobb hangsúly került a maginflációra, mindenekelőtt a változatlan adórátákkal számolt harmonizált indexre (Core HICP ex-tax). Pasquale Diana szerint a Morgan Stanley e
velemenyezd, 2018. december 18. kedd, 21:22
1/34
Képek, videók
pártus jézus Baráth Gabr
sz719eszter
2016. május 15. vasárnap, 13:41
barathoz akkor fordulunk.
relisisi
2016. február 28. vasárnap, 11:37
BARÁTH ÁGI
1vargaildyko
2015. október 06. kedd, 07:24
BARÁTH ÁGIKA
1vargaildyko
2015. március 11. szerda, 11:33
Barathoz....
borigit
2014. november 08. szombat, 13:35
sporting21pv.jpg
frontin
2008. május 26. hétfő, 17:16
sporting13nh.jpg
frontin
2008. május 26. hétfő, 17:16
megállapodás.jpg
agica2004
2014. január 11. szombat, 15:54
megállapodás.jpg
tinka1951
2013. március 06. szerda, 08:39
angol foglalkoztató (1).J
dnemethk
2016. április 22. péntek, 07:06
angol foglalkoztató (2).J
dnemethk
2016. április 22. péntek, 07:06
angol foglalkoztató (3).J
dnemethk
2016. április 22. péntek, 07:06
angol foglalkoztató (4).J
dnemethk
2016. április 22. péntek, 07:06
angol foglalkoztató (5).J
dnemethk
2016. április 22. péntek, 07:05
napló és foglalkoztató (4
dnemethk
2016. április 20. szerda, 18:37
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.