Belépés
2019. március 25. hétfő | 13. hét | 84. nap | 19:18 | Irén, Írisz
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Facebookon kaptam
Szép estét jo ejszakát! Puszi
eva6, 2019. március 25. hétfő, 19:15
Facebookon kaptam
Kellemes estét kívánok neked szeretettel puszillak
eva6, 2019. március 25. hétfő, 19:13
Facebookon kaptam
Szia drága Évikém! Szép estét gyönyörű álmokat kívánok! Puszika!!
eva6, 2019. március 25. hétfő, 19:12
Elítéltek négy férfit a népligeti erőszak ügyében
A Pesti Központi Kerületi Bíróság elsőfokú, a nap folyamán kihirdetett ítéletében "a sértett védekezésre és akaratnyilvánításra képtelen állapotát felhasználva, azonos alkalommal, többek által elkövetett szexuális erőszak bűntettének kísérlete" miatt a másodrendű vádlottat 4 év fegyházbüntetésre ítélte.

Úgy folytatták: a többi vádlott a bűncselekményt bűnsegédként követte el. Ezért a bíróság az elsőrendű vádlottat 2 év fiatalkorúak börtönében letöltendő szabadságvesztésre, a harmadrendű vádlottat 2 év 6 hónap börtönbüntetésre, a negyedrendű vádlottat pedig 3 év fegyházbüntetésre ítélte.

Az ítélet szerint a vádlottak 2015 nyarán Budapesten az esti órákban egy erősen ittas külföldi nőt vettek fel autójukba azzal a céllal, hogy mindannyian közösüljenek vele. Az akkor már akaratnyilvánításra és védekezésre képtelen nőt a X. kerületben a Népliget melletti erdős területre vitték, ahol a másodrendű vádlott közösült vele. Mivel a nő magatehetetlen volt és a többi vádlott nem tudott vele "további
velemenyezd, 2019. március 25. hétfő, 19:11
Facebookon kaptam
Szervusz Kedves Évi !
Aranyos vagy köszönöm .
Csendes , békés szép estét , majd ha pihenni térsz jó éjszakát kívánok szeretettel !
Puszillak
Az embert sok igaz jó barát veszi körül , akiknek igenis , hogy fontos hol vagyok , merre járok , és mit érzek .
Velem együtt éreznek , érzem a felém sugárzó szeretetet . Mert egy ritmusra dobog a szívünk , és egymásnak örül a lelkünk .
És ez olyan jó , nagyon jó
eva6, 2019. március 25. hétfő, 19:10
Fülöp Attila: a gyermekvédelem mindannyiunk közös ügye
Fülöp Attila a Komárom-Esztergom Megyei Gyermekvédelmi Központ rendezvényén úgy fogalmazott, "arra számítunk, hogy a gyermekvédelemben élők helyzete javul, ha megosztjuk egymással tapasztalatainkat".

Elmondta: Magyarországon 23 ezer fiatalt, köztük 21 ezer kiskorút támogat a gyermekvédelmi hálózat. Nem mindegy, hogy milyen lesz a sorsuk, illetve a gyerekeik sora, rendezett életben lesz részük vagy ők is a szociális ellátórendszerre szorulnak - tette hozzá.

Az államtitkár átadta a "Lehetetlen nincs" rajzpályázat megyei díjait. A pályázatra országosan háromezernél több rajz, illetve videó érkezett. Fülöp Attila szavai szerint minden esettanulmánynál és módszertani vizsgálatnál többet ér, ha az ember ezeket a rajzokat átéli.

A nevelőszülői tevékenységet népszerűsítő országos program záróeseményét május 19-én rendezik a Várkert Bazárban, ahol egész napos családi programot kínálnak az érdeklődőknek.

Süttő Erika, a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Komárom-Esztergom Megyei
velemenyezd, 2019. március 25. hétfő, 19:01
Fórum a felsőoktatási kiválósági program tapasztalatairól
Horváth Zita, az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) felsőoktatásért felelős helyettes államtitkára a rendezvény előtt az MTI-nek elmondta: az új nemzeti kiválósági programban a fiatal kutatók életpálya-támogatása mellett elindították a Felsőoktatási Intézményi Kiválósági Programot is. A programba, pályázatot követően, tíz másik magyar egyetemmel együtt, a Miskolci Egyetem is bekerült, amely eddig összesen 900 millió forintot nyert el két kiemelt tématerületi program megvalósítására.

Kiemelte, első körben 15 milliárd forint pályázati pénzből indult egy a kutatás-fejlesztés területére fókuszáló program, amire a felsőoktatási intézmények nem egyes tudományágakban, hanem úgynevezett tématerületi projektekkel pályázhattak, s így több tudományág képviselői tudnak közösen dolgozni.

Szűcs Péter, az egyetem műszaki földtudományi karának dékánja közölte: a program célja az, hogy a felsőoktatási intézmények kiválósági területeit tovább erősítse.
velemenyezd, 2019. március 25. hétfő, 19:01
Elszállítják a Vörösmarty téren talált bombát
Gajdos Milán elmondta, a belvárosi építkezésen előkerült 100 kilós szovjet gyártmányú második világháborús bombából sikeresen kiszerelték a gyújtószerkezetet.

A hatástalanított robbanóeszközt a Magyar Honvédség központi gyűjtőhelyére szállítják későbbi megsemmisítésre - közölte a kommunikációs tiszt.

A közlekedési korlátozásokat feloldják.
velemenyezd, 2019. március 25. hétfő, 19:00
Örmény ereklyék az OSZK kiállításán
Csaknem kétéves kutatómunka eredményeként ismerheti meg az OSZK közönsége annak a hányattatott sorsú közösségnek a történetét, amely a történelemben először vette fel a kereszténységet államvallásként - mondta el a tárlat megnyitóján Tüske László főigazgató.

Mint felidézte, néhány éve a Távol Araráttól címmel az örmény diaszpóra kulturális életét mutatta be kiállítás az OSZK-ban, majd az 1915-ös örmény népirtásra emlékezett tárlattal a nemzeti könyvtár.

Tüske László kiemelte: az ellenük irányuló népirtás több hullámát átvészelő örménység ámulatba ejtő kulturális emlékezete példaként áll a látogatók előtt.

Az első keresztény nép Meszrop Mastoc fordításában ismerte meg a Szentírást, amely mintegy ezer évvel kéziratokban terjedt, míg a 16. század elején ki nem nyomtatták. A nyomtatott Biblia elterjedésével az örmény diaszpóra közösségei mind nagyobb teljességben élhették meg kultúrájukat, hagyományaikat és hitüket - mondta el a főigazgató.

Mint közölte: az OSZK és a Pázmány Péter
velemenyezd, 2019. március 25. hétfő, 18:41
Donald Trump hivatalosan is elismerte Izrael fennhatóságát a Golan-fennsík felett
A Benjámin Netanjahu izraeli kormányfővel folytatott tárgyalásai után a Fehér Házban tartott rövid ceremónián az Egyesült Államok elnöke hangsúlyozta, hogy bármilyen jövőbeni közel-keleti béke-megállapodásnak biztosítania kell Izrael jogát az önvédelemre.

Rövid beszédében Donald Trump "megvetendőnek" minősítette a Tel-Aviv közelében történt hétfőn hajnali palesztin rakétatámadást. Mint fogalmazott: ez a támadás is bizonyíték arra, hogy Izraelnek milyen komoly biztonsági kihívásokkal kell szembenéznie. "És ma történelmi cselekedetet hajtok végre, hogy segítsem Izrael képességeit az önvédelemre" - mondta az amerikai elnök, aki különösen meleg szavakkal szólt Izraelről, magát és családját a zsidó állam régi barátjának mondta, Netanjahu kormányfőt pedig a becenevén szólította.

Benjámin Netanjahu azt hangoztatta, hogy bár Izraelnek eddig is sok barátja volt a korábbi amerikai elnökök sorában, de Donald Trumphoz egyikük sem mérhető. Donald Trump "megígérte, és megcsinálta" - fogalmazott Netanjahu a
velemenyezd, 2019. március 25. hétfő, 18:41
Sikeres volt az Alteo zártkörű részvénykibocsátása
Az Alteo március 13. és 19. között zajló, zártkörű részvénykibocsátása során a befektetők közel 2,8 milliárd forint összértékben nyújtottak be előzetes kötelezettségvállalási nyilatkozatokat, míg az eredetileg megcélzott jegyzési érték 1,5 milliárd forint volt. Túljegyzés maximum 2 milliárd forintig volt elfogadható. A befektetők elsősorban hazai intézményi és belföldi jogi személyek voltak.

A befektetőknek minimum 100 ezer euró kibocsátási értékű új részvény megvásárlására kellett kötelezettséget vállalniuk. Az új részvények végleges kibocsátási árát az igazgatóság 670 forintban,a 660-670 forintos ársáv felső határán állapította meg. A túljegyzés során a nagyobb összegű befektetésre kötelezettséget vállalók előnyt élveztek.

A forrásbevonás azért vált szükségessé, mert az Alteo olyan kedvező megtérülésű projekteket lát a hazai piacon, amelyek finanszírozásához rövidesen nagyobb mennyiségű saját tőkére lehet szüksége. A projektlehetőségek javarészt megújuló energetikai beruházások,
velemenyezd, 2019. március 25. hétfő, 18:40
Tej
Tej

Fehér és jó, akár a szentek,
nála csak az imádság szentebb.
Benn csillog anyánk szelíd mosolya,
ez a békesség s szeretet bora.
Rejtett számítás benne nem lehet,
minden kis cseppje: jócselekedet.

Mindőnket egyként áld, akár a nap,
s tejszínarcú gyermeksereg kacag,
ha bőven ömlik e testből való,
testbe torkolló, mennyei folyó.

Nincs benne átok, láz és nyugtalanság,
csak anyaálmok derűje és lankák
selymes hajlása, bárányfelhők habja,
s pacsirtaszó, ahogy zeng a magasba,
reménytől nyíló szívek tiszta méze,
és hallgatag pásztorok bölcs beszéde.

Áldott ital! Lágy hűvös kéz a lelken.
Tőle a vér boldog tettekre serken,
s ki bűnök, vágyak részeg útját járja,
visszatalál rég tiszta önmagára.

- Ó, élet legszentebb itala, áradj!
Légy vigasza sok árva gyermekszájnak.
Ömölj folyóként, áldott tisztaság,
fürödjön benned az egész világ!
Fogcsikorgató arcunkon
kalmanpiroska, 2019. március 25. hétfő, 18:34
1/30
Képek, videók
Facebookon kaptam
eva6
2019. március 24. vasárnap, 12:40
Facebookon kaptam
eva6
2019. március 23. szombat, 18:57
Jó éjszakát
eva6
2019. március 22. péntek, 21:55
0 a jó éjszakát mbqxmvvst
lovaszmarika
2019. március 18. hétfő, 13:23
kislány puszit dob
eva6
2019. február 27. szerda, 07:34
0 a inti puszi a hasára b
lovaszmarika
2019. február 14. csütörtök, 17:06
puszi a kisjézusnak1226.j
maroka
2018. december 26. szerda, 18:22
puszi hóembernek1214.jpg
maroka
2018. december 14. péntek, 07:47
éva puszi gyerekek1114.jp
maroka
2018. november 14. szerda, 17:57
0 egy puszi a hasára tarb
lovaszmarika
2018. augusztus 31. péntek, 14:35
0 egy puszi este ngnuxfyu
lovaszmarika
2018. augusztus 23. csütörtök, 10:54
Puszi
eva6
2018. augusztus 06. hétfő, 16:30
puszi.jpg
sznejuci
2018. augusztus 06. hétfő, 14:29
szép napot puszi
cuppika59
2018. június 24. vasárnap, 09:29
PUSZI GIF 55 (1).gif
gosztmagdi
2018. június 02. szombat, 21:38
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.