Belépés
2020. július 02. csütörtök | 27. hét | 184. nap | 17:12 | Ottó
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Hajregenerálás-hajnövesztés
Ez a szérum olyan, mint egy mágikus főzet, amely serkenti a haj növekedését, nagyon gyorsan.

Nincs több hajhullás és a kopaszság. Ezt a szérumot régóta ismert növényi olajokból kell készítened, amelyek stimulálják a hajhagymákat, és újraindítják a haj növekedését.

Ez egy valóban működő otthoni hajnövesztő szer:

HOZZÁVALÓK:

50 ml ricinusolaj.
20 ml szerves kókuszolaj.
10 ml rozmaring illóolaj.
5 ml levendula illóolaj (nem kötelező).

ELKÉSZÍTÉS:
Az 50 ml ricinusolajat öntsd egy zárható üvegbe. A ricinusolaj egy nagyon vastag és sűrű olaj, ezért is add hozzá a 20 ml szerves kókuszolajat.

Most add hozzá 10 ml rozmaring illóolajat, és keverd össze. Az üveget zárd le a tetejével és jól rázd össze, hogy jól összekeveredjenek az olajok. Ha szeretnéd, akkor adj hozzá néhány csepp levendula olajat.

Máris kész haj növekedését elősegítő szérum!

ALKALMAZÁS:
Vigyen fel pár csepp szérumot a kopasz és problémás területre a fejeden. Az ujjaid segítségével gyengéden masszírozd a fejbőrödbe.

Alkalmazd ezt a szérumot 2-3 alkalommal egy nap, és látni fogod, hogy a hajad elkezd nőni 2 hét után.
Forrás : Link
pacsakute, 2020. június 11. csütörtök, 09:47
Címkék: szérum olyan, mágikus főzet, szérumot régóta, valóban működő, zárható üvegbe, nagyon vastag,
Kommentek
Koronavírus - Orosz tudós: sikerült előállítani egy vektorvakcinát, amely mellékhatások nélkül alakít ki immuni
a koronavírus-gént a sejthez szállítja, ott beindítja az új koronavírus burkának fehérjeszintézisét, és ily módon "megismerteti" az immunrendszert a potenciális ellenséggel. Az ilyen típusú készítményeket nevezik vektorvakcinának.

Mihail Murasko orosz egészségügyi miniszter csütörtök este a Rosszija 1 tévécsatornának nyilatkozva azt mondta, hogy a vakcinák ügyében az első eredmény és az oltóanyag szélesebb körű alkalmazása július végén lesz hozzáférhető Oroszországban. A tárcavezető szerint több szérum esetében preklinikai tesztelés zajlik, és minden terv szerint, zökkenőmentesen halad.

Tatyjana Golikova orosz miniszterelnök-helyettes szerdán a parlament felsőházában bejelentette, hogy Oroszországban jelenleg 47 féle Covid-19-vakcina kidolgozásán dolgoznak.

Oroszország péntekre szomorú negatív rekordot állított fel azzal, hogy az elmúlt nap alatt 150-en haltak meg a Covid-19 betegség következtében a legfrissebb hivatalos adatok szerint. Ezzel a járvány kezdete óta központilag regisztrált
velemenyezd, 2020. május 22. péntek, 11:21
Hajhullás ellen
Ez a szérum olyan, mint egy mágikus főzet, amely serkenti a haj növekedését, nagyon gyorsan.

Nincs több hajhullás és a kopaszság. Ezt a szérumot régóta ismert növényi olajokból kell készítened, amelyek stimulálják a hajhagymákat, és újraindítják a haj növekedését.

Ez egy valóban működő otthoni hajnövesztő szer:

HOZZÁVALÓK:
50 ml ricinusolaj.
20 ml szerves kókuszolaj.
10 ml rozmaring illóolaj.
5 ml levendula illóolaj (nem kötelező).

ELKÉSZÍTÉS:
Az 50 ml ricinusolajat öntsd egy zárható üvegbe. A ricinusolaj egy nagyon vastag és sűrű olaj, ezért is add hozzá a 20 ml szerves kókuszolajat.

Most add hozzá 10 ml rozmaring illóolajat, és keverd össze. Az üveget zárd le a tetejével és jól rázd össze, hogy jól összekeveredjenek az olajok. Ha szeretnéd, akkor adj hozzá néhány csepp levendula olajat.

Máris kész haj növekedését elősegítő szérum!

ALKALMAZÁS:
Vigyen fel pár csepp szérumot a kopasz és problémás
pacsakute, 2020. május 20. szerda, 19:45
Koronavírus - A vérplazmakezelésnek köszönhetően került le a lélegeztetőgépről egy idős beteg
A Semmelweis Egyetem Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Klinikáján súlyos koronavírus-fertőzéssel fekvő férfi április 27-én, a szérum beadásakor már több mint tíz napja lélegeztetőgépen volt - írták. A kezelés után meg tudták kezdeni a fokozatos ébresztését, május 11-én pedig le is vehették a lélegeztetőgépről. A beteg állapota stabil.

Hozzátették, hogy a szérum beadását követő napokban máris javultak a beteg laboreredményei, klinikai és lélegeztetési paraméterei.

A vérplazma-terápia lényege, hogy a már felgyógyult emberek vérében termelődött ellenanyagot használják fel a betegség leküzdésére - emlékeztettek. A módszert a Testnevelési Egyetem tudományos rektorhelyettese, az OrthoSera ügyvezetője, Lacza Zsombor által vezetett kutatócsoport fejlesztette ki a Semmelweis Egyetemmel és a Pécsi Tudományegyetem virológiai központjával együtt; a projektet az Innovációs és Technológiai Minisztérium támogatta - közölték.

Annak érdekében, hogy még több szérumot állíthassanak elő és még több
velemenyezd, 2020. május 13. szerda, 10:07
Koronavírus - ITM: engedéllyel rendelkező ellenszérum előállításához keresnek gyógyult donorokat
A minisztérium szerdai, az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta, a projekten dolgozó vállalati-egyetemi kutatócsoport akár már a héten elkezdheti beadni a szérumot.

Az orvosi vizsgálatok és a tudományos kutatások alapján kimutatható, hogy a súlyos betegek vérében kialakuló túlzott immunreakció, az úgynevezett "citokin-vihar" egészséges szérum hozzáadásával gátolható. Ha a szérumot a fertőzésből kigyógyult ember adományozza, a vér magas ellenanyagszintje miatt a kezelés még hatásosabb lehet - közölték.

Az ITM által támogatott projektet Lacza Zsombor, a Testnevelési Egyetem tudományos rektorhelyettese, az OrthoSera ügyvezetője vezeti. A nemzetközi szinten is aktív magyar tulajdonú cég innovatív vérszérum-terápiákat fejleszt, hagyományos célterülete az ízületi regeneráció és a csontpótlás. A tárca támogatása tette lehetővé, hogy a vállalkozás a kutatási és gyártási kapacitásait teljes egészében a vírusellenes szérumterápia létrehozásában hasznosítsa. A kutatócsoport a Semmelweis Egyetemmel
velemenyezd, 2020. április 22. szerda, 10:17
Az illetékesek eleinte vaklármának tartják,
tűnik, hogy urai a helyzetnek. Rövidesen aztán kiderül, hogy ez nem elég, és karantén alá vonják a várost, egész városrészeket zárnak le; sokan kényszerből ott ragadnak Oranban, így például Rambert, az újságíró is, aki hiába próbálja kijárni, hogy hazaengedjék Párizsba. Ezek a mai újságolvasó számára már ismerős hírek lehetnek, arról nem is beszélve, hogy a város egészségügye semmilyen szempontból nem áll készen egy ilyen gyilkos járvány kezelésére: kevés az orvos és a felszerelés, és hiába van elvileg szérum a pestis kezelésére, abból sincs raktáron, ezért saját maguknak kell elkészíteniük, és annak a hatásossága is kérdéses. Joggal érezhetik úgy az orvosok, hogy magukra hagyták őket, miközben a megyefőnök a feletteseire mutogat, a hatóságok pedig úgy próbálnak úrrá lenni a helyzeten, hogy a járvány felpörgése után már nem hetente, hanem naponta közlik az új esetszámokat. ,,Az újságok és a hatóságok be akarják csapni a pestist. Azt képzelik, hogy pontokat nyernek el tőle, mert százharminc kisebb szám,
foldinefehereva, 2020. április 19. vasárnap, 20:22
A koenzim-Q10 és a cukorbetegség
kialakulásában szerepet játszhat a glükóz metabolizmus, illetve a magas oxidatív stressz is. Az emberi szervezet is képes a koenzim-Q10 létrehozására, de ez a képesség a kor előrehaladtával egyre csak csökken. Ezért nagyon fontos ennek a pótlása.

Egy kutatásba cukorbetegségben szenvedő betegeket vontak be. A csoport egyes tagjai csupán placebót, míg a többiek koenzim-Q10-kiegészítést kaptak. Az eredmények azt mutatták, hogy akik koenzim-Q10-kiegészítést kaptak, esetükben jelentősen csökkent a szérum inzulin szintje, kevesebben szenvedtek inzulinrezisztenciában és a szervezetükben az oxidatív stressz szintje is alacsonyabb volt, mint amit a vizsgálat első napján készült laborleletek mutattak. A placebocsoportban pedig egyáltalán nem tapasztaltak javulást a vérvizsgálati eredmények alapján, ahol inzulinszintet vizsgáltak és egyéb cukorbetegségre jellemző markereket elemeztek.

A koenzim-Q10 tehát természetes módon is megtalálható az emberi szervezetben, a sejtek mitokondriumai tárolják. Ez
pacsakute, 2020. február 29. szombat, 22:12
Labor
CPK): Az izomban található ezen enzim aktivitása akkor emelkedik meg, ha a vázizomzat vagy a szívizomzat sérül. Ez több betegség következménye lehet (szívinfarktus, izomgyulladás, égés, stb.). A normálértéke férfiaknál 17- 150 UI/l (nemzetközi egység/liter), nőknél: 10 - 80 UI/l.

Kreatin-kináz-MB (kreatin-foszfokináz-MB, CK-MB, CPK-MB): A szívizom sérülését jelzi, az enzimaktivitás emelkedése szívinfarktus következményére utal. A normálértéke 8 UI/l (nemzetközi egység/liter).

Szérum klorid-szint (Cl): A szervezet ionösszetételének felmérésére szolgál. Eltérései utalhatnak a víztartalom, a kémhatás vagy az ionösszetétel megváltozására a szív-, tüdő- vagy vesebetegségekben. A normálértéke 98-106 mmol/l.

Kreatinin (Crea, Cre): Az izmokban megtalálható anyag, a kreatin lebomlási terméke. Mivel kizárólag a vesén keresztül távozik, vérszintje a veseműködés jelzője. A normálértéke 53-133 µm/l.

C-reaktív protein (CRP): Ez a fehérje tulajdonképpen az immunsejtek
klarika47, 2020. február 24. hétfő, 05:44
Képek, videók
Hajnövesztés természetese
pacsakute
2014. május 01. csütörtök, 08:26
Cellulitisz elleni szérum
cristin
2008. szeptember 17. szerda, 15:42
Bőrerősítő szerum kebelre
cristin
2008. szeptember 17. szerda, 15:42
mágikus naplemente.png
szelgyongyi
2018. július 31. kedd, 05:26
Mágikus világban
sanci81
2017. február 18. szombat, 16:29
Mágikus geometria.jpg
pacsakute
2017. február 01. szerda, 20:29
Mágikus mécses.jpg
pacsakute
2016. május 27. péntek, 21:31
Mágikus hajó.gif
pacsakute
2016. március 23. szerda, 17:47
Mágikus mondóka.jpg
pacsakute
2016. január 26. kedd, 16:39
Mágikus fa.jpg
pacsakute
2015. november 22. vasárnap, 23:06
7 mágikus pont a talpon.j
pacsakute
2015. november 17. kedd, 08:29
Mágikus koncentráció.jpg
pacsakute
2015. október 29. csütörtök, 13:24
Mágikus kéz.gif
pacsakute
2015. október 23. péntek, 22:27
1500 éves mágikus papirus
sanci81
2015. február 03. kedd, 18:53
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.