Belépés
2019. június 26. szerda | 26. hét | 177. nap | 00:13 | János, Pál
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Pudingos keksz recept
Hozzávalók 6 főre
» 3 dl tej
» 4 evőkanál porcukor
» 1 csomag (49 g) főznivaló csokoládé ízű pudingpor
» 1 evőkanál keserű kakaópor
» 1 nagy doboz kerek háztartási keksz (Albert keksz)
» 12,5 dkg Rama margarin

Elkészítés:

Elkészítjük a krémet.
Ehhez 2 deci tejet egy kis lábasba öntünk, beleszórjuk a porcukrot, és fölforraljuk. A pudingport és a kakaót a maradék tejjel elkeverjük, majd lassan a forró tejbe csorgatjuk. Szünet nélkül kevergetve kis lángon addig főzzük, amíg sűrű pudingot nem kapunk. Ezután levesszük a tűzről, a margarint jól elkeverjük benne, és megvárjuk, amíg langyosra hűl. Egy nagy, hosszúkás tálcára, kb. 40 cm hosszú alufóliadarabot fektetünk.
A kekszeket egyenként megkenjük a kakaós krémmel, és egymáshoz tapasztjuk őket, hogy rudat alkossanak. Ezt a kekszrudat az alufólia közepére fektetjük, és szorosan beletekerjük. Hűtőszekrénybe tesszük, és 1 napon át pihenni hagyjuk. Tálaláskor kicsomagoljuk, éles késsel ferdén, 1 centi vastag szeletekre vágjuk. Ne féljünk, nem fog szétesni, a krém összefogja.
mamucika, 2018. május 03. csütörtök, 14:22
Címkék: maradék tejjel, forró tejbe, kekszeket egyenként, kakaós krémmel, alufólia közepére, krém összefogja,
Kommentek
Pudingos gesztenyekocka
Pudingos gesztenyekocka


hozzávalók / 12 adag
A tésztához

0.5 kg gesztenyemassza
50 dkg kekszmorzsa
15 dkg margarin
15 dkg porcukor
1 dl rum (vagy rumaroma)

A krémhez

2 tasak vaníliás pudingpor
2 tasak csokoládés pudingpor
12 dl tej
30 dkg margarin
25 dkg porcukor

Az összeállításhoz

30 db babapiskóta
2 dl tej
3 dl növényi habtejszín
1 csomag habfixáló
1 teáskanál rum

elkészítés

A gesztenyét, a kekszet, a margarint, a cukrot, a rumot dolgozzuk össze, és nyomkodjuk A/4-es lap nagyságúra. (Kb. 1-2 cm vastag.)
A csokoládé és vaníliapudingokat 6-6 dl tejben főzzük sűrűre, majd tegyük félre hűlni.
A margarint a porcukorral habosra keverjük, majd felét a csokoládés, másik
vorosrozsa66, 2018. november 20. kedd, 18:25
Pudingos keksz
Régóta szemeztem ezzel a recepttel a Sütigyár oldalán. Nagyon tetszett, mert gyors és egyszerű. Kipróbáltam és nem bántam meg! Nagyon finom, omlós, napokig eláll.

Én vaníliás tésztát készítettem, elfeleztem és kakaóport tettem bele. Ismerőseim különböző ízű pudingporokkal is elkészítették már.

hozzávalók / 4 adag
25 dkg margarin (puha)
10 dkg porcukor
1 csomag vaníliás cukor
25 dkg finomliszt
100 g pudingpor (vaníliás vagy csokoládés ízlés szerint)

elkészítés
Összedolgozzuk az anyagokat.
Golyókat formázunk, tepsire rakjuk, villával megnyomjuk és 200 fokon pár perc alatt megsütjük.

sütési hőfok: 200°C
sütési mód: alul-felül sütés

2 - változat
Nagyon finom, mutatós rágcsálni való.

hozzávalók / 4 adag
37.5 dkg puha margarin
37.5 dkg finomliszt
15 dkg porcukor
1 csomag vaníliás cukor
1 tasak főzés nélküli csokoládés pudingpor
1 tasak főzés nélküli vaníliás pudingpor
1
suzymama, 2018. november 18. vasárnap, 11:36
Emeletes, habos szelet
Emeletes, habos szelet recept

Mennyiség:
6 fő részére

Hozzávalók:

Alap:
50 dkg darált háztartási keksz
10 dkg vaj (ne margarin legyen!)
10 dkg porcukor
kb 2-2,5 dl tej
Túrókrém:
50 dkg tehéntúró
7,5 dkg porcukor
2 cs vaníliás cukor
1 citrom reszelt héja
fél citrom leve (vagy ízlés szerint)
1 dl Meggle cukrászhab (habtejszín)
Vaníliás krém:
2 cs hidegen keverhető vaníliás pudingpor
5 dl tej

Tetejére:
2,5-3 dl Meggle cukrászhab (habtejszín)
tortadara vagy csokiforgács

Elkészítése:

Alap:

A darált kekszet egy tálba öntjük, hozzáadjuk a porcukrot és a kissé megolvasztott vajat és alaposan összedolgozzuk. Annyi tejet adjunk hozzá, hogy a massza összeálljon.

Egy 20*30 cm-es tepsi aljára sütőpapírt teszünk (így könnyebb lesz kivenni a kész sütit), majd az alapot egyenletesen beleterítjük és jól lenyomkodjuk.

Túrókrém:

A
aranyag, 2018. július 27. péntek, 19:10
Gesztenyés krémes sütés nélkül
Gesztenyés krémes sütés nélkül



Készülök a forró nyári napokra, amikor a konyhában nem hiányzik a sütő melegsége. Keresem a recepteket, mit lehet majd olyankor készíteni. Bogarásztam, s ezt a sütit találtam. Nagyon finom.

hozzávalók / 4 adag
A tésztához

25 dkg kekszmorzsa
50 dkg gesztenyemassza
10 ml rumaroma (ízlés szerint)
5 dkg margarin

A krémhez

1 tasak vaníliás pudingpor
4 dl tej
20 dkg margarin
10 dkg cukor
500 ml habtejszín
2 csomag vaníliás cukor
1 csomag habfixáló

elkészítés

A pudingot elkészítjük, majd hűtjük. A margarint habosra kavarjuk a cukorral, majd hozzáadjuk a pudingot.
A kekszet eldolgozzuk a gesztenyével, a margarinnal és a rumaromával, majd egy sütőpapírral
vorosrozsa66, 2018. július 12. csütörtök, 14:00
Pudingos keksz
Recept:
25 dkg puha margarin
10 dkg porcukor
1 cs vaniliás cukor
25 dkg finomliszt
2 cs pudingpor (itt csokis)

Mindezt összegyúrjuk, majd diónyi golyókat formálunk. Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, majd villával kissé lenyomjuk (ezzel mintázzuk). De simán el is lapíthatjuk a tenyerünkkel, vagy sütipecséttel is mintázhatjuk, ha van pecsétünk.
200 fokra előmelegített sütőben max. 10 perc alatt készre sütjük a kekszecskéket.
reifregina, 2018. április 04. szerda, 13:31
Gesztenyés krémes sütés nélkül
Gesztenyés krémes sütés nélkül

Hozzávalók:

A tésztához

25 dkg kekszmorzsa
50 dkg gesztenyemassza
10 ml rumaroma (ízlés szerint)
5 dkg margarin

A krémhez

1 tasak vaníliás pudingpor
4 dl tej
20 dkg margarin
10 dkg cukor
500 ml habtejszín
2 csomag vaníliás cukor
1 csomag habfixáló

elkészítés

A pudingot elkészítjük, majd hűtjük. A margarint habosra kavarjuk a cukorral, majd hozzáadjuk a pudingot.
A kekszet eldolgozzuk a gesztenyével, a margarinnal és a rumaromával, majd egy sütőpapírral bélelt tepsibe nyomkodjuk.
Rásimítjuk a pudingos krémet, majd a habbá vert tejszínt.
Reszelt csokival vagy kakaóval megszórva tálalhatjuk.
vorosrozsa66, 2018. március 09. péntek, 11:56
Nincs Cím
(tűpróba).

Ha elkészült, hagyjuk kihűlni az őzgerincformában, majd óvatosan tálcára borítjuk, és felszeletelve, ízlés szerint porcukorral megszórva kínáljuk.

.................................................................. .




Vanilia pudingos táska
Hozzàvalók;
Tészta:
60 dkg liszt
1 egész tojás
3 dl langyos víz
6 dkg olvasztott vaj
csipet só
10 dkg cukor
2,5 dkg élesztő
Töltelék:
1 csomag vaníliás puding + annyi tej amennyit a tasak ír
Tetejét megkenni:
1 tojás sárgája
2 kanál víz
Elkészítése:
Az élesztőt a cukorral és egy kevés langyos vízzel felfuttatom, majd ha felfutott a többi hozzávalóval lágy tésztát gyúrok, és duplájára kelesztem.
Amikor
dorotea55, 2017. november 29. szerda, 17:03
Képek, videók
Pudingos somlói kocka.JPG
vorosrozsa66
2018. július 17. kedd, 13:48
Epres-pudingos sütemény
vorosrozsa66
2018. május 22. kedd, 15:54
pudingos kocka
vorosrozsa66
2018. május 15. kedd, 11:04
Pudingos-barackos krémes.
vorosrozsa66
2018. február 07. szerda, 18:58
barackos pudingos tejfolo
gurmika
2017. március 12. vasárnap, 20:53
Almás - pudingos álom.jpg
katicafeher
2017. február 09. csütörtök, 11:56
Pudingos-kávédesszert- 1.j
sarkadykati
2017. január 23. hétfő, 11:03
PUDINGOS ÖSZIBARACK SZELE
zsokica45
2016. április 29. péntek, 10:17
LEVELES PUDINGOS.jpg
zsokica45
2016. április 29. péntek, 10:13
grízes pudingos.jpg
bkisseva
2015. július 28. kedd, 09:09
kekszes-pudingos_suti. jpg
lilagondolatok
2015. július 14. kedd, 09:46
pudingos, málnás rakott p
jolika66
2015. június 24. szerda, 14:22
A maradék idő.jpg
cipello
2018. május 18. péntek, 14:50
A maradék idő
irmus
2017. január 15. vasárnap, 09:45
a maradék
snbela44
2016. március 18. péntek, 08:47
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.