Belépés
2020. február 21. péntek | 8. hét | 52. nap | 15:46 | Eleonóra
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
micsoda munkálatok!
Reggel fáztam....hideg volt...pedig be volt fűtve! Lassan indult el a nap, csináltam reggelit, jó laktatót. kicsit nem figyeltem oda a napokban, na meg ma sem! 10 körül jöttek a párom szülei. A fiúk nekiálltak ásni, mi pedig asszonykák kimentünk a piacra kicsit shoppingolni, szétnézni! Jó volt Magdus mamával kicsit körbe járni a piacot! Majd itthon nekiálltunk a főzésnek. Az elmaradhatatlan gulyás leves, csináltam hozzá fajitast és tejberizst. A gyerekek úgy örültek, hogy itt vannak a papáék. Jött Jani is és elkezdődött a káosz. Kinéztem az ablakon és látom, hogy feltúrták szinte az egész kertet. Szörnyű látvány.....de a locsoló rendszert máshogy nem lehet megoldani, Jani örült, hogy ennyi segítség van, mert akkor gyorsan be lehet fejezni. Én is örülnék neki, mert talán még van egy kis időm rendbe tenni és lefüvesíteni utána....még jövök....
itt is vagyok!
Szóval Szana-széjjel van minden. izgulok is , hogy ha jön a jó idő mi lesz ha nem állok kint egy-két órát a kertben, hogy locsoljak, de igaza van Robinak, hogy azt az időt majd mással tölthetem, mondjuk egy finom tea és egy jó könyv a hintaágyban vagy a függő ágyban....vagy ép vele :-)
Este beszélgettünk, hogy lehetséges-e, hogy minket az ég is egymásnak teremtett, illetve hogy az előző életünkben is együtt voltunk-e. Mindketten úgy érezzük, hogy mi ketten vagyunk egyek.... <3
Na jó, ennyit a romantikából! Nagy változásokon fog a kertünk a héten és a jövő héten átmenni. A locsoló rendszer is elég nagy falat lesz, de hatalmas előre lépés. Nem is akarok belegondolni...ekkora területen :-D közben Robi már megrendelt egy csomó beton cuccot, szegélyek meg járólapok....most készre csináljuk az egészet....ez rengeteg munka lesz, és mellette a többi kerti munka!
itthon csilivili minden. Szombat jön Erzsike és akkor az ablakok is fognak ragyogni. hogy miért nem én? Ó van rengeteg tenni venni valóm most, és ő profi ebben, így az egész házat és minden sarkát pormentesre varázsoljuk! Robi is nagyon be van izgulva. Nagyon beindult a kedvesem! De imádom, mikor ilyen lendületes és energetikus!
dundulino, 2016. március 16. szerda, 17:01
Címkék: Jött Jani, Szóval Szana-széjjel, párom szülei, fiúk nekiálltak, piacra kicsit, elmaradhatatlan gulyás,
Kommentek
Karácsonyi idézetek
világrészből kapok,
S a könyv-ajándék, mit a hazai jóság
Küld: egytől-egyig megfogható valóság.

Majd az új esztendő is gyorsan beköszönt,
- Kapunk jókívánságot, akár egy özönt -
Imánkban hisszük: az Isten halhatatlan,
És a jövő, ... a holnap ... megfoghatatlan!"

Borsiczky Imre: Karácsony - újév


"Eljött a nap, mit várva-vártunk,
Az égen csillagfény ragyog,
Jézuska fáját ím' elhozták
A halkan szálló angyalok.

Köszönjük neked, édes Jézus,
Hogy szíved minket így szeret,
S az angyalok dalával együtt
Dicsőítjük ma szent neved!

S ha elmúlik majd a karácsony,
Te akkor is maradj velünk,
Míg élünk, ezt a kis családot
Szeresd, ó édes Istenünk!"

Pohárnok Jenő: Karácsonyfa
menusgabor, 2019. december 26. csütörtök, 17:30
Öttusa-vb - Kovács Sarolta 13., a női csapat ötödik
eléje kerültek.

Alekszejev Tamara - aki július végén kézközépcsonttörést szenvedett a bal kezében, amellyel vív és lő - ezúttal a pástokon nem mozgott olyan magabiztosan, mint általában szokott, 18 ellenfelét győzte le, 17-től kapott ki, ezzel 16. volt. Az úszás sem ment neki jól, közel nyolc másodperccel teljesítette lassabban a 200 métert, mint a szerdai selejtezőben. A bónuszban ő is két pontot szerzett, és a lovaglás előtt 22. volt. A harmadik számban két akadálynál akadt kisebb gondja, e mellé jött három másodperces időtúllépés, így 282 ponttal zárt. A kombinált szám előtt 23. volt, amihez képest két helyet csúszott vissza a zárószámban.

A még csak 18 éves Gulyás Michelle 9 győzelemmel és 26 vereséggel a 34. helyen fejezte be a vívást, úszásban viszont ötödik lett. Bónuszpontot nem tudott szerezni, így a harmadik számot a 31. helyről várta. Négy akadályverésért, de szintidőn belüli lovaglásért 272 pont járt neki, ezzel maradt a 31. Végül négy helyet tudott még javítani a kombinált
velemenyezd, 2019. szeptember 06. péntek, 19:42
Varga Jánost és a magyar vb-csapatot köszöntötte a birkózószövetség
Sportolói közé.

Németh Szilárd felidézte a kiváló birkózó életútját, külön kiemelve, hogy azon kevesek közé tartozik, aki olimpiai, világ- és Európa-bajnoknak is mondhatja magát, és összesen tíz világversenyen szerzett érmet, közte öt aranyat. Klasszisát jelzi, hogy nem csupán kötöttfogásban, hanem szabadban is a legjobbak közé tartozott. Sportolói karrierje után mesteredzői címet szerzett, tanítványai között Európa-bajnokok is voltak, és bíráskodott is.

"Jani, a Nemzet Sportolója lettél. Az meg mi, jött a válasz tőle" - idézte fel Schmitt Pál a telefonbeszélgetését Vargával, közvetlenül azután, hogy a Nemzet Sportolói megválasztották maguk közé új tagnak a mexikóvárosi olimpia (1968) bajnokát. "Tulajdonképpen szinte egyöntetű volt a szavazás. Tizenegyen voksoltunk, ebből az első körben hat szavazatot kapott Varga János, és még öten egyet-egyet, így nem is volt második kör" - mondta Schmitt, aki elárulta, maga is a legendás birkózóra adta le a voksát. "Ő egy olyan ember, akivel mindig jó volt
velemenyezd, 2018. november 22. csütörtök, 16:19
Diák Oscar - Kovács István filmrendező: mindent az egyetem tanárainak köszönhetek
Oscar-díjat kapja - idézte fel az egyetemen rendezett csütörtöki sajtótájékoztatón Balázs Gábor, az SZFE Film- és Médiaintézetének vezetője.

Szász János szerint Kovács István "kiváló tanítvány volt", aki tudatosan készült a szakmára, minden műfajt kipróbált és "nem egyfajta dolgot dédelgetett" csupán. Elmondta, hogy a fiatal rendező maga is "háborús gyerek" - a Vajdaságban született - és az Idegen Föld című kisfilmjében talált rá erre a témára. A filmes tapasztalatszerzések után visszatért oda, ahonnan jött, és saját hangon tudott megszólalni - emelte ki Szász János.

A diák Oscarra idén összesen 1582 nevezés érkezett, amelyek közül hét kategóriában 39 film versenyez a végső győzelemért. Balázs Gábor kiemelte: "nincs a világon olyan filmes iskola, amelyik három egymást követő évben a legjobb idegen nyelvű kategóriában diák Oscar-jelöltségig jutott volna fikciós kategóriában". Kis Hajni Szép alak című munkája 2016-ban, tavaly pedig Freund Ádám rendezése, a Földiek című alkotása versenyzett a döntősök
velemenyezd, 2018. szeptember 20. csütörtök, 14:42
Öttusa-vb - Aranyérmes a női csapat
az, hogy sorozatban harmadszor világbajnokok tudtak lenni a lányok" - kezdte értékelését az MTI-nek a szövetségi kapitány.

Kállai Ákos elmondta, hogy Alekszejev, aki korábban lázzal, hasmenéssel küzdött, a vívás közepére "elfogyott", ezért nem tudta hozni azt a teljesítményt, amit ebben a számban szokott, ugyanakkor nagyot küzdött, a futásban előrelépett, és majdnem befért a döntős mezőny első harmadába.

Kovács Sarolta teljesítményét árnyalva a kapitány elárulta, hogy rajta éppen a döntő napján jött ki hasonló betegség, ezt nap közben valamennyire tudták kezelni, a végén viszont olyan hasgörcse volt, hogy alig tudott futni.

"A csapat győzelmének nagyon örülök, de az egyik szemem sír, mert ha Saci csak annyival marad el a csapattársaitól a kombinált számban, amennyivel szokott, olyan 15-20 másodperccel, akkor most ő a világbajnok" - mondta.

Kállai Ákos ugyanakkor dicsérte Földházit, aki összeszedetten versenyzett és a tavalyi ezüstje után most is harcban volt a dobogóért.

A döntőt a
velemenyezd, 2018. szeptember 13. csütörtök, 07:04
Pokolraszállás I.
A pokol, vagy legalábbis annak kapuja július másodikán, hétfőn a pécsi munkaügyi központban materializálódott, bár gyanítom az ország többi hasonló intézményében is ez történt. Időponton volt, 12:50-13:00 óra között kellett megjelennem. Háromnegyedkor lihegve estem be, de hamarosan rájöttem, hogy kár volt sietni. Tömve volt emberekkel az intézmény. Egyből leesett, június végével országosan lezárult az épp aktuális közfoglalkoztatási program. A tömegből ítélve nagyon úgy tűnik, hogy a létszámcsökkentés meg is indult. Szerencsére végtelen mennyiségű munkahely van ma már Magyarországon, a gazdaság már nem is dübörög, hanem láthatatlan sebességgel szárnyal. Én is gondolkozom, hogy elmegyek Győrbe aluminiumöntödébe, mert oda most keresnek embereket. A tüzes pokol helyett azonban most még csak ebben a humanpokolban voltam. Kerestem magamnak a hátsó sorban egy szabad széket, leültem és figyeltem. Gondoltam gyorsan behívnak, hiszen időpontom van, tévedtem. Nem bántam, legalább egy kicsit szokhattam a poklot. Az
naplopoleon, 2018. július 03. kedd, 15:36
Olvass!!!
szembe. Magas, karcsú lába fáradtan fordult kifelé. A vitrines szekrényen képek hada sorakozott, néhol dísszel, vagy bonbonos dobozzal megzavarva a csendéletet. Kanapé kínálta őket hellyel, melyen nagy rózsás takaró fontoskodott.

- Na, üljetek már le! Mit hozhatok nektek? Kávét? - ugrándozott a vendéglátó fiatal lány és úgy tett, mintha nem venné észre, a jobbra, balra tekintgető szemeket.

- Nem kérünk semmit, köszönjük, nem maradunk sokat, csak beléptünk, hogy a mama lásson téged!- jött a válasz, aztán mindenki leült.

- Voltam otthon, olyan üres volt maga nélkül a falu, mama, mintha kihalt volna. De azért elmentem az utca közepéig, mert kívántam. - folytatta beszédét, és letelepedett egy alacsony fa székre. Látszott az ülésén, hogy már sokszor foglalt rajta helyet.

- Elmentem bátyjáékhoz is, mondták, hogy jó lenne, ha már haza jönne, meg a szomszéd is várja nagyon! Pedig hideg van és hó. Ne siessen! Ráér, ha jól érzi itt magát a lányoknál.

- Hát
piroska0101, 2018. március 24. szombat, 11:48
Budapesti női tenisztorna - A címvédő Babos búcsúzott
A világranglistán 35. magyar játékos - akit a harmadik helyen emeltek ki a szervezők - csütörtökön 1 óra 54 perc alatt szenvedett vereséget a 74. helyen rangsorolt német ellenfelétől a BOK Csarnokban.

Rosszul kezdődött a mérkőzés Babos számára, aki 0:1-nél rögtön az első szervajátékát elveszítette. A végjátékban aztán játszmalabdát hárított, majd sikerült elvennie riválisa adogatógémjét, ám Barthel egy újabb brékkel lezárta a 35 perces szettet. A folytatásban Babosnak jött össze először a brék, amivel 3:2-es előnybe került, és 41 perc alatt kiegyenlítette a hátrányát. A döntő játszmában a hetedik játékig mindkét teniszező hozta az adogatását, akkor azonban Babos elveszítette a sajátját, és Barthel 5:3 után rögtön lezárta a meccset.

A két teniszező párharcában Barthel így már 3-1-re vezet: 2012-ben Montrealban és 2015-ben Charlestonban szintén ő nyert, Babos pedig ugyancsak 2015-ben Marrákesben bizonyult jobbnak.

Eredmények (a viadal honlapja
velemenyezd, 2018. február 22. csütörtök, 19:26
Képek, videók
szeretni jöttem canada.jp
liliana01
2020. február 19. szerda, 11:04
...és jött egy EMBER....j
menusgabor
2019. június 19. szerda, 21:42
miki ablakon át jött1206.
maroka
2018. december 06. csütörtök, 15:04
Értem jöttek a táborba
furaila
2018. október 22. hétfő, 00:37
a lélek azért jött.jpg
sz719eszter
2018. július 31. kedd, 18:17
Semmibol jottel....
borigit
2018. május 06. vasárnap, 12:36
fényből jött lovasok.gif
sz719eszter
2018. február 11. vasárnap, 16:03
Honnan jött
sanci81
2018. január 08. hétfő, 17:18
Karóval jöttél 01.jpg
chillik
2017. július 11. kedd, 05:24
Karóval jöttél 02.jpg
chillik
2017. július 11. kedd, 05:24
Hozzád jöttem!
sanci81
2017. május 27. szombat, 15:16
a nők jöttek rá
bbbarbara
2017. május 21. vasárnap, 21:07
Fiókák szana-széjjel 201
margoboszi
2014. május 01. csütörtök, 20:43
széjjel nyílós
nnpapszi
2010. április 17. szombat, 18:46
wall-töltények_széjjel .jp
mossberg
2008. szeptember 20. szombat, 14:09
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.