Belépés
2019. július 20. szombat | 29. hét | 201. nap | 03:25 | Illés
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Coenzym Q10 a test üzemanyaga
Coenzym Q10 a test üzemanyaga
Transzport emulziós kapszula E, C vitamin, Beta karotin és Szelén tartalommal. Az emulziós eljárás lényege a gyorsabb, jobb, hatékonyabb felszívódás!

A sejteknek tápanyagokra van szükségük, hogy megfelelő teljesítményt nyújtsanak. A Q10 koenzim (Ubikinon) a szervezetünkben mindenhol megtalálható anyag, amely valamennyi sejt mûködéséhez nélkülözhetetlen. Kulcsszerepet játszik a termális(végső) oxidációban.A legnagyobb Q10 koncentráció a szívben található.
Mennyisége összefügg a szervezet terhelhetőségével, kisebb mértékû a fáradtságérzet, jobbak a szív funkciói, nagyobb munkabírást és általános jó közérzetet biztosít valamint lassítja az öregedési folyamatot.
Az életkor előrehaladtával és kóros állapotokban, pl. szívelégtelenség, a szervezet, de különösen a máj Q10 tartalma csökken. A szervezet is termel Q10-et, de ez az életkorral fokozatosan csökken, ezért 35 év felett mindenkinek ajánlott!

Aktív sportot folytatók a Q10 fogyasztásával jelentősen megemelhetik teljesítményüket. Mivel 100%-ig természetes anyag és szervezetünk is termeli, ezért semmilyen káros mellékhatása nincs és nem minősül doppingszernek sem!
A méregtelenítési folyamatok hatásfoka a szedésével nő. A Q10 koenzim külső pótlása segít frissességünk megörzésében is. A készítményt bárki szedheti, hiszen mellékhatásokkal nem rendelkezik és túladagolni sem lehet, a felesleget a szervezet kiüríti.
Kedvező élettani hatásai:
# Növeli a szív teljesítményét
# Stimulálja az immunrendszert
# Frissebbé, erősebbé, fiatalosabbá tesz
# Lassítja az öregedés folyamatát
# Gyorsabb, szebb sebgyógyulást eredményez
# Javítja a látást, kimondottan jó szürkehályog esetén
# Erősíti az immunrendszert, gátolja a tumoros daganatokat
Szedése javaslott az alábbi esetekben:
# Mindenkinek aki elmúlt 35 éves, vagy stresszben él
# Degeneratív szívizombetegségek
# Isémia, reperfúzió
# Angina pectoris
# Szívritmus zavarok
# Daganatellenes gyógyszerterápia
# Érelmeszesedés, trombózis, érszûkület
# Vérnyomásproblémák
# Légzőszervi problémák
# Daganatos betegségek esetén
# Cukorbetegség
# Emésztőszervi fekélybetegségek
# Szklerózis multiplex
# Foginybetegségek
# Májbetegségek

Az életkor előrehaladtával a Coenzym Q10 szint termelés és a táplálékbevitel csökkenése miatt a sejten belüli Coenzym Q10 szint olyan mértékig lecsökken, hogy ezt megérezzük egyre csak fogyó energiánkon.
A szív Q10 szintje 21. életév tájékán éri el a csúcspontját, majd ettől kezdve fokozatosan csökken.
A Coenzym Q10 felfedezésével kezünkbe kaptunk egy lehetőséget az életkorral járó energiacsökkenés kompenzálására. Coenzym Q10 kapszulákkal, mint étrend-kiegészítőkkel valóban lehetséges kézzelfogható lökést adni a fogyatkozó energiatermelésnek, ami jelentősen hozzájárul az életminőség javításához.
A Q10 étrendkiegészítő egy természetes módja energiaszintünk növelésének. A kávéval szemben, amely csak serkentőszer, és a központi idegrendszerre hat, a Q10 a szervezet természetes energiaanyagcseréjének szabályozásában játszik fontos szerepet.

Egy mellékhatás nélküli természetes anyag, amit a máj is termel és ami katalizátorként szabályozza az energia (ATP azaz Adenosine Triphosphate) termelést a minden sejt citoplazmájában jelenlevő mitokondriumokban. Dr. Michael T. Murray szerint bizonyos esetekben, akár gyerekeknél is, a szervezet nem tud elegendő mennyiséget előállítani, ennek hiányában elsősorban szív- és érrendszeri problémák jelentkezhetnek, valamint magas vérnyomás és nagy koleszterin szint. Az idős emberek szervezete kevesebbet tud csak előállítani, ezért számukra a pótlása fontossá válik. A Q10 ezenkívül immunerosítő, agyserkentő, védőhatása van a gyomorra és nyombélre, de az öregedést is lassítja.
Az ausztrál John O'Neill, aki fiatal korában 24 órás súlyemelési világcsúcsot állított fel, 1996.-ban (akkor 57 évesen) újabb álló-kerékpározási terhelési próba világcsúcsokat döntött meg, könyve állítása szerint elsosőrban a nagyon nagy mennyiségu Q10 szedésének és heti egy-, kétszeri nem megeröltető de hosszan tartó víz alatti kerékpár-tréningnek, valamint főleg nyers növényes étrendjének köszönhetően. O'Neill a szokásos adag többszörösét szedi naponta, mert nincs semmi mellékhatása a szernek. A szintetikus Q10 rossz minoségû. A kapszulás és lehetoleg E vitaminos, vagy más olajos alapú készítmények a leghatásosabbak.
brozsika, 2008. július 18. péntek, 09:58
Címkék: Adenosine Triphosphate, Michael, John, test üzemanyaga, emulziós eljárás, sejteknek tápanyagokra,
Kommentek
Donald Trump: Boris Johnson kiváló munkát fog végezni brit miniszterelnökként
Johnsonnal, akit elemzők a rivális Jeremy Hunttal szemben jóval esélyesebbnek tartanak arra, hogy az Egyesült Királyság új kormányfője legyen.

Trump a beszélgetés tartalmát ugyan nem részletezte, de megjegyezte a brit politikusról: "kedvelem őt". Majd hozzátette: "nagyszerű lesz a viszonyunk". Leszögezte azt is, hogy szerinte Johnson végrehajtja a Brexitet.

A rendezvényen - amelyen bensőséges ünnepség keretében fogadta az 50 évvel ezelőtti űrrepülés még életben lévő két űrhajósát, Buzz Aldrint és Michael Collinst - újságírók kérdéseire válaszolva Trump kitért az iráni drón lelövésére.

Megerősítette, hogy a hadseregtől származó értesülései szerint az amerikai haditengerészeti erők valóban lelőttek egy iráni drónt, Irán déli partjai mentén.

Teherán cáfolta ezt, Abbász Aragcsi külügyminiszter-helyettes szerint valóban lelőttek egy drónt, de az nem iráni volt. A perzsa politikus azt valószínűsítette, hogy az amerikaiak tévedésből a saját drónjukat lőhették le. Ugyanakkor a The Wall Street
velemenyezd, 2019. július 19. péntek, 20:12
A szövetségi ügyészek lezárták a vizsgálatot Donald Trump kampányfinaszírozása ügyében
összegnek a vizsgálatáról van szó, amelyet egy Stormy Daniels nevű pornószínésznőnek és Karen McDougal Playboy-modellnek fizetett Donald Trump egyik volt munkatársa a 2016-os elnökválasztási kampány idején azért, hogy hallgassanak a Trumphoz fűződő korábbi viszonyukról. A feltételezések szerint a pénzt az elnökválasztási kampányra rendelkezésre álló összegből finanszírozták volna, megsértve ezzel a kampányfinanszírozási törvényt.A "hallgatási pénzek" kifizetését bonyolító volt munkatárs, Michael Cohen ügyvéd jelenleg hároméves börtönbüntetését tölti, adócsalás és a hatóság félrevezetése miatt.

Jay Sekulow, az elnök ügyvédje nyilatkozatban üdvözölte a döntést, kiemelve, hogy mindig is az volt az álláspontjuk, hogy "az elnök soha nem sértette meg akampányfinanszírozásra vonatkozó törvényeket".Az ügyészségi döntéssel szinte egy időben hozták nyilvánosságra a Michael Cohen ügyeire vonatkozó nyomozások dokumentumait is, amelyekből a többi között Cohen és Trump korábbi
velemenyezd, 2019. július 18. csütörtök, 20:22
Július 24-én látható az Apollo 11 című dokumentumfilm az Urániában
Az idei Sundance Filmfesztiválon is díjazott és Karlovy Vary-ban is bemutatott dokumentumfilmet eredeti nyelven, csak angol felirattal vetíti az Uránia - közölte az Uránia Nemzeti Filmszínház csütörtökön az MTI-vel.

A díjnyertes alkotás újonnan feltárt film- és hanganyagok sokasága alapján készült. A NASA archívum 279 korabeli filmtekercset bocsátott a dokumentumfilm rendelkezésére 16, 35, 60 és 70 milliméteres filmszalagokkal. Ezek egy részét az 1972-ben bemutatott Moonwalk One című dokumentumfilm is használta, de csupán a tekercsek egy kis hányadát. A Toddnak átadott felvételek között szerepel számos eddig feldolgozatlan filmszalag is, amelyet az archívum filmszekciójának vezető munkatársa fedezett fel az intézmény egyik raktárhelyiségében.

Todd dokumentumfilmjének fele olyan jelenetekből áll, amelyeket korábban soha nem láthatott a közönség. Az eddig nem publikált film- és hangfelvételek betekintést nyújtanak az asztronauták perspektívájába, az irányítóközpont csapatának nézőpontjába, s az
velemenyezd, 2019. július 18. csütörtök, 13:31
Az amerikai képviselőház határozatban utasította el a Szaúd-Arábiának szánt fegyvereladásokat
Az elnök várhatóan megvétózza a törvényhozók döntését. Már májusban jelezte ugyanis, hogy a kongresszus megkerülésével is keresztül viszi az üzletet.

Júniusban a republikánus többségű szenátus 22 határozatban fejezte ki rosszallását a tervezett fegyvereladásokkal szemben, szerdán pedig a képviselőház a 22 elutasító határozatból hármat szavazott meg. Mind a csaknem egy hónappal ezelőtti szenátusi, mind a szerdai képviselőházi szavazáson néhány republikánus politikus a demokratákkal együtt voksolt.

A határozatok konkrétan a Raytheon által gyártott precíziós irányítású fegyverek és tartozékaik eladási tilalmára vonatkoznak. Egyes törvényhozók ugyanis azt gyanítják, hogy e fegyvereket bevetették a jemeni háborúban a civil lakosság ellen.

A szavazás vitájában a politikusok a tavaly ősszel Szaúd-Arábia isztambuli diplomáciai képviseletén meggyilkolt szaúdi újságíró, Dzsamál Hasogdzsi ügyét is felhozták. Demokrata és republikánus képviselők egy csoportja szerdán levelet intézett Christopher
velemenyezd, 2019. július 18. csütörtök, 07:04
Vizes vb - Nyolcadikak lettek a magyarok a nyíltvízi úszók csapatversenyében
A vb fő helyszínétől, Kvangdzsutól 130 kilométerre lévő Joszuban ezúttal szakadó eső és közepes erősségű szél fogadta a versenyzőket. A csapatversenyben az edzők bármilyen eloszlásban vízbe küldhették az úszókat, a 21 együttest felvonultató mezőny több mint felében az egy nő, egy férfi, egy nő, egy férfi megoldást választották, ahogyan a magyarok is. Az úszóknak egyenként egy-egy 1250 méteres kört kellett teljesíteniük

A sort így Rohács Réka nyitotta, aki 14:29.7-es idővel hetediknek adta át a képzeletbeli stafétát Gyurta Gergelynek. A vb-n most bemutatkozó 27 éves versenyző kicsit visszacsúszott, és 11. pozícióban váltott Olasz Annával. Az 5 kilométeren győztes, a szakág történetének első vb-aranyát nyerő Rasovszky Kristóf tizedikként kezdte meg az utolsó kört, s a nyolcadik helyre hozta be a csapatot.

Az aranyérem óriási harcban dőlt el, végül a németek mindössze két századdal nyertek az olaszok és hárommal az amerikaiak előtt

"Tökéletes volt így, hogy volt egy kis hullám, hiszen így a
velemenyezd, 2019. július 18. csütörtök, 07:04
Annegret Kramp-Karrenbauer átvette miniszteri kinevezését
A szabadságon lévő Frank-Walter Steinmeier államfő helyett Michael Müller berlini kormányfő, a felsőház, a Bundesrat alelnöke olvasta fel és adta át a konzervatív politikusnak a kinevezéséről szóló okmányt. A német szövetségi államfőt távolléte esetén a Bundesrat elnöke helyettesíti, ám ez alkalommal éppen ő is külföldön tartózkodik, ezért adta át Müller az új kormánytag megbízólevelét.

A szociáldemokrata Müller a kinevezési okmány átadása előtt emlékeztette az új minisztert, hogy a Németország biztonságáért a legnagyobb felelősséggel járó hivatalt veszi át, az országnak erős haderőre van szüksége, a hadseregnek pedig ehhez erős politikai és társadalmi támogatás szükséges. A kinevezési ceremónián Angela Merkel kancellár is jelen volt. A kinevezés után az új és a régi minisztert katonai tiszteletadással fogadta a Bundeswehr a minisztérium épületénél.

A szövetségi parlament alsóháza, a Bundestag jövő hét szerdán rendkívüli ülést tart, hogy a kinevezett védelmi miniszter letegye hivatali esküjét
velemenyezd, 2019. július 17. szerda, 12:41
Túléltem - Százhatvanharmadik nap
Tegnap este fél nyolcra értem haza.Vasárnap Puchbergig autóval mentem, majd az állomáson leparkoltam. Jú huszan gyűltünk össze, akig volt köztük néhány újonc hegymászó. A kettes Salamanderrel vonatoztunk fel a Schneebergre, Jobb idó volt, mint számítottam. Eleiente. Szép lassan elgyalogoltunk az első menedékházig. Itt a csomagokért Michael jött egy géppel, s szép lassan araszolgattunk felfelé. Az Istállókig nem volt gondom, aztán egyre nehezebb lett. S mikor elkezdett zuhoni az eső, már belül morgolódtam, s vánszorogtam a halálzónában. Nekem, ennyi ülés után, mozághiánnyal, nagyon nehéz volt. Bőrig ázva, fent már hófalak mellett azért azért leküzdöttem a nehézségeket.
Természetesen naplementéről szó sem volt, köd az rendesen.
Itt egy kis meglepetés nekem: Jánosi Zoli - a Magyar Napló főszerkesztője - köszöntött fel, s néhány versemet mondták el. Kedves volt, s meg is hatódtam. Jánosival, s társával sokat beszélgettünk az este folyamán. Irodalomról, ismerősökről. S arról a lehetőségről, hogy talán
sandrapolke, 2019. július 16. kedd, 05:57
Mogherini: hozzájárulások nélkül visszájára fordulhat a valamelyest kedvezőbb migrációs helyezet
gyengülésének". Mint közölte, ennek érdekében arra kéri a tagállamokat, hogy fokozzák áttelepítési erőfeszítéseiket, biztosítsák a rászorultak, a nemzetközi védelemre jogosultak jogszerű és biztonságos eljutásának lehetőségét Európába.

Az EU-tagállamoknak az uniós központi erőfeszítéssel összhangban csökkenteniük kell a menedékkérelmek elbírálásának adminisztrációs idejét is, valamint törekedniük kell arra, hogy minél kevesebben tartózkodjanak hosszú ideig a befogadóközpontokban - tette hozzá Mogherini.

Michael Roth német külügyi államtitkár Brüsszelbe érkezésekor azt mondta, hogy a feszült európai migrációs helyzetet kezelő uniós rendszer átalakítására irányuló olasz javaslat - beleértve az unión kívül létrejövő, menekültkérelmeket elbíráló központok létrehozását, az elfogadott menekültkérelemmel rendelkezők Európába szállítását, valamint tagországok közötti elosztását - nem megfelelő. Véleménye szerint a javaslat nem kínál lényegi megoldásokat a migrációs intézkedések régóta megrekedt
velemenyezd, 2019. július 15. hétfő, 14:41
Képek, videók
michael+McAuliffea.jpg
menusgabor
2019. május 09. csütörtök, 21:27
Michael J. Fox .
alvaro-hopihe
2018. április 09. hétfő, 08:52
Michael Jakson és Jannet.
agica2004
2018. március 01. csütörtök, 22:32
michael-jordan.jpg
menusgabor
2018. január 29. hétfő, 21:10
michaels1.png
sz719eszter
2018. január 10. szerda, 21:26
michael6.gif
sz719eszter
2017. december 03. vasárnap, 16:18
michael4.gif
sz719eszter
2017. december 03. vasárnap, 16:18
michael1.gif
sz719eszter
2017. december 03. vasárnap, 16:18
Michael.png
cady89
2017. október 28. szombat, 13:06
paris st. michael.jpg
liliana01
2017. október 08. vasárnap, 20:29
Richar S. Johnson.jpg
durcimarcika
2019. július 11. csütörtök, 10:32
John Allen Chau -
dandej
2018. november 23. péntek, 18:12
632x833_5536_Alexz_Joh nso
ladymoon
2018. június 24. vasárnap, 16:27
johnson-floor-tile-500 x50
kathyvp
2018. június 24. vasárnap, 11:50
harry-elton john.jpg
agica2004
2018. május 23. szerda, 21:44
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.