Belépés
2019. október 16. szerda | 42. hét | 289. nap | 02:17 | Gál
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Coenzym Q10 a test üzemanyaga
Coenzym Q10 a test üzemanyaga
Transzport emulziós kapszula E, C vitamin, Beta karotin és Szelén tartalommal. Az emulziós eljárás lényege a gyorsabb, jobb, hatékonyabb felszívódás!

A sejteknek tápanyagokra van szükségük, hogy megfelelő teljesítményt nyújtsanak. A Q10 koenzim (Ubikinon) a szervezetünkben mindenhol megtalálható anyag, amely valamennyi sejt mûködéséhez nélkülözhetetlen. Kulcsszerepet játszik a termális(végső) oxidációban.A legnagyobb Q10 koncentráció a szívben található.
Mennyisége összefügg a szervezet terhelhetőségével, kisebb mértékû a fáradtságérzet, jobbak a szív funkciói, nagyobb munkabírást és általános jó közérzetet biztosít valamint lassítja az öregedési folyamatot.
Az életkor előrehaladtával és kóros állapotokban, pl. szívelégtelenség, a szervezet, de különösen a máj Q10 tartalma csökken. A szervezet is termel Q10-et, de ez az életkorral fokozatosan csökken, ezért 35 év felett mindenkinek ajánlott!

Aktív sportot folytatók a Q10 fogyasztásával jelentősen megemelhetik teljesítményüket. Mivel 100%-ig természetes anyag és szervezetünk is termeli, ezért semmilyen káros mellékhatása nincs és nem minősül doppingszernek sem!
A méregtelenítési folyamatok hatásfoka a szedésével nő. A Q10 koenzim külső pótlása segít frissességünk megörzésében is. A készítményt bárki szedheti, hiszen mellékhatásokkal nem rendelkezik és túladagolni sem lehet, a felesleget a szervezet kiüríti.
Kedvező élettani hatásai:
# Növeli a szív teljesítményét
# Stimulálja az immunrendszert
# Frissebbé, erősebbé, fiatalosabbá tesz
# Lassítja az öregedés folyamatát
# Gyorsabb, szebb sebgyógyulást eredményez
# Javítja a látást, kimondottan jó szürkehályog esetén
# Erősíti az immunrendszert, gátolja a tumoros daganatokat
Szedése javaslott az alábbi esetekben:
# Mindenkinek aki elmúlt 35 éves, vagy stresszben él
# Degeneratív szívizombetegségek
# Isémia, reperfúzió
# Angina pectoris
# Szívritmus zavarok
# Daganatellenes gyógyszerterápia
# Érelmeszesedés, trombózis, érszûkület
# Vérnyomásproblémák
# Légzőszervi problémák
# Daganatos betegségek esetén
# Cukorbetegség
# Emésztőszervi fekélybetegségek
# Szklerózis multiplex
# Foginybetegségek
# Májbetegségek

Az életkor előrehaladtával a Coenzym Q10 szint termelés és a táplálékbevitel csökkenése miatt a sejten belüli Coenzym Q10 szint olyan mértékig lecsökken, hogy ezt megérezzük egyre csak fogyó energiánkon.
A szív Q10 szintje 21. életév tájékán éri el a csúcspontját, majd ettől kezdve fokozatosan csökken.
A Coenzym Q10 felfedezésével kezünkbe kaptunk egy lehetőséget az életkorral járó energiacsökkenés kompenzálására. Coenzym Q10 kapszulákkal, mint étrend-kiegészítőkkel valóban lehetséges kézzelfogható lökést adni a fogyatkozó energiatermelésnek, ami jelentősen hozzájárul az életminőség javításához.
A Q10 étrendkiegészítő egy természetes módja energiaszintünk növelésének. A kávéval szemben, amely csak serkentőszer, és a központi idegrendszerre hat, a Q10 a szervezet természetes energiaanyagcseréjének szabályozásában játszik fontos szerepet.

Egy mellékhatás nélküli természetes anyag, amit a máj is termel és ami katalizátorként szabályozza az energia (ATP azaz Adenosine Triphosphate) termelést a minden sejt citoplazmájában jelenlevő mitokondriumokban. Dr. Michael T. Murray szerint bizonyos esetekben, akár gyerekeknél is, a szervezet nem tud elegendő mennyiséget előállítani, ennek hiányában elsősorban szív- és érrendszeri problémák jelentkezhetnek, valamint magas vérnyomás és nagy koleszterin szint. Az idős emberek szervezete kevesebbet tud csak előállítani, ezért számukra a pótlása fontossá válik. A Q10 ezenkívül immunerosítő, agyserkentő, védőhatása van a gyomorra és nyombélre, de az öregedést is lassítja.
Az ausztrál John O'Neill, aki fiatal korában 24 órás súlyemelési világcsúcsot állított fel, 1996.-ban (akkor 57 évesen) újabb álló-kerékpározási terhelési próba világcsúcsokat döntött meg, könyve állítása szerint elsosőrban a nagyon nagy mennyiségu Q10 szedésének és heti egy-, kétszeri nem megeröltető de hosszan tartó víz alatti kerékpár-tréningnek, valamint főleg nyers növényes étrendjének köszönhetően. O'Neill a szokásos adag többszörösét szedi naponta, mert nincs semmi mellékhatása a szernek. A szintetikus Q10 rossz minoségû. A kapszulás és lehetoleg E vitaminos, vagy más olajos alapú készítmények a leghatásosabbak.
brozsika, 2008. július 18. péntek, 09:58
Címkék: Adenosine Triphosphate, Michael, John, test üzemanyaga, emulziós eljárás, sejteknek tápanyagokra,
Kommentek
Facebookon kaptam
Szervusz Kedves Évi .
Köszönöm kedvességedet .
Jó estét , és kellemes éjszakát kívánok sok szeretettel .
Holnap
eva6, 2019. október 12. szombat, 19:18
Michael Haneke A fehér szalag című művét mutatja be a Katona József Színház
A Michael Haneke által német gyerekmeseként aposztrofált bűnügyi történet 1913 közepén játszódik egy északnémet főúri birtokon. A cselekmény több szálon fut. A rejtélyes esetek mozaikjait a falu jószándékú tanítója próbálja összeilleszteni egyre fokozódó gyanúja alapján.

"Haneke résnyire nyitja az ajtót. Sohasem mutatja meg az egész képet, csak részleteit, vagy ami még pokolibb, zárt ajtók mögül halljuk a kiszűrődő zajokat. Egyszerre misztikusan hátborzongató és kényelmetlenül ismerős" - olvasható az előadás MTI-hez eljuttatott ismertetőjében.

Mint írják, a nézőre van bízva, mennyit bír el a mások vagy épp saját bűneivel való szembesülésből.

Idézik Michael Hanekét is, aki szerint minden terrorizmus forrása valamilyen idealizált eszme. "Teljesen mindegy, milyen eszméről van szó, a hangsúly az abszolutizáláson van".

A Furcsa játék, A zongoratanárnő és a Szerelem című filmet is jegyző Michael Hanekének A fehér szalag című fekete-fehér alkotása 2009-ben a cannes-i filmfesztiválon
velemenyezd, 2019. október 11. péntek, 16:51
2019.10.08 Alapkőletétel Zalaegerszegen
- 2019. október 8-án, lerakták Zalaegerszegen a Mindszenty-iskola új torna-és vívócsarnokának alapkövét. Az ünnepségen jelen volt Michael August Blume SVD, apostoli nuncius is, aki három napos látogatásra egyházmegyénkbe érkezett.
90 évvel ezelőtt alapították Zalaegerszegen Mindszenty József hercegprímás közbenjárására a Notre Dame Női Kanonok és Tanítórend zárdáját és iskoláját. Az apátplébános 1928-ban hívta Zalaegerszegre az apácákat, s egy év múlva felszentelték az épületet. 70 nővér közel húsz éven át tanított itt az 1948-as államosításig. Az iskolát 1993-ban kapták vissza, amely ma Mindszenty nevét viseli - emlékezett beszédében Francois Depaupte rendfőnök, aki hozzátette: a 90 évvel ezelőtti letelepedésük után 1993 az újrakezdés éve volt Zalaegerszegen. A beruházást azért tartotta fontosnak, mert a sport nem más, mint ,,az élet iskolája, a fizikai erőfeszítés a szellemi teljesítményt is javítja". Kézilabdapálya méretű, lelátóval kiegészülő tornacsarnok és a 16 pástos vívóterem
maroka, 2019. október 11. péntek, 16:35
Nobel-díj - Osztrák államfő: az osztrák irodalom sikere Peter Handke elismerése
Bellen úgy vélekedett, hogy Peter Handke "megvilágítja a létezés köztes tereit, óvatos pillantást vet alakjainak érzéseire és gondolataira is. Mindezt olyan egyedi stílusban, ami minket, olvasókat is részesévé tesz az ő világának".

Brigitte Bierlein ügyvezető kancellár, valamint Alexander Schallenberg kulturális ügyekért felelős miniszter szerint Peter Handke olvasók nemzedékeit érintette meg, ezért a neki ítélt Nobel-díj méltó elismerés egy kivételes írói tehetség számára.

Bécs polgármestere, Michael Ludwig (SPÖ), valamint Veronica Kaup-Hasler kulturális ügyekért felelős városi tanácsos (SPÖ) szerint hálásnak kell lenniük Peter Handke fáradhatatlanságáért, amiért kellő hangsúlyt fektet arra, hogy kellő alapossággal észlelje és bemutassa a bennünket körülvevő világot.

A kiadó Lojze Wieser végtelenül boldog az irodalmi Nobel-díj odaítélése miatt. "Nem hittünk benne, hogy eljön ez a pillanat" - fogalmazott. Hozzátette: Peter Handke a legnagyobb nyelvújító, aki az országban létező
velemenyezd, 2019. október 10. csütörtök, 17:02
Michael August Blume apostoli nuncius a Brenner-iskolába
Második napját tölti egyházmegyékben Michael August Blume SVD, apostoli nuncius. Reggel ellátogatott a szombathelyi Brenner-iskolába, ahol szentmisét mutatott be a kápolnában. Ezt követően Szentgotthárdon Boldog Brenner János életével, vértanúságával ismerkedett meg: meglátogatta a Rábakethelyi templomot, imádkozott a zsidai emlékkápolnában és az emlék keresztnél. Délután Körmenden Boldog Batthyány-Strattmann László, a szegények orvosa munkásságával, helybeli emlékeivel ismerkedett és ellátogatott a közeli óvodába is.
Mindenkit várunk szeretettel este 19 órára a szombathelyi Premontrei Gimnázium dísztermébe, ahol nuncius atya tart előadást az afrikai kereszténység helyzetéről.
Michael August Blume apostoli nuncius
...................

.................
És Dr. Székely János
maroka, 2019. október 09. szerda, 23:18
Gulyás: Mindszenty a 20. század egyik legkiemelkedőbb alakja
Gulyás Gergely a néhai hercegprímásról elnevezett iskola 3,3 milliárd forintból épülő új torna- és vívócsarnokának alapkőletételi ünnepségén felidézte, hogy Mindszenty negyedszázadon át volt Zalaegerszeg lelkipásztora, a második világháború után a püspöki rangot is kiérdemelte, ezt követően pedig ő volt Magyarország ez idáig utolsó hercegprímása.

Szembeszállt a náci és a kommunista diktatúrával, az ellene folyó per "örök példája a koncepciós eljárásoknak, a kommunista diktatúra egyedülálló gátlástalanságának és annak az aljasságnak, amire a kommunisták az egyházakkal szemben képesek voltak" - fogalmazott a politikus.

Mindszenty életútjának talán legnehezebb időszaka nem is a börtönévek voltak, hanem az a 15 esztendő, amikor 1956-os kiszabadulása után 1971-ig az Egyesült Államok budapesti nagykövetségén élt hazájában, mégis hazájától elzárva. Utána, amikor Magyarországot elhagyni kényszerült, Bécsben s a világot járva a világ magyarságának apostolává vált - fejtette ki Gulyás Gergely.
velemenyezd, 2019. október 08. kedd, 13:31
San Franciscóban debütál Molnár Levente operaénekes
Az erdélyi születésű Molnár Levente a premieren kívül még hét alkalommal áll színpadra San Franciscóban. A bariton alkotótársai a darabban például Michael Sumuel, aki számos európai operaházban énekelt már, jelenleg a San Francisco Opera egyik állandó művésze, valamint a barbadosi születésű Jeanine De Bique, aki szintén először lép színpadra a tengerentúli városban. A számos nemzetközi előadó mellett azonban még egy hazai művész is közreműködik az előadásokon, a zenekart Nánási Henrik dirigálja - közölte a művész menedzsere kedden az MTI-vel.

"Nagyon érdekes és újszerű rendezés, amin most dolgozunk, ugyanis az Egyesült Államokba helyezik át az operát, természetesen különböző utalásokkal saját történelmükre. A három alkotást trilógiaként fogják fel, különböző korokat kísérnek majd végig. A Figaro 1780-ban játszódik, de a Don Giovanni például majd egy disztópikus jövőben, 2090 környékén. Örömmel tölt el, hogy ketten is vagyunk magyarok a produkcióban, ilyen távol a hazánktól. Szerintem ez igazi
velemenyezd, 2019. október 08. kedd, 12:01
A francia belügyminiszter elismert "hiányosságokat" a párizsi késelés kapcsán, de nem mond le
"Természetesen történtek hiányosságok. Természetesen történtek működési zavarok" - mondta a belügyi tárca vezetője a TF1 kereskedelmi televízióban három nappal azután, hogy a rendőrség hírszerzési igazgatóságán egy 45 éves informatikus konyhakéssekkel megölte négy kollegáját.

Castaner elmondta: tény, hogy az első vizsgálatok arra derítettek fényt, hogy Michael Harponról a környezete tudta,egyetértett a muzulmán vallás nevében elkövetett egyes bűntettekkel, azt állította, hogy "megérti" a Charlie Hebdo szatirikus hetilap szerkesztősége ellen 2015 januárban elkövetett, 12 áldozatot követelő dzsihadista támadás elkövetőit, de erről az informatikus közvetlen kollegái nem tettek jelentést a feletteseknek.

Egy, az iszlamista radikalizálódással foglalkozó nyomozó felkereste az informatikus kollegáit és "határozottan megkérte őket, hogy tegyenek hivatalos jelzéseket a főnökeik felé", de ez végül nem történt meg. A miniszter szerint ez súlyos működési zavarokra utal.

A jobboldali ellenzék
velemenyezd, 2019. október 06. vasárnap, 16:02
Képek, videók
michael+McAuliffea.jpg
menusgabor
2019. május 09. csütörtök, 21:27
Michael J. Fox .
alvaro-hopihe
2018. április 09. hétfő, 08:52
Michael Jakson és Jannet.
agica2004
2018. március 01. csütörtök, 22:32
michael-jordan.jpg
menusgabor
2018. január 29. hétfő, 21:10
michaels1.png
sz719eszter
2018. január 10. szerda, 21:26
michael6.gif
sz719eszter
2017. december 03. vasárnap, 16:18
michael4.gif
sz719eszter
2017. december 03. vasárnap, 16:18
michael1.gif
sz719eszter
2017. december 03. vasárnap, 16:18
Michael.png
cady89
2017. október 28. szombat, 13:06
paris st. michael.jpg
liliana01
2017. október 08. vasárnap, 20:29
Richar S. Johnson.jpg
durcimarcika
2019. július 11. csütörtök, 10:32
John Allen Chau -
dandej
2018. november 23. péntek, 18:12
632x833_5536_Alexz_Joh nso
ladymoon
2018. június 24. vasárnap, 16:27
johnson-floor-tile-500 x50
kathyvp
2018. június 24. vasárnap, 11:50
harry-elton john.jpg
agica2004
2018. május 23. szerda, 21:44
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.