Belépés
2019. január 23. szerda | 4. hét | 23. nap | 21:25 | Zelma, Rajmund
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Elemző: az igazi verseny az ellenzéki pártok között van
Boros Bánk Levente szerint a verseny arról szól, hogy melyik ellenzéki párt állhat majd "valamikor a jövőben" a kormánypártokkal szemben tényleges politikai kihívóként.

Az elemző úgy látja, az ellenzéki pártokban magabiztosság alakult ki, miután "megkapták a 15 perc hírnevüket" az MTVA-székházban, de azon túl, hogy néhány ezer embert sikerült utcára vinniük, semmiben nem tudtak megállapodni.

Az ellenzéki oldalt jelenleg "kidolgozatlanság, fogalmatlanság" jellemzi - jegyezte meg Boros Bánk Levente.

Forrás: MTI
velemenyezd, 2019. január 11. péntek, 08:31
Címkék: Boros Bánk Levente, igazi verseny, ellenzéki pártok, verseny arról, kormánypártokkal szemben, ellenzéki pártokban,
Kommentek
Médianéző: kormánykritikusabbak voltak tavaly a híradók, mint 2016-ban
A Nézőpont Csoporthoz tartozó Médianéző nemrég lezárult kutatásának eredményeit ismertető szerdai budapesti sajtótájékoztatón Boros Bánk Levente, a társaság ügyvezetője ismertette: a TV2, az RTL Klub, az M1, a HírTV, az ATV és az Echo TV esti híradói 2190 adásának több mint 1500 műsoróráját elemezve azt állapították meg, hogy a legnagyobb nézettségű csatornáknál került képernyőre a legtöbb bírálat, miközben a kormánybarátoknál sokkal inkább a semleges, mint a pozitív tudósítások jelentek meg.

Az általa ismertetett adatok alapján 2017-ben 24-ről 34 százalékra ugrott a kormány szempontjából negatív, 8-ról 14 százalékra a pozitív beszámolók aránya, míg a semlegeseké 62-ről 48 százalékra csökkent.

Boros Bánk Levente az eredmények tükrében alaptalannak nevezte azokat a kifogásokat, hogy Magyarországon sérül a sajtószabadság.

Az elemzett mintegy 51 ezer anyag alapján arról beszélt, "a pártpolitika mindent vitt" a hírek között, ennek egyik oka, hogy a választási kampány már 2017-ben
velemenyezd, 2018. március 21. szerda, 18:51
Választás 2018 - Médianéző: továbbra sincs megállapodás az ellenzéki összefogásról
Boros Bánk Levente hozzátette: azóta Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke kijelentette, hogy csak a parlamenti együttműködés lehetőségét látja a Jobbikkal. Az LMP azonban csak akkor hajlandó együttműködni, ha a Jobbikot is beveszik az ellenzéki összefogásba, így ezzel a lépéssel az LMP-re háríthatja az együttműködés meghiúsulását Gyurcsány Ferenc - mondta az igazgató.

Véleménye szerint Gyurcsány Ferenc kényelmes pozícióban van, nagy eséllyel bekerül az Országgyűlésbe és pártjának saját frakciója is lesz, a többiekkel való együttműködésre valójában nincs is szüksége.

Tizenkilenc nap van a választásokig és bizonytalanság uralkodik az ellenzéki pártok között, azt sem tudják eldönteni, hogy ki kivel fog össze, arról már nem is beszélve, hogy miként valósulna meg az együttműködés - mondta Boros Bánk Levente.
velemenyezd, 2018. március 20. kedd, 09:55
Szlovák belpolitikai válság - Szakértő: a korábbi romániaihoz hasonló a helyzet
Boros Bánk Levente az M1 aktuális csatorna hétfő reggeli műsorában úgy fogalmazott, hogy Romániában permanens válságról lehet beszélni, és akár Szlovákia is eljuthat erre a pontra.

A szakértő kérdésnek nevezte, hogy Andrej Kiska államfő meg akarja-e egyáltalán szilárdítani a belpolitikai helyzetet. Eddig egészen stabilan működött a szlovák rendszer - jegyezte meg.
velemenyezd, 2018. március 19. hétfő, 09:31
Illegális bevándorlás - Szakértők szerint a Facebook véleménydiktatúrát alkalmaz - FRISSÍTÉS (új: Facebook-kapc
A hírcsatorna azért kérdezett meg szakértőket, mert a Facebook szerda délelőtt eltávolította annak a nőnek a videóját, aki azt mondta, hogy Svédországból a migránsok miatt költözött haza Magyarországra.

Boros Bánk Levente, a Médianéző igazgatója azt nyilatkozta, hogy a virtuális valóságban be nem azonosítható szereplők különböző döntéseket hoznak, amelyek magánszemélyek vagy intézmények hétköznapi életét befolyásolhatják, extrém esetben pedig választásokat dönthetnek el.

Krasznay Csaba, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Kiberbiztonsági Akadémiájának programfelelőse közölte: automatizmusról van szó, mivel egy platform szolgáltatója nem kockáztat meg olyan tartalmakat, amelyek elriaszthatja a felhasználókat, ezért ezeket eltávolítja. Megjegyezte, hogy egy időre ugyanezen elvek alapján a Facebook a világ egyik legősibb Vénusz-szobrát is cenzúrázta, mert pornográfnak találta.

Deák Dániel politológus, a Figyelő főmunkatársa szerint "liberális véleménydiktatúra" a Facebook eljárása. Hozzátette:
velemenyezd, 2018. március 14. szerda, 19:13
Politológus: miért nem magyar bankban tartja a pénzét, aki miniszterelnök akar lenni?
A Médianéző igazgatóját arról kérdezték, hogy Gyurcsány Ferenc a Magyar Idők online csütörtöki cikke szerint több mint 150 millió forintot tartott egy osztrák bankszámlán. A politikus viszont azt mondta, leadott vagyonnyilatkozata pontos és törvényes; a bécsi befektetési számláján lévő, körülbelül fél millió euró értékű részvény és kötvény a nyilatkozatában feltüntetett, mintegy 605 millió forintnyi befektetésnek a része.

Boros Bánk Levente szerint az nem egyértelmű, hogy eltitkolta-e ezt az osztrák bankszámlát a volt miniszterelnök. Úgy folytatta: két állítás áll egymással szemben, a Magyar Idők azt írta, hogy a DK elnöke eltitkolta a bankszámlát, Gyurcsány Ferenc pedig úgy reagált, hogy az benne van a vagyonnyilatkozatában szereplő 605 millió forintban, de nem tudni, ez igaz-e.

Hozzátette: korábban Gyurcsány Ferenc vádolta meg a miniszterelnököt azzal, hogy állítólag Svájcban tartja a pénzét; néhány hónap múlva az derül ki, hogy ő tartja külföldön.

Boros Bánk Leventét kérdezték arról
velemenyezd, 2018. február 01. csütörtök, 21:33
Politológus: Gyurcsány még most is képes személyi változásokat előidézni az MSZP-ben
Boros Bánk Levente politológust azzal kapcsolatban kérdezték, hogy menesztették az MSZP szóvivőjét, Nyakó Istvánt, és sajtóhírek szerint ebben Gyurcsány Ferencnek, a Demokratikus Koalíció (DK) elnökének is volt szerepe.

Úgy fogalmazott: Gyurcsány Ferenc, aki "tönkretette, majd otthagyta" az MSZP-t, még most is olyan hatást tud a pártra gyakorolni, amellyel személyi változásokat idéz elő. Az esetet ismertetve azt mondta: az MSZP egyik helyi szervezete valamit megjelentetett a közösségi médiában, mire a DK, Gyurcsány Ferenc pártja perrel fenyegetőzött. Ezt követően az MSZP szóvivője "határozottabb kiállást tanúsított" szintén a közösségi médiában, ez után "Gyurcsány Ferenc állítólagos kérésére, nyomására, de mindenképpen a DK fenyegetésére" az MSZP elnöke úgy döntött, hogy eltávolítja saját pártja szóvivőjét. Mindezt azért, mert egy ellenérdekelt párttal szemben kritikát fogalmazott meg - hangsúlyozta Boros Bánk Levente.

A politológus azt mondta: talán nem is történt hasonló eset az elmúlt 27
velemenyezd, 2017. október 20. péntek, 11:21
Képek, videók
levente név,.jpg
zsokica45
2018. február 26. hétfő, 10:27
Levente.jpg
ttolnai
2017. november 30. csütörtök, 15:56
Leventéék
ttolnai
2017. szeptember 09. szombat, 06:33
bajári levente.png
chillik
2017. augusztus 07. hétfő, 17:59
levente névv.jpg
zsokica45
2016. szeptember 02. péntek, 09:33
Lakatos Levente
dogunalom
2016. augusztus 26. péntek, 16:41
Levente névnapra
szicu
2016. május 16. hétfő, 22:58
Levente.jpg
agica2004
2015. december 05. szombat, 18:35
Levente-.jpg
agica2004
2015. december 05. szombat, 18:34
Lakatos Levente.jpg
bbbarbara
2015. augusztus 05. szerda, 21:57
Szörényi Levente.jpg
agica2004
2015. május 19. kedd, 18:12
halászlé főző verseny0901
maroka
2018. szeptember 01. szombat, 15:32
este vitorlás verseny0726
maroka
2018. július 26. csütörtök, 19:56
balaton vitorlás verseny2
maroka
2018. július 26. csütörtök, 12:26
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.