Belépés
2020. április 06. hétfő | 15. hét | 97. nap | 02:52 | Vilmos, Bíborka
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Illegális bevándorlás - Politológus: legalizálnák az illegális migrációt a nyugati politikusok
A szakértő szerint már eddig is előfordult, hogy bizonyos politikai akciócsoportok megszervezték az illegális bevándorlók útját.

Hozzátette, ebbe beletartozott az is, olyan tanácsokat adtak nekik, amelyek segítségével ki tudták játszani az adott ország hatóságát.

"Most azt látjuk, hogy egy szervezett üzleti modell alakult ki erre az egész folyamatra" - mondta.

Szólt arról is, Németországban már kiderült, a migránsok egy jelentős része nem alkalmas arra, hogy beilleszkedjen a munkaerőpiacra.

Forrás: MTI
velemenyezd, 2018. február 24. szombat, 08:41
Címkék: illegális migrációt, nyugati politikusok, szakértő szerint, illegális bevándorlók, adott ország, szervezett üzleti,
Kommentek
A Fidesz üdvözli a kormány álláspontját az ENSZ migránscsomagja ügyében
Fidesz frakció szóvivője csütörtökön újságírók előtt úgy fogalmazott: a magyar emberek világossá tették, hogy nem akarják: Magyarország bevándorló ország legyen. Nekik pedig mindig mindent meg kell tenniük, hogy érvényesítsék a magyar emberek akaratát - rögzítette.

Halász János kiemelte: ahogy eddig sem asszisztáltak migránspárti tervekhez, úgy ezután sem teszik.

Rámutatott: az ENSZ migránscsomagja olyan elemeket tartalmaz, amelyeket ha keresztül visznek a tagállamokon, akkor világszinten legalizálnák az illegális migrációt, kiiktatnák a határvédelmet, lebontanák a határzárakat, előírnák a migránsok betelepítését és a migránspárti NGO-knak még nagyobb befolyást adnának.

Ők ebből nem kérnek, ettől meg kell védeni Magyarországot és Európát - jelentette ki a frakciószóvivő.

A fideszes politikus kérdésre Gyurcsány Ferenc (DK) vagyonnyilatkozatáról, s arról, hogy sajtóhírek szerint nem tüntetett fel 150 millió forintot, azt mondta: láttak már korábban baloldali politikusoknál ilyet.
velemenyezd, 2018. február 01. csütörtök, 14:02
Fidesz: elfogadhatatlan az ENSZ migránscsomagja
csökkenti az egyenlőtlenségeket és összeköti a különböző társadalmakat. A Fidesz és a KDNP ennek ugyanakkor az ellenkezőjét látja - szögezte le.

Kitért arra is, hogy az ENSZ főtitkára szerint káros, ha a hatóságok akadályt gördítenek a migráció elé, és olyan ambiciózus tervet kell elfogadniuk az ENSZ tagállamoknak, amely segítené a migránsok betelepítését. Ez elfogadhatatlan - jelentette ki, hozzátéve: ez azt jelentené, hogy a migrációt világszinten is tovább fokozzák, a gazdasági bevándorlást legalizálnák, kiiktatnák a határvédelmet és a hatósági ellenőrzéseket. A migránsok betelepítéséről pedig világméretű egyezmény születne - mutatott rá.

Kérdésre a szóvivő azt mondta: egyetlen migránst sem engedtek be Magyarországra és ezt a jövőben sem teszik. Hozzátette: bíznak benne, hogy ennek a politikának a folytatására április 8-án felhatalmazást kapnak majd.

Azok, akik ugyanakkor védelemre szorulnak - ahogy korábban, úgy a jövőben is - megkapják majd ezt Magyarországon - tette hozzá.

További
velemenyezd, 2018. január 28. vasárnap, 21:47
Hogy is működik a Fidesz rendszere?
Hogy is működik a Fidesz rendszere?

Törvény alkotás úgy történik, hogy előre legalizálnak olyan bűncselekményeket törvénnyel amit később követnek el, politikusaink, illetve hozzájuk közelálló személyek, rokonok, gyerekek, unokatestvérek.

Vagy próbálják utólag törvényekkel legalizálni a rablást, ami az MNB - nél is történt.
Igaz ez mellék vágányra futott amivel Áder Köztársasági elnök meg is ásta önmaga sírját, mert még egyszer nem lesz köztársasági elnök ameddig hazánk Miniszterelnökét Orbán Viktornak hívják.

Az MNB - nél úgy próbálták a bűncselekményt legálissá tenni, hogy kiszerették volna vonni a köz pénzt, köz pénz mivoltából törvénnyel.
Amit Matolcsy úgy hozott létre, hogy kirabolta a deviza hiteleseket.

Ere válaszolta egy Fidesz politikus Kálmán Olgának kérdésére " És sikerült? "

Vagyis már hazánkban nem is a politikusok által elkövetett rablás a bűncselekmény, hanem maga a törvény alkotás amit az általunk választott politikusok követnek
ezerjo, 2016. május 19. csütörtök, 08:22
Lengyelországban legalizálnák az orvosi marihuánát
Az előterjesztő, Piotr Liroy-Marzec volt rapénekes hétfő délutáni parlamenti sajtóértekezletén számolt be törvényjavaslatáról.

Mint mondta, a szakemberekkel, orvosokkat előzetesen alaposan megkonzultált jogszabálytervezet szerint egy, az egészségügyi tárca által felügyelendő központi nyilvántartás jönne létre, mely a marihuánát a gyógyításban alkalmazó orvosok listáját tartalmazná, és számon tartaná a szer forgalmazását is.

Az orvosi marihuána nem romboló hatású drog, hanem az embereket a betegségükben segítő szer - hangsúlyozta Liroy-Marzec. Hozzátette: a tervezet nem számol a büntetőjog módosításával, a nem orvosi célú marihuána termelése, forgalmazása és birtoklása továbbra is illegális lenne.

A politikus úgy értékelte, hogy a törvénytervezetnek nagy a támogatottsága a parlamenti pártok között. Annak a reményének adott hangot, hogy a kormányzó jobboldali Jog és Igazságosság képviselői is a javaslat mellett szavaznak majd.

A lengyel alkotmánybíróság tavaly áprilisban - utalva a
velemenyezd, 2016. február 01. hétfő, 20:43
Az ukrán parlament népirtásnak minősítette a krími tatárok 1944-es kitelepítését
1944. május 18-án kezdődött a krími tatárok tömeges deportálása a félszigetről szovjet Közép-Ázsiába. Néhány hét alatt a náci németekkel való együttműködés vádjával, kollektív büntetésként mintegy kétszázezer tatárt telepítettek ki Sztálin utasítására a Krímből elsősorban Üzbegisztánba, kisebb részben Kazahsztánba és Tádzsikisztánba. Sokan közülük már útközben éhen haltak. A deportálást követő években a szovjet statisztikák szerint a száműzöttek 15-25 százaléka vesztette életét, de a tatár aktivisták által a hatvanas években gyűjtött adatok szerint ez az arány a 45 százalékot is meghaladhatja.

A parlament által elfogadott határozat ezenkívül kimondja, hogy a Krím tavaly február 20-án kezdődött orosz megszállása óta az Oroszországi Föderáció állami szervei "tudatos politikai etnocídiumot (etnikai tisztogatást)" folytatnak a krími tatár néppel szemben oly módon, hogy szisztematikusan nyomást gyakorolnak rájuk, politikai és nemzetiségi hovatartozás alapján üldözik őket, valamint szervezeteiket.
velemenyezd, 2015. november 12. csütörtök, 14:20
Milyen szempontok megvalósulása a jó kormányzás?
tennének.
Hasonló gazdaságpolitikát folytatnának mint amikor a mérleg nyelveként az Mszp-t támogatták.
Szociális intézkedéseikként ingatlanadókat vetnének ki.
Támogatnák a magántőkéből működő egészségügyet (ezt már én is támogatnám)
A magyar irodalmat, művészetet és egyéb kulturális múltunkat összemosnák a meg nem értett művészek alkotásaival és a nemzetközi "értékekkel".
Az Egri Csillagok betiltásának tervét támogatnák ( na jó... ez csak poén)
Az egyneműek házasságát megszavaznák.
Legalizálnák az enyhe drogokat.
Tudatlanságukkal támogatnák a lakosság teljes lezüllesztését, mert nem számolnának a túlzott liberális ideológia pusztító hatásairól.
Így is elég nagy a bűn az emberiség életében, nemhogy, ha szabad neki mindent, akkor aztán mit kezdene vele?
Sajnos az embernek szüksége van bizonyos korlátokra. Ezt egy józan politikai hatalom képes biztosítani.
De amikor a politikai vezetők sem józanok az irányításra, akkor elszabadul az ember....
Ha a
wheels, 2014. december 31. szerda, 09:05
MSZP: a köznevelési törvénymódosítás egyes pontjai legalizálnák az iskolai szegregációt
Kiss László országgyűlési képviselő pénteken az MTI-hez eljuttatott közleményében rámutatott: a Fidesz a tankötelezettség 16 évre csökkentésével és az ifjúságvédelmi jelzőrendszer szétverésével már bebizonyította, hogy magára hagyja a szegregációnak legjobban kitett, szegény és hátrányos helyzetű gyermekeket.

Úgy látta: a kormányzat összes intézkedése növeli a különbséget szegény és még szegényebb ember között, miközben a gyermekszegénység egyre nagyobb méreteket ölt. A folyamat megállítására a parlament előtt lévő oktatási módosító csomag sem vállalkozik - állapította meg.

Kiss László jelezte: a törvényhez módosító javaslatokat nyújtottak be.

Az Országgyűlés kedden kezdte tárgyalni a köznevelési törvény módosítását. Czunyiné Bertalan Judit, köznevelésért felelős államtitkár expozéjában közölte: az új köznevelési rendszer működése során szerzett tapasztalatok alapján a hatékonyság fokozása és a működőképesség erősítése érdekében szükséges módosítani és pontosítani a törvény
velemenyezd, 2014. november 28. péntek, 12:01
Képek, videók
politikusok.jpg
agica2004
2017. február 25. szombat, 17:05
Politikusok Wc-je.jpg
agica2004
2017. január 20. péntek, 17:07
Szeged-politikusok
agica2004
2014. március 24. hétfő, 16:52
Politikusok.jpg
basikele
2013. március 02. szombat, 05:31
politikusok.jpg
idgie1975
2011. április 25. hétfő, 09:39
Dómban a politikusok.jpg
agica2004
2010. október 18. hétfő, 13:16
politikusok.gif
messner
2010. május 08. szombat, 17:09
8politikusok.jpg
robisilvi
2008. január 05. szombat, 23:38
politikusok.jpg
skypper
2007. április 14. szombat, 12:30
O.V. -bevándorlás.jpg
agica2004
2015. január 25. vasárnap, 14:48
bevándorlási csarnok
mecsery
2010. május 11. kedd, 16:26
régi bevándorlási központ
mecsery
2010. május 11. kedd, 16:25
illegális,tilos.jpg
kicsoda57
2015. június 28. vasárnap, 23:38
Legális_illegális
gyulla
2015. május 28. csütörtök, 18:23
Amerikai Illegális Gyorsu
finike
2007. szeptember 23. vasárnap, 09:54
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.