Belépés
2019. szeptember 18. szerda | 38. hét | 261. nap | 03:09 | Diána
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Iszlám és Mohamed, skótok, Görögország, pusztítók
Nevük jelentése szerint a magyarok adták a nevet az általuk berendezett keleti helyszíneken lévő országoknak a Hunnia börtön bibliai állandó világ-könyvtár végrehajtóival, iszkol a láma jelentéssel az iszlámot, melyek már nincsenek meg, Európa lepedőjét vették fel a török legyek a miskolci Rákóczi térről, mivel ezek is világ-könyvtárat rendeztek be 130 éve folyamatosan kivégző patológiákkal egész Ázsiában, együtt az orosz kommunizmust képviselőkkel, miskolci Ázsia központ berendezéssel.

Moha medve jelentéssel bírt Mohamed népe, aiket a magyar nevű szőrös reformátusok Szulák Andrea nagyfolyású Szulamittal meggyaláztak, ezért volt kitermelve szőrös hangon, végrehajtva rajtunk a sorsuk az összes reformátusával Illéséknek Bodorné Ágneshez rendelve az összes Halak szülöttjével a világnak, minden Ágnesével a főszereplőiknek, a cigánytelepével a narancsoknak, amiktől válnak támadva engem gyalázva a pusztítók helyett is, csonkításuk mellett. Mohamed népét, mint írtam Karády Katalin Halál kacsa Penelopé Hunnia börtön gyalázó halál népével meggyalázta gyertyákkal, amit ismételt az RTL Klub kitéve az egyik kaspóm két ünnepi gyertyáját, az én gyalázásommal Németországgal, másodszor áldozva meg 1992-es kezdettel Szulák Andrea és a szőrös reformátusok helyett 1983-as kezdetükkel, amiket kitermeltek művészeknek, meg mindenfelé. Szulák a II-es elmeosztálya elmebetege a Hunnia börtönnek, az ózdi halál űrhajó népével van együtt, 666 néven, Xénia lázként lettek filmben bemutatva a fenevaddal, amelyik megpecsételte a cigányokat Müller Péterékkel. Ilyet még senki nem hallott, hogy Katalint meggyalázzák saját Istene népének gyilkosainak tetteit végrehajtva állandóan ismételve a Hunnia börtön rémtetteit. Szulák helyett a II-es elme kivégzett Linda Király sorsával együtt 1997-ben, mutogatva a népe hófehér fogsorát.

Mohamedet fogságban hozta a kommunista vasnép hozzám megszületni 1976. március 7-én, mint egykori saját népem Istenét, majd csillagmedvét, saját egykori teremtményemet Atlantisz idejében,amikor Jeruzsálem fogságba ejtett. Csillagmedve nem ismeri az embereket, soha nem élt a Földön, magányos csillaga volt a medvéknek.

Mohamed barátságos, jóságos, nyílt, őszinte, minden tökéletes tulajdonsággal felruházott Istene volt a népének a sivatag előtti világban, mint növénytermesztők. Ezt a rendőrség Teve utcájával, tevékkel az interneten az egész sivatagi történelemmel ismételték közösen a magyar politika részeként, Izrael, Palesztina, törökök, Mohamedek, Libia, Lidia, Irán, Pakisztán, tatárok, amik megtisztultak Erős Antónia szerint, egész Ázsia helyett ismét áldoztak a rendőrségre tett Pintér legyével a barakkosoknak.A Rákóczi terével Miskolcnak patológiákat rendeztek be Mohamed népeként, rájuk téve Európa lepedőjét, ahogyan elindították egykor a népeket megggyalázni, kihalatni minden népet, ahogyan az utolsó német családunkkal tették.
Mohamedet a Hunnia börtön férjhez adta a tompalátó Szabóhoz, mint a fejemhez, amit hagytak belőlem, a világ-könyvtárosa, egykori lyukas szívű támadóm és Lázár a fekete ruhás halálja Jeruzsálemnek családjához, meggyalázva megtetézve befejezéséül a világ fertelmeinek az egész Földet. Szelep néven szerepel állandó apokalipszisként Deák Bill Gyula, Mary Zsuzsa angyal és társaik, mint sumerek, indiai tehenesek,majmok, kutyák, számtalan állandó világvégi Időjeleket megadóiként Jeruzsálemnek. Szelep nevével kezdtek ember gyalázással minden családnál. Az elmeosztály közül sokan állandóan jeleket adtak, mint John Lennon és Kennedy támadásánál, hogy Hunnia börtönnel közösen mészárolnak, belekaroltatták az egyik elmebeteget a tompalátásásomba 1997-ben, hogy oda tartozik a Hunnia börtönhöz állandó világ-apokalipszisével családja teljes egészével, mint a halállal Romániából, amelyik sorsát rajtam végrehajtották az összes haláljával Gábor Áron rézágyúja néven Romániának, mint az összes Annájáét a mezőkövesdi Őrült Johanna főszereplőjük helyett sorsként kezdetével a Vörös Oroszlánjával együtt. Ezek az Annák zenét tanulnak a Bertalan utcai Argyán romániai zenei csapás berendezésével az összes Annájaként Fehér Anna kezdetével születésemkor, tehát tisztulnak és nemesednek Románia állandó apokalipszist végrehajtói, mint a romániai elmeosztálya Erdős Annának, jelenleg trianoni lovagnak öltözve a lovagjaival a Máltainak szerepet játszik Turulmadár címerével, már megöregedve a gyalázásommal maga helyett.

Görögország az Időjelek állandó megadójaként került megrajzolásra együtt a spanyol sárga halál néppel, a fekete sárkányéval, a vörös kígyójeles orosz néppel, kommunista úttörő nyakkendős kutyáival Hobonak, amik szerepüket, sorsukat, tettüket rajtam hajtották végre.

Görögország egykor az Istenek központjaként az első támadási színhelye volt a tompalátó Szabó Zoltánnak, amikor engem legyőztek, Atlantiszt hozták létre a világ akkori urával, amit egyetlen egy dal őriz, Koós János áldozámból élő születésem óta Romániából énekelte meg Katalin című dalban. A görög tigris Miskolcé, ezért volt ott háborúság, együtt a spanyol pusztító sárga országával, németek mellett, az olasz Rákóczi teréről Miskolcnak nem is beszélve, a kurvái megáldoztak engem saját tettük és sorsuk, szerepük végrehajtával Gina kezdetével születésemkor visszamenve időben hetven évet a Molnár Rózsa kezdetig. A vidám műsoraiban a szilveszteri kabaréknak a miskolci berendezésű Antal Imre nemi csapás Vitrayval fogadta atlantiszi Halaknak beöltözött Ginát a nyolcvanas években, még ekkor sem tett senki semmit a nemzetközi narancs Rákóczi tér ellen.

A dia országok, mint Hollandia már ismétlései a miskolci Rákóczi tér kígyó teremtőinek együtt a nemzetiségi kisebbségekkel, mint csonkító, némító csapásokkal. India szintén dia. Megírtam egykori történelmét Időfolyó véggel, ahová mentek, miután a földönkívüliek legyőzték őket.

Miskolc a tulajdonosa az összes migránsnak a világon. Pár öngyilkos merénylő adott jelet azokban az országokban, ahol tort ültek, s engem kéjgyilkosságban áldoztak, mint az Iker torony városa, űrpusztítókkal, Rákóczi tér nemi szövetségében, a franciák, a német trianoniak, Uniós központtal, nagy fehér házas elnökeivel, a szigeteknek Barack Obamának, jelenlegi Ttrumpnak a miskolci II-es elmeosztályról. A Rákóczi téri vasnép az összes politikusával, Liptai népeként, mint tisztátalan lelkek és árnyékok a világ meggyalázása után a Hunnia börtön gyilkosaival, ezer éves Simon, Jakab és minden bibliai névszereplő embergyilkosokkal, az összes kommunista népével Hobonak, amelyik ismételte a hippi kort is, fél a saját migráns népétől. Miskolc felelős vasnépként a világ összes nemi gyalázója miatt, születésem óta áldoz helyettük, mert nemi csapásnak hozta őket a Hunnia börtön létre.

Orbán Viktor szint vallott, nem tudni, hogy miért, utalva a Hunnia börtön vatikáni Ferencére a II-es ellmeosztálynak Miskolcról brazil fennhatósága alatt a narancsoknak a bibliai szereplőik közül, hogy tiszteli a saját narancs vasnépének világ-könyvtár berendezésű Mohamed népét, már csak azért is, hogy soha ne derüljön ki az igazság.

A világ összes pusztítója Miskolc nemi szövetségében szaporodott, amiért megtámadták az embereket,megölve őket a cigánytelepükkel, amiktől válnak a támadásommal ismét.

Wells hányszor volt felperzselve Arany János verse alapján? Egyszer, vagy többször cserélte át elmebetegekre Miskolc városa Skóciát, akár Bécst, vagy a többi szőrke szőnyegbombájával Demjén Rózsi betétekkel támadó népének megvakított városokat és országrészeket?

Miskolcnak tehát nem kell tartania a saját Mohamed jelmezbe öltözött népétől, hiszen maga jelenti Ázsiát, világ-könyvtárának kiszaladt lakosaival, hogy ne legyenek mártírok esetleg, mint Papp miniszterelnökük volt születésem előtt, mivel megölték, ezért sokat megtámadhatatott a vasváros...

Mohamed népének meggyalázása után a református magyar neveken szereplő szőröseivel az ózdi központnak Szulák Andrea népeként a Hunnia börtön Mohamed törvényeivel ellátott népet teremtett meg, állandó történelmi ismétlésben szemben állva a rózsakeresztes rendjével a római egyházban lévő angol pároztató szörnyetegnek, amelyik állandó apokalipszist hajtott végre, meggyalázva egy-egy kislány a sátánjukkal együtt zöld-sárga, hangyák lejárata kezdetével állandó japán darázs harcosok idejében.
Most Lehoczky Zsuzsa helyett engem áldoztak meg Cserhobilkor a sátánjukkal és a rózsakeresztes renddel, a rózsakeresztes rend áldozata Kolcza Mária többmillió éves gyalázattal táncoltató lett volna, akit elválasztottak Varhola férjétől, akit kihasznált, 1986-ban megtámadtak engem miatta, már folytatta velem az áldozását együtt a börtön karmikus Simon Évával születési kezdetként, azzal, hogy már nekem mindegy, meg ne engedjek be férfi szerelőket, még nagyobb fertelemre készülve a miskolci vasvárossal.

Választás jön, ismét folytatják, hiszen az egész világ innen van a világ-könyvtárból, már hatvan éve tart a sorsuk, szerepük, tettük, betegségük, torzulásuk végrehajtása rajtam Vénusz-Földanya áldozással, mert vélték, hogy megváltoztatják az Időt és a törvényt. Megállítottták az Időt kollektív gyalázásomkor 1986-ban. Állattá tettek, állati külsővel rendelkezem, állatként eszek, dohányzom, s ez így is marad az örökkévalóságig, mert a fűvel, a zöld fűvel kezdődött a Hunnia börtön gyilkolása egykor angol központban Romániával.

Köszönöm mindenkinek, hogy annak ellenére, hogy nem tudták, ki vagyok, csak annyit, hogy Magyarország felvett nevű lakosai, mint amik lemészárolták az egész világegyetemet a romániai Rákóczi terükkel, utolsó magyar emberként jöttek segíteni megakadályozni a világ-könyvtár minden főszereplője helyetti áldozásomat, jeleket adva a világ minden részén, ahol éppen jártak,mint Manhattanban, amik a kékekkel közösen áldoztak meg engem tudván, hogy ki vagyok a narancsokkal, mint vérittas kéjgyilkosokkal Manhattan együttes beállításakor.

Tombolnak a természeti erők, mint Vénuszt ismerő egykori népek, nem sokan maradtak, ezért kevés volt a pusztítása a narancsoknak, amik folyamatosan hosszabbítva utódokkal szaporodnak.

Ha feltenném a facebookra, vagy instagrammra, hogy a magyarok rendezték be egész Keletet, végig nézve a migránsaik vonulását, a magyar nevű világkönyvtárosokat és hosszabbításaikat meglincselnék az egész Földön, nem védem őket, csak hivatalos úton akarok eljárni ellenük, mert ez a földönkívüli torvonye az emberiségnek, amit a Hunnia börtön a vasnépekkel meggyalázott, megcsonkított, felsorolhatatlan fertelmével számolt le az emberiséggel.
kohlinka, 2018. március 27. kedd, 15:46
Címkék: Szulák Andrea, Illéséknek Bodorné Ágneshez, Karády Katalin Halál, Penelopé Hunnia, Müller Péterékkel, Linda Király,
Kommentek
Illegális bevándorlás - Évek óta a legtöbb migráns érkezett Szlovéniába augusztusban
menedékkérő próbált illegálisan belépni szlovén területre.

Nőtt a menekült státuszért folyamodó bevándorlók száma is: tavaly augusztusig 2098-an, idén 2577 kértek menedéket.

A legtöbb migránst Horvátországba toloncolták vissza a szlovén rendőrök: tavaly augusztus végéig 2030-at, idén ez a szám közel a háromszorosára, 6477 főre nőtt.

Az országban jelenleg 340, menekültstátusszal rendelkező külföldi állampolgár tartózkodik, akárcsak 679 olyan személy, aki nemzetközi védelmet kapott.

A Görögországból Macedónián, Szerbián és Magyarországon át Közép-Európa más országaiba vezető, korábbi balkáni migrációs útvonal 2016-os "lezárása" óta a menedékkérők más útvonalon - Bosznia-Hercegovina, Horvátország és Szlovénia érintésével - igyekeznek eljutni Nyugat-Európába. Mára Macedónia, Szerbia, Horvátország és Szlovénia is csak azokat engedi be, akik útlevéllel és megfelelő vízummal rendelkeznek, vagy az adott országban akarnak menedéket kérni. Az illegális határátlépőket a hatóságok visszakísérik az
velemenyezd, 2019. szeptember 17. kedd, 19:22
Tusk: Szkopje készen áll az uniós csatlakozási tárgyalásokra
változtatta a nevét, az utolsó akadály is elhárult az elől, hogy megkezdődhessenek a csatlakozási tárgyalások.

Donald Tusk kiemelte: Észak-Macedónia minden tőle telhetőt megtett, most pedig az Európai Unió vezetőin a sor, hogy lépjenek.

Zoran Zaev észak-macedón kormányfő kijelentette, hogy nagy várakozással tekint az októberi uniós csúcs elé, amikor Észak-Macedónia csatlakozási tárgyalásainak megnyitásáról döntenek Brüsszelben.

Macedónia 2005 óta tagjelölt országa az Európai Uniónak, ám Görögország mindeddig akadályozta északi szomszédja euroatlanti integrációját.

A névvita 1991 óta folyt Macedónia és Görögország között, azóta, hogy Macedónia függetlenné vált Jugoszláviától. Mivel Görögország északi tartományát, ahol jelentős macedón kisebbség él, Makedóniának hívják, a görögök úgy vélték, a macedónok területi követelésekkel állhatnának elő. Ezt megelőzendő tiltakoztak a hasonló névválasztás ellen, és mindeddig akadályozták a nyugat-balkáni ország euroatlanti integrációját. Az ország így
velemenyezd, 2019. szeptember 17. kedd, 18:44
Illegális bevándorlás - Frontex: emelkedett az illegális bevándorlás valamennyi Európába tartó migrációs útvona
A közzétett, augusztusi adatokat rögzítő jelentés szerint az illegális határátlépést legtöbben a Földközi-tenger keleti medencéjében, a Törökországból Görögországba tartó migrációs útvonalon kísérelték meg.

Az uniós külső határokon az illegális bevándorlási kísérletek mintegy kétharmadát az Égei-tengeren észlelték. A török és a görög parti őrség több mint 9300 ilyen esetről számolt be, amely adat mintegy kétszerese az előző év azonos időszakához képest. A görög szigeteken és a szárazföldi határokon főként afgán állampolgárokat vettek fel a listákra.

A Földközi-tenger középső medencéjében kialakult, főként Olaszországot érintő migrációs útvonalon az előző hónaphoz képest 8 százalékkal több, mintegy 1400 illegális határátlépést jegyeztek fel a hatóságok. Itt tunéziaiak, szudániak és pakisztániak voltak a legtöbben.

A Földközi-tenger nyugati medencéjében kialakult, főként Spanyolországot érintő migrációs útvonalon észlelt illegális határátlépések száma szintén növekedett, 43 százalékkal volt
velemenyezd, 2019. szeptember 16. hétfő, 18:02
Illegális bevándorlás - Olasz sajtó: az olasz kormány elosztási terve nem akar különbséget tenni menedékkérők é
A Corriere della Sera napilap úgy értesült, Spanyolország és Görögország is csatlakozik a migrációs megállapodáshoz, amelyet szeptember 23-án a máltai Vittoriosában a francia, német, olasz és máltai belügyminiszter készül aláírni a dél-európai partokra érkező migránsok szétosztásáról.

A lap információi szerint a római kormány az érkező migránsoknak a partra szállás előtti szétosztását szorgalmazza. Miközben a migránsok még az őket szállító hajón tartózkodnak, megtörténik a tagállamok közti "azonnali kvótavállalás", és az emberek csak ezután köthetnek ki. Az olasz fél ezzel el akarja kerülni, hogy - az első számú dél-európai kikötési pontnak számító - Olaszországra háruljon az esetleges menedékkérők és az illegálisnak minősülő gazdasági bevándorlók megkülönböztetése. Róma logikája szerint a különböző tagállamokban való szétosztás után történjen a migránscsoport tagjainak azonosítása, a menedékkérők és illegálisok megkülönböztetésével, valamint utóbbiak hazaszállítása. Így az illegális bevándorlók -
velemenyezd, 2019. szeptember 16. hétfő, 15:43
V4-csúcs - Orbán: megnőtt a V4-ek ereje
alkotmánybíró és igazságügyi miniszter érti a bővítés bonyolult aspektusait - mondta Orbán Viktor, majd reményét fejezte ki, hogy a jelölt meg is fogja kapni a szükséges támogatást.

A miniszterelnök az unió bővítéséről szólva úgy fogalmazott: ha az EU nem aludt volna el, és már korábban felvette volna tagjai közé Észak-Macedóniát, Montenegrót és Szerbiát, akkor ma nem lenne sok millió illegális migráns Nyugat-Európában.

"A balkáni útvonalat meg tudtuk volna védeni közösen" - folytatta -, ám a Görögország és Magyarország közötti teret "gazdátlanul" hagyták, ami elfogadhatatlan, ezért "azt a teret ki kell tölteni, az ott lévő országokat fel kell venni, és akkor meg tudja védeni magát az EU". Megjegyezte: az EU-tag Románián keresztül nem érkeztek migránsok az EU-ba; "ott jöttek, ahol nem tagállamok helyezkedtek el", és azután Magyarországnál kellett feltartóztatni őket.

Orbán Viktor úgy összegzett, az elmúlt néhány év történelme alapján evidens, hogy mind az uniónak, mind Észak-Macedóniának,
velemenyezd, 2019. szeptember 12. csütörtök, 17:42
Zeman visszavonná Koszovó függetlenségének cseh elismerését
Milos Zeman szerdán Belgrádban beszélt az elképzelésről újságíróknak az Aleksandar Vucic szerb elnökkel közösen tartott sajtótájékoztatón. Véleménye szerint egy háborús bűnösök által vezetett államnak nincs helye a demokratikus országok között. Emlékeztetett arra, hogy a koszovói háborús bűnöket vizsgáló nemzetközi bíróság a közelmúltban több koszovói vezetőt is gyanúsítottként hallgatott meg, és voltaképpen ez vezetett a miniszterelnök lemondásához is.

Kijelentette, hogy egy hónapon belül felveti a kérdést Prágában is. Ezzel egy időben emlékeztetett arra, hogy Lubomir Metnar védelmi miniszter korábban már hibának nevezte, hogy Prága független államként ismerte el Koszovót, így az ő támogatottságára mindenképpen számít a cseh elnök.

Milos Zeman kedden, Belgrádba érkezését követően is azonnal kijelentette, kedveli Szerbiát, Koszovót viszont nem.

Koszovó 2008-ban egyoldalúan kiáltotta ki függetlenségét Szerbiától, de Belgrád ezt azóta sem hajlandó elismerni, és továbbra is saját, déli
velemenyezd, 2019. szeptember 11. szerda, 15:11
ITM: a közlekedési ágazattal szemben elvárás a környezetkímélő technológia alkalmazása
hazai cégeivel, ebben megfogalmazták, hogy törekednek a vasúti árufuvarozás részarányának növelésére a fenntartható fejlődés érdekében.

Mosóczi László elmondta, a Rail Cargo Hungaria és a kínai vasúti járműgyártó cég közös projektje elősegíti Magyarország és Kína gazdasági együttműködésének elmélyítését, és utalt arra, kínai közreműködéssel valósul meg a Budapest-Belgrád vasútvonal korszerűsítése, kétvágányúsítása. Ezzel Magyarország kínálja majd a kínai áruk leggyorsabb szállítási útvonalát a görögországi kikötők és Nyugat-Európa között - tette hozzá az államtitkár.

Kovács Imre, a Rail Cargo Hungaria igazgatóságának elnöke rámutatott arra, hogy a cégcsoport stratégiájának fontos eleme a technológiai fejlesztés iránti elkötelezettség, a környezettudatosság, és ebbe illeszkedik a villany-hibrid mozdonyok beszerzése.

A Rail Cargo Hungaria közleménye szerint a megállapodás értelmében 4 évre bérbe veszik a járműveket, a bérleti szerződés magában foglalja a járművek teljeskörű karbantartásának
velemenyezd, 2019. szeptember 11. szerda, 15:11
A neandervölgyiek nyomait tárták fel Franciaországban
A neandervölgyiek feltehetőleg ugyanúgy csoportokban éltek, akárcsak a modern emberek és főemlősök, ám csoportjaik méretéről és összetételéről keveset lehet megtudni a tárgyi leletek és fosszíliák alapján. Az északnyugat-franciaországi Le Rozel községben lévő régészeti lelőhelyen feltárt 257 lábnyom azonban értékes információkkal szolgál a terület prehisztorikus lakóinak társadalmi szerkezetéről - számolt be róla a The Guardian című brit lap online kiadása.

Az amerikai tudományos akadémia folyóiratában (PNAS) publikált tanulmány szerint a lábnyomok egy 10-13 fős csoportról árulkodnak, amelyet döntően gyerekek és serdülők, valamint néhány nagyon magas, a lábnyomok alapján akár a 190 centimétert is elérő, feltehetőleg felnőtt férfi alkotott.

Jérémy Duveau, a francia Nemzeti Természettudományi Múzeum doktorandusza szerint "pillanatfelvétel" készült a múltról, mikor az iszapos talajban hátrahagyott lábnyomokat a széllel érkező homok hirtelen konzerválta. Akkor a térség még egy dűnerendszer része
velemenyezd, 2019. szeptember 10. kedd, 15:22
Képek, videók
görögország.png
chillik
2017. augusztus 21. hétfő, 15:29
Görögország
sanci81
2016. október 28. péntek, 17:29
fogadalom-gorogorszag- and
menusgabor
2016. szeptember 29. csütörtök, 12:35
Görögországi emlék
anna4459
2016. június 04. szombat, 10:12
Santorini-Görögország. jpg
pacsakute
2016. május 19. csütörtök, 21:14
Kefalónia....Görögorsz ág.
bbbarbara
2016. május 18. szerda, 08:27
SV9RGI Görögország
crse
2016. március 12. szombat, 13:52
SV3FUO Görögország
crse
2016. március 12. szombat, 13:51
SV2RJO Görögország
crse
2016. március 12. szombat, 13:51
Görögország 9.JPG
feviroza
2015. október 01. csütörtök, 23:48
Görögország 8.JPG
feviroza
2015. október 01. csütörtök, 23:48
Görögország 7.JPG
feviroza
2015. október 01. csütörtök, 23:48
szulak_andrea_ma.jpg
agica2004
2013. március 10. vasárnap, 16:19
Szulák Andrea 47.jpg
farkas1945
2011. március 10. csütörtök, 11:17
Szulák Andrea,énekes-müso
farkas1945
2010. november 05. péntek, 15:16
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.