Belépés
2019. június 15. szombat | 24. hét | 166. nap | 23:01 | Jolán, Vid
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Iszlám és Mohamed, skótok, Görögország, pusztítók
Nevük jelentése szerint a magyarok adták a nevet az általuk berendezett keleti helyszíneken lévő országoknak a Hunnia börtön bibliai állandó világ-könyvtár végrehajtóival, iszkol a láma jelentéssel az iszlámot, melyek már nincsenek meg, Európa lepedőjét vették fel a török legyek a miskolci Rákóczi térről, mivel ezek is világ-könyvtárat rendeztek be 130 éve folyamatosan kivégző patológiákkal egész Ázsiában, együtt az orosz kommunizmust képviselőkkel, miskolci Ázsia központ berendezéssel.

Moha medve jelentéssel bírt Mohamed népe, aiket a magyar nevű szőrös reformátusok Szulák Andrea nagyfolyású Szulamittal meggyaláztak, ezért volt kitermelve szőrös hangon, végrehajtva rajtunk a sorsuk az összes reformátusával Illéséknek Bodorné Ágneshez rendelve az összes Halak szülöttjével a világnak, minden Ágnesével a főszereplőiknek, a cigánytelepével a narancsoknak, amiktől válnak támadva engem gyalázva a pusztítók helyett is, csonkításuk mellett. Mohamed népét, mint írtam Karády Katalin Halál kacsa Penelopé Hunnia börtön gyalázó halál népével meggyalázta gyertyákkal, amit ismételt az RTL Klub kitéve az egyik kaspóm két ünnepi gyertyáját, az én gyalázásommal Németországgal, másodszor áldozva meg 1992-es kezdettel Szulák Andrea és a szőrös reformátusok helyett 1983-as kezdetükkel, amiket kitermeltek művészeknek, meg mindenfelé. Szulák a II-es elmeosztálya elmebetege a Hunnia börtönnek, az ózdi halál űrhajó népével van együtt, 666 néven, Xénia lázként lettek filmben bemutatva a fenevaddal, amelyik megpecsételte a cigányokat Müller Péterékkel. Ilyet még senki nem hallott, hogy Katalint meggyalázzák saját Istene népének gyilkosainak tetteit végrehajtva állandóan ismételve a Hunnia börtön rémtetteit. Szulák helyett a II-es elme kivégzett Linda Király sorsával együtt 1997-ben, mutogatva a népe hófehér fogsorát.

Mohamedet fogságban hozta a kommunista vasnép hozzám megszületni 1976. március 7-én, mint egykori saját népem Istenét, majd csillagmedvét, saját egykori teremtményemet Atlantisz idejében,amikor Jeruzsálem fogságba ejtett. Csillagmedve nem ismeri az embereket, soha nem élt a Földön, magányos csillaga volt a medvéknek.

Mohamed barátságos, jóságos, nyílt, őszinte, minden tökéletes tulajdonsággal felruházott Istene volt a népének a sivatag előtti világban, mint növénytermesztők. Ezt a rendőrség Teve utcájával, tevékkel az interneten az egész sivatagi történelemmel ismételték közösen a magyar politika részeként, Izrael, Palesztina, törökök, Mohamedek, Libia, Lidia, Irán, Pakisztán, tatárok, amik megtisztultak Erős Antónia szerint, egész Ázsia helyett ismét áldoztak a rendőrségre tett Pintér legyével a barakkosoknak.A Rákóczi terével Miskolcnak patológiákat rendeztek be Mohamed népeként, rájuk téve Európa lepedőjét, ahogyan elindították egykor a népeket megggyalázni, kihalatni minden népet, ahogyan az utolsó német családunkkal tették.
Mohamedet a Hunnia börtön férjhez adta a tompalátó Szabóhoz, mint a fejemhez, amit hagytak belőlem, a világ-könyvtárosa, egykori lyukas szívű támadóm és Lázár a fekete ruhás halálja Jeruzsálemnek családjához, meggyalázva megtetézve befejezéséül a világ fertelmeinek az egész Földet. Szelep néven szerepel állandó apokalipszisként Deák Bill Gyula, Mary Zsuzsa angyal és társaik, mint sumerek, indiai tehenesek,majmok, kutyák, számtalan állandó világvégi Időjeleket megadóiként Jeruzsálemnek. Szelep nevével kezdtek ember gyalázással minden családnál. Az elmeosztály közül sokan állandóan jeleket adtak, mint John Lennon és Kennedy támadásánál, hogy Hunnia börtönnel közösen mészárolnak, belekaroltatták az egyik elmebeteget a tompalátásásomba 1997-ben, hogy oda tartozik a Hunnia börtönhöz állandó világ-apokalipszisével családja teljes egészével, mint a halállal Romániából, amelyik sorsát rajtam végrehajtották az összes haláljával Gábor Áron rézágyúja néven Romániának, mint az összes Annájáét a mezőkövesdi Őrült Johanna főszereplőjük helyett sorsként kezdetével a Vörös Oroszlánjával együtt. Ezek az Annák zenét tanulnak a Bertalan utcai Argyán romániai zenei csapás berendezésével az összes Annájaként Fehér Anna kezdetével születésemkor, tehát tisztulnak és nemesednek Románia állandó apokalipszist végrehajtói, mint a romániai elmeosztálya Erdős Annának, jelenleg trianoni lovagnak öltözve a lovagjaival a Máltainak szerepet játszik Turulmadár címerével, már megöregedve a gyalázásommal maga helyett.

Görögország az Időjelek állandó megadójaként került megrajzolásra együtt a spanyol sárga halál néppel, a fekete sárkányéval, a vörös kígyójeles orosz néppel, kommunista úttörő nyakkendős kutyáival Hobonak, amik szerepüket, sorsukat, tettüket rajtam hajtották végre.

Görögország egykor az Istenek központjaként az első támadási színhelye volt a tompalátó Szabó Zoltánnak, amikor engem legyőztek, Atlantiszt hozták létre a világ akkori urával, amit egyetlen egy dal őriz, Koós János áldozámból élő születésem óta Romániából énekelte meg Katalin című dalban. A görög tigris Miskolcé, ezért volt ott háborúság, együtt a spanyol pusztító sárga országával, németek mellett, az olasz Rákóczi teréről Miskolcnak nem is beszélve, a kurvái megáldoztak engem saját tettük és sorsuk, szerepük végrehajtával Gina kezdetével születésemkor visszamenve időben hetven évet a Molnár Rózsa kezdetig. A vidám műsoraiban a szilveszteri kabaréknak a miskolci berendezésű Antal Imre nemi csapás Vitrayval fogadta atlantiszi Halaknak beöltözött Ginát a nyolcvanas években, még ekkor sem tett senki semmit a nemzetközi narancs Rákóczi tér ellen.

A dia országok, mint Hollandia már ismétlései a miskolci Rákóczi tér kígyó teremtőinek együtt a nemzetiségi kisebbségekkel, mint csonkító, némító csapásokkal. India szintén dia. Megírtam egykori történelmét Időfolyó véggel, ahová mentek, miután a földönkívüliek legyőzték őket.

Miskolc a tulajdonosa az összes migránsnak a világon. Pár öngyilkos merénylő adott jelet azokban az országokban, ahol tort ültek, s engem kéjgyilkosságban áldoztak, mint az Iker torony városa, űrpusztítókkal, Rákóczi tér nemi szövetségében, a franciák, a német trianoniak, Uniós központtal, nagy fehér házas elnökeivel, a szigeteknek Barack Obamának, jelenlegi Ttrumpnak a miskolci II-es elmeosztályról. A Rákóczi téri vasnép az összes politikusával, Liptai népeként, mint tisztátalan lelkek és árnyékok a világ meggyalázása után a Hunnia börtön gyilkosaival, ezer éves Simon, Jakab és minden bibliai névszereplő embergyilkosokkal, az összes kommunista népével Hobonak, amelyik ismételte a hippi kort is, fél a saját migráns népétől. Miskolc felelős vasnépként a világ összes nemi gyalázója miatt, születésem óta áldoz helyettük, mert nemi csapásnak hozta őket a Hunnia börtön létre.

Orbán Viktor szint vallott, nem tudni, hogy miért, utalva a Hunnia börtön vatikáni Ferencére a II-es ellmeosztálynak Miskolcról brazil fennhatósága alatt a narancsoknak a bibliai szereplőik közül, hogy tiszteli a saját narancs vasnépének világ-könyvtár berendezésű Mohamed népét, már csak azért is, hogy soha ne derüljön ki az igazság.

A világ összes pusztítója Miskolc nemi szövetségében szaporodott, amiért megtámadták az embereket,megölve őket a cigánytelepükkel, amiktől válnak a támadásommal ismét.

Wells hányszor volt felperzselve Arany János verse alapján? Egyszer, vagy többször cserélte át elmebetegekre Miskolc városa Skóciát, akár Bécst, vagy a többi szőrke szőnyegbombájával Demjén Rózsi betétekkel támadó népének megvakított városokat és országrészeket?

Miskolcnak tehát nem kell tartania a saját Mohamed jelmezbe öltözött népétől, hiszen maga jelenti Ázsiát, világ-könyvtárának kiszaladt lakosaival, hogy ne legyenek mártírok esetleg, mint Papp miniszterelnökük volt születésem előtt, mivel megölték, ezért sokat megtámadhatatott a vasváros...

Mohamed népének meggyalázása után a református magyar neveken szereplő szőröseivel az ózdi központnak Szulák Andrea népeként a Hunnia börtön Mohamed törvényeivel ellátott népet teremtett meg, állandó történelmi ismétlésben szemben állva a rózsakeresztes rendjével a római egyházban lévő angol pároztató szörnyetegnek, amelyik állandó apokalipszist hajtott végre, meggyalázva egy-egy kislány a sátánjukkal együtt zöld-sárga, hangyák lejárata kezdetével állandó japán darázs harcosok idejében.
Most Lehoczky Zsuzsa helyett engem áldoztak meg Cserhobilkor a sátánjukkal és a rózsakeresztes renddel, a rózsakeresztes rend áldozata Kolcza Mária többmillió éves gyalázattal táncoltató lett volna, akit elválasztottak Varhola férjétől, akit kihasznált, 1986-ban megtámadtak engem miatta, már folytatta velem az áldozását együtt a börtön karmikus Simon Évával születési kezdetként, azzal, hogy már nekem mindegy, meg ne engedjek be férfi szerelőket, még nagyobb fertelemre készülve a miskolci vasvárossal.

Választás jön, ismét folytatják, hiszen az egész világ innen van a világ-könyvtárból, már hatvan éve tart a sorsuk, szerepük, tettük, betegségük, torzulásuk végrehajtása rajtam Vénusz-Földanya áldozással, mert vélték, hogy megváltoztatják az Időt és a törvényt. Megállítottták az Időt kollektív gyalázásomkor 1986-ban. Állattá tettek, állati külsővel rendelkezem, állatként eszek, dohányzom, s ez így is marad az örökkévalóságig, mert a fűvel, a zöld fűvel kezdődött a Hunnia börtön gyilkolása egykor angol központban Romániával.

Köszönöm mindenkinek, hogy annak ellenére, hogy nem tudták, ki vagyok, csak annyit, hogy Magyarország felvett nevű lakosai, mint amik lemészárolták az egész világegyetemet a romániai Rákóczi terükkel, utolsó magyar emberként jöttek segíteni megakadályozni a világ-könyvtár minden főszereplője helyetti áldozásomat, jeleket adva a világ minden részén, ahol éppen jártak,mint Manhattanban, amik a kékekkel közösen áldoztak meg engem tudván, hogy ki vagyok a narancsokkal, mint vérittas kéjgyilkosokkal Manhattan együttes beállításakor.

Tombolnak a természeti erők, mint Vénuszt ismerő egykori népek, nem sokan maradtak, ezért kevés volt a pusztítása a narancsoknak, amik folyamatosan hosszabbítva utódokkal szaporodnak.

Ha feltenném a facebookra, vagy instagrammra, hogy a magyarok rendezték be egész Keletet, végig nézve a migránsaik vonulását, a magyar nevű világkönyvtárosokat és hosszabbításaikat meglincselnék az egész Földön, nem védem őket, csak hivatalos úton akarok eljárni ellenük, mert ez a földönkívüli torvonye az emberiségnek, amit a Hunnia börtön a vasnépekkel meggyalázott, megcsonkított, felsorolhatatlan fertelmével számolt le az emberiséggel.
kohlinka, 2018. március 27. kedd, 15:46
Címkék: Szulák Andrea, Illéséknek Bodorné Ágneshez, Karády Katalin Halál, Penelopé Hunnia, Müller Péterékkel, Linda Király,
Kommentek
Illegális bevándorlás - A Sea-Watch hajója ismét olasz partok felé tart a belügyminiszter tiltása ellenére
A Németországban bejegyzett nem kormányzati szervezet vízi járműve az olasz belügyminisztérium adatai szerint mintegy 180 kilométerre volt Lampedusától csütörtök este.

A hajó a Líbiához tartozó kutatási és mentési tengeri övezetben fogadta fedélzetére az 52 fős csoportot és felvette a kapcsolatot a líbiai parti őrséggel, amely Tripolit jelölte meg a legközelebbi biztonságos kikötőként. A szervezet azonban elutasította, hogy a migránsokat visszaszállítsa Líbiába. Ezt követően a Sea-Watch 3 először Tunézia felé vette útját, majd Lampedusa irányába fordult.

Matteo Salvini olasz belügyminiszter bejelentette, hogy nem engedélyezte a Sea-Watch 3-nak a belépést olasz vizekre. Felhatalmazta az olasz pénzügyőrség és kikötőkapitányságok hajóit, hogy tartóztassák fel a Sea-Watch 3-at az olasz felségvizek határán.

Az olasz kormány kedden elfogadott új migrációs és biztonsági intézkedései értelmében az olasz belügyminiszter hatáskörébe tartozik az olaszországi vizekre belépő civil hajók ellenőrzése.
velemenyezd, 2019. június 14. péntek, 07:11
Férfi röplabda Európa-liga - Négyjátszmás magyar vereség Ausztriában
Bogdan Tanase irányította, egy győzelem mellett immár négy vereséggel álló nemzeti együttes nem juthat be a sorozat döntőjébe.

A magyar csapat utolsó mérkőzését ugyancsak az osztrákok ellen vívja szombaton, a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen.

Férfi Európa-liga, ezüst divízió, A csoport, 5. forduló:Ausztria-Magyarország 3-1 (-19, 26, 19, 23)------------------------------------------------a legjobb pontszerzők: Buchegger 16, Berger 15, Wohlfahrtstätter 10, illetve Dávid 15

Az állás: 1. Görögország 12 pont (13-5), 2. Ausztria 12 (12-5), 3. Magyarország 3 (7-13), 4. Bosznia-Hercegovina 3 (4-13)

A magyar válogatott keretéhez csatlakozott a sérülése után visszatérő Blázsovics Péter, így ezúttal 12 játékost tudott nevezni a mérkőzésre Bogdan Tanase. A nemzeti csapat első Európa-liga meccsén 3-1-re nyert a bosnyákok ellen, majd ugyanilyen arányban maradt alul a görögök otthonában és a bosnyákok vendégeként is, illetve Kaposváron a görögöktől is ennyire kapott ki.

A szerdai mérkőzés első
velemenyezd, 2019. június 12. szerda, 23:00
Illegális bevándorlás - Bakondi: nemzetállami szinteken szigorodtak az intézkedések
Bakondi György elmondta, hogy a balkáni útvonalon az aktivitás növekedése egy hónapja kezdődött, a görög szigeteken már 13 ezernél többen vannak. Törökországból a zöld határon keresztül Görögországba a kedvező időjárás miatt új útvonalon érkeznek a bevándorlók, beérkezésük gyakorisága is nő.

Kifejtette, hogy ezért számos országban igyekeznek olyan intézkedéseket tenni, amelyek a migránsok valamilyen szabályoknak történő megfeleltetését, a pénzügyi ellátásuk figyelemmel kísérését és korlátozását, valamint szabad mozgásuk fenntartását mellett bizonyos kijárási korlátozások bevezetését jelenti.

Ezekre az intézkedésekre azért van szükség, mert a lakosság nyomása egyre erőteljesebb a hatóságokon és rendvédelmi szerveken, elsősorban olyan területeken, mint például - a magyar határtól 70 kilométerre lévő - Bihácson és körzetében, ahol komoly lakossági elégedetlenség látható - tette hozzá.
velemenyezd, 2019. június 10. hétfő, 10:42
Szakértő: a Sziriza ellenzékbe kerül Görögországban a választások után
A szakértő az M1 aktuális csatorna vasárnapi műsorában ezt azzal indokolta, hogy bár a párt jól kezelte a válságot, ezt csak hosszú távon hálálják majd meg a választók. A görögöket zavarja továbbá az ellenőrizetlen bevándorlás, ez abból is látszik, hogy az elmúlt hetekben egyre több görög verekedett össze migránsokkal - tette hozzá. A kitoloncolást gyorsabbá és hatékonyabbá kell tenni - hangsúlyozta.

Májusban kétszer annyi menekült érkezett a görög szigetekre, mint áprilisban, ami lehet csak egy kiugrás, de elképzelhető, hogy a jó idő beköszöntével trend lesz - vélekedett Gyarmati István.
velemenyezd, 2019. június 09. vasárnap, 09:10
Férfi röplabda Európa-liga - Egy szettet nyert a magyar csapat a görögök ellen
A román Bogdan Tanase irányította, egy győzelem mellett immár három vereséggel álló nemzeti együttes következő mérkőzését az osztrákok otthonában vívja szerdán Grazban.

Férfi Európa-liga, ezüst divízió, A csoport, 4. forduló:Magyarország-Görögország 1-3 (21, -23, -17, -15)------------------------------------------------a legjobb pontszerzők: Dávid, Kalmár 10-10, illetve Zupani 24

Az állás: 1. Görögország 9 pont/4 mérkőzés, 2. Ausztria 6/3, 3. Bosznia-Hercegovina 3/3 (4-7), 4. Magyarország 3/4 (6-10)

A magyar válogatott a korábbi összecsapásokhoz képest erősebb felállásban léphetett pályára, ugyanis csatlakozott az együtteshez a kaposvári center Nagy József. A nemzeti csapat első Európa-liga meccsén 3-1-re nyert a bosnyákok ellen, majd ugyanilyen arányban maradt alul a görögök otthonában és a bosnyákok vendégeként.

A szombati összecsapást nagy elánnal kezdte a hazai együttes, és kihasználta azt, hogy a görögök összesen 14 ki nem kényszerített hibát vétettek az első
velemenyezd, 2019. június 08. szombat, 20:41
TOTÓ-eredmények
1. Azerbajdzsán-Magyarország..................18.00 2. Horvátország-Wales.........................2-11 3. Izland-Albánia.............................1-01 4. Észtország - Észak-Írország................18.00 5. Moldova-Andorra............................18.00 6. Örményország - Liechtenstein...............18.00 7. Finnország - Bosznia-Hercegovina...........18.00 8. Fehéroroszország-Németország...............20.45 9. Belgium-Kazahsztán.........................20.4510. Skócia-Ciprus..............................20.4511. Görögország-Olaszország....................20.4512. U20USA-U20Ecuador..........................17.3013. U20Dél-Korea - U20Szenegál.................20.30

Plusz egy mérkőzés:14. Törökország-Franciaország..................20.45
velemenyezd, 2019. június 08. szombat, 17:11
Vízilabda Eb - Elkészítették a selejtezők csoportbeosztását
Az európai szövetség (LEN) tájékoztatása szerint a férfi Bajnokok Ligája nyolcas döntőjének helyszínén, Hannoverben bejelentették azt is: melyik csapatok kezdenek otthon a női párosmérkőzéseken, amelyekre ugyancsak októberben kerül sor.

Ezután készítik el az Eb sorsolását, a kontinensviadalt január 12. és 26. között rendezik a Duna Arénában.

A férfiaknál a 2018-as barcelonai Eb első nyolc helyezettje (Szerbia, Spanyolország, Horvátország, Olaszország, Görögország, Montenegró, Oroszország, Magyarország), a nőknél az első hat (Hollandia, Görögország, Spanyolország, Magyarország, Olaszország, Oroszország) automatikusan kvalifikálta magát.Selejtezők:

Férfiak, október 11-13.:

(a csoportok első két helyezettje jut ki a kontinensviadalra):

A csoport (Grúzia):Németország, Grúzia, Svájc

B csoport (Szlovákia):Franciaország, Szlovákia, Ukrajna, Fehéroroszország

C csoport (Málta):Románia, Málta, Portugália

D csoport (Hollandia):Hollandia, Törökország,
velemenyezd, 2019. június 08. szombat, 12:51
Élő tv-sportközvetítések - Péntek, szombat, vasárnap és hétfő
Röplabda, női Európa-liga, arany divízió, B csoport, 4. forduló, Magyarország-Horvátország

Sport 1 3.00: Kosárlabda, NBA, döntő, 3. mérkőzés, Golden State Warriors-Toronto Raptors13.15: Autósport, túraautó Európa Kupa, Spa, 1. futam14.45: Labdarúgás, Eb-selejtező, Horvátország-Wales17.45: Labdarúgás, Eb-selejtező, Finnország - Bosznia-Hercegovina20.30: Labdarúgás, Eb-selejtező, Törökország-Franciaország

Sport 213.30 és 19.00: Darts, csapat-világbajnokság, 3. nap20.30: Labdarúgás, Eb-selejtező, Görögország-Olaszország

Eurosport 114.45: Tenisz, Roland Garros, Párizs21.20: Lósport, Global Champions Tour, Cannes

Eurosport 210.50 és 13.50: Motorsport, superbike-vb, Jerez, superpole és 1. futam

Spíler1 TV 13.55: Motorsport, superbike-vb, Jerez, 1. futam

június 9., vasárnap:

-------------------

M4 Sport12.45: Labdarúgás, női vb, Franciaország, csoportmérkőzés, Ausztrália-Olaszország15.15: Labdarúgás, női vb, Franciaország, csoportmérkőzés, Brazília-Jamaica17.45: Labdarúgás,
velemenyezd, 2019. június 07. péntek, 09:00
Képek, videók
görögország.png
chillik
2017. augusztus 21. hétfő, 15:29
Görögország
sanci81
2016. október 28. péntek, 17:29
fogadalom-gorogorszag- and
menusgabor
2016. szeptember 29. csütörtök, 12:35
Görögországi emlék
anna4459
2016. június 04. szombat, 10:12
Santorini-Görögország. jpg
pacsakute
2016. május 19. csütörtök, 21:14
Kefalónia....Görögorsz ág.
bbbarbara
2016. május 18. szerda, 08:27
SV9RGI Görögország
crse
2016. március 12. szombat, 13:52
SV3FUO Görögország
crse
2016. március 12. szombat, 13:51
SV2RJO Görögország
crse
2016. március 12. szombat, 13:51
Görögország 9.JPG
feviroza
2015. október 01. csütörtök, 23:48
Görögország 8.JPG
feviroza
2015. október 01. csütörtök, 23:48
Görögország 7.JPG
feviroza
2015. október 01. csütörtök, 23:48
szulak_andrea_ma.jpg
agica2004
2013. március 10. vasárnap, 16:19
Szulák Andrea 47.jpg
farkas1945
2011. március 10. csütörtök, 11:17
Szulák Andrea,énekes-müso
farkas1945
2010. november 05. péntek, 15:16
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.