Belépés
2019. június 20. csütörtök | 25. hét | 171. nap | 17:19 | Rafael
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Iszlám és Mohamed, skótok, Görögország, pusztítók
Nevük jelentése szerint a magyarok adták a nevet az általuk berendezett keleti helyszíneken lévő országoknak a Hunnia börtön bibliai állandó világ-könyvtár végrehajtóival, iszkol a láma jelentéssel az iszlámot, melyek már nincsenek meg, Európa lepedőjét vették fel a török legyek a miskolci Rákóczi térről, mivel ezek is világ-könyvtárat rendeztek be 130 éve folyamatosan kivégző patológiákkal egész Ázsiában, együtt az orosz kommunizmust képviselőkkel, miskolci Ázsia központ berendezéssel.

Moha medve jelentéssel bírt Mohamed népe, aiket a magyar nevű szőrös reformátusok Szulák Andrea nagyfolyású Szulamittal meggyaláztak, ezért volt kitermelve szőrös hangon, végrehajtva rajtunk a sorsuk az összes reformátusával Illéséknek Bodorné Ágneshez rendelve az összes Halak szülöttjével a világnak, minden Ágnesével a főszereplőiknek, a cigánytelepével a narancsoknak, amiktől válnak támadva engem gyalázva a pusztítók helyett is, csonkításuk mellett. Mohamed népét, mint írtam Karády Katalin Halál kacsa Penelopé Hunnia börtön gyalázó halál népével meggyalázta gyertyákkal, amit ismételt az RTL Klub kitéve az egyik kaspóm két ünnepi gyertyáját, az én gyalázásommal Németországgal, másodszor áldozva meg 1992-es kezdettel Szulák Andrea és a szőrös reformátusok helyett 1983-as kezdetükkel, amiket kitermeltek művészeknek, meg mindenfelé. Szulák a II-es elmeosztálya elmebetege a Hunnia börtönnek, az ózdi halál űrhajó népével van együtt, 666 néven, Xénia lázként lettek filmben bemutatva a fenevaddal, amelyik megpecsételte a cigányokat Müller Péterékkel. Ilyet még senki nem hallott, hogy Katalint meggyalázzák saját Istene népének gyilkosainak tetteit végrehajtva állandóan ismételve a Hunnia börtön rémtetteit. Szulák helyett a II-es elme kivégzett Linda Király sorsával együtt 1997-ben, mutogatva a népe hófehér fogsorát.

Mohamedet fogságban hozta a kommunista vasnép hozzám megszületni 1976. március 7-én, mint egykori saját népem Istenét, majd csillagmedvét, saját egykori teremtményemet Atlantisz idejében,amikor Jeruzsálem fogságba ejtett. Csillagmedve nem ismeri az embereket, soha nem élt a Földön, magányos csillaga volt a medvéknek.

Mohamed barátságos, jóságos, nyílt, őszinte, minden tökéletes tulajdonsággal felruházott Istene volt a népének a sivatag előtti világban, mint növénytermesztők. Ezt a rendőrség Teve utcájával, tevékkel az interneten az egész sivatagi történelemmel ismételték közösen a magyar politika részeként, Izrael, Palesztina, törökök, Mohamedek, Libia, Lidia, Irán, Pakisztán, tatárok, amik megtisztultak Erős Antónia szerint, egész Ázsia helyett ismét áldoztak a rendőrségre tett Pintér legyével a barakkosoknak.A Rákóczi terével Miskolcnak patológiákat rendeztek be Mohamed népeként, rájuk téve Európa lepedőjét, ahogyan elindították egykor a népeket megggyalázni, kihalatni minden népet, ahogyan az utolsó német családunkkal tették.
Mohamedet a Hunnia börtön férjhez adta a tompalátó Szabóhoz, mint a fejemhez, amit hagytak belőlem, a világ-könyvtárosa, egykori lyukas szívű támadóm és Lázár a fekete ruhás halálja Jeruzsálemnek családjához, meggyalázva megtetézve befejezéséül a világ fertelmeinek az egész Földet. Szelep néven szerepel állandó apokalipszisként Deák Bill Gyula, Mary Zsuzsa angyal és társaik, mint sumerek, indiai tehenesek,majmok, kutyák, számtalan állandó világvégi Időjeleket megadóiként Jeruzsálemnek. Szelep nevével kezdtek ember gyalázással minden családnál. Az elmeosztály közül sokan állandóan jeleket adtak, mint John Lennon és Kennedy támadásánál, hogy Hunnia börtönnel közösen mészárolnak, belekaroltatták az egyik elmebeteget a tompalátásásomba 1997-ben, hogy oda tartozik a Hunnia börtönhöz állandó világ-apokalipszisével családja teljes egészével, mint a halállal Romániából, amelyik sorsát rajtam végrehajtották az összes haláljával Gábor Áron rézágyúja néven Romániának, mint az összes Annájáét a mezőkövesdi Őrült Johanna főszereplőjük helyett sorsként kezdetével a Vörös Oroszlánjával együtt. Ezek az Annák zenét tanulnak a Bertalan utcai Argyán romániai zenei csapás berendezésével az összes Annájaként Fehér Anna kezdetével születésemkor, tehát tisztulnak és nemesednek Románia állandó apokalipszist végrehajtói, mint a romániai elmeosztálya Erdős Annának, jelenleg trianoni lovagnak öltözve a lovagjaival a Máltainak szerepet játszik Turulmadár címerével, már megöregedve a gyalázásommal maga helyett.

Görögország az Időjelek állandó megadójaként került megrajzolásra együtt a spanyol sárga halál néppel, a fekete sárkányéval, a vörös kígyójeles orosz néppel, kommunista úttörő nyakkendős kutyáival Hobonak, amik szerepüket, sorsukat, tettüket rajtam hajtották végre.

Görögország egykor az Istenek központjaként az első támadási színhelye volt a tompalátó Szabó Zoltánnak, amikor engem legyőztek, Atlantiszt hozták létre a világ akkori urával, amit egyetlen egy dal őriz, Koós János áldozámból élő születésem óta Romániából énekelte meg Katalin című dalban. A görög tigris Miskolcé, ezért volt ott háborúság, együtt a spanyol pusztító sárga országával, németek mellett, az olasz Rákóczi teréről Miskolcnak nem is beszélve, a kurvái megáldoztak engem saját tettük és sorsuk, szerepük végrehajtával Gina kezdetével születésemkor visszamenve időben hetven évet a Molnár Rózsa kezdetig. A vidám műsoraiban a szilveszteri kabaréknak a miskolci berendezésű Antal Imre nemi csapás Vitrayval fogadta atlantiszi Halaknak beöltözött Ginát a nyolcvanas években, még ekkor sem tett senki semmit a nemzetközi narancs Rákóczi tér ellen.

A dia országok, mint Hollandia már ismétlései a miskolci Rákóczi tér kígyó teremtőinek együtt a nemzetiségi kisebbségekkel, mint csonkító, némító csapásokkal. India szintén dia. Megírtam egykori történelmét Időfolyó véggel, ahová mentek, miután a földönkívüliek legyőzték őket.

Miskolc a tulajdonosa az összes migránsnak a világon. Pár öngyilkos merénylő adott jelet azokban az országokban, ahol tort ültek, s engem kéjgyilkosságban áldoztak, mint az Iker torony városa, űrpusztítókkal, Rákóczi tér nemi szövetségében, a franciák, a német trianoniak, Uniós központtal, nagy fehér házas elnökeivel, a szigeteknek Barack Obamának, jelenlegi Ttrumpnak a miskolci II-es elmeosztályról. A Rákóczi téri vasnép az összes politikusával, Liptai népeként, mint tisztátalan lelkek és árnyékok a világ meggyalázása után a Hunnia börtön gyilkosaival, ezer éves Simon, Jakab és minden bibliai névszereplő embergyilkosokkal, az összes kommunista népével Hobonak, amelyik ismételte a hippi kort is, fél a saját migráns népétől. Miskolc felelős vasnépként a világ összes nemi gyalázója miatt, születésem óta áldoz helyettük, mert nemi csapásnak hozta őket a Hunnia börtön létre.

Orbán Viktor szint vallott, nem tudni, hogy miért, utalva a Hunnia börtön vatikáni Ferencére a II-es ellmeosztálynak Miskolcról brazil fennhatósága alatt a narancsoknak a bibliai szereplőik közül, hogy tiszteli a saját narancs vasnépének világ-könyvtár berendezésű Mohamed népét, már csak azért is, hogy soha ne derüljön ki az igazság.

A világ összes pusztítója Miskolc nemi szövetségében szaporodott, amiért megtámadták az embereket,megölve őket a cigánytelepükkel, amiktől válnak a támadásommal ismét.

Wells hányszor volt felperzselve Arany János verse alapján? Egyszer, vagy többször cserélte át elmebetegekre Miskolc városa Skóciát, akár Bécst, vagy a többi szőrke szőnyegbombájával Demjén Rózsi betétekkel támadó népének megvakított városokat és országrészeket?

Miskolcnak tehát nem kell tartania a saját Mohamed jelmezbe öltözött népétől, hiszen maga jelenti Ázsiát, világ-könyvtárának kiszaladt lakosaival, hogy ne legyenek mártírok esetleg, mint Papp miniszterelnökük volt születésem előtt, mivel megölték, ezért sokat megtámadhatatott a vasváros...

Mohamed népének meggyalázása után a református magyar neveken szereplő szőröseivel az ózdi központnak Szulák Andrea népeként a Hunnia börtön Mohamed törvényeivel ellátott népet teremtett meg, állandó történelmi ismétlésben szemben állva a rózsakeresztes rendjével a római egyházban lévő angol pároztató szörnyetegnek, amelyik állandó apokalipszist hajtott végre, meggyalázva egy-egy kislány a sátánjukkal együtt zöld-sárga, hangyák lejárata kezdetével állandó japán darázs harcosok idejében.
Most Lehoczky Zsuzsa helyett engem áldoztak meg Cserhobilkor a sátánjukkal és a rózsakeresztes renddel, a rózsakeresztes rend áldozata Kolcza Mária többmillió éves gyalázattal táncoltató lett volna, akit elválasztottak Varhola férjétől, akit kihasznált, 1986-ban megtámadtak engem miatta, már folytatta velem az áldozását együtt a börtön karmikus Simon Évával születési kezdetként, azzal, hogy már nekem mindegy, meg ne engedjek be férfi szerelőket, még nagyobb fertelemre készülve a miskolci vasvárossal.

Választás jön, ismét folytatják, hiszen az egész világ innen van a világ-könyvtárból, már hatvan éve tart a sorsuk, szerepük, tettük, betegségük, torzulásuk végrehajtása rajtam Vénusz-Földanya áldozással, mert vélték, hogy megváltoztatják az Időt és a törvényt. Megállítottták az Időt kollektív gyalázásomkor 1986-ban. Állattá tettek, állati külsővel rendelkezem, állatként eszek, dohányzom, s ez így is marad az örökkévalóságig, mert a fűvel, a zöld fűvel kezdődött a Hunnia börtön gyilkolása egykor angol központban Romániával.

Köszönöm mindenkinek, hogy annak ellenére, hogy nem tudták, ki vagyok, csak annyit, hogy Magyarország felvett nevű lakosai, mint amik lemészárolták az egész világegyetemet a romániai Rákóczi terükkel, utolsó magyar emberként jöttek segíteni megakadályozni a világ-könyvtár minden főszereplője helyetti áldozásomat, jeleket adva a világ minden részén, ahol éppen jártak,mint Manhattanban, amik a kékekkel közösen áldoztak meg engem tudván, hogy ki vagyok a narancsokkal, mint vérittas kéjgyilkosokkal Manhattan együttes beállításakor.

Tombolnak a természeti erők, mint Vénuszt ismerő egykori népek, nem sokan maradtak, ezért kevés volt a pusztítása a narancsoknak, amik folyamatosan hosszabbítva utódokkal szaporodnak.

Ha feltenném a facebookra, vagy instagrammra, hogy a magyarok rendezték be egész Keletet, végig nézve a migránsaik vonulását, a magyar nevű világkönyvtárosokat és hosszabbításaikat meglincselnék az egész Földön, nem védem őket, csak hivatalos úton akarok eljárni ellenük, mert ez a földönkívüli torvonye az emberiségnek, amit a Hunnia börtön a vasnépekkel meggyalázott, megcsonkított, felsorolhatatlan fertelmével számolt le az emberiséggel.
kohlinka, 2018. március 27. kedd, 15:46
Címkék: Szulák Andrea, Illéséknek Bodorné Ágneshez, Karády Katalin Halál, Penelopé Hunnia, Müller Péterékkel, Linda Király,
Kommentek
Az első negyedévben a vártnál kevésbé nőtt a munkavégzés költsége az euróövezetben
negyedévben 2,3 és 2,4 százalék volt az éves növekedés az euróövezetben.

Az Európai Unióban éves bázison 2,7 százalékkal nőtt az idei első negyedévben az egy órára jutó bérköltség és 2,1 százalékkal a nem bérjellegű költség. A tavalyi negyedik negyedévben évi 3,0 százalék és 2,3 százalék volt a növekedés.

A bérköltségek a legnagyobb mértékben Romániában nőttek az idei első negyedévben, 16,3 százalékkal. Bulgáriában 12,9 százalék, Szlovákiában 8,7 százalék volt a növekedés. A bérköltség csak Görögországban csökkent az első negyedévben, 0,2 százalékkal.

Magyarországon az EU 28 tagállama között a kilencedik legnagyobb mértékben, 5,7 százalékkal nőtt a bérköltség az első negyedévben. Ezen belül azonban a magyarországi munkabérek Románia és Bulgária után a harmadik legnagyobb mértékben, 10,0 százalékkal emelkedtek, a nem bérjellegű költségek viszont az összes ország között a legnagyobb mértékben, 15,6 százalékkal csökkentek.

A nem bérjellegű egyéb költségek Magyarországon kívül csak Máltán,
velemenyezd, 2019. június 17. hétfő, 11:52
Illegális bevándorlás - Elsüllyedt egy migránsokat szállító hajó a török partoknál, halottak
A szerencsétlenség Mugla tartomány Bodrum körzetében, a félsziget csücskében található Hüseyin-foknál történt, a görögországi Kósz szigetével szemben. Az utasok állampolgárságára a jelentés nem tért ki, és egyelőre a baleset oka is ismeretlen.

A kishajó 32 méteres mélységben fekszik a tengerfenéken, a holttestek a roncsból kerültek elő. Miután a túlélők beszámolója alapján a kishajóban nagyjából negyvenen tartózkodtak, a parti őrség két hajóval, egy helikopterrel és egy búvárcsapattal tovább folytatja a mentési munkálatokat a jármű környékén.

Az Égei-tenger néhány éve az Európába igyekvők fő útvonalának számított, azonban a Brüsszel és Ankara között 2016-ban kötött egyezség értelmében - amely szerint Törökország visszafogadja a területéről illegálisan Görögországba érkezőket - jelentősen csökkent az átkelők száma. A menekültválság csúcspontján, 2015-2016-ban több mint egymillió ember jutott át Törökországból Görögországba. Tavaly ez a szám hozzávetőleg 50 ezerre esett vissza.

Az
velemenyezd, 2019. június 17. hétfő, 10:45
Női röplabda Európa-liga - Jan De Brandt: jó lett volna elődöntőbe jutni
edzéseken is jól dolgoztak, végig koncentráltak a feladatokra, napról napra jobban teljesítettek.

"Jó lett volna négyes döntőbe jutni, mert ott még két jó mérkőzés várt volna a csapatra, de a sorozat így is elérte a célját" - nyilatkozta a szövetségi kapitány. Kérdésre elmondta: a válogatott jövő hét elején Mariborban a szlovénokkal közösen készül, azt követően viszont hosszabb szünetet kapnak a játékosok, a közvetlen Európa-bajnoki felkészülés július 11-én kezdődik.

"Spanyolországba, majd Görögországba utazunk edzőtáborozni, utána pedig a szlovákokkal játszunk edzőmeccseket, mielőtt pályára lépünk a Savaria Kupán, ami már az Eb előtti utolsó megméretés lesz" - mondta De Brandt.

A keretszűkítéssel kapcsolatban kijelentette, sok kérdésére választ adott az Európa-liga.

"Már megvan a fejemben az a tizenhatos névsor, amely majd megkezdi az Európa-bajnoki felkészülést. Mindenki megmutathatta magát ebben az egy hónapban, nyilván aki 17. a listán, annak nem túl jó, de minden keretszűkítés ezzel
velemenyezd, 2019. június 16. vasárnap, 13:21
Férfi röplabda Európa-liga - Vereséggel zárt a magyar válogatott
A román Bogdan Tanase irányította nemzeti csapat így egy győzelemmel és öt vereséggel zárta a sorozatot.

Férfi Európa-liga, ezüst divízió, A csoport, 6. (utolsó) forduló:Magyarország-Ausztria 0-3 (-24, -21, -23)-----------------------------------------a legjobb pontszerzők: Horváth 13, illetve Buchegger 18, Berger 13

A csoport állása: 1. Ausztria 15 pont/6 mérkőzés, 2. Görögország 12/5, 3. Magyarország 3/6 (7-16), 4. Bosznia-Hercegovina 3/5 (4-13)

A nemzeti csapat első Európa-liga meccsén 3-1-re nyert a bosnyákok ellen, azóta egymás után négyszer is 3-1-re kapott ki, sorrendben a görögök otthonában, a bosnyákok vendégeként, Kaposváron ismét a görögöktől, illetve legutóbb Grazban az osztrákoktól.

A szombati mérkőzés első szettjében a vendég együttes kiválóan blokkolt, nyitásaikkal pedig többször is zavart okoztak a magyarok soraiban. Ennek ellenére a hazaiak két-három pontnál nem engedték jobban meglépni a döntőért küzdő vendégeiket, akik azonban a lehető legkisebb különbséggel így is
velemenyezd, 2019. június 15. szombat, 23:40
Illegális bevándorlás - Frontex: tovább emelkedett az illegális határátlépések száma májusban
A közzétett jelentés szerint a Földközi-tenger középső medencéjében kialakult, főként Olaszországot érintő migrációs útvonalon az előző hónaphoz képest mintegy megnégyszereződött az illegális határátlépések száma. Májusban több mint ezer, főként tunéziai, pakisztáni és algériai határsértőt fogtak el a hatóságok.

Mint közölték, az uniós tagállamokat érintő illegális határátlépések mintegy felét a Földközi-tenger keleti medencéjében kialakult, Görögországot érintő migrációs útvonalon észlelték. A határsértők száma -az előző hónap adatait mintegy 150 fővel meghaladva -túllépte a 3100-at. A görög szigeteken és a szárazföldi határokon főként afgán állampolgárokat vettek fel a listákra.

A Földközi-tenger nyugati medencéjében kialakult, főként Spanyolországot érintő migrációs útvonalon észlelt illegális határátlépések száma szintén növekedett. Az előző hónaphoz képest mintegy 600-zal többet, 1500-at is meghaladó, főként marokkói, afgán, guineai, valamint mali és algériai illegális határsértőt fogtak
velemenyezd, 2019. június 14. péntek, 07:17
Illegális bevándorlás - A Sea-Watch hajója ismét olasz partok felé tart a belügyminiszter tiltása ellenére
A Németországban bejegyzett nem kormányzati szervezet vízi járműve az olasz belügyminisztérium adatai szerint mintegy 180 kilométerre volt Lampedusától csütörtök este.

A hajó a Líbiához tartozó kutatási és mentési tengeri övezetben fogadta fedélzetére az 52 fős csoportot és felvette a kapcsolatot a líbiai parti őrséggel, amely Tripolit jelölte meg a legközelebbi biztonságos kikötőként. A szervezet azonban elutasította, hogy a migránsokat visszaszállítsa Líbiába. Ezt követően a Sea-Watch 3 először Tunézia felé vette útját, majd Lampedusa irányába fordult.

Matteo Salvini olasz belügyminiszter bejelentette, hogy nem engedélyezte a Sea-Watch 3-nak a belépést olasz vizekre. Felhatalmazta az olasz pénzügyőrség és kikötőkapitányságok hajóit, hogy tartóztassák fel a Sea-Watch 3-at az olasz felségvizek határán.

Az olasz kormány kedden elfogadott új migrációs és biztonsági intézkedései értelmében az olasz belügyminiszter hatáskörébe tartozik az olaszországi vizekre belépő civil hajók ellenőrzése.
velemenyezd, 2019. június 14. péntek, 07:11
Férfi röplabda Európa-liga - Négyjátszmás magyar vereség Ausztriában
Bogdan Tanase irányította, egy győzelem mellett immár négy vereséggel álló nemzeti együttes nem juthat be a sorozat döntőjébe.

A magyar csapat utolsó mérkőzését ugyancsak az osztrákok ellen vívja szombaton, a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen.

Férfi Európa-liga, ezüst divízió, A csoport, 5. forduló:Ausztria-Magyarország 3-1 (-19, 26, 19, 23)------------------------------------------------a legjobb pontszerzők: Buchegger 16, Berger 15, Wohlfahrtstätter 10, illetve Dávid 15

Az állás: 1. Görögország 12 pont (13-5), 2. Ausztria 12 (12-5), 3. Magyarország 3 (7-13), 4. Bosznia-Hercegovina 3 (4-13)

A magyar válogatott keretéhez csatlakozott a sérülése után visszatérő Blázsovics Péter, így ezúttal 12 játékost tudott nevezni a mérkőzésre Bogdan Tanase. A nemzeti csapat első Európa-liga meccsén 3-1-re nyert a bosnyákok ellen, majd ugyanilyen arányban maradt alul a görögök otthonában és a bosnyákok vendégeként is, illetve Kaposváron a görögöktől is ennyire kapott ki.

A szerdai mérkőzés első
velemenyezd, 2019. június 12. szerda, 23:00
Illegális bevándorlás - Bakondi: nemzetállami szinteken szigorodtak az intézkedések
Bakondi György elmondta, hogy a balkáni útvonalon az aktivitás növekedése egy hónapja kezdődött, a görög szigeteken már 13 ezernél többen vannak. Törökországból a zöld határon keresztül Görögországba a kedvező időjárás miatt új útvonalon érkeznek a bevándorlók, beérkezésük gyakorisága is nő.

Kifejtette, hogy ezért számos országban igyekeznek olyan intézkedéseket tenni, amelyek a migránsok valamilyen szabályoknak történő megfeleltetését, a pénzügyi ellátásuk figyelemmel kísérését és korlátozását, valamint szabad mozgásuk fenntartását mellett bizonyos kijárási korlátozások bevezetését jelenti.

Ezekre az intézkedésekre azért van szükség, mert a lakosság nyomása egyre erőteljesebb a hatóságokon és rendvédelmi szerveken, elsősorban olyan területeken, mint például - a magyar határtól 70 kilométerre lévő - Bihácson és körzetében, ahol komoly lakossági elégedetlenség látható - tette hozzá.
velemenyezd, 2019. június 10. hétfő, 10:42
Képek, videók
görögország.png
chillik
2017. augusztus 21. hétfő, 15:29
Görögország
sanci81
2016. október 28. péntek, 17:29
fogadalom-gorogorszag- and
menusgabor
2016. szeptember 29. csütörtök, 12:35
Görögországi emlék
anna4459
2016. június 04. szombat, 10:12
Santorini-Görögország. jpg
pacsakute
2016. május 19. csütörtök, 21:14
Kefalónia....Görögorsz ág.
bbbarbara
2016. május 18. szerda, 08:27
SV9RGI Görögország
crse
2016. március 12. szombat, 13:52
SV3FUO Görögország
crse
2016. március 12. szombat, 13:51
SV2RJO Görögország
crse
2016. március 12. szombat, 13:51
Görögország 9.JPG
feviroza
2015. október 01. csütörtök, 23:48
Görögország 8.JPG
feviroza
2015. október 01. csütörtök, 23:48
Görögország 7.JPG
feviroza
2015. október 01. csütörtök, 23:48
szulak_andrea_ma.jpg
agica2004
2013. március 10. vasárnap, 16:19
Szulák Andrea 47.jpg
farkas1945
2011. március 10. csütörtök, 11:17
Szulák Andrea,énekes-müso
farkas1945
2010. november 05. péntek, 15:16
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.