Belépés
2019. augusztus 25. vasárnap | 34. hét | 237. nap | 17:43 | Lajos, Patrícia
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Őszinteséget sugárzó . . .
Őszinteséget sugárzó gyermeki tekintetek ,
egy szülői szívnek örökké tartó szerelem .
A legimádottabb , a vérünkből , húsunkból
kiszakított , egy új élet sarja , egy egész életen .

Mert , mi is lehetne az igazi boldogság , ha
ők nem ragyognák be a napjaink , mire is
építhetnénk sorsunk életünk alkonyán , ha
ők elesettségeinkben nem lennének velünk ? .

Elűzik szívünkből a kétségek nyílát , vigasztalnak
kedves szavakkal , ha valami bánt . Míg ők kicsik
voltak , mi feláldoztunk értük sok éjszakát , most
kezeinket fogva ők vigyáznak ránk életünk alkonyán .


Bédné Marika : 2019 . 05 . 22 . 12 : 50 - saját versem
bedmarika47, 2019. május 22. szerda, 12:52
Címkék: Bédné Marika, szülői szívnek, egész életen, igazi boldogság, kétségek nyílát, legimádottabb,
Kommentek
Az amerikai fél kiszámíthatatlan lépései miatt haladnak nehézkesen a tárgyalások Peking szerint
A szóvivő sajtótájékoztatóján újságírói kérdésre válaszolva elmondta: csak abban az esetben várható előrelépés, ha az amerikai fél kellő őszinteséget és jó szándékot tanúsít. Hozzátette: észszerűtlennek tartja, hogy Washington maximális nyomásgyakorlást folytasson.

A kínai külügyminisztérium ezzel arra reagált, hogy Donald Trump amerikai elnök megvádolta Pekinget a tárgyalások elnyújtásával, mert - ahogy fogalmazott - a kínai fél a jövő évi választási vereségére számít.

Trump azzal egy időben közölte véleményét Washingtonban, miközben az amerikai tárgyalók a május óta elakadt kereskedelmi egyeztetések újabb körét kezdték meg Sanghajban.

A tárgyalások folytatásáról Hszi Csin-ping kínai elnök júniusban, a G20-as országcsoport oszakai csúcsának idején állapodott meg amerikai kollégájával.

Robert Lighthizer amerikai kereskedelmi főtárgyaló és Steven Mnuchin amerikai pénzügyminiszter ezért kedden Sanghajba utazott, ahol szerdán ültek össze ismét személyesen Liu Ho kínai
velemenyezd, 2019. július 31. szerda, 11:11
Tusványos - Varga Judit: a magyarok nem lebontják hanem védik Európa értékeit
a kemény döntéseket is vállalják - mondta.

A migrációval kapcsolatos határozott magyar álláspontra utalva elmondta, sok olyan európai politikust ismer, aki a tények szintjén "észnél van", csak nem mer nyíltan szembemenni az árral, viszont örül a magyarok határozottságának.

Hozzátette: szerinte sokkal jobb nevén nevezni a valóságot, mint megtanulni a "nagyon furcsa, álságos európai nyelvezetet".

Elismerte, hogy a magyaroknak sok csalódás forrása is az, hogy tárgyalópartnereikről is őszinteséget feltételeznek, és abban bíznak, hogy a barátságok tartósak. Varga Judit szerint az EU-val kapcsolatos nézeteltérések is oda vezethetők vissza, hogy Magyarország ragaszkodik az uniós szerződésben foglaltakhoz, ahhoz, hogy egymást kölcsönösen tisztelő tagországok Európájához csatlakozott.

"Minket már ezért támadnak, mert nem akarunk csatlakozni ahhoz, hogy Európa egy folyamatos változásban van, és a végcél majd valami nagy feloldódás valami Európai Egyesült Államokban, egy multikulturális, arcát
velemenyezd, 2019. július 26. péntek, 20:22
11. évközi hét kedd 06.18
SZENTLECKE Szent Pál apostolnak a korintusiakhoz írt második leveléből
Krisztus, aki gazdag volt, szegény lett értünk.
Testvéreim!
Tudtotokra adjuk Isten kegyelmét, amellyel elárasztotta Macedónia egyházait. A bajok és megpróbáltatások ellenére túláradó öröm töltötte el őket, és nyomasztó szegénységükből bőséges adakozás fakadt. Tanúskodom arról, hogy erejükhöz mérten, sőt erejükön felül is önként adakoztak. Kérve kérték tőlünk azt a kegyet, hogy részt vehessenek a jeruzsálemi keresztény testvérek megsegítésében. Minden reményünket felülmúlva előbb az Úrnak adták magukat, aztán Isten akaratából nekünk.
Ezért arra kértük munkatársunkat, Tituszt, hogy amint elkezdte, fejezze is be nálatok (Korintusban) a jótékonyság művét. Amint mindenben kitűntök: hitben, szóban, tudásban, minden buzgóságban és az irántunk érzett szeretetben, tűnjetek ki a szeretetből fakadó adakozásban is. Nem parancsként mondom ezt, hanem mások buzgóságára hivatkozva szeretetetek őszinteségét akarom kipróbálni. Hiszen
maroka, 2019. június 18. kedd, 08:12
William Barr szenátusi meghallgatáson védi álláspontját a Mueller-jelentésről
A meghallgatás előtt pár órával hozta nyilvánosságra a The Washington Post című lap, hogy Robert Mueller, a róla elnevezett vizsgálóbizottság vezetője korábban egy Barrhoz intézett levélben kifogásolta a jelentésről a miniszter által készített rövid összefoglalót, mert szerinte az nem tükrözte a jelentés lényegét.

Mueller volt a vezetője a róla elnevezett különleges vizsgálóbizottságnak, amely a 2016-os választásokon a Trump-kampány munkatársai és az oroszok közötti esetleges összejátszást, valamint azt volt hivatott feltárni, hogy akadályozta-e Donald Trump elnök az ügy feltárásában az igazságszolgáltatást.

A csaknem két évig tartó vizsgálat után a jelentés szerkesztett, 448 oldalas változatát teljes egészében nyilvánosságra hozták, de előtte Barr egy négyoldalas összefoglalóban összegezte azt, majd tájékoztatta róla a törvényhozókat és a közvéleményt. Az összefoglalóban leszögezte: a vizsgálat szerint a 2016-os elnökválasztási kampány idején nem volt összejátszás Donald Trump kampányának
velemenyezd, 2019. május 01. szerda, 20:03
Ígéret
,,Néha a hívő azt tapasztalja, hogy az ígéret nem teljesül azonnal, hanem várnia kell rövidebb-hosszabb ideig. Ez kiváló gyakorlat a hit számára, mert próbára teszi őszinteségét és erejét: ez a próba bizonyosságot nyújt a hívő számára, és vigasszal tölti el. Isten a maga idejében válaszol az imára, megadja az ígért jótéteményt, a hit győzelmet arat, Isten pedig megdicsőül; de időközben a késedelem türelmessé tette a reménységet, a könyörület pedig kétszer olyan értékessé vált."

-C. H. Spurgeon-
kalmanpiroska, 2019. április 23. kedd, 15:21
Ukrán elnökválasztás - Zelenszkijék a nyelvtörvényről: más elképzelésük van az ukrán nyelv fejlesztéséről
Arra a kérdésre válaszolva, hogy Zelenszkij kész-e politikailag támogatni a nyelvtörvényt, Razumkov leszögezte, hogy a parlamentnek előbb el kell fogadnia a jogszabályhoz benyújtott módosításokat. Kijelentette, hogy államnyelv fejlesztése és támogatása az egyik kulcsfontossága feladata az államfőnek. "A módszereknek viszont inkább ösztönzőeknek kell lenniük, mert az hatékonyabb, mint a korbács" - tette hozzá.

A parlament még tavaly októberben fogadta el első olvasatban az ukrán mint államnyelv működésének biztosításáról szóló törvényjavaslatot, és február végén kezdett hozzá a második olvasatban történő tárgyalásához. A jogszabályhoz több mint kétezer módosító indítványt nyújtottak be. A javaslat a magánbeszélgetéseket és a vallási szertartásokat kivéve gyakorlatilag mindenhol kötelezővé teszi az ukrán nyelv használatát, a szabályok megsértéséért pedig jogi felelősségre vonást is kilátásba helyez.

A külkapcsolatokban várható változásokra vonatkozó kérdésre Zelenszkij szóvivője úgy
velemenyezd, 2019. április 22. hétfő, 14:51
Enneagram: Nyolcas Archetípus Szintjei
talán a bizonytalanságukat jelzi, noha azon személyek száma, akikkel kapcsolatba kerülnek, igen nagy is lehet. Az átlagos Nyolcasok továbbra is barátságosak, de a tiszteletükkel már nagyon csínján bánnak, a szeretetüket pedig csak igen kevesen érdemlik ki.

Fokozódó szorongásaik miatt az átlagos Nyolcasok önérvényesítése általában impulzívabbá válik. Éles szemmel mérik fel a többi embert, és nem haboznak összetűzésbe keveredni, ha arra gyanakszanak, hogy a másik "forral valamit". Teljes őszinteséget és egyenes beszédet követelnek környezetük minden tagjától, és bár igaz, hogy az átlagos Nyolcasok általában azt mondják, amit gondolnak, egyre több olyan téma van, amiről nem hajlandók beszélni - ezek főként azok a területek, amelyek megnyitásával kitennék magukat érzéseiknek és a sebezhetőségtől való félelmüknek.

Gyakran szeretik magukat csak önmagukra támaszkodó "megrögzött individualistáknak" látni, akik hisznek a szabad vállalkozás rendszerében, hiszen ez teszi lehetővé a számukra - és
eposz, 2019. április 14. vasárnap, 18:40
Képek, videók
a barátság őszinteséget
jakabgasparne
2008. november 25. kedd, 07:42
0 a Fotó Katitól Marika.
lovaszmarika
2019. június 21. péntek, 16:57
0 a Kati fotója Marika 1.
lovaszmarika
2019. június 21. péntek, 16:54
marikától.jpg
maroka
2019. március 08. péntek, 22:34
marikától0308.gif
maroka
2019. március 08. péntek, 20:41
Németh Marika&barátnői.jp
menusgabor
2019. január 24. csütörtök, 13:46
őszné Marikától0107.jpg
maroka
2019. január 08. kedd, 15:56
SZKT-Tóth Marika.jpg
agica2004
2018. szeptember 02. vasárnap, 19:01
Szigetfű Marika
irmus
2018. augusztus 26. vasárnap, 12:02
Marika Sz.-tól
csalogany13
2018. augusztus 25. szombat, 23:08
Marika S.-né
csalogany13
2018. augusztus 25. szombat, 23:08
Marika L.-né
csalogany13
2018. augusztus 25. szombat, 23:07
A szívnek mindig igaza va
cuppika59
2017. augusztus 26. szombat, 20:20
Van az emberi szívnek.jpg
borigit
2015. július 14. kedd, 12:51
Van az emberi szívnek.jpg
suzymama43
2015. július 02. csütörtök, 18:59
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.