Belépés
2019. július 20. szombat | 29. hét | 201. nap | 03:28 | Illés
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Április 4-ről szóljon az ének. Ünnepnap volt. Emlékeztek?
Értem én, értem... csak ti nem értitek meg, hogy még a dátum is hazugság volt....de amúgy én leírtam amit akartam, olvasom a többiekét....

Amúgy a fiatalságommal nem volt semmi baj, de azt nem a felszabadúlásnak köszönhetem. Én tisztában vagyok vele, van aki nincs. A szocializmus csak abból osztogatott, amit mástól fosztogatott. Ezen sok az ünnepelni való, igazán nincs....

Akkoriban pld ünnepnap helyett, rendőri rohamosztagok szaladgáltak március 15.-én. Visszacserélnétek a két ünnepet? Igaz, ahol kockás kokárdával tüntetnek, ott bármi előferdülhet....Na béke veletek.... Megyek kizsákmányolódni....Hogy hű legyek a korszellemhez....Hogy ez nekem jobban tetszik? Ez már tényleg aljasság, igaz?
hatibacsi, 2016. április 04. hétfő, 12:48
Címkék: felszabadúlásnak köszönhetem, szocializmus csak, ünnepelni való, kizsákmányolódni, felszabadúlásnak, fiatalságommal,
Kommentek
1989.06.16.: az 1956-os mártírok jelképes újratemetése
1-10 A RENDSZERVÁLTOZÁS FORGATÓKÖNYVE
(Időrendi sorrendben: 1-2-3. részek)
1. rész:
A SZOCIALIZMUS CSŐDJÉNEK TITKOLT BEISMERÉSE
1987-ben már köztudott volt értelmiségi körökben, hogy becsődőlt az un. szocializmus. Lakiteleken jöttek össze tanácskozásra ezen NEMZETMENTŐK.
Viszont, a HATALOMÁTMENTŐK drámai hangú felszólalásaival lettek tele a jegyzőkönyvek, melyek a Magyar Szocialista Munkáspárt (MSZMP) Központi Bizottsági ülésein készültek.
A fotó ezen kivonatolt részletekről itt látható: http://furaila.xfree.hu/234611
A jegyzőkönyvekből kivonatolt részletek, másolata itt is olvasható:
http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=126643&n=furaila&blog_MSZ MP
*
2. rész:
1989. március 15-én megkötötték egymással a PAKTUMOT - azt a bizonyos PAKTUMOT, aminek még a létezését is agyonhallgatják!
https://www.facebook.com/mariailona.bona/posts/1637212192981437
*
Tessék csak olvasni hogyan vélekedik a PAKTUMRÓL Boross Péter az általa írt
furaila, 2019. június 16. vasárnap, 11:41
Az 1968-as Új Gazdasági Mechanizmus gebinben
kihalása miatt - aggódó közéleti (100-ak Tanácsa) személyiség.

Igen ám, csakhogy a gyermeknek szüksége van egy OTTHON nevezetű helyre, ahol felnevelhető!
Ekkorra, viszont elfogytak az 1945 előtti polgárságtól államosítás címén, ellenszolgáltatás nélkül ELRABLOTT LAKÁSOK. Vagyis, már nem volt mit kiosztania a közben, ,,tanácsi bérlakás" nevezetű lakásokból, mert azok már mind-mind ki voltak osztva a pártapparátus funkcionáriusai és rokonai között.
Amiért nem épülhettek a szocializmusban bérlakások, mert nem volt az államnak rá pénze, a Szovjetúnióban már alkalmazott HÁZGYÁRI ELEMEKBŐL épített lakótelepek lakásait pénzért, állami ,,BANK"-tól, 30 évre fölvett KÖLCSÖNBŐL lehetett megvásárolni.
Csakhogy a ,,bank" (az egyetlen OTP: Országos Takarék Pénztár) nem adott kölcsönt csakis az igénylő cégénél működő pártszervezet ajánlására!!!
Vagyis, akinek nem volt elég jó a KÁDERLAPJA kommunistáék számára, az nem is reménykedhetett semmilyen
furaila, 2019. június 06. csütörtök, 14:33
Trianon üzenete a mának
bevételt...
Ez volt a valódi OK!
Ezzel idézték elő azt az OKOZAT-ot, ami miatt RENDSZERT KELLETT VÁLTOZTATNI.
Ez az a TÖRTÉNELMI TÉNY, amiről - HELYTELENÜL - mint OK-ról szónokolnak mai napság is. Sajnos, akik a VALÓDI TÉNYEKET, vagyis a KIVÁLTÓ OKOKAT meg merik fogalmazni, azokat ellehetetlenítik a PAKTUM értelmében.
https://www.facebook.com/mariailona.bona/posts/1637212192981437
*
FELELŐS FELNŐTTKÉNT, GONDOLJUNK BELE: felért második TRIANONNAL
- a szocializmus becsődöltetése,
- a munkás-parasztságra épített rendszer fölszámolása az ezekben a gyárakban dolgozó munkások utcára kerülésével, akik nem rendelkeztek sem anyagi- sem ismereti, sem kapcsolati tőkével az újrakezdéshez;
- az 1945 utáni államosított gyárak és üzemek 1988-tól történő kiárusítása a maradék kis ország határain belül megmaradt magyarságot, a MUNKÁS-PARASZTSÁGHOZ tartozó rétegét érintette végzetesen!
A PRIVATIZÁCIÓNAK nevezett kiárusítással a VÉTLEN MAGYAR NÉPET BÜNTETTÉK
furaila, 2019. június 06. csütörtök, 05:05
Ki ez a Gyurcsány?
Gyurcsány. - Mi a másik lehetőség?
-A másik lehetőség, ha ön vallja be, hogy manipulálták az adatokat, beismeri, hogy a csalásokat önök követték el. Magyarul, elismeri, hogy hazudtak nekünk.
- De hogyan? - csattant fel Gyurcsány.
- A kivitelezés módját önre bízom. De mihelyst napfényre kerül, hogy a magyar gazdaság milyen helyzetben van, ön azon nyomban nekikezd a gazdaság helyreállítását célzó reformoknak.. Meg kell értetnie a magyarokkal, hogy nincs többé szocializmus, az állam már nem képes eltartani őket, a maguk lábára kell állniuk, önellátókká kell válniuk.
Gyurcsány nyomban elfogadta a feltételeket. Egyetlen kérése volt, hogy mindezt a (2006-os) választások után tehesse meg. Almunia bólintott. A találkozó véget ért.""
*
(Részlet, az Internet Figyelő 2011. február 16. 01:26:35-i számában- KI EZ A GYURCSÁNY... címmel megjelent írásból.)
*
Külön kiemeléssel szeretném minden kedves olvasónak felhívni a figyelmét a következő
furaila, 2019. május 29. szerda, 10:16
EP-választás - Orbán: mindent megteszek az EPP sikeréért
az Európai Néppártot (EPP), és azt mondta, az EPP-től függ, hogy a Fidesz a pártcsalád tagja marad-e, vagy másokkal köt új szövetséget.

Aláhúzta: az európai parlamenti (EP-) választás után "fájdalmas vita áll előttünk az irányvonalról".

Kiemelte: nem akarja, hogy az EPP a politikai baloldallal kösse össze a sorsát, mert ez az oldal olyan dolgokat képvisel, amelyek "tönkreteszik Európát, Németországot is". A baloldal nem feltartóztatni akarja a migrációt, hanem támogatni, és egy "európai szocializmust" javasol, amelynek az árát a németek, és kisebb mértékben a közép-európaiak is megfizetnék.

Viszont például Olaszországban Matteo Salvini belügyminiszter, a jobboldali Liga elnöke "jó munkát végez, ezért a választás utáni időben semmilyen szövetséget nem kellene kizárni" - mondta Orbán Viktor.

Ausztriáról szólva hozzáfűzte: "az osztrák belpolitikába semmilyen módon nem kívánunk beleszólni, erről az osztrák választóknak kell dönteniük".

Heinz-Christian Strache volt osztrák alkancellár, az
velemenyezd, 2019. május 24. péntek, 08:18
1999-2006-2008-ban miért nem tiltakoztatok bal-liberál atv.h
1999-2006-2008-ban MIÉRT NEM TETSZETTEK AJVÉKOLNI bal-liberál atv.hu-s rokonszenvezők?
http://www.atv.hu/belfold/20190513-orban-trump-talalkozo-csillagas zati-arban-veszunk-amerikai-fegyvereket/hirkereso?fbclid=IwAR3diAJ 4cCfjvPdFOVoIL3AIvtHDlBSGfKlbZ5gjWhQ4VrmdC3qfOCKHHgI

Már az őszödi beszéd is PROVOKÁCIÓ volt, mert azt a polgárháborús helyzetet amit sikerrel kirobbantottak UKRAJNÁBAN, eredetileg ide tervezték MAGYARORSZÁGRA, méghozzá azért, hogy legyen ürügy a NATO európai támaszpontjának kiépítésére!!!!

Méghozzá úgy, ahogy azt BAJNAI GORDON 2008-ban területfejlesztési törvénybe bújtatva kitervelte és megtévesztéssel az akkori országgyűléssel el is fogadtatta!!!!!!!!!!!!
2008 óta hiába ügyködtek azon, hogy legyen ÜRÜGY a Bajnai Gordon, területfejlesztési törvénybe bújtatott (T/5311-es) 2008. április 22-én (a 2003. évi XXVI. Törvény módosításaként) a parlamenttel elfogadtatott törvénymódosításnak ÉRVÉNYT SZEREZNI!
Idézet a törvény-módosításból:
,,Honvédelmi
furaila, 2019. május 16. csütörtök, 16:12
Kommentet kaptam a csernobili katasztrófáról szóló írásra
igyanak, sem friss zöldséget és gyümölcsöt ne egyenek a gyerekeim!!! Inkább konzervet és tavalyi ivóleveket adjak nekik!!!"
Akkor még nem tudtam, hogy miért!!!!
Viszont, később kiderült, azért, mert a fertőzött füvet legelő tehenek a tejükben kiválasztották a káros sugarakat és rákkeltő volt az akkor vásárolt tej, zöldség, gyümölcs!!!!!!!!!!!!!!!!!

2.)
Egyértelmű volt eddig is, hogy a magyarság ellen minden létező módon népirtás van folyamatban évtizedek óta!
Az un. szocializmus becsődöltetése, az erőszakkal proletarizált új-munkás-parasztsághoz tartozók (az un. szocializmus vesztesei) lepusztítása oly módon, hogy azután önmagától kipusztuljon!
Ennek része a devizahitelezés áldozataival szembeni lepusztításos- önmagától való kihalásának módszere is!
Az egészben az a tragédia, hogy a rendszerváltoztatásnak is azok maradtak a vesztesei, akik a szocializmusnak is vesztesei voltak!!!!

3.)
Ebből következik, hogy a NYERTESEK átgázoltak - 1990 óta
furaila, 2019. május 02. csütörtök, 10:25
Washington újabb korlátozásokat és szankciókat vezet be Kuba, Nicaragua és Venezuela ellen
egyben elvágja a caracasi bank hozzáférését az amerikai valutához.

A Bancorpról szólva Bolton úgy vélekedett: a pénzintézmény nicaraguai vállalata Daniel Ortega nicaraguai elnök "titkos kasszája". A bankot egyébként az amerikai kormányzat korábban már a venezuelai állami olajvállalathoz fűződő pénzügyi kapcsolatai miatt is büntető intézkedésekkel sújtotta.

Beszédében John Bolton ismét "a zsarnokság trojkájának" nevezte a három latin-amerikai országot, és azt hangoztatta, hogy vezetőik "a szocializmus három fejbólintó jánosa".

A politikus hangsúlyozta: az újabb szigorítások és szankciók figyelmeztetésül szolgálnak mások, például Oroszország számára, hogy ne segítsék a három latin-amerikai ország hatalmon lévő rendszereit.

Bolton a Kuba ellen megkísérelt, sikertelen disznó-öbölbeli amerikai invázió 58. évfordulója alkalmából tartott rendezvényen mondott beszédet, pár órával azt követően, hogy Washingtonban Mike Pompeo amerikai külügyminiszter azt jelentette be: Washington eltörli az
velemenyezd, 2019. április 17. szerda, 21:56
Képek, videók
Emlékeztek még erre.jpg
basikele
2012. december 17. hétfő, 23:12
Csurkára emlékeztek.jpg
agica2004
2012. február 13. hétfő, 16:51
Emlékeztek -e, hogy nekün
cipello
2008. március 06. csütörtök, 15:45
Párizs felszabadulása.jpg
agica2004
2017. március 11. szombat, 20:35
Felszabadulás.jpg
pacsakute
2015. október 03. szombat, 16:27
A felszabadulas szigete
borigit
2015. szeptember 03. csütörtök, 13:29
Felszabadulas emlekmu
borigit
2015. augusztus 31. hétfő, 08:07
Felszabadulási emlékmű
mecsery
2013. január 26. szombat, 04:59
szolnok felszabadulási em
lacipecsenye
2012. május 30. szerda, 13:46
Felszabadulás tér 1950
karoly49
2012. április 22. vasárnap, 22:05
Felszabadulásunk 20.évfor
lacipecsenye
2011. december 04. vasárnap, 19:15
Felszabadulás emlékmű
garaferi
2011. június 08. szerda, 20:42
Felszabadulás-tér az 1950
farkas1945
2011. január 31. hétfő, 16:47
felszabadulás tér esti fé
lacipecsenye
2011. január 04. kedd, 20:05
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.