Belépés
2020. február 29. szombat | 9. hét | 60. nap | 05:28 | Szökőév, tehát 24.-én szökőnap, 24.-28. közötti névnapok egy nappal későbbre kerülnek. 24->25,25->26,26->27,27->28,28->29
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Ha egy férfi szeret egy nőt, akkor nem – csak– f
Ha egy férfi szeret egy nőt, akkor nem - csak - február 14-én vesz virágot. Hanem január 9-én, március 20-án, vagy éppen augusztus 29-én. Is. Mert adni, gondolni a szeretett lényre bármikor lehet. Úgy, hogy csak megfogod a kezét, végigsimítod az arcát. Vagy csak egyszerűen a szemébe nézel. Csak úgy, mert jó. Nektek.
koszegimarika, 2020. február 14. péntek, 21:10
Címkék: férfi szeret, szeretett lényre, szemébe nézel, végigsimítod, egyszerűen, szeretett,
Kommentek
Szabolcska Mihály versei
viharra,
Vidám szivárványt sző a borulatra;
Igéje napfény, az ragyog felettünk,
Mit félne lelkünk?

Óh jó az Isten, a mi sziklavárunk,
Nem tart soká már bűnben bujdosásunk.
Az ígéretnek földjére érkezünk,
Jézus az nekünk.

Õ lesz a váltság élet-birodalma;
Változz' örömre szívünk aggodalma.
Az elhagyottnak lesz már pártfogója,
Oltalmazója!

S lesz, lesz hitünknek diadalma, teljes,
Atyánk az Isten, irgalmas, kegyelmes,
A szeretetnek fényes napja jő fel
Idvezítőnkkel!

Szállj hát magasra, szíveink reménye,
Vezess el minket Jézusunk elébe,
Elsírni könnyünk' édes
menusgabor, 2020. február 22. szombat, 22:30
Sokáig azt gondoltam, hogy az okos, sikeres, erős nő
sikeres, erős, magabiztos nők azért vannak “egyedül" mert senki nem felel meg nekik. Annyira kiváncsi voltam a miértekre, hogyan lehetnek ezek a csodálatos, bátor Nők társ nélkül?! Így kértem egy kis segítséget fentről. Kaptam az életembe jó pár ilyen fantasztikus nőt, illetve Én is megélhettem pár kemény, tanulságos hónapot. Arra jutottam, hogy nem velük van a gond. Bizony tudnak gyengédek lenni, gondoskodóak, érzékenyek ès talán meglepő, de nekik (nekünk) van a legnagyobb igényük a szeretetre, hogy megpihenhessenek, kiengedjék a gőzt! A férfiak ezt nem (mindig) látjàk. Megrémülnek, hiszen csak a határozottságot, magabiztosságot, maximalizmust, tudatosságot, intelligenciát veszik észre az “ilyen" Nőkben...amitől megijednek. Rettegnek, hogy kevesek lesznek. Pedig ez NEM IGAZ!
Csak egy kicsit tovább kell menni, nem a könyvborítójáról ítélni.
Izgalmasabb egy okos, erős Nővel az élet. Arról nem is beszélve, hogy Mi Nők nagyon is jól tudunk emelni, ha szeretve-
koszegimarika, 2020. január 12. vasárnap, 09:30
Amikor figyelmen kívül hagysz egy nőt, csak megtanítod arra
"Amikor figyelmen kívül hagysz egy nőt, csak megtanítod arra, hogyan tud nélküled élni. Szeretnéd tudni, hogy tudod elveszíteni leggyorsabban azt a nőt, akit a világon a legjobban szeretsz? Egyszerű a válasz, elhanyagolod, és már nem érzi magát nőnek melletted, majd ezzel egyidejűleg rájön arra is, hogy jobbat érdemel, és ki fog lépni azon az ajtón.

Kedves Férfi! Figyelj arra a nőre, legyél mellette, ne hagyd elmenni, mert lehet, hogy soha többet nem jön vissza hozzád. Az a nő, aki a mindened volt. Ne veszítsd el, ami valaha a legjobb dolog volt az életedben. Ne akard, hogy más lássa meg azt a szépséget, ami belőle sugárzik, azért mert te nem néztél magadba, és nem értékelted őt igazán.

Ha nem foglalkozol vele, megfogja szokni, hogyan tud élni nélküled. Mert a legfontosabb személynek kellene lennie az életedben. A társadnak, a barátodnak, a szeretődnek, a szerelmednek.

Abban a pillanatban, amikor úgy érzi, már több mint értelmetlen folytatni a küzdelmet érted, és a figyelmed
koszegimarika, 2020. január 09. csütörtök, 14:55
Sohonyai Attila versei
Sohonyai Attila versei? Mert megtanítja a fiatal nemzedéket beszélni, beszélni a lelkükről, az érzéseikről... odafordulni a másikhoz, érthetővé tenni az elmondhatatlant, kifejezni a feltörő vágyat, a végtelen nyugalmat, kapcsolatot teremteni a beszéd által, megnyerni vagy véglegesen lemondani valakiről vagy valamiről. Olvasom Sohonyai Attila verseit, és újrafogalmazom a fiatalságom."

Az alig 31 éves költő Sohonyai Attila igazi, modern költő, aki népszerű közösségi oldalon igyekszik megszerettetni verseit, és gondolatait egy olyan rohanó világban, amelyben jól esik meg-megállni pár lélekemelő szóért vagy elgondolkodtató szóért. Egy olyan világban, amikor hálásak vagyunk az őszintén csengő soroknak, vagy amikor azt érezzük, egy-egy hitet adó, megálljt parancsoló szó annyira kell, mint egy falat kenyér.

Eddig megjelent köteteinek több mint hétszáz versével internetes felmérés alapján Sohonyai Attila az egyik legolvasottabb kortárs magyar költő. 31 éves korában mi lehetne nagyobb
menusgabor, 2020. január 03. péntek, 18:30
Letartóztatták a mélykúti gyilkosság gyanúsítottját
veszélye. A bíróság döntését az ügyész és a gyanúsított is tudomásul vette. A gyanúsított védője - aki nem volt jelen - három napon belül fellebbezhet.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön közölte, hogy a nő a bűncselekmény elkövetése előtt néhány órával elment a Jánoshalmi Rendőrőrsre, ahol segítséget kért a rendőröktől.

Azt mondta, hogy barátjával - aki ideiglenesen lakik nála - megromlott a viszonya, féltékenysége miatt vitatkoznak, és a férfi többször megfenyegette, ezért azt szeretné, ha elhagyná a házát.

A nő közölte, hogy barátja fizikailag nem bántalmazta, ezért nem kérte eljárás megindítását, csak azt szeretne volna elérni, hogy költözzön el tőle. A rendőrök tájékoztatatták, hogy zaklatás miatt feljelentést tehet élettársa ellen, de a nő nem élt ezzel a lehetőséggel.

Ezt követően az egyenruhások szolgálati gépkocsival a lakására vitték a nőt. Megérkezésükkor nem volt otthon a férfi. A nő úgy döntött, hogy az éjszakát testvérénél tölti gyermekeivel.

A
velemenyezd, 2019. december 20. péntek, 19:32
Járt a rendőrségen, de nem tett feljelentést az a nő, akit később megölt az élettársa Mélykúton
húgához menekült szerda este élettársa elől, akivel otthonukban összevesztek. A férfi azonban követte őt, és folytatódott a veszekedés.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtök esti közleményében azt írta: a nő a bűncselekmény elkövetése előtt néhány órával elment a Jánoshalmi Rendőrőrsre, ahol segítséget kért a rendőröktől.

Azt mondta, hogy barátjával - aki ideiglenesen lakik nála - megromlott a viszonya, féltékenysége miatt vitatkoznak, és a férfi többször megfenyegette, ezért azt szeretné, ha elhagyná a házát.

A nő közölte, hogy barátja fizikailag nem bántalmazta, ezért nem kérte eljárás megindítását, csak azt szeretne volna elérni, hogy költözzön el tőle. A rendőrök tájékoztatatták, hogy zaklatás miatt feljelentést tehet élettársa ellen, de a nő nem élt ezzel a lehetőséggel.

Ezt követően az egyenruhások szolgálati gépkocsival lakására vitték a nőt. Megérkezésükkor nem volt otthon a férfi. A nő úgy döntött, hogy az éjszakát testvérénél tölti gyermekeivel.

A rendőrök
velemenyezd, 2019. december 19. csütörtök, 21:02
Képek, videók
Szeretet - Igazi férfi
margoboszi
2015. november 09. hétfő, 18:21
A férfiak abba szeretnek
sanci81
2015. április 13. hétfő, 15:53
Ezért szeretik a férfiak
farkas1945
2011. október 02. vasárnap, 11:10
a férfiak szivből szeretn
franciba
2009. október 03. szombat, 11:40
Ha a férfi igazán szeret
margit_nagyika
2009. június 28. vasárnap, 18:34
Ha a férfi igazán szeret.
maxxx
2008. augusztus 19. kedd, 15:29
A férfiak, akiket szerett
charlotteani
2008. január 31. csütörtök, 21:37
Ha A Férfi Igazán Szeret.
finike
2007. március 15. csütörtök, 16:41
Nem csak akkor hal meg az
irmus
2017. szeptember 29. péntek, 10:01
Csak akkor nem vagy magán
jakabgasparne
2009. szeptember 17. csütörtök, 06:46
Szeretettel
dandej
2019. december 09. hétfő, 22:36
0 a Igaz szeretettel Neke
lovaszmarika
2019. szeptember 11. szerda, 12:28
0 a Emlékére szeretettel
lovaszmarika
2019. június 29. szombat, 17:22
0 Édesanyáknak szeretette
lovaszmarika
2019. május 08. szerda, 18:23
szeretettel
eva6
2019. április 06. szombat, 06:05
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.