Belépés
2019. augusztus 17. szombat | 33. hét | 229. nap | 15:02 | Jácint
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Hogy miért kell a kúrához Regenort inni?
Mert 5x ös mennyiségű epesavad fog tőle termelődni. Miért kell az epesav?

Az epe emulgeáló hatású - egyfajta szappan a zsírokhoz. Kis részecskékre bontja azokat, hogy felszívódhassanak a belekben. A májunk naponta szintetizálja és kiválasztja ezt a sűrű zöldes-sárgás folyadékot, majd az epehólyagba küldi raktározásra.

Ez a csodamolekula nemcsak arra képes, hogy felszívja és feldolgozza a zsírokat, hanem a mérgező salakanyagokat, (felesleges vegyi anyagokat, hormonokat, gyógyszereket, nehézfémeket és más mérgeket) is szivacsként felszívja és eltávolítja.

A máj folyamatosan használ fel koleszterint az epetermeléshez, ami viszont a koleszterinszinteket szabályozza - ez egy újabb jótékony hatás.

Ha az epehólyagot eltávolítják, nagyobb kockázata van az elhízásnak és egyéb táplálkozási zavaroknak és a mérgek felhalmozódásnak.
A méreganyagok megsemmisítésének képessége nagyban függ a szervezet által kiválasztott epe mennyiségétől.

Az epehólyag nélkül jelentősen megnő a testsúlynövekedés kockázata, mivel a túl nagyméretű zsírcseppek nem képesek kis méretűre bomlani, így a véráramba kerülnek, a szervezet pedig csak zsírként tudja raktározni őket - a zsírban oldódó toxinokkal együtt.

Az epeút elzáródása számos látszólag össze nem függő tünettel, (pl. hormonzavar, pajzsmirigy alulműködés, hőhullámok, székrekedés, depresszió, migrének, álmatlanság, száraz bőr, krónikus fáradtság, élesztőgombák túlszaporodása, paraziták, stb.) van kapcsolatban.

Finn kutatók megállapították, hogy a pajzsmirigy alulműködés hétszerte gyakrabban fordul elő olyan betegeknél, akiknek az epekiválasztása csökkent.
Az epekibocsájtás előidézi annak az enzimnek a kibocsájtását, amelyik a T4-et T3-má (a pajzsmirigy hormon felhasználható formája) alakítja át. Akik javítanak az epeműködésükön, azok az anyagcseréjüket 53%-al feljavíthatják.

Minél rosszabb minőségű az epe, annál több méreg kerül a szervezetbe és a szervezet táplálkozási szempontból annál veszélyeztetettebb. Végső soron megnő a zsírraktár, s ezzel párhuzamosan a méreganyagok felhalmozódnak a testzsírban - mindennek súlyos következményei vannak.

Amikor az epeműködés elégtelensége már a 75%-ot is meghaladja, a beteg különböző allergiákkal, arthritisszel, izületi és izomgyulladásokkal küzd. Amikor az elégtelenség a 90%-ot eléri, már lehet, hogy rák vagy más, hasonlóan pusztító betegség a diagnózis.

A XX. század elején az egészség élharcosai szentnek és sérthetetlennek tartották az epét - itt az ideje, hogy visszatérjünk gondolkodásmódjukhoz!


suzymama, 2019. február 10. vasárnap, 10:36
Címkék: T4-et T3-má, kúrához Regenort, májunk naponta, sűrű zöldes-sárgás, epehólyagba küldi, csodamolekula nemcsak,
Kommentek
Pajzsmirigy segítése - érdemes elolvasni
Hogyan segítheti a pajzsmirigy működését természetes módon, egyszerű étrendi változásokkal?

Mindennaposak a pajzsmirigy problémák, és a legtöbben szeretnék meg is érteni, miért állnak olyan problémával szemben, amely akár nem megfelelő pajzsmirigy működés kialakulásához is vezethet. Az egészségügyben dolgozó orvosok gyakran támaszkodnak csakis a vérvétel eredményeire, és nem vizsgálják meg jobban a pácienst, csak annyit mondanak ,,az eredményei rendben vannak", vagy hogy ,,próbáljuk meg a hormonterápiát". De ha csak ezt a két végletet veszik figyelembe, megvan a kockázata annak, hogy az érintett nőknek életük végéig kiegyensúlyozatlan lesz a pajzsmirigy-működésük, sőt, idővel valószínűleg rosszabbodik a helyzet, és még komolyabb, visszafordíthatatlan pajzsmirigy problémák alakulnak ki náluk.

Mielőtt azonban aggódni kezdene, tudnia kell, hogy sokféle könnyű és természetes módszerrel hozzá lehet járulni ahhoz, hogy a pajzsmirigy egészséges maradjon. Például bizonyos
pacsakute, 2015. június 15. hétfő, 12:05
Sport viccek
SPORT VICCEK I.

Az egyik nagyvárosban atlétikai verseny van. Éppen a kalapácsvetésnél tartanak, amikor az orosz versenyző van soron. Nekikészülődik, forog, elereszti: az eredmény 81 méter. Szép.Megkérdezik a riporterek, honnan van ekkora ereje?
- Kovács vagyok,mindig nehéz vasakkal dolgozom, talán innen van az erőm
Következik az amerikai. Készülődik, pörög,elengedi -82 méter. Még szebb. Őt is megkérdezik a riporterek, honnan van ez a roppant ereje?
- Favágó vagyok, nehéz a munkám. Talán innen van az erőm is..
Jön a magyar, aki véletlenül éppen cigány. Nekiveselkedik, felpörgeti magát, száll, száll a nehéz súlyú kalapács, végül földet ér.
Lemérik: 90 méter. Óriási ováció, tombol a tribün, azonnal megrohanja a versenyzőt a
menusgabor, 2014. február 15. szombat, 22:14
Feltétel Nélküli Alapjövedelem (FNA), már aláírtad?
Nem csak azért dolgozik valaki, hogy megéljen belőle, nem kényszerből, hanem azért hogy átlagon felüli (nyomoron felüli) életszínvonalon éljen (ami egy döntés számára, nem pedig evidens kényszer), vagy hogy jobbat hozzon létre.

NAGY TÉVEDÉS EZ IS. ÉN AZONNAL ABBAHAGYNÁM A MUNKÁT HA A NEJEM NEM CIKIZNE. EGYIKÜNKNEK SEM KELLE DOLGOZNIA MÁR RÉGEN. BŐVEN VAN ANNYI TARTALÉKUNK AMIBŐL ELÉLHETÜNK MÉG VAGY 30 ÉVIG. (Most 58 vagyunk) Más miért nem csinált soha tartalékot? Nehogy már ezért a társadalom fellejen!

*****

Meg lehet élni 50 ezer forintból? Lehet házat venni belőle? Autót? Ha valaki karriert akar, igenis el kell mennie dolgozni.

HÁT PERSZE, HOGY MEG LEHET ÉLNI ENNYIBŐL. AZT MEG SENKI NEM MONDTA, HOGY VEGYÉL HÁZAT, MEG KOCSIT. BÉRELJ KIS LAKÁST. ÉN TUDOK 28 EZERÉRT SZÓLJ. AZTÁN HA A PARTNEROD IS KERES 50-ET + KAPJÁTOK A 3 GYEREK UTÁN A CSALÁDIPOTLÉKOT MÁRIS MEHET A PARTY. EHEZ JÖN MÉG EGY ZSÁK TÁMOGATÁS IS PL. AZ ISKOLÁHOZ, GÁZHOZ
decotext, 2014. január 14. kedd, 07:42
Egy lassan történelmi darabbá váló szalvéta:
Tegnap kaphattam Tóth Ilona Csilla révén (ő a debreceni Medgyessy Ferenc Emlékmúzeum egyik restaurátora) egy nagyon szép szalvétagyűjteményt ajándékba, melynek egyik darabja a PanAm légitársaság egyik reklámszalvétája. Ez ma már lassan egy relikviának számító szalvéta, mivel ez a légitársaság sajnos megszűnt.Emiatt is ennek a gyűjteménynek nagyon örülök, köszönetet mondok Tóth Ilona Csillának a kedvességéért,hogy megkeresett engem, hogy eszébe jutottam, és ezeket a szép szalvétákat általa megkaphattam, többek között ezt a különlegességet is:

A Pan American World Airways, vagy ismertebb nevén Pan Am, az 1930-as évektől 1991-es összeomlásáig az Amerikai Egyesült Államok egyik vezető légitársasága volt. A céget a floridai Key West városában alapították hidroplán járatok
venci76, 2013. augusztus 31. szombat, 20:52
Diplomamunka
Felnőttképzés (oktatás) művelődés Budapest XXIII. (Soroksár) kerületében

JANUS PANNONIUS TUDOMÁNYEGYETEM
FEEFISZAKDOLGOZAT

FELNŐTTKÉPZÉS (OKTATÁS) MŰVELŐDÉS
BUDAPEST XXIII. (SOROKSÁR)
KERÜLETÉBEN
Budapest, 1998. március 31.
Név: Bóna Mária Ilona
Szak: művelődésszervező

1998. Bp.
1. Bevezetés

"Nap mint nap tapasztaljuk, hogy a továbbképzés - legyen az szakmai, általános, politikai vagy kulturális képzés - tartalmában és minden formájában egyre fontosabbá
furaila, 2012. július 01. vasárnap, 05:47
Ausztrál Nagydíj: a versenyzők nyilatkozatai
Reakciók az Ausztrál Nagydíjról.

McLaren
Jenson Button(1.): "Minden győzelem sokat ér, de a mai nap jelzi, mennyire fontos volt jó telet zárni. Az előző két idény kezdete kifogott rajtunk, ezért a mai nap igazán bíztató. A srácok a pályán, a férfiak és nők Wokingban lenyűgöző munkát végeztek, hogy eljussunk idáig. Sokat jelent nekem a mai nap, és biztos vagyok benne, hogy nekik is: értékessé teszi az extra munkaórákat, mert tudjuk, hogy kiváló dolgokat művelhetünk az autóval. A rajt után tényleg bele akartam húzni, hogy ne támadhassanak meg a DRS-sel, ami nem volt egyszerű, mert Lewis a sarkamban volt. Utána viszont simán alakult a verseny. A legnagyobb aggodalmam a beküldött Safety Car volt, mert a kellemes tíz másodperces előnyömet lenullázta. Mivel ekkor már elmúlt este 6 óra, lenyugvóban volt a nap, és nehéz volt melegen tartani a gumikat, miközben lassan köröztünk a Safety Car mögött. Emiatt aggódtam, de végül minden rendben zajlott. Viszonylag hamar leszakítottam Seb
bbemes, 2012. március 18. vasárnap, 14:58
Vízzel hajtott autó - Bevezető
Vízzel hajtott autó - Bevezető

Vízzel hajtott autó! Nem hangzik rosszul, igaz? Csak otthon a csapból feltöltöd az autód víztartályát és már mehetsz is. Nincs környezetszennyezés, ráadásul mindez ingyen van. S ami szintén nem elhanyagolható: Te magad is átalakíthatod a saját benzinmotoros autódat vízmeghajtásúra! Hogyan? Ezt tudhatod meg a következő oldalakon.

Az alapelv
A vizet elektrolízis segítségével szétválasztjuk hidrogénra és oxigénra, majd azt a porlasztóban levegővel hígítva elégetjük a hengerekben. Ennyi.
H2O(folyadék) >= H2(gáz) + O2(gáz) >= H2O(gőz)Egy kicsit részletesebben
Az elektrolízishez szükséges energiát az autóakkumulátorból vagy a generátorból vesszük. Ez az áram a vizet hidrogénra és oxigénra bontja. A keletkezett hidrogén-oxigéngázt a porlasztóban levegővel hígítjuk, vagy különböző befecskendezési módot alkalmazunk (erről majd később lesz szó) és a hengerekben ezt a hidrogén-levegő keveréket plusz némi vizet elégetjük.
kekcinege, 2011. november 25. péntek, 13:50
Képek, videók
0 a fózsa, váltós v0et2ew
lovaszmarika
2019. június 08. szombat, 17:46
0 a virágcserepek et ülte
lovaszmarika
2019. március 25. hétfő, 12:57
20140206v00et6fbz.gif
menusgabor
2019. február 13. szerda, 21:16
7yjifflv7et.gif
vorosrozsa66
2018. augusztus 26. vasárnap, 14:33
10727_rose_et_verre.pn g
menusgabor
2018. július 18. szerda, 15:00
SZERENCSÉS 7-ET.gif
gosztmagdi
2018. július 16. hétfő, 12:59
w14ET8lTbRsQT1HQD7kQAX xKv
ladymoon
2018. június 24. vasárnap, 17:01
Felices ter et amplius.jp
chillik
2018. május 02. szerda, 05:37
0 a hus ét kép lap lacimi
lovaszmarika
2018. április 01. vasárnap, 11:22
Moesta et errabunda 01.jp
chillik
2018. március 28. szerda, 05:16
Moesta et errabunda 02.jp
chillik
2018. március 28. szerda, 05:16
0 a locsolkodás régen.jpg
lovaszmarika
2019. április 22. hétfő, 14:52
Budapest régen
eva6
2019. február 16. szombat, 12:44
Őrs vezér tér régen
eva6
2019. február 07. csütörtök, 15:06
Régen és ma.jpg
menusgabor
2018. szeptember 24. hétfő, 17:24
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.