Belépés
2019. augusztus 25. vasárnap | 34. hét | 237. nap | 17:43 | Lajos, Patrícia
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
SEJTSZINTŰ-MÉREGTELENÍTŐ-kúra
Sejtszintű Méregtelenítő Kúra

Mivel az elmúlt 50 évben a mesterséges vegyi anyagok, gyógyszerek és drogok egy csaknem felfoghatatlan sebességgel terjedtek el a világon mindenütt, ezen anyagok közül soknak a végállomása maga az emberi szervezet lett. A folyamatos kutatások egyre inkább arra adnak aggodalmat, hogy a kémiai maradványok mennyire rossz hatással vannak az emberi szervezetre és az egészségünkre akár kis mennyiségben is.

Mégis hogyan képes a Sejtszintű Méregtelenítő Kúra megszabadítani bennünket ezen mérgek utóhatásaitól?

Mi a Sejtszintű Méregtelenítő Kúra?

"Egyszerűen megfogalmazva ez egy olyan program, amely azért került kifejlesztésre, hogy segítsen felszabadítani és kimosni a testből a felhalmozódott méregmaradványokat, melyek beágyazódhattak a szövetekbe, se ezzel egy időben segítse a leromlott állapotú szövetek és sejtek újraképződését."Felfedezésre került, hogy a test a bejutott méreganyagok maradványait legfőképp a zsírszöveteiben raktározza el arra tett erőfeszítésként, hogy védje magát a testet és annak szerveit a károsodástól. Ezek a lerakódások sok-sok évvel a bekerülésük után is ott rekednek, azonban nem maradnak passzívak, hanem az alapos beágyazódás ellenére is, működésbe lendülnek, és alattomos módon befolyásolják a fizikai és szellemi jólétünket akár sok-sok évvel azután is, hogy a mérgekkel érintkezésbe léptünk.

Sem a vese, sem a máj, sem a tüdő nem képes a a szervezetbe jutó mérgeket kielégítően kiszűrni és azokat a szervezetből hatékonyan eltávolítani, csupán töredéküket. Ha ezek a szerek egyszer beágyazódnak a szövetekbe, akkor szinte semmi sem tudja egy az egyben onnan kimozdítani azokat.

Pontosan ezért forradalmi a Sejtszintű Méregtelenítő Kúra, hiszen abszolút egyedi módon, a kúra elemeinek pontos kombinációja segítségével mozgósítja a bennünk elraktározódott mérgeket, amelyek ezután már képesek a bőrön ill. a többi kiválasztó szerven keresztül távozni.

Tehát ez a tisztító kúra ténylegesen kimossa a szervezetből a kemikáliákat, aminek következtében a már említett káros hatások ill. tüneteik egyszerűen megszűnnek, vagy nagymértékben enyhülnek.

________________
A főbb összetevők

A kúra főszereplője a B-komplex család egyik tagja, a B3-vitamin, avagy a niacin.

Felfedezésre került, hogy a niacin kiemelkedő hatékonysággal mobilizálja a szervezetben megrekedt mérgeket. Egyedül a niacin képes arra, hogy feloldja a lerakódásokat és bejuttassa őket a véráramba, ahonnan már a lerakódások izzadással jól eltávolíthatók. Ennek a megvalósításához viszont a kúra egy másik kulcselemére, a szaunára van szükség, de kizárólag alacsony hőmérsékleten.

Az eljárást röviden és tömören szaunás-vitaminos kúrának is nevezhetnénk.

A tisztító kúra egyik érdekessége, hogy a résztvevők gyakran beszámolnak olyan helyzetekről, hogy újraélik az általuk beszedett drogok (alkohol, gyógyszer, kábítószer) és a szervezetükbe került más méreganyagok, továbbá a sugárzás hatásait, mialatt azok oldódnak ki belőlük az eljárás alatt.

A Sejtszintű Méregtelenítő Kúra folyamán bármikor felléphetnek a mérgek okozta különböző testi vagy szellemi jelenségek attól függően, hogy éppen mely méreganyag(ok) ürül(nek) ki.

Ezek a tünetek ill. reakciók általában enyhébb lefolyásúak, mint a hajdani mérgezés pillanatában, azonban bármi előjöhet egészen az alkoholos mámortól kezdve a teljes drogutazáson át az altató szerek kábító hatásáig, vagy műtéti hegek kivörösödéséig, olyan érzések és jelenségek, amelyet a személy már egyszer megtapasztatalt illetve átélt, amikor anno bekerült az adott méreganyag a szervezetébe.

A reakciók skálája igen széles, de azok nem feltétlen látványosak minden egyes résztvevőnél.

Fogászati érzéstelenítők távozásakor elképzelhető, hogy elkezd egy kicsit zsibbadni az ember szája és ínye, fejfájáscsillapítók esetén akár a fejfájás is előjöhet, de a gyomorémelygés és olykor hányinger sem kizárt, ha például valamilyen tartósítószer oldódik ki a szervezetből, csak hogy megemlítsünk néhányat a potenciális jelenségek közül.

A reakciók és jelenségek természetesen megszűnnek miután az adott méreg kiürült a szervezetből.

Az aranyszabály az, hogy amit a niacin egyszer előidézett, avagy "bekapcsolt", azt előbb-utóbb "kikapcsolja" majd.

Ez a mechanizmus is bizonyítja a kúra rendkívüli hatását és eredményességét, viszont folyamatos szakértői felügyeletet kíván.Melyek a Sejtszintű Méregtelenítő Kúra lépései?

1. Orvosi konzultáció

Mielőtt a résztvevők belevágnának magába a Sejtszintű Méregtelenítő Kúrába egy orvosi vizsgálaton, állapotfelmérésen és többféle teszteken kell átesniük. Ezek az előkészítő lépések biztosítják azt, hogy a résztvevő ténylegesen alkalmas a tisztító kúra elvégzésre, így azt maximális eredményekkel és fennakadás nélkül tudja elvégezni.2. B3 vitamin napi adagolása:

Az eljárást a NIACIN bevitelével kezdjük, amely egyedülállóan képes a méreganyagokat felbontani, és azokat a véráramba juttatni. A napi B3 adagokat technikai személyzetünk egyik tagja, szigorúan és kizárólag a Program Esetfelügyelője határozza meg. Az általa előírt dózisokból se többet, se kevesebbet nem tanácsos beszedni, hisz az felborítaná a kúra teljes menetét. (Pontosan ezért nem ajánlott az otthoni "kísérletezés, hiszen kiterjedt szakmai háttér szükséges a niacin fokozatosan növekvő adagolásának meghatározásához, nem is beszélve a hozzá kapcsolódó többi vitamin, ásványi adag és olajok arányos adagolásáról.)

3. Mérsékelt testmozgás:

A niacin bevétele után könnyű FUTÁS, kocogás, szükség esetén szobakerékpározás következik. , kocogással, szükség esetén szobakerékpározással folytatjuk.

Erre azért van szükség, hogy a vérkeringés mélyebben behatoljon a szövetekbe és a niacin eljuthasson minden olyan területre, ahol a mérgek lerakódtak. Ahogy már említettük a káros lerakódások a niacin hatására fellazulnak, felszabadulnak a zsírszövetből, ahonnan bejutnak a véráramba.

A testmozgás célja mindössze az, hogy serkentse a szervezet működését, aminek következtében a niacin könnyebben tud a szövetek és sejtek közelébe férkőzni, továbbá azért is fontos, hogy a felgyorsult vérkeringés gyorsabban elszállíthassa a kiválasztó csatornákhoz a sejtek salakanyagát (a mérgeket) a legmélyebben fekvő pangó szövetekből is.
A testmozgás naponta körülbelül 20-30 percet vesz igénybe.

4. Szaunázás az izzadás fokozására:

Az izzadás jelenti a mérgek elsődleges távozási útját. A SZAUNÁZÁS szintén a tisztító kúra egyik fő eszköze, amely segíti a már mozgósított méregmaradványok eltávolítását a szervezetből. A szauna hőfoka mindössze 60-80 Celsius fokos, ami jóval alacsonyabb, mint általában az alkalmi izzadásra használt 90-110 Celsius fokos szaunák hőmérséklete.
Az itt eltöltött idő az időbeosztástól függően körülbelül 2-4 óra, amit természetesen nem kell és nem is szabad egyhuzamban a szaunában tölteni.
Javasolt a résztvevők számára 15-20-30 percenkénti pár perces szünet tartása (az egyéni tűrőképességtől függően) és a rendszeres zuhanyzás mind a lehűlés ill. friss levegő érdekében, mind pedig azért, hogy eltávolítsák a bőrfelületükről a már kiizzadt testidegen anyagokat, ezzel megakadályozva azok újra-felszívódását.

Szaunázás közben a résztvevők bőséges mennyiségű folyadékot vesznek magukhoz az izzadás során elveszített folyadékok pótlására.

A folyadékok segítenek a szervezet átmosásában, és miután a sugárzás jól oldódik vízben, így az is könnyebben tud távozni a szervezetből.

5. Hidegen sajtolt, többszörösen telítettlen olajok bevitele

Mivel a méreganyagok maradványai főként a zsírszövetekben hajlamosak megkötődni, ezért a résztvevők minden nap egy speciális omega-3 és omega-6 zsírsavakból álló NÖVÉNYI OLAJKEVERÉKET is kapnak, amellyel arra serkentjük a szervezetüket, hogy a jó olajért cserébe váljanak meg a mérgektől átitatott rossz zsírtól.

A szervezetnek van egy olyan tulajdonsága, hogy csak akkor hajlandó megválni a felhalmozott zsírtól, ha cserébe kap valami hasonlót, és nem kell azt éreznie, hogy azokra az ínséges időkre kellene "vész-tartalékolnia", amikor esetleg nem jut majd elegendő táplálékhoz.

Így a pluszban adagolt "All Blend" nevű növényi olajkeverékkel tiszta "zsírra" váltjuk le a bent tanyázó mérges zsírt. Ez egy egyszerű csere-folyamat, amihez viszont kizárólag többszörösen telítetlen és hidegen sajtolt olajat szabad használni.

6. Vitamin,- ásványi és rostanyag pótlása

vitaminok
Ez szintén a sejtszintű méregtelenítés egyik nagyon fontos összetevője. Számtalan anyagcsere folyamatot optimalizálunk, illetve normalizálunk a különféle VITAMINOKKAL ÉS ÁSVÁNYI ANYAGOKKAL, amelyek katalizátorként működnek a szervezetben.

A kúra alatt ezek a tápanyagok segítenek a károsodott sejtek és szövetek regenerálódásában, újraépülésében, és azt sem szabad elfelejteni, hogy az izzadás és kiválasztás során nem csupán a káros anyagok távoznak a szervezetből, hanem a vitaminok és ásványok is kiürülhetnek, amit szintén pótolnunk kell. Továbbá a vitaminhiány erősítheti a mozgósított mérgek toxikus hatását, ezért ha fokozzuk a tápanyagok bevitelét, akkor egyben kiküszöböljük az efféle hatásokat is.

Emellett naponta kell fogyasztaniuk a résztvevőknek egy KAL-MAG elnevezésű italt is, amely szintén az eljárás szerves részét képezi. Ez nem más, mint az e célra kifejlesztett kalcium és magnézium speciális, a test számára legjobban hasznosuló keveréke. A KAL-MAG fogyasztása kiegyensúlyozza a többi vitamin és ásványi anyag hatását, megszünteti és megelőzi a hiánytüneteket, segíti a sejtek újjáépülését, megnyugtatja az idegeket és segít megakadályozni az izomfájdalmakat.

A sejtszintű méregtelenítés végzése során rostanyagok gyanánt szüksége van még a szervezetnek bőséges mennyiségű, nem túl főtt ZÖLDSÉGRE, SALÁTÁRA, amelyek bejutását szintén naponta kell biztosítani.

_________________________
A Méregtelenítés folyamata

A tisztító kúrát nap mint nap következetes felügyelet mellett gradiens mentén végzik a résztvevők, ügyelve arra, hogy mindennemű változás, akár a szaunázási idő, akár a futás idő növelésével, továbbá a vitaminok adagolásával kapcsolatban fokozatosan történjen. Minden esetben tekintetbe vesszük a résztvevők teherbírását és tűrőképességét.

Az első naptól kezdve minden egyes résztvevő haladását egyénileg kísérjük figyelemmel. Míg a Program Felügyelő személyesen gondoskodik a résztvevők zökkenőmentes haladásáról, addig a Program Esetfelügyelője az orvossal koordinálva a résztvevők által kitöltött napi jelentés alapján, személyre szabottan látja el a Program Felügyelőjét instrukciókkal, azaz, hogy kivel mi történjen a kúra következő napján, és szükség esetén milyen további kezelésben részesüljön.

A sejtszintű méregtelenítésen minden egyes nap - egy a résztvevő által előre meghatározott időszakban (délelőtt, délután, napközben, munka előtt, munka után, stb.)- részt kell venni, és egészen a mérgek kiürüléséig, azaz a kúra zárásáig egyetlen napot sem tanácsos elmulasztani.

A rendszeresség és következetesség hozzák meg a maximális eredményeket, illetve megakadályozzák a szükségtelen bonyodalmak kialakulását.

Az ember egész egyszerűen napról-napra végrehajtja a kúra egymásra épülő lépéseit, és miközben fokozatosan emeljük a B3-vitamin adagjait, a résztvevő szervezete különböző változásokon megy keresztül, amelyekről ott helyben mindig pontosan beszámol a Program Felügyelőnek, illetve közvetve az Esetfelügyelőnek a napi jelentésen keresztül.

Ez így megy egészen addig, amíg ált. 2-3 hét (néha akár ennél is több, de előre meg-nem-határozható idő) elteltével, elér egy olyan pontra, amikor már nem történik semmilyen változás, és a résztvevő érzi magán, hogy teste megszabadult a benne felhalmozódott mérgektől, ami tulajdonképpen a kúra végét jelzi.

*A kúra pontos részleteiről és annak pontos mechanizmusáról "Tiszta Test Tiszta Elme" című könyvben olvashat.

______________
A végeredmény

A Sejtszintű Méregtelenítő Kúra végeredménye egy olyan személy, akinek szervezete mentes a méreganyagoktól, nagyon jó fizikai és szellemi állapotba került, továbbá a méreganyagok okozta tünetek és problémák nagy mértékben javultak nála vagy akár teljesen meg is szűntek, és teste visszanyerte saját, természetes méregtelenítő képességét.

A kúra utóbbi pozitív mellékhatása, azaz, hogy visszaállítja a test saját méregtelenítő képességét, szintén egyedülállóvá teszi az eljárást, hiszen tudományos vizsgálatokkal igazolták, hogy bizonyos méreganyagok és sugárzásmaradványok a tisztító kúra lezárását követően tovább ürülnek a szervezetből.

Ez a tisztulási folyamat még hónapokig is eltarthat, anélkül, hogy az ember ténylegesen végezné az eljárást, így joggal nevezhetjük azt hosszú távú méregtelenítési eljárásnak is.

A sejtszintű méregtelenítés hosszú távú hatásáról illetve a mérgek további ürüléséről szintén rendelkezésünkre állnak a hivatalos kutatási eredmények és dokumentációk.
bartakitty, 2008. november 23. vasárnap, 18:21
Címkék: Sejtszintű Méregtelenítő Kúra, Sejtszintű Méregtelenítő Kúrába, Program Esetfelügyelője, Program Felügyelő, Program Felügyelőjét, Program Felügyelőnek,
Kommentek
Őszintén a rákról
hatása olyan, mint egy célzott lövés. A terapeuták tapasztalata szerint ezzel igen sokféle parazita - Borrelia, Helicobacter pylori, szemölcsvírusok stb. - gyorsan és mellékhatásoktól mentesen kiirtható.

Kiegészítő eljárások

A Clark-terápia eredménye szempontjából fontos kiegészítő eljárások:
A szervezet méregtelenítése, pl. bél-, vese- és májtisztítás.

Táplálékkiegészítők szedése:

glutation (fontos intra celluláris antioxidáns és sejtméregtelenítő), C-vitamin (a legfontosabb extra celluláris antioxidáns), cisztein (méregtelenítő és kénforrás), Q10 (energiaforrás, méregtelenítő és zsírban oldódó antioxidáns), ózonnal kezelt olajok (hatásos méregtelenítők és csíraölő hatású készítmények), szelén (méregtelenítő és antioxidáns), valamint egyéb táplálékkiegészítők.
Teljes és következetes fogászati szanálás (amalgámtömések cseréje, gócok kiirtása, ideg kezelt, tehát már nem élő fogak eltávolítása).

Tartózkodás a mérgező anyagoktól, mint
klarika47, 2016. július 18. hétfő, 14:37
Nyír gyógyító hatásai
(betulinol) és a fitoncidok tartalma miatt a nyírfanedv a vizeletkiválasztó rendszer és az emésztőszervrendszer támogatója.

Gyulladáscsökkentő és antibakteriális hatással bír.

Golyva, tüdőbaj, vesebántalmak ellen is fogyasztják. Vértisztító hatású. Ízületi kopások és reumás fájdalmak enyhítésére is alkalmazzák.

Energetizál. Extra vitalitást nyújt a szervezetnek.

Erősíti az immunrendszert. Tisztítja a nyirokrendszert.

Gyorsan felszívódik a gyomorban. Méregtelenítő és lúgosító hatást fejt ki. Tisztító kúra és léböjt során kiválóan alkalmazható. A nyírfanedv mágneses erőként viselkedik a szerves hulladékokat illetően, mint a salakanyagok, mérgezőanyagok. Valódi sejtszintű, váladék elvezető szerepet tölt be. Magába szívja a rosszat, cserébe pedig otthagyja a gyógyító tulajdonságait.

Felgyorsítja az anyagcserét, ezért a testsúlykontroll során sikerrel alkalmazható.

Alkalmas a test folyadék-elektrolitikus egyensúlyának megőrzésére még
pacsakute, 2016. január 19. kedd, 20:18
Házi praktikák...
szerkezeti, működésbeli elváltozásokat hoz létre a szervezetben. Ezek a só -hiányállapotok jellegzetes tünetekkel mutatkoznak. Minden heveny vagy krónikus idegi, lelki, testi megerőltetés, betegség (stressz, acidózis -savasodás, Candida betegség, alvási problémák-horkolás, reflux betegség, stb.), táplálkozási probléma megterheli a szervezetet, és előbb-utóbb felborítja annak elektrolit egyensúlyát is a sejten belül (víz és gyógyvizek), illetve gyengíti az immunrendszer és a szervezet antioxidáns-méregtelenítő működőképességét. Só -hiányállapot léphet fel azonban élettanilag is a kor előrehaladtával, idős emberek esetében, illetve változókorban. Menopauza esetén nők és férfiak számára is igen jótékony és erősítő jelleggel bír a Schüssler-só terápia. A Schüssler-só terápia a bioenergetikai gyógymódok közt fontos kiegészítő terápiát jelent a Biorezonancia -és Bioenergetikai vizsgálat és kezelés, a bioenergetikai táplálkozás során is.

Akut betegségek esetén egy adott só hiánya kifejezett lehet (akutan
bozsanyinemanyi, 2015. augusztus 17. hétfő, 18:44
A kanadai Ojibwa indiánok csodatévő teája
elején Rene Caisse kanadai nővér tette közismertté, aki később együtt dolgozott a híres Dr. Charles Brusch- sal, John F. Kennedy orvosával, akivel közösen tökéletesítették a receptúráját. Brusch volt az, aki a teakeverék újkori üldöztetése ellenére bátran kimondta: "Ez a tea rákgyógyító. Minden tanulmány róla, amit az Egyesült Államokban és Kanadában végeztek, alátámasztja ezt az állítást."

Tartalom:

Kik azok az ojibwa indiánok?
Ki is volt René Caisse?
Az indián méregtelenítő tea újkori története
A formula titka már nem titok
Az eredeti indián tea összetevőiről
Milyen esetekben ajánlja a szakirodalom a teakeverék fogyasztását
A tea ellenjavallatai
A "Világ rák nélkül" szervezet is első helyen javasolja a rákmegelőzésben és a kiegészítő terápiában
Néhány magyar tapasztalat a Canadian Essence tea fogyasztásával kapcsolatban
Kik azok az ojibwa indiánok?

Az Ojibwa (vagy Ojibwe, Ojibway) indiánok alkották az egyik legnagyobb indián
horvathnemagdi, 2014. december 05. péntek, 08:27
Képek, videók
Savasító méregtelenítő.jp
pacsakute
2019. május 22. szerda, 11:07
Savasító és méregtelenítő
pacsakute
2019. május 22. szerda, 11:01
Méregtelenítő víz
irmus
2017. április 27. csütörtök, 16:00
Máj méregtelenítő.jpg
pacsakute
2016. szeptember 28. szerda, 13:04
Almaecetes méregtelenítő
pacsakute
2016. május 21. szombat, 18:37
Nyári méregtelenítő ital.
pacsakute
2015. június 25. csütörtök, 19:04
Lúgosító, méregtelenítő i
irmus
2015. április 18. szombat, 12:20
Savasító-méregtelenító .jp
pacsakute
2014. november 01. szombat, 09:17
Házi méregtelenítők.jpg
nemarika
2014. március 01. szombat, 17:40
méregtelenítő ital.jpg
nemarika
2014. március 01. szombat, 17:29
Pünkösdi Programok Észak-
menusgabor
2018. szeptember 19. szerda, 21:30
program-kovesd.png
menusgabor
2018. szeptember 05. szerda, 20:35
0 esti program.jpg
lovaszmarika
2018. április 15. vasárnap, 17:54
16968-marcius-15-progr am-
vorosrozsa66
2018. március 15. csütörtök, 16:52
Skerlecz programja 01.jpg
chillik
2018. február 22. csütörtök, 04:56
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.