Belépés
2019. szeptember 18. szerda | 38. hét | 261. nap | 22:03 | Diána
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Férfi kézilabda: A Veszprém hosszabbított David Davisszel
Három évvel, 2023 júniusáig meghosszabbította David Davis vezetőedző szerződését a Telekom Veszprém - jelentette be a jövő évtől a SEHA Ligában is induló kézilabdacsapatot működtető Veszprém Handball Team Zrt. vezérigazgatója szerdai veszprémi sajtótájékoztatóján, ahol a klub jövő évi keretét is ismertették.
..................


Csík Zoltán elmondta: a David Davis által végzett munkát elismerve a vezetőedző korábbi, 2020-ig tartó szerződését három évvel, 2023 júniusáig meghosszabbították. A vezetőedző a bejelentés után úgy fogalmazott, a következő szezon csak akkor lesz sikeres, ha ugyanúgy küzd a csapat, mint idén.
A vezérigazgató közölte azt is: a veszprémi klub kettő plusz egy éves szerződést kötött a montenegrói válogatott Bajnokok Ligája-győztes bal átlövőjével, Vuko Borozannal.
maroka, 2019. június 12. szerda, 15:56
Címkék: David Davisszel, David Davis, Telekom Veszprém, SEHA Ligában, Veszprém Handball Team Zrt, Csík Zoltán,
Kommentek
Brexit - Barnier Londonban: "nincs vesztegetnivaló idő"
Tanács irányelveinek és az uniós belső piac szabályrendszerének megfelelő egyezményre törekszik a brit kormánnyal.Arra a felvetésre, hogy London nem kíván az EU belső piacának és vámuniójának tagja maradni a brit EU-tagság megszűnése után, Barnier azt mondta: ez "nem újdonság" számára, és az EU-nak tiszteletben kell tartania a brit kormány által meghúzott határokat, ugyanakkor Nagy-Britanniának is tiszteletben kell tartania az EU szabályrendszerét.

Barnier, miután hétfő délután tárgyalt Davisszel és Theresa Mayjel, újságíróknak elmondta: "óhatatlanul" vámjellegű és egyéb akadályok emelkednek Nagy-Britannia és az Európai Unió évi 640 milliárd euró értékű kétoldalú kereskedelmi forgalma elé, ha a brit kormány ragaszkodik ahhoz az álláspontjához, hogy a brit EU-tagság megszűnése után kivonul az EU egységes belső piacáról és vámuniójából is.

Barnier hangsúlyozta, hogy ez a szolgáltatási szektor külkereskedelmére is vonatkozik.

A szolgáltatási ágazat állítja elő a brit hazai össztermék
velemenyezd, 2018. február 05. hétfő, 18:33
Szijjártó Péter Londonban: Magyarország elkötelezetten támogatja Ukrajna reformjait
Ukrajnának a jövőben is, de ezek elfogadhatatlan módosítások lennének, amelyek nyilvánvalóan nagymértékben meghatároznák jövőbeni kapcsolatainkat" - fogalmazott Szijjártó Péter.

Elmondta: az ukrán fél ígéretet tett a kommunikáció és a racionális párbeszéd fenntartására, de a magyar kormány szerint a legmegnyugtatóbb megoldás e törvényjavaslatok visszavonása lenne.

A külgazdasági és külügyminiszter csütörtöki londoni programjában találkozó szerepelt Philip Hammond brit pénzügyminiszterrel és David Davisszel, a brit EU-tagság megszűnéséhez vezető folyamat irányítására létrehozott minisztérium vezetőjével.

Elmondta: a magyar-brit kereskedelmi forgalom tavaly 5,2 milliárd euró volt, és az idei év első négy hónapjában a fogalom értéke 8 százalékkal emelkedett. Magyarországon 800 brit vállalat több mint 50 ezer magyar alkalmazottat foglalkoztat, és Nagy-Britannia a hatodik legnagyobb befektető a magyar gazdaságban.

Ebből fakad az az álláspont, hogy Magyarország tisztességes, sportszerű, mindkét
velemenyezd, 2017. július 06. csütörtök, 15:01
Brexit - Verhofstadt: a feleknek 14-15 hónapjuk lesz a kiválási tárgyalások lezárására
Az EP liberális frakcióját vezető Verhofstadt délelőtt megbeszélést folytatott David Davis brit Brexit-ügyi miniszterrel, akivel egyetértettek abban, hogy mielőbb meg kell kezdeni a kiválási tárgyalásokat, az egyeztetések lezárásának ugyanis a 2019 májusában esedékes európai parlamenti választásokig "mindenképp meg kell történnie".

A rendelkezésre álló idő rövidsége miatt rendkívül intenzív tárgyalásokra kell készülni - mondta a volt belga kormányfő a találkozót követő sajtótájékoztatóján.

A brit kormány terve szerint London az idén már nem, de legkésőbb 2017 márciusának végéig bejelenti, hogy aktiválja a Lisszaboni Szerződés 50. cikkelyét, amely a tagországok kilépését szabályozza. Verhofstadt szerint azonban még ebben az esetben sem valószínű, hogy jövő május előtt megkezdődhetnek a hivatalos tárgyalások.

Verhofstadt elmondta, arra figyelmeztette Davist, hogy az uniós egységes belső piachoz való hozzáférés érdekében London kénytelen elfogadni a személyek mozgásának szabadságát, a kettő
velemenyezd, 2016. november 22. kedd, 15:13
1956 - Szijjártó Péter és Boris Johnson részvételével emlékeztek meg Londonban az évfordulóról
életfontosságú, hogy megértessük vele a történelem tanulságait, azt, hogy szabadságjogainkat meg kell becsülni" - fogalmazott Johnson.

Hangsúlyozta: Nagy-Britannia szívesen látja az országban dolgozó magyarokat, jogaikat védeni fogja, és nagyra értékeli "fantasztikus hozzájárulásukat" a brit gazdasághoz és kultúrához.

Szijjártó Péter a szerda esti megemlékező rendezvény előtt több hivatalos programot is lebonyolított, tárgyalt Boris Johnsonnal, valamint Philip Hammond brit pénzügyminiszterrel és David Davisszel, a Brexit-folyamat irányítására létrehozott minisztérium vezetőjével.

Tárgyalásairól magyar újságíróknak nyilatkozva elmondta: Magyarországnak húsbavágó érdeke, hogy London és az EU között olyan kilépési megállapodás jöjjön létre, amely garantálja, hogy az unió és Nagy-Britannia kereskedelmi, befektetési és gazdasági kapcsolatai akadálytalanok és szabadok lesznek, mivel bármilyen akadály vagy nehezítő körülmény megjelenése az EU-brit kapcsolatokban a magyar gazdaságnak is rendkívül
velemenyezd, 2016. október 19. szerda, 21:33
Szijjártó Péter Londonban: a magyar növekedési pályát is befolyásolja a Brexit
A külgazdasági és külügyminiszter találkozott Philip Hammond brit pénzügyminiszterrel, Boris Johnson külügyminiszterrel és David Davisszel, a kilépési folyamat irányítására létrehozott minisztérium vezetőjével.

Tárgyalásairól magyar újságíróknak nyilatkozva elmondta: Magyarországnak húsbavágó érdeke, hogy London és az EU között olyan kilépési megállapodás jöjjön létre, amely garantálja, hogy az unió és Nagy-Britannia kereskedelmi, befektetési és gazdasági kapcsolatai akadálytalanok és szabadok lesznek.

Világosan kell látni, hogy bármilyen akadály vagy nehezítő körülmény megjelenése az EU-brit kapcsolatokban a magyar gazdaságnak is rendkívül komoly károkat okozhat - tette hozzá.

Szijjártó Péter hangsúlyozta: 771 brit vállalat működik Magyarországon, ezek csaknem 49 ezer magyar munkavállalót alkalmaznak. E vállalatok folyamatosan újrabefektetnek Magyarországon, és a cél e folyamat fenntartása és gyorsítása - mondta a külgazdasági és külügyminiszter.

A miniszter bejelentette:
velemenyezd, 2016. október 19. szerda, 15:22
Steve Gadd, a világ talán legjobb dobosa pénteken a Müpában
meggyilkolta. Ez ott volt a levegőben, de hatalmas élmény volt velük a munka Montserrat szigetén. Ráadásul a producer George Martin volt, a Beatles producere, a hangmérnök pedig Geoff Emerick, aki szintén dolgozott a gombafejűekkel. Ringóval egyébként már régebbi volt az ismeretség, néhány korábbi szólóalbumán is játszottam" - idézte fel Steve Gadd az MTI-nek.

Pénteken a Müpában saját zenekarával lép fel, és ebben a csapatban rajta kívül is csupa sztár szerepel. A gitáros Michael Landau Miles Davisszel vagy a Pink Floyddal is játszott korábban, a billentyűs Larry Goldings Pat Methenyvel, John Scofielddel, David Sanbornnal muzsikált, a trombitás Walt Fowler tudására Frank Zappa és Ray Charles is igényt tartott, Jimmy Johnson James Taylor és Lee Ritenour társaként, meg az egyik első öthúros basszusgitár kifejlesztőjeként lett ismert.

"Semmiféle problémát nem okoz, hogy ez valójában egy supergroup, hiszen olyan nagyszerű zenészek játszanak velem, akik kiváló emberek is és jó barátok. Ami egyedül
velemenyezd, 2015. november 10. kedd, 13:32
Hat év után ismét Toto-koncert Magyarországon
19 válogatáslemezt, összesen 35 millió példányt adtak el világszerte korongjaikból. A progresszív és dzsesszes elemekkel vegyített pop-rockot játszó együtteshez olyan slágerek fűződnek, mint Hold the Line, a Rosanna, az Africa, az I Won't Hold You Back vagy az I'll Be Over You. A legnagyobb sláger az Africa volt, a dalt tartalmazó Toto IV című album (1982) a rockzene történetében először kapott 6 Grammy-díjat. Ők írták a Dűne című film zenéjét, játszottak Michael Jacksonnal, Stevie Wonderrel, Miles Davisszel, Aretha Franklinnel, Elton Johnnal, Pinkkkel, Paul McCartney-val, Santanával és Lionel Richie-vel is.

Eddig tizenkét zenész fordult meg a Totóban, az alapító Porcaro fivérek közül Jeff, a dobos 1992-ben meghalt, 2008-ban pedig Lukather jelentette be, hogy kiszáll. Aztán 2010-ben - immár Bobby Kimball énekes nélkül - újra összeálltak egy rövid európai turnéra, amelynek bevételét a súlyos beteg szenvedő Mike Porcaro basszusgitáros gyógyítására ajánlották fel. A Toto mai felállásában Simon Phillips
velemenyezd, 2012. április 02. hétfő, 10:12
Képek, videók
0 a a Charles Dr. David J
lovaszmarika
2019. augusztus 06. kedd, 16:59
David&Góliát.jpg
menusgabor
2018. október 09. kedd, 21:26
david-icke-hologram-65 3x3
sz719eszter
2018. május 21. hétfő, 12:36
matrix-david-icke-653x 393
sz719eszter
2018. május 21. hétfő, 12:31
David-Icke-kozmikus-in ter
sz719eszter
2018. május 17. csütörtök, 08:38
David-Icke-űr-világ-fé nyö
sz719eszter
2018. május 17. csütörtök, 08:33
Dávid és Góliát
sanci81
2018. április 22. vasárnap, 18:02
Ronald David Laing - Arra
sanci81
2018. április 01. vasárnap, 18:41
dávid név.jpg
zsokica45
2018. február 28. szerda, 14:13
David.jpg
sz719eszter
2018. február 10. szombat, 11:33
David Gemmell - Becsüljük
sanci81
2018. január 26. péntek, 17:47
Bucsú az ó évtöl 01.jpg
chillik
2017. október 20. péntek, 03:27
Bucsú az ó évtöl 02.jpg
chillik
2017. október 20. péntek, 03:27
Bucsú az ó évtöl 03.jpg
chillik
2017. október 20. péntek, 03:26
Bucsú az ó évtöl 04.jpg
chillik
2017. október 20. péntek, 03:26
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.